După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131203

Conversaţii cu Cobra, capitolul unu


Conversations With Cobra, Chapter One
Posted on November 17, 2013 by Elizabeth Whitney
Interview Transcription: Elizabeth Whitney and Cobra
Recorded by Skype in Point Reyes Station, November 16, 2013

Conversaţii cu Cobra, capitolul unu
Traducerea transcrierii în limba română

Elizabeth: Aş dori să încep conversaţia noastră cu o revedere generală a situaţiei Fukushima, pe larg, pentru că atât de multă lume, aici pe coasta de vest, au exprimat multă anxietate despre asta. Era ceva în ziarul nostru astăzi, scris de unul dintre columnişti despre a nu mânca mâncare marină. Dacă ne-ai putea da o perspectivă măcar un pic diferită despre situaţie, cum s-a întâmplat şi ce se întâmplă acum şi care ar fi prognoza, asta ar fi de mare ajutor ca o cale de a introduce de unde vii.
COBRA: Această situaţie a Fukushima este o creaţie a iezuiţilor. [Cobra se referă la o mică facţiune a Cabalei din interiorul iezuiţilor care reprezintă un 10% din comunitatea iezuiţilor.] Motivul pentru care au declanşat aceste eveniment de "steag fals" a fost că doreau să exercite presiune asupra Japoniei să obţină mai multe fonduri pentru operaţiunile lor. E interesant de ştiut că acest eveniment s-a întâmplat în 11 Martie 2011, cu o zi înainte de intrarea Uranus într-un nou ciclu de 84 de ani. Deci momentul acestuia a fost ales potrivit constelaţiilor astrologice. Al doilea scop al acestui eveniment a fost să inducă mai multă frică în populaţia umană generală pentru că frecvenţa vibraţională a fricii este frecvenţa ce permite controlorilor să menţină controlul asupra populaţiei umane. Aş spune că majoritatea istoriilor despre radiţii sunt exagerări. Am văzut rapoarte ale măsurătorilor actuale de expunere la radiaţii în California şi nu sunt peste normal. Totul este ca şi înainte de evenimentul Fukushima. Cam asta e o scurtă revedere a situaţiei.
E: Când spui că acest eveniment a fost creat ca represalii sau şantaj, este greu de absorbit că acest tip de lucruri se petrec şi că noi nu vedem nici o ştire despre asta sau investigaţie sau semn că se desfăşoară. Există vreo cale ca noi să devenim mai conştienţi de faptele actuale despre cum sunt jucate?
C: Majoritatea acestori presiuni se petrec în spatele scenei şi bineînţeles nu vor fi raportate în fluxurile principale de ştiri. Există anumite rapoarte în media alternativă despre asta, dar nu e mult.
E. De asemenea, după cum ai spus că vom vorbi despre Eveniment (the Event), o să existe ajutor, ajutor extraterestru, în curăţarea radiaţiilor care există aici. Mă întreb dacă vrei să vorbeşti despre asta, un pic, şi chiar să descrii cum ar fi să avem acest tip de participare.
C: După Eveniment şi mai ales după primul contact, rasele extraterestre pozitive vor folosi tehnologia lor nu numai să elimine radiaţiile excesive de la Fukushima, dar în fapt să restaureze balansul ecologic pe întreaga întindere planetară. Una dintre primele priorităţi va fi să elimine radiaţia şi diverse substanţe otrăvitoare din multe centrale nucleare în alte locaţii de pe planetă, nu numai Fukushima, dar şi Chernobîl şi altele. Vor continua apoi cu restaurarea ecosistemlui planetar şi va fi o operaţie destul de rapidă în standarde umane. După Primul Contact, în câteva luni, situaţia pe planetă va fi mult, mult mai bună.
Au tehnologie avansată. Bineînţeles, au control complet asupra materiei aşa că pot efectiv dezintegra toate substanţele dăunătoare în chestiune de secunde. Nu este o problemă pentru ei. Depinde doar de umanitate să aibă conştienţa adecvată şi să înţeleagă, să accepte, să primească acea tehnologie. De aceea este nevoie ca Evenimentul să se petreacă mai întâi, eliminarea Cabalei să se petreacă mai întâi, pentru ca Forţele Luminii să poată folosi mass-media să educe populaţia umană, pentru ca atunci când aceste lucruri se vor petrece, populţia umană va avea înţelegerea şi participarea activă în acest proces de purificare.
E: Deci, Evenimentul, despre care putem începe să vorbim acum, este de fapt curăţarea rezistenţei care se află în noi, prin aceste implanturi şi prin această programare, pentru ca să putem ajunge să ne imaginăm scala operaţiei şi să fim pregătiţi emoţional pentru a considera că asta este evoluţia conştienţei noastre mai degrabă decât o influenţă copleşitoare din afară. E un mod corect de a vorbi despre Eveniment?
C: Da. Unul dintre factorii principali în Eveniment va fi educarea maselor, pentru că realitatea pe această planetă este mult deasupra ceea ce portretizează mass-media, aşa că fiinţele umane vor avea nevoie de ceva timp să integreze acest schimb vast de perspectivă. Se va întâmpla tocmai pentru că va avea loc într-un mediu pozitiv şi într-un mediu pozitiv, fiinţele umane au o curbă de învăţare foarte rapidă. Nu va fi foarte dificil pentru majoritatea oamenilor să accepte realitatea acestor schimbări. Va fi mult mai dificil pentru oameni să înţeleagă natura forţelor de control care au controlat umanitatea şi acţiunile ei în trecut. Aceasta va fi cea mai dramatică parte a procesului de învăţare şi va fi foarte emoţională.
E: Ok, pot să-mi imaginez în mod cert asta. Mă întreb ce pregătiri putem face înainte de Eveniment. Îl anticipăm, învăţăm despre el. Cum putem începe să ajutăm ca această informaţie să fie integrată şi să o împărtăşim în feluri care să nu alerteze scepticismul oricui, şi aşa mai departe? Eşti perfect conştient de climatul de receptivitate care există la acest tip de informaţii ca aici. Care ar fi calea cea bună pentru a construi o fundaţie pe care să se poată face asta?
C: Ok. Ar fi cel mai bine să se înceapă cu sistemul financiar pentru că aproape toată lumea pe această planetă este conştientă că ceva e greşit la sistemul actual. Există un grup pe care l-aş numi "bancherii centrali" care controlează situaţia pe planetă. Cred că majoritatea oamenilor vor fi capabili să accepte asta ca pe un fapt. Putem începe de aici. Din acest punct putem educa lumea despre natura acelui tip de control şi că se extinde dincolo de sistemul financiar, pentru că acelaşi grup care controlează finanţele controlează mass-media şi controlează toată informaţia pe care o primeşte umanitatea. Putem pleca de la această idee. Putem apoi să educăm oamenii că există şi foţe bune pe planetă care lucrează să contreze planul acestor controlori, de fapt, să elibereze umanitatea, iar Evenimentul este de fapt culminarea planurilor lor. Şi, bineînţeles, e normal de înţeles că planurile au fost secrete în trecut pentru că a fost război între lumină şi întuneric. Acum ne apropiem efectiv de eliberare însăşi, ne apropiem de victoria finală, din ce în ce devine mai public acest lucru. Vor exista dovezile când timpul va fi cel corect.
E. Chiar şi acum, începem să vedem previzualizări în câteva din lucrurile care se întîmplă la nivel politic? Sunt ceva semne pe care le poţi puncta care sunt deja în ştirile noastre?
C: Majoritatea oficialilor seniori de guvern de pe planetă sunt conştienţi că ceva se petrece. Cei mai mulţi dintre ei sunt conştienţi de aşa numita Alianţa Estică. Nu sunt doar ţările BRICS. Este o alianţă care are ca ţintă remodelarea viitorului planetei, restrucutrarea sistemului financiar şi a scăpa de Cabală, de forţele controloare. Poţi vedea acţiuni politice în multe ţări de pe planetă "estio mons" (în curs) volume de spuse. Poţi vedea cum oamenii încep să răspundă la această nouă realitate. Tările se adaptează noii realităţi prin alinierea împotriva Cabalei, alinierea împotriva controlatorilor sistemului bancar, creînd alternative peste tot pe planetă. De exemplu, Brazilia anunţă formarea noului Internet independent... e-mail-uri criptate pentru fiecare cetăţean brazilian. Asta e ceva care se întâmplă chiar acum. Multe lucruri ca acesta se întâmplă peste tot în lume chiar acum. Asta este pentru că conştienţa cetăţenilor este în creştere şi oamenii sunt conştienţi că ceva se va întâmpla şi se pregătesc pentru asta.
E: Şi cum vezi toate astea în jocul sistemului politic american? Vezi ceva semne ca Obama şi câţiva alţi lucrători ai lumini în putere să se simtă mai încrezători pentru a trece la acţiune, că anumite constrângeri care i-au reţinut sunt acum ridicate?
C: Cea mai periculoasă facţiune a Cabalei este localizată în Statele Unite. Tensiunea între forţelor luminii, care sunt prezente în interiorul structurilor guvernului peste tot şi forţele întunericului, care sunt prezente, de asemenea, în structurile guvernamentale peste tot în Statele Unite este foarte puternică chiar acum şi poate fi simţită. Dar nimic nu iese la suprafaţă pentru că acestea se petrec în spatele scenei. În alte părţi în lume se pot vedea multe schimbări. Dar Statele Unite va fi ultima ţară de pe planetă unde aceste schimbări se vor vedea şi când se vor vedea acolo va fi momentul trecerii. Pentru că este punctul de cotitură. Statele Unite este punctul de declanşare cheie pentru petrecerea Evenimentului. Când vei vedea schimbări în sistemul politic al Statelor Unite vei şti că e timpul.
E. Există vreun motiv pentru care Statele Unite a luat acest rol de punct de cotitură? Sau e pentru că a fost mai înrădăcinată aici Cabala?
C: Da, să explic. Este un proces istoric. Multe suflete care se încarnează în acest timp au ales să se încarneze în Statele Unite. Multe dintre cele mai luminoase suflete s-au încarnat în Statele Unite pe durata ultimilor 150 de ani. În răspuns la lumina lor, Cabala a trebuit să pună cel mai puternic control acolo pentru a preveni o penetrare. Acesta a fost punctul focal al chinului planetar între lumină şi întuneric din ultimii 100 de ani cel puţin. Când penetrarea se produce, se va produce prin Statele Unite.
E. Când vorbeşti despre războiul luminii şi întunericului, a fost asta o cale inevitabilă pentru ca această schimbare să survină? Au fost circumstanţe, undeva de-a lungul drumului care ne-au deplasat în această versiune de dramă amplă de cum am fi făcut o schimbare evoluţionistă? Vom avea vreo perspectivă despre aceasta la vreun moment dat — de ce a trebuit să trecem prin acest ciclu traumatic?
C: Pentru majoritatea umanităţii se petrece mult mai uşor decât s-a prevăzut. Este datorită acţiunilor unite ale lucrătorilor luminii că această tranziţie nu este atât de dură pe cât ar putea fi. Am evitat un al treilea război mondial, care era o posibilitate, dar nu mai este. Am evitat cataclisme planetare drastice. Nici una dintre acestea nu se vor petrece. Da, există un anume disconfort, există o luptă, dar dacă există mai multă conştienţă, va fi mult mai uşor. Cantitatea de chin este direct proporţională cu lipsa conştiinţei şi conştienţei.
E: Atunci controlul media, ceva ce am observat în decursul vieţii — deteriorarea media responsabilă — ce am observat este că această condiţionare prin dezinformare este foarte, foarte puternică în sensul că li s-au luat oamenilor modalităţile de a putea să discearnă cine spune adevărul. Simt că felul în care ai prezentat anumite informaţii, prin cuplarea cu practicile de meditare şi alte căi prin care se pot conecta mai bine oamenii cu propria lor abilitate de a alege între idei alternative despre ce se petrece... Şi tu vezi la fel, încercînd din greu să ne emancipăm de la a avea întotdeauna în afară autoritatea care mereu ne spune ce se petrece şi să găsim o conexiune mai directă către adevăr? Să putem auzi adevărul şi să spunem "E adevărat! Nu ştiu de ce, dar o ştiu!". E acest gen de ţel pentru conştienţa noastră?
C: Cheia este să te îndrepţi către interior pentru ghidare. Ghidul interior este cheia. Aş spune că intuiţia cuplată cu o minte raţională de înalt nivel, care să nu blocheze intuiţia ci o sprijină şi lucrează împreună. Asta te poate duce mult mai departe decât mass-media sau orice altă sursă externă de informaţie. Precum ai spus deja, majoritatea surselor sunt compromise.
E: Da. Să revenim la rolul tău. Mi se pare că te-ai remarcat ca o voce a informaţiei curate şi, desigur, multe dintre lucrurile pe care le-ai revelat în interviurile tale sunt fascinante şi şochează mintea. Ai putea începe prin a spune care este perspectiva ta despre planetă şi locul tău în aceasta şi cum a evoluat pe măsură ce s-a desfăşurat? Cred că lumea va fi fascinată de tine şi apoi de alţii care ar putea veni cu istorisirile lor.
C: În acest moment sunt purtătorul de cuvânt pentru Mişcarea de Rezistenţă şi nu a fost alegerea mea să devin asta; de fapt a fost un rezultat al situaţiei vieţii mele. Cu mulţi ani în urmă, am fost atacat de forţele obscure când am divulgat anumite informaţii, era clar — anumite persoane au reacţionat destul de puternic la asta. Nu ştiam în acel moment. Am fost protejat de Rezistenţă şi mi-au dat anumite instrucţiuni şi asta a condus la o lungă cooperare. În acest punct îi reprezint la suprafaţa planetei. Îmi place ce fac pentru că aceşti oameni sunt fraţii şi surorile mele — sunt singura mea familie. Bazic, aş spune că poziţia mea la suprafaţa planetei este temporară. Nu voi sta pentru totdeauna. Voi fi aici să îndeplinesc misiunea mea, să finalizez misiunea mea şi apoi calea mea merge dincolo de suprafaţa acestei planete.
E: Te autonumeşti "pleiadean". Nu ştiu ce înseamnă asta, concret. Nu ştiu ce descrie, efectiv, această identitate.
C: Fiecare suflet începe calea sa de suflet, calea sa de evoluţie în centrul galaxiei — în aceasta sau în altele. Apoi merge de la un sistem stelar la altul pentru a acumula experienţă. Sufletul meu, propria mea prezenţă, experienţa mea majoră a fost în sistemul stelar Pleiade deci cea mai mare parte a semnăturii mele energetice este pleiadeană ca origine. Singura diferenţă de majoritatea oamenilor este că eu sunt conştient de asta.
E: Toţi am făcut acest fel de călătorie între sisteme stelare?
C: Majoritatea fiinţelor umane care sunt prezente pe planetă au fost creaţi în acest sistem planetar, dar sunt foarte mulţi care au venit aici pe această planetă din alte sisteme stelare, cei mai mulţi dintre ei pentru a ridica frecvenţa vibraţională pe planetă. Sunt şi fiinţe care au venit aici din alte sisteme stelare pentru a asista forţele de control deci există o mixtură de mai multe rase aici pe planetă.
E: A fost asta de asemenea necesar ca să genereze tipul de energie pe care această transformare îl necesită care va fi tras din toată galaxia pentru a fi produs? Simt că este un fel de ceva care trebuie să creeze un anumit tip de dinamică pentru a genera transformarea. Aşa că, decât să privim la întregul aspect ca la o dramă nefericită pentru că a fost atâta suferinţă, mai bine începem să privim totul ca pe o dramă creată de forţele energetice ale creaţiei?
C: Da, poţi să o priveşti din orice perspectivă doreşti. Fiinţa umană este cea care crează perspectiva.
E: Ok. E foarte intersant pentru mine, de asemenea, că simt că parcă scriem o nouă istorie despre cine suntem. Noi creăm mitul colectiv, se poate spune, un adevăr care se încadrează foarte mult cu, practic, căile în care ne-am exprimat în arte. Am fost fascinaţi de ideea asta cu "Războiul stelelor" (Star Wars - Războaiele Stelei N.T.). Am fost fascinaţi de ideea asta de mare bătălie între lumină şi întuneric ca şi cum a fost mereu o parte din noi şi că va ieşi în afară.
C: Acest mit este o reflectare a realităţii situaţiei. Înţeleg că suntem la începutul etapelor unui mit complet nou, un sistem de credinţe complet nou, o paradigmă complet nouă care va merge mult peste asta. Cred că 100 de ani de acum înainte nimeni nu se va îngrijora de forţele obscure sau nici măcar nu se vor mai gândi la asta. Va fi doar o noţiune întunecată din trecut — acum mult timp, s-au întâmplat aceste lucruri, dar totul va trece departe peste asta. O evoluţie complet nouă se deschide pentru umanitate că nimeni nu se va mai deranja gândind la trecutul turbulent al umanităţii. Este o naştere a "noii renaissance" (noua renaştere) care se întâmplă chiar acum. Suntem într-o etapă atât de tânără a creaţiei acestui nou mit că nu suntem capabili să înţelegem către unde ne îndreptăm.
E: Exact. Sunt total în concordanţă cu informaţia pe care eu am avut-o. Ai spus în unele din interviurile tale că acesta este ultimul loc unde această energie malignă mai este encorată în această galaxie deci când nu mai există, când este curăţată de aici, e gata. Acuma, asta poate fi o altă identificare a unui mit destul de puternic, să fim în ultimul loc unde forţa obscură există şi când va fi eliminată va fi eliberată toată această galaxie. Am auzit de la oameni care canalizează că suntem priviţi ca foarte eroici aici pe planetă pentru situaţiile cu care avem de-a face. E un fel corect de a vedea? Treaba asta enormă este mult mai mare decât mica noastră planetă şi e soarta care a permis întregii galaxii să fie liberă de toate astea...
C: Da, da! E adevărat. E adevărat. Şi nu e doar o planetă mică. Nu suntem aici din greşeală. Am ştiut că vom veni aici pentru această misiune specifică. Nu s-a anticipat că va fi ultima planetă de a fi eliberată. Planul a fost un pic diferit dar realitatea s-a schimbat şi acum ne aflăm pe planeta care va fi ultima în a fi eliberată. Deci e un loc foarte special, suntem într-o perioadă foarte specială a destinului nostru. Şi, da, suntem eroi pentru că ceea ce facem pentru a crea o opoziţie în faţa întregului acest control este un act eroic. Pentru oricine care stă ferm împotriva acestei opresiuni, el sau ea este un erou în acest spaţiu şi timp.
E: Vrei să descri câteva din activările şi curăţarea acestor portalui cu care ai lucrat şi cum putem să participăm şi noi în asta? Tot acest scenariu al portalurilor blocate care a oprit energiile pozitive de a curge prin ele, ca energia Zeiţei (Goddess energy) şi cum le curăţăm? Cred că e de interes pentru multă lume.
C: Este un proces. Fiecare portal pe care îl activăm ne aduce mai aproape de ţelul final al curăţării complete al planului eteric. Arconii au invadat planul eteric acum 25000 de ani şi închideau vortexurile unul după altul. Acest proces a fost completat aproximativ acum 1600 de ani când cultul Roman Catolic a suprimat complet energia Zeiţei pe planetă. În fiecare din aceste puncte de vortex, înainte am avut temple ale Zeiţei, ulterior a fost o biserică catolică. Asta a fost completarea crezului întunericului. Apoi ştiţi ce s-a întâmplat; am avut era întunecată, Evul Mediu. Acum cam 500 de ani, prima renaştere (Renaissance) a adus începutul procesului de purificare planetară. Am atins acum un punct, în ultimii ani, că ne aflăm în etapele finale ale acestei purificări. Fiecare portal pe care îl activăm ne aduce mai aproape de ţelul final al completei eliberări al planului eteric. Imediat ce planul eteric este eliberat, foarte repede planul fizic îi urmează. Şi apoi suntem liberi.
E: Ai putea să vorbeşti despre ce sunt aceste portaluri? Care este dinamica lor? Cum am putea şti dacă am locui lângă unul? Ce tip de energie este cea pe care am descoperi-o sau e prea ezoteric să încercăm măcar să înţelegem?
C: Un portal dimensional este un dublu vortex de energie care transmite efectiv energie între diferite dimensiuni. Energia poate fi apoi utilizată. Este o energie neutră. Poţi folosi această energie pentru scopuri bune sau cineva ar putea folosi-o pentru nu-aşa-de-bune scopuri. Când portalul este activat corect, poate deveni un forte vortex de suport pentru lumină. Poate schimba efectiv semnătura energetică a zonei. Poate îmbunătăţi condiţiile de trai ale oamenilor, bunăstarea lor. Acesta este motivul pentru care mergem din loc în loc şi activăm aceste portaluri. Dacă avem o meditare în masă la o anumită dată specifică, asta poate declanşa deschiderea portalului, poate avea un efect global planetar de îmbunătăţire a situaţiei planetare.
E: Vrei să descrii activarea care va fi pe 23 noiembrie 2013, contextul acestei date şi locul pe care l-ai ales pentru această treabă? (activarea a fost realizată N.T.)
C: Este, de fapt, Schimbarea Erelor. Este momentul, astrologic vorbind, în care intrăm într-un nou ciclu. Vechiul ciclu nu s-a terminat pe 21 decembrie anul trecut precum mulţi oameni au realizat deja. Punctul de cotitură este acum în noiembrie. Nu se va manifesta exterior ca nimic special decât energetic vorbind, va fi un vârf al tranziţiei. Din acel punct forţele luminii vor avea mai multă putere; vor avea mai multă iniţiativă pe această planetă şi forţele întunericului vor bate în retragere începînd cu acea zi. Am ales Firenze în Italia pentru că vom înrădăcina energiile Noii Renaşteri şi Firenze a fost punctul ancoră, prima dată, pentru Renaştere unde un proces de purificare planetară a început cam cu 500 de ani în urmă. Acum ancorăm aceeaşi energie la o octavă superioară în acelaşi loc ce ne va permite să aducem acest nou mit despre care vorbeam, această nouă istorie colectivă care nu va include şi întunericul.
E: E o oportunitate destul de fericită să fi conştient de toate astea! Acuma, ne vezi pe noi toţi ajutînd? Ştiu că ai pe pagina ta timpul unei meditări sincronizate şi altele. Asta e cea mai bună cale să te simţi conectat şi să-ţi faci simţită prezenţa pentru cât mai multe fiinţe posibil?
C: Da. Sunt câteva lucruri pe care le poţi face. Unu este să te alături grupului de meditare săptămânală din fiecare dumincă, diferite fuse orare, bineînţeles, dar în fiecare dumincă are loc în jurul lumii în acelaşi moment. Cu cât mai multe fiinţe se alătură, cu atât efectul va fi mai puternic. Nu am atins încă masa critică, de aceea nu avem rezultatele pe care le dorim. (La activarea portalului AION s-a atins masa critica. N.T.). Dacă sunt mai multe fiinţe vom fi mai puternici. Apoi, desigur, poţi veni la activarea portalurilor majore ale planetei. De exemplu, am avut o activare de portal pe 25 august. Au fost mase de oameni care s-au alăturat. Am atins masa critică. Numai video-ul de prezentare a fost văzut de peste un sfert de milion de persoane. Poţi vedea rezultatele foarte, foarte dramatice şi foarte directe. Am prevenit o invazie militară în Siria ca rezultat al activării Portalului Păcii deci a fost o reuştiă enormă. Dacă oamenii participă în activările următoare, prima pe 23 noiembrie şi vor mai fi şi altele, putem avea mai multe rezultate. Şi al treilea lucru care este foarte important în acest timp este crearea grupurilor de suport ale evenimentului. Grupurile de suport ale evenimentului (ESG) sunt acele grupuri care se întâlnesc săptămânal în mod fizic pentru menţinerea energiilor de pregătire pentru Eveniment, pentru a menţine energia de conştienţă pentru Eveniment şi când Evenimentul are loc aceste grupuri vor fi utile ca centre de comunicare şi vor da sfaturi fiinţelor şi populaţiei confuze. Sunt multe lucruri pe care le poţi face.
E: Descrie din nou Evenimentul pentru cei care ascultă pentru prima dată...
C: Ok, voi descrie succint. Primul aspect al Evenimentului este reiniţializarea sistemului financiar. Reiniţializarea sistemului financiar va termina debalansarea existentă care este cea mai puternică sursă de suferinţă pe planetă. Noul sistem financiar va fi transparent şi drept pentru toată lumea. Al doilea ascpect al acestui reset este arestarea membrilor forţelor controlatoare din Cabală, a acelor persoane care au sclavizat efectiv umanitatea în toate aceste secole. Al treilea aspect al Evenimentului este că, în sfârşit, adevărul va începe să fie eliberat prin mass-media, adevăruri despre situaţia planetară, despre istoria noastră, despre OZN-uri despre contactul cu extraterestrii, despre energia gratis, despre fizica corectă, despre orice... va fi în final dezvăluit populaiţiei în masă. Va fi şi aspectul non-fizic al Evenimentului, care va fi un flash, o undă de enrgie care vine de la soarele central galactic. Mulţi oameni care sunt spiritual mai conştienţi vor fi capabili să simtă acest flash. Asta va începe un proces al conştienţei în masă care se va răspândi peste umanitate după Eveniment.
E: Deci e destul de sigur să spun că nici unul dintre noi nu va mai fi la fel după Eveniment.
C: Nimeni nu va mai fi la fel. Va fi mult peste aşteptările noastre.
E: E remarcabil să aud acest fel de informaţie. Mă întreb, te simţi sprijinit din partea altor fiinţe de tip psihic şi aţi oameni implicaţi în sprijinirea acestui întreg scenariu? Am privit în jur destul să văd cum lumea vorbeşte despre lucruri şi mă întreb dacă e ceva ce tu simţi că este efectiv ca sprijin sau este acest grup pe care l-ai numit că face treaba. Divaghez un pic aici, dar mă întreb cum ar trebui toate astea să funcţioneze?
C: Bun, vezi, eu îmi creez propria realitate şi mă conectez doar cu oamenii care înţeleg asta. Majoritatea oamenilor cu care mă conectez au o perspectivă similară despre toate acestea. Nu am mult contact cu populaţia generală care ar putea şti despre asta. Desigur, sunt mulţi oameni care sunt sceptici despre asta şi cei care sunt sceptici se vor convinge mai uşor, natural, când lucrurile se vor petrece unde va fi evidenţă fizică. Bineînţeles, majoritatea vor crede ce vor vedea ochii. Aş spune majoritatăţii: aşteaptă şi vezi ce se întâmplă. Dau informaţii dinainte ca oamenii să fie pregătiţi. Nu încerc să conving pe nimeni. Prezint informaţie pentru că am primit-o.
E: E adevărat. Asta e esenţa la cum vine treaba. Mesagerul vine şi iată mesajul. E o altă rundă de informaţie care ne transformă să învăţăm mult mai mult despre cine suntem cu adevărat şi cum rădăcinile noastre merg în altă dimensiune şi care este viitorul nostru potenţial. Găsesc destul de interesant să mă aflu printre oameni care sunt conştienţi de asta şi să nu fiu capabilă să privesc lumea care se exprimă în jurul meu şi ideile oamenilor despre ce vor face vara viitoare şi ce vor face, că una, că alta. Cam nu mai poţi să mergi cu gândurile pe acolo când şti că această schimbare incredibilă e iminentă. E o viaţă suprearealistă intersant de planificat. Îmi imaginez că auzi asta şi de la alţi oameni, de asemenea.
C: Da, da.
E: Ai vreun sfat? Pentru a trăi acest gen de timp? Sau doar...
C: Pur şi simplu stai în acum. Există în moment. Bineînţeles că poţi face planuri. Se întâmplă mereu în viaţă să faci planuri şi desigur că lucrurile se pot petrece în feluri complet neaşteptate.
E: Şi acesta este sfatul pe care l-aţi auzit toţi şi care se aplică încercărilor din vieţile noastre. Atât de multe lucruri la care ne gândim că sunt probleme sunt lucruri la care ne gândim noi în capul nostru şi nu s-au întâmplat încă aşa că acum suntem în partea cealaltă unde cu toţii privim la ceva ce este foarte pozitiv cu adevărat, care vine şi, totuşi, nu s-a prea manifestat încă. Nu vreau să fiu una dintre acele persoane care vorbesc despre intervalul de petrecere pentru că înţeleg dilema. Simt că, femeie fiind, e interesant să vorbesc despre timp ca ceva ce va să vină, pentru că dacă suntem însărcinate ştim că vom avea un copil, dar nu ştim când, dar ştim că vom avea un copil. Ca atare simt că Evenimentul este cumva pe limba lui şi se va întâmpla cu certitudine şi momentul nu este pentru noi să-l ştim, dar certitudinea lui este acolo în interiorul nostru. E un sentiment care atunci când toată lumea converge către a fi în perfectă coordonare, atunci treaba se va petrece şi va fi momentul absolut perfect.
C: Exact, exact.
E: Suntem condiţionaţi să gândim în timp liniar fiind un fel de orar de tren, continuăm să ne privim ceasurile şi întrebăm: când o să vină? Dar nu este în aceast cadru de timp.
C: Există un anumit moment când se va întâmpla, dar chiar dacă l-aş cunoaşte, nu l-aş spune, pur şi simplu pentru că nu vreau să dau această informaţie Cabalei şi bineînţeles, şi ei ascultă acum. Nu e nevoie ca ei să ştie.
E: Nu trebuie ca ei să ştie! Bun, asta înseamnă că ei ştiu tot ce vorbim noi despre asta, că portalurile lor sunt curăţate, că există aceste date? Nu le mai serveşte de nimic să ştie toate astea la acest nivel, nu-i aşa?
C: Vezi, am o situaţie foarte delicată. Pot să dau informaţie care dă mai mult avantaj forţelor luminii decât dă forţelor întunecate. Sunt lucruri pe care nu le pot spune. E un balans foarte delicat. Nu suntem încă liberi, deocamdată. După aceea, nu-i nici o problemă. Pot spune tot ce ştiu, dar nu încă.
E: Vrei să descrii puţin mai mult despre felul în care Rezistenţa — tot spui fraza asta penetrare prin compresie (compression breakthrough) — care este de unde vine numele tău Cobra... şi ai vorbit despre cum compresia este de la extratereştrii pe de o parte şi de la Rezistenţă pe de alta. Vrei să descrii asta? Ca să putem portretiza Terra în feluri pe care nu le facem de obicei cu oraşele subterane...
C: Această planetă este într-un sandwich. Sunt forţe ale luminii deasupra suprafeţei planetei şi în cer... ET-ii pozitivi care trimit lumină către suprafaţa planetei de sus. Apoi este o mişcare de rezistenţă în subteran. Toate aceste forţe menţin lumina sub suprafaţă şi trimit lumina în sus către suprafaţă. Deci suprafaţa planetei este în această compresie. Tot întunericul a fost comprimat la suprafaţă şi trebuie să iasă pentru că lumina presează constant să iasă pentru a fi procesat, vindecat şi eliminat. Când lumina de sub se întâlneşte cu lumina de sus, la suprafaţă, acesta e momentul penetrării compresiei şi este momentul Evenimentului. Când asta se petrece va fi imens, energetic şi fizic şi fiecare va fi capabil să îl vadă.
E: După Eveniment, ce rol vor juca aceste forţe? Cultura din subteran şi rezistenţa... vor deveni mai vizibile nouă? Se vor dizolva aceste limite şi vom avea conştienţă că toate acestea există?
C: Gradat, da. Nu se vor expune direct. Mai întâi vor apărea prin mass-media, dar după ceva timp când umanitatea începe procesul său de conştientizare va fi şi contact direct.
E: Deci viitorul umanităţii, adun din tot ce-am aflat, este că va avea un sens complet diferit despre ce este fizic real şi să călătorească fără avioane şi să viziteze alte siteme stelare.. toate astea...
C: Da. Da.
E: ... tot ce e fantezie în media noastră. Cred că e atât de interesant că ceva ce era în noi a fost capturat în filmul Războaiele Stelei... mereu am dorit să am posibilitatea asta să merg mai departe să explorez... Cred că e destul de adevărat să numesc asta o închisoare unde am fost închişi.. aflu ce se întâmplă, cu adevărat, pe afară.
C: Am fost în această închisoare în ultimii 25000 de ani şi acum că porţile se vor deschide vom fi capabili să vedem afară.
E: Nu ştiu cum să întreb câteva din întrebările astea pentru că sunt atât de anormale... dar ar fi fost posibil ca toate astea să fie altfel acum 25000 de ani?
C: S-ar fi putut. Ar fi fost posibil. Lucrurile ar fi stat altfel. Sunt multe momente în istoria umanităţii, multe puncte cheie când ar fi putut fi într-un fel sau altul.
E: A fost doar în aceste momente relativ prezente că un pic de înclinare s-a petrecut şi a alunecat într-o direcţie?
C: Exact.
E: Avem ceva de învâţat din asta, privind în urmă? Învăţăm cum să fim un altfel de fiinţă umană acum?
C: Da. Vezi, în acele momente critice, acele momente de înclinare, au fost mereu indivizi cheie care au luat decizii, câteodată decizii bune şi cîteodată decizii nu aşa bune. În 1995 a fost o mare posibilitate a unei penetrări, dar indivizii cheie au luat deciziile greşite şi de aceea suntem aici după aproape 20 de ani şi Evenimentul n-a avut loc. S-ar fi putut petrece în 1995. S-ar fi putut petrece şi anul trecut în Aprilie sau Mai 2012, dacă anumiţi indivizi cheie ar fi luat deciziile corecte, dar n-au făcut alegerile corecte. Sunt mereu anumite momente, anumite ferestre de oportunitate şi în aceste momente cruciale e foarte important cum se comportă lumea. Ce decizii iau? Ce alegeri fac? Ce acţiuni întreprind? E foarte important.
E: Ar fi aceştia persoane cu putere politică?
C: Nu neapărat. Vezi, situaţia reală planetară nu este decisă de preşedinţi; este decisă de oameni din spatele scenei.
E: Cabala şi scenariul său de a controla planeta, pentru mine, e prăpăstios că au gândit măcar că ar putea reuşi, doar pentru că manipulează ceva la scala la care au dorit... Unde or fi găsit puterea să sprijine toate astea, pentru că a fost o agendă unde s-au auto-implicat destul, nici o energie spirituală în spatele acesteia, nimic bun în ea? Cum a putut să creadă cu adevărat, Cabala, în puterea lor sau au făcut totul psihic greşit?
C: Vezi, planul lor a fost creat... ultima fază a planului lor a fost creată... cu mai mult de 200 de ani în urmă. În acel timp aveau sprijinul multor rase de ET negativi de prin întreaga galaxie şi de acolo le venea încrederea. Dar acum că aceste rase sunt dispărute, ei continuă să opereze dar ştiu că sunt ultimele lor planuri. Nu mai pot conta pe nici un sprijin din afara acestei planete şi ei ştiu asta. Oamenii de vârf din Cabală ştiu şi sunt în panică din cauza asta. Pentru că ştiu că jocul s-a sfârşit.
E: Ai descris că sunt diverse căi prin care ei reacţionează, că ştiu că se pot preda, pot cere iertare şi aşa mai departe. Se vede vreo separare a celor implicaţi total de cei care nu sunt atât de adânc inspiraţi de întuneric?
C: Da sunt multe diverse reacţii, şi da, câţiva dintre ei s-au predat deja şi mulţi se vor preda în continuare. De asemenea diferitele facţiuni au tactici diferite cum tratează situaţia. Iezuiţii încearcă să manipuleze situaţia în felul lor; facţiunea Rockfeller-Illuminati devine un pic nebună cu toate războaiele din Siria care s-au întâmplat acest an şi Rothschild-ii sunt tăcuţi pentru că nu vor să se expună prea mult pe rampa actuală
E: Trebuie să fie conştienţi că iniţializarea sitemului financiar îi va lăsa complet fără putere.
C: Da, sunt conştienţi de asta.
E: Crezi că o cred?
C: Aş spune că se tem de asta. Nu cred complet pentru că nu s-a mai întâmplat în experienţa lor. Au generaţii de experienţă căci sunt în vârful piramidei financiare... aproape de vârful piramidei financiare... dar se tem că ceva se va schimba pentru că adună mereu mai multe probe că treburile se vor schimba.
E: Când vorbeşti despre arestările publice ale acestor figuri, vor include şi câţiva din câinii cei mai de sus?
C: Toţi.
E: Se va întâmpla domol, toţi odată? Vom fi martori ai acestor zile de pe urmă?
C: Va fi o operaţie globală pe tot întinsul planetei care va dura între una şi trei zile.
E: Uau.
C: ... pentru oamenii cheie.
E: Uau. Asta va face televiziunea foarte interesantă!
C: Ooo, da. Ooo, da.
E: Pentru oamenii obişnuiţi cu filmele de acţiune, vor vedea ceva acţiune. Vor fi duşi la anumite închisori? Unde vor merge?
C: Vor fi duşi la închisori şi vor avea dreptul la un proces corect pentru ca lucrurile adevărate, este necesar, să iasă la iveală într-un mod echilibrat, deci nu vor fi vânători de vrăjitoare. Fiinţele umane vor decide destinul lor. Umanitatea va decide destinul lor.
E: Deci de asta toate pregătirile au durat atât, atâţia ani pentru ca să se desfăşoare totul fără greşeală când vine timpul?
C: Nu avem o altă şansă. Când Evenimentul este declanşat, trebuie să decurgă totul perfect. E necesar să fie totul făcut în aproape-perfectă precizie pentru asigurarea minimului de violenţă şi pierderi de vieţi umane, ca electricitatea de bază, distribuţia de hrană să fie neatinse. Nu e o operaţie uşoară.
E: Aici în America vom vedea ce se întâmplă americanilor care sunt implicaţi sau se va difuza în întreaga lume?
C: Peste tot.
E: Uau. Asta o să fie ameţitor, mi se pare mie. Sunt careva din oamenii aceştia persoane de care am mai auzit? Figuri proeminente?
C: Câţiva dintre aceştia sunt din politică, dar cei mai de sus sunt majoritatea din familiile Nobilimii Negre şi Iezuiţi şi nu, nu sunt figuri publice aproape deloc. Vor fi câteva nume arhi-cunoscute şi altele complet necunoscute.
E: O mulţime de nume au fost presărate de-a lungul anilor despre cine e parte la asta şi cine sunt cei răi, dar am simţit că cei mai mulţi dintre figurile politice, mai mulţi sus-puşi, nu mă fac să simt cum că ar avea acea putere pe care liderii Cabalei au avut-o. Că sunt mai mult doar figuri de vârf...
C: Exact.
E: Nu au avut libertatea să le reziste căci ştiu ce consecinţe ar avea să le reziste...
C: Exact.
E: ... dar o dată ce sunt eliberaţi din asta vom vedea adevăratul lor caracter.
C: Da. Multe adevăruri vor ieşi la iveală. Oamenii vor începe să vorbească liber despre ce şi unde au fost implicaţi şi sunt foarte mulţi oameni care făceau parte din Cabală nu pentru că vroiau ci pentru că au fost forţaţi şi în final vor fi iberi să vorbească despre experienţa lor şi să fie vindecaţi.
E: E fenomenal să îţi imaginezi că se întâmplă aşa de repede, dar pe partea cealaltă, e încurajator că ceva atât de măreţ se poate petrece pentru a suci complet direcţia greşită în care am trăit. Ştiu că fiecare căruia îi pasă de mediul înconjurător şi de sănătatea hranei noastre şi de oceanele noastre... tot ce are de-a face cu suportul vieţii... am fost toţi atât de şocaţi să vedem că totul merge într-o direcţie greşită. Felul în care primim ajutor să schimbăm toate astea de la sursele ET... vom participa şi învăţa de la aceste fiinţe sau doar vom privi ceva ce are loc ca şi cum cineva a mişcat bagheta magică?
C: Nu, va fi o participare activă. Sunt multe tehnologii care au fost dezvoltate pe suprafaţa planetei şi au fost suprimate şi acestea vor fi primele folosite. Apoi oamenii de ştiinţă şi inginerii vor învăţa de la aceşti ET cum să continue dincolo de aceste tehnologii pământene. Va fi un parteneriat; va fi o colaborare. Umanitatea are nevoie să înveţe să facă asta singură, bineînţeles cu instrucţiuni şi ghidare iubitoare de la ET pozitivi, dar umanitatea va avea un rol foarte activ în propriul său viitor. Umanitatea va lua deciziile de bază nu ET-ii.
E: E un lucru încurajator pentru cei tineri că vor păşi direct într-o aşa lume şi ce vor avea de făcut cu vieţile lor să facă parte din asta.
C: S-au născut pentru asta. Este destinul lor.
E: Şi tot sistemul educaţional va fi întors şi făcut relevant, corect? Nu va mai fi totul pentru a antrena oamenii să fie în structurile corporative. Crezi că viziunea pe termen lung a umanităţii este să alunece complet în afara unui sistem monetar şi să recunoască cum pot împărtăşi nemaiavînd totul organizat de vreo versiune de bani? Multă lume speră că va fi sfârşitul acestui sistem.
C: Da. Este foarte uşor pentru că cu disponibilitatea noii tehnologii va fi foarte uşor să produci orice oamenii au nevoie pentru vieţile lor. Este motivul de bază pentru care vom deveni liberi de bani, pentru că oamenii nu vor mai avea nevoie de ei. Vor avea un replicator acasă şi vor fi capabili să creeze din substanţa eterică tot ce au nevoie, mâncare, tot ce au nevoie pentru existenţa fizică. Perspectiva oamenilor va trece dincolo de planul fizic pentru că atunci când se are grijă de ei, încep să pună întrebări, Ce e dincolo, Care e menirea vieţii, Cum pot evolua, Ce mai pot face?
E: Asta se aplică şi la artele vindecătoare că vor trece la un nivel de înţelegere complet diferit de ce înseamnă să vindeci o boală sau rană.
C: Va fi o chestiune de a atinge din nou echilibrul interior al fiinţei umane, pentru că în stadiul de balans al unei fiinţe umane nu există posibilitatea bolilor.
E: Deci prima fază este o reiniţiere globlă şi reechilibrarea esenţialului uman care este sine-vindecabil, sine-evolutiv şi sine-exprimabil.
C: Desigur că tehnologia va susţine procesul de vindecare, dar punctul focal va fi echilibrul interior.
E: Uau! E o cale bună de a lăsa în aer în acest moment. A fost fascinant să am acest fel de conversaţie cu tine şi apreciez că te-ai putut face disponibil. Ar mai fi ceva ce ai dori să adaugi?
C: Aş spune doar, nu pierde speranţa. Suntem într-un timp foarte fericit, cu toate că e foarte complicat pentru mulţi oameni. Ne-am născut pentru acest timp, să avem această victorie finală.
E: E-adevărat şi eu simt la fel. Mulţumesc foarte mult.
C: Cu plăcere.


Paginile lui Cobra sunt 2012portal.blogspot.com şi prepareforchange.net
Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu