După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131224

Benjamin Fulford - 23 Decembrie 2013: Surse multiple confirmă că 2014 va fi anul revoluţiei în Vest


Anul 2014 va marca începutul unei schimbări fundamentale în cum este gestionată această planetă, potrivit surse care includ Pentagonul, familia imperială japoneză şi loja masonică liberă P2. NATO şi alte grupuri europene promit să pornească Noul An cu un proiect de 15 miliarde USD care să ajute Filipine şi să arate Europei că au schimbat fundamental modul lor de lucru internaţional, potrivit lojei P2.

Există şi o avalanşă de declasificări ce apar în mass-media corporativă despre titluri de mult tabu, precum 9-11, bombardamentul de la Lockerbie, asasinarea lui Kennedy etc., care indică un fel de încercare de a porni procesul de reconciliere şi adevăr care a început deja.

Încă o dată ni se spune de arestările în masă ale Cabalei care au început în SUA. De data asta a fost dat numele lui Jacob Lew, Secretar al Trezoreriei SUA ca fiind unul din cei arestaţi pentru refuzul de a semna noul sistem financiar, potrivit unei surse din Pentagon şi a alteia din CIA. Căutînd în imaginile de pe Google găsim că ultima dată când a apărut în public a fost acum 3 zile. Oricum, amâdoi, şi eu şi Christopher Story, printre alţii, am primit în mod repetat informaţia că persoane de vârf ale Cabalei au fost arestate pentru ca a doua zi, după ce scrisesem despre arestarea lor, să apară în public. Aceasta ar putea fi acealşi truc vechi repetat încă o dată. Aceleaşi surse spun că Preşedintele Barack Obama nu se va întoarce din vacanţa sa din Hawaii de anul acesta. Oricum, ni s-a spus acelaşi lucru şi anul trecut, dar s-a întors.

Nu mai puţin interesant, devine din ce în ce mai evident pe fronturi multiple că dominarea Cabalei se prăbuşeşte într-un ritm accelerat în Vest.

În SUA, există o mişcare care ia amploare în cadrul unei organizaţii pentru pornirea expunerii adevărului despre 9-11. Când membrii Congresului încep să pună întrebări în Congres despre aceasta, arată că ştiu că este mai sigur să se se înceapă discuţiile în public şi acum. Mişcarea de învinovăţire a Saudiţilor căreia i s-a dat publicitate largă este un precursor al doborârii facţiunii Bush/Nazi/Zionişti.

Adevărul despre asasinarea lui Kennedy vă ieşi la lumină, din nou, ca o parte a aceluiaşi curent. Documentele publice sigilate, relaţionate cu asasinarea sunt pe cale de a fi eliberate în public foarte curând, potrivit unei surse apropiate fiicei lui Kennedy, Ambasadorul SUA în Japonia, Caroline Kennedy. Dosarele sigilate sunt aproape toate deţinute de CIA, mai ales de facţiunea Nazi/Bush care reprezintă directoratul de operaţiuni.

Există, de asemenea, o mişcare de a porni declasificarea conexiunilor secrete ale CIA cu Iran, potrivit MI5. Unul dintre lucrurile cele mai condamnabile care a ieşit la lumină săptămâna trecută se referea la bombardamentul Lockerbie din 1988 în care o bombă a explodat un avion de pasageri deasupra Scoţiei, ucigînd 243 de persoane.

Istoria oficială este că a fost un atentat executat de Libya, dar acum se pare că operaţiunea a fost condusă pentru acoperirea conexiunii drogurilor dintre Iran şi Bush/Nazi, potrivit surse din MI5.

Mai întâi să revedem ce era această conexiune într-un context mai larg. Revoluţia Iraniană care l-a înlocuit pe Şahul Iranului, Ayatollah Khomeini a fost o operaţiune condusă de Cabală, cu scopul de a pune mâna pe sursele de aur imperiale ale Persiei (aurul fusese evacuat în Tailanda), potrivit unui verişor al Şahului. Mai târziu, George Bush Sr. l-a scos pe Ronald Reagan preşedinte ales şi pe sine ca vicepreşedinte, mai ales datorită "surprizei din octombrie" care a sabotat o încercare de salvare de către Preşedintele Carter a oficialilor Ambasadei SUA care erau deţinuţi ostateci în Tehran. Acea operaţiune a fost condusă de agentul lui Bush, Osama Bin Laden (aka Tim Osman) şi acolitul său Mahmoud Ahmadinejad.

Încercarea pălăriilor albe din guvern şi din agenţii de a contracara facţiunea Bush cu audierile Iran/Contra, pe perioada preşedenţiei lui Reagan, a eşuat în eliminarea facţiunii Bush. Un motiv a fost că bombardamentul Lockerbie a ucis militari SUA din inteligenţă şi ofiţeri CIA care fuseseră în acel zbor pe drumul de a face un raport potrivit căruia ramura din Frankfurt (Bush/Nazi) a CIA scotea droguri din valea Beqaa din Liban pentru Iranieni. Avionul a fost aruncat în aer pentru a preveni acei ofiţeri să raporteze aceasta Pentagonului. De asemenea, are loc faptul că comandantul forţelor Iraniene Speciale sau Qods din valea Bekaa a devenit Ministrul Apărării din Iran, acum câţiva ani.

Toate acestea ies la lumină acum pentru că Bush şi facţiunea sa au fost înfrânţi la nivel înalt şi arestări ale Nazi au loc cu mare repeziciune. Incidente ca Lockerbie sunt importante pentru cei de la Pentagon pentru că reprezintă înaltă trădare. De aceea auzim acum din surse de la Pentagon şi CIA că nimeni nu este în starea acceptării unei păci mişcătoare şi duioase şi al procesului de reconciliere.

Să ne reamintim, această facţiune Nazi a fost responsabilă pentru uciderea a zeci de milioane de oameni de la finalul celui de-al doilea război mondial. Plănuiau de asemenea să ucidă 90% din umanitate cu boli, război nuclear şi înfometare pentru a porni cei 1000 de ani ai celui de-al patrulea Reich.

Acum au pierdut controlul majorităţii oamenilor cu arme din Pentagon şi agenţii. Sursele din Pentagon spun acum, de pildă, că au găsit o reţea de laboratoare controlată de Nazi, în câteva din ex-republicile sovietice, care produceau şi împrăştiau agenţi de război biologic ca parte a acestori planuri. Aceste laboratoare sunt acum închise.

Consensul este că acestor oameni li se va da o lecţie care nu va fi niciodată uitată de generaţiile viitoare, pentru a ne asigura că asemenea entităţi monstruoase nu vor mai apărea niciodată în structurile de putere ale umanităţii.

Oricum, pe măsură ce intrăm în Noul An Solar, pe 25 decembrie, e nevoie să ne reamintim că vechea tradiţie nu este numai curăţarea putreziciunilor ci şi darea naşterii noului. În acest sens am dori să sugerăm că este timpul să revedem şi să renovăm multe din vechile noastre tradiţii.

Pentru început, Crăciunul care ar putea fi o cale. Biserica Catolică şi alte grupuri creştine admit acum că nu ştiu când s-a năcut Hristos, iar Crăciunul este o sărbătorire a Noului An Solar care datează de neştiunte milenii. Locuri precum Stonehenge din Anglia şi Ise Shrine din Japonia, de exemplu, au fost preparate pentru sărbătorirea Noului An Solar, cu multe mii de ani înaintea lui Iisus Hristos şi începuturile Creştinătăţii.

De aceea are sens să schimbăm 25 Decembrie, data când Soarele începe mişcarea sa către Sud în Emisfera Nordică, cu 1 ianuarie. Sărbătorirea naşterii lui Hristos ar putea fi mutată în primăvară, cel mai probabil timp al naşterii sale. Acest lucru s-ar alinia cu Noul An Lunar şi astfel să dea ţărilor vestice o sărbătoare în armonie cu sărbătorile chineze şi musulmane ale Noului An Lunar.

Oricum, Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani.

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu