200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140903

Benjamin Fulford - 2 septembrie 2014 - Chinei i s-a cerut oprirea finanţării sindicatului de crimă organizată nazionist cu sediul în SUA


Săptămîna trecută, Societatea Dragonul Alb (WDS) a cerut guvernului comunist din China să oprească finanţarea sindicatului crimei nazionist care a preluat ilegal Republica Statele Unite ale Americii. Cererea a fost trimisă printr-un agent senior chinez rezident în Japonia. S-a explicat că rularea datoriilor guvernului corporativ din SUA după terminarea anului fiscal la 30 septembrie, ar finanţa un regim care plănuieşte să invadeze şi să dividă China. Aceasta ar menţine şi apariţia unui grup de gangsteri care finanţează teroarea şi ucideri în masă prin lume. Chinezii prelungesc, de asemenea, suferinţa poporului american prin menţinerea los dependenţi de bulgărele de zăpadă al datoriei. WDS i-a spus agentului că dacă Guvernul Chinez eşuează să acţioneze pe baza acestui sfat se va dovedi că de fapt lucrează pentru nazionişti. Dacă asta de arată a fi cazul, atunci 500 de milioane de "oameni rătăcitori" (流民-refugiaţi) din China vor fi mobilizaţi să forţeze Guvernul Chinez să acţioneze, a replicat agentul. O metodă detaliată pentru a face aceasta a fost conturată.

Între timp, NATO a pregătit un gard de oţel lung de 12 mile să păzească 150 de VIP-uri reprezentînd 67 de ţări (numai NATO are 28 de ţări în componenţă) pentru o mare sărbătoare militară a iubirii în Wales (Ţara Galilor), Anglia, săptămîna aceasta. Pe măsură ce evenimentul are loc, "politicieni" ai guvernului rebel din SUA şi lobişti militari folosesc criza lor fabricată din Ukraina ca pe o scuză să cheme ţările europene la creşterea bugetelor de "apărare" (adică "război"). În alte cuvinte, ei acţionează întocmai potrivit scenariului lui Bush Sr. (precum a fost dezvăluit de MI5) care cheamă la un nou război rece prefabricat ca o scuză de a militariza Europa, Statele Unite, Rusia şi Japonia în pregătirea pentru război împotriva Chinei.

De asemenea, averstismente repetate despre un nou eveniment de teroare al "ISIS" în SUA şi/sau UK sînt trompetizate în media propagandistică nazionistă. Asta indică faptul că contractorii apărării care se adună în jurul întîlnirii NATO plănuiesc să pună în scenă ceva gen de eveniment de steag fals pentru a obţine sprijinul populaţiei pentru mai multe cheltuieli militare, spun sursele MI5.

Mai sînt şi indicatori în creştere despre încercări de a opri reţeaua electrică a SUA sau părţi din aceasta. Asta ar ţinti la oprirea reţelelor de computere financiare ale Google/NSA din SUA, potrivit unor surse din MI5 şi Illuminati.

Între timp, surse CIA din Europa spun că "o mulţime de lume va muri" în SUA ca parte a unui mare impuls de a distruge reţeaua de criminali responsabili pentru 9-11, distrugerile din Irak, împrăştierea de arme biologice şi alte crime genocidale.

Încercarea de asasinare a fostului şef FBI, Louis Freeh a fost, probabil, parte a acestei campanii, spun sursele. Freeh a fost adînc implicat în evenimentul de ucidere în masă 9-11, cad de acord multiple surse.

Papa Francisco este şi el sub atac şi surse ale masonilor liberi spun că sînt probe că a fost atins cu o otravă de acţiune lentă care cauzează daune neuronale. Papa este atacat pentru că a revocat imunitatea împotriva urmăririi penale pentru criminali de război precum Tony Blair şi George Bush Jr., spun sursele.

Mai există şi mult război financiar care are loc şi în public şi în secret în aceste zile. În public, FBI-ul a acuzat Rusia de spargerea reţelelor de computere ale finanţelor de la J.P.Morgan şi alte instituţii majore SUA. Acest atac a venit după multe morţi suspecte ale executivilor implicaţi în rularea programelor de pe computerul financiar al J.P.Morgan.
FBI a spus că verifică dacă Rusia are legătură cu Banca J.P.Morgan

Marile bănci US folosesc portofolii de derivative vaste acoperite de nimic, pentru a preveni colapsul Comisiei Rezervei Federale, potrivit Guvernului Chinez şi altor surse. Atacurile de la J.P.Morgan sînt parte a unui efort de a închide această fraudă de derivative.

De asemenea, în ceea ce, probabil, este parte a campaniei de a o scoate, Christine Lagarde de la FMI a anunţat că a fost investigată de procurori francezi pentru fraudă. FMI-ul sub conducerea lui Lagarde, desigur, a rămas nefinanţat şi ne-reformat pentru că guvernul corporativ US refuză să se detaşeze de controlul asupra acestuia.

Un semn că proprietarii Comisiei Rezervei Federale fug speriaţi se poate găsi în articolul publicaţiei lor de căpătîi "Foreign Affairs" (Afaceri Străine - N.T.) care cheamă federalii să tipărească şi să înmîneze direct bani americanilor de rang mediu.
Consiliul de Relaţii Externe propune băncilor centrale să înmîneze bani clienţilor

Ce înseamnă asta cu adevărat, este că speră că dacă tipăresc şi înmînează bani, vor putea evita confiscarea maşinii personale de tipărire de bani. E ca şi cum un rege încercuit de asediu deschide cufărul de comori şi încearcă să mituiască mulţimea năvălitoare de ţărani cu ele. Probelma este că ţăranii nu pot să ia fără să ceară. Acelaşi lucru este adevărat şi cu Comisia Rezervei Federale, de ce o mînă de triliardari privilegiaţi au dreptul să creeze bani cînd în Constituţia SUA se stipulează clar că acest drept revine poporului.

Agentul senior federal Henry Kissinger a publicat un essai foarte mediatizat, săptămîna trecută în care chema la o "Nouă Ordine Mondială" şi la menţinerea "Excepţionalismului American". Tonul general al essai-ului a lăsat clar să se înţeleagă că Kissinger nu e vesel să vadă că ordinea dominării SUA se năruie.

Federalii aleargă şi ei în jurul Asiei încercînd să găsească bani să menţină în funcţiune imperiul lor fraudulent. Surse CIA din Asia au informat că Bill Clinton, Richard Armitage şi alţii au fost în Indonezia încercînd să pună mîna pe aur. Aceste surse mai spun şi că al doilea fiu al ex-şahului Iran-ului, cu rezidenţa în Iran, a permis agenţilor guvernlui corporativ SUA să primească acces la aurul dinastiei din Persia care este păstrat în Thailanda.

De asemenea, în Japonia şi Korea, săptămîna trecută, multiple încercări au fost făcute de agenţii federali de a folosi titluri istorice cu acoperire în aur, cu sume astronomice ca valoare de faţă, pentru a finanţa guvernul corporativ SUA, spun surse din Guvernul Japonez. Pe de altă parte, unui reprezentant al WDS i s-au oferit multe miliarde de dolari de către agenţii federali pentru a ajuta la folosirea unora din aceste titluri de valoare ca să obţină aur. Li s-a spus că WDS negociază cu ei numai cînd vor arăta aurul fizic, nu hîrtii.

Toată această activitate fără rezultat a federalilor şi propaganda de război a cabalei este un semn clar că pierd bătălia pentru Planeta Terra. Internet-ul a evoluat pînă la punctul în care incidentele de steag fals sînt descoperite aproape imediat. A luat decade pentru ca evenimente ca "incidentul" din Golful Tonkin să fie descoperite. A luat cîţiva ani pentru majoritatea lumii să îşi dea seama că 9-11 a fost un steag fals. Acum, istoriile de steag fals precum doborîrea avionlui liniei Malaeziene sînt expuse într-un decurs de ore sau minute.

Cel mai important dintre toate, armata americană nu îşi mai permite să se lase manipulată de oligarhii războiului nazionişti. Reţineţi, Pentagonul a refuzat să bombardeze Siria şi a refuzat să atace Rusia peste Ukraina. Mesaj către federali: de data asta nu veţi mai ieşi din bucluc prin începerea altui război.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu