200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141224

Cobra - Raport al activării Portalului IS:IS partea 2 - 23 decembrie 2014


Cu toate că masa critică printre populaţia de la suprafaţă nu a fost atinsă, activarea a fost un succes semnificativ. Pe lîngă grupul nostru nucleu, dedicat şi puternic, multe zeci de mii de Lucrători ai Luminii de pe întreg cuprinsul planetei au participat.

În timpul activării, s-a petrecut ceva semnificativ care nu a mai apărut în ultimii 25000 de ani. O masă critică de 144000 de oameni din Mişcarea de Rezistenţă şi Reţeaua Agarthană au ieşit din realitatea lor subpămînteană pentru un scurt moment şi au făcut această activare la suprafaţă exact în acelaşi fel în care am fost învăţaţi. Asta a creat un cîmp special de rezonanţă care a canalizat pulsul de energie dinspre Atractorul Shapley şi a stabilizat grila planetară de Lumină Eterică încît va fi capabilă să absoarbă şi să facă faţă undei de şoc energetice în momentul Evenimentului.

În acest fel poţi contribui în felul tău ca să păstrezi energia Grilei Luminii Eterice stabile pe viitor, ducînd către Eveniment:
elizabeth-patric-of-spiritwater-gardens-i-believe-in-nature-spirits-initiative

La activare, protocoale de conversie ale Mişcării de Rezistenţă şi Reţelei Agarthane au fost sincronizate. Extensia primei anomalii a fost mult scăzută. Faza Penetrării a fost iniţializată.

La activare, un grup foarte special din RM2m forţă de operaţiuni speciale a ancorat grila în Saqqara, la mai puţin de 15 mile de platoul Giza. În Saqqara, sînt multe intrări în tunelurile subterane ale reţelei Agartha:



De acolo, principalul tunel duce la Giza şi de acolo ramura estică merge spre Tibet, iar ramura vestică către Peru prin America de Nord.

Sper că sînteţi toţi conştienţi că istoria Egiptului Antic merge mult mai departe de dinastiile cunoscute şi că a existat o civilizaţie mult avansată în Egipt în perioada tîrzie atlanteană:
2013_09_23_archive

Masa critică de 144000 de forţe ale Luminii din reţelele subterane a fost suficientă ca să stabilizeze grila energetică, dar nu suficientă pentru a reuşi transformarea conştienţei umane căci pentru aceasta este necesară masa critică de 144000 care să fie din umanitate pentru a avea efectul rezonant dorit.

Cîteva zile înainte de activare, Forţele Luminii au reuşit să înlăture o parte vastă din grila scalară de plasmă a Chimera. Aceasta a fost o reuşită foarte semnificativă, deoarece acum a fost pentru prima oară de la invazia archonică din 1996 în care s-a repurtat vreo victorie asupra tehnologiei grilei de plasmă la suprafaţa acestei planete. Atacurile energiei scalare asupra noastră sînt de aşteptat să se topească încet-încet.

Aceasta înseamnă că intrăm acum în faza Penetrării. Nu mai rezistăm status-quo-ului, ci împingem către victoria finală. Forţele Luminii au comunicat că este foarte important că fiecare să înceapă să vizualizeze vieţile noastre de după Eveniment căci vizualizarea noastră şi intenţia grăbesc manifestarea sa. Ei comunicat, de asemenea, că este timpul să începem să practicăm iertarea necondiţionată către noi înşine şi către ceilalţi. Nu mai este timp să pendulăm în trecut, este timpul să creăm viitorul şi să trăim în Acum.

Energia Zeiţei, aspectul pur feminin necondiţionat, se întoarce în planul fizic al planetei ca niciodată. În acest fel Zeiţa a pictat cerul cu frumuseţe în Egipt şi în alte locaţii de pe planetă:



Susele Dragon au comunicat că datorită activării, rezultatul se vede prin penetrări în spatele scenei geopolitice şi vor deveni curînd mult mai vizibile în mass-media.

S-ar putea să nu fie nici o coincidenţă că am putut privi convoiul deputatului prim-ministru rus din locaţia noastră, care vizita platoul Giza cu numai cîteva ore înaintea activării:
russian-deputy-prime-minister-arrives-in-cairo

Preşedintele rus, Putin, s-ar putea să fie mult mai conştient decît realizează majoritatea oamenilor:
putin-love-meaning-life

Şi respinge cu mare dibăcie încercarea Cabalei de a slăbi Rusia prin manipularea preţurilor petrolului şi rubla:
putin-economic-sanctions-us-oil
checkmate-is-russia-selling-oil-for-gold
china-prepares-bailout-russia

Diverse facţiuni ale Cabalei încep să relizeze că finalul este aproape. Datorită creşterii puterii Foreţelor Luminii, Iezuiţii şi Rothschild-ii au fost forţaţi să sacrifice facţiunea Illumi-nazi pentru a-şi asigura propria lor supravieţuire. Acesta este motivul pentru care împing în faţa autobuzului în mass-media controlată de Rothschild:
prosecute-torturers-and-their-bosses

De aceea am putea vedea arestări ale principalilor lideri Illuminazi precum Cheney, Rumsfeld, Bush-ii, Rockfeller-ii şi Kissinger, foarte curînd, chiar înainte de Eveniment:
democracy-and-corruption-germany-files-war-crimes/

Rothschild-ii şi Iezuiţii plănuiesc să permită acestea să se petreacă, să se prezinte ei înşişi maselor ca fiind băieţii buni, să manipuleze reţelele Alianţei Estice şi instituţiile lor financiare din spatele scenei, să pirateze resetarea financiară şi să rămîna controlatorii globali ai umanităţii. Planul lor nu va reuşi căci Forţele Luminii sînt conştiente de acest plan şi nu vor permite niciodată realizarea sa şi au propriile planuri pentru a contracara aceasta, cu arestări în masă ale Rothschild-ilor şi ale Iezuiţilor la Eveniment.

Penetrarea este aproape!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu