După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131202

Agenda Iezuită


Agenda iezuiţílor constă în a infiltra Alianţa Estică cu agenţii săi şi să devieze procesul creării noului sistem financiar. Nu mai trebuie spus, persoane de vârf din Alianţa Estică ştiu despre asta şi nu vor permite să se întâmple. Totodată, membrii de vârf ai Societăţii Dragonul Alb (WDS) şi-au învâţat lecţia după ce predecesorii lor au fost păcăliţi cu decade în urmă când au predat mult din aurul lor agenţilor iezuiţi pentru un preţ de nimic al unor hârtii (titluri guvernamentale SUA). Dragonii Albi sunt mult mai grijulii acum, mai ales că iezuiţii încearcă să îi infiltreze prin Te-WU, agenţia de inteligenţă secretă chineză.

Planul iezuiţilor este să lase Forţele Luminii să cureţe facţiunea Illuminati (Rockfeller, Bush, Kissinger, Cheney & Co.) şi apoi să se alieze în mod secret cu Rotschild-ii pentru a prelua procesul de creare a noului sistem financiar. Agenţii lor sunt prezenţi la nesfârşite negocieri pentru predarea Cabalei şi încearcă să ghidoneze acordurile mai aproape de agenda iezuiţilor. Aceasta este sursa propunerilor pentru ca Papa să fie noul M1 (controlorul monetar). Acesta este motivul pentru care noul Papă Iezuit promovează ideea unei bănci centrale mondiale. De asemenea consideră foarte serios ideea permiterii unei sărbători mondiale a datoriilor pentru ca ei să fie portretizaţi ca salvatorii umanităţii sub aripile "bunei" Biserici Catolice. După aceasta ar promova cultul catolic într-o formă renovată, mai apetisantă pentru public şi gradat ar absorbi alte religii (începând cu Budismul) pînâ când şi-ar atinge ţelul unui cult re programare religioasă planetar, în acelaşi timp păstrînd toate atrocităţile trecute ale Bisericii Catolice sub covor.

Prin programe special compartimentalizate ale CIA ei s-au infiltrat mişcarea adevărată până în punctul unde aproximativ 70% a informaţiilor din media alternativă este dezinformare şi vine direct sau indirect din surse iezuite. Am o listă cu oameni şi grupuri din interiorul mişcării adevărate/miscării de eliberare care sunt fie sub control iezuit direct sau sunt manipulaţi de iezuiţi şi e posibil să o public sau nu în viitorul apropiat.

Iezuiţii lucrează sub comanda Arconilor pentru a menţine stadiul de carantină al planetei Terra. Este bine de ştiut că Organizaţia Iezuiţilor este o creaţie a secolului al 16-lea a familiei Farnese, care este una din cele mai puternice familii ale Nobilimii Negre în Italia.

Unul dintre motivele pentru care Iezuiţii au creat Al Doilea Război Mondial a fost să orchestreze o acaparare mondială a aurului pentru a-şi finanţa programe de buget negru pentru a menţine stadiul de carantină al planetei noastre (programe spaţiale secrete, baze militare adânc subterane). Operaţiunea Crinul Auriu (Golden Lily) a fost o operaţiune iezuită şi generalul Yamashita a fost o păpuşă în mâinile iezuiţilor.
Istoria revizitată

Este bine să amintesc acum rolul Templierilor Pozitivi în căderea iezuiţilor. Printr-o mişcare strategică briliantă s-au alăturat temporar arhi-duşmanilor Rothschilds şi împreună au declanşat revoluţia din Martie 1848 şi 1849 prin Memphis-Misraim grupurile masonilor liberi egipteni în Italia, Franţa şi Ungaria. Aceastea au fost singurele grupuri masonice libere care nu au fost infiltrate de iezuiţi pe atunci.

Revoluţia din Martie în Europa a împuţinat semnificativ puterea iezuiţilor şi a scăzut influenţa Nobilimii Negre, a înlăturat feudalismul şi a accelerat procesul de abolire a sclaviei în toată lumea. Condiţiile de trai pentru mulţi oameni au început să se îmbunătăţească. De asemenea, atenţia umanităţii a început să se deplaseze de la controlul religiilor iezuite bazate pe emoţii către mintea umană, ceea ce a dus mai departe la promovarea ştiinţei şi a educaţiei universale.

N-ar mai fi nevoie să mai spun că alianţa temporară între Templierii Pozitivi şi Rothschild a fost terminată imediat ce revoluţia din Martie a luat sfârşit.Este interesant de notat că revoluţia din Martie a fost finanţată cu lingouri de aur care acum ar valora doar aproximativ 10 milioane USD. Organizarea unei schimbări mondiale radicale nu are nevoie să fie foarte costisitoare.

Acum Templierii Pozitivi crează o alianţă mult mai puternică cu un alt grup mult mai pozitiv şi împreună vor eradica puterea iezuită de pe suprafaţa acestei planete pentru totdeauna.

În prezent iezuiţii sunt forţa operativă principală a Arconilor pentru a menţine starea de carantină pe planeta Terra.

Generalul lor anterior, Hans Peter Kolvenbach este un instrument pentru menţinerea vibraţiei de frică printre umanitatea de la suprafaţa acestei planete. El este creierul principal din spatele atacurilor de "steag fals" din 9-11 (turnurile gemene New York) şi 3-11 (centrala nucleară Fukushima) şi principala forţă inginerească din spatele conflictului din Siria. Trăieşte convenabil în Liban, foarte aproape de graniţa cu Siria.

Consilierul papal Heinz (Henry) Kissinger a creat Pi-40, un grup clandestin care este acum principala forţă controlată de iezuiţi pentru prevenirea contactului cu extratereştrii pozitivi (ET pozitive contact):
Proeminenţa lui Henry Kissinger ca maestru strateg al PI-40

Adevăratul motiv pentru care iezuiţii au creat CIA, NSA (Agenţia Naţională de Securitate), NRO (Biroul Naţional de Recunoaştere) şi NGA (Agneţia Naţională de inteligenţă Geospaţială) a fost pentru a monitoriza şi evalua ameninţarea pe care ar avea-o rasele pozitive de extratereştrii la adresa imperiului lor.

Principala menire a CIA (Agenţia de Inteligenţă Centrală) este să instaleze regimuri politice iezuit-prietene pe tot întinsul planetei şi în special să dicteze politica lor privind ET pozitivi. Principalul centru de programare al iezuiţilor este Universitatea Georgetown din Washington:
Universitatea Georgetown

Ar fi intersant de notat că mulţi directori CIA au trecut prin programarea iezuită acolo. George Tenet, care a fost director CIA pe timpul "steagului-fals" 9-11, a fost absolvent al Univerităţii Georgetown. David Petraues, care a fost director CIA acum câţiva ani, a completat un stagiu militar la Universitatea Georgetown. Ex-directorul CIA, Michael Morell, este un post-absolvent al Georgetown. Actualul director CIA, John O. Brennan, a primit "Bachelor of Arts" de la Universitatea Fordham, alt centru major de programare iezuită.

La fel secretarilor apărării le place să viziteze Georgetown foarte mult. Donald Rumsfeld, care a fost secretar al apărării în timpul 9-11 a fost la Universitatea Georgetown (n-a fost foarte bun la şcoală, însă). Robert Gates, care a fost secretar al apărării între 2006 şi 2011 a reuşit un Ph.D. la Georgetown. Chuck Hagel, prezentul secretar al apărării a fost profesor la Georgetown. Rolul secretarilor apărării este să întărească armata negativă sub controlul iezuiţilor. Până în 2004 rolul lor a fost, de asemenea, să supravegheze procesul creării bazelor militare adânc subterane (DUMB). După 2004 toate aceste baze au fost curăţate de Rezistenţă.

Principala menire a NSA este să monitorizeze TOATE comunicaţiile electronice pe planetă fără excepţie şi să intercepteze, analizeze şi evalueze toate mesajele care ar indica vreun contact cu inteligenţa ET benevolentă sau cu Rezistenţa căci orice urmă de un asemenea contact ar avea o însemnată ameninţare a imperiului iezuit.

Menirea principală a NRO este să monitorizeze constant suprafaţa planetei noastre şi imediata sa vecinătate pentru orice urmă de contact cu ET pozitivi. Dacă orice asemenea contact apare, NRO notifică armata sau militarii negativi care înlătură contactul cu ET pozitivi, într-un fel sau altul, fiind perceput ca o ameninţare asupra imperiului iezuit.

Principala sarcină a NGA este să cartografieze suprafaţa planetei în detaliu pentru a o controla complet.

Structura de putere a iezuiţilor arată aşa:

Puterile reale din umbra lui Barack Obama

Aparte de oamenii menţionaţi mai sus vreau să-l menţionez pe Leon Panetta care a fost şi secretar al apărării şi director al CIA şi a fost programat la Universitatea Iezuită Santa Clara.

Janet Napolitano, care a fost şef la DHS până mai recent, a absolvit aceeaşi universitate iezuită.

Poate cineva vrea să se uite şi la harta celor 10 regiuni ale FEMA de pe teritoriul SUA:Şi să compare cu harta celor 10 provincii iezuite pe teritoriul SUA:Pentru a clarifica, am revelat agenda iezuită nu pentru a răspândi frică ci pentru a informa şi a aduce conştienţă asupra situaţiei. Există forţe ale Luminii la treabă şi ele NU vor permite agendei iezuite să reuşească.

Victoria Luminii este aproape!

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu