200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20160901

ANUNŢĂ VIRAL! MEDITARE SĂPTĂMÎNALĂ PENTRU ASCENSIUNE


Este timpul să acţionăm din nou! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile mîini! Toţi sîntem de acord că procesul eliberării planetare durează prea mult. Iată şansa noastră să accelerăm colectiv procesul. De aceea actualizăm Meditarea Săptămînală pentru Eveniment şi o transformăm în Meditare Săptămînală Pentru Ascensiune pentru a ajunge la cît de multe fiinţe care să ni se alăture.

Fă acest anunţ viral! Împărtăşeşte-l în lumea întreagă! Eşti rugat să îl postezi pe site-uri şi blog-uri. Invită grupuri spirituale să ni se alăture. Dacă cunoşti canale alternative de media, le poţi trimite şi lor. Poţi crea un grup Facebook pentru grupul tău local de oameni care fac asta în regiunea ta de lume. Avem nevoie, de asemenea, de un grup Facebook principal pentru acest eveniment. Poţi crea un video despre asta şi să îl postezi pe Youtube.

Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale meditărilor în masă în societatea umană, deci fiecare dintre voi care participaţi în această meditare puteţi să ajutaţi cu adevărat să aduceţi Evenimentul mai aproape de noi:
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această meditare ajută Forţele Luminii să ancoreze energia Luminii la suprafaţa planetei pentru a întări Grila Luminii care este necesară pentru a accelera procesul Ascensiunii. Numărul de oameni care fac această meditare este unicul factor de cea mai mare influenţă în puterea populaţiei umane de la suprafaţă pentru a accelera procesul.



Schimbăm meditarea la 4 pm GMT (16:00 - Greenwich Mean Time sau UTC - Universal Time Coordinated) în fiecare Duminică pentru a permite oamenilor din Asia să mediteze împreună cu noi. Întotdeauna vom face această meditare la 16:00 GMT (4:00 PM) în fiecare Duminică, indiferent de timpul de iarnă/vară. Poţi converti 16:00 GMT în timpul tău local aici:
http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

sau aici:
http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc

Instrucţiuni:

1. Foloseşte propria tehnică pentru a te aduce într-o stare relaxată de conştienţă

2. Exprimă-ţi intenţia de a folosi această meditare ca pe o unealtă pentru a accelera procesul Ascensiunii pentru planeta Terra şi locuitorii săi

3. Vizualizează un pilon de Lumină care emanează din Soarele Central Galactic, apoi trece prin toate punctele de Lumină din interiorul Sistemului Solar şi apoi prin corpul tău către centrul Pămîntului. Vizualizează alt pilon de Lumină care se ridică din centrul Terra, apoi prin corpul tău şi în sus către cer, către toate fiinţele Luminii din Sistemul Solar şi din Galaxia noastră. Acum te afli în doi piloni de Lumină, Lumina curge în ambele sensuri, în jos şi în sus simultan. Păstrează aceşti piloni de Lumină activi pentru cîteva minute

4. Acum vizualizează această Lumină ca un vortex în curcubeu, care se extinde peste întreaga Terra şi apoi prin întregul Sistem Solar, cum elimină tot întunericul şi anomalia, dizolvă Matricea şi aduce fericire, abundenţă, pace şi iubire pentru toate fiinţele din interiorul Sistemului Solar

5. Vizualizează Dezvăluirea Totală şi eliberări masive de informaţie despre prezenţa extraterestră şi programele spaţiale secrete prin mass-media. Vizualizează crearea unui nou sistem financiar just pentru oricine. Vizualizează Primul Contact cu rasele benevolente de ET. Vizualizează cum Evenimentul are loc, şi în final eliberează planeta Terra.

Victoria Luminii !




Sursa

Un comentariu: