200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140925

Cobra - Untersberg - 24 septembrie 2014


Untersberg este un munte la graniţa Germano-Austriacă şi este unul din punctele de vortex cheie pentru eliberarea planetară.

Timp de multe milenii, multe peşteri din munte au servit ca puncte de intrare in vastul sistem de tunele care conducea la Reţeaua Agarthană:



Apoi în 1220, Zeiţa Isais (care este un aspect al Isis) a apărut în faţa unui anumit Cavaler Templier pe nume Hubertus Koch în timp ce călătorea lîngă Nineveh în Irak, ceea ce este foarte aproape de centrul vortexului Zeiţei Hassuna-Samarra. Zeiţa l-a instruit pe acesta să construiască un templu al zeiţei lîngă Untersberg şi să mute vortexul zeiţei acolo, pentru că invazia mongolă se apropia de vortexul Samarra. Ea, de asemenea, i-a dat o bucată de Cintamani, o piatră din Sistemul Solar Sirius, să o ducă la Untersberg. El a format atunci un grup de Templieri numit Lorzii Pietrei Negre pentru a deveni gardienii pietrei şi păstrătorii Vortexului Zeiţei.

Acea piatră a fost dată apoi celor numiţi Cathar şi mai apoi Templierilor din Franţa, a fost pentru scrut timp în posesia lui Adam Weishaupt, fondatorul Illuminati, mai tîrziu s-a aflat în mîinile lui Edwar Bulwer-Lytton care a scris renumita sa nuvelă "The Coming Race" (Rasa ce Vine-N.T.) şi apoi fiul său a dus-o înapoi Lorzilor Pietrei Negre în Viena.

Piatra Cintamani, piatra Sfîntului Gral, este uneori în mod eronat numită piatra neagră, pentru că are o culoare distinctă negru-violetă. Scopul ei este să dizolve reţeaua implanturilor şi să ajute la dezintegrarea Vălului.

Karl Haushofer, un magician de magie neagră, omul care a introdus grupul Chimera în umanitate, a manipulat un grup de contactaţi de pleiadeeni, numit "Vril Women" (die Vrilerinnen - femeilel Vril-ului-N.T.) şi un reprezentant al Lorzilor Pietrei Negre pentru a forma Societatea Vril lîngă Berchtesgaden, care a început imediat să dezvolte programul său spaţial sub ghidarea lui Winfried Otto Schumann. Acesta a fost primul început al programului spaţial de la suprafaţa acestei planete. Schumann, care mai tîrziu a fost parte din "Paper Clip" şi mutat în SUA, lucra acolo pentru complexul militar industrial de la baza Wright-Patterson şi este foarte cunoscut pentru rezonanţa Schumann, deseori greşit interpretată:
Femeile Vril din al doilea război mondial

Aldebaran-ii (o facţiune veche a Pleiade-enilor) au cedat cooperării cu societatea Vril în schimbul unei promisiuni că nu va exista nici o exterminare în masă a evreilor de către regimul nazist. Cînd naziştii au început persecutarea evreilor, pleiade-enii au tăiat toate legăturile cu regimul nazist, undeva în jurul lui 1938.

Naziştii au făcut din zona Berchtesgaden principala lor fortăreaţă, lîngă Untersberg, pentru că vroiau să deţină avantajul ocult al vortexului Zeiţei prezent acolo.

După al doilea război mondial, acea zonă a devenit una dintre principalele fortăreţe ale grupului Chimera. Aşezămîntul Berchtesgarden este o vale în formă de disc, împrejmuită de munţi şi este un loc ideal pentru experimente cu tehnologie de unde scalare:



Zona Porţii germane de test al Galileo
Zona de test şi dezvoltare a Galileo

Foarte recent, prezenţa grupului Chimera a fost scoasă din această zonă. Acum este unul dintre cele mai puternice spoturi ale Luminii de pe planetă, cu multe intrări ascunse către Mişcarea de Rezistenţă şi portaluri viitoare către Sistemul Stelar Pleiade.

Întreaga zonă este un foarte puternic portal interdimensional care este indicat printr-o puternică anomalie magnetică în aceeaşi zonă:



Vortexul zeiţei a fost reactivat de către Forţele Luminii, foarte recent, în Iazul Zeiţei Isais lîngă Untersberg:



O bucată din piatra Cintamani a fost returnată la Untersberg. Zeiţa Isis armonizează acum energia întregii Europe prin vortexul Untersberg.

P.S.

O actualizate despre situaţia Chimera va fi postată cînd timpul va fi corect, ceea ce ar putea fi sau nu foarte curînd.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu