200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141230

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi David Waterfall - Ep.14


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


David Waterfall: Salut, ne-am întors cu Bibliotecarul Galactic, Andrew Bartzis. Aceasta este partea 14. Eu sînt gazda în acest episod, Lance a luat o pauză şi apar eu şi să vedem dacă reuşesc să întreb "întrebările perfecte".
Andrew Bartzis: Totul este în întrebări. Deci ce fel de întrebări ai pentru mine?
DW: Aşa... sînt foarte intrigat de rolul tău ca Bibliotecar Galactic.
AB: Istoric Galactic... Bibliotecarul este doar un alt aspect din total. Cînd am început să înţeleg pentru prima dată scopul său, înregistrările în sine, a fost nevoie de percepţie şi această percepţie este ceea ce mi s-a arătat în cele din urmă ca fiind rolul meu. Deci rolul şi percepţia sînt una şi acelaşi lucru. Perspectiva Sacră Neutră este rolul pe care îl joc eu ca cititor al Registrelor Akashice. Registrele Akashice pe care le citesc în principal sînt cele ale simţirii Terra, adică totalul simţirii care a trăit pe Terra ca şi corp fizic pe Linia Temporală Centrală. Există "linia temporală de deasupra" şi "linia temporală de dedesubt". Registrul Akashic este linia de timp centrală, dar toate simţirile Avatar din linia de timp de deasupra au simţiri în Linia de Timp de Absolvire (centrală). Deci poţi vedea Registrul Akashic din perspectiva de deasupra sau din perspectiva de sub, dar ambele sînt Sacru Neutre şi asta permite să se înţeleagă procesul de absolvire. Cînd am acceptat să fiu Istoric Galactic am înţeles că Perspectiva Sacră Neutră era felul în care aveam nevoie să fac toate prezentările - şi prezentarea este capabilă să se conecteze în Registrul Akashic din Perspectica Sacră Neutră cu rezistenţa de a o face nu în stare de transă, fără vreun fel de medicaţie, avînd prieteni şi familie, apropiaţi şi iubiţi, să ai hobby-uri, un serviciu. Totuşi a fost necesar să fac toate astea ca funcţie a Sacrului Neutru... şi cu cît mai mult intri în Sacrul Neutru, cu atît mai mult eşti conectat la simţirea Terra . conştienţa Pămîntului care spune "Sînt o fiinţă iubitoare şi aceştia sînt copiii mei, dar totuşi, asta are un final." Şi se aduce perspectiva Prim-Creatorului Galactic. Prim-Creatorul este Neutru - nu are nici o polaritate. Primul Creator a creat polaritatea pentru piesele/părţi ale sale pentru a-l învăţa despre micro-lume şi despre micro-lumea de mai jos de aceasta şi despre micro-lumea şi de mai jos pentru ca să poată crea lumea de deasupra sa - ceea ce este creaţia de mai multe Galaxii şi mai multe Universuri. Aşadar, perspectiva este rolul, pentru că rolul este citirea înregistrării într-o intonaţie şi o vibraţie care este revelată de inimile inimilor pentru a avea o conexiune care este adevăr pentru un individual - prin discernămînt. În multe, multe, multe emisiuni eu spun "foloseşte-şi discernămîntul". Sînt oameni care canalizează un anumit tip de informaţie şi sînt oameni care canalizează alt tip de informaţie. Cînd oamenii observă materialul meu, este ca nimic altceva pentru că este din Registrul Akashic şi este prezentarea mea şi rolul este prezentarea.



DW: Ai menţionat mai devreme că eşti singurul Bibliotecar Galactic în viaţă pe Terra - e adevărat?
AB: În istoria de pînă acum.
DW: Cînd spui în istorie te referi de cînd se ştie de Terra?
AB: De cînd există istoria Akashică a Terra. Dispun de înregistrările de alte 20000 şi din acele 20000, cum am spus, au existat doar 3 Istorici Galactici şi toţi au murit de morţi teribile.
DW: Pe Terra sau pe o altă planetă?
AB: Pe alte planete.
DW: Deci acum avem primul locuitor Istoric Galactic de pe Terra. Şi cînd citeşti Registrul Akashic şi te menţii în perspectiva Sacră Neutră, cum te menţii pe acest curs, cum eviţi să deviezi într-o parte sau alta, ca să spun aşa, cum eviţi să pui nuanţe informaţiilor?
AB: Doar ca să lămuresc: nu a existat un IStoric Galactic pe Terra din 28000 Î.C. A existat un Istoric Galactic care a venit de altundeva, din afara timpului, printr-un război al timpului. Dar eu sînt primul Istoric Galactic născut aici, şi care am spus "Da".
DW: Încarnat în lumea fizică.
AB: ...să fiu aici cu alţii care au avut şi ei această alegere şi vor mai fi şi alţii care primesc această alegere cînd va veni Evenimentul, pentru că istoria va fi de importanţă vitală pentru vindecarea noastră. Pentru a răspunde la întrebarea ta, "Cum rămîi neutru?" există o funcţie mecanică a energiei aşa că atunci cînd aceasta se aliniază cu acest ciclu şi cu acest ciclu, toate trei sînt spiţe perfecte ale unei roţi, nici una nu pierde nimic. Şi astfel ştiu că rămîn în Sacrul Neutru, pentru că felul în care citesc înregistrarea este într-o postură neutră. Dacă aş fi în asta, ar fi ca şi cum forma de undă (mişcă mîna către stînga) e doar un şir de informaţie. Şi ai operat camera înainte cînd era Lance, ai văzut şirul de informaţie şi l-ai simţit. Cînd spun că creez "ne-timp" este pentru că această roată previne încarnarea timpului, care este un acord social, de la a funcţiona cu mine prin şabloane.
DW: Deci cînd comunici, dacă înţeleg corect, cînd totul este în balans, e ca o roată, e o tensiune din ambele părţi, dar în timp ce bicicleta se mişcă curat, este foarte uşor să mergi în balans.
AB: Corect. Sau să patinezi pe gheaţă ar fi o altă modalitate de a descrie.
DW: Deci, eşti un arbitru?
AB: Nu. Sînt un prezentator.
DW: Deci nu eşti implicat activ în, să spunem, "Pauză de joc - ai comis un fault".
AB: Corect.
DW: Şi astfel, dacă cineva care a servit întunericului, ca să zicem, sau în serviciu pentru sine, ei ar putea să te întrebe pe tine întrebări şi ai...
AB: M-au întrebat.
DW: Şi care este obligaţia ta?
AB: Am răspuns, atît timp cît acea persoană nu este agresivă şi nu este în cîmpul meu energetic şi are un nivel de respect.
DW: Ar putea cineva să spună că eşti o persoană complet iluminată?
AB: Sînt o fiinţă umană ca oricine altcineva cu probleme comune ca orice altă fiinţă umană din sistemul de dominare şi control.
DW: Eşti un Maestru Ascensionat?
AB: Nu.
DW: Eşti iluminat?
AB: Sînt la fel de iluminat ca oricine altcineva care a dedicat timp să şlefuiască o sbilitate la nivel de măiestrie.
DW: Nu te gîndeşti că cu acces deplin la Registrul Akashic, nu e neobişnuit pentru majoritatea oamenilor? Nimeni nu care acces aşa cum ai tu. Deci, asta ar însemna, vreau să spun, cînd vorbim despre informaţie, dacă tu ai toate cărţile şi poţi accesa toate conceptele, bazic ai o carte deschisă şi poţi obţine nota 10+ de fiecare dată. Asta înseamnă că eşti conştient sau iluminat, să spunem aşa?
AB: Nu. 10+ nu înseamnă nimic. Folosirea Sacrului Neutru ca abilitate de a citi pentru a trece un test nu ar funcţiona şi asta ar "opri" totul. Înţeleg direcţia întrebării tale şi întreaga amploare a ei şi ca să dau un răspuns "lingvistic" este o încercare grea pentru că avem atît de multe lucruri care limiteaz cum putem funcţiona. Ştii, pentru a fi o "fiinţă iluminată" care este o definiţie într-un dicţionar căruia i s-a adăugat întreaga intuiţie a "industriei de Lucrători ai Luminii" şi alte lucruri adăugate... Deci... iluminat? Este modul în care se presupune că oricine ar fi. Ok? Se presupune că ar fi disponibile Inteligenţele Matricei la distanţă de un gînd, şi dacă am avea nevoie a citi ceva în Registrul Akashic ele ar citi pentru noi.
DW: Deci oricine poate accesa Registrul Akashic... nu numai tu.
AB: Absolut oricine poate face asta. Poţi ruga un medium să o facă pentru tine, totuşi pentru a face asta, să rămînă în Sacrul Neutru, aceasta e calea pentru a ajunge acolo.
DW: Pentru treaba ta sau pentru oricine?
AB: Pentru oricine doreşte să citească Registrul Akashic.
DW: Şi scopul citirii înregistrării ar fi pentru a dobîndi viziune?
AB: Contractele lor spirituale - ar fi precum secţiunea 3 din manualul de folosire... sau secţiunea 2 din manual... Cum să Citeşti Propriile Contracte.
DW: Ooo, contracte, ok. Deci, bazic, tu înţelegi regulile jocului pe care îl jucăm?
AB: Înţeleg regulile foarte bine şi uneori, prea bine, pentru că pot citi Registrul Akashic al regulilor.
DW: Pentru mine, aş folosi înregistrările ca mod de a înţelege regulile şi posibilităţile şi cum alţi oameni le-au folosit sau au jucat jocul şi să le folosesc ca pe o biografie. Te uiţi la alţi oameni, deci primeşti biografiile diferitelor piese din ce s-a întîmplat, ca o istorie în rezumat.
AB: Corect.
DW: Deci efectiv nu serveşte,... să îmi bag nasul în Registrul Akashic nu e neapărat rezultatul final al aspiraţiei mele ca suflet.
AB: Corect.
DW: Cu toate că, în fianl, pe măsură ce cresc ca suflet, aş putea obţine informaţie şi înţelepciune.
AB: Corect... şi să o foloseşti ca pe o unealtă obişnuită, cum ai folosi un ciocan sau un celular.
DW: Deci e ca o resursă.
AB: Corect.
DW: Este Google Galactic.
AB: Corect. Motorul de Căutare Galactic, indiferent cum ai vrea să-i spui. În încarnarea sufletului meu, sînt foarte familiarizat cu drama din toate vieţile mele trecute - trăind în fiecare familie de suflet şi înţelegînd facţiunile din interiorul facţiunilor familiilor de suflet ale mele. Toate astea au înţeles pentru mine şi sînt capabil să pun puzzle-ul paradoxului cap la cap, asta face "umanul eu" să fie special, pentru că pui toate piesele astea în faţa mea şi eu le aşez în ordine, împreună.



DW: Şi cum faci asta?
AB: E instinct, vine din instinct. Pot să mă uit la o emisiune TV şi să văd 29 de straturi de control în spatele ei.
DW: Cum stai în această realitate cînd ai alte 29 de realităţi?
AB: Am alte realităţi mai presus de acestea care mă ţin ancorat aici. E o glumă pe care o fac: berea, pizza şi sexul sînt cele care îi ţin pe toţi aici. Asta continuă să aducă oamenii înapoi. Pe o mină mai serioasă, am atît de mulţi oameni care încearcă să comunice cu mine în fiecare zi, trei sau patru sute, pe puţin, în anumite zile.
DW: Prin telefon?
AB: Eu nu am telefon celular pentru că nu se opreşte niciodată din sunat. Numărul a fost depăşit pînă cînd în final aveam nevoie de un nou telefon. Am făcut cadou un telefon acum doi ani, simplu, pentru că energia de la el îmi cauza dureri de cap oribile şi mă afecta şi în alte feluri la nivel psihic - aşa cum am trăit experienţa într-un episod anterior. Îmi place să fiu aici. Îmi place să fac ceea ce fac.
DW: Interesant. Deci, motivul pentru care întreb este pentru că cred că este o tradiţie de Oracoli pe Terra şi oamenii merg la Oracoli pentru "răspuns", care în sine, din perspectiva mea te scoate de pe calea de cunoaştere-de-sine, pentru că ai dat altcuiva puterea propriei descoperiri, nu ca nu ar trebui, în opinia mea, conectează-te cu "Adevărul Sursă" pentru că acea călătorie de a rezolva un puzzle înseamnă, ca o căutare în grămadă, încerci diferite surse, dar în final, nu ar fi nevoie să răspunzi tu pentru mine şi dacă ai fi un Oracol cu adevărat, de un nivel înalt, nu mi-ai da niciodată răspunsul pentru că... e în interior.
AB: Exact.
DW: E înăuntru. Deci treaba ta nu este să răspunzi oricui la întrebarea "Cum ajung acolo?", e mai mult despre "Deci ce parte de reguli sau ce parte a istoriei îţi este neclară despre ce te-a distras, acorduri care limitează abilitatea ta de a creşte în conştienţă?".
AB: Exact. E foarte bine spus. Cum aş putea explica asta cuiva care vrea să ştie doar "chestiile triviale"? Cum pariez pe mîna asta? Care este dreptul meu şi calea adevărată? E pentru tine să afli asta - eşti o Entitate Suverană. Eu sînt o Entitate de Perspectivă Sacru Neutră. Eu nu violez libera voinţă suverană în nici un fel sau foramă.
DW: Deci e discernămînt.
AB: Da - discernămînt absolut... şi în citirile mele sînt lucruri pe care nu le pot spune. Adică, există o separare între ce este o citire a Registrului Akashic şi ce este o citire a unui Psihic, dar pentru mine sînt una şi acelaşi lucru şi pot folosi abilitatea după dorinţă. Deci ce mă deosebeşte pe mine este: Pot conecta şablonul din vieţile anterioare cu care se are de-a face în viaţa asta. AM văzut aceste şabloane mereu şi mereu.
DW: Pentru o fiinţă umană?
AB: Pentru o fiinţă umană... sau, pentru specii din afara aceste lumi, de asemenea. Fac multe citiri pentru speciile din afara lumii.
DW: Cum faci asta?
AB: Doar mă uit la ei... vorbesc limbajul lor de suflet.
DW: Eu nu am această abilitate, cel puţin nu cred că o am..., dar ai putea avea o conversaţie cu o altă fiinţă din altă dimensiune?
AB: Şi am făcut asta frecvent.
DW: Frecvent. Cum, te sună, pur şi simpl? Adică, ei nu au Skype... cu, fac?
AB: E o reţea de comunicare psihică.
DW: Şi cum selecţionezi una între miliardele de alte fiinţe care vor să te acceseze?
AB: Ei sînt în colective şi colectivele deţin spaţiu şi atunci toţi ceilalţi din celective pot intra în acel spaţiu, dar numai în funcţie de colectivul principal care este activ.
DW: Cum ar fi - vin într-un punct?
AB: Se vine într-un punct, deci dacă eu am nevoie să comunic, sînt 1200 de opţiuni acolo, dar dacă eu am nevoie de un singur punct de contact pe care să-l urmez pe lanţ, acela va fi singurul meu punct singular de contact chiar dacă ştiu că sînt mii în spate chiar complet conştienţi de mine care comunică cu punctul singular de contact... pentru că este un colectiv în totalitate.
DW: Deci într-un fel e mai uşor să lucrezi cu non-umanii pentru că ei stau la rînd, la coadă, sînt foarte politicoşi şi tu doar "Următorul! Numărul 29..." (pocneşte din degete) în timp ce fiinţele umane vin cu grămada.
AB: Şi uită o grmămadă.
DW: Nu reţin deci nu folosesc iPhone-ul să înregistreze...
AB: Nu.
DW: Deci au acces direct, dar în acelaşi timp nu folosesc asta eficient.
AB: Ai văzut oameni care adorm sau..., energia care iese în flăcări.
DW: Sigur.
AB: Cînd activezi acel cîmp de energie, sistemul natural de autoapărare al oamenilor se porneşte - prin a adormi, sau a deveni irascibil.
DW: ...prea multă informaţie.
AB: Prea multă informaţie.
DW: Adorm... ceea ce vedem şi în societăţi mai ample cînd e un subiect care este prea senzitiv pentru ei ca să poată face faţă ca să nu mai vorbim de a se implica şi devin chiar poate aproape combativi, exact, devin supăraţi.
AB: Sau opusul... adorm.
DW: Sau adorm... pur şi simplu nu văd... e acolo, dar ei nu pot vedea.
AB: De aceea eu vorbesc în straturi şi straturi şi straturi. Unele din aceste interviuri ar putea fi un pic "săltăreţe", dar fiecare realizează acum că dacă asculţi primele trei emisiuni "Mergînd în Energie" (Walking in Energy), sau primele 7 episoade pe care le-am făcut împreună, este atît de stratificat că e nevoie să ajungi să înţelegi totul, efectiv, pentru că tot ce vorbesc la un moment dat este un strat care duce la următorul strat, la următorul şi de abia ating 20% din tot. Aşa de adînc poate merge şi cere oamenilor să întrebe întrebări care sînt încîlcite. Registrele Akashice au fost în mine de cînd mă ţin minte. Ştii ceva? AM obosit să întreb întrebări.
DW: Ai întrebat totul în ce te priveşte.
AB: Am întrebat toate întrebările mele.
DW: Deci contractul tău este doar pentru această viaţă, dacă se poate spune? Sau... ai vorbit despre Eveniment, ai vorbit despre schimbarea din TImpul-Visare, cum vei străbate acest rol?
AB: Rolul meu particular va fi să trec într-un vindecător.
DW: Eşti deja un vindecător?
AB: Sînt deja un vindecător. Facă vindecări frecvent, cîteva zile lunar.
DW: Asta face parte din "fişa postului" unui Istoric Galactic?
AB: Nu... asta am făcut eu ca să menţin Sacrul Neutru... este setul de abilităţi pe care l-am dorit în viaţa mea... că am dorit să fiu un Istoric Galactic pe care oamenii să îl ştie şi de vindecător şi de învăţător.
DW: Deci asta ai gîndit.
AB: Asta am gîndit, cum să menţin viaţa într-o lume de polaritate.
DW: Şi împămîntarea în termeni de umilitate care este necesară pentru a sta în Sacrul Neutru.
AB: Exact.
DW: Pentru că aş gîndi că dacă ai acces la toată informaţia, ar fi foarte greu pentru tine să nu gîndeşti "Ştii, sînt mai deştept decît oricine de aici" şi ai putea foarte uşor să fi foarte bogat, ai putea să fi foarte puternic. Mă găndesc că ai fi curtat de oricine pentru că deţii cheile cunoaşterii, ceea ce oricine caută.
AB: Aici e treaba! Am învăţat acum ult timp că nu ai nevoie să ştii totul şi apoi este un punct cînd realizezi, în această dimensiune, că nu ai cum să şti totul.
DW: Este infinit.
AB: Este infinit.
DW: Şi tu doar mergi înainte...
AB: Exact.
DW: Într-un mers constant. Ei bine, cred că mi-ar plăcea să vorbesc despre discernămînt în următorul segment, pentru că cred că este pasul următor şi acum că avem acces la Registrul Akashic în această zi şi acest timp, care e destul de specială şi devi mai public, global, garantat, vorbeşti engleză, dar cred că vei transcrie toate înregistrările în engleză...
AB: În multiple limbi.
DW: În multiple limbi şi căutaţi pe Internet ca oricine să ajungă la informaţie şi să înţeleagă conceptele aceastea.
AB: Am cîte ceva despre discernămînt chiar acum. Am oameni care vin la mine şi vor să le citesc din Registrul Akashic şi vin cu întrebări specifice... ştii, de genul, insula de acolo, lucrul ăsta de acolo şi apoi sînt alţii care nici nu ştiu cum să foloseacă această unealtă. Eu înţeleg că eu sînt prezentatorul şi că traducerea pe care o creez din asta menţine Sacrul Neutru şi onorează Registrul Akashic. Asta nu înseamnă că persoana care înţelege, va înţelege greşit. Deci dificultatea lucrării de a răspunde întrebări triviale unei persoane este o mare întrebare pentru mine.
DW: Pentru că e necesar să răspunzi cu precizie.
AB: Exact.
DW: Efectiv nu poţi spune "Nu ai nevoie cu adevărat să şti asta aşa că o să-ţi dau o scurtătură de răspuns" pentru că asta nu onorează contractul de a da cel mai precis răspuns de care eşti capabil.
AB: Şi de ce poate fi capabilă persoana, de asemenea.
DW: Deci tu o "dimensionezi". O potriveşti...
AB: Bine, persoana care ar putea întreba ar putea fi psihic influenţată să întrebe.
DW: Oo!
AB: Şi dacă răspund la acea întrebare care este peste comprehensiunea persoanei, cu o lingvistică care l-ar putea atinge, aş viola libera lui voinţă şi aş numi asta "vomitat psihic". Sînt multe persoane care fac asta în "industria Lucrătorilor Luminii".
DW: Ne-vorbind cu ei.
AB: Corect... vorbind către ei şi astfel ei nu au oferit un serviciu efectiv, dacă vrei. Şi pentru cineva, ca să se simtă bine despre serviciul pe care îl faci, vrei să te asiguri că răspunsurile sînt potrivite cu abilitatea de a recepţiona. De aici straturile în care vorbesc.
DW: Adică dacă tu transmiţi şi ei nu pot recepţiona, nu apare comunicarea.
AB: Corect.
DW: Cred că asta se numeşte disonanţă cognitivă. Deci nu ajuţi cu adevărat acea persoană şi ai irosit şi timpul tău oferindu-i acelei persoane iluminarea pe care a cerut-o.
AB: Exact.
DW: A fost interesant. O să încheiem aici această parte 14 şi vom merge înainte, în următorul episod, să vărbim despre discernămînt. Mulţumesc.
AB: Eu îţi mulţumesc!


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe poţi subscrie la acest blog şi eventual face un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.

Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.08 :: Ep.09 :: Ep.10 :: Ep.11 :: Ep.12 :: Ep.13


4 comentarii:

  1. Parca se repeta putin unele idei , intrebari si raspunsuri , insa noul moderator pare sa aiba un alt mod de a pune intrebari .Sa asteptam in continuare sa vedem ce va mai fi...!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va lua ceva mai mult timp apariţia episodului următor. Sînt multe evenimente de nivel internaţional în desfăşurare asupra cărora ne putem îndrepta atenţia şi discernămîntul interior în continuare. Sperăm cu toţii să revenim cît de curînd cu seria Istoria Galactică, mai ales că Andrew Bartzis anunţă filmarea unei a doua serii. Multe mulţumiri pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, rezonez foarte tare cu materialul expus de Andrew Bartzis si cum v-am mai spus in alte comenturi, v-as putea da o mana de ajutor pentru a traduce episodul 15.. Va rog sa imi scrieti daca nu aveti timp si doriti acest lucru.. Sunt lucrator in lumina si sunt admin pe Cobra Etheric Liberation Romania.. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere