După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140917

Cobra - actualizare a situaţiei planetare - 17 septembrie 2014


Curăţarea grupului Chimera continuă. Grupul Chimera a fost scos din locaţia europeană.

Long Island rămîne principala fortăreaţă, căci au nevoie de un accelerator de particule (RHIC) în apropiere pentru a menţine maşinăria de armament quarkic.Să te joci cu quarci ciudaţi şi de vîrf poate fi extrem de periculos şi această ştire s-a scurs în media principală:
Stephen Hawking avertizează că particula lui Dumnezeu ar putea distruge Universul

Forţele Luminii nu vor permite niciodată ca aşa ceva să se întîmple.

Grupul Chimera a legat detectori de plasmă scalară la bombele strangelet şi la condensatul de quarci de vîrf care s-ar declanşa dacă vreo activitate OZN semnificativă ar fi detectată oriunde aproape de suprafaţa planetei.

O explozie a unei bome strangelet este explicată în următoarea fotografie:Creşterea strangelet ar putea teoretic să continue pînă cînd întreaga planetă ar fi absorbită în interior, dar practic Forţele Luminii pot opri reacţia mult înainte de asta.
Grila scalară detectoare de OZN-uri acoperă întreaga suprafaţă a planetei şi este alimentată de pe Long Island:
HAARP în Long Island!

Acesta este adevăratul motiv pentru care extratereştrii pozitivi nu intervin direct şi nu o vor face pînă cînd acel pericol este complet eliminat.

Chimera mai controlează şi proiectul MoonDust (praful lunar - N.T.) care a alcătuit o echipă de operaţiuni speciale care elimină toate evidenţele extraterestre de oriunde ar fi pe planetă:
Praful lunarEi elimină şi orice fotografii reale de OZN-uri din domeniul public şi circulă multe altele contrafăcute prin canalele CIA în media alternativă.

Astfel Terra în Carantină este menţinută pînă cînd Chimera va fi ştearsă de pe planetă.

Pînă atunci vom fi nevoiţi să ne mulţumim cu fragmente de dezvăluiri:
5 motive pentru care oricine ştie că nu sîntem singuri în Univers

De asemenea, Militarii Pozitivi nu pot face nici o mişcare pînă cînd aceste pericole sînt scoase. Oamenii sînt centraţi prea mult pe Cabală şi tind să uite că obstacolul real este în complexul militar industrial, în interiorul civilizaţiei de ruptură şi în final în Chimera şi aş recomanda ca aceste facţiuni să fie expuse mai mult în media alternativă. Asta ar creşte conştienţa şi ar uşura procesul către Eveniment. David Wilcock a făcut un rezumat parţial corect al civilizaţiei de ruptură, scris pentru populaţia care urmăreşte canalele de media principale:
Baze subterane

Pe măsură ce ne apropiem de penetrarea finală, Soarele Central Galactic devine mai activ:
Soarele Central Galactic a devenit activ astăzi
Undă P dublă din direcţia centrul galactic

Între timp, Iezuiţii continuă cu planul lor pentru o unică religie globală:
Papa Francisco şi Shimon Peres discută stabilirea unor naţiuni unite a religiilor

Ei, de asemenea, concentrează atacul lor pe familia Nobilimii Albe Romanov. Potrivit lui Fulford, principalul vorbitor pentru Gnostic Illuminati care pretinde să fie descendent din Romanov, a fost dus într-un spital mental, săptămîna trecută. Apoi luni, cel mai în vîrstă membru al dinastiei Romanov a murit în Toscana:
Cel mai în vîrstă descendent al dinastiei regale Romanov a murit

Agenţii Iezuiţi încearcă să întoarcă planurile Alianţei BRICS de a termina cu supremaţia petrodolarului din complexul militar-industrial, în planuri în care să folosească resetarea financiară globală pentru planul iezuit de dominare globală. Aveţi nevoie să ştiţi că Iezuiţii infiltrau China încă din secolul al 16-lea şi au o reţea vastă acolo. Oricum, oamenii de la vîrf din Dragoni şi Alianţa Estică sînt complet la curent cu manipulările iezuite şi NU vor permite ca planurile lor pozitive să fie folosite în mod greşit.

Deci s-a făcut progres în privinţa căderii petrodolarului ca singură rezervă valutară:
Britania include RMB chineză ca rezervă valutară străină

Există schimbări tectonice geopolitice care au loc în Europa ca răspuns la activitatea crescîndă a Soarelui Central Galactic.

Catalunya încearcă să se elibereze de monarhia spaniolă Iezuit/SMOM cu aproape 2 milioane de oameni care protestează în Barcelona:
1.8mn people, 11km line: Catalonians stage their biggest independence rally

În acelaşi timp, Scoţia se prepară să se elibereze de controlul Rothschild:
http://scotreferendum.com/

Victoria Luminii este aproape!Sursa

2 comentarii:

  1. -La finalul articolului se dă de ințeles că este bine ca țările să fie divizate, vezi Scoția,Catalonia.
    -Dezbină și stăpănește este la moda, unirea dă-o in măsa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unirea va fi înfăptuită atunci când va servi binelui umanității, dar nu atâta timp cât scopul nedeclarat este un control total, subjugare şi tiranie.

    RăspundețiȘtergere