După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140902

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 26 august 2014


În regulă Doamnelor şi Domnilor. Bine aţi venit la o nouă ediţie a emisiunii radio Victoria Luminii. O pre-înregistrare specială cu Cobra (2012portal.blogspot.com) din 26 august 2014. [...] Doresc să vă reamintesc că am un site numit thepromiserevealed.com [...] Apreciem donaţiile voastre ca suport foarte mult pentru că lucrăm din greu. Vreau să vă reamintesc şi că avem o pagină web numită prepareforchange.net pe care Cobra şi eu o sprijinim cu tărie şi am lucrat pentru a vă aduce informaţie despre Eveniment. Să vă reamintesc tuturor, multe dintre întrebările pe care le-aţi trimis au fost răspunse deja acolo. [...] Unii oameni vor să ştie cine e Cobra. Unii vor să ştie ce se întîmplă la Eveniment. Vă rog să mergeţi pe prepareforchange.net şi să studiaţi acestea. Vreau să mulţumesc tuturor pentru mesajele minunate de iubire şi sprijin pe care le-am primit cu privire la turnura pe care a luat-o sănătatea mea. Am urcat în Internet un blog de natură pozitivă unde împărtăşesc cu am răsucit anumite situaţii. Sunt noutăţi minunate. Vreau să mulţumesc celor care au mulţumit lui Cobra şi mie pentru munca şi efortul pe care îl facem. Am dori să continuaţi să sprijiniţi ideile şi misiunea prin învăţare, creştere şi împărtăşire a cît mai multă iubire necondiţionată, iertare şi pace pe cît puteţi şi să împărtăşiţi vestea bună despre inevitabila transformare spirituală a acestei planete cu revelarea familiei noastre spaţiale şi ceea ce înseamnă aceasta pentru TERRA. [...]

Rob - În regulă, prieteni, cum am promis, este Cobra cu noi pe linie. Sîntem pregătiţi pentru un interviu grozav astăzi. Avem multe întrebări care se repetă luna aceasta. Am vorbit despre asta şi vreau să împărtăşesc cu oamenii. Am primit multe întrebări referitoare la Karma, s-a vorbit mult printre diferitele religii ale lumii, natura cauzei şi efectului. Exact ca şi gravitaţia, nu se întîmplă. Sîntem cu toţii fiinţe de lumină pe care o improşcăm către exterior prin gîndurile noastre şi ele se întorc la noi. La un anumit nivel e necesar să trăim anumite situaţii. Ai lămurit asta... şi dr.Frank Strange a sprijinit şi el idea precum şi Omnac Omnac, femeia de pe Venus care vine din lumea astrală. Să lămurescă situaţia ei Karmică şi să poată avea ultima viaţă pe Terra, a ales să vină aici. Voi împărtăşi multă informaţie din învăţăturile ei în conferinţa mea de la Muntele Shasta. Am dorit să vă citesc ce spune ea despre Krama. "Probabil, Karma este deseori greşit înţeleasă. Mulţi privesc Karma ca pe o pedeapsă pentru faptele trecute şi prezente. În realitatea Karma poate fi de a trăi experienţe pozitive su dificile. Karma poate fi şi recompensă pentru fapte şi acţiuni pozitive. Totul depinde de sufletul individului. Conştienţa, experienţa şi responsabilităţile fiecărui suflet în particular. Cu cît cineva este mai conştient şi mai responsabil acela se îndreaptă spre acţiunile şi relaţiile proprii care au de-a face mult cu cantitatea de Karma care se acumulează, fie ea pozitivă sau negativă."
Celălalt lucru pe care îl spune este: "Karma nu este acumulată numai în fizic ci şi alte dimensiuni, de asemenea." Ai fi de acord în nişte limite cu această înţelegere a Karmei? Am avut o discuţie înainte şi ai spus că nu e chiar o pedeapsă ceea ce ea a întărit. Poţi expune mai adînc despre asta?
COBRA - Nu sînt de acord cu noţiunea că Karma ar fi un sistem de pedeapsă. Nu-mi place să folosesc acel cuvînt căci este atît de încărcat şi a fost folosit greşti foarte mult de Archoni care de fapt instalează sistemul de pedeapsă pe planetă în aceste două planuri şi în planul fizic. Aş spune simplu că există o lege a manifestării. Dacă ai acţiuni negative vei tinde să atragi mai multe acţiuni negative în viitor. N-aş numi-o nici măcar lege a cauzei şi efectului. Sînt mulţi factori care determină ce se va manifesta. Aş spune simplu, dacă te centrezi pe pozitiv tinzi să manifeşti mai mult pozitiv şi dacă te centrezi pe negativ în gîndurile tale şi emoţiile tale şi acţiunile tale, atunci tinzi să manifeşti mai mult negativ şi nu există nici un fel de pedepsire implicată în toate astea. Nu există nici un sistem de recompense sau sistem de pedepse implicate aici. Archonii au manipulat şi folosit distorsionat acest fapt şi prin crearea în fapt a unui sistem de pedeapsă în planul astral şi de asemenea în planul fizic. Nu aş folosi niciodată acest cuvînt pentru că este foarte încărcat şi foarte greşit folosit.

Rob - Poate m-ai auzit că spuneam şi eu că nu e un sistem de pedeapsă. Dar vibraţia experienţei, dacă ai fi ca mine, eu deseori judec şi sînt nerăbdător şi acest tip de energie pe care o depun în afară revine la mine şi e o lecţie, e o oportunitate de a creşte în compasiune şi înţelegere cu aceeaşi vibraţie pe care am atras-o către mine şi care rezultă că în interiorul meu este o experienţă de învăţare. Asta am vrut să spun. Eşti de acord cu asta?
COBRA - N-aş fi de acord nici măcar cu asta. Nu aş spune că Planeta Terra este o şcoală sau o experienţă de învăţare. Aş spun că sînt căi mult mai bune de a creşte şi învăţa decît experienţele negative care sînt oglindite înapoi la tine. E un sistem de buclă închisă. Oriunde altundeva în Univers, dacă ai un gînd negativ, ai primi vindecare. Majoritatea oamenilor ar fi deschişi la acea vindecare şi s-ar vindeca. Aş spune că cele mai vechi concepte au fost folosite eronat pentru a face oamenii să creadă, să sprijine sistemul de reciclare, sistemul de reîncarnare cum că ar avea ceva de învăţat aici. Nu e adevărat. Nu sînt de acord cu asta.

Rob - Voi fi nevoit să nu fiu de acord cu tine despre asta. Înţelegerea mea şi învăţăturile mele şi toate informaţiile pe care le am le-am simţit şi am intuit şi mi-am format propria experienţă, nu văd asta ca pe un sistem de pedeapsă. Văd asta ca pe un rezultat al cauzei şi efectului. Reîncarnarea este un fapt şi este acceptat în toate lumile. Lumea materială a avut permanent aceste probleme şi au fost ceva noi dezvoltări, precum ai spus, care au fost întărite de unele informaţii pe care le-am primit de la Venusieni sau Pleiadeeni din planul astral.
COBRA - Da, fiecare planetă are un corp fizic şi de asemenea un corp eteric şi un corp astral. Corpul astral al planetei este foarte mult conectat cu formele de viaţă care locuiesc planeta. Planeta Terra are un corp astral care este direct conectat cu umanitatea şi alte forme de viaţă de pe planetă şi este, desigur, diferit de corpul astral al sistemului stelar Pleiade.

Rob - OK, mulţumesc pentru acest răspuns. Ai fi de acord că sîntem suflete şi că descindem şi începem, trecem printr-un proces şi procesul sufletului şi scopul în viaţă este să treacă printr-un proces continuu de ascensiune care începe ca mineral, trece spre viaţa vegetală care se extinde pe milioane de ani şi multe lumi diferite experimentează trăirea sentimentelor şi emoţiilor şi apoi trece la o viaţă existenţială ca animal şi are o experienţă de viaţă extrem de lungă în acest stadiu, multe milioane de ani, şi apoi sufletul devine o fiinţă fizică. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Acesta este un curs posibil al evoluţiei. Oamenii din Stele de pe planeta aceasta nu au trecut prin acest proces. Oamenii Stelari de pe această planetă au trecut printr-un proces diferit cînd au fost zămisliţi din soarele central, au trecut prin evoluţie angelică care descins (coborît-N.T.) prin dimensiuni în fizicalitate. Da, marea majoritate a umanităţii de pe planetă a trecut prin faza minerală, a trecut la faza vegetală şi prin faza animală în milioane de ani. Avem două cursuri de evoluţie aici care interacţionează şi se integrază unul cu celălalt.

Rob - OK, alt lucru care aş dori să te întreb pe aceeaşi linie: eşti de acord că noi ca corpuri de suflet avem mai multe straturi sau corpuri care experimentează trăirea din palnul fizic? Sentimentul meu este că este scopul creaţiei pe planuri diferite - de a sprijini viaţa, oricare ar fi pe acel plan. Simt din propria intuiţie şi experienţă şi înţelegerea călătoriilor mele de suflet ca învăţăm permanent, evoluăm şi creştem asta, aş spune, în trecut, potrivit învăţăturilor pe care le-ai dat şi ale altor oameni cărora le-am cerut lămuriri, indică schimbări drastice care au loc. Deci supă miliarde de ani tot Universul se schimbă şi apare o nouă vibraţie care comută lumile pozitive şi negative într-un proces radical de completă transformare. Ai fi de acord că devenim co-creatori ca scînteie divină de spirit ca picături în oceanul infinitului? Expresiile noastre individuale sînt co-creatori cu zeitatea supremă?
COBRA - Da, aş fi de acord cu asta.

Rob - OK. Altceva ce aş dori ca tu să comentezi înainte să trecem la întrebările oamenilor. Aş dori să îţi spun cele 7 legi care mi-au fost date recent îrin informaţiile de la Omnec Onec. Cele 7 legi de bază care sînt legi divine. Ei susţin că aceste legi sînt cunoscute în toate lumile şi că ştiinţa călătoriei sufletului este înţeleasă şi că procesul spiritual al călătoriei sufletului este o tehnică folosită în toate lumile ce permite oricărui individ să aibă propriile experienţe. Iată cele 7 legi de bază de pe Venus şi cele 7 legi divine. Aş dori să comentezi după ce le spun pe toate 7. 1. Cunoaşte-te pe tine însuţi, fi parte din creator. 2. Fi recunoscător pentru experimentarea trăirii existenţei. 3. A nu se judeca ci accepta toate fiinţele. 4. Pentru a cunoaşte am existat în toate formele vieţii. 5. Să ne împlinim propriile responsabilităţi în fiecare ciclu de viaţă. 6. Fii supus legilor naturii în societatea în care există. 7. Învaţă din greşeli pentru a nu mai repeta vechile lecţii. Asta sună bine.
COBRA - Aş spune că fiecare persoană are nevoie să găsească răspunsurile la această întrebare pentru sine. Mergi în interior şi simte şi vezi dacă rezonează cu tine.

Rob - OK. Voi da cele 7 legi divine: 1.Iubeşte toate creaţiile vii. 2. Folosirea propriei energii pentru a sprijinii lumile noastre. 3. Împărtăşeşte cunoaşterea şi înţelepciunea. 4.Înţelege egalitatea tuturor sufletelor. 5. Niciodată nu folosi puterea pentru a manipula sau controla. 6. Cunoaşte că sufletul este nemuritor. 7. Mulţumeşte fiinţei divine unie în fiecare zi. Acestea sînt regulile după care ei merg pe Venus. Întrebările pe care le-am avut despre Karma au fost multe dar voi trece acum prin întrebări de la alţi indivizi. CÎt de mult întrevezi că comportamentul uman, gîndurile şi vorbirea vor evolua curînd după ce implanturile de tehnologie de unde scalare sînt scoase după Eveniment?
COBRA - Cînd tehnologia scalară este scoasă mă aştept la schimbări dreastice de îmbunătăţire în comportamentul uman. Acea tehnologie este unul din principalii factori pentru care oamenii se comportă ciudat.

Rob - În aceste momente simţi că comportamentul uman este mai influenţat de tehnologia ARchonică în sine sau se datorează programarii mentale care merge pe pilor automat şi a persistat atît de mult şi obiceiuri negative au devenit atît de integrate în umani că tehnologia scalară nu mai e atît de influentă?
COBRA - Este foarte influentă. Cînd tehnolgia este scoasă, lumina poate ajunge aici şi începe să desintegreze toată programarea mentală. Programarea mentală poate fi menţinută numai cu o entropie constantă, cu bombardament constant cu negativitate. Deci cînt negativitatea este scoasă, programarea începe automat să se dizolve.

Rob - OK. Insitutul Carlini a urmărit efectele ejecţiilor solare intense şi efectele ejectării de masă coronală asupra corpului uman de mai mulţi ani. Aceste simptome coincid cu momentele erupţiilor solare. Sentimente extrem de puternice sau electricitate care curge prin corpul nostru, slăbiciune accentuată sau oboseală, pulsaţii în cap, anxietate, palpitaţii, febră, simptome ca de gripă etc. Ai ceva informaţie pe care o poţi împărtăşi despre erupţiile solare? Există şi alţi factori pe care îi poţi menţiona care ar putea cauza aceste simptome care sînt un fenomen nou în anii recenţi?
COBRA - Sînt mulţi factori care cauzează aceasta. Unul îl reprezintă erupţiile solare, dar nu este singurul. Activitatea solară este foarte puternic corelată cu activitatea Soarelui Central Galactic care este şi ea în creştere. Desigur multe din aceste fenomene nu au nimic de a face cu erupţiile soalre sau activitatea galactică ci majoritatea sînt create de tehnologia scalară. Tehnologia scalară poate crea senzaţii foarte stranii în corp.

Rob - OK, mulţumesc. Am avut compresia penetrări luminii pînă la... cred 100 de yarzi sau 300 de picioare de la suprafaţa planetei şi sub suprafaţa planetei. Am avut mulţi, mulţi paraziţi astrali. Se pare că ne mişcăm foarte repede dinspre limita de 9 mile către asta. Unde sîntem acum cu evoluţia odată ce am fost comprimaţi la o zonă mică? E mai uşor? Au plecat?
COBRA - Da, afost un proces destul de dramatic cu paraziţii astrali. Sînt aproape duşi. Asta nu mai e principala problemă privind influenţa ne-fizică.

Rob - Ok, ca o notă aparte. Ţi-am trimis o fotografie, o persoană mi-a trimis fotografii. Arată ca un fel de entităţi biologice terrestre, dar aş dori comentariul tău. Arătau ca nişte paraziţi astrali?
COBRA - Nu, nu. Am văzut fotografiile şi arată ca nişte entităţi biologice fizice.

Rob - Da, aşa m-am gîndit şi eu. Următoarea întrebare: dacă sînt atît de disperaţi şi de necontrolat ce opreşte Chimera de la a detona bombele strangelet? De ce nu au făcut-o încă?
COBRA - Pentru că i-ar distruge şi pe ei în acelaşi timp şi ei vor să supravieţuiască.

Rob - Care este conexiunea între RV (revalorizarea) dinarului irakian pe linia monedelor globale şi re-setarea şi Eveneimentul în sine? Este posibil ca unul să fie înaintea celuilalt?
COBRA - Sînt multe discuţii despre aşa numita RV revalorizare. Voi repeta încă o dată. Este foarte puţin probabil că va avea loc înainte de Eveniment şi există un motiv simplu pentru asta. Sistemul financiar din lumea largă este conectat prin super computere la o reţea. Este o reţea închisă şi nu operează ca o reţea publică, ca Internet-ul. Este o reţea închisă şi Cabala sau mai precis grupul Chimera controlează acea reţea. Şi pînă cînd Cabala va fi scoasă, RV nu poate avea loc pentru că e necesar să aibă loc prin sistemul bancar şi este foarte improbabil că această reţea va fi în mîinile forţelor luminii înainte de Eveniment. Pentru că, evident, Cabala va trece la represalii şi nu e o idee bună.

Rob - Corect, dar este posibil ceea ce ai spus?
COBRA - Este o şansă extrem de îndepărtată şi mică.

Rob - Am vorbit cu cineva, nu pot să spun cine, desigur, ai sînt foarte îndeaproape asociaţi cu nivele de sus ale RV în Reno şi încearcă să reuşească asta şi, de fapt, se gîndesc că e posibil ca lucrurile să fie pregătite. Eu, personal, voi fi de acord cu tine. NU văd cu adevărat ca asta să aibă loc. I-am întrebat astăzi dacă vreo monedă ar putea fi revalorizată înaintea alteia. Cum ar fi - doar una - să vedem cum merge, ce rezultate ar fi şi au spus că e necesar să fie toate deodată ceea ce întăreşte sentimentele mele că va fi necesar Evenimentul pentru ca asta să aibă loc.
COBRA - Da, aceasta este singura cale precaută pentru a avea loc. Singura cale echilibrată pentru ca să se întîmple.

Rob - Da şi am sentimentul că sîntem mai departe decît oamenii ar putea gîndi. Ăsta e felul meu de a nu accepta niciodată ca speranţele mele să fie prea sus. Iată o serie de întrebări: grupa de sînge RH, unii oameni susţin Sfîntul Graal. Duce înapoi pînă la Iisus. Dacă nu de acolo atunci de unde îşi trage originea această linie de sînge sau e doar un mit?
COBRA - Aş spune linia de sînge pozitiv 13 şi asta include fiinţa numitaă Iisus pe această planetă, dar include şi multe alte persoane. Scopul acelei linii de sînge este să aducă lumina pe planetă şi da, uneori este denumită linia de sînge a Graal-ului.

Rob - Corect, şi cum e cu sîngele RH negativ cel mai rar sînge. Eu am AB negativ.
COBRA - Este o istorie complet diferită. Nimic de-a face cu Sfîntul Graal sau acel linaj.

Rob - Iată o întrebare interesantă. Eu cred că conştienţa sau sufletului vin din sursă şi descende. Ce sistem stelar şi rasă alienigenă este naşterea rasei umanoide sau unii oameni o numesc Adam Kadmon.
COBRA - OK. Umanoizii, ca tip, au evoluat în multe locuri diferite, nu numai în această galaxie ci şi în altele. Nu aş spune că o regiune anumită, specifică, în care rasa umană a avut un loc de naştere. Este un arhetip universal care este un rezultat natural al legilor fizicii. Este cea mai convenabilă formă pentru un corp fizic ca să funcţioneze în planul fizic.

Rob - Da, probabil cade pe matricea divină a creaţiei. (Exact.) Foarte bine. O întrebare redundant la care am răspuns: matricea 3D este stricată, evident. Cum poate o contruire parazitică ce a fost alimentată de recoltarea de energie să fie vreodată corectată? Ne întoarcem la paraziţi şi acel gen de lucruri. Cum va avea loc aceste proces?
COBRA - OK, avem o Matrice care este la un anumit nivel un program de computer. Fiecare program de computer poate fi spart. Toată tehnologia, toate dispozitivele pe care Cabala întunecată le are sînt un punct slab şi aceste punte slabe vor fi folosite şi toată tehnologia va fi scoasă. Cabala fără tehnologie reprezintă doar nişte fiinţe umane fără nici o putere.

Rob - OK. Aş dori să întreb încă o întrebare pe linia asta: Care este situaţia cu Archonii mai mari? Am avut ceva scoateri ale membrilor influenţi ai nobilimii negre sau membrilor de înalt nivel ai Cabalei în ultima vreme?
COBRA - În ultimele cîteva luni, nu multe, dar cei care persistă pierd din putere drastic. Toţi Iezuiţii şi familiile din nobilimea neagră pierd putere destul de repede.

Rob - Pierd baza sprijinului chir şi printre acoliţi?
COBRA - Şi asta, da. La cel mai înalt nivel ei nu au puterea pe care o aveau înainte, chiar acum o jumătate de an aveau mult mai multă putere.

Rob - OK. Foarte bine. De ce ne învîrtim în sensul acelor de ceasornic în timpul meditării de eliberare planetară? Unii oameni vor să ştie asta. De ce ne învîrtim în cerc în sensul acelor de ceasornic şi nu invers?
COBRA - Aceasta este direcţia de manifestare şi noi manifestăm eliberarea planetei.

Rob - Foarte bine. De ce pronunţăm iiiiiiaaaaa? Cum ai obţinut această informaţie?
COBRA - De fapt se pronunţă eeeeaaaa. Crează o energie de vortex care dizolvă chiar structura dualităţii şi dizolvă structura anomaliei cuantice de pe planetă.

Rob - OK, acuma o persoană spune: Am citit şi auzit că umanii de pe alte planete au corpuri fizice. Ei nu îmbătrînesc, nu se îmbonăvesc şi trăiesc mult mai mult. Pe fiecare plan, corpul, pentru ei, are o fizicalitate pentru ei. Nu-i aşa? De fapt e o vibraţie mai uşoară decît a noastră pe fiecare planetă, depinzînd de plan - fie ei se manifestă pe o planetă astrală, sau un plan mental sau altul mai înalt. Ei au de fapt corpuri fizice ca şi noi, nu-i aşa?
COBRA - Depinde de situaţia, dar da, sînt multe planete unde au viaţă fizică şi, de asemenea, sînt multe forme umane acolo.

Rob - Cînd trec în astral au acelaşi corp dar este un corp uşor (de lumină).
COBRA - Nu este acelaşi corp. Corpul astral este într-un fel diferit ca formă. Are o formă umană dar este un oval de lumină în jurul lui. (Da.) E puţin diferit.

Rob - Bine, exact aşa mă gîndeam şi eu. Cealaltă întrebare aici: Am crezut că după ascensiune vom putea experimenta corpul de lumină mai înalt. De ce trebuie să ne lăsăm corpul nostru fizic?
COBRA - Nu te lepezi de corpul fizic, îl transcenzi. La un anumit punct conştienţa ta integrază tot ce ai nevoie să integrezi în această dimensiune şi atunci nu mai ai nevoie de corpul fizic deloc. Desigur, după ascensiune poţi crea totuşi un corp fizic dar nu vei fi încarnat în acel corp, va fi doar o proiecţie holografică.

Rob - Da, Omnec Onec a descris viaţa pe Venus unde... de fapt, totul este manifestat de gînd şi acolo există un protocol foarte strict de învăţături cum să manifeşti şi cum să creezi... Dacă ei doresc să facă un covor să arate că gresia şi să se simtă ca iarba ei pot să o facă. Au şi ceva adunări sociale unde apar deseori ca oameni faimoşi din istorie din diferite lumi şi provocarea este ca invitaţii să îşi dea seama cine este persoana care este în spatele deghizării manifestate. E destul de interesant. Uite ce spune aici: într-o postare recentă "Căderea grupului Chimera" explici că Chimera a fost grupul rebel cel mai puternic care sclavizat Terra în Carantină şi au sclavizat fiinţele reptiliene şi Draco. Poţi să ne spui ceva despre cum erau aceşti reptilieni şi Draco înainte să vine pe Terra?
COBRA - Erau multe locuri în această galaxie şi chiar şi această planetă a avut populaţii originale de reptilieni şi de Draco sub suprafaţa ei. Ei erau şi în multe alte sisteme stelare din constelaţia Orion şi multe sisteme stelare în constelaţia Draco şi alte constelaţii. Erau larg răspîndiţi în acest sector de galaxie.

Rob - Deci au trăit ca şi fiinţe conştiente sub suprafţa acestei planete aici? de la origine pe această planetă?
COBRA - Da, unii dintre ei. Alţii sînt reptilieni originari de pe Terra.

Rob - Ei erau deja ostili fiinţelor umane de la suprafaţă sau a fost ADN-ul lor alterat de tehnologia scalară pentru a-i transforma în unelte ale grupui Chimera?
COBRA - Erau ostili, dar nu foarte. Ei au fost făcuţi mai ostili pentru că acest aspect a fost sprijinit de natura lor şi aspectul pozitiv nu era sprijinit de natura lor.

Rob - De ce au fost separaţi de noi în subteran? De ce nu au evoluat cu toată lumea şi de ce nu au rămas la suprafaţă cu noi şi noi să-i acceptăm ca pe o altă fiinţă vie ca pe alte planete?
COBRA - Ei au fost scoşi de la suprafaţă cînd au devenit periculoşi pentru distrugerea umanităţii de la suprafaţă.

Rob - Oh, cine i-a scos?
COBRA - Alte rase. Aş spune că experimentele genetice din Atlantis. Unii dintre ei au mers prea departe. Unii dintre ei au implicat rasa reptiliană şi a devenit periculos. Deci au fost... cîteva din cataclismele din istoria noastră, de fapt, au scos rasa reptiliană de la suprafaţă.

Rob - Ok. Iată o întrebare pe care o răspunde Omnec Onec: dacă ascensiunea este despre trecerea într-o altă dimensiune, ce se întîmplă cu toată tehnologia minunată şi clădirile, după aceea totul dispare? Potrivit lui Omnec Onec, Cînd Venus a devenit astral ei au trecut prin unele din aceleaşi cicluri prin care am trecut noi în fizicalitate. A spus că planeta, gradual, într-o perioadă de timp devine o lume astrală. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Da, este un stadiu destul de avansat de evoluţie a unei civilizaţii. Umanitatea este departe de aceasta.

Rob - Da, întreaga noastră civilizaţie nu va avansa în dimensiunea astrală. Este corect?
COBRA - Da, este corect.

Rob - Care este transformarea? Toată lumea vorbeşte despre 4D, 5D, genul ăsta de ascensiune planetară este la depăratre mare. Va avea loc o îmbunătăţire drastică pe planul fizic?
COBRA - Nu numai îmbunătăţire drastică pe planul fizic dar şi diferite căi de evoluţie care se deschid. Avem oameni în diverse stadii de dezvoltare pe această planetă chiar acum. Unele dintre ele vor fi accelerate drastic. Masele vor primi şi ele un salt quantic în conştienţa lor. Dar destinaţia lor finală va fi un pic diferită.

Rob - Iată o întrebare: Ce este Luna şi de ce nu se învîrte?
COBRA - Luna se roteşte în jurul Terrei şi este satelitul natural al planetei Terra.

Rob - De ce nu se învîrte? De ce vedem mereu aceeaşi parte?
COBRA - Pentru că rotaţia sa este sincronizată cu a Planetei Terra.

Rob - OK. Potrivit unor surse, Terra a fost considerată nelocuibilă de către Federaţia Galactică pentru că avea numai Luna. Ei au indicat că doar dacă sînt două Luni (sateliţi-N.T.) nu una este de preferat pentru stabilitatea emoţională şi instabilitatea emoţională creată de o singură Lună. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Nu, nu. De fapt oamenii au multe idei despre Lună, dar Luna, de fapt, doar amplifică emoţiile care sînt deja prezente. Poate, în fapt, să fie un portal pentru Lumină.

Rob - Eu aş fi de acord cu asta. Gîndesc că poate fi o amplificare a negativităţii, de asemenea. Ai fi de acord cu asta?
COBRA - Aş spune... Declanşează orice a fost suprimat. Cînd oamenii rezistă procesului de curăţare poate apărea ca fiind negativ. Cînd oamenii merg împreună cu procesul şi nu sînt duşmani ai propriilor emoţii, nu va spori negativitatea, o va purifica.

Rob - OK. Dau un avertizment - rotaţia Lunii afectează nivelele de serotonină din sînge şi face sentimentele emoţionale mai intense. Pentru cei care nu sînt în controlul fiecărui gînd şi care sînt în situaţii emoţionale se vor găsi pe sine în situaţii în care ating un punct de tensiune mai înalt. Iată o întrebare - un pic politică. De ce nu dezvăluie oficial, Putin, adevărata identitate a Cabalei în mass-media? Dacă este un băiat bun de ce nu sprijină asta cu evidenţe şi să dezvăluie rolul ET-lor şi să înceapă să rupă Carantina? Dacă a schimbat culorile, de ce nu este un pic mai puternic în vîslitul de partea Luminii?
COBRA - Asta e pentru că este un politician şi toţi politicienii mari sînt încă controlaţi de Cabală pînă la un anumit grad. Cabala ar putea încă să îl înlăture, sau chiat mai rău să îl ucidă. Dacă orice persoană publică semnificativă ar dezvălui probele despre ET sau să întreprindă acţiuni drastice împotriva Cabalei asta ar declanşa represalii drastice din partea Cabalei împotriva umanităţii. Aş spune că sînt elemente în armata rusă care sînt controlaţi de grupul Chimera. Ştii că armata controlează permanent presa. Aspectele negative ale armatei chiar şi în Rusia încă îl controlează pe preşedinte într-un anumit grad.

Rob - El contactează cu bună ştiinţă membrii ai rezistenţei, ierarhia spirituală planetară, Maeştrii Ascensionaţo, sau doar încearcă să menţină propria putere?
COBRA - El a fost contactat de Forţele Luminii destul de recent. A primit ceva informaţii şi ceva ghidări de la ei dar el încearcă să echilibreze diferite forţe. El încearcă să facă această tranziţie cît de uşoară posibil pentru ruşi. Principala sa motivaţie este să conserve interesele naţiunii ruse. În acelaşi timp sprijină Alianţa Estică într-o anumită măsură.

Rob - Crezi că punctul lui de vedere a evoluat să accepte întreaga trasnformare care vine sau îl vezi ca încercînd să menţină propria poziţie şi să fie axul tranziţiei şi să menţină genul său de putere în felul în care Cabala domneşte, sau crezi că realizează transformarea completă care vine şi care ar schimba lucrurile? E complet în echipă? E chiar aşa de evoluat?
COBRA - Aş spune că este 80% în echipă.

Rob - S-a spus că unii membri ai Cabalei au fost scoşi de pe planetă. Ar fi logic ca membrii familiei sau prietenii să bage de seamă că lipsesc şi se ajungă în media. De ce nu auzim despre aceste persoane dispărute pentru acei membri ai Cabalei cărora li s-a oferit azil pentru că nu au mai vrut să fie aici?
COBRA - Sînt foarte puţini dintre ei care au fost scoşi de pe planetă, foarte puţini.

Rob - OK. Mulţumesc. Poţi comenta despre Edward Snowden? Este un trăgător de alarmă original al cavalerilor albi sau este dezinformare? Ştie despre eliberare şi rezistenţă?
COBRA - El a avut un rol foarte pozitiv pentru că a făcut masele, masele umane, să realizeze relitatea lor despre programele de spionaj ale NSA ceea ce a fost un lucru foarte bun.

Rob - Foarte bun. Iată o întrebare mare. Îmi place asta. De ce atît de mulţi oameni gîndesc că au fost Cleopatra sau Osiris în viaţa lor trecută? Ne conectăm simplu cu memoria care e stocată în conştienţa colectivă? Sînt deliranţi? Noi toţi sîntem parte dintr-o mare familie de suflete? Ce e asta?
COBRA - Este doar o dorinţă a fiinţelor umane de a fi cineva mare. Este gîndire doritoare pe plan astral.

Rob - Foarte bine. Cum putem să aducem împreună teoria unificată cu teoria ARchonică? Cum poate Unia în Conştienţă în acelaşi timp să recunoască lucrurile negative şi lucrurile bune care se petrec?
COBRA - De fapt, Unia este cîmpul Sursă. Este o cîmp de conştienţă al totului pozitiv şi nu include o funţie aleatorie. Nu include negativitatea în sine. Negativitatea în sine este o logică opusă Uniei şi ambele există.

Rob - Da, asta merge pe linia înţelegerii mele. Creatorul Suprem este complet perfect în sine şi separat într-un sens şi în acelaşi timp noi sîntem parte ca o parcelă a acelui divin. E ca un fel de paradox. Iată o întrebare: pentru cei care au decis să vină aici în timpurile atlante înainte de cădere, vroiam să creăm ceva bun aici sau am dorit să ajutăm umanitatea să evolueze?
COBRA - Am venit aici să eliberăm planeta. Am văzut ce se întîmpla aici şi am dorit să oprim asta. Atît.

Rob - Există membri ai familiei de suflete ai seminţelor stelare în navele luminii?
COBRA - Este o familie de suflete enormă. Este o mare Familie a Luminii. Şi da, multe din familiie noastre de suflet sînt pe nave chiar acum.

Rob - OK. Iată altă întrebare: dacă a fost dat un dectret de puterile mai mari, Federaţia Galactică a Luminii, ca să nu mai aibă loc detonări nucleare care să aducă devastări lui Gaia, de ce sînt bombele strangelet chiar şi o preocupare posibilă? Pot ele să fie dezamorsate cum au fost armele nucleare? Este mult mai dificil. Am vorbit despre asta înainte. Cineva spune că e contradictoriu.
COBRA - NU este. Este simplu, căci o bombă nucleară este o tehnologie foarte simplă şi bombele strangelet sînt ceva mai sofisticate şi nu e aşa uşor să fie dezamorsate. Este posibil dar ia timp şi mai implică şi alţi factori de care se are grijă chiar în prezent.

Rob - OK. Altă întrebare: Sînt multe istorii care circulă de mii de ani precum încercarea de a explica istoria Terrei şi care cauzează confuzie printre locuitorii planetei şi care s-a pierdut datorită Carantinei şi dezinformării din partea Cabalei. Poţi vorbi despre informaţia sau mitul potrivit căruia un arhanghel a vrut să experimenteze trăirea în materie fizică a fost cauza anomaliei întunericului? Pare a fi super simplificat.
COBRA - Este ceva adevăr în această istorie. A existat un arhanghel care de fapt a forit să experimenteze trăirea în acea anomalie. El a descins în acea anomalie cu tehnologie foarte sofisticată şi aceea a fost naşterea forţelor întunericului.

Rob - Dar anomalia era deja acolo (da) şi crea deja în planul fizic, oricum, experienţe foarte grele şi dificile, corect?
COBRA - Anomalia era deja acolo dar nu exista un rău intenţional pînă în acel punct. (OK) Răul intenţional a fost creat ca o interacţiune între conştienţă şi acea funcţie aleatorie, acea potenţialitate.

Rob - OK - era dintr-o rasă stelară aparte?
COBRA - Acel arhanghel, de fapt, a experimentat trăirea în multe sisteme stelare şi aparţinea ca trăire multor sisteme stelare.

Rob - Iată o altă întrebare despre moarte. Înţeleg că pentru cei care pot călători în planul astral şi merg în lumi unde oamenii merg cînd mor, poate fi verificat de individ. Cineva a spus: AU citi că tunelul luminii pe care oamenii îl văd cînd mor sau au o experienţă de "aproape mort" este doar o capcană de suflete pentru fabrica de reîncarnare a Archonilor. Există vreo posibilitate să scapi procesului de reîncarnare prin a nu urma acea presupusă lumină a iubirii?
COBRA - OK. Nu aş fi de acord cu această teorie. Aş spune că lumina e lumină şi ne-lumina nu e lumină. Dacă urmezi lumina vei ajunge la mai multă lumină. Nu e un truc. Dar da, sînt staţii de implantare în planul eteric după ce mori. Da, s-au făcut trucuri. Dacă urmezi propria ghidare interioară către unde mergi, cel mai probabil vei scăpa. Dar stratul de la suprafaţa planetei, din planul eteric este într-un cîmp scalar. Este foarte dificil să scapi acestui cîmp scalar. Oamenii care mor sînt de fapt prinşi în capcana acestui cîmp scalar din jurul Terrei. De obicei merg către următoarea încarnare în interiorul acestui cîmp scalar.

Rob - Şi acesta este planul astral de jos de care nu scapă. E corect?
COBRA - Acum în planurile astrale de jos e mia uşor decît a fost. Este posibil să scapi dar e necesar să transcenzi ataşamentele interioare către suprafaţa planetei.

Rob - OK. Ce sînt acele sunete ca un murmur care sînt auzite peste tot pe planetă? Asta era mai pronunţat acum ceva timp. Am auzit sunete. Acele video sînt adevărate? Sînt scheme înşelătoare? Există cauze ale acelor sunete continue?
COBRA - Da, acest tip de sunete încă se întîmplă. E o combinaţie. A fost foarte un sunte eteric foarte puternic dar este şi tehnologie puternică scalară de plasmă care crează infra sunete care pot fi auzite de fiinţele umane chiar simţite cu corpul uman. Sînt frecvenţe joase, între 10 şi 50 de Hz care pot fi auzite de urechea umană. Ele pot fi simţite ca o vibraţie joasă în corp care poate fi cu adevărat neplăcută.

Rob - Da. Altă întrebare legată de asta. Este hiper-senzitivitate ceea ce mulţi oameni simt? Este datorată matricei electronice sau o combinaţie de lucruri?
COBRA - Este o combinaţie de simţiri naturale a anumitor suflete care au nevoie să fie senzitive pentru a avea anumite canale deschise. Acea senzitivitate poate fi folosită în alte feluri de către tehnologia Archonilor. Toate acele dispozitive scalare de plasmă pot în fapt să distorsioneze acea senzitivitate într-un fel care nu este confortabil.

Rob - OK. Cred că vreau să te întreb despre oamenii Dogon. Au fost imagini de nave spaţiale pe pereţii peşterilor şi istorii despre nave spaţiale care au aterizat, au golit ceva pămînt şi au pus în apă delfini care vorbeau cu umanii. E vreun adevăr în asta?
COBRA - Da. A fost o vizită de pe Sistemul Stelar Sirius mult timp în urmă. A fost o prezenţă puternică prin istorie a populaţiei din Sirius în Africa centrală şi de nord.

Rob - OK. Deci asta nu ar fi umanoidă cu adevărat ar fi mai mult animal. Înţeleg că delfinii sînt suflete înalte care au venit aici - potrivit lui Sheldan Nidle - pentru a conecta matricea eterică din aceane şi pentru a vindeca Terra. Delfinii şi balenele împreună, dar nu sînt umanoizi. Dar spui că există ca fiinţe simţitoare conştiente ca umanoizii în ceea ce s-ar putea considera corpuri de delfin.
COBRA - Da, vezi tu, în Sistemul Stelar Sirius sînt multe planete cu apă şi multe forme de viaţă au evoluat acolo. Unele dintre ele sînt umanoide, altele arată ca delfinii şi unele arată ca ceva între cele două.

Rob - OK. Ele există în apă în exlcusivitate?
COBRA - Unele dintre ele da, altele au apa ca habitat natural. Altele sînt amfibii şi unele trăiesc pe sol. SÎnt cîteva planete în acel sistem stelar care au diverse configuraţii. Diferite proporţii între apă şi sol.

Rob - Ok, mulţumesc. (?)sînt unii dintre favoriţii mei şi au evoluat din apă. Am vorbit despre asta. Rezistenţa este cea care te-a ales sau tu ai ales această misiune pe care o ai acum?
COBRA - În fapt, Rezistenţa mi-a cerut să pornesc un blog. Nu a fost idea mea. Am primit unele sugestii. Nu am fost foarte fericit despre asta. Se simţea ca şi cum ar fi fost prea devreme. Au spus că acum este timpul, mergi înainte şi porneşte-l.

Rob - Lucrurile iau mult timp să crească. Eşti mulţumit personal cu sprijinul din partea exhipei tale de la suprafaţă?
COBRA - Aş spune că sînt extrem de mulţumit de anumiţi oameni. Unii oameni m-au surprins foarte pozitiv. Mulţi oameni m-au surprins negativ pentru că există mai puţină cooperare la suprafaţă de cît m-am aşteptat. Acesta este principalul motiv pentru care durează aşa de mult. Cînd văd toate aceaste drame, nu pot să cred.

Rob - Ştiu. Ce doreşti pe mai departe din partea echipei de la sol ca să creăm sau să facem?
COBRA - Doresc ca oamenii să înceapă să lupte pentru această cauză împreună. Dacă vrei să eliberezi această planetă e nevoie să cooperezi. Chiar asta vreau să spun. Avem nevoie de o viziune comună şi un ţel comun şi să începem să lucrăm împreună la asta.

Rob - OK. În opinia mea şi din ce înţeleg, realitatea în care existăm, planul fizic este o manifestare a unui nivel de conştienţă colectivă al umanităţii. Umanitatea a fost prostită, pălării, ochelari şi continuu privim în jos. Ai fi de acord că atunci cînd umanitatea îşi ridică conştienţa spirituală şi vibraţia energiile vor fi coapte pentru Eveniment? La un anumit nivle oameni au nevoie să adere la trezia spirituală atît de mult cît ar învăţa despre ce se petrece pe planetă. Eşti de acord că acest proces de trezie spirituală este foarte important şi el?
COBRA - Aş spune că un proces de trezie spirituală pentru umanitate este posibil numai după Eveniment. Evenimentul va avea loc cînd tehnologiile grupului Chimera sînt scoase. Forţele Luminii nu mai aşteaptă umanitatea să se trezească sau oamenii să coopereze, aşta desigur ar face totul mult mai uşor. Tranziţia ar fi mult mai uşoară. Chiar acum tehnologiile sînt scoase. CÎnd toţi aceşti factori s-au avut în grijă ei vor trece la acţiune.

Rob - Deci nu creză că ridicarea spirituală a oamenilor este semnificativă pentru a crea schimbarea pe planetă. Crezi că asta ar fi prea încet cu nivelele pe care le avem acum. ASta vrei să spui?
COBRA - Dacă vom aştepta doar umanitatea asta ar lua decade sau chiar secole. Este nevoie să aibă loc o intervenţie a Forţelor Luminii de deasupra acestei perspective pentru a face schimbarea să aibă loc. Desigur fiecare individ este important. Fiecare grup spiritual care pate fi atras este important ca să facă această tranziţie mai uşoară şi mai rapidă. Numai umanii, n-aş spune că umanitatea este într-un stadiu să fie capabilă să facă această tranziţie să se întîmple într-un fel care să reprezinte un plan bun pentru că nivelul de cooperare chiar şi între persoanele de conducere din mişcarea de eliberare este prea încet pentru o acţiune coordonată. Deci acea acţiune coordonată este posibil să vină de deasupra suprafeţei planetei şi numai atunci se poate vedea ca fiinţele umane să fie capabile să urmeze impulsul, acea viziune şi cînd au rezultate concrete, dovezi concrete atunci oamenii se trezesc. Fiinţele umane nu se pot trezi numai urmînd experienţa interioară. Ei au nevoie de dovezi concrete, au nevoie de evidenţe. Aceste evidenţe vor fi date.

Rob - Cumva sînt în dezacord cu asta. Eu cred că fiecare individ, prin propria experienţă spirituală ar putea să se trezească în acest fel. Tu spui că nu există o trezie spirituală individuală care poate elibera pe cineva fără Eveniment.
COBRA - Poate, dar nu mă aştept ca asta să aibă loc la o scală masivă suficientă să creeze Evenimentul. Aş spune că acea trezie spirituală masivă va avea loc după Eveniment cînd oamenii au probele şi prezenţa Luminii şi cînd Cabala va fi scoasă şi cînd creşterea spirituală se va petrece fără obstacole. Vorbesc acum la scală globală. Desigur, la scala individuală, trezia individuală este după propria alegere. Vorbesc despre psihologia generală a treziei umanităţii ca întreg.

Rob - OK Mulţumesc pentru această distincţie. Am dorit să rămînă clar. Am avut sentimentul că asta vroiai să spui. Iată una nostimă. Cum eu iubesc cristalele, laserele şi undele scalare. Vom avea cîteva din acestea la Conferinţa de pe Muntele Shasta. Avem un sistem foarte fain. Cobra, care este viitorul cristalelor în viaţa noastră?
COBRA - OK. Cristalele sînt de fapt cea mai evoluată materie din planul fizic şi ele pot reflecta conştienţa înaltă şi pe perioada de tranziţie cristalele vor avea un rol foarte important în trezia maselor.

Rob - Da, tehnologiile avansate de vindecare vor utiliza sunetul, lumina şi culoarea ca frecvenţe direcţionate prin cristale care vor acţiona ca traducătoare de rezonanţă. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Da, da, desigur. Tehnologie similară a fost folosită în Atlantis şi tehnologii similare au fost folosite în multe naţii stelare prin galaxie. Asta va fi uşor introdus dar la un nivel mult mai înalt decît avem acum.

Rob - Iată o întrebare foarte bazică dar asta e pentru oamenii din Africa de Sud. Răspunsul este pe pagina web dacă citiţi. Avem mulţi ascultători care nu au ajuns pe prepareforchange.net unde e nevoie să mergeţi şi să citiţi. Ar fi necesar să cumpăraţi cartea intitulată "Evenimentul" pe site-ul lui Cobra sau pe al meu sau pe prepareforchange.net. Asta vă va da un fundal pentru ce se petrece pe aici. Iată o întrebare bună la care poţi răspunde pentru oamenii mai noi: Ne poţi spune care este principala diferenţă dintre Eveniment şi ce plănuieşte Noua Ordine Mondială (NWO) să aducă?
COBRA - Sînt două lucruri diametral opuse. Evenimentul este eliberarea umanităţii. Este scoaterea Cabalei. Este libertatea oamenilol. va da putere oamenilor. NWO - oricine ştie ce înseamnă. Nu mai vreau să repet asta.

Rob - OK şi se pare că oricine aşteaptă ca NWO să facă ceva să ia marele lor control. Sîntem adînc implicaţi în asta. Am fost controlaţi prea mult prieteni. E timpul să mergem în cealaltă direcţie. Nu te aştepta la alte lucruri mari şi negative. Cu toate că Benjamin Fulford şi mulţi oameni vorbesc despre planurile orchestrate de Cabală şi complotul din septembrie. Ai ceva informaţii despre asta? Va fi acest plan dejucat? Este avut în mînă de Mişcarea de Rezistenţă?
COBRA - Vezi tu, Cabala are multe planuri pentru multe acţiuni de steag fals la multe niveluri diferite de evenimente de extinţie. Nici unul dintre acestea nu va funcţiona cum ei doresc. Acum trăim nivelul maxim de control, chiar acum. Acesta este stadiul maxim al NWO pe această planetă. Nu poate fi decît mai bine. NU poate merge mai rău.

Rob - Este infinit Universul?
COBRA - Aş spune că conştienţa este infintă. Universul material este limitat de legi ale fizicii ale materiei în sine.

Rob - Aş cam fi de acord cu asta. A fost un răspuns pe care îl aşteptam. Mulţumesc pentru asta. Iată o întrebare bună: Acesta este un proces individual, dar cum începem să dezvoltăm discernămîntul despre cine sîntem cu adevărat, indivizi suverani care se diferenţiază de sistemele de control ale întunericului?
COBRA - OK. Există multă dramă în jurul acestei suveranităţi. Nu e vorba ca tu să lupţi împotriva sistemului. E vorba despre a trăi în fisurile din Matrice. NU e nevoie să porţi o competiţie cu sistemul, ai doar nevoie să ieşi din sistem şi să tărieşti în fisurile sale. Cînd eşti invizibil, cînd trăieşti într-o frecvenţă vibraţională diferită în afara sistemului.

Rob - Cred că vom schimba la altă întrebare: cum poate sistemul de creditare al sistemului financiar să lucreze în noul sistem? Ai spus că pieţele de marfuri vor fi închise pentru totdeauna. Nu va exista multă rezistenţă din partea publicului general pe agest gen de lucruri? Nu va pune asta oamenii într-o situaţie de frică drastică legată de bani sau sînt planuri care să uşureze asta şi să o explice în totalitate?
COBRA - OK, situaţiile de frică drastică nu vor avea loc cînd băncile se închid într-un moment al Evenimentului. Desigur că în acea perioadă cînd băncile sînt închise, publicul general va fi informat prin mass-media. Ei vor fi foarte fericiţi cînd conturile colaterale vor fi date umanităţii şi cînd vor primi mai multă abundenţă, deci nu se vor plînge. Desigur, un mic procent se vor complînge. Există un anumit procent de oameni care se vor plînge de orice.

Rob - Va fi clar pentru oameni că depozitele lor pe care le-au investit acolo, nu vor mai aduce dividende dar vor primi valoare pentru banii lor. Ei vor primi cu bucurie noul sistem.
COBRA - Exact, da, da.

Rob - OK foarte bine. Ok, Cobra, povestea lui Noe şi potopul au ceva de-a face cu realitatea sau scufundarea Atlantisului sau e doar un mit?
COBRA - Da, are mult de-a face cu realitatea pentru că au avut loc inundaţii enorme în orientul apropiat acum 5000 de ani şi de asemenea a avut loc un cataclism care a distrus Atlantis-ul acum în jur de 11500 de ani.

Rob - El a fost contactat de fiinţe mai înalt dimensionale să construiască Arca?
COBRA - Ceva similar s-a întîmplat, da, dar nu numai într-o singură locaţie. A avut loc simultan în multe locaţii în jurul planetei.

Rob - Aceea a fost singura înregistrare. Au fost asemănători lui Noe care au adunat animalele în jurul planetei.
COBRA - Da

Rob - OK. Care este diferenţa între sine superior şi suflet? Sînt acelaşi lucru? Poţi să explici funcţiile lor?
COBRA - La bază sînt două expresii pentru acelaşi lucru. Este prezenţa noastră interioară. Poţi descrie sufletul sau sinele superior. Este adevăratul tu.

Rob - OK. Este posibil să fi deconectat de suflet?
COBRA - Este posibil şi asta s-a întîmplat cu adevărat cu unii membrii ai Cabalei.

Rob - Vrei să spui că au fost trimişi la Soarele Central?
COBRA - Nu, au trecut printr-un proces special de implantare prin diferite ritualuri obscure şi prin stilurile lor de viaţă şi alegerile lor. Unii dintre ei au fost deconectaţi gradat şi unii au fost deconectaţi prin diferite experimente în trecut.

Rob - Asta e interesant. Sufletul este cine sîntem şi reţine conştienţa individuală de sine pe parcursul vieţilor. Deci ei preiau, sufletul e deconectat. Sufletul stă într-un fel de prismă şi este folosit ca o carcasă goală prin tehnologie.
COBRA - Aş spune că în cazul cabalei o parte din suflet este proiectată în corp şi acea parte, mai încet sau mai repede devine deconectată şi are viaţă independentă care este controlată de elementali, se posesie de spirit, de tehnologie şi alte lucruri.

Rob - OK. altă întrebare est: se pare că Egiptul a avut o revoluţie frumoasă. Se pare că Forţele Luminii au preluat situaţia acolo şi au calmat-o şi au scos agenţii Cabalei din frăţia musulmană. Nu au deschis graniţele oamenilor din Gaza să scape de bombardamentele recente din Israel. De ce un guvern de lovitură egiptean acoperit de Mişcarea de Rezistenţă nu oferă refugiu pentru palestinienii care doresc să scape?
COBRA - OK, există o anume tensiune între diversele grupări din Israel. Aş spune că a existat o anumită fractură a unui anume grup dintre acestea către Egipt.

Rob - OK. Mulţumesc. Iată o întrebare pentru cineva care spune că te-a ascultat, că te-au urmat. Ai spus că cumpărarea unei case ar fi un bun unde s-ar putea investi banii. Au cumpărat o casă. Au investit banii în aur care este un bun real şi viabil. Au fost preocupaţi datorită unor prognosticatori care au spus că schimbare de poli va avea loc în doi ani şi aurul va scădea şi alte lucruri. Persoana care ţi-a urmat sfatul, continui să susţii că probabil au făcut o alegere bună să cumpere o casă?
COBRA - Desigur. Numărul 1 - e nevoie să asculţi de propriul eu interior şi nu de sfaturile mele care sînt doar o sugestie. Încă cred că e o alegere bună.

Rob - OK. Ai ceva informaţii despre liderul brazilian care a fost ucis? Se pare că era un tip pozitiv şi uni dintre cei din Brazilia au simţit că a fost ucis. E corect?
COBRA - Da din păcate Cabala a eliminat acea persoană.

Rob - Există ceva riscuri particulare cu iphone şi alte celulare?
COBRA - Sînt la bază toate acelaşi lucru. Sînt multe riscuri din partea telfoanelor celulare de la radiaţie sau de la supraveghere. Aş recomanda să nu le folosiţi dacă nu e necesar. Folosiţi-le cînd aveţi nevoie dar nu mai mult.

Rob - Altă întrebare multiplă la care am vrut să ajung este despre Colizionatorul Hadron. Este o poartă stelară. Este folosit de Cabală. Va fi pus din nou în funcţiune. Ne poţi spune ceva diferit decît că este anunţat ca un experiment ştiinţific? Ştiu că ar putea prelua informaţie şi să încerce să dezvolte lucruri negative din el. În sine şi de sinte stătător a fost proiectat ca un disruptor de linii de lege, o armă, o poartă stelară? Este locaţia sa semnificativă? Spune-ne despre Colizionatorul Hadron.
COBRA - O să spun doar în felul aceasta: într-un fel sînt elemente bune implicate în acel proiect, dar la bază, grupul Chimera foloseşte în scop propriu întreaga instalaţie. Nu pot spune multe pentru că de moment e informaţie clasificată. Sînt lucruri care au loc acolo care e necesar să fie oprite şi vor fi oprite. Sînt elemente acolo care au planuri care nu sînt drăguţe şi a necesar să fie oprite.

Rob - OK. Care este rolul Lyra-nilor în procesul de eliberare? Ştii despre ei? Ne poţi spune ceva despre această rasă?
COBRA - OK. Voi spune că această rasă nu este implicată direct în primul front dar ei inspiră creativitatea în fiinţele umane.

Rob - OK. Ai vreun sfat pentru seminţele stelare în acest moment?
COBRA - Da. Am. Le-aş reaminti tuturor seminţelor stelare că au venit aici din dimensiunile înalte din realităţi mai mari pentru a conecta cu o realitate mai măreaţă cît de mult pot. PEntru a conecta cu propria casă, pentru a conecta cu stelele şi să aducă cît mai mult posibil din acele realităţi aici. Această realitate de aici are nevoie de acele vibraţii înalte şi să se conecteze cu alte seminţe astrale într-o formă pozitivă.

Rob - OK. Avem o cerere de la mai mulţi oameni: ei ar dori să audă comentariul tău, viziuni şi idei despre vise.
COBRA - Da dar e nevoie să fie mai la obiect decît atît.

Rob - Spune-ne ce sînt visele?
COBRA - Visele sînt parte din ciclul zilnic. Căci avem parte din existenţa noastră în planul fizic. Visele ne conectează cu planul astral. Este o cale pentru noi să procesăm parte din emoţiile noastre pe care nu le putem procesa în mod conştient. Visele au un limbaj simbolic care ne vorbeşte. Sufletul încearcă să ne vorbească prin limbajul simbolic dar din păcate Archonii şi... cu tehnologia au abilitatea de a disrupe visele noastre şi să influenţeze ceea ce visăm. E necesar să fim foarte conştienţi de manifestarea de unde ne vine visul. VIne de la sinele superior, care procesează subconştientul nostru sau vine de la tehnologia Archonică?

Rob - OK. Altă întrebare cumva legată de schimbările planetare. Mi s-a spus că atunci cînd ajungem foarte aproape de schimbarea polilor şi lucrurile se schimbă pe planetă că sistemele electrice nu vor exploda neapărat dar se vor scurtcircuita. Este adevărat în vreo măsură că putem să luăm asta ca pe un semn că ceva schimbări majore au loc?
COBRA - OK, nu e nevoie să vă temeţi de schimbarea polilor căci nu va avea loc înainte de primul contact. Nimic de acest gen nu va avea loc înainte de primul contact.

Rob - OK. Bine. Poţi comenta despre rezonanţa Schumann? Scade sau în fine... Poţi comenta despre asta?
COBRA - S-au f`cut multe afirmaţii despre rezonanţa Schumann. Rezonanţa Schumann nu este doar o frecvenţă. Este o serie de frecvenţe care de fapt descrie frecvenţele de rezonanţă ale ionosferei. Nu se schimbă. Doar că sînt anumite frecvenţe cheie de virf care excită ionosfera. Asta a fost propus teoretic de dr.Schumann în 1950 şi s-a măsurat mult mai tîrziu. NU se conectează direct cu conştienţa în felul pe care îl înţeleg oamenii, dar da, există o anume... una din principalele frecvenţe este rezonantă cu frecvenţa inimii umane - asta este adevărat. Asta are şi o semnificaţie cosmică pentru că sînt alte frecvenţe rezonante galactic. Frecvenţele din rezonanţa Schumann sînt singronizate cu frecvenţele galactice la un anumit nivel.

Rob - OK. Iată ceva ce au întrebat multe persoane. Au fost afirmaţii despre cele 15 fiinţe multi-dimensinale primare ale controlului şi că au fost responsabile pentru manipularea grilei de pe Terra pentru 54 de milioane de ani. Poţi comenta despre asta? Ştii ceva de asta sau nimic sau nici n-ai auzit?
COBRA - Am auzit de această istorie. Grilele au fost manipulate pe Terra dar nu un timp aşa de lung. Da au existat nişte fiinţe controlatoare. Unii oameni au alte nume pentru ei. Toate astea vor fi reciclate foarte curînd.

Rob - Corect. Ai spune că numărul 15 e corect?
COBRA - Aş spune că depinde cum grupezi aceste fiinţe. Nu e o distribuţie liniară. (Da.Ok.) Poţi spune că e un grup mare de 200 de oameni. Poţi spune că e un grup de 15 oameni, poţi spune că e un grup de 12 oameni. Se schimbă mereu şi nu e un lucru static.

Rob - Iată o întrebare pe care am putea-o numi ultima. Cît de mult progres a fost în dezactivarea bombelor strangelt şi asociatele arme scalare eterice şi grupul Chimera?
COBRA - Aş spune că a fost progres. Voi face o informare despre asta într-o săptămînă sau două. Veti, multă informaţie despre asta e necesar să rămînă clasificată pentru că e o operaţie foarte senzitivă. Toată treaba asta este mult mai periculoasă decît bombele nucleare. Desigur, nu mult poate fi spus despre operaţiunile actuale în sine. Acesta este motivul pentru care nu e multă informaţie în ultimele luni căci aceste operaţiuni sînt în desfăşurare.

Rob - OK Cobra, mulţumesc foarte mult. Un interviu minunat. Am trecut prin o mulţime de întrebări. Apreciez timpul tău de astăzi. O vom face din nou luna viitoare. Mulţumesc foarte mult prieteni, Victoria Luminii.
COBRA - Da, mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat. Da, Victoria Luminii.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu