După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131205

Cobra şi Alexandra Meadors, 3 decembrie 2013

Interviu cu Cobra, din 3 decembrie 2013, de Alexandra Meadors

(Conexiunea Galactică la Radio BBS) (Traducerea transcrierii în limba română)

O bună dupăamiază, tuturor. Astăzi este 3 decembrie 2013 şi o auziţi pe Alexandra Meadors de la Conexiuni Galactice şi am astăzi cu mine pe Cobra, care este invitatul nostru programat periodic pentru a face o trecere în revistă a tuturor lucrurilor ce se petrec prin lume, pentru luna noiembrie. Deci, Cobra, mulţumesc pentru că ai venit la emisiunea mea astăzi, apreciez asta, cum o duci?
Sunt bine, mulţumesc.
A: Bun. Acum, sunt atât de multe lucruri care se petrec, am vrut, cu adevărat, să încep cu asta, ai publicat un blog în care ai postat despre noua fereastră de oportunitate, şi... vremea să ne întoarcem la inocenţa noastră, ai dori să elaborezi ceva mai mult despre asta? Şi... şi... perioada de timp în care ne aflăm?
C: Da.
A: Cred că ar fi grozav.
C: De fapt nu este o nouă fereastră de oportunitate, este o completare a ferestrei de oportunitate pe care o avem din octombrie, se va închide pe 25 decembrie şi chiar la finalul aceste ferestre de oportunitate avem dechiderea unui foarte interesant portal pe 21 decembrie. Numele portalului este "Întoarcerea la Inocenţă". Aşa că menirea aceste activări ar fi pentru noi să mergem mai adânc în adevărata noastră natură. Care este mai presus de toată programarea cabalei, în inocenţă adevărată. Şi, dacă ajungem să avem o masa critică de persoane care vor face asta, vom porni cu adevărat... dezintegrarea întregii structuri a matricei din nucleul său. Deci, este foarte importantă această activare şi vom avea propriul nostru vortex în Glastonbury, Anglia, este un loc foarte special şi locul perfect pentru a ancora asemenea energii înalt vibraţionale. Aş dori să invit pe toată lumea să participe, adică, fie în persoană, în Glastonbury, fie în alt unde doresc să se adune şi să facă cunoscută ştirea cât mai multora, să devină viral dacă se poate.
A: Asta sună chiar interesant, deci tu aşa simţi, fereastra asta de oportunitate este portentă în mod special comparată cu altele pe care le-am avut, înţelegi, pe parcursul anului?
C: În fapt, asta este singura fereastră de oportunitate, în acest an.
A: Ah.
C: Este, de fapt, prima şansă reală să penetrăm, anul ăsta.
A: Şi am citit, am citit că următoarea este în jurul Paştelui, eşti de acord?
C: Următoarea este în primăvară, anul viitor, da.3 decembrie 2013 A: Ok. Super. Aş fi vrut să încep prin a te întreba, au fost, poate, trei sau patru, video de UFO care dădeau ture prin Internet, arătau aceste obiecte neidentificate apropiinduţse foarte mult, efectiv se poate vedea burta de sub a, înţelegi, a navei în sine şi ştiu că ţi-am trimi unul ţie. Mă întrebam ce ai gândit despre asta, pentru că, parcă erau aproape guvernamentale. Ce crezi?
C: E greştit. Este un dispozitiv levitatoriu operat prin telecomandă.
A: Interesant. Ok. Pentru că a fost altul în Germania. Cred, şi câteava dintre ele era enorme, le-ai văzut pe astea?
C: Da.
A: Ok.
C: Aş avea nevoie să văd aceste video să îţi pot da o... elaborare despre ele. Nu le-am văzut încă aşa că... nu pot să comentez.
A: Deci ai senzaţia că, unul dintre lucrurile pe care le fac, folosesc un fel de, mascaradă, ce fac cu tehnologia dronelor?
C: Vezi, sunt foarte multe, aş spune, făcături de video de OZN care circulă, şi foarte rar poţi vedea un video de calitate sau o imagine a unui OZN real, pentru că dacă oameni se ataşează de astea, vor avea a conexiune reală cu ale noastre, fraţii noştrii stelari şi surori şi asta e foarte promiţător.
A: Aşa că Iezuiţii lansează multe, făcături de video prin centralele CIA în jurul planetei şi sunt foarte mult circulate şi la fel cu majoritatea dezinformărilor pe care le auzim sau vedem pretutindeni. E acelaşi proces.
Ok, bun, ştiu că a fost destul de încins subiectul, felul în care NASA s-a jucat cu imaginile, ştii tu, privind ISON şi tot felul de lucruri din astea. Cine crezi că face procesarea imaginilor NASA?
C: Ok, asta e parte a campaniei de dezinformare, NASA nu a manipulat imaginile cu ISON. NASA a manipulat multe din imaginile misiunilor spaţiale trecute, dar pe astea nu.
A: Uau. Deci, ai văzut obiectul enorm care a venit pe 28 noiembrie de Ziua Reconştinţei şi a fost capturat, câţiva oameni sugerează că era Wormwood. C: Aceasta este exact tipul de dezinformare despre care vorbesc. ISON este doar o cometă, nu este o navă spaţială, nu este acompaniată de nave spaţiale, nu este. Citeşti tot felul de lucruri pe acolo, dar nu sunt adevărate. Şi menirea acestora estă să direcţioneze atenţia... la idei false, pentru că dacă lumea ar înţelege cu adevărat ce se petrece în acest Univers ar avea mult mai mari şanse pentru a avea un contact real, cu fraţii şi surorile noştrii din spaţiu. Aşa că e multă vâlvă despre cometa ISON. Dar, de fapt, această cometă s-a dezintegrat.
A: Oh, chiar crezi că s-a dezintegrat?
C: Da.
A: Oaa! Ok, şi cu... C: Nu e o credinţă, vezi, eu nu cred, eu ştiu.
A: Ok. Şi asta s-a făcut cu ceva ajutor din afară sau a fost natural?
C: Nu, a fost un proces natural, pentru că această cometă a venit destul de aproape de Soare şi bineînţeles că temperatura acolo este destul de ridicată şi e un proces natural pentru o cometă, care ajunge aşa aproape de Soare să se dezintegreze. Deci nu s-a ştiut din start dacă cometa va supravieţui sau nu acetei întâlniri apropiate şi conform aparenţelor nu a reuşit. Şi nu e nimic neobişnuit sau supranatural sau, nu e nici o conspiraţie în spatele acestui fapt. Este un proces natural care se petrece în fiecare zi, sunt comete, de obicei mult mai mici care ajung aproape de Soare în fiecare zi.
A: Cum explici câteva dintre... oamenii care sunt în... ştii.. comunitatea spirituală şi ufologistă care obţin date şi informaţii destul de acurate care continuă să subscrie faptului că ISON e un fel de asteroid gol pe dinăuntru, sau navă spaţială sau ceva de genul ăsta. De ce obţin oamenii aceste informaţii?
C: Ar trebui să văd, această informaţie precisă, pentru că informaţia pe care o citesc nu e deloc într-o formă precisă, nu are... nu e adevărată... Şi... bazic, sunt doi factori aici, sau chiar mai mulţi, primul factor este că persoanele canalizatoare primesc multă dezinformare de la arconi şi contacte fizice, câţiva dintre ei sunt dezinformaţi, dar ceilalţi sunt, de fapt, agenţi CIA, deci cum am spus acesta este unul din exemplele clasice de campanie de dezinformare.
A: Şi asta mă duce la... altceva ce vroiam să te întreb, ai menţionat că aproape 70% din postările şi informaţia care este accesibilă în blog-uri este fie dezinformare sau imprecisă. Cum poate cineva...
C: Da.
A: Cum poate cineva ca mine şi toţi ceilalţi care au bune intenţii, cu adevărat, cum putem să descifrăm că ceea ce e numit real, nu e real?
C: Combini intuiţia, vorbesc despre intuiţie antrenată, propriul tău contact cu tine însăţi în sinele tău superior şi cu mintea raţională. Şi mintea raţională, însemnînd corpul mental, care este antrenat prin auto-educare. Deci, când combini astea două poţi deveni foarte ascuţit. Poate nu discerni 100% mereu, dar poţi să devii mult mai precisă decât orice altă sursă. Şi vei începe să vezi modele, semnături energetice, vei începe să vezi când dezinformarea vine într-un anumit fel, are un anumit fel de structură şi vei fi capabilă să devii şi mai bună şi mai bună cu practica.
A: Kay. Bun şi sunt de acord cu asta. Cred, şti, când îţi foloseşti intuiţia, de obicei primeşti un fel de sentiment pozitiv despre legitimitatea unei postări. Deci, Cobra, spune-ne un pic despre aceste energii care sunt atât de vorbite, în luna decembrie, au fost o mulţime de discuţii despre cuadratura Uranus-Pluto, poţi să vorbeşti ceva mai mult despre cum e posibil ca asta să aibă impact asupra sistemelor politic şi financiar în jurul lumii?
C: Ok, această cuadratură Uranus-Pluto care este în curs, va continua nu numai această lună ci următoarele câteva luni până la un anumit grad şi aceasta va continua să pună o presiune foarte puternică în sistmeul financiar şi presiunea va fi în expunerea adevărurilor suprimate despre asta. Deci aceia, aş spune cabala, care încearcă să ascundă ce se petrece, în culise, în sistemul financiar, va fi sub presiune constantă, vor fi mai şi mai multe dezvăluiri, va fi mereu mai multă şi mai multă conştienţă, printre populaţia generală, despre adevărata natură a sistemului financiar şi va rezulta în tensiunea care este deja simţită de ceva vreme şi această tensiune va fi mai devreme sau mai târziu rezolvată în penetrare.
A: Perfect!
C: ...care culminează cu evenimentul.
A: Minunat! Acum, crezi că acea majoritate a oficialilor din guvern precum Congresul nostru, etc., simţi că sunt... mai conştienţi sau sunt încă parte a aceleiaşi vechi poveşti, cunoşti cabala şi ei vor să menţină puterea lor, gloria.
C: Aş spune că majoritatea congresiştilor sunt mituiţi. Cabala le dă o anumită sumă de bani în fiecare an să îndeplinească agenda. Şi, bineînţeles că sunt conştienţi într-un anumit grad de ce se întâmplă, dar se ţin de treabă... aş spune, pentru siguranţa lor financiară.
A: Dar, atunci, e adevărat, asta e una din modalităţile lor cheie de a înarma braţul oricui, nu-i aşa?
C: Da.
A: Prin siguranţa lor. Deci crezi şi că Obama va fi acuzat politic, pentru minciunile lui şi scandalurile care îi dau târcoale de mult.
C: Aş spune că e posibil. Sunt foarte multe grupări şi forţe şi interese care încearcă să vadă treaba făcută, dar nu aş... da nici o garanţie că asta se va întâmpla înainte de eveniment.
A: Asta e cumva în contradicţie cu faptul că Obama este situat ca un pod între, ştii tu, vechea Terra şi noua Terra. Încă eşti de acord că până la un punct, într-o anumită conjunctură, se va... cumva... răsuci către... o misiune mai luminoasă, ca să zic aşa?
C: Aş spune că... situaţia lui Obama este foarte delicată. Nu aş comenta despre ce face chiar acum, dar aş spune că, acţiunile sale din trecut au condus la punctul unde nu va mai fi uşor pentru el să joace acest rol, pentru că în ochii multor oameni nu este o persoană foarte pozitivă. Şi pentru cineva, să facă această tranziţie, pentru cineva care să ne conducă la această tranziţie, are nevoie să fie o persoană mult mai neutră în ochii oamenilor.
A: Acuma, ce-ar fi să ne întoarcem puţin şi la... 22 august, acest an... când se presupune că era Ziua Independenţei, când, lumea s-a eliberat de entităţile întunericului şi n-ar trebui să spun toţi, dar o mare parte dintre ei au fost înlăturaţi de pe planetă. Eşti de acord că, dacă nu, unde ne aflăm acum atât timp cât...
C: 22 august sau 25 august?
A: Eu am 22 august, dar dacă e 25, clarifică.
C: Ei, nu s-a întâmplat nimic pe 22 august care să fie de mare importanţă, dar pe 25 august am avut deschiderea Portalului Păcii care a rezultat într-o îmbunătăţire drastică a situaţiei în Siria.
A: Înţeleg...
C: În ce priveşte forţele întunericului dacă au fost înlăturate, nu, nu au fost înlăturate, pentru că, evident, încă nu ne-am eliberat.
A: Aşa... Dar în acest moment vedem un declin substanţial în numărul, în populaţia, acestui fel de entităţi pe planeta noastră?
C: Da, e adevărat. Este un porces de eliberare în derulare şi s-au făcut mari progrese.
A: Care este nuanţa ta despre o declaraţie, din presă noatră, Snowden spune că HAARP va fi repus în funcţiune pentru că au fondurile să o facă. Tu ai declarat, de asemenea, că Galacticii nu vor permite ca ceva de genul ăsta să se înâtmple. Pe unde crezi că stăm în privinţa asta acum?
C: Nu cred că a declarat aşa ceva, trebuie să verific sursa acestei informaţii, dar pot spune că aspectul fizic al HAARP a fost eliminat acum ceva timp, aspectul eteric al HAARP este destul de puternic şi sunt încă operaţionale la acest moment.
A: Colegii lui Obamacare şi sistemul de sănătate, implicaţi în asta, crezi că, posibil, e una din cheile, indicatorii pentru grăbirea evenimentului?
C: Aş putea spune că sunt multe grupuri de interese care încearcă să folosească în mod eronat această idee pentru agenda lor şi ar putea părea una din problemele cheie, dar nu este. Pentru că e doar, aş spune, o unealtă foarte suavă pentru anumite grupuri să obţină ceea ce vor. Şi nu e elementul cheie în Eveniment.
A: Ok. Vreau să spun, într-un fel am văzut-o ca pozitivă, pentru că a forţat masele să, cumva, ia un pic mai mult de rol activ în privinţa sănătăţii corpurilor lor.
C: Poţi să o priveşti în sensul ăsta, dar intenţia originală nu a fost asta şi sunt căi mult mai bune pentru oameni să se conştientizeze de realitatea asumării de responsabilităţi pentru propria sănătate.
A: Da, bineînţeles. Sunt întru totul de acord cu tine. Acuma, ce zici de... Kevin Annett, spune-mi ce ai auzit în ce priveşte valurile pe care le face cu legea dreptului comun în Bruxelles, ştii, înfruntînd cabala, afectînd iezuiţii şi de asemenea, acuzaţiile care i-au fost aduse Papei şi Elizabetg Winton (regina Marii Britanii N.T.).
C: Ok, aş spune, aş zice aşa... există o anumită forţă a luminii, la suprafaţa acestei planete care are un anumit plan sau, aş spune cu siguranţă, da un anume plan să îi învingă pe iezuiţi. Şi sunt multe persoane care sunt părţi conştiente sau inconştiente ale planului şi el aparţine acestuia, aş spune.
A: Excelent. Şi se pare că este foarte protejat pentru că nu a dispărut încă!
C: E destul de protejat... nu a fost protejat în mod absolut dar protecţia sa a fost îmbunătăţită.
A: Asta e bine.
C: ...în ultima lună sau aşa ceva.
A: Bun! Sper că auzi asta, Kevin pentru că suntem toţi conectaţi cu tine. E un om aşa curajos.
C: Da, e adevărat.
A: Deci acum, spune-ne ceva mai mult, au fost ceva discuţii despre asta, aşa-numita linie de timp, există o fereastă de timp în care sufletele pot fi, aşa-zis, recoltate pentru procesul ascensional şi în anumite rapoarte se spune că undeva între 2016 şi finalul lui 2017. Poţi face un comentariu despre asta?
C: Ok, nu comentez despre aceste linii de timp sau despre date.
A: Ok.
C: Dar aş spune că sufletele, ideea de recoltare nu este cea mai bună exprimare. Aş spune că sufletele vor fi ridicate când timpul va veni.
A: Da şi ştii că recoltatul provine din Legea din Cartea Unică...
C: Da, ştiu, ştiu, dar cred că acea exprimare nu e cea mai bună cale de a o spune.
A: Eşti la curent cu Billy Meier, nu-i aşa?
C: Da.
A: Bun. Au fost câţiva oameni care mi-au scris şi m-au întrebat... care este opinia ta despre el, ce simţi despre faptul că a fost afectat, realizările comunităţii ufologice şi ce părere ai despre cum munca sa ne afectează pe noi acum, ce rol are el de gând să joace în procesul Evenimentului?
C: La această întrebare nu voi răspunde.
A: Ok, interesant, ok.
C: E ceva în spatele acestui subiect şi nu am libertatea să expun acestea acum.
A: Ok. E corect. Iată o altă întrebare, o mulţime de lume vorbeşte despre Registrele Akashice şi... mă întrebam dacă ai putea vorbi un pic despre biblioteca Porto Logos.
C: Da. Această idee vine de la o anumită carte care vorbeşte puţin despre subteran, regatul lumini, Agartanii şi, da, este adevărat că sunt multe oraşe sub suprafaţa Terrei şi da, sunt în fapt biblioteci care nu sunt fizice ci sunt înregistări ale tuturor evenimentelor trecute. Dar ce se întâmplă recent este că forţele Luminii de la un nivel foarte înalt au decretat ca majoritatea acestor registre să fie şterse pentru că nu mai servesc scopului pe care îl finalzăm în prezent... Vechiul ciclu şi majoritatea experienţelor noastre în această realitate bazată pe dualitate nu vor mai însemna nimic după ce vom atinge un anume punct.
A: Interesant. Uau. Îţi mulţumesc pentru asta. Deci vom merge dincolo de asta.
C: Da, mergem dincolo de asta.
A: E foarte interesant. Acuma, e vorba de toate acele sisteme planetare, acelea pe care le-au evoluat şi le-au schimbat.
C: Da.
A: Scoase din altă eră?
C: Da, e chiar o imagine tipică prin toată galaxia.
A: Ai menţionat într-unul dintre blog-urile tale anterioare că "e o chestiune privind umanitătea care să aibă conştienţa corectă să înţeleagă, să accepte şi să perceapă tehnologia". Şi vorbeşti despre extragerea radiaţiilor şi a diverselor substanţe toxice din multe din centralele nucleare de către Galactici. Poţi să vorbeşti ceva despre asta? Ce consideri a fi acea conştienţă justă şi înţelegerea de a fi, vorbeşti mai mult de echipa de la sol sau vorbim mai degrabă de mase?
C: Vorebsc despre masele de oameni adică persoana normală de pe stradă e nevoie să fie deschisă şi să bine-primească pentru a primi acea asistenţă la scală planetară şi numai atunci se va întâmpla.
A: Şi ai mai menţionat ceva despre procesul de purificare, a fi un participant activ. Îl vezi pe acel om făcînd parte din mase?
C: Procesul de purificare începe acum, printre cele mai avansate suflete de pe planetă şi după Eveniment, procesul de purificare se va răspândi, la propriu, peste umanitate pentru că fiecare fiinţă umană de pe planetă are emoţii toxice, minte toxică, idei toxice şi corpuri toxice şi toate astea au nevoie să fie vindecate pentru ca noi să primim Lumina care vine de la Soarele Central Galactic. Şi chiar pentru noi, ca specie, pentru a supravieţui schimbărilor ce vin. Deci fiecare de pe planetă va trece prin procesul acesta într-un fel sau altul. Cabala, va fi nevoie să fie înlăturată în Soarele Central Galactic sau să-şi schimbe radical felul de-a fi. Restul populaţiei va avea nevoie de asemenea să treacă prin procesul de purificare pentru a fi pregătită să accepte frecvenţele vibraţionale mai înalte care se vor genera din Soarele Central Galactic, destul de curând.
A: Excelent. Doamne, e atât de incitant. Ai vorbit ceva despre faptul că înlăturarea Cabalei e nevoie să se petreacă înainte ca Evenimentul să aibă loc... corect?
C: Da, de fapt înlăturarea Cabalei începe la Eveniment.
A: La momentul Evenimentului.
C: Da.
A: Ai putea să lămureşti pentru noi toţi, ce realizări majore au avut loc pentru Lumină în luna noiembrie?
C: Unu, a fost activarea Portalului AION, a fost un succes enorm. În fapt, pe planurile energetice a avut loc a declaraţie a Luminii. A fost prima activare care a adus efectiv avantaj Luminii până la punctul că acum noi conducem jocul, cel puţi în planurile energetice. Noi suntem cei care fac mutările chiar acum şi ceilalţi ursuleţi sosesc. Nu invers.
A: Uau.
C: Şi, bineînţeles asta se va precipita în planul fizic destul de rapid după cum am înţeles... Şi va schimba şi situaţia geo-politică pe planetă pentru că tot ce se întâmplă în planul fizic a fost odată o idee în plnurile mai înalte. Dacă faceţi acum astfel de progrese pe planurile înalte se va manifesta curând în planul fizic. Şi este şi un proces în curs al Alianţei Estice, aş putea scrie despre asta foarte curând dacă va fi corect să fac acest lucru. Nu sunt ştiri spectaculoase în planul fizic, dar este un progres stabil şi constant care s-a făcut ceea ce este foarte bine.
A: Bazic, spui că, decât în defensivă, ne aflăm, mai degrabă, în ofensivă?
C: Da.
A: Asta...
C: ... cel puţin în nivelul planurilor înalte.
A: Astea sunt ştiri fantastice. Mulţumesc, Cobra, e grozav. Uau! Dacă ar fi să întrebi un, să zicem, un pleadean sau un siriusan sau andromedan, cum percep ei rasa umană, felul de-a fi, cum ne-ar descrie?
C: Te referi la momentul ăsta?
A: La momentul ăsta.
C: În momentul ăsta majoritatea raselor observă suprafaţa planetei ca apucaţii. Într-un fel în care ei, aceste rase, nu vor să se implice şi singurul motiv pentru care se implică este datorită compasiunii pentru umanitate. Să ne ajute să ieşim din această situaţie.
A: Acesta e profund (râsete) să crezi că ei văd cum tăim aici ca dracu', vreau să spun, nu contest faptul că se întâmplă tot felul de lucruri aici pe planetă, dar spune multe pentru noi toţi că am ajuns atât de departe, nu-i aşa?
C: E destul de adevărat, ei trăiesc într-o... existenţă foarte pozitivă, un stadiu de paradis care comparat cu cum se trăieşte aici, dacă ar privi jos aici, ar arăta ca iadul pentru ei.
A: Da, uau... Şi aşa, cum ai descrie, cum este rasa umană diferită semnificativ de orice altă rasă din galaxie?
C: La unul din nivelele fundamentale nu e nici o diferenţă pentru că toţi vin din aceeaşi sursă şi celălalt lucru este că fiinţele umane nu provin din doar o rasă, e mai degrabă o amestecătură de rase diferite, dar experienţa pe care o avem pe această planetă ne-a dat o semnătură unică ceea ce ne pune deoparte de majoritatea galaxiei. Oamenii de pe această planetă au mers mult mai adânc în lume, sunt mult mai departe în programarea lor mentală decât restul galaxiei. Şi când reuşim să ne eliberăm de aceasta va fi un set destul de unic de experienţe şi ne va aduce un set foarte unic de abilităţi care vor ajuta efectiv galaxia să... evolueze, chiar mai adânc şi mai departe.
A: Fantastic. Acuma, motivul pentru care am întrebat asta, Cobra,... tocmai am impresia, din tot ce-am citit că... suntem mult mai individualişti, adică... tindem să nu prea gândim ce facem şi pentru o cauză mai amplă a umanităţii, să zic aşa.
C: Tendinţele individualiste nu contrazic uniunea conştiinţei când cauţi stări mai elevate ale conştienţei. Sunt doar două feţe ale aceleiaşi monede. Ce s-a întâmplat a fost blocajul fluxului energiilor care... produce o întrerupere artificială între diferite aspectelor ale UNU. Şi acesta este principalul lucru care distinge această planetă de alte planete din Univers.
A: Ai vorbit de asemenea, un pic, despre multe portaluri care este necesar să fie activate şi ştiu că ai fost foarte, foarte... cheie în motivarea oamenilor să facă aceste activări de portal. Poţi să clarifici diferenţa între ce este un portal şi ce este o poartă stelară?
C: Ok. Ce activăm noi sunt portaluri în spaţiu-timp. Acestea sunt momente care când Lumina pătrunde prin conductele umane şi când (dacă este atinsă masa critică) acea Lumină este difuzată în grila luminii planetare şi această grilă a luminii schimbă efectiv situaţia în planul eteric şi înlătură un procent mare din reţeaua arconilor, de fiecare dată când activăm un portal, un mare procentaj de arconi este înlăturat pentru totdeauna. Şi vom continua să facem asta până când nu mai e nici unul.
A: Uau.
C: Poarta stelară este un punct de intrare, din dimensiunile superioare în această dimensiune, e o, e un fel de, aş spune,...un tunel, care conectază această dimensiune către altă dimensiune.
A: Deci acum eşti de acord că sunt nenumărate găuri negre presărate prin Sistemul Solar şi galaxie care erau create artificial de către întuneric?
C: Erau multe găuri negre, dar acestea au fost curăţate.
A: Ok.
C: Singura structură de gaură neagră la nivel quantum rămâne în jurul suprafeţei acestei planete şi este numită "Vălul" (The Veil). În fapt un aspect al Vălului.
A: Ok, deci acum... Să vorbim puţin despre figurile din guvern... ştii, continuă să se vorbească foarte mult despre cei fără suflet, ce păşesc pe planetă şi că, odată ce Evenimentul porneşte, vom vedea asta că va fi o mare parte a populaţiei care este un fel de... umblători prin zonă ca zombii. Crezi că asta e a) adevătat şi b) crezi că oficialii din guvern, sau respectivii oameni de genul ăsta sunt... cei care formează grupul de oameni fără suflet?
C: De fapt, Cabala sunt cei fără suflet, pentru că ei au pierdut conexiunea cu sufletul lor şi cu Sursa. Şi nu sunt mulţi.
A: Bun şi mai ştiu că ei erau un procent foarte mic înainte deci ar trebui să fie şi mai mic acum?
C: Un pic mai mic, da.
A: (râsete) Un pic mai mic. Ok. A fost discutată operaţiunea globală, prin multe articole, atât de mult ca şi cum sistemul financiar e pregătit, e pe linie... totul e gata să ruleze, eşti de acord că e gata de pornire?
C: Aş spune că infrasctructua pentru reiniţializare e pregătită. Dar condiţiile pentru asta nu sunt.
A: Ok. Dar actuala latură mecanică a lui, să-i spunem aşa, e gata de rulare?
C: Da, asta e adevărat.
C: Şi a fost o discuţie despre valuta curcubeu. Poţi să spui ceva despre asta, ai fost în contact cu aşa ceva, ai văzut-o şi esti de acord că asta e noua valută ce va apărea?
A: Ok. Nu am vazut-o fizic, am citit despre ea, dar nu ăsta este planul care a fost aprobat. A fost doar o posibilitate şi planul care va fi aprobat, care a fost aprobat, vorbeşte despre anumite coşuri de valute care vor curăţa noul sistem planetar şi valutele existente vor fi încă operaţionale pentru un timp pentru că e nevoie să fie o tranziţie gradată.
C: Adevărat. Deci ce va fi scos din sistem mai întâi vor fi inechitatea şi netransparenţa. Acesta e primul lucru care porneşte. Şi anumite instituţii care nu au făcut prea mult bine în trecut.
A: Bun să te mai întreb asta, Cobra, au fost o tonă de articole, zburînd peste tot, despre China că, în sfârşit face mutarea ei împotriva dolarului SUA şi unul dintre marile lucruri care s-au petrecut este că, aparent ratingul de credit al Chinei a scăzut datoria SUA la "A-". Au făcut o grămadă de învârteli valutare izolînd complet dolarul de această experienţă. Şi au semnat o mulţime excluzînd complet dolarul USD chiar şi lira UK. Aşa că vroiam să te întreb cum vezi că afectează asta în general, eventual să împingi puţin uşile închise să ajute Evenimentul să vină mai repede, crezi că e un component cheie?
C: Da, dar sunt două straturi ale aceleiaşi poveşti. De fapt sunt două grupuri diferite, în China, care trag pe aceeaşi agendă şi unul din acestea este guvernul chinez care doreşte să întărească China şi nu au cea mai bună agendă... Şi alt grup este Alianţa Estică, un grup pozitiv care doreşte să pună presiune pe Cabală în Statele Unite. Deci ambele grupuri sunt parte ale aceluiaşi proces dar motivaţiile sunt diferite.
A: Interesant.
C: Şi, desigur, forţele Luminii supraveghează acest proces ca să se producă în cel mai bun mod posibil. Dar, vezi, fiecare avem interese diferite, grupuri de interes în joc în fiecare moment, în China, în Statele Unite, e o situaţie complexă.
A: Foarte. Şi sună aşa... Crezi că China a trimis bombardiere pe cerul aşa numitei insule diputate şi erau foarte iritaţi pentru că SUA au trimis câteva avioane de luptă în aşa-zisul teritoriu "al lor". Ce crezi că înseamnă asta, e doar un joc de ofensivă din partea lor să le arate SUA ceva gen: "Hey! Staţi departe de curtea noastră!" ?
C: Facţiunea Rockfeller a Cabalei doreşte să pornească alt război, dar nu vor reuşi. E doar un joc de copii. Au eşuat cu proiectul lor din Siria, au eşuat cu proiectul din Iran şi nu au putut să pornească nici un război. Acum încearcă cu China, în disperare. Desigur, nu va funcţiona.
A: Acum că ai adus Alianţa Estică şi vroiam să vorbim puţin despre asta, poţi să ne dai o idee despre drumurile parcurse sau reuşitele obţinute în ultimele treizeci de zile?
C: Cum am mai spus, nu sunt ştiri notabile, dar fac progrese constante tot timpul, apropiindu-se de momentul când mutarea finaciară poate avea loc.
A: Trebuie să spun, Cobra, am observat că sunt ţări care răsar pe firmament şi pun piciorul în prag împotriva GMO.
C: Da, e un proces în derulare, de asemenea.
A: Da.
C: Vezi, avem multe progrese pe frontul financiar, avem progrese cu GMO şi sunt proiecte în curs, iar câteva dintre ele sunt vechi de zeci de ani şi, în sfârşit, acum aduc rezultate. Deci e o desfăşurare foarte bună.
A: Bine. Crezi că Papa, actualul, este încă în totalitate controlat de iezuiţi şi ale lor intenţii?
C: Nu este numai controlat de iezuiţi. El chiar este iezuit. A fost o anumită posibilitate ca el să fi făcut fapte bune, dar nu s-a întâmplat. Ce face el acum e doar o manipulare isteaţă din partea iezuiţilor şi partea tristă, aici, este că mulţi oameni în mişcarea de eliberare se lasă duşi de această manipulare.
A: Am observat de când ai adus vestea, cât de abili sunt şi inclusiv Kevin Annett a fost o voce admirabilă în sensul ăsta... arătînd cât de vicleni sunt, felul în care se prezintă pe ei înşişi şi felul de documente pe care le pun pe masă, chiar pare că încearcă să facă ceva mare, aşa-zis, să ne elibereze, când în fapt e un fel de lup în haine de miel nu?
C: Exact, pentru că dacă Papa ar dori, într-adevăr, să facă ceva bun, în primul rând ar putea să expună situaţia financiară reală a Bisericii, de exemplu, numai terenurile pe care Biserica le are în proprietate în Brazilia valorează mai mult de un trilion de dolari. Şi numai banii pe care-i are ar termina cu sărăcia pe planetă, dacă vrea. Asta pentru început. Aşa că dacă vrea cu adevărat să facă ce spune e o soluţie foarte simplă pe care i-o dau chiar acum. Suficient să vândă terenul din Brazilia şi a înlăturat sărăcia pe planetă imediat.
A: Aşa, acuma, aurul a fost prin titlurile ştirilor o bună parte şi unul dintre lucrurile de care am fost şocată şi vroiam să ţi-o spun a fost Goldman-Sachs, care în prezent oferă Venezuelei o afacere prin care împrumută bani cu 8% dobândă, bazat pe rezervele de aur ale naţiunii. Crezi că Venezuela e chiar în totalitate în aceeaşi barcă cu Cabala şi nu înţeleg la ce se înhamă, la ce fel de condiţii se bagă.
C: Sunt câteva aspecte aici. În fapt sunt două facţiuni în Venezuela, una dintre ele e foarte radical pozitivă şi cealaltă este tăcută. Sunt şi interese de... companii din alte ţări care au prezenţă puternică în Venezuela şi e o luptă internă care se petrece chiar acum, care facţiune va domina şi sunt jumate-jumate acum. Deci... să aşteptăm să vedem ce se mai întâmplă cu această afacere.
A: Ai adus informaţii despre Templierii pozitivi... şi că sprijină o alianţă foarte puternică cu alte grupuri din Statele Unite şi că sunt capabili, cu adevărat, să...
C: Nu numai Statele Unite, din lume.
A: Din lume, ok. Şi deci, crezi, vreau să spun, când spui Templieri pozitivi, sunt cei de acum Templieri reîncarnaţi sau sunt linie de sânge a Templierilor, sau, în fine, explică-mi cum vine asta, mereu m-am întrebat.
C: De fapt sunt amândouă. Este un anume grup care are tradiţii neîntrerupte prin, nu numai liniile de sânge dar, aş spune, transmiterea anumitor chakra din familia Templierilor şi, de asemenea, sunt fiinţe care au fost în acest grup şi continuă să se reîncarneze în aceeaşi... asociere de suflete. Deci sunt amândouă.
A: Altă întrebare care îmi vine, în căsuţa poştală, este... diferenţa dintre un implant şi cineva care este infectat cu entităţi, poţi să clarifici astea două, te rog?
C: Ok. Implantul e un, aş spune, un dispozitiv, tehnologie care a fost introdusă în corpurile noastre energetice cu forţe electromagnetice foarte puternice. Poate fi un cristal, sau ceva "străin", implant, un obiect, în planurile superioare, care efectiv blochează fluxul energetic. Entitatea este o fiinţă care a fost introdusă în structura noastră energetică, la fel, prin forţe puternice, dar care este o fiinţă vie, e o fiinţă cu viaţă.
A: Crezi că acete fiinţe sunt în interiorul corpului?
C: Da, sunt în interiorul corpului, în corpurile noastre energetice.
A: Corpul energetic?
C: Deci când cineva devine... infectat de acestea, i se schimbă comportamentul destul de mult, foarte mult.
A: Şi te-ai aventura să afirmi că majoritatea populaţiei este infectată cu acestea?
C: Aş spune că... aş spune că mai mult de 99% din populaţie este infectată de aşa-numitele invizibile, care sunt, de fapt, fiinţe care infectează creierul eteric şi compromit în mod serios procesul de gândire.
A: ...
C: Şi felul în care lumea percepe relitatea.
A: Uau...
C: Asta e ceva despre care voi scrie când timpul va fi cel mai indicat şi voi da mai multe informaţii despre faptul că sunt forţe ale Luminii, în prezent, care se ocupă de această situaţie destul de intens şi s-a făcut mare progres, de la activarea portalului AION. Deci, aş spune, cu toate că fiecare e infectat, severitatea acestei infecţii a fost mult scăzută de la activarea portalului AION.
A: Doamne, asta e uimitor. Deci, asta... indică si că diferenţa dintre mase comparat cu cei 144000?
C: Chiar şi mulţi dintre cei 144000 au fost infectaţi. Şi acesta este motivul, principalul motiv, pentru care Lucrătorii în Lumină nu au fost capabili să se unească pe planetă. Vezi, Cabala are întrunirile ei Bilderberg şi sunt capabili să se acomodeze fiecare cu fiecare, suficient de bine ca să facă planuri strategice. Dar noi, pe de cealaltă parte, forţele Luminii, oamenii de la suprafaţa planetei, nu am fost capabili să ne adunăm laolaltă fizic şi să creăm un grup puternic unit să promovăm o agendă pozitivă. Şi motivul pentru care lucrurile stau aşa este din cauza acestor Invizibile care au infestat procesul de gândire inclusiv al Luptătorilor Luminii, Lucrătorilor Luminii, oamenilor din Mişcarea de Eliberare şi pe cât priveşte Reptilienii, acesta este încă un alt strat. Deci procesul de gândire a fost compromis. Iar oamenii nu sunt capabili să conceapă o strategie clară şi să înţeleagă care este miza. Pentru a lua deciziile corecte.
A: În fine, vreau să spun, încă... am străbătut deja o cale lungă nu? Adică, încă suntem...
C: E adevărat. Dar vorbesc despre penetrarea finală acum, despre asta vorbeam.
A: Corect.
C: Evenimentul. Aş dori să trec de Eveniment.
A: Da (râsete).
C: Deci...
A: Da. Şi tu şi eu, amândoi dorim.
C: De asta expun aceste lucruri pentru că aş dori să înlăturăm toate obstacolele către Eveniment.
A: Sunt de acord. Câteodată, ştii, asculţi asta şi îţi spui, bunule Dumnezeu, câte mai trebuie încă să mai facem, (râsete) ştii, nu se termină niciodată.
C: Corect... e destul de complex aici pe planetă.
A: Deci, acum ai menţionat despre prevenirea invaziei militare în Siria, în ultima ta postare care a fost nemaipomenită, apropos, poţi să clarifici unde au fost alte războaie care au fost prevenite, cum ar fi poate, orice fel de subminări, cu Iran, de exemplu, se pare că, avem o mulţime de discuţii despre pace, negocieri cu ei, care erau destul de... neauzite, într-un fel... Şi faptul că acum auzim de ele, direct, cum sunt percepute Statele Unite în mass-media aliniată, vroiam să vorbeşti ceva despre de ce se întâmplă aceasta?
C: E foarte interesant că în câteva ore de la deschiderea portalului AION, pactul cu Iran a fost semnat. Deci din planurile superioare, aceşti oameni au fost ghidaţi să facă o înţelegere ca rezultat al energiilor ce au venit. Şi n-a fost posibilă crearea unei astfel de înţelegeri de ani şi ani de zile înainte de asta, a fost o combinaţie de energii ale portalului AION ceea ce a făcut asta posibilă. Deci, aş spune, da, am făcut diferenţa în multe situaţii pe planetă, dar asta e doar prima parte a istoriei, strategia veche. Strategia veche era ca să fie aşezate focurile pe care Cabala le aprindea. Aşa că au făcut un plan şi l-au promovat şi forţele Luminii au răspuns şi l-au prevenit. De acum înainte va fi diferit. Vom... declanşa acţiune. Mai întâi acesta este noul plan, asta este noua strategie. Şi pentru ca această strategie să fie eficientă avem nevoie să curăţăm planurile nefizice mai întâi, până la un anumit grad. Acum sunt anumite grupuri chiar şi în planul fizic şi sper, sincer, că vor urma... instrucţiunile pe care le primesc din interior şi vor începe să coopereze ceva mai mult. Şi dacă asta se întâmplă, putem crea afirmaţii foarte, foarte puternice la scală planetară.
A: Oo, Cobra, asta e tare. Dar, de ce spui că..., poate, e doar pentru că nu eram conştientă de asta înainte, dar... de ce acum auzim direct de Iran, perspectivele lor în Statele Unite, de ce putem acum să ascultăm acest gen de lucruri?
C: E pentru că, aş spune... forţele Luminii, în Iran, au mult mai mult de spus acum, la ce se întîmplă acolo în acea ţară.
A: Şi de ce noi ţintim Pakistan-ul atât de sever cu drone, sau facem asta şi cu alte ţări, dar nu auzim despre astea.
C: Nu noi facem asta, e un anume segment al militarilor negativi dintr-o ţară aume, pe nume Statele Unite.
A: Da. Perfect.
C: Da, asta se întâmplă, bazic, pentru că Cabala vrea să promoveze agenda ei, ei ar dori să creeze mai mult conflict în acea parte de lume dar, bazic, se porneşte de la o idee greşit construită că războiul aduce profit. Războiul aduce profit pentru un segment minuscul al Cabalei.
A: (zâmbete)
C: Pentru toţi ceilalţi aduce pierdere de viaţă şi din punct de vedere economic aduce recesie, blochează creşterea economică. Pentru majoritatea afacerilor.
A: Şi asta are ceva de-a face cu căţeluşii?
C: E parte din afacerea lor, da. Bineînţeles că banii sunt canalizaţi prin CIA şi apoi, în trecut, erau finanţate parte din proiectele de operaţiuni negre (Black Ops) sau bazele subterane, dar acum e de abia suficient să ţină Cabala în viaţă. Pentru că au nevoie de, aproximativ, 2 sau 3 miliarde pe zi pentru a menţine spectacolul pe scenă. Pentru a mitui un congresist, pentru a mitui presa,... pentru menţinerea controlului asupra sistemului au nevoie de mulţi, mulţi bani în fiecare zi.
C: Ai capacitatea,... are rezistenţa capacitatea să determine cât de goale au ajuns cuferele, vreau să spun, cu ce procentaj de scădere se luptă acum în puţul lor financiar?
C: În prezent, nu mai au multe rezerve, majoritatea banilor pe care îi obţin sunt venit proaspăt, în fiecare zi, prin crimă organizată, prin alte resurse, prin taxe, bineînţeles, deci e ca proverbul "mulge vaca până moare" până la Eveniment. De fapt, aş mai spune că între 90%-50% din energia pe care o fiinţă umană normală o crează se duce la Cabală prin taxe, prin diverse... profituri ale diferitelor afaceri şi prin... de asemenea şi prin afaceri ilegale pe care Cabala le operează.
A: Ok, aşa, alt lucru pe care vroiam sa-l întreb, ai făcut o afirmaţie destul de interesantă în una din postările trecute care spune "experienţa mea a flashului energetic a fost atât de profundă şi acum ştiu din proprie experienţă cum se va simţi flashul energetic al Evenimentului". Mă întrebam, ai putea descrie asta pentru audienţă?
C: Da, pot. Este una dintre cele mai... aş spune... ok. Să încercăm altfel. Nu e o lumină fizică. Este ceva ca un sentiment, ca o viziune a unei lumini strălucitoare care merge împreună cu simţirea de fericire şi exaltare şi bucurie, care merge tot mai adânc şi mai adânc şi se face mai puternică şi mai puternică. Nu toată lumea va fi capabilă să simtă asta, sau să vadă sau să experimenteze asta, dar cu siguranţă, oamenii vor fi capabili să simtă efectele fizice ale Evenimentului în sine, pentru că va fi şi o operaţiune fizică.
A: Uau.
C: Dar pentru cei care au acele conexiuni spirituale poate fi foarte profund. Aş spune cea mai profundă experienţă spirituală din viaţa lor.
A: Oo, sper că şi voi visaţi toţi cum... visez eu acum! (râsete). Ok, deci, Cobra, spune-mi drept, de ce crezi că guvernul Statelor Unite a fost oprit pentru 16 minute? Care a fost de fapt motivul total?
C: Vorbeam mai înainte de diferite grupuri de interese care sunt în joc cu Obamacare. Este o parte a Cabalei, facţiunea Rockfeller, o facţiune a Cabalei, Illuminati, au devenit un pic nebuni. Vor să termine pe toată lumea. Vor să distrugă Statele Unite şi asta a fost parte din încercarea lor de a distruge Statele Unite, pentru că ei sunt convinşi ca în acest moment, în prezent au un anume sistem de credinţe în... scenariul apocaliptic al planetei şi... e parte a profeţiilor mai vechi în care ei cred şi vor să o creeze. Ei cred că menirea lor pe pământ este să creeze acel scenariu de horror şi catastrofe pentru planetă şi, în fapt, ei se ţin de acest ţel cu stăruinţă. Este parte din programarea iezuită pe care o primesc pe parcursul vieţii.
A: Ok.
C: Deci, aş spune că acesta este motivul de bază pentru acea oprire. Mulţumesc, mulţumesc pentru asta. Acuma, ce zici de Karen Hudes, care este fluiericiul Băncii Mondiale (World Bank), ai auzit despre ea.
C: Sigur că da.
A: Ok. A ieşit în faţă şi a declarat că Benjamin Fulford a fost plătit de iezuiţi, crezi asta?
C: Nu ştiu dacă a declarat aşa ceva, dar ştiu că ea îi expune în prezent pe iezuiţi. Aş spune că este adevărat că Fulford a fost în concret pe la Universitatea Sophia, care este o colaborare iezuită, dar el nu este un agent al iezuiţilor.
A: Da, a avut informaţii extraordinar de bune, asta e clar. Acuma...
C: Acesta e un exemplu clasic de cum iezuiţii îi joacă pe unii contra celorlaţi, dacă declaraţia a fost făcută. Eu nu am auzit sau citit această declaraţie a ei care pretinde că Fulford este agent Iezuit, nu am văzut aşa ceva... Dar nu este.
A: Da, le place, le place să facă asta...
C: Şi sunt lucruri bune în derulare, aşa că...
A: Ce mult le place să facă asta.
C: Da.
A: Deci acuma, au fost câteva răsuciri ale descoperirilor arheologice, în ultima vreme... Una dintre cele mai mari, au dezvelit probe despre naşterea lui Buddha, datate din secolul 6 î.C. Crezi că aceste lucruri, că noi putem să avem încredere şi să spunem, uau, e adevărat, sau avem de-a face cu ce s-ar spune, bine... au rescris istoria oricum, ce mai putem crede?
C: Ok. Au rescris istoria, dar nu toată. Aşa că mai sunt încă descoperiri astrologice, arheologice genuine, dar ele nu sunt mereu interpretate în felul corect.
A: Adevărat. Ai auzit şi despre, sunt sigură, despre faptul că au fost rapoarte de lege marţială, despre confiscarea armelor şi rupere de uşi şi chiar instalări de stare de asediu în anumite oraşe, prin Statele Unite. Poţi să dai ceva explicaţii de ce se întâmplă asta în acest moment, e ceva care va, cumva, răzbate la suprafaţă, făceau ceva anume pe la vremea opririi guvernului sau crezi că va escala... Simt curiozitate ce gândeşti de asta.
C: Ok. Pot să spun că anumite rapoarte dintre acestea sunt dezinformare. Anumite sunt exagerări, dar, da, au fost cazuri izolate din toate cele întâmplate şi asta e numai Cabala care testează reacţia populaţiei la acestea. Şi nu vor fi capabili să meargă mult mai departe de acest punct.
A: Ok. Crezi că actualele simulări (drills) care au fost discutate, îţi aduci aminte de acele simulări naţionale de lege marţială, crezi că acestea vor fi oprite?
C: Nu cred. Nu cred că asta va fi posibil. Ei vor fi capabili să manifeste aceste lucruri. Aşa că, precum am spus, ar putea să mai fie cazuri izolate dar nu pe scală largă.
A: Acuma, ai menţionat şi că forţele Luminii au curăţat toate bazele subterane, aşa-i?
C: Da, acum mult timp.
A: Ok. Deci mă întrebam, ce fac cu ele acum? Cine le foloseşte, pentru ce sunt folosite?
C: Majoritatea sunt demolate şi şterse din subteran deci au fost umplute cu orice, pietre, ciment sau orice altceva şi eliminate pentru că nu mai sunt necesare. Forţele Luminii au tehnologia lor cu care pot să golească un spaţiu subteran să creeze propriile lor baze care sunt de tehnologie mult mai bună, mult mai curate energetic şi au un scop mult, mult mai înalt.
A: Minunat.
C: Deci... într-adevăr, ai putea găsi una sau două baze acolo jos care sunt prezervate ca muzeu.
A: Uau... serios! Asta DA ar fi interesant de văzut (râsete).
C: Da.
A: Oo...
C: Vei putea să vezi părţi sau poate Area 51 sau ceva asemănător ca un individ curios.
A: Ce gândeşti despre... asta a fost de la un ascultător... menţionează că a fost multă vâlvă despre Reptilieni... fiind o rasă dintre cei din întuneric, fiinţe care au păşit pe planetă, printre umani, dar era o pagină Web care venea cu informaţii despre anticele şopârle Vril, V-R-I-L cunoşti acest termen?
C: Da, sunt mulţi da, da, ştiu.
A: Deci nu sunt aceia... cum putem să distingem între Vril şi Reptilieni, care, cum cadrează în toată schema de lucruri, pentru că par a fi la fel, destul de nasol.
C: De fapt, lipseşte o întreagă parte. Există un tot, aş spune, conceptul de Reptilieni draconieni, care sunt diverse subtipuri de rase. Ambele subrase s-au dezvoltat într-o linie specifică de evoluţie care a dus la, să zicem, deformarea lor. Deci nu le-aş da prea mare atenţie diferitelor sub-tipuri pentru că nu e important. Ce este important este că anumiţi dintre aceste fiinţe au acceptat Lumina şi s-au trans-transformat şi cei care nu, sunt duşi la Soarele Central şi restructuraţi. Deci de aspectul fizic al acestei chestiuni s-a avut grijă în totalitate, iar aspectul nefizic al problemei este curăţat chiar în aceste momente.
A: Foarte tare. Yay! Ok. Cobra, ştiu că ne apropiem de finalul orei, dar vroiam să te mai întreb doar câteva întrebări... crezi că a fost deschis un super-portal pe 11.11?
C: Mmmm... Aş spune că a fost deschis un mini portal greşit pe 11.11.
A: Ok. pentru că sunt discuţii cum că o împărţeală specială a fost pusă şi dată şi s-a deschis undeva în jurul lui Jupiter?
C: Vezi, lucruri ca acestea se petrec la fiecare câteva zile, în Sistemul Solar, pentru că configuraţia galactică este destul de activă în crearea de noi căi energetice pentru a vindeca planeta, direcţionarea acestor energii prin anumite planete, mai ales Jupiter, către Terra.
A: Grozav! E grozav să aud acest fel de lucruri, şi acum, eşti de acord că Terra, că noi am urcat o octavă întreagă din perioada octombrie-septembrie a acestui an?
C: Da. Depinde cum vei defini octava, dar aş spune că a fost, că a fost o schimbare, dar nu atât de drastică din perspectiva mea.
A: Şi eşti de acord că sunt un milion de nave, acum... în... pe cerul nostru, în aer... care sunt...
C: Da, sunt milioane peste milioane de nave, pe orbită, în jurul planetei şi toate aceste nave aparţin forţelor Luminii.
A: Şi nu sunt neapărat în forma unui nor. Sunt acolo...
C: Nu.
A: Sunt acolo, nu?
C: Majoritatea sunt invizibile.
A: Tare. (fericită) Ce interesant! (respiră) Ok, încă una, ultima şi gata, care e opinia ta despre legea NESARA?
C: Este parte din întreg procesul de reiniţializare, restructurare a sistemului financiar şi, în forma sa originală a fost scrisă acum foarte mult timp de forţele Luminii, la suprafaţa planetei, au fost câteva modificări minore şi va fi implementată împreună cu câteva altele, după Eveniment, ca parte a restructurării sistemului financiar. Bineînţeles au fost multe dezinformări despre NESARA, care doreau să confuze ideea originală, dar idea originală a fost foarte pozitivă şi va fi implementată, împreună cu câteva alte proiecte la şi la scurt timp după Eveniment.
A: Exact asta am spus şi eu, pentru că se făcea atât de multă publicitate negativă la un moment dat. Aşa că vroiam să fiu sigură că am spus asta înregistrat, vorbind un pic despre aceasta. Acuma, crezi că nu vom putea să avem impresia că cineva încearcă să măsluiască Evenimentul?
C: Aşa ceva nu este posibil. Sunt iezuiţii care încearcă acum să măsluiască reiniţializarea sistemului financiar dar nu vor avea succes pentru că au fost deja expuşi şi, aş spune, persoanele cele mai de sus în Alianţa Estică sunt conştiente de asta şi nu vor permite ca acest lucru să se producă.
A: Ok. Bun. Cobra, ca de obicei, îţi mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru punerea la dispoziţie a acestor informaţii pentru noi toţi, cei care ascultă. Şi, toţi, vă rog, luaţi parte în ce a spus, despre activare, suntem într-un loc cu adevărat minunat, putem să întoarcem frâiele, doar să o gândim, să o simţim, să o credem, să ne centrăm şi să o facem. Acţionaţi.
C: Da, sunt de acord.
A: (râsete) Şi pentru toată lumea care a întrebat, procesul de scoatere a implanturilor a fost de un succes fenomenal. Dacă aveţi alte întrebări, continuaţi să îmi trimiteţi e-mail-uri şi v-am fi foarte recunoscători să fiţi înţelegători şi răbdători, dar suntem foarte fericiţi despre toate astea. Vă iubesc, mulţumesc foarte mult pentru timpul vostru de azi şi ne vedem luna viitoare, corect?
C: Da, mulţumesc tuturor pentru ascultare şi într-o lună voi veni cu alte actualizări.
A: Yama, una bună, sper, nu? Vom fi, vom fi...
C: Da, da.
A: We’ll be on... we’ll be on... we’ll be on  to the other side. (râsete)
C: Da.
A: Ok. aveţi grijă de voi, mulţumesc pentru ascultare, dacă aveţi nevoie să vizitaţi blogul Galactic Connection, o puteţi face zilnic şi puteţi verifica apariţia zilnică de noi actualizări. Ok. Mulţumiri.
C: Mulţumiri, la revedere.
A: La revedere


Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu