200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131215

Evoluţii ale Evenimentului şi Petiţia de Eliberare


Răspândeşte viral! Evoluţii ale Evenimentului şi Petiţia de Eliberare


Până acum, mai mult de 12.000 de oameni au votat în sondajul nostru şi peste 88% sunt în favoarea declanşării Evenimentului cât de curând posibil. Am iniţiat acest sondaj pentru oamenii din China într-un fel diferit pentru că site-ul nostru este blocat în China şi majoritatea populaţiei chineze nu au putut vota direct pe site. În China, alte 388 de persoane au votat, dintre care 339 (87%) ar dori să trăiască Evenimentul acum.

Au fost ceva persoane deplasate care au încercat să pirateze procesul de votare (Rezistenţa ştie cine sunt aceştia) dar marea majoritate a voturilor sunt valide şi reale şi reprezintă dorinţa unei importante părţi din populaţia conştientă de la suprafaţa planetei.

Mişcarea de Rezistenţă a aşteptat ca numerele sondajului să atingă 12.000 şi apoi să evalueze situaţia. 12.000 reprezintă un eşantion reprezentativ sau masă critică a populaţiei conştiente şi cu claritate, majoritatea au exprimat libera lor voinţă şi sprijină acţiunea să se petreacă curând. Aceasta crează o declaraţie exopolitică foarte puternică care e nevoie să fie luată în serios.

Libera voinţă este extrem de importantă. Scânteia liberei voinţe în toţi este scânteia divină care este conexiunea noastră directă cu Unia/Sursa/Creatorul. Sursa nu este o entitate în afara noastră, este mai degrabă cel mai profund aspect al nostru al tuturor şi este scânteia divină din noi care a votat. Evenimentul se va petrece când toate aspectele Divinităţii, noi, aici la suprafaţă, Rezistenţa de sub suprafaţă şi rasele ET pozitive de deasupra solului se vor alinia într-o manieră sincronizată să declanşeze pulsul de la Soarele Central Galactic. Şi noi, ca o colectivitate AVEM un cuvânt de spus în acest proces, chiar dacă nu suntem singurul factor implicat.

În lumina evoluţiilor prezente, Mişcarea de Rezistenţă şi rasele pozitive ale ET-lor Luminii, în completă aliniere cu voinţa Uniei/Sursei, au decis să nu aştepte ca planurile non-fizice să fie complet curăţate pentru a declanşa Evenimentul. Aceasta va permite o dezintegrare mult mai uşoară a implanturilor eterice pentru că acele implanturi vor fi puse în faţa evidenţei fizice a schimbărilor şi asta va dizolva efectiv toate implanturile de programare mentală şi resturile matricei eterice.

evenimentul decembrie 2013

Anumite riscuri vor fi asumate de către forţele Luminii să grăbească Evenimentul, dar asta înseamnă de asemenea că tranziţia nu va mai fi domoală cum s-a sperat în planul original. Când Evenimentul se petrece cu adevărat, nu se ştie încă, odată ce noul plan nu a fost finalizat.

Mişcarea de Rezistenţă a exprimat îngrijoarea în ceea ce priveşte lipsa cooperării între membrii conducători între populaţia umană, iar aceasta poate să facă întregul proces de tranziţie mult mai dur pentru umanitate. Pe partea cealaltă, ei înţeleg că nu este uşoară cooperarea când lipsesc în totalitate ghizii spirituali adevăraţi la suprafaţa planetei. De aceea au decis să iniţieze contactul după Eveniment cu acei membri ai populaţiei conştiente care vor fi deschişi la aceasta şi să le ofere ghidare spirituală. În prima fază după Eveniment, Rezistenţa nu se va adresa maselor în mod direct dar va instrui partea conştientă a populaţiei umane despre cum să aibă de-a face cu situaţia planetară şi masele umane. De aceea un parteneriat va fi stabilit care va construi încredere şi înţelegere mutuale.

Pentru a promova o înţelegere mai profundă a ceea ce este Evenimentul şi a explica fundalul situaţiei planetare actuale, am fost intrevievat de Alfred Labremont Webre la TV Exopolitică (Exopolitics TV)
Interviu cu Cobra de Alfred Labremont Webre din 11 dec. 2013
(engleză-YouTube)

Interviu cu Cobra de Alfred Labremont Webre din 11 dec. 2013
(Transcriere - română)


Cu toate că am atins o anume masă critică de 12.000 de oameni este foarte important să continuaţi să votaţi până pe 21 Dec.2013, când se închide sondajul. Există o putere în numere şi mai multe persoane care votează înseamnă că libera voinţă comună a noastră va fi capabilă să contribuie la situaţie.

Forţa Specială RM2m ne-a cerut sprijin adiţional. O parte semnificativă a populaţiei conştiente au exprimat voinţa lor, dar pentru a evalua planurile pe mai departe pentru Eveniment, e nevoie ca populaţia generală de la suprafaţa planetei să fie implicată.

De aceea ei cer ca voluntari de stradă să conducă sondaje în ţările lor de origine privind această situaţie. Avem nevoie de cel puţin 3 sondaje independente (preferabil din 3 continente diferite) cu cel puţin 200 (preferabil 1000) de persoane care au votat, într-un fel un pic diferit pentru a înţelege mai mult perspectiva generală a populaţiei de la suprafaţă. Am dori să-i rugăm pe voluntari să contacteze cu (cobraresistance@gmail.com) şi li se vor da instrucţiuni viitoare cum să conducă sondajul. Rezultatele şi evaluarea lor de către Rezistenţă vor fi publicate în acest blog.

evenimentul decembrie 2013

Mai departe, Forţa Specială RM2m mi-a cerut să creez o petiţie care să promoveze acţiunea pentru Eveniment să fie luată cât de curând posibil. Forţele Luminii au nevoie de 144000 (o sută patru zeci şi patru de mii) de semnături ca o expresie colectivă a liberei voinţe a noastre ceea ce le va da undă verde pentru implementarea următoarei faze a planului lor. Puteţi semna petiţia aici:

Semnează petiţia AICI

Forţele Luminii au cerut să fie distribuit viral acest link pentru a avea cât mai multe semnături posibil, cât de curând posibil.

Forţa Specială RM2m va aduce actualizări viitoare asupra situaţiei când va fi momentul adecvat.

Victorie ACUM! Eliberare ACUM!

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu