200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141107

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.12


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Lance White: Bine aţi revenit la Istoria Galactică a noastră. Aceasta este partea doisprezece. Eu sînt Lance White cu Andrew Bartzis.
Andrew Bartzis: Salut. Ce faceţi?
LW: Bun, am vorbit despre războaie şi evenimente care nu sînt aşteptate în modelele predictive şi voi arunca o minge boltită către tine, pentru că vreau să vorbim despre evenimentele trăgătorilor singuratici şi unele dintre lucrurile care s-au petrecut şi despre fiecare speculează şi aş vrea să le aşezăm odată pentru totdeauna: cine l-a ucis pe preşedintele Kennedy?
AB: Am mai primit întrebarea asta cu boltă şi înainte - sincer, Kennedz s-a omorît singur.
LW: Aşa?
AB: Nu, nu literal, a fost eliminat de un trăgător, dar a fost un eveniment multidimensional. El ar fi putut face ca Evenimentul să aibă loc în ´60 şi în ´70 chiar dacă nu ar fi fost preşedinte, ar fi deţinut contracte spirituale care ar fi fost opuse sistemului de dominare şi control. Deci, linajul familiei sale aduna contracte spirituale să se opună forţelor de dominare şi control. Şi astfel cînd ai pe cineva care adună contracte care să îţi elimine ţie contractul imediat. Ce se întîmplă în final cînd eşti şef de birou? Eşti eliminat... pentru că facţiunea lor a ajuns pînă în vîrf. Facţiunea e cheia. Deci vrei să şti exact cine l-a ucis pe Kennedy?
LW: Ei, dacă îţi e pe vîrful limbii!
AB: Cu exactitate cine l-a ucis pe Kennedy nu este felul în care e scris. Kennedy a primit o împuşcătură în cap ceea ce, de fapt, a fost un "exploziv de creier" multi-dimensional - filmat. Ceea ce înseamnă un eveniment de frică - înscenat, voit, realizat exact în felul în care au dorit şi acţiunea sateliţilor eterici, în acelaşi timp în care a fost împuşcat. Deci toată lumea a fost conştientă fizic de momentul în care a fost împuşcat. Întreaga lume. De aceea, programarea a fost pornită pentru că a fost un eveniment de cotitură... pentru că facţiunea sa folosise ultimul cip.
LW: Deci nu puteau merge mai departe cu...
AB: Cu eliberarea lumii.
LW: Da, şi atunci la acel moment, e o chestiune de...
AB: Pac!
LW: Da şi şti că e singurul... deci cam pe acolo sînt puziţionate forţele de dominare şi control acum.
AB: Corect.
LW: S-au repliat într-un colţ şi singurul mod de a ieşi (Andrew dă din cap afirmativ). Da. Odată ce ai jucat ultimul cip, eşti terminat...
AB: Doar dacă cineva nu îţi împrumută bani.
LW: Ceea ce, desigur, este parte a jocului de dominare şi control.
AB: Exact.
LW: Ok, şi cum e cu John Lennon?
AB: John Lennon a învăţat cum să transceandă timpul prin muzică. În timp ce făcea muzică... şi a fost începutul unei înregistrări video în care începea să aibă tot felul de fiinţe care apăreau în înregistrări şi dacă i s-ar fi permis să trăiască ar fi influenţat milioane către (Andrew cîntă) Re-vo-lu-tion.
LW: Oh da - cu siguranţă!
AB: Aşa merge, de asta a fost înlăturat.
LW: Am auzit că Yoko Ono a făcut parte din Illuminati.
AB: Ah, nu... doar un individ de liberă voinţă care a fost abuzat.
LW: Mie îmi place de ea, vreau să spun, mereu am simţit că ea este... ştii... are un...
AB: E un motiv pentru care cei doi s-au întîlnit: sînt suflete familie, încă de pe timpurile Lemuriei. Ar fi transmis tehnologie de cîntec lemuriană şi ar fi actualizat codurile de suflet ale oamenilor şi ADN-ul doar prin cîntec.
LW: Uau... şi desigur, el are şi copii - Julien şi cred că încă cîţiva, deci cred că jocul încă nu s-a terminat pentru ei.
AB: Ei bine, John a fost o persoană specială şi a ales să facă talentul său foarte special.
LW: Şi cum e cu George Harrison?
AB: El este un suferind al războiului-timpului... călător în timp de multe ori. De multe ori aparţinînd programului de programare de super soldaţi. Oamenii din dominare şi control şi din industria de abuz sexual vor forţa oamenii să se uite la un anumit grup, sau să urmărească un anumit membru al unui grup şi asta îi ajută dacă sînt răpiţi din linia lor de timp şi puşi în alta şi aceşti "vechi băieţi de trupă" sînt încă printre noi. Lumea se identifică cu ei, merg la acele concerte şi mereu sînt oameni care privesc acele concerte şi care îi pot aduce înapoi, să-i "păstorească" înapoi în sistem. Deci chestiile astea - cînd lucrezi cu muzicienii, asta e integrat în sistem să momească oamenii înapoi pentru că e uşor să creezi o obsesie pentru muzica ce îţi dă un sentiment pozitiv şi astfel de momeşte în interiorul buclei.
LW: Deci bănuiesc că Rolling Stones sînt cumva parte din asta...
AB: Ei sînt şi ei o parte din asta, dar ironia cu Roliing Stones este că au creat o muzică care trece generaţiile. Cînd asculţi înregistrările originale cu "Sympathy for the Devil", "You only get what you need", e o vibraţie total diferită faţă de cele înregistrate modern care sînt re-masterizate cu noile sisteme. Nu mai au puterea anilor 60 în spatele lor pentru că acelea au fost înregistrate în acea fereastră de timp.
LW: Oh... corect. Cum e cu scandalul Jimmy Savile care a ieşit la iveală nu cu mult timp în urmă?
AB: Dovadă absolută că cercurile de abuz sexual merg pînă la cele mai înalte niveluri din guverne şi media.
LW: Mm... da, e global şi...
AB: A avut loc de foarte, foarte mult timp.
LW: Da, şi am auzit că Olanda este un pat fierbinte şi un cuib al... Reginei Beatrix (a abdicat pe 2013.04.20 după 33 ani de incoronare - N.T.).
AB: Peste tot în Europa sînt buzunare pline cu asta, dar acel sistem de adunături de abuzatori sexuali de copii şi sclavie a fost acolo de mii de ani. Sînt comunităţi întregi în care doar asta fac.
LW: Totul ar putea părea ca nişte lalele sau trandafiri, dar...
AB: Sînt oameni închişi în subsoluri!
LW: Corect. Ok. Deci asta ne aduce înapoi la acele evenimente de trăgători singuratici, care cred că sînt şi ele multi-dimensionale şi călători în timp.
AB: Sînt călători în timp care sînt puşi într-o linie de timp viitoare, precum am spus, totul este despre 2011-2014, aşa că toţi aceşti trăgători singuratici sînt piese secrete care au fost jucate fără ştiinţa altor facţiuni. Nici o altă facţiune nu a fost la curent cu acestea. Deci, ca exemplu, Sandy Hook, şti, tipul pe care îl vedem în imagine, toţi drogaţi, ei bine, acel tip pe care toţi l-am văzut în imagine drogat, acea persoană în particular, nu este persoana care într-adevăr a executat misiunea.
LW: Ok.
AB: A fost creat, dominat şi controlat, pus acolo şi a aşteptat codul de activare al călătoriei sale în timp pentru a merge şi a face acel eveniment acolo. A fost o echipă care aştepta acolo după el ca să pună o altă Entitate a Întunericului în el care putea să facă fizic uciderea...
LW: Ah!
AB: A mers acolo cu o echipă, e executat uciderile, şi pentru el şi astfel echipa a realizat asta. Odată ce l-au extras pe acesta, unul din echipă a fost rănit, s-a speriat, a rătăcit pe acolo şi apoi a fost preluat de poliţie care aveau "entităţi de păpuşerie" în ei care au devenit parte a echipei pentru că erau poliţie de liberă voinţă şi deodată ceva a fost în interiorul lor care i-a făcut să facă ceva diferit.
LW: Uau.
AB: Ceilalţi au plecat şi acesta a fost învinovăţit. El, astfel, este deţinătorul de contract pentru toţi cei care intră în frică prin ce s-a difuzat ulterior.
LW: Ah... uau. Deci acel eveniment nu a mers neapărat cum s-a plănuit.
AB: Nu, au fost prea mulţi oameni care au privit separat.
LW: Corect.
AB: Care au ascultat faptele şi nu au reuşit să înţeleagă, că au fost mii de oameni, sute de mii de oameni din lumea întreagă care au ascultat scanerele poliţiei.
LW: Oh!
AB: Sînt staţii pe Internet care pun totul on line: my radio station, Freedom Slips punct com, Revolution Radio are, de fapt, acces la toate emisiile poliţiei din întreaga lume disponibile pe canalul lor.
LW: Drăguţ, draguţ...
AB: Şi în timpul evenimentului din Boston, toate acestea au amuţit complet. Toate scanerele poliţiei de peste tot au amuţit.
LW: Deci asta a fost parte de tehnologie?
AB: Pentru că şi-au dat seama că oamenii îi ascultau. Fac lucruri de genul acesta: unele din evenimente sînt plănuite, pentru a determina cîţi din Rezistenţa Terra Liberă (Resistance Free Earth) este pe poziţie şi gata să reacţioneze.
LW: Şi să afle cît de repede...
AB: Şi le permite să testeze datele pe care le au.
LW: Corect... deci nu ar fi deloc mai neobişnuit decît un balon de test care se ridică.
AB: Corect.
LW: Şi fac asta în toate mediile majore precum Facebook şi celelalte site-uri de medii sociale.
AB: Corect.
LW: Şi toate astea sînt rulate de Inteligenţă Artificială?
AB: Şi echipe de Influenţatori la Distanţă.
LW: Ok... deci Google şi toate marile...
AB: Ei, oamenii de acum din Google, nu. Sînt separaţi. Acestea sînt franchize despre care vorbesc eu într-un episod anterior. Au acces la date brute care sînt colectate de la noi prin toate reţelele sociale şi site-urile de minerit de date. Această informaţie este apoi servită Inteligenţei Artificiale care face un calcul masiv şi realizează un Model Predictiv pentru fiecare individ şi apoi întregul şi colectivul total. Şi apoi Influenţatorii la Distanţă se uită la aceste date şi le procesează şi încep să ţintească linaje de oameni prin Internet care au abilitatea să ajungă departe.
LW: Hm. Dar anumite evenimente care au fost prezise ca fiind în viitor ar trebui să fie acolo, dar au un anumit grad de...
AB: Spaţiu de joc.
LW: Corect, corect... să ajusteze şi să aplice controale de modulare. Ok, asta are sens... Maratonul din Boston?
AB: Ah – fraţii Tsarnaev, un exemplu perfect de celule în conservare (adormite) care sînt oameni care au fost scoşi din linia de timp, controlaţi mental şi li s-au dat antrenament de bombe şi arme, aduşi înapoi în timp cu tot echipamentul de care aveau nevoie şi fişete de stocare pentru a-l ascunde şi pentru a trece drept cine erau de trei ani de zile, pentru că a fost o clonă care trăia în locul acela cînd i-au scos din linia de timp şi cînd i-au pus înapoi, clonei care menţinea spaţiul i s-a dat personalitatea dominată a lor, pentru a păstra acoperirea pînă cînd ambii erau declanşaţi să execute operaţiunea.
LW: Uau... O să trebuiască să ascult asta din nou. E de scărpinat în cap.
AB: Ăsta e modul în care fac aceste activări de celule: tipul din Templul Sikh, exact acelaşi lucru. Aurora (împuşcăturile de la teatru), acelaşi lucru, cu excepţia efectului care a fost predestinat, efectiv, să ajungă la întreaga lume.
LW: Şi vreunua din cele 15 fiinţe Multi-dimensionale a declanşat aceste lucruri?
AB: Orchestrat de la cele mai înalte niveluri ale abilităţii lor de păpuşari.
LW: Ok. Şi cîţiva dintre ei ar putea avea cîteva ascunse?
AB: Nu, Aurora a fost o anume fiinţă, cea care este în controlul Americii de Nord.
LW: Ah – ok, deci sînt diverse secţiuni ale lumii de care se ocupă ele?
AB: Da, ele au fiecare propriul mic domeniu.
LW: Ok – şi atunci coordonează toate acele informaţii?
AB: Nu întotdeauna. Dar coordonează, cu rezerve. A fost o înţelegere iniţială să coordoneze pînă la final: 2011-2014.
LW: Deci după 2014, abilitatea de a coordona... fiecare pentru el?
AB: Ei, nu mai sîntem în timp. Nu sîntem în timp de Des-Unie, deci, începe să se dizolve controlul lor. Controlul lor e bazat pe timp, asta e axa fundamentală.
LW: Corect - datorită acelor războaie de timp şi toate astea şi timpul, şi toate opririle...
AB: Dacă convingerile tale despre timp se schimbă, tot timpul lor... este o piesă microscopică de praf comparată cu expansiunea.
LW: E corect...
AB: E doar o înţepătură.
LW: Aşa e... şi asta dizolvă totul, schimbă tot...
AB: Întreaga paradigmă.
LW: Cum e cu Fukushima?
AB: Asta e un exemplu pentru facţiunea care e în controlul Israelului şi facţiunea care e în controlul Orientului Mijlociu, care sînt două Fiinţe Multi-Dimensionale separate, care nu au căzut de acord despre cît de mult ADN vor scote din această lume, cît de mult vor scăpa de oameni. Atunci e cînd efectuează un eveniment de moarte în masă ca acesta. Au spus că 22000 au fost ucişi, la ştiri, pur şi simplu iau acei oameni şi îi vînd.
LW: Uau... da.
AB: Ok? A fost un "eveniment de frică" dimensional aferent acestuia, ca să servească toate scopurile, dar facţiunea israelită a declanşat Fukushima ca să se retragă şi să întoarcă după aceea media americană şi facţiunea care era în controlul Orientului Mijlociu nu a dorit asta, ei au vrut să o păstreze între Israel şi Hezbollah. Şi deodată, Hezbollah a fost neutralizată pentru multe săptămîni, nu a fost la ştiri. Hezbollah, organizaţia, a fost infiltrată de oamenii din Rezistenţa Americană Terra Liberă şi au fost nevoiţi să regăndească puterea pentru ea. De aceea au vrut acel eveniment acolo. Japonezilor, care sînt parte din facţiunea Orientală, nu li s-a spus niciodată că li se va întîmpla acest eveniment. Asta a cauzat o mare reverberaţie împotriva forţelor israelite şi mulţi dintre controlorii lor au fost eliminaţi. Deci a fost o luptă între Fiinţele Multi-Dimensionale: una care a spus "Am nevoie de acest eveniment de frică acum, am nevoie să mulg cît de multă energie pot să o scot afară şi nu mă interesează ce părere ai!" ASta a pornit războiul triadelor pe care îl avem acum între Fiinţele Multi-Dimensionale.
LW: Ah... acuma sînt toţi în război între ei, destul de mult?
AB: Război de timp între ei, război de manipulare între ei, dar în acelaşi timp toţi se uită la Forţele Luminii care sînt aici, sînt înconjuraţi, fiecare este într-un "Bunker ca Hitler" acum.
LW: Ah... e o analogie bună. Ce s-a întîmplat cu Hitler? A fost într-adevăr... nu a fost scos de acolo?
AB: El... a existat o clonă care a fost lăsată acolo şi a ars. Apoi el a fost dus în America de Sud şi a încercat să ajungă în Terra Interioară, de unde a fost respins... şi apoi trimis în Lumea Astrală pentru reciclare, pentru că era parte a uneia din Fiinţele Multi-Dimensionale care a fost destinat să fie un aprinzător pentru karma, pentru că acea fiinţă, în particular, avea nevoie să balanseze propria karma. Deci a pus o piesă-parte, partea rea, mult înainte şi a creat război şi a creat o parte a factorului evoluţie al restului de fiinţe. Dar a fost capabil să preia întreaga karma, pentru că ar fi 50 de ani de TV despre al doilea război mondial şi cît de rău era Hitler, a balansat karma acelei fiinţe şi i-a permis să fie mai mult implicat în joc decît era înainte.
LW: Dar dacă a fost respins în final...
AB: O piesă, doar o piesă.
LW: Oh, o piesă, am înţeles...
AB: O piesă suvernaă. Reţine: e întotdeauna un joc Multi-Dimensional. Ei pot efectiv să sacrifice o piesă pentru a başansa mai multă karma.
LW: Hmm... interesant. Ok, cum e cu deversare de petrol a BP?
AB: Ooo... asta e una bună! E un exemplu de entităţi extra-dimensionale care sînt "jucători în joc", dar nu aparţin nici uneia din cele 15 Fiinţe de aici şi nu se potrivesc cu nici o fiinţă care întîresc Carantina, dar au suficientă tehnologie şi ouă suficiente să încerce să spargă Carantina. Deci ei pot crea un eveniment care nu a fost de aşteptat de nici un model predictiv şi au fost capabili să manifeste navele lor în timpul acelui proces pentru a salva Golful de a fi inundat cu petrol otrăvitor.
LW: Hm. Ok.
AB: Acea facţiune se numeşte Jizzk Sadah (pronunţat Gic Sida´) ca specie de oameni. Ei sînt un amestec între ceea ce am descrie o formă umană, înalţi de 1,80m-2,10m, structura osoasă este în esenţă cu 10-12% mai densă ca a noastră, dar totuşi arată ca şi noi, deci au osatură mai pronunţată, arată cumva ca un fel de Neanderthal, dar e un cuvînt neadecvat... nu există lingvistică care să îi descrie. Dar au o faţă mai pronunţată şi linajul lor ADN merge înapoi la una din primele 72 specii originale ale Terra şi au o mare familie de suflete aici, dar sînt un jucător minor însă niciodată nu au ales să fie parte din cele 5283 de rase care ne apără. AU ales să fie propria forţă egoică: forţa "sînt aici pentru salvare". Şi mai sînt şi alte specii care fac asta. Sînt multe specii care sînt pe nivelul mijlociu-jos, sau chir în nivelul înalt, precum Zeta, al căror unic scop este să fie prima specie care să ocupe Oraşul din Lumea-Visare ca să poată să-şi scoată primii oamenii lor.
LW: Ah...
AB: Deci există ceva ego în acel nivel pentru că toate aceste fiinţe au încercat să elibereze Terra şi au executat propriile lor programe, separat de programul master pe care navele de comandă centrale sînt aici să îl înfăptuiască. Deci există alte operaţiuni în Forţele Luminii şi forţele Gri, de asemenea.
LW: Deci, într-un sens, în relaţie cu forţele mai mari care ne asistă, ei sînt ca nişte "rebeli".
AB: Da.
LW: Ok, dar s-ar putea ţine cont de ei, dar toate consumă energie să ţii cont de toată lumea şi fiecare ce face în fiecare linie de timp şi aşa mai departe...
AB: Exact.
LW: Cu excepţia faptului că e mai uşor acum cu o singură linie temporală.
AB: Doar o linie de timp.
LW: Deci ar trebui să vedem o accelerare a... creau să spun tehnic vorbind...
AB: Cuvîntul "acceleraţie" are prea mulţi termeni ai Matricei 3D ca referinţă la el...
LW: Ok...
AB: Întotdeauna se întîmplă cînd se întîmplă, pentru că lungimea de undă a totalului conştienţei Terra ajunge la un vîrf în Curba Bell şi atunci scade din nou şi apoi ajunge la vîrf din nou şi din nou scade şi din nou vîrf. Şi se întîmplă la un vîrf. Niciodată nu se întîmpă într-o zonă joasă... întotdeauna se întîmplă într-un vîrf.



LW: Ok... şi noi sîntem în...
AB: Într-un vîrf.
LW: Daa (rîzînd) e clar. Avem în noaptea asta o Super Lună Plină şi am început aceste interviuri pe 21, Solstiţiul energiilor, cu siguranţă şi pe Muntele Shasta, pe vîrf, deci...
AB: Să adaug un pic mai mult la ce vorbim: Modelele PRedictive cred că vor fi 18 vîrfuri anul acesta (2013).
LW: Ok...
AB: Deci sînt 18 poziţii în care toate facţiunile individuale vor face mişcarea lor... şi multe dintre mişcările lor vor fi contracarate. Deci ar fi care mişcări şi cînd, în timpul acestor 18 vîrfuri, care determină valoarea totală a conştienţei pentru acel an.
LW: Ah... hmm, interesant.
AB: Pentru că fiecare e divizibilă sau multiplicabilă de conştienţă, deci dacă Forţele Luminii cîştigă multiplică conştienţa, dacă întunericul cîştigă, spulberă conştienţa, ceea ce ar fi totalul vibraţiilor al Simţirilor cu viaţă de acum de pe Terra.
LW: Şi potrivit cu ceea ce vezi în Registrele Akashice ai spune că va fi o expansiune a conştienţei în general?
AB: Am avut 7 vîrfuri pînă acum.
LW: 7 vîrfuri, ok...
AB: Deci mai sînt încă 11 pînă la sfîrşitul anului. Asta înesamnă că mai sînt 11 încercări de "propaganda fricii" contra expansiunea conştienţei.



LW: Şi apoi în plus mai sînt necunoscutele aleatorii care apar!
AB: Care sînt oamenii care se ridică şi îşi reclamă Voinţa Suverană şi acţionează în baza ei.
LW: Şi Turstul Unui Popor (OPPT) este unul din acele lucruri care au fost plantate sau însămînţate şi deviate?
AB: A fost la fel ca cu orice organizaţie care se ridică, în final va fi...
LW: Preluată.
AB: Nu neapărat preluată; atacată.
LW: Ok...
AB: E prima oară cînd cineva a închis Rezerva Ferderală cu - ce am putea numi - era actuală a Internet-ului. S-a mai făcut de 20 de ori înainte ca oamenii să realizeze că Rezerva Federală e falsă - nu avea împrumut, sistemul corporativ nu are împrumut, legile noastre sînt curţi corporative, toată încrederea noastră şi judecătorii sînt sub legămînt corporatist, ceea ce nu este garanţia de încredere dată de Preşedintele Statelor Unite, deci nici unul dintre judecătroii noştri actuali nu este un judecător real, sînt doar oameni ai corporaţiei. Toţi vînd titluri de valoare pentru fiecare caz, deci dacă mergi în instanţă în numele tău, există un titlu de sute de mii de dolari ataşat lui, care este apoi negociat în reţelele corporative deschise şi de fapt este negociat în bursa de mărfuri şi poţi chiar căuta să te convingi. LW: Şi am auzit că atunci cînd eşti născut, sîntem născuţi cu aah...
AB: Eşti născut ca o marfă, de fapt...
LW: Da... şi eşti negociat pe...
AB: Eşti născut mort, de fapt!
LW: Hăă? Şi cum funcţionează asta?
AB: Ei, imediat ce eşti..., bine, asta e cum funcţionează sistemul american..., imediat ce eşti născut există un Certificat de Dare de Viaţă şi Certificatul de Naştere. Certificatul de Dare de Viaţă este scris într-un fel că cedezi toate drepturile tale pînă cînd împlineşti 7 ani şi e necesar să reclami drepturile înapoi cînd ai împlinit 7 ani, altfel rămîi permanent mort ca o bun de piaţă. De aceea, ei pot face ce vor cu tine şi ţie pentru că au schimbat definiţiile actuale din lege, pentru legea aia şi apoi alte legi au schimbat definiţiile ca să însemne altceva.
AB: Şi multe, multe, multe legi fac asta. Dacă oamenii vor să se uite la cea mai sucită lege, cea care permite Agenda 21, uită-te la H.R.3474: Acta de Dezvoltare a Comunităţii a lui Riegle din 1994. Vei putea citi în paginile 261-266 în actuala bibliotecă a Congresului documentul oficial pdf unde reapelează fiecare lege bancară din 1930 pînă în 1994 şi le-au reapelat în aşa fel că au schimbat lingvistica cu 2,3 sau 4 cuvinte ca să însemne ceva complet opus decît în intenţia originală şi acela este documentul care este "aprobarea" pentru Agenda 21. Am făcut duzini de emisiuni cu asta, duzini şi duzini de emisiuni.
LW: Deci Agenda 21 merge mai departe.
AB: Nu, aceea e legea care a propulsa-to, care a făcut-o legală.
LW: Ok...
AB: Aceea e legea care a făcut să fie legală. Precum şi scandalul bancar din 2008 ca să aibă loc, a fost făcut legal.
LW: Ok, dacă Rezerva Federală a fost, dacă am trecut prin asta de atîtea ori, atunci ceea ce se întîmplă este că e doar puţin alterată în feluri subtile ca să poată fi reinstaurată?
AB: Corect... aminteşte-ţi, ei sînt călători în timp. Deci ei scriu legi care afectează călătoria lor în timp, care pot fi manipulate doar prin schimbarea a 35 de cuvinte într-un paragraf al unei legi de o mie de pagini. Şi atunci ei au alte 35 de alte legi care au călători avuţi în vedere în ele şi care toţi vor fi afectaţi de definiţiile schimbate.



LW: Şi noi nu avem nici un fel de acces la curţi.
AB: Corect. De fapt, sistemul de legi pe care îl avem astăzi nu îţi va permite niciodată să decarci complet toate legile care sînt trecute în computer care poate face o analiză a lor pentru că ar arăta ca este un document multi-dimensional...
LW: Ah, corect...
AB: Un document multi-dimensional... care are concepte de călătorie în timp ataşate şi provoc oamenii de pretutindeni, de oriunde să caute ei înşişi aceste lucruri!
LW: Am ajuns la finalul segmentului... şi...
AB: Urmează episodul 13!
LW: Staţi pe recepţie!


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe poţi subscrie la acest blog şi eventual face un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.

Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.08 :: Ep.09 :: Ep.10 :: Ep.11 :: Ep.13


3 comentarii:

  1. Doresc sa aflu mai multe! Va pot sta la dispozitie daca doriti sa traduceti restul de episoade, eu unul imi doresc sa o faceti cat mai repede :) Namaste! Tudor din Alba Iulia

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Si eu doresc sa aflu mai multe. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. insist sa traduceti si restul. E necesar imperios! Ne trezim si e f important, ideal ar fi sa si facem o comunitate a celor in curs de trezire, macar virtuala.Cine doreste ma poate contacta in acest sens pe: atrana9 -arond- gmail.com. Salut suveranitatea din fiecare

    RăspundețiȘtergere