După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140311

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - ep.01


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Lance White: Salut. Astăzi este 21 iunie 2013, ziua solstiţiului de vară şi sîntem la Stewart Mineral Springs pe Muntele Shasta, CA. Scopul acestui interviu este documentarea Istoriei Noastre Galactice, mergînd înapoi aproximativ 52-54 milioane de ani cu Andrew Bartzis, Istoricul Galactic. Andrew are o abilitate unică să citească Registrele Akashice (direct şi pe viu în "ne-timp"). Numele meu este Lance White şi sînt mai cunsocut pentru show-ul radio "Fireside Chat with Zany Mystic" (De vorbă la gura focului cu Misticul Caraghios) de la Radio BBS. Aşa că să îl cunoaştem pe Andrew şi să stăm de vorbă. Salut, Andrew, cum merge?
Andrew Bartzis: Salut, Lance, cum te simţi azi? E bine că ai reuşit să te aventurezi pînă aici, un loc foarte, foarte frumos aici.
L: E grozav să te pot întîlni şi m-a prins informaţia ta imediat. Mă gîndeam că am putea începe cu definiţia ta despre un Istoric Galactic, cum ai ajuns să citeşti Registrele Akashice şi apoi am putea merge la "Ce se-ntîmplă", ceea ce este ce vrem cu toţii să ştim!


A: Un Istoric Galactic este o persoană care priveşte la toate liniile karmei de dramă. O planetă în această parte a galaxiei crează karma care poate fi bazată pe război; altă planetă crează dramă bazată pe muzică sau pe suflet. Ele crează linii de dramă. O planetă va avea în general o Temă. Nu orice karma este rea. Nu orice karma este bună. Unele sînt între. Un Istoric Galactic trece pe la fiecare linie de karmă dramatică şi trăieşte în familia de suflete cu fiecare, pentru a putea vedea imaginea mare a întregii karme care se petrece într-o parte a Universului. Ce face foarte dificil este că e nevoie să ai iubire adevărată cu cineva în acea familie de suflet în fiecare Timp. Aşa că adevărul despre un Istoric Galactic este că pentru a deveni unul, e nevoie să fi trecut prin toate lumile, să fi trăit în toate încarnările lor şi ciclurile de reîncarnare şi să fi familie de suflete cu fiecare.
A: Cînd sistemul nostru solar a fost construit de la prima cărămidă pentru a curăţa poluarea karmică a Universului, fiecare a fost pus aici şi eu trăisem deja aceste vieţi. Au fost patru oameni înaintea mea, în aceată lume, care au avut oportunitatea să spună da şi au spus "Nu". Cînd a venit rîndul meu, am spus "Da". Sunt două persoane după mine, deasupra mea, care pot să spună "da sau nu" cînd vine rîndul lor. Asta e definiţia bazică a Istoricului Galactic. A fi familie de suflete cu fiecare înseamnă că am călătorit mult. Sunt bătrîn.
L: Aşa cred! Acuma, cînd ai avut acces la Registrele Akashice şi cum funcţioneză asta pentru tine şi cum a evoluat?
A: Cînd eram încă un copil inocent, deja o făceam atunci - dar nici pe aproape la nivelele puternice în care o fac astăzi, sau abilitatea de acum. Cînd avem nouă ani, tatăl meu m-a luat la un meci de baseball pe Stadionul Cleveland - pe finalul părţii a 9-a, egalitate, cineva loveşte baza - tot stadionul chiuie. În acel moment am descărcat toate Registrele Akashice ale tuturor celor care erau acolo - peste 83.000 de persoane. Chiar şi persoane care erau la mile distanţă de stadion. În acel moment am ştiut că eram diferit.


A: Vreau să spun, am căutat în minte; ce a fost Atlantis, ce a fost Lemuria, ce a fost "de canaro", adică ce înseamnă să vorbeşti în limbaj de suflet şi să nu pot să le spun familiei mele pentru că, pur şi simplu... n-ar fi înţeles... Adică, cam de unde începi să le spui despre asta, oricui? Îmi iubesc familia... sînt oameni minunaţi, şi fiecare familie are mici disfuncţionalităţi, dar am ştiut că nu puteam să le spun nimic - am ştiut. A fost o perioadă de două săptămîni în care au fost Ghizi din Pămîntul Gol care au venit să mă ajute să re-depozitez informaţia din creier în memoria celulară. Şi memoria celulară este literal în energia scheletului. Nu este în factorul muscular, chiar şi aşa noi, ca specie de azi, folosim pielea pentru a stoca imagini sau mesaje, cu toate că n-ar trebui. Toate memoriile ar trebui să fie în structura scheletică.
L: Hmm. Deci acum sîntem în procesul de învăţare despre istoria Terra şi aparent au fost multe "situaţii comice" care s-au jucat cu liniile de timp. Majoritatea dintre noi sîntem familiarizaţi cu istoriile bazice care au venit prin diverse canale şi care sînt cîţiva dintre jucători, dar ne vei duce înapoi începînd cu 50?...
A: Între 52 şi 54 de milioane de ani în urmă. Bine, am pierdut 2 milioane de ani din istoria noastră cînd Terra n-a mai fost în acest Univers.
L: Ok. Ce s-a întîmplat?
A: A fost un premiu mare pe care o Simţire Galactică din alt univers a spus "vreau să joc şi eu în jocul ăsta ceva timp" şi a venit în universul nostru şi a spus "asta o iau eu" şi nu erau entităţi suficient de puternice, la acea vreme, chiar şi băieţii întunecaţi de aici, care să o oprească aşa că a pus-o într-un alt univers pentru 2 milioane de ani şi a permis să însămînţeze viaţă în alt univers pentru că acesta a fost scopul ei iniţial, să fie o Planetă Pentru Însămînţarea Vieţii Galactice, viaţă, cunoaştere ADN, la întregi galaxii noi. Apoi Terra s-a supărat şi i-a arătat "degetul din mijloc" şi s-a întors aici şi s-a întors la ce se întîmpla aici.
L: Deci Terra a reuşit să scape...
A: Corect. Este o Simţire.
L: Ai un nume pentru acel grup galactic?
A: Universul unde s-au dus?
L: Da.
A: Noi l-am numi Zillaqua. Nu există în limbaj... intonaţia este Zil-La-Qua. Cel mai bun mod de a descrie. Nu este un univers de liberă voinţă.
L: ...cum avem noi aici acum.
A: Corect. Suntem într-un univers 100% liberă voinţă. Liberă voinţă înseamnă că ne putem defini propriile noastre realităţi bazate pe regulile pe care ni le creem noi în cadrul lui.
L: Ok. Dar libera noastră voinţă a fost coruptă pe parcursul cestor milioane de ani...
A: Aşa este.
L: Deci atunci cine a fost următorul care a intervenit în libera voinţă a planetei?
A: Bun... Terra a avut dramă, în timp ce era creată. Drama e naturală. Drama poate să fie "Nu-mi place de tine pentru că tehnologia ta e mai bună decît a mea", sau, "Religia mea e mai bună decît a ta". Lumea are ego chiar li în dimensiunile mai înalte, doar funcţionează diferit. Cînd karma atinge punctul unde o specie simţitoare poate ajunge mai departe de cîteva galaxii de la planeta mamă se poate crea poluare karmică planetelor noi sau planetelor tinere. Terra a fost una din acelea care a adus poluare bună şi poluare rea la mii de lumi. Terra are un... cînd a fost prima oară o planetă de dimensiunea a 7-a de Însămînţare Galactică, scopul ei a fost să aibă aceste chakre pe planetă, care sînt numite utere, ca uterul femeii. Acolo, oricine trăia deasupra unei Chakre Uter, simţitorii erau influenţaţi să creeze înţelepciune ADN prin încrucişarea cu alte specii, prin creaţii spirituale sau ştiinţifice, astfel, Lemuria şi Atlantis au fost societăţile întoarse la scopul original al Terra în timp ce se afla într-o zonă rarefiată (uşoară, nedensă) de spaţiu unde simţirea se expanda, ştiind foarte bine că vor intra într-o zonă din ce în ce mai densă şi că reproducerea sufletelor care veneau îi vor copleşi. Pentru că invazia pe care o avem este o invazie spirituală - întotdeauna a fost aşa. Forţele Întunericului au ştiut întotdeauna, că prin tehnologie nu pot învinge. Dar au găsit o cale să manifeste corpuri de energie şi să încarneze forţat suflete în lumea noastră care nu sînt familie de suflete cu noi, pînă la punctul unde au creat suficientă populaţie de reproducere să creeze o populaţie ancoră pentru mai şi mai multe să vină într-un ritm mai rapid decît binele.L: Printre acestea se include şi folosirea Carcaselor Astrale care nu au trecut?
A: Corect. Şi regulile introdusului (walk-in)... şi toate astea.
L: Deci, la bază este reanimarea a ceva ce, probabil, are un aspect negativ, de unde se începe.
A: Da.
L: Asta ne întoarce acum 51 de milioane de ani în urmă?
A: Acum 51 milioane de ani Terra a fost deja smulsă din Galaxia ei de origine. Forţele Întunecate de la început care au invadat din Galaxia War (război) au venit aici şi au văzut Terra şi au spus "Acesta este premiul, premiilor, premiilor". Toate celelalte mici planete nu însemnau nimic pentru ei aşa că au capturat Terra prin invazie spirituală, au încrucişat lumea prin crearea de suflete mai corupte ceea ce a cauzat devastarea politică, devastarea pămîntului şi războaie dramatice cu alte teritorii pînă cînd, în final a existat un grup nucleu al Fiinţelor Întunecate care a preluat sistemul de chakre şi Motorul Conştienţei Unite al Terra şi apoi au teleportat-o, împotriva voinţei sale, într-o altă galaxie... Acea primă teleportare a rănit greu Terra. Era aproape de moarte aşa că Terra a lansat un strigăt Universului şi mai departe "Am nevoie de ajutor". Migrări masive din 7 universuri s-au ridicat (ascensionat) pe Terra şi s-au încrucişat cu forţele obscure de acolo, înlăturîndu-le. Dar încă aveau prima interconectare a societăţilor ancoră acolo.
L: Hmm...
A: Cînd Terra a început să treacă prin procesul de vindecare, cam în era dinozaurilor, Simţiri au fost scoase de pe suprafaţă şi aduse într-o realitate eterică, pentru ca suprafaţa pe care noi trăim acum să fie Linia de Timp de Absolvire. Dacă eşti aici ca să devii un suflet de o dimensiune mai ridicată şi să funcţionezi împreună cu Terra sau să pleci şi să explorezi spaţiul cu conştienţa ta, e nevoie să fi pe Linia de Timp de Absolvire. Terra are 3 linii de timp: Deasupra, Sub şi Centrică. Linia centrică este Linia de Timp de Absolvire. Deci, la acel moment, Terra a zămislit Prima Promoţie. Au întărit energiile Terrei şi au spus "Ştim că vine o invazie spirituală" aşa că asta declanşează primul proces de creaţie a Piramidelor, care era pentru amplificarea conştienţei Terrei, după efectul devastator al răpirii din propria galaxie. Piramidele au fost amplasate pe punctele de chakra, pe punctele crustei, care au întărit abilitatea simţirilor locale să creeze realităţi locale şi au făcut o Grilă care a fost întărită în aşa fel încît orice entitate care intra era forţată să treacă printr-un filtru care determina dacă putea face Contracte Spirituale cu Simţirea Terrei pentru a avea simţiri pe Linia de Absolvire. În acel moment, entităţile întunericului se extinseseră peste cîteva mii de alte lumi şi începuseră să le controleze şi să le domine - perfecţionînd sistemul de dominare şi control asupra fiecărei specii de jos. Acolo au descoperit că dacă vreodată vor încerca să cucerească Terra, au ştiut că în rotaţia galactică, Terra ar fi trecut prin zone foarte lejere (rarefiate, luminoase) şi prin zone dense (întunecate). În aceste zone dense, întunecate era zona unde ei puteau să facă invazii spirituale în masă, apoi să coboare nivelul conştienţei oamenilor de la suprafaţă prin influenţarea ADN-ului, prin influenţarea familiilor-de-suflete, influenţarea Contractelor de Suflet şi efectiv să ne aducă la un stadiu al jocului că înlăturaseră modul cum noi ar fi trebuit să trăim în mod natural pe planeta noastră.
L: Cu alte cuvinte, sîntem desconectaţi de abilitatea noastră să comunicăm, să comunăm (a sta în "unie" N.T.) în "sursă".
A: Corect.
L: Cînd a început asta... asta e de pe vremea piramidelor, nu?
A: Sunt 9 nivele de Piramide. Terra a fost mutată de 12 ori - a fost capturată de 12 ori. Sunt nouă niveluri de fortificare în lumea Astrală. Nu există nici o altă planetă în Univers, şi alte 3 Universuri, care să fi fost fortificată atît de mult. Deci, înţelegi, eşti într-o situaţie unde băieţii Obscuri o capturează şi o fortifică, băieţii Luminii recapturează şi fortifică şi aşa mai departe încontinuu pînă cînd în final apare grila de fortificare şi carantina băieţilor buni este, efectiv, bariera pe care o avem, plus Fiinţele multi-dimensionale care sînt în interior, manipulînd drama, manipulînd contractele spirituale pentru ca în momentul cînd Unia Conştienţei reapare, ei (cei ai Întunericului) pot să programeze propaganda lor de mii de ani să se împlinească. Suntem o rasă cu amnezie şi sîntem o rasă ţinută ostatică, într-o stare perfectă pentru entităţile care doresc să ia persoanele cele mai puternice şi să le ducă altundeva după propriul lor sistem de credinţe.
L: Intrăm într-o altă perioadă de timp din aceasta de "perioadă de recoltare", să-i spunem aşa... o "perioadă de Ascensiune"?
A: Mmm... o "perioadă de Ascensiune". Ieşim acum dintr-o zonă foarte densă şi ne îndreptăm către o zonă foarte luminoasă. Sunt 66 de planete în Sistemul nostru Solar. Marea majoritate din ele sînt în zona luminoasă şi Terra şi Marte sînt blocate în zona întunecată, ancorate de populaţia adormită care nu s-a trezit la conştienţă - ei sînt cei care ne ţin ancoraţi aşa acum.
L: Ah... Şi sînt baze pe Marte şi...


A: Peste tot... Eu numesc acest sistem solar "Tîrgul Stradal de Antichităţi Galactice!" pentru că marea majoritate a speciilor care au fost "momite" aici în această dramă au venit să salveze miile sau milioanele de nave care sînt gunoi în sistemul nostru solar din numeroasele războaie care au avut loc mereu şi mereu şi mereu.
L: Uau... Şi noi, cum navigăm în acest timp...
A: Hai să privim la conceptul celor 50 de milioane de ani. Cînd războaiele timpului au început, asta e partea înşelătoare, partea cu truc, acum 480000 de ani, este cînd au început de fapt războaiele timpului, (acum sîntem o planetă cu trei linii de timp - la început eram o planetă cu o singură linie de timp - cea a absolvirii), deci primul set de fiinţe multidimensionale care s-au încarnat aici au devenit 40% din populaţia de încrucişare a noastră. 15 fiinţe acum au 40% din umanitate. În acel moment erau 70 miliarde populaţia acestei lumi. Asta înseamnă foarte mulţi! Aşa au obţinut statutul de familie de suflete cu toată lumea. Apoi au adus tehnologie dimensională care era destinată numai navelor şi au instalat-o pe Terra aşa că puteau scoate un continent în afara liniei de timp şi să-l pună înapoi într-o linie de timp la distanţă, unul cîte unul, cîte unul, cîte unul, ca să poată ajunge la punctul unde se putea crea ceea ce se numeşte Prima Specie a Terra. Acum sînt 72 de Prima Specie a Terra pentru că de fiecare dată cînd Terra era recapturată au încercat să şteargă liniile de timp. Dar odată ce ai simţiri conştiente care s-au născut, nu poţi şterge simţirile, iar Terra e obligată să le adopte ca fiind Prima Specie. Deci războaiele timpului au fost numai pentru crearea Primelor Simţiri Conştiente. De aceea avem 72 de Prima Specie acum. Şi sînt aproximativ 6000 (şase mii) de specii refugiate care au venit să trăiască în lumea noastră pentru că lumea lor a fost decimată sau distrusă. Iar Terra a fost mereu în această situaţie unde sufletele migrau aici şi migrau în altă parte. O comparaţie ar fi cu raţele pe timpul iernii care migrează toate în altă parte, dar Terra a fost mereu un centru de emigrări pentru că are o linie de timp de absolvire care este foarte impresionantă. Aici este 100% liberă voinţă. Şi intri cu mintea albă. Este foarte important, pentru că în alte lumi îţi reaminteşti toate vieţile trecute. Vorbeşti pe la timpul cînd ai împlinit 4 luni. Noi trecem prin acest proces de creştere şi nutrim la alte lumi.
L: Arată ca un handicap dacă ai fost programat şi manipulat mereu şi mereu şi s-a avut control asupra ta. Şi apoi e şi elementul cu Contractul de Suflet, despre care ai spus, cînd sufletul vine poate fi "legat contractual" ceea ce este un mod de a ne arăta calea noastră, iar cealaltă metodă este adăugarea de tipare false. Ai dori să vorbeşti despre asta?
A: Da. A început în Lemuria. Lemuria era o conştienţă foarte înaltă. Terra era în stadiul său real de dimensiunea a 7-a. Era în procesul de creare de ADN şi învăţa alte specii să trăiască aici o vreme ca să trăiască deasupra acestor utere chakra şi să creeze ADN şi apoi să-l preia către o lume nouă. În unie cu noua lume. Niciodată nu au impus forţat ADN unei lumi noi. Terra este, de asemenea, capabilă să transporte, să teleporteze psihic, înţelepciunea ADN care a fost creată în aceste chakre utere pe o planetă cu un Registru Akashic nou. Asta e pentru invitarea Primului Grup de Suflete pentru a veni şi a trăi pe acea planetă. Acesta este scopul ei (al Terra). Pe timpurile lemuriene existau oraşe aeriene, oraşe pe pămînt şi existau vreo 5000 de specii diferite care veniseră aici să lucreze împreună cu Terra să creeze ADN pentru a fi redistribuit. Entităţile întunericului au început să-şi mişte degeţelele şi au început să creeze dramă din interior şi pe măsură ce societatea ajungea să-şi construiască vîrful, s-au format facţiuni. Erau facţiunea spirituală, facţiunea ştiinţifică, facţiunea non-tehnologică, facţiunea înalt-tehnologică şi aşa a început separarea, iar această separare a schimbat Terra de la statutul de a 7-a dimensiune la a 6-a dimensiune. Deci a pierdut, efectiv o întreagă bucată din exponentul energiei sale. Separarea a cauzat plecarea unei mase migratoare. Terra a fost lăsată fără apărare şi a fost capturată. Asta a fost prima decădere a Lemuriei. Fiinţele multi-dimensionale care erau aici au fost cei care au orchestrat această capturare pentru că erau înăuntru. Noile fiinţe care au venit să preia Terra au reanimat Lemuria cu resturile populaţiei migratoare care rămăsese aici, dar în dominare şi control şi au început folosirea tiparelor de încarnare pentru a aduce mai mulţi din cei din care vroiau ei din alte lumi care erau sub dominare şi control. În acest punct, fiinţele pozitive din restul Universului au spus "Aşa nu. Trebuie să facem ceva cu situaţia asta!" Dar este o dezbatere uriaşă printre Maestrii Ridicaţi (ascensionaţi), filozofi... Există o simţire galactică care a creat război într-o altă galaxie şi i s-a permis acelei conştienţe galactice să vină aici.

Aceasta este cunoscută sub numele de "Prima Greşeală a Prim-Creatorului". Această galaxie nu era pregătită pentru război. Nu fusese creată pentru război. Dar este aici acum. Şi le-a luat mult prea mult să găsească o cale de rezolvare. În acel punct multe specii au trecut la război pentru a se apăra. A fost ceva natural. Aceasta crează primele linii de dramă. Marte! Marte este una din acele planete care este de tehnologie foarte înaltă, cu spiritualitate foarte joasă, una dintre primele planete de acest fel în existenţă. A fost un centru al comerţului, dar a întors acest comerţ într-un complex-militar-industrial. Cînd Marte şi Terra au început primele linii de dramă, Terra avea nevoie de tehnologie pentru apărare şi sprijinirea procesului de fortificare. Aşa au fost intreconectate Marte şi Terra înainte să fie aduse în acest sistem solar. Venus era o înaltă societate filosofică cu mii de realităţi individuale unde invitau specii să vină şi să împărtăşească filosofie să împărtăşească conştienţe. Venus este o planetă care are ataşată geamănul energiei feminine şi asta cu un bun motiv, ca să poată sprijini toată acea conştienţă a acelor lumi acolo. Terra însăşi, pe timpul acestor războaie ale liniilor de timp, cînd privim la sectorul dintre 480000 şi 420000 de ani, este cînd jucătorii cei mari ai celor 2300 de familii de suflete primordiale, de fapt 2200 familii de suflete prime şi 2300 specii diferite, (e o diferenţă, familiile de suflete se încrucişează şi crează specii şi apoi rezultă numărul speciilor), toate erau în competiţie între ele să facă Terra a lor!... Şi toate aveau tehnologie de călătorie în timp, toate aveau nave inter-dimensionale, toate explorau Universul şi toate erau în competiţie să reuşească să fie creatoarele Primei Specii. Deci asta ne aşează în pregătirea războaielor timpului. Cînd privesc Terra şi acele linii de timp o văd ca şi cum ar fi o minge uriaşă de linii încurcate. Şi în această enormă încurcătură niciodată nu s-ar putea şti ce s-a făcut cu adevărat. O persoană ar face ceva ce ar desface ceva. Altă persoană ar face altceva care ar desface altceva. Altcineva ar fi creat cinci mii de linii de timp dar făcînd un singur lucru important într-o singură linie de timp şi ţi-ar lua o veşnicie să realizezi ce anume şi unde este. Deci aşa au "funcţionat" lucrurile. Prima cădere a Lemuriei. Recapturată. Lemuria renaşte cu Lumina în interior. Fiind în interior Lumina, aceştia încearcă să descopere liniile de timp. Terra este blocată cu Prima Nouă Specie pe ea. Aceste specii ajung să absolve şi părăsesc această lume. Migraţii înainte şi înapoi, absolviri, permanent, multe dintre lumile întunecate migrau aici în acele momente. Aşa că ajungem la a doua decădere a Lemuriei. În acest punct, Lemuria a înţeles că războiul era pierdut. Au priceput- au înţeles dimensional. Dar ştiau şi faptul că departe în viitor, se ajunge la un punct unde se trece de la extrem de dens la extrem de lejer, înapoi la dens extrem, către extrem rarefiat, la extrem închis. Aşa că au început să facă salturi (leap frogging) în timp cu o treime pînă la trei sferturi din populaţia lor, pentru aducerea oraşelor-de-aer în viitor, pentru a elibera populaţia din viitor, de către trecut. Atunci au început să apere propria lume pe Linia Centrală de Absolvire. Linia de Deasupra este cea unde entităţile înalt-dimensionale pot accede şi acţiona ca Ghizi sau Maeştrii Ascensionaţi. Linia de Sub este cea unde spiritele tinere sau spiritele de animale pot trăi pe pămînt şi apoi să absolve în a avea corp uman. Ei nu se preocupă de Deasupra sau de Sub. Ei se preocupă de Linia de Absolvire. Aceea este unde majoritatea acestor războaie ale timpului se desfăşoară. Deci ai ceva întrebări despre asta?

L: Au fost ceva absolviri în ultimii mii...
A: Nu a fost nici o promoţie absolventă în ultimii 410'000 de ani.
L: Deci procesul normal ar fi să fie o evoluţie continuă şi absolvire...
A: Corect.
L: E un proces organic care ar fi...
A: Proces natural.
L: Corect, şi aşa toate aceste războaie ale timpului şi Întunericului au corupt procesul de încarnare deci ce avem este că oamenii nu mai ascend şi pleacă?
A: Sunt blocaţi în procesul reîncarnării (spus la unison).
L: Întrocîndu-se mereu şi mereu... şi imediat ce ajung în Palnul Astral, bazic su parte de o "respiraţie" şi apoi sînt trimişi imediat înapoi (Andrew dă afirmativ din cap).
A: Trimişi imediat înapoi.
L: Aceste bazine de suflete sînt şi ele, "genericizate" şi apoi doar...
A: Da!
L: Plonjate, apoi bazic programate pentru orice...
A: Da - şi sînt migraţii întregi de suflete cărora nu li se permite să se încarneze aici şi sînt blocate în Lumea Astrală şi, efectiv, nu se pot întoarce pînă cînd nu au avut o viaţă aici.
L: Fiuu...
A: Lumile Astrale debordează de aspecte din astea şi sînt pur şi simplu - blocate.
L: Aaa...asta are legătură în vreun fel cu forţele demonice şi toate astea?
A: Ooo, da... pentru că atît de multe din aceste entităţi de acolo de sus devin nerăbdătoate...
L: Supărate! (amîndoi rîd la unison)
A: Nerăbdătoare, supărate... şi unele sînt entităţi ale întunericului care sînt...care au ratat şi ele momentul lor şi au vrut să vină şi să intre în joc şi au vrut să le dea un şut celor 15 Fiinţe dar, nu pot - sînt blocate. Este jocul lor (cele 15 Fiinţe).
A: Ok. Deci vom lua o pauză?
L: Bine, în regulă deocamdată. Fiuu!

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu cu textul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale www.sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţine contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijin acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.

Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.02:: Ep.03


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu