200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140920

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.11


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


LW: Bine aţi revenit - aceasta este partea a 12-a din Istoria Galactică. Eu sînt Lance White şi sînt aici cu Andrew Bartzis. Unul dintre lucrurile care mi-a venit pe timpul pauzei a fost despre numeroasele războaie - sînt acestea plănuite ca parte a mişcărilor finale de şah, sau e ceva neaşteptat? Şi toate războaiele care au loc în jurul lumii chiar acum, care este planul jocului cu astea?
AB: Sînt lucruri neaşteptate care au loc, de pildă: vînzătorul de fructe din Tunisia - el a fost un val de rebeliune neaşteptat - total împotriva întregului sistem care privea la datele despre noi şi ne prezicea că vom face asta sau aia. Tipul din Tunisia - era un vînzător de fructe care a spus că era obligat să plătească taxe, sau să aibă un gen de licenţă şi şi-a dat foc în piaţă, ceea ce a declanşat turbulenţe în Tunisia, Egipt, Afganistan, peste tot în Orientul Mijlociu pînă în Siria. Dar acel vînzător de fructe, ceea ce a protestat, a fost, de fapt, despre problemele hranei - preţul hranei s-a triplicat, o sticlă de ulei a trecut cu preţul prin tavan şi asta le-a pus capsa. Acelaşi lucru în Egipt. Egiptul a fost despre preţul mîncării. Aşa de paraleli de problemele oamenilor sînt, au crescut preţul mîncării atît de mult că oamenii nu mai puteau să mănînce, cei care erau cu servicii de venit mediu.
LW: Ceea ce se întîmplă aici în America... de fapt, se întîmplă foarte rapid.
AB: Da. Încearcă să îţi ia apa şi să te facă să plăteşti şi pentru ea.
LW: Exact. Au luat deja aerul. (Dîrele chimice şi controlul vremii)
AB: Cît despre războaie, ne uităm la Tunisia. Tunisia a decăzut. În timp ce Tunisia se ridica, forţele controlatoare principale s-au uitat la situaţie şi au zis: "aici va fi cam urît pentru noi - trebuie să facem ceva şi repede". Aşa că au despuiat toate valorile lor din Irak şi Afganistan şi le-au pus în Tunisia ca să poată corupe orice mişcare de rebeliune care ar fi apărut... Pentru că ştiau că se va răspîndi. Trece în Egipt la început şi apoi avem mişcarea Verde din Iran. Egiptul încă era un mic punctuleţ pe radar şi ca să afle scenariul au fost acolo doar şase sau şapte zile şi apoi avem ceea ce se numeşte Revoluţia Verde. Asta ar fi cam două luni înainte de Crăciun - Revoluţia Verde face parte din campania pentru alegerile lor. Milioane sînt pe străzi - scot armele şi încep să oamoare oamenii pe stradă, a fost pe viu la TV, şi asta îţi spune că vor suprima rebeliunea. Asta este viziunea media. De fapt, asta s-a arătat cu un motiv. Gîndeşte-te cîte dintre războaie nu ne sînt arătate - războiul din Turcia, din Siria - au loc acum - ni le arată? Nu.
LW: Nu.
AB: Dar ne-au arătat Revoluţia Verde cu oamenii fiind ucişi în stradă pentru un motiv.
LW: A fost ca să ne întoarcă împotriva Irak-ului?
AB: A fost frică.
LW: Ah... bun, desigur!
AB: Ei şi-au scos deja toate forţele din Irak, au realizat că au pierdut deja şi toate triburile îi vroiau acolo şi vroiau să îi cheme în judecată pentru criminalii lor de război de partea americană - plus toată corupţia şi faptul 4,5 trilioane de dolari lipsesc din reconstrucţie.
LW: Ce altceva ar fi nou în asta?
AB: Mita a mers pînă la cele mai înalte niveluri acolo. Deci Irak-ul este despuiat, pentru că au avut toată tehnologia pe care au dorit-o din subteran. Sînt toate felurile de tehnologii de care au nevoie. Cu Afganistanul e puţin diferit. Există, de fapt, nave încastrate în munţi - care sînt "defazate" în munţi şi care au fost acolo de milioane de ani şi sînt extrem de valoroase pe Piaţa Neagră - foarte valoroase. Sau, tehnologia din ele este atît de intensă că poate creşte puterea unei facţiuni foarte mult.
LW: Şi, deci, ei ştiu unde sînt acestea?
AB: E necesar să mergi să le cauţi, efectiv. Se află la un nivel de scală coborît. E necesar să ai oameni psihici în acel loc să înţelegi cum să scoţi nava, pentru că nava are o conştienţă limitată în ea.
LW: Hmm. Interesant... şi probabil că există numeroase locrui în Egipt şi dispozitive...
AB: Pe tot cuprinsul lumii... peste tot în lume.
LW: Corect. Deci Întunericul nu a descoperit aceste obiecte încă...
AB: Nici Lumina. Dar oamenii le-au lăsat pe acestea acolo cu scopul de a fi găsite de oamenii din viitor.
LW: Corect - precum sulurile de la Marea Moartă, de pildă...?
AB: Corect.
LW: Ok... şi despre ce e vorba în Aria 51? A fost...
AB: Aria 51 este unde Misiunile de Călătorie în Timp aveau nevoie de o locaţie ancoră, pentru ca să poată pleca în misiuni ori de cîte ori erau în şirul temporal. Să spunem că eşti pus înapoi în timp acum 30 de ani. Dacă ai nevoie de o actualizare şi nu vrei să comunici cu nimic decît cu ceva care are conexiune cu linia de timp din care ai venit te duci în Aria 51 cu un cod de trecere special care te duce la Divizia de Călătorie în Timp.
LW: Uau... ce altceva mai există acolo?
AB: Toate despre cîte am vorbit.
LW: Corect... pentru că toate aceste tehnologii sînt toate...
AB: Toate astea sînt acolo. Dar în acelaşi timp multe din tehnologiile lor au fost scoase. AU găsit o metodă să treacă peste cîmpurile lor de suprimare şi doar să teleporteze toată tehnologia pe care au vrut s-o scoată.
LW: S-o scoată unde?
AB: Băieţii buni au scos-o şi au pus-o într-un loc în siguranţă.
LW: Ah, am înţeles... deci cu alte cuvinte, Jucăriile Băieţilor Mari le-au fost luate.



AB: Le-au fost luate. Israel-ul a fost rănit destul de grav în felul acesta. Multă tehnologie multi-dimensională pe care o aveau a fost incapacitată. Încă mai au ceva trucuri pe mîneca dar lucrurile care se aşteptau să le aibă pînă în final nu mai sînt acolo. Gîndeşte-te la situaţia în care ambele turnuri şi toţi pionii sînt luaţi. Aşa stă Israel-ul acuma.
LW: Uau... arată cam ca şi cum ar fi la ultima suflare.
AB: Nu se ştie niciodată!
LW: Corect - toţi se re-inventează de la sine - şi vin înapoi - cumva! Vin cu ceva nou... sau, au un as pe mînecă.
AB: Exact... sau o armă pe mînecă.
LW: Prea multe din astea.
AB: Exact. Deci, războiul din Siria.
LW: Ce-i cu el?
AB: Toate războaiele care există acum pe planetă sînt menite să suprime energia de Chakra care este sub ele. Sînt multe Utere Chakre peste tot prin Orientul Mijlociu - numite "Grădina Eden-ului" la un moment dat în Biblie. Ceea ce înseamnă asta este că ar putea fi mii de realităţi locale în acea zonă care toate dădeau naştere de viaţă nouă care putea fi transportată pe o planetă nouă cu Registru Akshic nescris. Viaţa era cea care a fost destinată să fie creată rapid şi să fie trimisă altundeva. Ceea ce se întîmplă acum acolo este război, aşa că imediat ce cineva moare este reciclat instantaneu în sistemul de război. Deci poţi muri la un moment dat şi deodată să fi forţat să fi "introdus" cînd altcineva moare.
LW: Fiuu! ASta ar putea deveni obositor.
AB: Asta înseamnă suprimarea energiei Chakrelor şi prevenirea de la a se trezi - acestea vor fi primele seturi de Chakre care se vor trezi şi vor începe să schimbe oamenii în acele zone. Şi de aceea există război acolo şi de aceea rebeliunea a început cu un vînzător de fructe, pentru că a fost prima deschidere a acestui mănunchi de Chakre de acolo.
LW: Deci, odată ce energia începe să circule, se pare că nu se mai poate face nimic pentru a o oprti.
AB: Corect.
LW: Odată ce se joacă un Joker, în afara modelelor predictive, intervine...
AB: Toate modelele vechi nu mai au aceeaşi valoare.
LW: Corect... şi ei nu mai pot continua cu ele suficient de repede, indiferent cît de multă tehnologie ar avea să prezică ce va veni în continuare.
AB: Exact.
LW: Şi astfel, asta ar nivela cumva terenul de joc într-un anumit grad.
AB: Ar pune Oamenii Neutralităţii înapoi într-un loc unde pot să creeze secrete pe care Lumina şi Întunericul nu le ştiu... ceea ce ar face ca jocul să se desfăşoare mai repede.
LW: Ok, în regulă...
AB: Şi odată ce jocul se desfăşoară mai repede, e necesar să arăţi mai multe din mişcările tale.
LW: Corect... deci Oamenii Neutralităţii sînt cei care cu adevărat...
AB: Apasă pedala de acceleraţie.
LW: Corect - şi aceştia sînt... cine?
AB: Introduşii.
LW: Introduşii. Ok.
AB: Ei sînt aduşi de Prim-Creatorul, alegerea sa, pentru că el i-a scanat pe toţi care sînt pe această planetă şi înţelege că alte entităţi "Serviciu-către-Univers" sînt gata să intre în scenă şi să preia treaba cea mai grea - aceea de a prelua contractele oamenilor de la Nivelurile Controlatorilor pentru a termina sistemul de dominare şi control care funcţionează de 52 de milioane de ani de istorie a Războaielor Timpului.
LW: Uau... şi cei 38000 de ani de suprimare a Ciclului de Ascensiune! Deci vorbeam despre introduşi. Deci asta schimbă complet întreg jocul. Introduşii sînt Consiliul celor Doisprezece.
AB: Corect... şi sistemul de Management şi sistemul Curţii Spirituale...
LW: ... care este manevrat de Archoni.
AB: COndus de Archoni.
LW: Şi Archonii mai conduc ce altceva?
AB: Camerele de Control.
LW: Ah...
AB: Ei au energia de "păpuşărie" asupra oamenilor din Camerele de Control.
LW: Ok... deci ei nu au nevoie să controleze Camerele de Control în mod direct - ei sînt păpuşarii oamenilor din ele.
AB: Corrct.
LW: Şi atunci oamenii din Camerele de Control controlează...
AB: Oamenii de sub ei.
LW: Care sînt...
AB: Care sînt Bancherii.



LW: Ah! Ok, apoi următorul nivel mai jos de acesta?
AB: Bancherii controlează guvernele.
LW: Corect... ok.
AB: Şi guvernele trag sforile tuturor asasinilor.
LW: Corect. Şi atunci Mafia desfăşoară o interferenţă cu toate astea.
AB: Pentru toate acestea.
LW: Da... şi Regalii... un fel de...
AB: Deţin contractele pentru ca sistemul să existe, pentru că e necesar să existe deţinători de contract pentru sistem. Ei sînt cei care au "hîrtia".
LW: (Amîndoi rîd) Corect... ei "deţin în proprietate" lumea!
AB: Exact!
LW: Şi atunci, Vaticanul?
AB: Deţine hîrtia asupra COntractelor de Suflet şi oamenii care sînt în situaţie de botezaţi.
LW: Ah... deci scopul botezului este să menţină sufletul...
AB: ... este să te pună în contract de Consimţire Tacită pentru eternitate.
LW: Deci dac`eñti boteyat nu e neapărat un lucru bun. Atunci e cînd sigilează spiritul de la...
AB: Da, dar în acelaşi timp, sînt oameni care sînt vindecaţi de botezare şi asta e altceva ce e de reţinut: sînt oameni buni în religie. Religia a fost piratată şi sînt oameni răi în religie, cum ar fi organizaţiile de pedofilie, dar pentru religie ca să fie ceea ce e normal să fie e necesar să fie bine în ea, altfel, nimeni nu ar fi aderat la ea.
LW: Dar în ce măsură este... nivelele înalte trebuie să fie...
AB: Cele mai înalte niveluri sînt guverne - care sînt separate de religie. Deci, corpul guvernator al Bisericii, care este Vaticanul, este o ţară care are oameni care au cetăţenie peste tot în lume deci se poate vedea dualitatea Vatican-ului. Este o ţară care deţine contractele spirituale ale unei organizaţii religioase care este globală - şi care se răspîndeşte puternic - şi se răspîndeşte pasiv. Contra altor religii care se răspîndesc puternic şi pasiv şi ele.
LW: Ca Mormonii...
AB: Mormonii, Budhiştii, toţi, ei fac propagandă.
LW: Corect - toţi. Toţi fac propagandă, deci nu e nici o religie mai bună ca cealaltă. Şi atunci asta ne aduce la Textele Sacre despre care ai spus că, de fapt, erau documente holografice care...
AB: Dap.



AB: Textele Sacre care au fost corupte după sau înainte să fie scrise.
LW: Corect - ar fi fost necesar să fie aşa.
AB: Pentru că e vorba de trecerea către generaţii şi a permite generaţiilor să re-interpreteze în baza modelelor predictive pe care le au ei şi dacă ceva merge greşit ei pot să repare asta în următoarea generaţie şi să tipărească în felul în care vor.
LW: Corect - ei pun doar: a 11-a ediţie, sau indiferent, sau şterg.
AB: Şterg.
LW: Şterg şi apoi nu mai şti că ceea ce ţii în mînă este o versiune diferită, pentru că cea veche nu mai există.
AB: Exact.
LW: Ok. Acuma, cum a fost cu Iisus cel fizic? SÎnt multe controverse despre Iisus, viaţa sa şi ce a făcut şi cine a fost şi aşa mai departe. Aşa după cum înţeleg eu, tot ce se manifestă la nivel metaforic "aşa precum în Ceruri", de asemenea trebuie să existe "precum dedesubt", deci trebuie să existe şi o manifestare fizică a celor Doisprezece Discipoli, sau 12 oameni, fie că e în sens literal sau nu şi trebuie că există cineva care se încarnează ca fiinţă care îl reprezintă (metafora) şi mulţi oameni au avut sentimentul că ei sînt acea fiinţă în particular - are asta de-a face cu Programul lui Dumnezeu?
AB: Programarea lui Dumnezeu sau... tu, la un anumit moment, erai o Bucată Suverană din acea entitate...
LW: Ah - corect!
AB: ... care a ales să devină parte a Conştienţei Terrei în loc să ia un corp sau să meargă în Lumea Astrală - a mers pentru "serviciu total către Terra" - şi permite ca numele său şi imaginile din acea altă viaţă să treacă prin timp. Şi atunci vor exista oameni viitori care vor privi la acea energie şi o vor recunoaşte în sensul "la un anumit moment eram 25 de grade de separare - acea persoană". Dar nu eşti cu adevărat acea persoană. Ok? E ca şi cum ai spune că stră-stră-bunicul meu înmulţit cu 52 de dăţi cîte vieţi am trăit rezultă - eu, dar nu sînt. Energia lui este atît de puternică că trece prin linajele de sînge.
LW: Corect... şi acum cum putem afla despre adevărata persoană care a trăit?
AB: A fost o persoană reală. Vreau să spun că există părţi triviale în Biblie şi apoi există părţi extinse în Biblie. Nu a fost pe cruce.
LW: Corect - întotdeauna am crezut asta!
AB: Nu a fost pe cruce - încercînd să fiu cît pot de delicat pentru că ştiu că unii din audienţă sînt foarte conectaţi cu unele din aceste concepte. Nu a fost torturat.
LW: Aşa.
AB: Ok? A fost trădat, dar nu în felul descris de Biblie. A fost trădat de alte fiinţe ale Luminii, de fapt.
LW: Serios...
AB: Alte Fiinţe ale Luminii care nu vroiau să vadă înstrăinarea învăţăturilor, aşa că au spus: "Trebuie să pleci! Trebuie să pleci... strici sistemul nostru de Lumină", în timp ce Întunericul încă încerca să învingă.
LW: Deci au spus că Iisus era necesar să plece?
AB: S-au asigurat că nu era "momentul adecvat" pentru el să rămînă.
LW: Oh, interesant...
AB: Forţele Luminii nu sînt unificate. SĂ se înţeleagă clar. Nu sînt unificate.
LW: Poţi să vezi asta în mişcarea Noua Eră şi desigur totul a fost corupt şi fragmentarea Lucrătorilor Luminii.
AB: Iisus a fost o fiinţă reală care a călătorit în lume şi a călătorit şi în stele.
LW: Ok – unii spun că a fost în Egipt pentru o mare parte din educarea sa ezoterică...
AB: Şi a fost şi în Himalaya şi Japonia şi Australia şi America Nativă, Mezoamerica, America de Sud, Asia, peste tot.
LW: Deci era capabil să călătorească oriune.
AB: A folosit reţelele de tuburi din Tera Cavă Agarthană.
LW: Interesant...
AB: Erau mulţi Mistici în - peste tot - în Orientul Mijlociu care ştiau cum să folosească tunelurile. Precum şi cei din Vatican pentru că sînt şi tuneluri cu baza în Vatican, de asemenea.
LW: Deci sînt trenuri Maglev (levitaţie magnetică-N.T.) dedesubt...
AB: Sînt Trenuri de Conştienţă şi sînt şi trenuri Maglev, dar acestea sînt tuneluri, de fapt care, odată ce ai început să călătoreşti, intri în "ne-timp" şi dacă mergi de la un continent la altul poate dura o zi în loc de luni.



LW: Ok...bine.
AB: Iisus a fost mult timp şi în Irlanda... El a făcut multă lucrare şi în Irlanda.
LW: Am auzit că Irlanda este centrul, sau sursa, a multe din cele ce au ieşit la lumină în sens spiritual şi au fost suprimate.
AB: Da, pentru că a fost o mare bancă de ADN - cum să spun asta - o bancă ce a fost acolo. Cristalele deţineau înţelepciunea întregului ADN, separat de înţelepciunea de dominare şi control a Matricei. Sistemul Terra Liberă a avut conexiuni puternice în familiile-de-suflete de la bază, deci oamenii erau capabili să transmită coduri - coduri de suflet, despre care am vorbit, către acestea, efectiv, "în afara înregistrărilor", în aşa fel încît cineva ar fi putut avea acces la acestea în viitor. Iisus a fost capabil să ajute la "organizarea" acestuo fapt pentru că erau familii individuale care aveau părţi individuale şi a venit acolo ca învăţător şi a început să vindece oameni în unie şi cînd a început să vindece aomeni în unie ei au adus toţi cristalele lor şi le-au pus pe masă. Şi asta în final este motivul pentru care Vaticanul a fost foarte vătămător cu oamenii Irlandei. Pentru că era în căutarea acelor oameni care deţineau acele obiecte ca să le poată şterge sau să le aducă la Vatican.
LW: Şi au reuşit să facă asta?
AB: Corect.
LW: Veronica Keen vorbeşte mult despre asta. Ai...
AB: Am avut un interviu cu Veronica.
LW: Ai avut? Nu e o persoană minunată?
AB: O femeie minunată, minunată.
LW: Iubesc felul în care canalizează pe Montague. (Keen, soţul decedat-N.T.) Pur şi simplu o ador cuvintele lui Montague prin Veronica... şi face o lucrare minunată pe planeta asta...
AB: Da! Face o treabă foarte bună.
LW: Şi Michael Tsarion este altul care a venit cu originile irlandeze ale Civilizaţiei şi e încă o sursă minunată de informaţii. Desigur, e mult mai sigur să citeşti din Registrele Akashice! Ok. deci întorcîndu-ne la Iisus: deci în principiu a fost una dintre cele mai inalte Fiinţe a Luminii?
AB: Nu.
LW: Nu neapărat... sînt alţii care au fost...
AB: El este cel care a fost deviat.
LW: Ah!
AB: Gîndeşte-te la "factorii de sucire politici". El era un As..., era un, hai să-l numim a Quintă Royală care a fost jucată şi altcineva a jucat o Quintă Royală în Jocul de Sucire, după aceea.
LW: Asta ar fi ca şi cum...
AB: Pentru că a fost corupt. Ok? Era acolo. A fost real. A schimbat oamenii local pentru două generaţii. 14 generaţii mai tîrziu nu mai contează ce a spus sau ce a făcut.
LW: Corect.
AB: Pentru că 400 de ani mai tîrziu.
LW: Şi ăsta e un exemplu de manipulare în timp.
AB: Corect.
LW: Şi de schimbare de texte...
AB: Schimbarea traducerilor...
LW: Corect - pentru generaţiile următoare, ceea ce este unul dintre trucurile care - unul dintre multele - ...
AB: Dap! Multe!
LW: ...care ne-a fost jucat nouă!
AB: Schimbarea istoriei după cum le-a convenit.
LW: Corect... exact.
AB: Şi noi, n-am ştiut niciodată că a fost schimbată pentru că ne-au luat toate tradiţiile orale.
LW: Corect, şi nu avem nici o idee, serios, despre familiile stelare din care am venit, pentru că asta este atît de suprimat - informaţia asta este efectiv... ah... ştii... a fost "marginalizată".
AB: Corect.
LW: Deci a avut Iisus vreo relaţie?
AB: Da... şi copii...
LW: Şi copii...
AB: Da.
LW: Ce s-a întîmplat cu copiii?
AB: Împrăştiaţi în 32 de linaje familiale, împrăştiaţi peste Regi şi Regine ai Europei - de aceea ei sînt deţinători de contracte pentru sistemul de dominare şi control şi de aceea linia lui de sînge a fost atît de importantă pentru dominare: pentru că oricine altcineva s-ar fi manifestat în linia sa de sînge ei au vrut să se asigure că familia-de-suflete intrusă va fi controlată.
LW: Corect!
AB: De aceea ai Regina care acum este singurul deţinător de contract pentru sistemul de schimb de valoare monetar - asta este ce face Regina Angliei. Ea deţine toate acele contracte de suflet. De aceea ea trebuie să fie un suflet puternic şi bătrîn şi trebuie să treacă printr-un "proces de amintire".
LW: Şi ce se va întîmpla cu Familiile Regale, cînd schimbarea creşte?
AB: Bun, cînd începi să elimini devierea, oamenii vor fi cu adevărat supăraţi pe ei. În acelaşi timp, mulţi dintre ei nu au avut de ales. Ei s-au născut într-o viaţă care deţine contractele aşa că nu au avut nici o cale de a înţelege.
LW: Nu au avut de ales ca să fie născuţi în aceste familii?
AB: Poate cu 1000 de vieţi în urmă...
LW: Oh – corect! Şi ca şi no toţi, restul, şi ei au fost nevoiţi să rejoace rolurile din nou şi din nou şi unii dintre aceştia, probabil sînt destul de uzaţi.
AB: Da.
LW: Chiar dacă au avut toate cheile de la jucării şi toate celelalte... sînt obosiţi.
AB: Corect. Ei ştiu că nu pot înfrînge niciodată pe Controlatori. AU pierdut speranţa în interiorul lor, de aceea joacă doar jocul în continuare.
LW: Ah... crect... interesant. Deci toate linajele lui Iisus au fost corupte în liniile de sînge?
AB: Nu, sînt cîteva linii de sînge care încă sînt "în secret".
LW: Ok... şi grupurile esoterice - ah, diversele grupuri secrete care deţin... Cruciaţii şi Masonii şi aşa mai departe... şi toate societăţile secrete... Skull and Bones (Francmasoni) şi restul... şi ele deţin tehnologie de nivel mai înalt?
AB: Şi Contractele Spirituale...
AB: Ei trebuie să fie Fiinţe care deţin contractele fizic pentru Terra pentru ca sistemul să existe. Gîndeşte-te la sistemul în sine ca deţinător de contracte pentru milioane de Controlatori. Şi pentru ca sistemul să existe e necesar să existe efectiv o fiinţă fizică în Matrice care deţine toate contractele în unitate cu toţi ceilalţi deţinători de contract, pentru ca sistemul să existe efectiv pe deasupra Grilei noastre de Incarnare, de aceea a fost corupt.
LW: Fiuu – deci sînt multe straturi! Şi odată ce toate sînt eliminate - bazic, odată ce Matricea nu mai funcţionează ca Matrice şi contractele sînt "nule şi neavenite" atunci sîntem liberi şi suverani şi procesul de încarnare revine la procesul organic prin Gaia-Sophia?
AB: Corect.
LW: Şi există un sistem de curţi...
AB: Curţile Spirituale de Echitate cu toţi străbunii noştri prezenţi şi membrii reali ai linajelor familiale în calitate de Judecători, cu Terra ca supraveghetor al Judecătorilor prin Conştienţă în Unie.
LW: Ok. Mie mi se pare un plan bun! Sunt cu totul pentru...
AB: E drept - şi eu!
LW: Şi ce fac oamenii ca să sară în caravană să accelereze procesul?
AB: Simplu îţi afirmi libera voinţă suverană - atît e de făcut - te creşti pe tine însuţi. Eu numesc asta lucrarea cea dificilă - să te creşti tu însuţi. Creştere de sine în aşa fel încît să poţi vindeca pe alţii sau să te vindeci pe tine însuţi sau să te afli într-o oportunitate în care să te extinzi şi să explorezi propria ta conştienţă. Ştii, eu sînt singurul Istoric Galactic de aici - avem nevoie de mai mulţi! VĂ vorbesc vouă cei care citiţi - avem nevoie ca voi să spuneţi da!
LW: Vei fi capabil să...
AB: Să îi învăţ pe alţii? La un moment dat se va face posibil. Ceilalţi doi care încă au de ales ni li s-a oferit încă ocazia, dar sînt alţii care sînt, care au văzut ce am făcut eu şi vor face propria lor versiune a acesteia. Va ieşi la lumină şi va avea efect asupra oamenilor în interiorul familiei-de-suflete. Poate nu au setul complet de coduri-de-suflet pe care îl am eu, dar eu pot completa suficient pentru ei ca înţelegerea lor să fie că sînt multe familii-de-suflet noi în acest sistem chiar acum şi apoi va fi o Clasă Absolventă care va veni cu un set complet diferit de coduri-de-suflet. Deci ei lucrează cu codurile-de-suflet care sînt în clasa care e pe cale să vină. Aceştia sînt oamenii care vor fi trei sau patru grade de separare la distanţă de mine - unde eu am un set complet de coduri-de-suflet pentru ceea ce trăieşte acum aici. Dar nu am setul complet de coduri-de-suflet pentru ceea ce va migra încoace. Deci cele două clase vor încrucişa înţelepciune informaţională şi înţelepciune de coduri-de-suflet şi atunci vor fi capabile să lucreze în Lumea Astrală pentru a completa codurile-de-suflet pentru oricine vine.
LW: Şi atunci ce care absolvă - practic e vremea sărbătorii...
AB: Dap. Eu îi spun "petrecera butoaielor".
LW: (Rîde) Petrecerea butoaielor... mulţumesc lui Dumnezeu, vom putea bea din nou! Şi tot atunci va fi şi cînd vom fi capabili să lucrăm şi cu ceva din Tehnologia Spirituală care a fost disponibilă şi pe care Galacticii şi...
AB: Cu îmbrăcămintea va fi ceva măreţ. LW: Îmbrăcămintea?
AB: Îmbrăcăminte specializată care amplifică energiile psihice proprii.
LW: Oh corect - o idee mare! Îmi place asta. Ce altceva?
AB: Mm... vei avea acces la inteligenţă artificială integrată, ca să poţi să îţi dai seama cum poţi să faci programe mentale pentru sine - ca să îndeplineşti obiective.
LW: Ok...
AB: Ah... nu va exista un sistem monetar. Totul va fi supervizat de Conştienţa Terra deci nu vor mai exista artişti de înşelătorii, fără televînzători...
LW: Şi fără secrete.
AB: Fără secrete.
LW: Deci nu va mai fi nimeni care să "tragă sfori" de la nimeni... şi asta va fi o stare permanentă.
AB: Corect. Şi atunci oamenii vor ajunge să se vindece în acea energie şi să fie capabili să extindă "cercurile de încredere" cu alţi oameni cu care nu au avut niciodată de-a face înainte, pentru că a existat permanent frica înşelătoriei, sau a minciunii - care a fost permanent în subconştientul lor - datorită sistemului atît de corupt.
LW: Corect. Toată programarea în frică - se duce.



AB: Se duce. Şi cere timp vindecarea. Am mai spus asta de multe ori înainte, vom avea nevoie de un miliard de vindecători aici.
LW: Deci aceşti vindecători - sîntem noi.
AB: Noi.
LW: E nevoie să intrăm în scenă, să învăţăm mai întîi, cum să ne vindecăm pe noi înşine - pentru că nu poţi vindeca pe cineva pînă cînd nu te-ai vindecat pe tine.
AB: Şi dacă acel altcineva nu vrea să fie vindecat, nu îl poţi obliga.
LW: Nu îl poţi obliga la vindecare, corect - pentru că mergi împotriva liberei sale voinţe. Ok. Dar cu noile energii se pare că va exista un grup mare de oameni care vor căuta vindecarea.
AB: Corect.
LW: Aşa cum există şi oameni înfometaţi...
AB: Mulţi dintre ei o vor primi prin pelegrinări - ca noi aici pe Muntele Shasta... locurile de putere vor începe să facă lucrarea lor din nou la cele mai înalte niveluri.
LW: Aşa că toate locurile sacre vor fi "eliberate" ca să spun aşa?
AB: Greu încărcate cu energie - aşteptîndu-ne pe noi să mergem acolo să fim albinele care vom poleniza energia şi vom lua cu noi.
LW: Uau! Şi astfel toate aceste pelegrinări în diverse locuri vor însemna "zona locală" repusă în drepturi...
AB: Corect.
LW: ... şi vor finoi grile de linii de lege create de...
AB: Grilele existente şi liniile de lege vor fi întoarse la poziţia lor naturală şi vor fi oameni care vor lucra mulţi ani ca să şteargă vechea grilă falsă.
LW: Ok... şi falsa Geometrie Sacră şi codurile de Lumină Falsă.
AB: De fapt va fi de muncă, ca un serviciu, pentru mulţi oameni care doresc să lucreze în Serviciu-pentru-Terra: deconectarea sistemului de Geometrie Sacră al Oraşului.
LW: Asta e o sarcină colosală pentru că a fost construit în mii de ani.
AB: Sute de mii.
LW: Sute de mii! Corect... de altfel numele oraşelor şi străzile oraşelor - totul a fost... destul de mult...
AB: Destul de mult în design-ul multi-dimensional.
LW: Dap. Ok. Bun, vrei să mai împărtăşeşti altceva... înainte să luăm o scurtă pauză?
AB: Ce părere ai ca în final să atingem conflictul din Siria? Cum spuneam, ei au luat toate părţile de control mental din Al-Qaeda, pentru că Al-Qaeda este o invenţie creată de americani care a fost creată pe timpul călătorilor în timp, care au antrenat oameni în afara timpului pentru a deveni subit membri ai Cabalei, care era necesar să fie reali şi în acelaşi timp să fie falşi. Deci au mutat totul din Siria pentru că s-au dus în Egipt şi Lybia şi cînd războiul din Lybia s-a terminat şi era vorba de un război al drogurilor acolo, şi un război al aurului dincolo, şi agenţii rămaşi şi zeloşi ai programului s-au întors în Siria pentru că începea revoluţia din Siria. În acelaşi timp, Iran a început să trimită propriile unităţi controlate-mental în Hezbollah să momească Israelul pentru un nou eveniment de război contrafăcut. În acelaşi timp, americanii ameninţau "Vom merge în Iran, mergem în Iran". Erau două portavioane acolo şi 200 de pagini de Internet care spuneau "Portavionul a fost scufundat!" Nu!, n-a fost. Ok? Au existat multe fronturi multi-dimensionale prin oceane pe perioada "bătăilor cu pumnii în pipt" din 2011 şi 2012 şi o parte din 2013 unde puii de şoim au tot încercat să bată toba de război. Şi tot bat toba de război pentru că încearcă şi trezească maşinăria de război şi să facă mai mult război, dar maşinăria nu va mai face război. Recrutanţii nu mai pot găsi oameni pe care să îi înroleze. Şi cei existenţi pleacă pentru că nu vor să mai facă parte din asta... abandonează în toate părţile. Apoi avem companiile, pentru că sîntem la limita de şomaj, şomajul acesta real, este în jur de 35% aici în Statele Unite, chiar dacă încearcă să spună că e 7%, e bine peste 30%. Mulţi dintre acei militari veterani sînt terminaţi. Singura opţiune este să primească un job de la un contractant particular printr-o corporaţie particulară şi apoi eşti obligat să mergi şi să faci lucruri murdare şi mult mai rele decît cînd erai în armată, dar eşti plătit cu 150000 USD pe an.
LW: Corect.
AB: În loc de cei 32000 USD sau 18000 USD, cîştigi mai mult.
LW: Deci este doar o creştere a degradării sistemului care devine mai...
AB: Mai canibalistic.
LW: Da şi se devorează pe sine ca un şarpe care îşi mănîncă coada.
AB: Da, exact.
LW: Ok. Una dintre întrebările pe care mai vroiam să o întreb în curînd este despre lucrarea lui David Wilcock şi ce s-a întîmplat cu asta şi dacă sînt familii secrete - şi mai e încă o persoană - nu-mi vine numele acum, dar... şi Gordon Duff de la Veteran´s Today a spus în una din emisiunile sale ca un portavion american şi unul chinez trăgeau să doboare un OZN-uri aliene... Revenim în partea a doisprezecea.


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe poţi subscrie la acest blog şi eventual face un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.08 :: Ep.09 :: Ep.10 :: Ep.12


2 comentarii:

  1. Informatiile din acest episod sunt mult mai concrete si oarecum " mai cunoscute " dar sa speram ca in urmatoarele episoade acestea vor fi mult mai " fierbinti " ca pana acum !

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate din cauza faptului ca nu mai sunt comentarii ori poate din alte cauze... nestiute , se observa ca de vreo 5 - 6 saptamani nu a mai aparut nici un alt episod tradus .
    Sunt convins ca si alte persoane asteapta cu nerabdare noi episoade , asa ca suntem in " stand by " ...

    RăspundețiȘtergere