După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141130

Istoria Galactică - Andrew Bartzis si Lance White - Ep.13


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.
Lance White: Ok... Bine aţi revenit la partea 13 a Istoriei noastre Galactice, eu sînt Lance White cu Andrew Bartzis, bine ai revenit.
Andrew Bartzis: Mulţumesc... un interviu superb!
LW: Mulţumesc, sînt uluit de informaţia pe care eşti capabil să...
AB: Vorbisem despre, cît am fost în pauză, cît de repede iese la iveală informaţia.
LW: Da...
AB: Vreau să spun, ca interviu, ai mai trăit vreo experineţă similară?
LW: Nu. Ai senzaţia de viteza luminii, ştii, e... ah... pare că tocmai am început un segment şi puf! - e gata! Şi, nu e nici o... partea interesantă este că nu există absolut nici un timp gol în fluxul de informaţie şi, înţelegi, stau aici şi vorbesc cu tine pe viu şi ştiu pentru mine că vorbeşti adevărul, deci pentru mine, ştiu că aud adevărata situaţie, pe Dumnezeu, îţi spun, fapte despre "ce se întîmplă" şi asta e ceva ce am căutat toată viaţa mea: să întîlnesc pe cineva care să spună "Da, uite, asta s-a întîmplat aici... şi asta s-a petrecut aici..." şi numai un Istoric Galactic ar putea face asta.
AB: Exact. De asta sînt aici acum.
LW: Da... da. Deci chiar dacă nu ai fi fost aici, am fi fost nevoiţi să te creăm, am fi fost nevoiţi să te "materializăm"! Deci asta, în sine, e o temporizare fortuită... aşa că toate despre cîte vorbim sînt pline de speranţă, chiar dacă acoperim o multitudine de evenimente care sînt întunecate şi negative şi poate puţin înfricoşetoare, chiar faptul că vorbim despre ele este...
AB: O Undă de Speranţă strălucitoare şi luminoasă!
LW: Transmisie către toţi şi de la toţi şi aşa mai departe!LW: Deci am vorbit cîte ceva despre Rezerva Federală şi controlul său şi sistemul monetar, care este ezoteric, este un sistem de magie, nu-i aşa?
AB: Bancnota de dolar, şi orice altă bancnotă tipărită de oriunde este, efectiv, o vrajă care te blochează într-un contract spiritual care te aşează în sistemul monetar de schimb de valoare şi ţi se aplică asupra ta legile, datorită felului în care sînt scrise legile. Cînd a fost creată Rezerva Federală, a fost un efect multi-dimensional care a pus piatra de fundaţie care a preluat toate celelalte pietre de fundaţie ale sistemelor monetare de oriunde din lume. Cînd am început să scoatem aurul din sistem, căci original aurul deţinea... aurul şi argintul menţineau energia noastră, rezervele actuale deţin energia noastră. Şi acele sisteme, în modul vechi în care a fost manipulată energia, a scurs acei bani din aur şi i-a dat sistemului de dominare şi control, aurul era ca o baterie de cristale gigantă, astfel că efectiv au scos-o de acolo. Odată ce au intrat în era Internet-ului şi în era telecomunicaţiilor nu ami aveau nevoie de aur. Ştiau că va veni asta, a fost fazat acest eveniment acum douăzeci de ani pe hîrtie... şi acea temă a fost minierită (recoltată) de energia sa. Şi apoi a trecut în sistemul digital care este interconectat cu Internet-ul şi a fost o recompensă imediată pentru sistemul de dominare şi control.
LW: Deci practic au "carte blanche".
AB: Da.
LW: Să facă ce vor... şi deci mai are aurul ceva valoare intrinsecă?
AB: Re multe valori intrinsece şi metafizice de natură vindecătoare, dar motivul pentru care se află aici este că acel aur este o parte vitală a explorări conştiente şi asta face pămîntul nostru foarte special, cantitatea de aur care există pentru că aurul poate interacţiona cu conştienţa ta care este parte din cîmpul rezonant al pămîntului pe care te afli şi aurul este parte a comunităţii de minerale şi are un spirit al său. Dar cînd aurul este pus în formă de cărămidă în cantităţi masive de energie, spiritul aurului este practic suprimat înapoi în Terra şi acele lingouri sînt golite de energia spirituală şi reumplute cu amalgamarea din sistemul nostru de shimb de valoare.
LW: Deci nu contează practic cine deţine lingourile. E doar parte a iluziei.
AB: Parte a iluziei.
LW: Deci dacă urmăreşti "dîra aurului" şi triliardele care sînt pierdute şi rezervele de aur...
AB: Serveşte unui scop.
LW: Ok.
AB: Înainte, cred că în episodul trecut, am vorbit despre 6 triliarde de dolari în acţiuni acoperite în aur care au apărut subit de nicăieri şi că asta a fost informat de CNBC, la ştiri, şi ce a fost, erau acţiuni la purtător din 1940, sau 1943, David Wilcock a informat în actualităţile sale, de cîteva ori şi a fost despre 6 triliarde valoare de schimb pentru aur prin Rezerva Federală Americană şi 3 sau 4 bancheri italieni au încercat să meargă în Elveţia şi să încaseze toate cele 6 triliarde. A fost o facţiune din Vatican care a încercat să îşi salveze industria bancară proprie şi au scos toate acele Acţiuni la Purtător care erau aur furat din ţările asiatice în timp părţii asiatice a celui de-al doilea război mondial şi poţi citi toate astea în blog-ul lui David Wilcock şi totul este adevărat conform Registrelor Akashice.
LW: Ei bine, bun.
AB: Aurul în sine pe care ei au încercat să îl încaseze era ca să salveze industria bancară a Vaticanului. Dacă privim acum, în zilele noastre, J.P.Morgan Chase a rupt toate legăturile cu Banca Vaticanului şi apoi o săptămînă mai tîrziu am avut scandalul balenelor, e înregistrat la ştiri, scandalul balena londoneză unde au pierdut ce?, 11 miliarde de dolari într-o zi...
LW: Pe asta am pierdut-o!
AB: Poţi să cauţi, provoc oamenii de oriunde să caute.
LW: Ok. Deci mişcarea aurului actual este probabil ceva ce...
AB: Aurul a fost ceva ce era necesar ca să pună carcasă la fiinţele umane, ca să poată fi braconate prin scoatere din această lume.
LW: Da.
AB: De asta aveau nevoie să iasă din standardul valorii în aur.
LW: Acuma, există oameni care îl deţin... unde se află acum?
AB: Cea mai mare parte a rezervelor de aur a fost luată. Indiferent ce a rămas e ce mai scot din pămînt şi topesc în lingouri. Întregul motiv pentru care ei vor bijuteriile tale, au nevoie de aur ca să înlocuiască ce a dispărut.
LW: Ah, deci a fost doar "descărcat", a fost scos "în afara lumii"?
AB: Corect... şi care va fi returnat nouă în sistemul de Energie-pentru-Valoare în conjucţie cu mintea de stup a Terra şi Simţirea Ei şi a tuturor celorlalte planete care vin aici să îşi rezolve karma. Deci va exista o rezervă masivă de energie, nu bani. Totul este energie.
LW: Corect, odată ce totul este energie. ŞI astfel asta ar putea fi transformarea...
AB: Corect.
LW: Şi deci nu e nevoie să ne "îngrijorăm" despre abolirea Rezervei Federale sau orice de genul ăsta...
AB: Va avea loc la televizor. În acelaşi timp va exista un "ne-timp" pentru multe din acestea.
LW: Corect.
AB: Deci, serios, ce va fi... nu cred ca va fi un "sistem de tranziţie". Cred că vom tranzita şi sistemul ne va aştepta deja acolo pe toţi.
LW: Corect, asta are mult mai mult înţeles... şi atunci, cei care au nevoie de mai mult... AB: Vor avea timpul lor.
LW: Va fi un timp de privit la televizor... şi să spunem: "Uite!".
AB: "Timp" - în timp separat în timp ce sîntem în Unie de Timp.
LW: Corect; pentru că sîntem în Unie de Conştienţă acum... nu-i aşa?
AB: Încă sîntem în Conştienţă în ne-Unie.
LW: Dar noi sîntem în Unie de Timp...
AB: Timp în Unie.
LW: Şi Conştienţă în ne-Unie şi realizată pe larg de aspectele noastre ale inconştientului, nu aspectele conştiente, deci totul ţine de a deveni mai conştienţi.
AB: Da... şi Suverna.
LW: Şi Suveran.
AB: În realitatea pe care o vei crea.
LW: Ok. E vreun adevăr în... care e adevărul despre Leo Wanta - NESARA şi fiasco-ul său? "Fondurile pot veni în orice zi, prieteni!"
AB: Nu există fonduri. Pentru ca orice facţiune să se mişte la această scală, şi să spună că schimbă sistemul, e o operaţiune psi, o operaţiune de frică, chiar dacă este pozitivă, pe care o realizează o entitate de lumină. Ar putea să fie o încercare de a aduce speranţă oamenilor, dar de fiecare dată cînd faci o campanie ca asta, ar fi bine de ştiut în sinea ta că cineva o va devia într-o campanie de frică mult mai uşor decît o campanie de speranţă.
LW: Corect.
AB: Dar, ştii, speranţa poate fi utilizată şi de partea întunericului. Ei continuă să tragă preşul de sub ei, făcîndu-te să crezi că s-a petrecut, pentru ca să fi rănit de speranţă. Dai durere prin speranţă. Opreşte-o. Încetează să creezi în ea, nu va veni niciodată. Nu îţi vor da nici un ban: banii care au fost furaţi şi canibalizaţi de toţi ceilalţi, vrei acei bani însîngeraţi?
LW: Hmm... corect... şi toate miliardele de morţi...
AB: Pentru că te vor inunda cu acei bani de energie negativă şi gîndeşti că NESARA va însemna eliberare? Nu. E şi mai mult control... chiar mai mult control.
LW: Chiar mai mult, da... de fapt, ar fi un truc foarte deştept al unui grup galactic să, ştii...
AB: Să te inunde cu bani de energie negativă...
LW: Şi apoi e acest nou sistem pe care îl vom rula: bani gratis, toată lumea!
AB: Bani gratis, nimic!
LW: Da... doar mai multă sclavie.
AB: Mai multă sclavie...LW: Deci, serios, sîntem în tranziţie de la o viziune materială la una multi-dimensională...
AB: Acele fiinţe precum Leo de care ai adus aminte, ori ştiu ori nu ştiu că sînt folosiţi la un anumit nivel.
LW: Ok.
AB: Ar putea fi părţi din ei care cred cu adevărat că fac cu adevărat ce e corect. Dar perspectiva mea neutră din Registrul Akashic al imaginii mari care e în spatele ei: ai fost folosit.
LW: Da, da. Şi de fiecare dată cînd te încrezi în "morcov", ştii...
AB: Vine şi băţul în urma lui.LW: Da... băţul, corect, corect (rîde). Şi mai vorbeai de... ooh, a fost ceva despre care ai vorbit mai devreme (zîmbeşte), palma pe fundul calului...
AB: Ooh! (Rîde)
LW: Tocmai mi-am amintit de asta!
AB: Războiul din Siria, din Iran, toate astea, a fost "oficialul", să spunem, "calul neînhămat" pe lînga care cineva a trecut şi i-a dat o palmă pe crupă şi a rupt-o la fugă necontrolat.
LW: Deci acestea sînt evenimente care au loc, de fapt, ca o schimbare de joc... în loc de obişnuitele...
AB: Ele sparg Modelul Predictiv şi de asta sînt nevoiţi să genereze modele predictive complet noi care nu mai sînt nici pe departe la fel de precise ca cele de dinainte.
LW: Ceea ce înseamnă o rupere exponenţială în modelul predictiv...
AB: Corect.
LW: Pentru că tehnologia nu poate ţine pasul cu... ceva ce...
AB: Şi nu au suficienţi oameni spirituali care să mînuiască tehnologia... pentru că prea mulţi dintre ei sînt în dominare şi control.
LW: Corect!
AB: E nevoie de Simţire Totală ca să înţelegi toate datele.
LW: Şi sînt în competiţie fiecare cu fiecare şi sînt...
AB: Competiţie internă şi externă.
LW: Internă şi externă şi... astfel asta înseamnă...
AB: Reţetă pentru dezastru.
LW: (Amîndoi rîd) Corect! Deci se pare că dacă cineva ar fi încercat să prezică ce vine şi, desigur, nu se poate, dar dacă cineva ar fi încercat, se pare că vor fi multe evnimente comice care vor fi expuse prin media... şi de asemenea...
AB: Media va fi o glumă totală.
LW: Da. Cum vezi că se vor desfăşura lucrurile?
AB: Să caut cuvintele pentru asta. Va veni o vreme cînd vor fi suficient de mulţi oameni care demonstrează în stradă, în care membrii Congresului "nu se află în ţară".
LW: Ah...
AB: În acel moment, birourile corporative vor avea oameni care au montat corturile în faţa sediilor lor şi acei afacerişti vor părăsi ţara... şi ştirile din media la nivel local vor informa, iar cele naţionale nu. Şi asta va fi principala problemă din media: unităţile locale care vor spune: "Nu, uite degetul din mijloc, voi informa adevărul". Şi atunci unităţile centrale, care vor folosi puterile lor corporative vor începe să concedieze oamenii. Ok? Şi vor fi agenţii independente de ştiri care pornesc propriile lor canale de ştiri gratis, pentru a scoate adevărul la lumină. Bob Smith de la Canalul 7 de Ştiri care acum are Canalul "Ştirile Z" pe You Tube, şi continuă cu aceeaşi echipă de producţie care a spus "NU, nu vom fi parte din minciuna asta." La nivel militar, vor fi facţiuni în interiorul facţiunilor care vor începe să, mmm, "preia controlul" armatei, ambele şi "bune" şi "rele", pentru că frica din interiorul armatei sînt armele. Într-un scenariu al forţelor de ordine, vom avea ofiţeri care refuză să înceapă să aresteze oamenii, pentru că au aflat despre cetăţeanul cu adevărat Suveran şi ce e real însistemul de justiţie, pentru că va veni şi asta. Judecătorii vor demisiona, pentru că vor fi crime mari, mari împotriva lor. Şi atunci, oamenii din bursa de valori: vor avea cel mai dificil timp, numerele mari care sînt afişate în mod curent în ştiri. Şi deodată "capetele vorbitoare" ale ştirilor industriale, şi pozitive şi negative, vor spune: Marele 3, va fi nevoit să se înfrunte cu un moment de reflexie de sine. Mulţi dintre ei vor "exploda în emisie", brusc vor fi scoşi din emisie. Alţii vor spune simplu: "Nu mai intru în emisie" şi vor fi obligaţi să îl înlocuiască cu cineva care nu are aceeaşi putere de proiecţie asupra propagandei.
LW: Uau...
AB: De aceea, sistemul se degradează doar şi se degradează şi se degradează.
LW: Şi atunci, asta implică şi închiderea corporaţiilor şi Figura 8 cu toate aceste corporaţii inter-blocate care vor începe să se dizolve.
AB: Corect. Multe din ele vor... fura de la ele însele, simplu, şi pe măsură ce fură de la ele însele, creată efectul Bernie Madoff în propriul lor interior şi inevitabil, piaţa care e controlată, va deveni ne-controlată pentru că toate sistemele s-au de-finanţat pe sine prin hoţie şi furt.
LW: (Rîde) Corect... bun, odată ce toată lumea fură, ştii, toţi vor începe să bage mîna şi să fugă unde pot!
AB: Să fugă unde pot în secret.
LW: Să fugă unde pot în secret..., dar vor avea... ah...
AB: Efecte în media şi în realitatea fizică.
LW: Asta se va întîmpla fără doar şi poate.
AB: Corect: cum ar fi cînd congresiştii Joe, Bob şi Dean decid subit să dispară şi cînd agenţiile de ştiri îi caută, oamenii din echipa lor spun: "Ăăă, nu ştim unde sînt.".
LW: Corect.
AB: Şi atunci, 40, 50 de membri ai congresului care au primit un avertisment anterior să plece, pentru că oamenii încep să le atragă atenţia.
LW: Corect, în sfîrşit!
AB: În sfîrşit.
LW: În final vor sta firmi şi vor pune "piciorul în prag".
AB: Şi asta se va duplica în Europa şi în Asia şi în Japonia şi toate ţările majore care au oraşe de Geometrie Sacră.LW: Cam unde e cel mai probabil să înceapă?
AB: În multe locuri deodată. E o undă staţionară care se va împrăştia în jurul lumii de mai multe ori.
LW: Şi se pare că asta va fi o undă destul de rapidă... mă rog, cum ai spus, are un vîrf...
AB: O serie de valuri mai mici cu vîrfuri şi văi...
LW: Ok, nu există nici o formă de a prezice...
AB: Nu le poţi da toate deodată. Umanitatea nu poate suporta asta. Se va produce în doze.
LW: Ok, foarte corect... mulţi alcoholici se vor întoarce la sticlă! Ei,... deja sînt... vor fi oameni care se vor trezi "O Doamne!" şi vor arunca sticla "Gata! Am terminat-o cu băutura!". Şi ce altceva va mai fi ca şi impact după care ne putem uita ca parte din semnele că parcurgem cu adevărat valul treziei?
AB: Visele, cum le-am descris mai înainte. Va veni subtil şi atunci oamenii vor spune: "De une mi-a venit asta?" şi atunci vor privi cu luare-aminte, căci a trecut ceva vreme de cînd se întîmplă toate astea. Vor fi mulţi oameni care îşi vor renega visele, dar cît de mult îţi poţi nega visele cînd le ai 4, 5 sau 6 zile într-o săptămînă şi tot apar?
LW: Corect, deci e ca şi cum, într-un sens, o "sîngerare" a adevărului.
AB: Da.
LW: Şi o risipire a iluziei, deci oamenii vor începe să vadă ce este cu adevărat.
AB: Deci pot vedea ne-timpul.LW: Da. Şi asta e adusă de...
AB: Inexistenţa acordului de timp social, o să lămuresc asta. Fără acord de timp social.
LW: Fără acord de timp social.
AB: Timpul după care noi trăim este un acord social.
LW: Corect, pentru că nu există timpul.
AB: Nu există timp care să găseacă un acord social. Există timpul Galactic care se bazează pe sistemul solar în revoluţie în jurul Soarelui Central Galactic şi Sistemul Solar e o undă sinusoidală care reprezintă populaţia totală de conştienţă pe un grafic... de energie.
LW: Ok, şi atunci ai spus că Sursa a fost, bazic, o reţea neuronală de Sori şi Sorii Centrali Galactici.
AB: Corect.
LW: Deci, efectiv, sîntem în mintea Creatorului, a Sursei, într-un sens.
AB: Toţi sîntem, într-un sens. E doar felul în care Universul este alcătuit.
LW: Şi într-un fel sîntem ca un fractal holografic al...
AB: Asta este limitare de lingvistică umană. Sîntem entităţi spirituale care au creat holograma şi apoi noi creăm Holograma în Unie şi apoi noi toţi adăugăm piese-părţi la aceasta. Deci totul este co-creaţie.
LW: Bine, mă uit să văd timpul cînd vom avea acele două birouri, unul şi celălalt şi putem practica capabilităţi, asta mie îmi sună foarte nostim!
AB: Va fi nostim! Şi vor fi alţi oameni care vor folosi instrumentele muzicale ca pe libertatea proprie.
LW: Oh corect, şi lumina...
AB: Diferenţe în îmbrăcăminte, diferenţe masive la îmbrăcăminte.
LW: Car sînt celelalte schimbări pe care le vezi? Bine... va fi necesară o schimbare în Internet.
AB: Ei bine, paraziţii psihici vor fi eliminaţi... asta e tehnologie uşoară. Oriunde e un server - simplu, are o piesă de tehnologie care curăţă paraziţii, un neutralizator.
LW: Ok. Pentru că eu întrevăd ceva, văd comunicaţii instantanee, care merg mai departe de Internet, noi sîntem...
AB: Va exista transfer de conştienţă. Stai aici şi iei telefonul casei şi o altă parte a ta apare acolo şi închizi telefonul şi mergi la ale tale, în timp ce cealaltă parte face ce are de făcut.
LW: Frumos! Îmi place cum sună asta...
AB: Vreau să spun, ăsta e un nivel mai avansat. Ştii, noi, ca fiinţe umane nu avem Manualul de Funcţionare, nu l-am avut niciodată, vei avea un Manual de Funcţionare, dar încă va fi necesar să îl înveţi... să poţi obţine absolvirea finală... şi petrecerea. Şi aici este unde vom depune timpul nostru pentru a ne vindeca pe noi înşine, de ceea ce s-a petrecut în interiorul maşinii.
LW: Şi asta este calea prin care vom călca acceleraţie propriei noastre evoluţii.
AB: Corect... vindecare de sine...
LW: Este vindecarea de sine şi lucrarea "interiorului" şi hrănirea, iubirea de sine şi nu doar vorbitul despre astea.
AB: Corect.
LW: Şi a fi cuvintele, nu doar spunerea lor.
AB: Exact.
LW: Şi adevărul... adevăr şi transparenţă.
AB: Absolut.
LW: Deci toate lucrurile astea cărora li s-a dat o întreţinere de contur şi au fost inversate, mereu şi mereu şi continuă să se întoarcă asupra noastră... vor fi... ce vor...
AB: Vor fi văzute ca ceea ce sînt.
LW: Ok. Unul dintre lucrurile despre care am auzit recent, desigur, n-am putut găsi nimic despre asta, pentru că totul e tehnologie secretă, e un fel de dispozitiv în Antarctica care este lung de 75 de mile care a fost studiat de China şi de Rusia...
AB: Lacul Vladivostok e numele său?
LW: Da.
AB: Şi este un dispozitiv dedesubt care este o piesă de metal lungă de 75 de mile şi acea piesă de metal solid, lungă de 75 de mile este o baterie de energie, lăsată de Lemuria, care a păstrat Polul Sud în aliniere cu tehnologia care era acolo, să spunem doar că versiunea a acelor Oraşe de Aer şi acel dispozitiv se conectau în timpul-visare al Lumii Astrale şi timpurile-visare din Oraşele Subterane din Terra Interioară, deci oamenii din Terra Interioară nu aveau nevoie să folosească intermediari pentru a funcţiona în Lumea Astrală pentru contacte şi scopuri contractuale. Grila de încarnare a Terra a fost mult mai liberă atunci, cînd acel dispozitiv a fost creat.
LW: Şi mai funcţionează încă?
AB: Nu pentru scopul său original, pentru că stratul ar fi în a 4-a fortificare a Terra în afara celor 9 fortificări ale Mediului Astral prin grile de piramide, cînd a fost creată. Şi acest dispozitiv, în particular, cum am spus, este să fie o baterie de energie care e conectată în... toată zăpada care ştiau că va fi acolo şi că gheaţa va crea presiune în structura cristalină care produce un efect piezoelectric masiv pe toată partea de jos a Polului în acea zonă. Deci asta dă capabilitatea acelui dispozitiv, cînd este activat într-un mod adecvat prin Camerele de Control, capabilitatea să crească conştienţa Terra de la Polul Sud, în sus, ceea ce poate declanşa Timpul-Visare-de-Unie-Globală.
LW: Ok. Cum e cu... a existat altă bucată pe care am citit-o care vorbeşte despre cutiile apărute din nisipul spălat de mare?
AB: Peste tot în lume. Acele cutii erau dispozitive similare cu cele care au fost puse pe planeta X, sau Nibiru, cum vrei să-i spui, pentru a preveni ca noi să o re-manifestăm în realitatea noastră. Acestea, bazic, dacă propaganda ar fi avut succes, solul ar fi fost alterat de un gen de dezastru. Aceste cutii, la muchii, absorb valul de conştienţă, schimbă ce este şi diminuează daunele actuale pe care le-ar fi produs. Fukushima este exemplul clasic pentru asta: valul litoral ar fi trebuit să lovească America, ar fi trebuit să circule peste tot, şi nu s-a întîmplat aşa.
LW: Şi atunci ei au ridicat cutiile...
AB: În jurul Japoniei. Ca să poată să se petreacă asta.
LW: În jurul Japoniei... dar ce a oprit de la a deveni un...
AB: Un val maritim global?
LW: Da.
AB: Sînt cutiile pe partea cealaltă a oceanului.
LW: Ah...ok, deci nu au făcut treaba bine...
AB: Au înlăturat doar cutiile din jurul Japoniei pentru ca dezastrul să poată avea loc.
LW: Oh, ok, în regulă. A fost un "eveniment precipitat" care nu a fost plănuit cum trebuie?
AB: Nu, A fost Israelul care a făcut asta... am vorbit despre asta în episoadele trecute.
LW: E corect, am vorbit despre asta. Şi mai sînt şi alte dispozitive de care nu sîntem conştienţi, care sînt lăsate de Lemuria? Probabil sînt tot felul de...
AB: Sînt duzini şi duzini şi duzini de dispozitive şi multe ale Oraşelor de Geometrie Sacră sînt construite deasupra acestor dispozitive precum cel din Moscova.LW: Ok...
AB: Există un dispozitiv în subteran în Moscova care în esenţă permite oraşului Moscova în Conştienţa din Timpul-Visare să aibă o micro-versiune a unei Camere de Control şi acel oraş poate efectiv să se transforme într-o..., aş descri-o doar ca pe o..., navă de conştienţă. Există tehnologie arcturiană furată care se află acolo şi ar putea prelua conştienţa oricui care este în Geometrie Sacră şi să o depună într-un Motor de Unie şi acel oraş ar putea ascende din lumea noastră şi să meargă pe o altă planetă şi apoi să fie "co-localizat" pe altă planetă.
LW: Uau...
AB: Şi sînt alte oraşe care au tehnologie similară cu asta, dar nu au Micro-Camera de Control pentru a o face. A existat o generaţie tehnologică particulară care a fost atît de şlefuită de un grup de exploratori de conştienţă, acum milioane de ani, care în final a părăsit Terra, dar au lăsat acel dispozitiv în acea zonă şi pe măsură ce realitatea re-comută, se reformează, tehnologia era încă acolo şi atunci oamenii au început să o moştenească, să o moştenească şi să descopere mai multe pînă cînd în final facţiunile ruse şi-au dat seama ce era.
LW: Ah, deci, ştiu cum să o folosească.
AB: Şi au folosit-o.
LW: Şi au folosit-o...?!
AB: Da. În timpul celui de-al doilea război mondial, în timpul invaziilor, pentru a scoate o cantitate masivă de oameni în afara planetei pentru comerţ cu ADN. Pentru că asta e tot ce făcea Lenin, toate uciderile pe care el le făcea erau pentru a scoate în afara lumii ADN.
LW: Ah... deci bazic, toate războaiele sînt pentru...
AB: Încă o dată, adu-ţi aminte, sînt mii de specii acolo care sînt aproape de moarte şi ar face orice pentru ADN ca să supravieţuiască specia lor şi avem Mafia care îţi încasează un braţ şi-un picior cu dobîndă.
LW: Corect, deci sînt băgaţi în tot avansul tehnologic; deci, sînt parte din cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale? Ghicesc?
AB: Cele 15 Fiinţe nu au nevoie de familii. Ei au nevoie doar de un grup de împerechere, şi mai sînt alte facţiuni, diferite de ei. Ei sînt doar cei care sînt cei mai buni păpuşari în acest Joc.
LW: Acuma, ai menţionat la un moment dat în Istoria Galactică care merge înapoi pe o perioadă de 50 de milioane de ani că au fost 2 milioane de ani într-o perioadă cînd...
AB: Terra nu a fost în acest Univers.
LW: Da, acuma, cum a fost cu acea entitate? Era un Creator un Zeu?
AB: A fost o Entitate Univers care a spus: "Time-out în Universul vostru, iau eu asta!" A luat Terra acolo, a făcut ce avea nevoie să facă pînă cînd Terra a spus: "Nu, nu vei mai continua să faci asta cu mine" şi a luat ziarul înfăşurat şi i-a dat peste nas Fiinţei Univers şi a venit înapoi aici şi a pornit ceea ce făcea.
LW: Uau... deci sînt fiinţe cu acest gen de "capabilitate".
AB: Da.
LW: Ok... acuma, în esenţă noi sîntem acele fiinţe,... într-un sens...
AB: Într-o mai mică, micro-formă, da. Adică, totul merge în sus şi în jos. Dar pentru moment, pentru această descriere în acest punct al timpului, avem nevoie să ştim doar Imaginea Mare a lumii.
LW: Corect, pentru ca să putem lua înapoi...
AB: Propria Suveranitate.
LW: Corect. Şi să începem să acţionăm ca nişte...
AB: Fiinţe suverane cu putere.
LW: Corect. Ei bine, tocmai am ajuns la finalul segmentului 13, ai mai dori să adaugi ceva?
AB: E bine pentru acum!
LW: Revenim.


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe poţi subscrie la acest blog şi eventual face un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.

Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.08 :: Ep.09 :: Ep.10 :: Ep.11 :: Ep.12 :: Ep.14


Un comentariu:

  1. Au intrat in joc si rusii si ....Lenin ? ( Nu este o confuzie sau greseala de traducere , fiind vorba de Stalin ? ) si nu este vorba de "descoperirile "din lacul Vostok din Antarctica ... si nu Vladivostok ?.
    Oricum , incep sa apara dezvaluiri si din partea " estica " a lumii , ceea ce devine la fel de interesant .
    Asteptam deci , episodul 14 si urmatoarele !

    RăspundețiȘtergere