După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140910

Cobra - actualizare a situaţiei planetare - 8 septembrie 2014


Curăţarea grupului Chimera se desfăşoară potrivit planului. Focalizarea comută încet dinspre scoaterea bombelor strangelet către a rezolva situaţia cu anomalia de vîrf a condensatului quark/antiquark.

Scenariile negative ale unei explozii strangelet, prezise în link-ul următor,
Principiul totalitarist
au fost majoritatea eliminate.

Majoritatea locaţiilor de intrare/ieşire ale Chimera au fost curăţate, cu două fortăreţe care au rămas şi care sînt Long Island şi o locaţie central-europeană clasificată.

Long Island este locaţia experimentelor de spaţiu/timp din Montauk în trecut, de la laboratorul de clonare din Cold Spring Harbor şi Laboratorul Naţional Brookhaven. Brookhaven a fost un punct major de intrare în sistemul de tuneluri subterane şi peşterile care se întind sub majoritatea Insulei Long către New York. Acea zonă subterană a fost prima locuinţă căutată de diverse rase extraterestre şi diverse facţiuni, şi pozitive şi negative. Acolo este unde am văzut nava andromedană într-un hangar în 1977.

De asemenea Brookhaven este locaţia Colizionatorului Relativistic de Ioni Grei (RHIC) unde Chimera vrea să pornească producţia de strangeleţi: Au fost găsiţi barionii ciudaţi?

Cu toate că Archonii Nobilimii Negre continuă să piardă putere zilnic, acoliţii lor iezuiţi continuă să infiltreze Alianţa Estică şi Dragonii, sperînd să creeze o nouă lume între Este şi Vest. Planurile lor nu vor reuşi căci oameni cheie în interiorul Alianţei Estice şi grupurile Dragon sînt foarte la curent cu infiltrarea.

E interesant de luat în seamă că oamenii din ţările Alianţei BRICS au cea mai pozitivă perspectivă asupra vieţii lor din toate ţările de pe planetă, potrivit acestui sondaj:
Oamenii din ţările vestice sînt pesimişti privind viitorul tinerilorAsta indică faptul că ceva pozitiv are loc acolo.

Alianţa Estică continuă cu planurile sale de demontare a sistemului petrodolarului:
Jim Willie: saudiţii pe cale de a se alătura tranzacţiilor de petrol fără dolari precum Rusia

Fisurile din Matricea sistemului financiar al Cabalei apar deja vizibile. În primul rînd, atacurile cibernetice de la banca JP Morgan:
Penetrare cibernetică în Wall Street declanşează investigaţia FBI
FBI verifică dacă Rusia a încercat atacul de la JP Morgan

JP Morgan este instituţia bancară unde este localizat serverul central al sistemului financiar şi Resetarea va fi declanşată de acolo.

Atacurile cibernetice asupra băncilor Cabalei sînt în continuă desfăşurare şi vor creşte în intensitate:
Zilnic în fiecare minut o bancă este atacată cibernetic
Războiul electromagnetic este aici

Pe partea cealaltă, sînt zone ale Luminii care deja apar în sistemul financiar:
Peste 100000 de fără casă au fost mutaţi în case şi nu se opreşte aici. Una din cele mai profunde mişcări din toate timpurile
Venitul minim garantat aprobat
Un german vrea să-ţi dea o mulţime de bani în schimbul a nimicIniţiativa meditaţiei planetare nu a declanşat răspunsul pe care îl anticipaul Forţele Luminii. Sper că oameni ca Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Cildren of the Sun, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden... au fost contactaţi căci nu am primit nici o întoarcere a informaţiei de la nici unul din ei. Dacă o masă critică de oameni ar medita chiar şi numai pentru 5 minute în acelaşi moment în fiecare Duminică, o mare coerenţă ar fi atinsă.

O altă actualizare a situaţiei planetare va urma îndată ce anumite operaţii ale Forţelor Luminii vor fi completate.

Dezicere:
Contrar prezicerilor unor oameni, NU va exista nici un eveniment major de steag fals de proporţiile celui din 9-11, nici în următoarele zile nici în viitor.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu