După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131225

Cobra - Raport al activării "Întoarcerea la Inocenţă"


Activarea portalului Întoarcerea la Inocenţă a avut un succes parţial. Cu toate că masa critică de la suprafaţa planetei nu a fost atinsă, am reuşit să ancorăm multă energie a inocenţei în grila energetică a planetei. Aceasta va ajuta la dizolvarea Matricei în viitorul apropiat.

Grupul nostru central din Glastonbury a avut un succes extrem, ancorînd complet energia în vortexul Glastonbury şi transmiţînd-o în grila energetică eterică planetară prin liniile de lege. În loc să avem o vreme puternic furtunoasă, cum fusese anunţat, am creat asta:


Chiar înainte de activare am fost ghidaţi să vizităm un vortex energetic subteran în Glastonbury şi a fost o experinţă specială. Acel loc este unul din intrările în tunelurile subterane şi în timp ce ne adunam în jurul lacului sacru am fost priviţi discret şi binecuvântaţi de către Rezistenţă.

Cu toate că fereastra de oportunitate s-a închis astăzi, am reuşit în colectiv să urcăm frecvenţa vibraţională a planetei în mod semnificativ, cu toate portalurile pe care le-am deschis în trecut. Aceasta înseamnă că Evenimentul poate avea loc oricând între ferestrele de oportunitate, iar următoarea fereastră de oportunitate, din primăvara anului viitor, înseamnă doar o probabilitate crescută pentru Eveniment, care poate avea loc înainte de, atunci, sau după. Forţele Luminii fac totul pentru pregătirea condiţiilor de la suprafaţă pentru Eveniment în aşa fel ca să poată avea loc cât mai curând posibil.

Mai multe detalii despre situaţia planetară şi Eveniment vor veni în actualizările următoare.

Victoria Luminii este aproape!


Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu