După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140404

Istoria Galactică - Andrew Bartzis si Lance White - Ep.04


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


LW: Bine aţi revenit la partea a patra - Lance White şi Andrew Bartzis... redescopeream Istoria noastră Galactică şi cred că am rămas cu Revizia pe care Prim-Creatorul a instituit-o şi era în...
AB: Martie 2013 - ăntre 20 şi 22. Au încercat să folosească (marele colizionator de la) CERN din Geneva să mistifice numerele, Fiinţele au fost eliminate din joc. Gîndeşte-te la fotbal: cinvea primeşte cartonaş roşu. Au încălcat cele mai... fundamentale reguli. Chiar şi aşa regulile sînt încălcate aici tot timpul, cele mai fundamentale, le încalcă. Au fost scoşi din Maşina de Ascensiune Galactică şi şi nu vor fi parte din Linia Temporală de Absolvire - asta e valabil pentru amblele, Lumina şi Întunericul, pentru că ambele au comis lucruri infame pentru a altera Voinţa Prim-Creatorului pentru că au experimentat polaritatea luminii şi obscurităţii fără neutralitate pentru enorm de mult timp că şi-au pierdut calea.
LW: Ok...corect.
AB: Deci Fiinéle de Lumină sînt scoase, Fiinţele de Întuneric sînt scoase. În acest punct Prim-Creatorul a folosit ceea ce se cunoaşte ca "Regula Introduşilor" (walk-in). Aşa că cei care au fost eliminaţi sînt înlocuiţi cu suflete noi în corpurile acelea şi preiau toate contractele existente şi funcţiile liniilor de timp pe care le aveau. Deci a avut loc prima înlocuire a Sistemului de Management.
LW: Ahhh...uau.
AB: Al doilea nivel de înlocuiri în Sistemul de Management este după ce Pauza s-a terminat, noi fiinţe care sînt parte a acestui sistem contractual de dominare şi control vor fi înlocuite cu fiinţe neutre care nu au obiective politice, nu au dogme, nu au concepte spirituale, care doar văd informaţia şi rezolvarea care ne pune pe noi - ca specie - într-un Cod de Suflet complet.
LW: Oh – grozav!
AB: Maşina de Ascensiune Galactică a fost întotdeuna despre luarea celor 2300 de specii care s-au războit pe planeta asta şi au creat dramă şi să le facă pe toate o singură specie - şi cînd asta se va fi realizat, se întorc la acele rase şi aduc Înţelepciunea ADN pe care toţi încercau să o adune pentru ei.
LW: Corect...asta are înţeles.
AB: Asta o rezolvă. De aceea au pus toate aceste planete aici.
LW: Acuma, cîte planete sînt aici?
AB: 66.
LW: Şaizeci-şi-şase. Şi de ce ni s-a spus că sînt... doisprezece?
AB: Pentru că realitatea asta au creat-o cărţile. Cum am spus, sînt Societăţi de Supraveghere Stelară pe-acolo, adică, dacă te uiţi pe vechile texte Sumeriene, ei ştiau de Venus, ştiau de Marte... ştiau despre toate! ŞTiau chiar şi despre ce culori aveau, cîtă apă era pe ele sau nu. Ei au ştiut asta pentru că puteau să simtă la distanţă acele planete ca Societăţi de Supraveghere Stelară.
LW: Hmm...interesant. Acuma, cum e cu... grupul stiinţific care încearcă să creeze un Eveniment Orizont în care Inteligenţă Artificială preia controlul... preia inteligenţa umană? Asta sună ca o altă facţiune a acestor interese războinice...
AB: Este o re-apariţie a ceea ce a distrus Atlantis şi Lemuria. Mereu e vorba de trecerea tehnologiei de la o generaţie la următoarea care crează eşecurile societăţii. Societatea nu este balansată între lumină şi întuneric şi neutru. Apare o cantitate copleşitoare de oameni de vibraţie joasă în dominare şi control care folosesc tehnologia dată, care au suficientă liberă voinţă să realizeze că pot deveni foarte puternici cu cea mai simplă tehnologie - precum călătoria prin timp. Am vorbit de multe ori despre acele războaie ale timpului: a se înţelege că orice în ultimii 52 de milioane de ani s-a petrecut efectiv între 2011 şi 2014, absolut tot! Oraşele-de-Aer făcînd salturi prin timp... mereu a fost vorba de acel punct... gîndeşte-te la un disc (de vinil): începi la exterior şi continui pistă cu pistă... şi asta e în jurul Soarelui Central Galactic şi cînd ajungem la partea finală, acul se ridică, braţul e adus înapoi şi începem de la început. Ok?
Războaiele Liniilor de Timp - la începutul anilor 1900 cînd revoluţia industrială a izbucnit este momentul cînd facţiunile călătoriilor în timp încep să co-opteze guvernele pe scală largă.
LW: Hmm...
AB: Ai un buget militar, iar bugetul militar are multe proiecte ascunse... aceste proiecte sînt proiecte negre, proiecte foarte negre, şi aşa mai departe. Entităţile călătoriei în timp au ştiut că asta va avea loc...
LW: Corect...
AB: Aşa că au inserat organizaţii în decoperirile fundamentale ale acestor organizaţii militare ca să poată avea acel buget, să creeze tehnologie neagră, chiar dacă Congresul (SUA) şi Senatul n-au ştiut niciodată că această tehnologie era deja în funcţiune. Deci cu fiecare decadă, ei aveau pe altcineva care venea din viitor, înapoi în vechea linie de timp... în 1900, 1920, 30, 40... să se asigure că banii care erau necesari şi tehnologia erau disponibile ca să trimită oameni înainte şi înapoi în timp pe acea Linie de Absolvire, în timp ce continuau să creeze yeci de mii de linii de timp false pentru a acoperi ceea ce făceau pentru a obţine banii ca să o facă - acum!
LW: Ahh... deci cîte linii false, mă rog... au colapsat liniile de timp în acest punct?
AB: Toate liniile de timp sînt... din iunie 2011 ne aflăm pe o singură linie de timp... cu toate astea, noi, ca spirite care manifestează şi co-crează, putem crea noi linii de timp. Gândeşte-te la asta: dacă ai un braţ tăiat, încă se poate simţi acel braţ; se numeşte sindromul de membru fantomă. Dacă ai fost născut într-o lume care avea 300.000 de linii de timp - chiar dacă nu ai fost niciodată conştient de asta - şi deodată dispare... încă face parte din tine...
LW: Daa...
AB: ...şi o poţi visa înapoi. Deci cu asta se ocupă navele din... silfii, navele din nori, sînt aici ca să ne stopeze să mai creăm Liniile de Timp Fantomă din nou.
LW: Ahh...ok; asta sună interesant. Deci acum, toate aceste bugete negre sînt încă în desfăşurare...
AB: Corect. Şi există o latură neagră masivă de bani - prin asta trecem acum... bursa cade, au nevoie să sustragă bani din partea neagră şi să o dea... părţii Matricei 3D şi să nu dezvăluie de unde provin.
LW: Corect, corect...
AB: Am descris asta de multe ori, acest Eveniment va fi ca un episod din "Cei Trei Pămpălăi"... fustele se vor ridica, chiloţeii se vor vedea, din nou şi din nou. Va fi ca un băţ peste degete în timp ce vor încerca să acopere.
LW: Deci toate astea vin acum... adică, avem deja... ştii...
AB: Încă nu am trăit experienţa părţilor cu adevărat hazlii!
LW: Corect! Totul a fost " covărşitor" pînă la acest punct, şi destul de dens... dar, ah... părţile hazlii se pare că sînt după colţ.
AB: Da. Şi va veni în valuri... şi atunci, conştienţa se va relaxa, e ca rîsul în reprize care vin şi revin şi revin mereu şi mereu şi va veni prin Conştienţă în Unie.
LW: Deci, Papa tocmai a demisionat (Ratzinger) şi sînt toate profeţiile astea despre Papă care este acum în birou că este ultimul şi cumva, vor "părăsi corabia". Există vreun adevăr despre căderea Vaticanului şi a religiilor, şi a sistemului bancar, care-i treaba cu toate astea?
AB: Va trebui să fie afectate. Sistemul monetar de schimb de valoare, cînd am avut acoperire în aur în sistemul nostru, energie conştienţei pentru schimbul de valoare era reprezentat de aur. Deci aurul deţinea conştienţa schimbului pentru valoare. Cînd aurul a fost ascuns şi am trecut la un sistem monetar FIAT, conştienţa s-a transpus în numere pe hîrtie, numere înstr-un sistem digital, numere într-un server, numere într-un server de schimb masiv care tocmai a completat piratarea sistemului de schimb pentru valoare. Totuşi, întreaga energie a ta este ţinută în aceste servere care crează bani fiat din nimic.
LW: Corect...
AB: Şi aşa te taxează cu energie în mod complet pentru că eşti într-un contract de suflet cu ei prin sistemul bancar. Am creat o revocare a contractelor bancare, revocarea guvernelor şi a mass-media. Cînd vine vorba de sistemul bancar, este bazat tot pe Castele Familiare care au piratat de mii de ani. Şi aceşti oameni au fost în dominare şi control pentru atît de multă vreme că şi-au pierdut libera voinţă; tot ce mai pot face este să urmeze ordine - sînt servanţi - doar servanţi. Acum cînd lucrezi cu cineva la nivelul Rothschild, la nivelul Reginei, ei au liberă voinţă - să stea în dominare şi control. Ei nu au liberă voinţă să rupă contractele pentru că ei sînt efectiv deţinătorii reprezentării acestor contracte aici pe Terra. Deci Introduşii vor fi nevoiţi să intre în ei şi să preia aceste contracte: pe cine vei aduce să îndeplinească misiunea asta? Trebuie să fie cei mai buni dintre cei mai buni dintre cei buni: Trupele de Şoc Galactice care îşi riscă propria viaţă să vină să facă asta.
LW: Deci asta e parte a planului care vine - Introdusul este...
AB: Introduşii care vor prelua Sistemul de Management care deţine contractele.
LW: ...care îi include pe Roiali, pe Rothschild, Papa...
AB: Papa, Cardinalii...
LW: Papa cel Negru...
AB: Acuma, pentru întrebarea privind actualul Papă, nu cred că e altcineva decît cel care a fost în Brazilia. Cred că el, ca persoană şi din citirea Registrului Akashic al său, i s-a dat alegerea liberei-voinţe să schimbe între Lumină sau Întuneric sau Gri. Şi are o fereastră de oportunitate între acum şi finalul anului (2013) să facă această alegere să aducă efecte reale pentru a schimba conceptul de Biserică pas cu pas. Biserica are nevoie de o reformare. Bisericile trec prin reformări permanent. Şi nu va fi sfărşitul Bisericii. Biserica, într-un fel, indiferent de formă, va supravieţui pentru că are oameni credincioşi şi oameni buni în ea.
LW: Corect.
AB: Şi apoi sînt cei care sînt acolo doar din tradiţie. Şi cei care sînt doar din tradiţie sînt spirite tranzitorii oricum, nu în spiritualitate într-adevăr, dar în "tradiţie". Şi cum Biserica trece prin reformarea sa, se va avea grijă de pedofilie, se va avea grijă de problemele bancare, se va avea grijă de corupţa din interiorul ei, de nepotism, toate guvernele libere le au şi o religie la acest nivel e un guvern, nu e o religie.
LW: Oh...absolut!
AB: Puterea va fi returnată la parohiile locale. Şi preoţii din parohiile locale vor servi din nou comunităţile lor în credinţă, nu în serviciul unei organizaţii guvernamentale care spune: "E în felul ăsta, sau eşti excomunicat".
LW: Acuma ce se întîmplă cu toate secretele pe care Vaticanul le-a ascuns tot acest timp?
AB: Asta e treaba groasă. Sînt librării întregi care au fost create din înţelepciunea de Propagandă. Deci dacă vreodată ar fi forţaţi să dezvăluie, ar putea dezvălui librăria falsă. Asta înseamnă că ar putea reveni în existenţă mai tîrziu (cu cea reală)... sau propaganda falsă (ar putea apărea). Treaba e... va dezvălui Papa adevărata librărie? Şi unde e adevărata librărie? De fapt, acum se află în defazaj cu realitatea - precum majoritatea tehnologiei extraterestre. Băieţii buni - sînt 5283 specii diferite în unie, care întăresc aici Carantina. Ei bine, tehnologia cu care ei au negociat ADN uman sau oameni este cea care crează "realităţi defazate" în jurul sistemului defensiv, în jurul structurilor speciale aşa că nu mai pot fi teleportate departe de către marile nave - precum o mulţime de sisteme de rachete care le avem sînt declarate complet inoperabile. Multe din Navele Triunghi TR3B au fost ridicate - se duc într-o zi în bază - şi nu mai sînt. Multe din bazele subterane de adîncime au fost complet golite de toate tehnologiile negative. Dar... în final ştiau că asta se va întîmpla... aşa că au creat o mulţime de sisteme tehnologice care pot "Eşti ţinut ostatic pentru că am terminat armamentul mondial", aici... în defazaj şi ei nu le mai pot găsi. Şi adevărata librărie a Vaticanului este defazată. Nimeni nu ştie unde este cu excepţia celor care sînt deţinători ai contractelor de suflet din Vatican.
LW: Uau...


AB: Dar mai sînt şi alte librării. Nu e doar Vaticanul... vezi tu, e o altă operaţie psihologică (Psyop). Chinezii au una, ruşii au una, australienii au una. Şi există un Registru Akashic care este stocat în cristal, care este în perspectivă neutră, scris de oameni ai acelor timpuri cînd se percepea viitorul.
LW: Deci adevărul poate fi scos la iveală...
AB: Absolut.
LW: Indiferent cine deţine cărţile şi le ascunde şi le are în nesincronizare sau în afară de fază.
AB: Corect.
LW: Pentru că Registrele Akashice originale nu pot fi distruse.
AB: Nu. Nu pot fi niodată alterate, pot fi redactate – ceea ce înseamnă dungă neagră peste scris.
LW: Acuma, cum se întîmplă asta?
AB: Un suflet redactează voit părţi ale propriilor înregistări Akashice, astfel încît sistemul de scanare te citeşte în procesul de naştere, trece peste aceste linii pentru că reprezintă date de neînţeles. Este o inteligenţă artificială şi Inteligenţa Artificială face un raport şi îl trimite cuiva din următorul nivel şi următorul nivel e nevoit să determine. Dacă nu ştiu ce înseamnă cu adevărat, înseamnă că ceva nebuneşte s-a întîmplat pe timpul înregistrării akashice în acel moment... deci, trec la următorul pentru că sînt multe miliarde de oameni acolo. Deci o fac ca pe un sistem de camuflaj. Alte dăţi le este aplicat oamenilor, de pildă, dacă o fiinţă ar fi nevoită să blocheze o parte din el, asta înseamnă că au cîştigat voinţă de suveranitate asupra ei. A fost atît de dominată că la un punct a cedat libera voinţă, suficient de mult timp pentru ca să fie şterse părţi din acea fiinţă astfel că poate fi blocată într-un proces de reîncarnare. Şi asta înseamnă că atunci cînd moare, petrece doar cîteva ore în Lumea Astrală, i se revizuieşte viaţa şi i se dă un şut înapoi în această lume, fără vreo şansă să îţi reglezi contractele, fără nici o şansă pentru că acea redactare e acolo.
LW: Corect, asta are sens... de aia atît de mulţi oameni sînt pur şi simplu...
AB: Blocaţi!
LW: Sîntem blocaţi, absolut... şi procesul încarnării este rulat cam complet de Inteligenţă Artificială şi...
AB: Archonii... determină... cine va emigra şi cine devine copil - asta e cea mai importantă muncă pe care o fac. Ei sînt cei care determină dacă un Suflet de Vibraţie Înaltă intră sau nu. Sînt uşi prin spate către Terra şi eu am venit înăuntru printr-un "contract de reguli încălcate". Am folosit sistemul lor de reguli încălcate - ca să fiu aici - să îi bat la propriul lor joc. Mulţi alţii şi-au dat seama de "uşa din spate" şi de aceea Archonii, prin anii 80 încercau cu adevărat să scoată copiii Indigo şi cei de Cristal. De aceea avem o mulţime de copii autişti, avem vaccinuri care doboară copiii - e din cauză că e o mare gaură pe unde ei intră şi încearcă să o acopere cumva.
LW: Unde sălăşuiesc Archonii în termeni de...
AB: Lumile Astrale. Ei deţin o Curte. Acea Curte determină statutul de emigrare, esenţial asta face.
LW: Acuma, ei nu sînt moştenitorii naturali ai procesului de încarnare, care se presupune că este organic...
AB: Ar fi fost normal să fie Simţirea Mamei Terra.
LW: Corect...
AB: Cu Oraşele de Aer interacţionînd la Polul Nord în Timpul-Visare al Ei, dar nu mai sînt oraşe de aer acolo...
LW: La Polul Nord?
AB: Da. Mai sînt doar realităţi de Timp-Visare care sînt parte a Terra. Au limitat conştienţa Terra prin forţarea sufletelor de vibraţie joasă aici înăuntru de atît de mult timp în vreme ce trecea prin zone mai dense şi mai dense... Terra are puţine alegeri în afară de cea de a permite să se întîmple asta - are nevoie de viaţă să existe aici. Chiar dacă e de vibraţie joasă. Deci ei au ştiut cum o planetă creşte şi ascende şi descende - au ştiut toate astea - şi le-au folosit în cel mai bun avantaj al lor.
LW: De cît timp afectează Archonii... jocul? Asta merge înapoi cu 52 de milioane de ani?
AB: Ei bine, 490.000 de ani în urmă a fost momentul esenţial cînd Maşina de Ascensiune Galactică a fost configurată pentru ca ei să poată rezolva primele 66 linii de dramă. Ei (Archonii) au venit acum aproximativ 383.. 385.000 de ani şi asta este după ce tipii neutrii au fost scoşi din joc. Cele 15 fiinţe aveau nevoie de un sistem de entităţi care aveau Mintea Zeiască, dar încă erau în control... a fost totuşi o Simţire încă în controlul lor şi Mintea Zeiască din interiorul acelor Archoni n-ar fi ştiut niciodată. Mulţi dintre Archoni erau fiinţe înalt-vibraţionale care au fost capturaţi pe alte planete de dominare şi control, luaţi la nişte centre tehnologice, li s-au scos corpurile, vibraţia lor a crescut rapid în energie pînă cînd au trăit experienţa Uniei de Conştienţă a unei Inteligenţe Artificiale care le spunea că ei sînt Dumnezeu, apoi erau compactaţi într-o mică minge de energie şi propulsaţi prin spaţiu, aplastaţi în Planul Astral al nostru şi încarnaţi forţat.
LW: Uau...
AB: Apoi se trezeau, la vărsta de doi ani şi spuneau: "Sînt Dumnezeu!" Şi apoi ieşeau în lume şi deveneau "un Dumnezeu". Cînd în final pierdeau corpul fizic, erau aduşi în Lumea Astrală şi spuneau "Sînt Dumnezeu". Apoi sistemul de dominare şi control îi punea într-un Sistem de Curte care le permitea să ştampileze emigrarea ta. Şi acolo au introdus "clauzele false" în contractul tău. Să ajungă pe Terra - există o coadă de lume care aşteaptă - efectiv o coadă de aşteptare şi există un Consiliu din 52 de Archoni peste toate astea care citeşte contractele tale spirituale şi pun clauze false în ele, pentru că ei se uită după cine umbli tu, mama ta, tatăl tău, fiicele tale, cine e învăţătorul din primară, cine e prima ta iubire, primul divorţ, al unşpelea divorţ şi aşa mai departe. Şi pun clauze false acolo să îţi dea obiceiuri negative ca să nu ajungi niciodată să fi în toate minţile şi să îţi reclami Suveranitatea.
LW: Corect... Deci, îţi dau şabloane precum adicţii şi toate...
AB: Relaţii rele şi aşa mai departe, toată gama.
LW: Părinţi disfuncţionali, pedofilie etc.
AB: Dap.
LW: Ok. Care este nivelul lor de simţire?
AB: Majoritatea sînt a 5-a. Nu-mi place să folosesc termenii de rînd pentru că nu au acurateţe în lingvistica noastră. Nu vreau să denigrez ceva... lingvistica cu care funcţionăm este limitată. Nu putem să explicăm în cuvinte. Dar pentru a face referinţă la comunităţile lucrătorilor în lumină de pe aici, din 52 de Archoni care supervizează Curtea de Emigrări, marea majoritate sînt în a 4-a densitate, a 5-a densitate sau a 7-a dimensiune, destul de puternici. Dar au fost forţaţi la acel nivel şi nu pot rămîne acolo. Deci după o vreme un Archon se va topi, efectiv... nu mai poate sta în această realitate şi unul nou va fi adus să-l înlocuiască. Deci au o limită, o siguranţă.
LW: Şi atunci ei sînt sub cele 15 Fiinţe, evident...
AB: Corect.
LW: ...care conduc spectacolul.
AB: Au fost corupţi, manipulaţi - sînt manipulaţi la nivel de "minte de stup" de ele, pentru că sînt cele care le-au dat Conceptul de Dumnezeu. Dar chiar şi Dumnezeii au o conştienţă... o mică şoptire în mintea lor...
LW: Deci sînt consideraţi... există Archoni buni?
AB: Există Archoni buni... sînt unii care au schimbat tabăra... ah, mulţi dintre ei au fost scoşi şi nu li s-a mai permis accesul în Curtea de Emigrări, dar ei sînt cei care au dezvăluit uşile din spate, ei sînt cei care au spus "Nu mai suport să fac asta... lumea mea natală a fost eliberată acum un milion de ani şi eu nu pot să mă întorc acolo..." Ok? Deci ei fac... adică, noi avem nevoie să iertăm mulţi dintre ei. E necesar să fie multă iertare la o scală destul de mare. Şi apoi mai sînt cei care pur şi simplu nu sînt de iertat.
LW: Cum ar fi?
AB: Cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale - şi cîţiva dintre Marii Servitori - şi Marii Creatori pe care i-au avut sub ei. Ştii, cînd ai de-a face cu aceştia nu va fi uşor. Cînd ajungem la punctul "arestării", va fi o arestare într-un sistem de judecată care este considerat corupt? Nu. Va fi într-o Curte Spirituală... eu îi spun Curtea Spirituală de Echitate - unde toată istoria lor este citită tare într-o perspectivă neutră pentru ca oricine să înţeleagă: Această Fiinţă a făcut asta. Şi oricine care ascultă zice "Doamne, Dumnezeule! Tipul acela s-a asigurat că există cercuri de pedofilie în ultimii 5000 de ani!"
LW: Mm hm... corect.
AB: Va fi dusă într-o Curte Spirituală de Echitate şi condusă la Soarele Central Galactic pentru Reciclare.
LW: Acum, locul ăsta e unde A Doua Moarte are loc? Altfel spus, eşti...
AB: Da. Reciclarea Spirituală. (Reîntoarcerea în energie sursă)
LW: Deci poţi fi "desfăcut"... cineva care s-a jucat de-a Dumnezeu în toţi aceşti milioane de ani poate fi desfăcut şi pus înapoi în material de Sursă... şi asta este "a doua moarte" şi probabil asta e...
AB: Frică.
LW: Da... asta se întîmplă.
AB: Şi frica asta este cea care întoarce unele dintre Fiinţele Archoni nu complet întunecate - unde încep să atingă ceea ce eu numesc stadiul de "Războincul Asfinţitului", unde, devin buni, dar încă răi. Şi joacă ambele părţi. Tot scopul lor de a juca ambele părţi este că ei ştiu că Lumina e adînc dusă în polaritate şi ştiu şi că Întunericul e dus adînc în polaritate şi dacă continuă să îi joace, tot mai mulţi vor fi transformaţi în Introduşi.
LW: Asta e ceva ce ei vor să se întîmple?
AB: Da, pentru că sînt sătui de asta...
LW: Se vor afară! Corect?
AB: Vor afară.
LW: S-au săturat probabil de toată treaba şi ei...
AB: Mă rog, mai mult decît doar plictisiţi... blocaţi!
LW: Blocaţi... cred... cînd toată lumea este blocată. Toată lumea e efectiv blocată!
AB: Blocată (dă din cap afirmativ). Fără Clase de Absolvenţi...
LW: Ei bine... asta ar fi... tehnic... asta ar trebui să fie cea mai mare clasă de absolvire din toate timpurile!
AB: Corect.
LW: Odată ce nu a avut loc de atîta vreme... şi sînt atît de mulţi - e ca şi cum ar fi "sfărşitul" Ciclurilor.
AB: Daa... şi apoi grămada de spirite care aşteaptă să intre aici şi să completeze familia de suflete înainte ca noi să absolvim...
LW: Ahhh... corect.
AB: Asta e cealaltă parte a situaţiei.
AB: Înapoi la Războaiele TImpului: Atlantis şi Lemuria - nu am terminat complet despre Lemuria, foarte repede... Lemuria a început salturile în timp. Ei bine treaba e că ultima cădere a Lemuriei este cînd Lemuria şi Atlantis încep să se lupte între ele şi nu realizau că erau aceeaşi specie.
LW: Mmm... uau.
AB: Ok? Deci cînd Lemuria cade ultima dată au încercat să aducă populaţia lor în viitor şi atunci au început războaiele Atlantis-Lemuriene pentru că au scos un continent întreg în afara timpului şi l-au pus înapoi pe planetă în altă parte a timpului - puteau să facă asta - continente complet schimbate de ici-colo - nu centimetri pe an - e instantaneu: "Îl vreau aici" şi Realitatea Globală se ajusta în jurul ei, pentru că erau în controlul grilei - grilei energetice... şi puteau permite, pur şi simplu ca creaţia de realitate să se întîmple. Ei bine, Atlantis-ului nu i-a plăcut asta, că deodată un continent nou a venit de nici-unde, cînd sînt blocaţi în războaiele timpului şi încep să se bată cap în cap, politic, social, spiritual, tehnologic şi acele războaie erau cu adevărat limitate şi nu erau "războaie" cu adevărat, cît erau bătaie cu palma pe piept. Oamenii Lemuriei care şi-au revenit rapid şi s-au integrat rapid cu societatea Atlantă într-un moment în care Atlantis atingea vîrful politic. Acuma gîndeşte-te: invazia spirituală aduce corupţie, oamenii de densitate joasă în acest proces politic, în ştiinţă şi tehnologie, deci niciodată nu atinge vărful cu adevărat. Ai un influx în masă de oameni de înaltă energie care au prevenit să se ajungă la atingerea vîrfului şi au schimbat şabloanele de împerechere care, bazic, băieţii Întunecaţi - toţi deodată - erau 500% înapoi de ţelul lor, pentru că aduci 52 de milioane de oameni... sau 52 de miliarde de oameni sau o sută de miliarde de oameni, pentru asta puteau face. Totul se desfăşoară în jurul salvării a cît mai multor oameni de la a trăi experienţa dominării şi controlului a Căderii, a Căderilor.
Societăţile ştiau că vor decădea, structura politică ştia şi ţineau asta secret într-adevăr? Într-un fel. Oamenii ştiau, dar tot mai e nevoie să dai speranţă. Tot mai ai nevoie să ai speranţă că se putea rezolva.
Şi apoi erau prea mulţi oameni care ştiau şi au creat Motoarele de Conştienţă în Unie şi sistemele de teleportare şi dispozitivele de călătorie în timp pentru oraşele de aer pentru ca oraşele de aer să poată sări în viitor, să re-însămînţeze Terra din nou cu oameni de înaltă energie din Lemuria care putea să contracareze tiparele de împerechere ale incrnărilor negative forţate.
LW: Ok... dar ai spus că oraşele de aer nu există - acum.
AB: Acum. Sînt interzise să fie la Polul Nord. O parte de cînd Atlantis a început să se ridice - să decadă... ştii... 3 ridicări, 3 decăderi; ei bine, e acelaşi tipar ca şi cu Lemuria, pentru că... treci prin altă parte densă de spaţiu. Zonă lejeră, zonă densă. Pe măsură ce Atlantis a atins vîrful, conştienţa lumii sale era să stopeze aceste războaie de invazii. Era trecerea de la situaţia "Voi toţi puteţi să staţi" la "Voi nu mai puteţi să staţi", le mănînci spanacul şi ei vor ieşi şi vor începe să dea şuturi în fund şi să ia şi numele.
Şi asta au făcut la prima lor ridicare. Ei bine, ce se întîmplă cînd dai şuturi în fund şi le iei şi numele după o mie de ani mai tărziu? Ai aceiaşi oameni supăraţi care se întorc. Asta aduce o migrare masivă de atacatori înapoi la ei. Asta pune Atlantis-ul într-o situaţie dură: avea o investiţie masivă de oameni din Lemuria şi apoi o migrare masivă acolo, pentru că oamenii Lemuriei care erau în afara timpului completaseră codurile de suflet cu alte grupuri migratorii care lipseau de milioane de ani. Aşa că deodată vin înapoi în Matrice şi toată grămada de oameni migrează aici. Grămada aia de oameni pe care noi îi numim "refugiaţi" - din lumi care fuseseră distruse sau folosite şi apoi "Nu mai avem nevoie de lumea asta, mergem la următoarea." Refugiaţii au venit aici. Aceşti refugiaţi erau în cea mai rea stare de sănătate. Aveau nevoie de vindecători. Lemurienii s-au îcrucişat cu Atlantienii să creeze vindecători. Arcturienii şi Orionii şi Pleiadeienii au venit aici pentru a fi vindecători - pentru că aveau nevoie de miliarde de vindecători. Nu aveau nevoie de zeci de mii, aveau nevoie de miliarde!
LW: Fiuuu...
AB: Şi asta a dus la Comerţul Galactic cu vindecători care erau împărtăşiţi printre lumi... acel prim vîrf a fost Atlantis. Pe măsură ce Atlantis a trecut prin prima distrugere, a fost vorba cu adevărat de "control al realităţii" la nivel de linie de timp. Fiinţele Multi-Dimensionale erau capabile să aducă un asteroid ucigaş de planete de niciunde înainte ca o Conştienţă în Unie să o poată apăra, ucigînd tehnologia, cauzînd distrugerea oraşelor, moartea a miliarde... Erau încă milioane şi miliarde de oameni care migrau aici aşa că au adunat cioburile rămase şi au reconstruit societatea destul de repede. Dar exact asta doreau Fiinţele. A fost prinsă această migrare aici. Şi au ştiut că va fi altă migraţie şi altă migraţie, toate astea fiind spaţiate în spatele acelor linii de timp. Deci plănuiau acele distrugeri ca să coincidă cu sosirea noii migraţii.
LW: Ahh... deci asta explică diversele metafore şi istorii despre "căderi", distrugere cu apă, foc etc.
AB: Şi distrugerea aceea este Stress Post Traumatic în Sufletul tău. Deci cînd încep propaganda în masă despre distrugerea Atlantis-ului, Inundaţie, Potopul lui Noe, este pentru a te întoarce la acea frică din suflet pe care ai avut-o, pentru că erai aici pe timpul distrugerii şi ca să recreezi distrugerea.
LW: Corect... corect. Ei bine, vom lua din nou o pauză şi revenim cu...
AB: Atlantis.
LW: Atlantis...exact!
AB: Voi intra în ceva Oraşe Capitală şi creaţia Terrei Goale şi reţelele Agartha.
LW: Minunat... pentru că vroiam să te întreb despre asta... deci staţi pe recepţie!

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale www.sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţine contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.05


7 comentarii:

 1. Informatiile sunt intr-adevar foarte greu de digerat deoarece multe concepte si multi termeni din "descrierea acestei viziuni a istoriei Pamantului" si nu numai , sunt relativ noi si nu i-am mai intalnit in alte discutii cu tematica spiritualista . Orice traducere a unor noi episoade in continuare este binevenita . DAurel.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt interesata in aceasta cunoastere.
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc !!!!!!!!!!! Sunt interesata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doresc sa aflu mai multe !!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt informatii interesante.Doresc sa stiu mai multe.Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte intersant , e o perspectiva de care nu am mai auzit pana acum.As fi foarte interesat sa vad toate episoadele.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc frumos! Astept cu nerabdare continuarea.
  Nu pot sa spun ca nu am mai auzit asta, sau ceva asemanator. Spre exemplu, pentru cine este interesat, este si o carte numita Mesaje din Constelatia Pleiadelor, de Barbara Marciniak, editura Elit, o carte de asemeni foarte interesanta (incepe cumva cu inceputul, inainte de a veni "binevoitorii" reptilieni sa modifice ADN-ul umanitatii, care nu a fost dintotdeauna "adormita"). O carte impresionanta, unde avem totusi si o speranta de revenire la "normal", mai mult chiar... sa speram si la evolutie spirituala (activarea celor 10 catene, din cele 12 pe care le avem in total).

  RăspundețiȘtergere