200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20131204

Benjamin Fulford - 2 decembrie 2013


Negocieri grele de ultimă oră continuă, Okinawa, Korea şi Sunni/Shia rămân punctele lipicioase

Heavy duty last minute negotiations continue, Okinawa, Korea and Sunni/Shia divide remain sticking points - (Traducere în limba română)

În baza contactelor la nivel înalt relizate cu Societatea Dragonul Alb (WDS), este clar că există un consens crescînd ca vechiul sistem al dolarului să fie folosit pentru a porni o campanie de 700 trilioane USD pentru a stopa sărăcia şi producţia dăunătoare mediului, fără a împiedica continuarea sau pornirea sistemelor financiare alternative. Oricum, pe măsură ce lumea aşteaptă nerăbdătoare ca această campanie să fie anunţată, negocieri politice la nivel înalt sunt în curs, cu ceva agitări de paloş pe la spate, ce continuă să întârzie implementarea, potrivit multiplelor surse de nivel înalt.

Principalele puncte lipicioase ale păcii lumii şi startul unei noi ere de aur sunt acum vechea diviziunne politică Shia/Sunni în lumea islamică, Israel şi câteva probleme nerezolvate în Asia de est, mai notabile în peninsula Korea şi arhipelagul Okinawa.

În Asia, primul ministru Shinzo Abe s-a întâlnit cu preşedintele rus Vladimir Putin de patru ori şi capetele ţărilor ASEAN într-o campanie de construire a coaliţiei care să conţină şi China. Pentagonul, îngrijorat despre continuarea finanţării, suportă în secret aceasta aşa cum păstrează cartea războiului ca o ultimă pârghie de negociere.

Chinezii, pe partea lor, sunt suficient de puternici acum ca să insiste în rezolvarea unor injustiţii istorice înainte să fie de acord să sprijine campania celor 700 trilioane USD. În particular, resimt faptul că toate insulele de lângă China le-au fost luate de forţele imperialiste superioare.

Chinezi au o carte forte în joc, care este folosirea forţelor lor militare de sol vast superioare pentru a forţa unificarea peninsulei Koreene şi dobândirea de la Statele Unite a statului vasal plătitor de tribut - Korea de Sud.

WDS a făcut următoarea sugestie ambelor părţi ca o cale de a rupe remiza. În primul rând să fie returnată Okinawa la statutul său istoric de regat independent şi cu un punct neutru de întâlniri între Japonia şi China. Într-un astfel de pact China şi Japonia ar plăti fiecare 50% din costurile trupelor SUA acolo pentru a asigura că insulele rămân neutre. Arhipelagul Okinawa ar putea deveni duty free şi un loc de odihnă şi petrecere a timpului liber.

Cum am spus mai înainte, Korea de Nord şi de Sud s-ar putea uni prin numirea de împărat simbolic a lui Kim Jon-un şi lăsînd familiile sud koreene la cârma economiei. Într-un astfel de pact noua Korea unită ar putea accepta să păstreze forţele SUA în partea centrală ca un garant al independenţei Koreei.

Alternativa agreerii propunerii de mai sus ar fi falimentul inevitabil al SUA, o retragere bruscă a forţelor SUA din regiune şi haosul ce urmează.

De asemenea, săptămâna trecută, o entitate neidentificată care se autointitula Banca New York (dar nu Banca din New York, Mellon) cumpăra majoritatea acţiunilor în multe companii majore japoneze, potrivit Societăţii Dragonul Negru. O sursă a unei agenţii guvernamentale a SUA suspectează că în spatele acestui act s-ar afla Goldman Sachs dar s-ar putea să fie şi un atac cibernetic la infrastructura economică Japoneză. Autorităţile japoneze au fost avizate să se asigure că persoanele purtătoare de acţiuni fizice să producă certificate şi dacă "Banca New York" nu poate face aceasta atunci sistemele de la bursa din Tokyo ar putea fi închise temporar.

De asemenea, două lansatoare de rachete au fost aflate în afara bazei americane Yokota, săptămâna trecută. Acesta a fost un avertizment al Gnostic Illuminati că vor distruge câmpia Kanto cu o armă nucleară ascunsă într-un sistem de tunele aproape de bază dacă nu se anunţă noul sistem financiar, potrivit unui mare comandor gnostic illuminati.

Loja francmasonă P2 honcho Marco Di Mauro a făcut, de asemenea, declaraţii, săptămâna trecută, care erau desprinse direct din dosarele X. A spus că 24 de "vrăjitori", sau magicieni, au pornit o lucrare de construire a unui nou continent în Pacificul de sud. Normal, n-aş raporta o asemenea declaraţie, dar după ce mi-a spus asta, informaţii de ştiri au apărut spunînd că Muntele Etna din Italia arunca inele de fum şi că 35 de vulcani în jurul Cercului de Foc al Pacificului au început să erupă simultan.

Muntele Etna fumegă...
Harta celor 35 de vulcani care erup în curent

Asta ar putea fi vreo propagandă dar este clar că Vaticanul şi P2 încă mai au putere politică reală. Săptămâna trecută, Vladimir Putin s-a întâlnit cu Papa Francisco să discute Orientul Mijlociu. Putin are acum influenţă reală la sol în Estul Mijlociu în timp ce Papa are influenţă religioasă. Potrivit rapoartelor de ştiri, au discutat căi de a asigura pacea în acea regiune.

Societatea Dragonul Alb a sugerat că singura cale să calmeze cu adevărat regiunea ar fi ca lumea în totalitate să forţeze ramurile Sunni şi Shia ale Islamului să rezolve separarea lor mai veche prin numirea unui Calif. În acest scenariu, cum s-a sugerat mai înainte, Israel ar putea deveni o zonă evreiască autonomă în acea regiune. Oricum, odată ce evreii află cât de mult au fost minţiţi şi spălaţi pe creier de către proprii lor lideri, mulţi vor decide să se întoarcă la casele lor europene ancestrale.

Între timp, în SUA, avem rapoarte incredibile despre forţele speciale americane care se pregătesc să se mişte la Washington.

63 de comandanţi SEAL - operaţiile speciale de asalt Obama au început

Cu sprijin pentru Congres funcţionînd la 6% şi cu atât de multă lume întrebîndu-se de ce arestările în masă nu au avut încă loc, sperăm că sigur se va întâmpla de data asta. Pentru a fi mai uşor de compilat lista cu cine va fi arestat, voi concluziona raportul acestei săptămâni cu o scrisoare deschisă către Jim Stone de la autonomul Jim Stone, un fluierici foarte real de la NSA care a făcut atât de mult în alerta lumii despre crimele în masă de la Fukushima şi atacul criminal al războiului terorii.

Dle. Stone,
Înainte de toate, mulţumiri pentru curajoasa şi inedita lucrare în descoperirea crimei de masă şi operaţii de teroare de la Fukushima. Scriu acest e-mail pentru a furniza probe criminalistice pe care le-am adunat despre ce a însemnat atacul tsunami din 3-11 şi cine a fost implicat cu exactitate.

Sursele mele pentru ce voi scrie includ inteligenţa militară japoneză, ex prim-ministrul Naoto Kan (pe care l-am cunoscut personal de mulţi ani), membri ai echipei care au făcut contrabanda cu armele nucleare folosite în atacul din Japonia, membri ai ramurilor Franceze şi Britanice ai familiei Rothschild, agenţi majori ai CIA şi un membru al echipei care a forat efectiv arma nucleară în solul marin din atacul din 3-11 (11 martie N.T.).

Primul lucru pe care trebuie să îl şti este că atacul a fost plănuit mulţi ani înainte să se întâmple. Revista de afaceri japoneză Yaikai Tembo, citînd un raport CIA, a scris în februarie 2007 că SUA a decis că Japonia produce prea multă energie din centralele sale nucleare şi că dacă acest trend continuă, Japonia nu va mai fi dependentă de controlul petrolifer al Statelor Unite şi de aceea nu se vor mai supune SUA. Concluzia acestui raport a fost că cea mai bună metodă de a se asigura că Japonia rămâne o colonie va fi să distrugă compania Tokyo Electric Power, adică oamenii care făceau să funcţioneze centrala de la Fukushima.

Senatorul J. Rockefeller, a cărei familie controlează (prin fundaţii) General Electric (compania de energie electrică din SUA N.T.), constructorul centralei de la Fukushima, a fost adânc implicat în operaţie. Ca o preliminară la distrugerea capabilităţii de generare de energie nucleară a Japoniei, Westinghouse şi General Electric au vândut afacerea de construcţii de centrale nucleare lui Toshiba şi Hitachi. Asta a fost o afacere de infiltrare, iar Hitachi şi Toshiba ar trebui să le acţioneze în justiţie.

Încercarea în curs din ultimii ani de către o societate secretă Asia-Vest de a captura controlul finanţelor globale din mâinile familiilor oligarhice vestice este un fundal mai extins al complotului Fukushima.

De exemplu, lui Shoichi Nakagawa - Ministrul Finanţelor Japoniei (Partidul Democrat) i s-a cerut la o întâlnire G7 în 2009 să înmâneze 100 miliarde USD cabalei. A răspuns că ar putea strânge aceşti bani vânzînd acţiuni de Trezorerie ale SUA în valoare de 100 miliarde USD. Urmă să spună acest lucru la o conferinţă de presă care a urmat întâlnirii G7 aşa că a fost drogat să fie împiedicat să facă asta. Mai târziu, când s-a întors în Japonia, a fost asasinat de trupele morţii ale CIA.

Revenind la Fukushima, refuzul Partidului Democratic Japonez şi al autorităţilor să înmâneze orice valută reală familiilor oligarhice vestice a rezultat în decizia lor de a continua operaţia Fukushima ca o cale de intimidare a japonezilor, încă o dată, pentru a se preda şi supune.

O sursă cheie a mea, care a variat între numele de Richard Sorge, Alexander Romanov, etc., a fost parte a unui cerc multi-agenţie din vest, implicat în contrabanda drogurilor în Japonia. Mi s-a confirmat printr-o cunoştinţă de termen lung, pe nume, Steve McClure, un presupus jurnalist muzical, că Richard Sorge a fost furnizorul lui de droguri pe termen lung. Afirmă că a fost recrutat în Illuminati de ex campionul de şah Bobby Fischer.

În orice caz, Sorge mi-a spus că a fost convocat în Pattaza, Tailanda, de către un membru al Serviciilor Speciale Aeriene Britanice, un sud-african pe nume Spencer şi i s-a spus să aducă 70 de kilograme de "thai stick" Marijuana, puternic amestecată cu chimicale de distrugere a minţii şi să mă abordeze. I s-a spus să-mi spună că vrea să-i fie prezentat Yakuza sau altfel voi fi ucis. Yakuza mi-a spus că era o capcană şi să stau departe de el, ceea ce am şi facut. Sorge mi-a spus şi că, pe vremea când era în Tailanda, i s-a arătat o rachetă nucleară de 700 kilotone care a fost furată de pe submarinul rus Kursk scufundat. Această rachetă a fost introdusă în Japonia prin contrabandă împrună cu drogurile.

Omul care a supravegheat contrabanda a fost ex-ajutorul comisarului de poliţie din Hong Kong pe nume Stephens, potrivit lui Sorge şi Spencer. Omul care a avut control operativ general asupra acestei operaţii împotriva Japoniei a fost Generalul Richard Meyers, potrivit CIA şi alte surse.

Bazat pe interviurile subsecvente cu membri ai inteligenţei armatei a Pentagon-ului şi MI5, ruta pe care racheta a urmat-o spre Japonia a fost identificată. A fost parte dintr-un set de 4 rachete nucleare furate de pe Kursk de forţele subterane Nazi care le-au luat la bazele lor submarine din insula atlantică Sao Tome, potrivit MI5. De acolo a fost dusă la altă bază submarină în Noua Guinee, potrivit inteligenţei militare a Pentagon-ului.

De acolo a fost transportată în Philippines Yacht club unde echipajul lui Steven a luat-o pe yacht pe o insulă îndepărtată din arhipelagul Okinawa. De acolo a fost transportată pe un vas pescăresc în portul Kyushu. Din Kyushu, racheta a fost luată cu furgoneta la o proprietate deţinută de ex Prim Ministrul Yasuhiro Nakasone în Hi No De Cho, în Tokyo de vest. De acolo a fost dusă la centrul organizaţiei Cetăţenii Nord Koreeni, lângă Yasukuni Shrine, potrivit lui Sorge.

Sorge şi-a riscat viaţa şi a supravieţuit multiplelor încercări de asasinat pentru că a încercat să prevină autorităţile japoneze despre iminentul atac terorist nuclear. Le-a spus că racheta era la proprietatea lui Nakasone şi mi-a spus şi mie. Autorităţile japoneze au ignorat avertizmentul. Mai târziu le-am spus din nou că racheta era localizată la centrul Nord Korean în Japonia.

Pentru eforturile sale, Sorge a fost arestat de poliţişti în haine comune care au ignorat avertizmentele sale despre un iminent atac terorist nuclear, în schimb i s-a cerut să depună mărturie falsă că eu eram un traficant de droguri.

Un agent sud afro-britanic pe nume Michael Meiring, care avea ambele picioare distruse de o bombă, care spunea că a fost pusă de George H.W. Bush Senior, a început de asemenea să mă contacteze în preajma acestui timp. A venit la mine sub numele de Dr. Michael Van de Meer şi mi-a arătat o geantă de ataşat anti-glonţ, 7 paşapoarte şi un Uzi. Dr. Van de Meer mi-a spus că Toni Blair s-a lăudat că voi fi arestat pentru narco-trafic.

În orice caz autorităţile japoneze au eşuat în a recţiona la avertizmentele noastre şi bomba a fost încărcată pe o navă de foraj marin de adâncime Chikyu. Ştirile locale au raportat locul unde a forat Chikyu în solul marin, în afara ţărmului Sendai în lunile dinaintea atacului nuclear terorist din 11 Martie 2011 împotriva Japoniei.

Mai departe, mai mulţi martori au ieşit în faţă pentru a depune mărturie că Primul Ministru Naoto Kan a fost văzut în cartierul general al masoneriei japoneze lângă turnul Tokyo în preziua atacului din 11 martie. I s-a arătat o hartă a japoniei cu regiunea Tohoku lipsă, unde a lovit tsunami-ul.

Compania israeliană Magna BSP a fost la cârma securităţii la centrala nucleară de la Fukushima în acel timp. Un oficial al prefecturii Miyagi spune că angajaţii acestei companii au încărcat plutoniu în centrală împotriva voinţei sale în lunile dinaintea 311.

Imediat după ce tsunami-ul şi atacul terorist au început, Primului Ministru Naoto Kan i s-a cerut să ordone evacuarea a 40 de milioane de oameni din câmpia Kanto, a declarat Kan într-o conferinţă de presă la Clubul Corespondenţilor Străini din Japonia.

A primit şi un telefon din partea Primului Ministru israelian Benjamin Netanyahu, o zi după atac, cerîndu-i să semneze cedarea tuturor acţiunilor guvernamentale de titluri de guvern SUA oligarhilor cabalei, ceea ce a făcut, potrivit inteligenţei militare japoneze.

După atac, un membru al forţelor de auto-apărare japoneze care a fost involucrat în dezmembrarea bombei nucleare de pe Kursk în mai multe bombe mai mici şi în forarea lor în solul marin, a apărut la biserica creştină Tachikawa condusă de pastorul Paolo Izumi cerînd protecţie. A spus că 14 din colegii săi care au fost implicaţi în operaţia de foraj, neînţelegînd scopul a ceea ce făceau, au fost omorâţi pentru a-i reduce la tăcere şi că se teme pentru viaţa lui. Omul a fost adăpostit de către biserică şi este acum în programul de protecţie de martori.

După atacul 311, scriitorul acestor rânduri a fost în Korea de Sud la invitaţia Dr. Van de Meer. Acolo i s-a spus că familia Rothschild a plănuit atacul pentru că vroiau să forţeze 40 de milioane de refugiaţi japonezi să ceară adăpost în Korea de Nord şi de Sud. Familia Rothschild a avut intenţia de a muta baza operaţiunilor lor din Tokyo într-o zonă economică plănuită special în Korea, a mai spus. A ştiut dinainte de atacul din 311 şi a părut profund ruşinat când a recunoscut că nu m-a avertizat despre asta.

Urmînd atacului din 311, avioane nemarcate au fost zărite aruncînd deşeuri industriale radio-active conţinînd cesiu, potrivit uni gangster japonez a cărui bandă a fost sub-contractată de CIA şi Mossad în împrejurimile Fukushima.

Masiva propagandă de teroare care a urmat atacului 311 conduce la Mossad, Pentagon şi CIA.

Pe lângă persoanele numite mai sus, câţiva dintre indivizii implicaţi în această crimă în masă şi campanie de propagandă de teroare îl includ pe Kenneth Curtis, şeful CIA japoneze, Michael Green, şeful Mossad din Japonia şi Richard Armitage.

Alte persoane involucrate în această campanie criminală în masă îl includ şi pe Geroge Bush Sr. şi Michael Chertoff, James Baker, Paul Wolfowitz, senatorul J. Rockefeller, Michael Hayden, Guy de Rothschild, Evelyn de Rothschild, Peter Hans Kolvenbach, ex Papa Maledict şi alţii care urmează să fie numiţi.

Articol original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu