După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131226

CIA declasifică documentele care au determinat asasinarea lui Kennedy


Pe 12 Noiembrie 1963, preşedintele Kennedy cere CIA (Central Intelligence Agency) documentaţia completă cu toate informaţiile pe care Agenţia de Inteligenţă le deţine, legate de OZN-uri şi Spaţiu. 10 zile mai târziu, Preşedintele este ucis într-una din cele mai calculate lovituri imaginate vreodată, condusă de CIA.

Să începem cu câteva fapte, foarte puţin cunoscute, care s-au petrecut înainte, în timpul şi după asasinarea Preşedintelui.

Faptul nº1: Ruta convoiului prezidenţial prin Dallas a fost schimbată în ultimul minut în aşa fel încât să includă devierea prin Strada Elm, în loc să continue drept, cum fusese prevăzut, pe strada principală, asigurînd astfel încetinirea trecerii Preşedintelui prin "zona ucigaşă".


Faptul nº2: În ziua asasinării, membri ai Armatei şi Serviciilor Secrete, însărcinaţi în mod normal cu asigurarea securităţii suplimentare şi controlul mulţimii pentru convoiul prezidenţial au fost anunţaţi să ia repaos în ultimele momente ale vieţii lui J.F.K. (În video sursa 1, la min.1:48, se poate observa cum agenţii protestează după ce li s-a spus să ia repaos.)


Faptul nº3: S-a confirmat că imediat după asasinare întregul sistem de telefonie din Washington D.C. a fost oprit timp de o oră întreagă. Acest lucru s-a făcut ca să se asigure că toate bazele erau acoperite în caz că ceva din plan ar fi mers greşit.

Faptul nº4: În timpul ultimelor momente de viaţă ale J.F.K., peste 20 de martori au confirmat că au auzit şi văzut împuşcături venind din spatele gardului orientat către movila de iarbă. Există chiar şi o fotografie a unei împuşcături luată de unul dintre martori. (Sursa1,min.2:48). Imaginea arată al doilea trăgător deghizat în uniformă de ofiţer de poliţie din Dallas aflat împreună cu complicele său îmbrăcat ca un lucrător în construcţii. Se poate vedea norişorul de fum care iese din ţeava puştii în momentul când ultima împuşcătură este efectuată.

Faptul nº5: Comisia Warren care a fost însărcinată cu "Investigarea" morţii Preşedintelui a fost compusă din oameni care fuseseră concediaţi de Kennedy după alegerea sa şi toţi cei care fuseseră "vaci sacre" în comunitatea de inteligenţă de după al doilea război mondial. E vorba despre investigaţia Fox asupra Hen House... (Vulpea investighează coteţul de găini)...

Faptul nº6: Nenumărate declaraţii ale martorilor incluse în descoperirile comisiei Warren au fost schimbate, mistificate şi eliminate după cum s-a confirmat de către actualii martori intervievaţi care au vorbit despre faptul că au văzut împuşcături venind dinspre movila de iarbă. Toate referirile la o a doua împuşcătură au fost eliminate din raportul Warren publicat în final.

Faptul nº7: Oswald a fost confirmat ca fiind trăgător "mai slab decât mediocru" de către comandantul său militar. Se confirmă ulterior, potrivit testelor cu nitrat, că puşca asasinatului nici măcar nu a fost folosită pe 22 noiembrie. În al treilea rând, presupusa puşcă a lui Oswald, găsită la faţa locului, s-a dovedit că avea o lunetă defectă şi declarată a fi "cea mai proastă armă de umăr pe care cineva ar folosi-o pentru o asemenea încercare de asasinat". În ultimul rând, ar fi indicat de ţinut cont de faptul că nici unul dintre lunetiştii FBI n-au putut să duplice "cele 3 împuşcături" pe care Oswald le-a făcut în 5,6 secunde şi care s-a spus că sunt cele care l-au ucis pe Preşedinte.

În următoarele imagini se arată scrisorile scrise de Preşedinte prin care cere declasificarea totală de către NASA şi comunitatea de inteligenţă a tuturor dosarelor şi descoperirilor referitoare la OZN-uri. Aceste note secrete sunt două scrisori scrise de J.F.K. cerînd informaţii despre paranormal, pe 12 noiembrie 1963, scrisori care au fost făcute publice de către CIA pentru prima dată. Autorul William Lester confirmă eliberarea acestor documente cerută de el invocînd Actul Libertăţii Informaţiei în cererea sa pentru cercetarea necesară noii sale cărţi. Exact aceste documente, mai mult decât probabil, i-au pecetluit soarta în ochii guvernului şi manipulatorilor secreţi ai acestuia.
Următorul document, intitulat "nota arsă", a fost înmânat presei alternative în 1999 de o sursă anonimă care a afirmat că era un ex-operativ al CIA. Presupusa sursă de scurgere a spus că a lucrat pentru CIA între 1960 şi 1974 şi a extras acest document din foc într-un moment în care agenţia ardea documente de maximă sensibilitate. Experţii nu l-au verificat niciodată pentru autenticitate, dar nici n-au negat acest lucru. În acest document, "nota arsă", directorul CIA din acel timp (numele este obturat) a scris: "Lancer (numele de cod pentru J.F.K.) a făcut anumite cereri către activităţile noastre pe care nu le putem permite. Vă rog să anunţaţi viziunea voastră nu mai târziu de octombrie. Acţiunea voastră în această privinţă este critică pentru continuarea grupului."


Adevărul a ieşit şi vă ieşi la iveală cu un mare preţ.


Să ni-i reamintim pe aceia care şi-au riscat şi dat viaţa pentru descoperirea adevărului adânc ascuns.
J.F.Kennedy, ucis pe 22 noiembrie 1963
Robert Kennedy, ucis pe 6 iunie 1968Sursa 1  Sursa 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu