După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140321

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.02


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Ok. Ne-am întors. Aceasta este partea a doua. Eu sînt Lance White cu Andrew Bartzis şi am rămas la discuţia despre oraşele aeriene ale Lemuriei, salturile în viitor pentru a face corectări, aşa că am putea relua de unde am rămas...
AB: Ok. Oraşele aeriene ale Lemuriei sînt o realitate locală care se află literal în aer; dar, între celulele fiecărui atom este o cantitate infinită de spaţiu. Aşa că un oraş de aer poate fi afară de realitate între celulele Terrei şi totuşi să fie un oraş în ne-fază (defazat) cu realitatea. Deci cînd au început să construiască actuatoare (motoare, propulsoare) dimensionale care au creat efecte de călătorie în timp, un oraş de aer putea să intre în Terra şi apoi să călătorească în timp acea bucată de piatră şi să revină în aer ca să influenţeze linia de timp la nivelul familiei de suflete şi la nivel ADN. Lumea din oraşul aerian căutau versiuni ale lor înşişi pentru a corecta - unii dintre ei ar fi putut avea instigat întunericul în ei, făceau vindecări pe diferiţi oameni, în anumite momente creau literalmente o forţă de invazie pentru că în acele momente Întunericul ar fi avut planeta.
Salturile prin timp, efectuarea de corecţii, într-un sistem unde ai 5000 de alte specii care crează efecte de deplasare în timp... nu e uşor.
LW: (Rîde)
AB: Ai nevoie de multe oraşe pentru a contracara continuu asta. Unde sîntem chiar acum, 2011 pînă în 2014, fiecare bucăţică din războaiele timpului revine cam acum. E vorba de propagandă... care iese la lumină - propagandă care este veche de mii de ani, de sute de ani, de milioane de ani. Această propagandă influenţează Trezia, Conştientizarea, Deşteptarea care este finalul procesului unde neapărat să avem o Linie de Timp de Absolvire - este dorinţa Primului Creator. Deci - ce este un oraş aerian Lemurian? Un grup de oameni se adună împreună, de-manifestează corpurile fizice şi cu acea energie, crează o... realitate foarte asemănătoare visului şi acea realitate ca de vis prinde formă în atmosfera superioară unde este Aurora Borealis.
LW: Ahh...
AB: Aurora Borealis este Simţirea timpului-visare a Terrei şi este unde Soarele aduce energie acesteia, pentru ca acel sistem de energie să conţină realitate în sine. Nava... oraşul în sine, are propria sa versiune a unui Motor de Conştienţă Unită, care poate merge în orice parte a Galaxiei sau orice parte a Universului atît timp cît pot vizualiza de la distanţă (remote-view) sau să trăiască de la distanţă (remote-experience) aceste alte locuri. După ce Lemuria a trecut prin prima sa decădere şi apoi renaştere, trecem de la... hmm... îi spunem 30 de milioane de ani - simplu, pentru că au făcut salturi înapoi şi înainte, apoi au fost nevoiţi să descopere de fiecare dată cînd Terra era teleportată, vechea linie a războaielor de timp fusese terminată pentru că axa X-Y unde se afla planeta nu mai putea fi folosită ca funcţie pentru crearea unei linii de timp. Dar Simţirea care era parte a vechii linii de timp încă se afla pe Terra şi Terra a adoptat aceste noi Prime Specii. Aceste noi prime specii au devenit parte din societatea Lemuriană... şi au plecat.
LW: Ah.
AB: Cînd au plecat, au migrat în afară şi au devenit parte a realităţii poluate cu dramă, care era acolo, şi au fost forţaţi înapoi aici.
LW: Hmm.
AB: Acesta este un "du-te-vino" fără sfîrşit pe Terra. A doua renşatere a Lemuriei, după ce a decăzut şi s-a ridicat, cum oraşele de aer au realizat această linie de timp dintre aici - acest timp ar trebui să fie aici şi aici în această parte Luminoasă a spaţiului vibratoriu, ar putea încerca să împingă în afară cît mai multe din sufletele negative care se încarnează, care au fost forţate către noi de pe 6000 sau 7000 de alte planete care erau sub dominare şi control.
LW: Uau... asta e o treabă măreaţă, o treabă enormă... şi cît de izbutită a fost acţiunea?
AB: Ei bine, sîntem aici acum (amîndoi rîd). Sîntem aici acum...
LW: Corect... bun, da... deci partea cu adevărat interesantă pentru mine e că toată treaba asta a fost necesar să fie împachetată între 2011 şi 2014.
AB: Corect.
LW: Deci sîntem la final...
AB: E nevoie de Studenţi Absolvenţi - trebuie să avem Absolvenţi.
LW: Ce se întîmplă cu oamenii care nu sînt, ghilimele, "gata"? Există vreo opţiune?
AB: Terra se poate bi-localiza, poate să creeze multiple versiuni ale ei însăşi şi să permită separarea densităţilor de oameni care sînt gata şi care nu.
LW: Deci aşa apare conceptul de linii de timp diferite... pentru oamenii care sînt total adormiţi, oameni care nu vor să se trezească şi, mai degrabă, ar continua aşa şi să trăiască experienţa Luminii şi Întunericului. Deci există o posibilitate...
AB: Se află în Timpul-Visare.
LW: Ooo.
AB: Vezi, noi sîntem o societate de Unie în Timp-visare. Lumea noastră este definită - noi avem o Linie-visare Globală. Toată lumea de aici are un Centru de Visare Global. Noi trăim în oraşe de Geometrie Sacră care previn ajungerea noastră în Timpul-Visare Global.
LW: Ok...
AB: Evenimentul e despre noi, pentru o scurtă secundă, trăirea experienţei de Timp-Visare Global în Unie. Şi cu cît mai mult sîntem expuşi acesteia, cu atît mai mult oamenii treziţi încep să trăiască experienţa sincronicităţii, deja-vú, vise comune... şi apoi următorul nivel superior al oamenilor treziţi încep să interacţioneze cu ambele şi să-i înveţe pe ceilalţi; de pildă, un copil care are un vis comun în care Mama sau Tatăl sau ceva are efect, va deveni frecvent. Şi nu mai există nici o cale prin care sistemul poate preveni ca oamenii să împărtăşească - în felul acesta.
LW: Ahh... unul cîte unul!
AB: Unul cîte unul.
LW: Corect... chiar dacă există tehnologie de înalt nivel dezvoltată să observe, să monitorizeze - există control mental şi aşa mai departe.
AB: (Dă afirmativ din cap) Toate astea...
LW: Acum că ai menţionat Evenimentul. A fost un show de televiziune care s-a făcut şi a fost emis scurt, numit Evenimentul (The Event)... despre toată lumea care cade inconştientă, dar cumva au accesat viitoarele vieţi ale lor şi au - nu mai ţin minte toată povestea, dar se pare că a fost o umbră de previziune şi Întunericul, nu foloseşte industria filmului de la Hollywood pentru a însămînţa idei şi...
AB: Dezvăluiri suave.
LW: Da... dezvăluiri suave - da. Ca să poată spune "Ei bine, le-am spus ce va veni..."
AB: Ei bine, dezvăluirea suavă există din mai multe motive. La anumite momente, e doar o persoană creativă cu adevărat care vine cu o istorie incredibilă şi în alte momente sînt influenţaţi de Fiinţele Energetice care spun "Fă asta", pentru că e nevoie. Sau, ai alţi oameni care crează lucruri pentru a crea Dis-Unie (dezbinare) şi propagandă. Ştii, am vorbit despre Nibiru şi Planeta X. A fost o situaţie reală cu o planetă reală - a fost mutată - de zeci şi zeci de ori. Noi, ca specie, de fiecare dată cînd redau seria, o aducem înapoi.
LW: Ahh.
AB: A fost nevoie ca ei să instaleze tehnologie care efectiv o menţine în afară de fază, pentru ca conştienţa noastră de frică să nu o mai re-manifesteze.
LW: Uau...interesant!
AB: Ok; şi de ce Nibiru? Pentru că în trecut, principalele Fiinţe ale dominării şi controlului au avut piese-părţi ale lor înşişi pe tot cuprinsul liniei de timp, care puteau comunica cu locaţia Stupului Central, pentru că toţi sînt aceeaşi Fiinţă. Deci din 2011 pînă în 2014 sînt peste 17 milioane de "lucruri" diferite care sînt din aceste 15 Fiinţe - acum sînt 17 milioane.
LW: Acuma cum se poate rezolva asta şi ce e - hai să auzim mai multe despre Eveniment şi cum ai văzut tu asta.
AB: Ok. Tocmai am descris... în fine, voi folosi ceva ce am mai folosit în trecut. Ai copii care stau la micul dejun la masă înainte să înceapă primul curs; fiecare şcolar are situaţia asta. Acum cineva spune că a avut un vis care spune "asta şi asta şi asta" şi copilul de lîngă el exclamă "Oh, Doamne! Şi eu am avut acelaşi vis!", la fel şi următorul şi celălalt şi cel de colo. Asta începe să se petreacă peste tot în lume unde copii au tehnologie să împărtăşească informaţia. Adulţii cor experimenta o trăiere diferită, ei vor trăi - adulţii adormiţi - vor trăi experienţa deja-vú. Să spunem că ai doi oameni care merg pe stradă şi deodată unul spune "Oh, Doamne! Deja-vú!" şi în acelaşi moment cealaltă persoană spune "Oh Doamne! Deja-vú!". Ai două persoane care spun "Deja-vú" în acelaşi moment arătînd unul către celălalt - ceva ce pur şi simplu nu poţi nega - punct. Asta înseamnă că realitatea ta este pusă la încercare în acel moment şi asta este prima parte a Evenimentului. Asta ne dă nouă "avertismentul" că mai mult Timp-Visare vine.
LW: Ok; deci asta e... pentru cei care sînt mai treziţi, noi vom di... avertizaţi...
AB: Noi vom vedea asta printre oamenii noştrii care sînt adormiţi.
LW: Corect şi atunci noi vom fi capabil să interpretăm asta corect, ca parte a Evenimentului care e în desfăşurare...
AB: Corect.
LW: Pentru că noi "avem idee" despre ce e vorba acolo...
AB: Exact. Noi sntem toţi fiinţe multi-dimensionale în realităţi multiple - poate nu ştim tot despre asta, dar ştim destul să spunem "Asta e Realitate de Dis-Unie (dezbinare) şi nu Realitate de Unie".
LW: Exact! Şi a fost Realitate de Discordie de mii, sute de mii, milioane de ani...
AB: Corect.
LW: Datorată Întunericului, războaiele timpului şi restul... şi Archonii, despre care am vorbit un pic. Şi, de asemenea, vroiam să ajung la mitologia Annunaki direct...
AB: OK.
LW: Pentru că potrivit lui (Zecharia) Sitchin şi lucrării sale, Annunaki au venit aici acum mai multe sute de mii pînă la patru sute de mii de ani în urmă; şi asta a fost cînd noi eram alteraţi genetic şi folosiţi ca rasă de sclavi. Acuma, cît de mult din asta e corect?
AB: Primele trei cărţi ale lui Sitchin au acurateţe foarte mare, cu toate că liniile sale de timp sînt decalate.
LW: Ok...
AB: Lucrarea lui Sitchin a fost co-optată (deviată) şi motivul - cînd Sitchin a scris cărţile sale, a avut fiinţe multi-dimensionale care l-au ajutat să traducă textele. A fost o persoană înalt spirituală care a avut un scop să vină aici. Primele sale 3 cărţi, pînă la Războaiele Zeilor şi Omul au acurateţe totală - timpul este puţin decalat pentru că Terra a schimbat fluxurile de timp de atîtea ori că nu mai poţi menţine acurateţea timpului...
LW: Corect.
AB: Annunaki au fost momiţi aici. Planeta lor, Nibiru, sau cum vrei să-i spui, este o planetă care circula liber ca plentă Entitate Galactică. Ei aveau un motor în ea care nu are nevoie de un sistem solar pentru a o susţine. Ei au avut mai multe versiuni de motor planetar; noi avem un Motor de Conştienţă în Unie. Ei au avut un Motor Dimensional, deci conştienţa avea nevoie doar de o societate conducătoare pentru a funcţiona fizic cu tehnologia cristalină a Motorului Dimensional, pentru a merge oriunde doreau. Şi cînd poţi merge oriunde poţi face orice doreşti care este în libera ta dorinţă să faci.
A fost o Fiinţă multi-dimensională, în prezent este cel care conduce toate ţările arabe - piesele-părţi ale sale sînt toate capetele familiilor arabe... "oamenii care iau deciziile" şi un nivel mai jos de cel care ia decizii şi apoi familiile lor bancare: toţi aceştia sînt O Fiinţă. Este cea care a i-a momit pe Annunaki de unde erau, prin crearea de nadă şi cîrlig; aşa că ei au venit într-o lume şi au văzut tehnologie părăsită şi o lume distrusă; au continuat cu lumea următoare, cu următoarea, cu următoarea, pînă cînd în final au ajuns la sistemul nostru solar unde nu exista nimeni care să îl apere... complet gol. Toate forţele Luminii şi Întunericului se epuizaseră unele pe altele şi efectiv nu mai erau capabile să mai lupte - erau terminate. Terra fusese abandonată - efectiv abandonată... cu excepţia a ceea ce rămăsese din noi, înainte de Ridicarea... Atlantisului.
LW: Ok...
AB: Lemuria decăzuse, războaie ale liniilor de timp multiple, specii mor, specii pleacă, vin înapoi şi deodată e pustiu... Annunaki sosec şi se întreabă "Ce e cu toată tehologia asta - şi o adunătură de oameni care arată foarte primitiv cu tehnologie înalt spirituală?" şi se scarpină în cap şi atunci au realizat că "Ei sînt noi - ADN-ul lor e înrudit cu noi."
LW: Ahh.
AB: Fiinţa care i-a momit aici, i-a momit pentru a-i captura în această societate. Pentru a ajunge în sistemul solar al Terrei e nevoie să foloseşti porţile stelare din Soare, pentru a ajunge aici, ai nevoie de relaţii spirituale sau înrudire ADN pentru a intra într-un sistem solar - este esenţial pentru că aşa funcţionează toate. Annunaki, ca o Planetă Galactică de circulaţie-liberă, a ajuns n sistemul solar al nostru şi n-au ştiut în nici un moment că au avut ADN înrudit cu al nostru, dar Fiinţa care i-a ademenit a ştiut. I-a capturat în ciclul de încarnare şi i-a deposedat de psihicele cele mai puternice şi i-a forţat în ciclul de reîncarnare. Şi apoi al doilea cel mai puternic strat, a devenit noua intrare de ADN pentru tehnologia costumului de carne pe care o avem aici... pentru că aveau nevoie de tehnologia de la Annunaki, ADN-ul de la Annunaki şi codurile de suflet, pentru că Annunaki călătoriseră peste tot în Univers cu planeta lor care putea merge oriunde.
Bun, principalele Fiinţe ale Controlului au încercat să colecteze coduri de suflet. Codurile de suflet determină ADN-ul şi înrudirea de suflet cu un Sistem Solar - determină unde poţi merge. Dacă eşti o persoană care ai trăit doar pe 10 planete poţi merge doar pe aceste 10 planete la nivel de suflet. Dacă vrei să mergi pe mai multe, trebuie să te încarnezi pe acestea. Deci ce au făcut aceste Fiinţe, atrăgeau oameni aici care aveau coduri de suflet de peste tot... aşa că aveau nevoie de Annunaki pentru că aveau o piesă din puzzle care le-ar fi deschis aceast sector de Univers, acel sector de Univer, celălalt sector de Univers şi aşa mai departe. Au fost atraşi aici, acum Sitchin a avut destulă dreptate despre mineritul Terrei, dar nu era vorba de materiale. Era vorba efectiv de energia care era în materiale necesară să meargă altundeva pentru ca sufletele care aveau baza pe Terra care ar fi migrat altundeva să simtă această energie a aurului în alte părţi şi apoi să fie momite înapoi în maşină.
LW: Hmm.
AB: Acesta e controlul lor. Aşa merge sistemul lor aici. Annunaki... încă au liberă dorinţă, dar cu adevărat nu au înţeles scala Jocului în care au fost aduşi.
LW: Uau. Deci într-un sens, erau... chiar dacă nu au fost victime, au fost, într-un sens...
AB: Păcăliţi.
LW: Victime ca şi restul dintre noi. Acuma, Annunaki, ei sînt Reptilieni naturali sau Draconieni, sau...?
AB: Aici e treaba, aveau deja suficientă "tehnologie de costum de carne", că sînt un pic din orice; nu orice orice, dar aveau destulă. Vreau să spun, arătau la fel ca oamenii, dar erau căteva rădăcini rpintre ei care au ales alte modele de ADN, chiar dacă erau aceeaşi specie. Puteau face ce doreau cu ADN-ul lor.
LW: Au fost Annunaki sau acele 15 Fiinţe originale cei care au dezvoltat genetica care îi facea să se poată înfăţişa ca Fiinţe de Lumină? În alte cuvinte, au luat ce era mai bun din genetica tuturor raselor şi au creat Matricea Falsei Lumini.
AB: Corect. Matricea Falsei Lumini a început în mod esenţial prin aducerea Annunaki aici. Fiinţele Falsei Lumini, Tehnologia Falsei Lumini a fost creată efectiv de Annunaki şi apoi distribuită pe restul planetelor aflate sub dominare şi control.
LW: Ahh...
AB: Îţi aminteşti că am spus că sînt Chakra Utere? Că dacă trăieşti la suprafaţa planetei interacţionează cu tine? Ei bine, aduci un Maestru ADN Annunaki şi un Maestru de Arme Annunaki şi îi pui acolo, lîngă o Piramidă care urcă conştienţa lor, ce vor crea aceştia? Arme de război în masă, dispozitive de tehnologie ADN de masă care pot fi împrăştiate într-un sistem industrial de dominare şi control al planetelor.
LW: Deci, într-un sens, Terra a devenit ca un teren de fertilizare şi încolţire a dominării şi controlului...
AB: Absolut!
LW: ...al restului Galaxiei.
AB: Datorită chakrelor, Chakrelor Uter de aici - avem 200 - şi asta e unic şi dincolo de unic. Sînt alte planete care au Utere Chakre, dar au doar trei sau patru. Noi avem 200.
LW: Şi acum care-i treaba cu chakrele noastre - e o întreagă controversă despre noi care avem 7 chakre, 12 chakre şi apoi George Kavassilas a adus ideea că chakrele au fost instalate, ca metodă de a avea acces la noi dinspre partea Întunericului.
AB: Este... corect. Şi e şi greşit. Avem atît de multe Prima Specie pe Terra... de unde începi? E corect pentru unui, doi, trei, dar şaptesprezece pînă la treizeci şi patru au 185 de chakre, 19, nu... depinde - atît de multe Prima Specie, este - istoria este atît de stufoasă. Deci îi dau tot creditul lui George pentru că a numit această idee, acum următoarea fază, tu, tu, tu şi tu. Dacă este o Prima Specie pe care doreau să o domine mai mult, este pentru că au vrut să încrucişeze acea specie cu populaţia în masă şi dacă au făcut-o aveau nevoie să controleze acel sistem de chakre şi să instaleze dominarea şi controlul la nivel de chakra.
LW: A-hamm, corect; şi asta este realizat prin procesul de încarnare, corect?
AB: Corect.
LW: Deci, ce altceva a mai fost distorsionat în procesul de încarnare şi, mmm...
AB: Multe!
LW: Multe. (amîndoi rîd) adică, bazic, nimeni nu a absolvit în ultimii 400 de mii şi ceva de ani?
AB: Corect.
LW: Ok, deci există indivizi... pentru că mi se pare mie că sînt indivizi care sînt fiinţe care arată ca oamenii care nu sînt nici măcar pe aproape de a fi uman şi s-ar putea să nu fie nici "însufleţit" - adică, nu au suflet, sau... e posibil ca asta...
AB: Costume bio-mecanice, la asta te referi?
LW: Cred... ăăă... clone?
AB: Clone... bun, uite cum e treaba - cînd creezi o clonă a unei persoane ai o scînteie a acelei persoane înăuntru. Sîntem fiinţe multi-dimensionale. Cînd creezi o clonă, e o scînteie a ei acolo. Cînd funcţionez am părţi... în părţi ale diferitelor dimensiuni care inter-funcţionează aşa că eu pot fi în zona asta făcînd asta. Cînd creezi o clonă a unei persoane, ai creat în esenţă o scînteie care are un tipar contractual de suflet foarte asemănător cu persoana. Dar este împotriva liberei voinţe suverane a enităţii cînd colectezi ADN-ul unei persoane şi faci o clonă din el. Deci, imediat ce ai creat o clonă împotriva liberei voinţe suverane, acea entitate este în dominare şi control şi are foarte puţin din propria suveranitate. Deci... o Simţire poate intra şi ieşi din ea în orice moment. Marea majoritate a lumilor de pe acolo, au comerţ, unde Fiinţele construiesc genetic un costum pentru o conştienţă pentru a transmite de pe o planetă pe alta... şi atunci merg în acel costum, trăiesc acolo o perioadă şi apoi părăsesc acel costum şi acel costum este depus în stocare la rece pentru ei. Sau, demaifestează un corp, călătoresc energetic la planetă şi manifestă un corp altundeva.
LW: Bun, acuma, aşa cum am fost proiectaţi original, capabili să facem...
AB: Exact asta.
LW: Să facem asta şi să călătorim în timp şi să ne bi-localizăm şi să ne mişcăm între dimensiuni şi aşa mai departe.
AB: Corect.
LW: Deci, asta, probabil nu... aceste capacităţi nu au existat de sute de mii de ani datorită fragmentării şi sistemului de control care este configurat. Aşa că acum cum va putea fi rezolvată toată treaba asta - care sînt cîteva din căile pentru a rezolva asta, cu toate versiunile astea diferite - la un moment dat toate astea vor fi... ah, vor fi "unificate"?
AB: Prin Timpul-visare.
LW: Prin Timpul-visare... oh. Ok.
AB: Mereu ajungem înapoi la Timpul-visare. Tehnologia costumului de carne a fost creat în Timpul-visare de către Conştienţa Unită.
LW: Ahh...interesant.
AB: Şi atunci ai Fiinţe care piratează Lumea Astrală şi crează Timpuri-visare false în oraşele de Geometrie Sacră.
LW: Corect... corect! Şi cele mai multe oraşe mari sînt Oraşe de Geomerie Sacră, nu-i aşa?
AB: Absolut toate sînt.
LW: Toate... da... deci...
AB: Sistemul de drumuri este parte a Geometriei Sacre...
LW: Numele...
AB: Numele... stîlpii de iluminare, firele electrice, cablurile electrice, ia ghici, totul e integrat în Geometria Sacră.


LW: Corect, deci, bazic, (rîde) nu avem prea mari şanse să ne trezim - deloc, doar dacă...
AB: Avem... totul este să creăm libera voinţă suverană. Ştii, înainte, cînd eram în afară vorbeam despre - ştii - Industria Lucrătorilor în Lumină.
LW: Oh corect... corect.
AB: Sînt cîţiva Lucrători ai Luminii foarte puternici pe acolo şi am ceva să le spun: Nu mai putem fi "majorete". E nevoie să fim pro-activi. Avem nevoie să mergem afară şi să mărşăluim. Avem nevoie să începem să ne folosim prezenţa natuarlă pentru a crea scînteia marşului...
LW: Mmm. (Dă din cap afirmativ)
AB: Într-un marş al unităţii - ştii, unui tip poate nu îi place de tipul ăsta. Altui tip poate nu îi place munca tipei ăsteia, dar totuşi, în unitate, avem nevoie de multă iertare pentru a veni împreună şi este parte din "Rezistenţa Eliberează Terra".
LW: Da, absolut (dă din cap). Sînt pentru asta! Şi asta înseamnă să pui deoparte toate diferenţele percepute care aduc în faţă ego-ul.
AB: Absolut.
LW: Ştii, atît de mulţi oameni din New Age sînt... ahh, ştii... "îndrăgostiţi de propria lor creaţie!".
AB: (Dă din cap) Sînt pierduţi în Lumină, iubire şi iluminare...
LW: Corect!
AB: Şi sînt "ignoranţi... iluminant ignoranţi" ai realităţii.
LW: Corect şi aşa, nea-m pierdut limita şi furia...
AB: Dap.
LW: Şi avem nevoie de acel combustibil- avem nevoie să devenim furioşi...
AB: Da.
LW: Avem nevoie să devenim furioşi.
AB: Da.
LW: Avem nevoie să vedem adevărul căci e important cînd oamenii arată catre ceea ce se întîmplă cu adevărat ceea ce noi - Lucrătorii în Lumină - nu spunem "Bine, te duci în jos pe calea conspirativă". Avem nevoie să fim capabili să vedem despre ce vorbim aici şi să înţelegem în nivelele adînci pentru că aşa înţelegem cum putem veni împreună în Conştienţa Unită.
AB: Corect.
LW: Pentru că asta e cheia nu-i aşa?
AB: Absolut! Unia Conştienţei nu are "dezacorduri" în ea...
LW: Corect... (Rîd amîndoi şi dau din cap afirmativ)... corect!
AB: Conştienţa în Unie nu are un grup de majorete.
LW: Corect
AB: Atunci toată lumea este "în termeni metaforici" cu o pancartă pe care e o furcă şi alta pe care e o torţă. Ştii, nu vreau să spun "creaţi violenţă" dar spun că semnele vorbesc tot limbajul metaforic de care e nevoie: pe o pancartă e o furcă pe cealaltă e o torţă- Ai zece mii de oameni pe străzile Americii care fac asta, vor şti că maifa s-a întors. Mafia a fost întotdeauna cea care i-a învins.


LW: Acuma, cum ştim ce... cum ştim ce să facem cu informaţiile noastre cînd am înţeles cum este configurat sistemul de control să recunoască atunci cînd cineva primeşte prea multă lumină, sau ajung prea aproape, ştii, cum creşte iarba - ei pot vedea că se petrece ceva...
AB: Creşte repede.
LW: Şi ei vin şi o taie.
AB: Da.
LW: Nu aşa funcţionează?
AB: Totul se reduce la a-ţi reclama Libera Voinţă Suverană şi să o foloseşti şi să o respecţi la orice nivel. Am pus împreună nişte documente de eliminare a contractelor spirituale pentru bănci, guverne şi pentru mass-media.
LW: Oh bun!
AB: Şi voi mai veni şi cu altele cum să reafirmi contractele spirituale cu Simţirea Terrei - separat de sistemul de dominare şi control. Ştii, încurajez oamenii care le-au citit pe acestea, să le adauge pe ale lor proprii, e doar un cadru de lucru, şi acest cadru de lucru este pentru ca tu să-l foloseşti şi cu cuvintele să te împuterniceşti pe tine însuţi, pentru ca să înţelegi Libera Voinţă Suverană şi cum te separi de familia de suflete ruginită* care a fost încarnată cu forţa cu noi. (*se referă la cele 15 Fiinţe multidimensionale).
LW: Corect... corect. Şi ai un Website pentru asta?
AB: Da. www.andrewbartzis.com
LW: Perfect...perfect. Deci...2011 pînă în 2014 – suntem în această fereastră de timp acum...
AB: Corect.
LW: Ce se întîmplă... deci, vor fi oameni care poate nici nu vor şti - nu vor fi conştienţi - de ceea ce se petrece. Apoi va veni 2015... 2016, 2017 şi 2018.
AB: Vor fi şi ei totuşi în Timp-visare.
LW: În Timp-visare...! În regulă...
AB: Şi cînd vor fi gata să revină va fi ca şi cum ar fi trecut doar cîteva minute sau secunde.
LW: Corect... pentru că de fapt va fi...
AB: Sînt suspendaţi şi ţinuţi în Timpul-Visare pînă cînd vor fi pregătiţi...
LW: Corect... corect...
AB: Dar Terra se va rupe în realităţi locale din nou.
LW: Oh bine...
AB: Cînd armatele au început să mărşăluiascp pentru Roma... pentru China... pentru Mongolia, ei cucereau fiecare realitate locală şi odată ce le-au cucerit pe toate au făcut drumuri pentru toate şi le-au legat la Oraşele Geometriei Sacre - le-au luat Conştienţa Unită şi au făcut o lume de Dis-unitate...
LW: Mm-hmm.
AB: Pentru că erau toate locaţii centralizate pentru reţelele de drumuri şi oraşe dominatoare.
LW: Şi asta e conectată şi cu liniile-lege, corect?
AB: Corect. A fost pentru suprascrierea liniilor-lege...
LW: Să le suprascrie... da... au fost suprascrise...
AB: Corect.
LW: Deci, toţi aceşti oameni care fac treaba liniilor-lege - fac ceva pozitiv? adică, sînt, de fapt...
AB: Oh, fac treabă foarte pozitivă! Energia Terrei a trecut de la a 7-a dimensiune la a6-a dimensiune la a 5-a dimensiune, la a 4-a pînă unde sîntem acum: a 3-a de jos.
LW: Da.
AB: Pentru că dacă avem vreo putere, lujerele noastre cresc foarte repede şi sînd nevoiţi să le taie repede.
LW: Corect...
AB: Deci lucrarea pe grilă - absolut importantă!
LW: Ok...
AB: Dacă am fi avut oameni acolo care erau în vreun fel de unitate să... să facem o lucrare pe grilă cu 5000 de oameni în acelaşi moment şi 1000 să ţintească o linie-lege, alţi 1000 să ţintească alta, potrivit unui sistem calendaristic poţi schimba felul în care liniile-lege crează energie pentru toţi fraţii şi surorile acestei lumi. Liniile-lege crează tipare energetice pentru ca conştienţa să se extindă. Este şi axa X-Y pentru proiecţia astrală. Am avut mii de societăţi şi civilizaţii prin cultura noastră. Acum sîntem o cultură cu motor mediatic. Ei sînt proprietarii tradiţiilor noastre orale. Istoricii oratori au fost eliminaţi. Încă mai avem cîţiva pe acolo care încearcă acum să promoveze această cultură, dar oamenii sînt născuţi în generaţia TV, generaţia media, asta este istoria lor orală. Nu mai e vorba de mam ta, tatăl tău...
LW: Corect...
AB: Aici e nevoie de schimbare, oameni ca mine - să vină să facă prezentări orale ale Registrelor Akashice - nu în transă... Poţi comunica şi vorbi cu mine. Sînt o persoană reală.
LW: Corect... corect şi poţi prezenta faptele...
AB: Eu nu canalizez, nu sunt nimic din astea. Sînt, pur şi simplu, în Registrul Akashic într-o Perspectivă Sacră Neutră. Dacă văd ceva care este "rău şi întunecat" în Registrul Akashic, nu mă răneşte, pentru că e doar o informaţie. Dacă permit ca eu însumi să trec în polaritate şi să fiu afectat de asta, nu mai pot citi Registrele Akashice. E necesar să fie o rememorare-rechemare neutră a acestora.
LW: Şi atunci vine ideea de a lucra cu mare grijă asupra propriilor judecăţi.
AB: Da.
LW: Pentru că odată ce intrăm în judecată, am intrat în conştienţă polarizată.
AB: Corect.
LW: Şi cînd sîntem în... aah... ştii... dualitate, deci... nu e ego-ul care e rău, e doar...
AB: E o unealtă de surpavieţuire.
LW: Corect. Şi venim dinspre supravieţuire pentru că a fost aruncată către noi de la stînga, dreapta şi din centru, din toate părţile - inclusiv în Timpul-visare al nostru.
AB: Dap.
LW: Bine, se pare că sîntem gata să luăm o pauză... şi ne vom reîntoarce cu Andrew Bartzis şi vom vorbi mai multe despre aceste lucruri!
AB: Astea au fost 25 de minute rapide!
LW: Nene - au zburat, nu-i aşa?! Chiar aşa... uau.

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale www.sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţine contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.

Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01:: Ep.03


3 comentarii: