După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131203

Întoarcerea la Inocenţă - RETURN TO INNOCENCE


După activarea foarte reuşită a portalului AION, este timpul să acţionăm din nou! De aceea ne vom aduna în grupuri mari sau mici, cupluri sau singuri, la momentul soltiţiului de iarnă în 21 decembrie pentru a trăi experienţa Întoarcerii La Inocenţă. Mulţi dintre noi ne vom aduna şi ne vom deschide către cel mai adânc aspect al Existenţei noastre, Sufletul Inocent, pentru a ancora conştienţa noastră dincolo de jocurile pe care Cabala încearcă să le joace cu noi.

Experienţa noastră interioară va sprijini planul pentru eliberarea planetară, ca să fie manifestată cât mai curând posibil, cât de non-violent posibil şi cât mai suav posibil. Putem! E necesar să fie anunţat viral! E nevoie să fim atât de mulţi oameni pentru ca masa critică a oamenilor care participă să fie atinsă. Vă rog să postaţi în paginile voastre şi bloguri. Dacă ştiţi vreun mediu alternativ de informare trimiteţi-le şi lor. Puteţi crea un grup Facebook pentru grupul vostru local de oameni ce vor participa în zona voastră pe planetă. Puteţi crea un video despre asta şi să îl postaţi pe Youtube.

Momentul solstiţiului din 21 decembrie va fi un punct culminant al unui mini-portal care se va deschide la finalul Ferestrei de Oportunitate din Octombrie-Decembrie. Acest mini portal va fi o fereastră multidimensională cu ancore viitoare şi împământări ale energiilor portalului Aion şi ne pregăteşte pentru activarea foarte importantului portal care se va deschide în aprilie 2014.

Mini portalul se va deschide cu luna plină în 17 decembrie, va avea punctul de cotitură cu activarea Întoarcerii La Inocenţă în 21 decembrie şi se va închide pe 25 decembrie.

Harta heliocentrică pentru activarea Întoarcerii La Inocenţă arată un trigon mare al Jupiter, Saturn şi Chiron (împreună cu Juno), vindecînd un mare cuadrat al lui Venus cu Vesta, Mercur şi Juno. Aceasta înseamnă că timpul vindecării tuturor tensiunilor din principiul feminin colectiv este în sfârşit posibil, conducîndu-ne către Întoarcerea Inocenţei.


Când suntem în conexiune cu prezenţa Sufletului nostru Inocent ne aflăm deasupra influenţelor Cabalei şi manipulării lor. Când masa critică de persoane simt această inocenţă, atunci nu mai există cale de întoarcere. Va aduce dezintegrarea sistemul de control karmic al Arconilor, lipsă şi vină şi deschide conştienţa noastră colectivă pentru sosirea miraculosului.

Realitatea miraculoasă este viitorul destin al planetei noastre şi viitorul curs al evoluţiei totalităţii universului nostru, când toţi convergem către Unul.


Am fost programaţi de către Arconi în Atlantis să încetăm să credem în poveşti cu zâne şi să acceptăm realitatea pe care ei au creat-o pentru noi. Dar nu avem nevoie să mai jucăm acest joc după regulile lor. E timpul să ne trezim şi să începem crearea unei realităţi pe care o merităm cu toţii. Când ai o conexiune puternică cu inocenţa sinelui interior, nu mai ai nevoie să te chinui pentru supravieţuire sau să mai urmezi orice alt aspect al programării Cabale. Poţi ieşi din joc şi să manifeşti orice ai nevoie prin manifestare magnetică, prin exprimarea sinelui ca Suflet şi continuarea misiunii divine care te ajută să contribui la eliberarea planetară.

Vom avea principala activare în Glastonbury în Regatul Unit. Glastonbury este unul dintre cele mai puternice vortexuri ale Zeiţei de pe această planetă şi locul perfect pentru a ancora şi activa Întoarcerea La Inocenţă. Eşti mai mult decât binevenit să ni te alături:
http://portal2012.org/Glastonbury.html

Chiar dacă nu te poţi alătura nouă în Glastonbury poţi face avtivarea în grupul tău sau chiar şi singur, oriunde te-ai afla în lume. Vom face toţi această activare în acelaşi moment, la momentul solstiţiului care este pe 21 decembrie la ora 17:11 UT/GMT. Asta înseamnă 18:11 CET, 11:11 CST, etc...
Poţi vedea timpul activării pentru multe locaţii aici:
Fusele orare pentru Întoarcerea La Inocenţă

Instrucţiuni:

1. Dedică 21 Decembrie pentru a te conecta cu sinle interior inocent. Citeşte o poveste. Joacă-te cu copilul. Priveşte răsăritul soarelui. Miroase florile. Zâmbeşte.

2. Câteva minute înaintea solstiţiului fă-te confortabil, închide ochii şi relaxează-te urmărindu-ţi respiraţia.

3. Cu fiecare expiraţie, radiază inocenţa Sinelui Interior în împrejurimi prin chakra inimii şi continuă asta pentru un timp între 5 şi 30 de minute.

Actualizări despre activarea Întoarcerii La Inocenţă: http://2012portal.blogspot.com/

Victory NOW! Liberation NOW!

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu