200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131210

Resetarea Financiară şi Actualizări ale Evenimentului


1: Evenimentul IMEDIAT, grijă căci asta ridică un risc potenţial grav pentru viaţă, securitate personală şi a celor apropiaţi.

2: Aşteptarea unui moment mai sigur pentru Eveniment, chiar dacă înseamnă o aşteptare mai lungă.

Care este votul tău?

Schimbări drastice se petrec în culise.


O bătălie pentru controlul noului sistem financiar continuă, sistem care este creat acum cu toată viteza. Alianţa Estică construieşte noul sistem financiar pentru sprijinirea Evenimentului ce vine:
23 de ţări încep pregătirile pentru a trece de dolar

Pe partea cealaltă, Iezuiţii au infiltrat mulţi agenţi în Alianţa Estică să deturneze procesul, sperînd să creeze un sistem financiar centralizat global după ce dolarul colapsează ca rezervă valutară şi facţiunea Illuminati este înlăturată:
statele arabe se unesc cu chinezii în campania de eliminare a dolarului

Ei menţin ideea de a include şi Bitcoin în noul sistem centralizat.

Iezuiţii speră să supravieţuiască cumva Evenimentului, neatinşi, punînd faţa prietenoasă a maestrului manipulator Papa Francisco ca figură de frontispiciu şi portretizîndu-se pe ei înşişi ca fiind băieţii buni.

Pentru a merge mai departe cu ţelul lor de sistem bancar centralizat, iezuiţii s-au aliat în tăcere cu Rothschild-ii în eforturile lor:
negocierile lămuritoare alimentează ambiţia Londrei...

Rothschild-ii fac tot ce le stă în putinţă să fie cât mai tăcuţi şi invizibili în speranţa că lumea va uita de ei când Evenimentul porneşte. Ei vor încerca să se portretizeze pe sine ca oameni care colecţionează artă şi iubesc vinurile bune şi au un fond de investiţii sau două, apropos...

Între timp, lumea se prepară pentru resetul financiar. Faptul că dolarul va pierde statutul de rezervă valutară a lumii şi că un nou sistem financiar vine, e un fapt care devine ştiut, cu toate că interpretările care au ca sursă de informaţie Cabala s-ar putea să nu fie întotdeauna cele corecte:
Lindsey Williams goldseek radio Chris Waltzek dec 2013

Colapsul sistemului financiar actual este inevitabil după ce Mişcarea de Rezistenţă a înlăturat aurul fizic din mâinile Cabalei la începutul lui 2012. Acest aur a făcut să se rescrie sistemul financiar şi după ce a fost dat dispărut, a pornit un ceas cu numărătoare inversă până la completa topire a sistemlui şi colapsarea sa este aşteptată curând. Câţiva oameni aşteaptă petrecerea colapsului în finalul lui 2015:
555plan.pdf

Alţii, mult mai devreme:
Wow Current Stock Market graph matches...

Nu am libertatea, încă, să declasific nici o linie de timp pentru aceste evenimente. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că momentul topirii totale a sistemului financiar curent este ultimul moment posibil pentru declanşarea Evenimentului, îndiferent de orice altceva.

S-au petrecut evoluţii drastice privind Evenimentul, pe perioada ultimului final de săptămână. Un grup de operaţii speciale al Rezistenţei, cu numele de cod RM2m, a fost la 45 de minute distanţă să declanţeze Evenimentul, sîmbăta trecută (7.12.2013), după ce Arconii (fizici şi non-fizici) au mers cam departe cu câteva din acţiunile lor. Arconii s-au retras în ultimul moment pentru a preveni pornirea Evenimentului şi au fost forţaţi să negocieze propria lor securitate şi supravieţuire. Pentru a supravieţui un pic mai mult au fost forţaţi să dezarmeze Doom33, planul lor de represalii la pornirea Evenimentului.

Ei au fost forţaţi, de asemenea să predea protecţia totală a nivelelor de vârf ale oamenilor din Cabală, care până acum au fost capabili să conducă acţiunile lor cu protecţia spatelui din partea Arconilor. Acum că Arconii fizici sunt mai preocupaţi de propria lor securitate decât de cea a Cabalei, Cabala s-ar putea să afle că dacă încearcă vreo acţiune negativă, li s-ar putea întâmpla lor lucruri ciudate. Vechea ordine de lucruri care a lucrat în favoarea lor pentru mii de ani a fost sever dezorganizată.

Există un număr semnificativ de agenţi ai Rezistenţei la suprafaţa planetei care operează acum "diverse lucruri".

Arconii nu au procesat aceste schimbări cu uşurinţă. O sursă neconfirmată a declarat că unul dintre membri seniori ai familiei Orsini s-a sinucis în apartamentul său din Roma, sâmbăta trecută, în timp ce Farnese consideră în mod serios predarea sa. De asemenea, Alianţa Estică ar fi făcut o negociere-atac cu Banca Monte dei Paschi di Siena, destabilizînd astfel maşinaţiile Iezuiţilor. Această bancă este una dintre cele mai importante bănci din actualul sistem bancar controlat de Iezuiţi. Aparţine familiei Chigi, o familie principală din nobilimea neagră din Siena.

evenimentul decembrie 2013

Cel mai important, grupul special RM2m a propus un plan pentru declanşarea Evenimentului înainte ca planurile non-fizice să fie complet curăţate. Ideea este că această aşteptare, pur şi simplu, durează prea mult pentru a fi tolerată şi că ceva riscuri e necesar să fie asumate. Ei îşi aliniază planul cu foţele Luminii non-terestre.

Oricum, pentru ca acest plan să fie reuşit, au nevoie de cooperarea noastră.

Declanşarea Evenimentului înainte ca planurile non-fizice să fie curăţate poate rezulta în pierderi adiţionale de vieţi datorită faptului că anumiţi oameni vor deveni disfuncţionali, incapabili să se adapteze Evenimentului şi să recurgă la violenţă. Cabala nu este o problemă foarte mare căci ei vor fi fie arestaţi sau activaţi Stardust în primele ore şi chiar iniţial ei nu vor putea face multe daune acum că planul Doom33 a fost compromis. Facşiunea Illuminati este acum în plănuiri urgente pentru represalii după ce au pierdut sprijinul Arconilor cu Doom33, dar acest plan ar fi pus mult mai puţine probleme decât antecedentul plan Doom33. Ar trebui adăugat aici că toţi agenţii Iezuiţi şi Illuminati care au infiltrat diverse miliţii în ultimele decade vor fi activaţi Stardust, de asemenea, dacă încearcă ceva negativ.

Problema rezidă în interiorul populaţiei generale. Anumiţi oameni ar putea deveni violenţi în situaţiile lor casnice şi familiale, resentimente mai vechi ar putea brusc să iasă la vedere. De asemenea, benzi stradale violente s-ar putea forma rapid în orele iniţiale şi poate chiar zile după Eveniment în anumite zone mai periferice fără forţe adecvate ale legii care să fie prezente. Deci aş recomanda ca fiecare să evite cu orice preţ confruntările violente în primele ore şi zile după Eveniment, indiferent de situaţie.

Grupul special RM2m a cerut să coordonăm o votare pentru a determina care este opinia populaţiei de la suprafaţă despre planul lor. Rezultatele votării nu vor determina curusl acţiunilor, dar le vor da informaţie preţioasă pentru a-şi putea ajusta planul pentru a lua mai mult în considerare necesităţile populaţiei de la suprafaţă.

Prima opţiune este să declanşeze Evenimentul cât de curând se poate, cu toate că asta ar ridica un risc potenţial grav pentru viaţă - securitate fizică a ta sau a celor apropiaţi.

A doua opţiune este să se aştepte momentul cel mai sigur pentru ca Evenimentul să pornească, chiar dacă asta înseamnă o aşteptare mai lungă.

Puteţi vota în colţul dreapta sus al acestui blog şi sper că multe alte bloguri şi site-uri Web vor propaga această informaţie.

Grupul special RM2m va da mai multe actualizări în viitorul apropiat, pe măsură ce situaţia se derulează.

Articol original - Votează aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu