După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20141205

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 25 noiembrie 2014


Rob – Da, avem un nou show radio al "Victoria Luminii". Doresc să-i mulţumesc lui Rique Seraphico pentru frumoasa muzică pe care am avut-o şi, desigur, lui DaNell Glade pentru diligenţa ei mereu prezentă şi atenţia la procesul de transcriere. Desigur, super talentatul şi creativul Smally7 care face multe dintre video-urile YouTube ale lui Cobra şi are grijă de noi astăzi aici la interviul nostru. Sper să ajungă înainte de 1 Decembrie sau prin preajmă pentru voi, prieteni. Încă o dată, Cobra, îţi mulţumesc foarte mult că ai venit la show-ul radio "Victoria Luminii". Multe lucruri s-au petrecut în lume şi sîntem foarte bucuroşi şi recunoscători să te afli aici în această emisiune din nou. Mulţumesc mult.
COBRA - Mulţumesc pentru invitaţia ta.

Rob – Întotdeauna a fost o plăcere pentru mine. Avem multe lucruri de prins din umră. Am vrut să comentez despre cîteva din ultimele postări ale tale de aici. Ai vorbit despre anumite lucruri care au loc şi victoria Luminii care de curînd a putut să reveleze anumite lucruri. Sună cumva ca în postările tale criptice, pentru cei dintre voi care uneori sînteţi confuzi de "top egg" şi curăţarea şi acele diferite postări care au înţelesuri codificate. Nu sînt pentru noi. Ele sînt pentru membrii mişcării de rezistenţă de la suprafaţa planetei pentru a primi actualizări despre anumite condiţii care au loc. Există ceva ce ai putea să împărtăşeşti cu noi cu privire la acele recente victorii despre curăţare a, bănuiesc că îi spui "postarea cu egg".
COBRA - OK, desigur nu pot face nici un comentariu despre postarea cu "egg". Aş spune doare că e o anumită operaţiune ca Forţelor Luminii care are loc şi o fază a fost completată şi a avut succes. Asta e tot ce pot să spun de moment.

Rob – OK. nr.2 Aş dori să te sprijin şi să reamintesc oamenilor că te îndrepţi către Egipt să porneşti fereastra de oportunitate care se apropie. Încă sînt lucruri disponibile şi oamenii pot subscrie şi verifica, corect?
COBRA - Da, încă este loc disponibil. Aş dori să rog pe toată lumea şi să invit pe toată lumea să ni se alăture. Şi cei care nu ni se pot alătura în persoană pot, desigur, să sprijine această activare din casele lor sau din locaţiile lor individuale oriunde ar fi pe planetă şi ambele aspecte sînt importante şi ambele aspecte pot efectiv să ajute în următorul impuls către eliberare.

Rob – OK. De asemenea, prieteni, pentru cei dintre voi care sînteţi familiarizaţi cu lucrarea mea şi sînteţi noi la acest interviu cu Cobra şi informaţiile sale, puteţi să vizitaţi: http://2012portal.blogspot.com. E un site minunat. Multe informaţii valoroase acolo. Există o care numită "Evenimentul" care te va aduce la zi, cu adevărat, cu multe informaţii diferite. Aş vrea să fac un apel special. M-am uitat la cîteva din frumoasele video de pe YouTube pe care cred că le-a realizat Smally7 despre diferite subiecte ale ferestrei de oportunitate. Pentru cei dintre voi care au tradus în Germană, Spaniolă... am fi foarte recunoscători să faceţi asta şi pentru http://prepareforchange.net. Dacă vizitaţi acest site veţi vedea că facem un apel la traducători pentru unele din cele mai importante documente de acolo. Am aprecia foarte mult să ne contactaţi sau pe mine la rob@thepromiserevealed.com sau www.thepromiserevealed.com. Fără alte abateri vom trece la alte întrebări. Avem un talmeş balmeş de diverşi oameni. Am avut mulţi oameni din diverse ţări şi prieteni, o mulţime de informaţii care vine prin Cobra şi prin inteligenţa mişcării Forţelor Luminii care este centrată destul de mult pe Vest şi unori pe Rusia şi ţările asiatice. Mulţi dintre voi din celelalte zone ale lumii aţi cerut actualizări şi anumite lucruri specifice care se petrec. Vom întreba pe Cobra să comenteze despre aceste ţări. Mulţi aţi făcut comentarii şi am decis să încerc să obţin ceva răspunsuri aici de la iubitul nostru emisar al Luminii. Am ceva întrebări interesante şi prima ar fi: (Alex Collier a spus că undeva în rangul a 20 de miliarde de ani hologramă a fost răspunsul său la această întrebare), "cît de vechi e Universul?". Bănuiesc că, aş spune aspectul fizic al creaţiei.
COBRA - Estimarea curentă este de 13.7 miliarde de ani şi e destul de aproape de valoarea reală şi acum vorbim de acest ciclu, de acest ciclu cosmic. Desigur, au fost cicluri cosmice înainte. Acesta în care ne aflăm este foarte important pentru că în sfîrşit se va rezolva situaţia cu Lumina şi întunericul. Această polaritate va fi curăţată, vindecată şi eliminată.

Rob – Asta e cu adevărat grozav. Cineva a întrebat: "la începutul creaţiei, Sursa a făcut prima ei extensie de sine pe care noi o cunoaştem ca Dumnezeu şi geamăna Zeiţa?" E evident că există chestia asta dualistică. A fost un aspect simultan al creaţiei? Este un Dumnezeu mamă/tată sau e un gen de situaţie de coborîre?
COBRA - Ai putea s-o descrii în acest fel. Prima proiecţie a Uniei în multe faţete în universuri a fost în polarităţi masculin/feminin la un nivel foarte înalt.

Rob – OK. Altă întrebare. Unii oameni vor să obţină o spicuire metafizică din textele biblice şi ar dori să ajungă la o înţelegere metafizică. Ce este Sfîntul Duh (Holy Gost - eng.) în termenii ascensiunii universale?
COBRA - Este de fapt aspectul Sursei care este peste polaritatea masculin/feminină care, de fapt, include ambele aspecte în sine.

Rob – OK. Tot în Biblie spune că un oraş Noul Ierusalem descinde din cer. E asta o referinţă la vreo anume navă-mamă de care au vorbit mulţi oameni, numită Noul Ierusalem? E ceva despre care s-a ştiut în timpurile biblice? La ce se referă Noul Ierusalem în Biblie?
COBRA - Este numele de cod pentru o navă-mamă, da. Dacă citeşti descrierea acelei nave-mamă, de fapt, vei vedea că sînt 12 straturi diferite ale navei-mamă cu 12 aspecte energetice diferite şi "Apocalipsa" a fost, în fapt, o viziune despre asta, veche de 2000 de ani şi descrie efectiv timpurile în care intrăm, timpurile primului contact şi timpul finalizării dualităţii.

Rob – Ai menţionat 12 straturi, e foarte interesant pentru că JJ Hurtak în Cheile lui Enoch a menţionat că sînt 12 zone majore unde, spune el, că vor descinde nave-mamă foarte mari, pe planetă şi pot să menţionez 2 dintre el, după cîte îmi amintesc acum, de fapt, ei, 3 dintre ele. Unul este bazinul Tacal Machan (?), altul este SLC şi cîmpiile de sare (?), pentru cine a fost acolo, acel loc poate cuprinde cu siguranţă a navă-mamă foarte mare, precum şi capul Porumbiţei aici în America Centrală. Se presupune că este o navă-mamă mare care stă deasupra acestui teren. Acesta e înţelesul lui Noul Ierusalem şi cele 12 nivele de energie? Diferite nave în diferite locuri?
COBRA - Bazic, Noul Ierusalem este un nume de cod pentru o navă-mamă, dar avem steaua cu 12 vîrfuri care se găseşte pe diferite niveluri ale creaţiei şi întreaga planetă va fi parte a acelui model de energie cu 12 vîrfuri pe la timpul cînd aceste nave vor deveni vizibile. Deci acesta este un punct sigur în viitor şi va fi parte din plan.

Rob – Da, cum am mai discutat înainte în particular, dacă poţi confirma asta: simţeam că va fi la ceva timp bun după Eveniment cînt, de fapt, noi vom avea aceste aterizări, corect? Vor fi cel puţin 2 sau 3 ani, corect?
COBRA - Da, fa fi o fereastră de timp care va fi necesar să treacă între Eveniment şi acest tip de manifestări pentru că conştienţa de masă a umanităţii are nevoie să se pregătească pentru asta fără să fie stresată. În prezent, umanitatea are nevoie să fie capabilă să absoarbă tranziţia într-un fel în care conştienţa sa va beneficia. Nu va fi doar un spectacol ci o tranziţie care va include transformarea conştienţei umanităţii. De aceea e nevoie să treacă ceva timp pentru că astfel este calea optimă să se alinieze cu planul divin.

Rob – Da, multe din întrebările pe care oamenii le întreabă sînt cu privire la Evenimentele care vin şi îşi aliniază sentimentele după felul în care lucrurile stau în acest moment, dar, în momentul Evenimentului, şi ai menţionat şi am spus şi eu mereu, asta e partea frumoasă a lucrării tale, Cobra: nouă revelaţie a explicării tehnologiei de unde scalare a Chimera, care lucrează cu anumite programe de satelit precum şi ca tip de tehnologie eterică care bruiază cîmpul de conştienţă uman. Vor fi schimbări enorme la momentul Evenimentului. Reţeaua de unde scalare şi acest gard electronic, cum îmi place mie să-i spun, vor fi doborîte, e corect?
COBRA - Da, vor fi doborîte şi da, asta va rezulta în evoluţie drastică a condiţiilor energetice în jurul planetei. Fiinţele umane vor fi capabile efectiv să simtă această îmbunătăţire, destul de intens.

Rob – Da. Am sentimentul că va fi o schimbare foarte dramatică pentru cei care nu ştiu nimic despre E.T.-ii sau chestii din astea. Chiar şi persoana comună va simţi o comutare energetică puternică, corect?
COBRA - Da, vor simţi că ceva se întîmplă. Se vor simţi mult mai bine, mai uşori, mult mai optimişti. Poate nu vor înţelege în faza iniţială de ce, dar cu siguranţă for simţi că ceva mare se petrece.

Rob – Foarte bine. Să vedem, avem alte întrebări aici. Sînt şi eu, personal, curios, dr.Frank Strange a negat această informaţie, dar Billy Meier are o carte intitulată "The Talmud of Jmmanuel". Multă lume are întrebări cu privire la personalitatea lui Iisus Hristos sau a maestrului ascensionat. Iată întrebarea: Tatăl real al lui Iisus Hristos a fost un arhanghel (archangel - eng.) sau o fiinţă celestă antică, şi dacă da, şti cine a fost această fiinţă? Unii oameni au spus că a fost Gabriel. Cum s-a născut Iisus Hristos, a fost o concepere imaculată sau ea a avut sex cu un extra-terrestru?
COBRA - Nu. A fost un proces de naştere natural ca oricare dintre noi.

Rob – Cu cine a făcut sex Maria?
COBRA - Există o anumită persoană care a fost ştearsă din Biblie. Vezi, multă informaţie, aş spune 50% din informaţia despre viaţa lui Iisus Hristos a fost fabricată. S-a luat din diferite mitologii care erau prevalente în acele timpuri. De la Mythrii, de la cultul lui Apollo, de la misterele egiptene. Aş spune că cealaltă jumătate a fost o secţiune din viaţa sa care convenea cultului de programare creştină la acel timp, deci nu poţi trage concluzii despre viaţa lui în baza Bibliei dacă vrei să ai o percepţie cu aceurateţe.

Rob – Da, probabil asta va supăra ceva oameni fundamentalişti creştini. Aş vrea să te sprijin şi să subliniez prieteni, că sînt preoţii în care există multă dezinformare. Această fiinţă, să vorbim despre el, a fost o fiinţă extra-terresetră?
COBRA - A fost o fiinţă stelară ca multe dintre seminţele astrale, războinici ai Luminii şi fiinţe ale Luminii care sînt acum pe planetă.

Rob – OK, deci înţeleg că la acel moment era parte dintr-o familie Essessani, Maica Maria era, şi că ea a fost una dintre Oracoli şi a fost determinat că îl va purta pe Hristos. Cît de mult s-a ştiut asta la acele timpuri? A existat vreun fel de comunicare care să fie împărtăşită cu anumiţi membri care se pregăteau pentru această încarnare?
COBRA - De fapt, erau destul de multe profeţii la acel timp şi, desigur, naşterea sa era aşteptată precum era aşteptată naşterea multor profeţi care s-au încarnat în acea fereastră de timp. Nu a fost singurul. Dar a fost unul care a avut un mesaj foarte important şi a fost mesajul iubirii necondiţionale ceea ce reprezintă ceva înspre care această planetă evoluează.

Rob – Ok. Iisus Hristos este, în opinia unor persoane, dr.Bell în cartea sa "Raze de adevăr şi cristale de lumină" (Rays of Truth, Crystals of light). El spune: "Iisus Hristos este cea mai înalt posibilă încarnare a unei fiinţe în planul fizic". El o spune şi e un simplu fapt. Maestru ascensionat Iisus Hristos, este un lider al Maeştrilor Ascensionaţi? Deţine vreo poziţie specială în relaţie cu această planetă?
COBRA - Ok. Aş spune că misiunea sa este foarte importantă pentru că misiunea sa este distribuirea energiei iubirii necondiţionale printre umanitate ceea ce este unul din cele mai importante aspecte ale eliberări planetare şi el a fost dedicat acestei misiuni pentru ultimii 2000 de ani şi pregăteşte umanitatea pentru această tranziţie care se petrece acum. Asta e cam important.

Rob – Vom trece la alte întrebări. Mai am ceva întrebări biblice pe care le-am adunat luna asta. Avem multe întrebări prieteni. Îmi cer scuze dagă întrebările voastre nu sînt răspunse. Nu avem timp. Avem multe întrebări trimise de multă lume, am putea răspunde una sau două de la ceva oameni care au trimis multe întrebări. Deci vă rog să nu vă supăraţi. Fac tot ce pot mai bine să ajungă toate întrebările voastre aici. Cine a fost grupul întunericului de fiinţe cunoscut precum grupul Anchara? A existat un tratat de pace în poziţie pentru a opri războaiele galactice? Ce a fost alianţa Anchara?
COBRA - Da, a fost un tratat de pace semnat în 1995 şi cum ştiţi toţi, anul următor a avut loc marea invazie, invazia Archonică care a avut loc pe această planetă. Pentru că nu toate rasele şi nu toate fiinţele au fost foarte fericite cu acel tratat. De fapt, un mare segment al raselor negative au trecut în Lumină ca rezultat al acelui tratat şi ceilalţi, care nu au semnat tratatul eu fost foarte nefericiţi şi au decis să invadeze planeta şi asta s-a întîmplat în 1996.

Rob – Ok. Iată o întrebare interesantă. Am auzit diverse opinii de la diferiţi oameni şi al dori să te întreb: Terra şi alte planete care orpitează Soarele în Sistemul nostru Solar sînt cave şi toate au lumi interioare care sînt în dimensiuni mai înalte?
COBRA - Ok. Orice planetă în Sistemul Solar şi nu numai în acest sistem solar, are sisteme de caverne în interiorul crustei. Vorbesc acum despre planetoizii solizi, planetele de gaz au o structură diferită. În dimensiuni mai înalte fiecare planetă are o anumită Lumină şi anumite structuri înalt-dimensionale care transmit Lumina prin acea planetă.

Rob – Ok. Mi s-a dat o explicaţie de un fizician. În creaţia Sistemului Solar există un soare central gazos care, eventual, pe măsură ce începe să se învîrtă şi încetineşte, bănuiesc că doar cîteva picături din soare, cred că era descrierea, sînt ejectate şi nu ajung prea departe. El rămîn în influenţa magnetică a atracţiei gravitaţionale a soarelui şi încep să se învîrtă, cred că au fost ceva indicaţii şi unii umanei au teoretizat că a fost o mică parte din Soare în centru şi că există o cameră goală exact în centru precum şi crusta. Este asta posibil? E corectă teoria în înţelegerea ta?
COBRA - Prima parte a teoriei este corectă, dar a doua parte nu e chiar corectă, pentru că în centrul oricărei planete, da există o poartă stelară, dar nu este un soare precum înţeleg oamenii. Este un pic diferit. Este o materie foarte densă care emite multă energie datorită diferitelor procese fizice.

Rob – Da, asta corespunde cu ce mi-a spus Fred Bell cînd l-am întrebat asta deci e o consistenţă. Mulţumesc foarte mult. Iată o întrebare interesantă pe care ar putea fi interesai unii şi sînt destul de conştient de asta şi ştiu că toată treaba asta e o farsă. De fapt au criminalizat efectiv vechea formă de bec de lumină susţinînd că sînt mult mai protectori cu mediul şi mai economi energetic şi se economiseşte energia. Cred că e un fals, de fapt să comentăm aspura intenţiei de a termina cu becul de incandescenţă şi înlocuirea lor cu tipuri care sînt mai toxice.
COBRA - Da, desigur, asta, pe lîngă otrăvirea mîncării, dîrele chimice şi alte invenţii ale Cabalei. Ei vor ca oamenii să fie oprimaţi constant cu diverse substanţe chimice. Şi da, acele becuri sînt un pic mai mult periculoase pentru sănătate. Nu sînt chiar atît de inocente precum au fost portretizate.

Rob – Îţi mulţumesc şi voi ruga oamenii să asculte cu atenţie. Cobra a spus dîre chimice. În mod constant sînt oameni care vorbesc despre dîrele chimice şi am adresat acest subiect de multe ori. Nu vom intra în asta astăzi. Aş dori doar să reiterez ce a spus Cobra de multe ori înainte: da sînt dîre chimice. Nu au rezultatele pentru care au fost proiectate, dar există încă zone de pulverizare intensă cu toate că intensitatea a scăzut în anumite zone, prieteni, recunoaştem fără greş. Eu sînt aici pe Muntele Shasta. Sînt perioade cînd trecem prin pulverizări repetate de dîre chimice de la 3 dimineaţa, şi durează toată ziua. Vom avea o albire intensă, dar nivelul acestora a scăzut. Cobra, în ce punct acestea se vor termina? Va fi asta la Eveniment cînd vom vedea finalul, cu adevărat, al dîrelor chimice?
COBRA - Da, la Eveniment. Da, vezi tu, toată activitatea Cabalei va continua pînă la Eveniment şi pînă cînd sînt arestaţi. EI nu se vor opri de la sine.

Rob – Ok. Aceasta e de la un prieten de-al meu. El este, de fapt, unul dintre vindecătorii tăi. El a spus în unul dintre cele mai recente postări ale sale, dar a fost cu ceva timp în urmă. Nu am ajuns să întreb asta în interviurile anterioare. Sînteţi foarte avansaţi cu întrebările voastre. EL spune: "evidenţa de la laboratorul Brookhaven ca sursă a fascicolului luminos care a distrus zborul TWA care nu a fost explicat, cu toate că mulţi oameni au vorbit despre un flash de lumină care venea dinspre laboratoarele Brookhaven şi probabil a doborît TWA. Această persoană doreşte să ştie, în general, cît de sus pe scara guvernului american se ia decizia de a ucide atît de mulţi oameni ca în acel zbor? Preşedintele ştie despre acest gen de lucruri? Lumina verde e dată de cei de sus? Asta a fost de la ofiţerii militari sau strict de la Chimera?
COBRA - Ok. Decizia iniţială pentru lucruri de acest gen vine cîteodată de la Chimera, dar nu intervin prea des în situaţiile noastre de suprafaţă. Majoritatea deciziilor pentru situaţii de acest tip vin de la Cabală. Majoritatea lor vin de la facţiunile illuminati, precum Bush, Kissinger, Rumsfeld, Chenny şi oameni de acest calibru. Ei sînt cei care iau aceste decizii de această natură.

Rob – OK, deci aceştia sînt escroci absoluţi. Şi ştiu să facă doar asta, prieteni. În felul ăsta te respectă. Cineva a dorit să menţionezi dacă replicatorul poate reproduce mîncare precum o roşie, care este ceva viu. Deci, se întreba: poţi să reproduci ceva viu? Ştim că avem clone, dar există vreo tehnologie de duplicare care ar putea face asta?
COBRA - Bazic ceea ce face un replicator, reproduce o roşie care nu mai este vie. Nu este o plantă. Este acea parte care este deja moartă. Replicatorul poate crea un corp dar o substanţă vie are nevoie să intre în acel corp şi da, Forţele Luminii au tehnologie care poate face asta. Deci, spre exemplu, dacă ai nevoie de un corp, replicatorul va crea un nou corp pentru tine şi tu vei intra în acel corp ca suflet printr-o anumită tehnologie care îţi permite să te ajutezi cu frecvenţa vibraţională la acel corp.

Rob – Da, corespunde cu o informaţie interesantă pe care am auzit-o acum cîţiva ani şi le-am spus şi oamenilor. E adevărat că unele dintre fiinţele de alte rase, care în condiţia lor nativă din lumile lor au alte gravităţi, alte atmosfere. Ele, ca familie spirituală spaţială sau familie de lumină au abilitatea să disocieze conştienţa lor de corpul fizic şi am auzit că pot cumva să-şi pună corpul într-o stare de animare suspendată în timp ce ies din propriul corp şi apoi iau un corp uman pentru a apărea ca noi pentru a putea interacţiona cu atmosfera noastră şi gravitatea, e corect?
COBRA - Mmm. E o procedură standard pentru unele rase, dar această procedură standard nu este practicată foarte des pe această planetă pentru că această planetă este considerată a fi destul de periculoasă să interacţionezi aici. Deci s-ar putea întîmpla ca o fiinţă să părăsească corpul original, să se încarneze aici şi să fie prinsă în capcană şi aste nu e experienţa pe care ei ar dori să o trăiască.

Rob – Corect, fără a se încarna aici ei ar putea părăsi corpul lor celest şi să apară într-o bază de pe Terra şi apoi să iasă la suprafaţă, corect?
COBRA - Ar putea, dar este o situaţie periculoasă, în special în ultimele cîteva decenii. A fost destul de periculos şi s-a considerat riscant şi ca rezultat multe fiinţe nu au mai făcut asta.

Rob – Ok. Am întrebat asta înainte, despre chakre. Unii oameni vorbesc despre o singură chakră sau chakre multiple. Ai spus că sînt sute de chakre în corpul nostru ceea ce e evident clar. Multe puncte de vortex pe care noi le numim "nadis", sau punctele nodale ale corpurilor eterice şi fizice din corp. Există ceva în viitor care se va schimba cu privire la structura de bază a chakrelor?
COBRA - Nu chiar pentru că această structură este destul de eficientă şi este aliniată cu corpul fizic aşa cum îl avem acum. Nu e nevoie să se schimbe. Sînt mulţi învăţători de New Age care propun aceste schimbări. Aş spune, nu, înainte de ascensiune, structura de bază rămîne aceeaşi.

Rob – Corect, la fel simţeam şi eu. Primesc continuu aceste repetări şi uneori ei vor să afle ceva mai multă claritate. Iată o întrebare care e cumva evidentă pentru cei ca noi. Aş dori să dai oamenilor multă speranţă căci ei se luptă cu adicţiile care sînt datorate gardului electronic şi masive programări şi lipsei de speranţă care sînt prezente. Întrebare simplă: Rasa umană va di capabilă să învingă adicţiile cu mai multă uşurinţă după Eveniment?
COBRA - Mult, mult mai uşor pentru că adicţiile sînt debalansări chimice care pot fi rezolvate cu uşurinţă cu o nouă tehnologie care va fi dată.

Rob – Li această tehnologie va fi dată foarte curînd după Eveniment? Cît de repede vom fi capabili, E.T.-ii vor elibera asta prin pălăriile albe din armată înainte ca populaţia umană să ştie că E.T.-ii sînt implicaţi în Eveniment? Se va face disponibilă foarte repede?
COBRA - Da, acest gen de tehnologii vor fi disponibile foarte repede, cît de repde posibil permit reţelele de distribuţie. AŞ spune, în cîteva luni se va răspîndi pe toată planeta.

Rob – OK. Iată una nostimă. M-am gîndit că merge. Vom sta împreună cu Iisus ceva timp după Eveniment?
COBRA - Răspunsul este da, poate nu va fi o experienţă personală, dar da, el va apărea pentru grupuri de oameni cînd timpul va fi corect. (Foarte bine.) La fel şi cu ceilalţi Maeştrii Ascensionaţi.

Rob – E o întrebare aici: există vreo opţiune B privitoare la Eveniment în care galacticii înşişi se vor anunţa pe ei înşişi înainte de Eveniment dacă prelungirea continuă?
COBRA - Nu, este o secvenţă logică a evenimentelor care e necesar să aibă loc. În primul rînd Evenimentul va include eliminarea Cabalei. Numai după ce Cabala a fost eliminată atunci Forţele Luminii din alte civilizaţii pot să se facă vizibili umanităţii.

Rob – Alţi contactaţi inclusiv J.J. Hurtak spun că acest proces prin care trecem este unic pe Terra datorită faptului că este o locaţie din galaxie şi multe portaluri şi rase diferite vor fi afectate de Terra dacă ar fi să explodeze şi asta a atras atenţia aici. Mulţi oameni au indicat că acesta este un proces de eliberare. În general vorbind, s-a repetat în multe lumi care au fost sub grupul Chimera şi cred că putem adăuga grupul Anchara. E corect?
COBRA - Da, multe planete au fost eliberate şi de obicei este un protocol standard de a elibera o planetă, dar aici pe această planetă e un pic mai complicat. Unul dintre motive este că umanitatea a fost spălată pe creier foarte mult, mult mai adînc. Nu există suficientă cooperare între populaţia de la suprafaţă, de aceea durează mai mult şi e mai complicat.

Rob – OK. Foarte bine. Sînt cîteva lucruri spre care vom schimba acum. Sînt multe întrebări şi am încercat să le organizez ceea ce e mai greu, de obicei. Are loc un referendum în Elveţia despre standardul în aur. Au existat cîţiva indivizi presupuşi pozitivi care au încercat să dezvăluie anumite lucruri. Au avut un interviu în Elveţia, dar nu cu persoana principală ci cu 2 subalterni ai acesteia şi el a spus că au făcut un interviu foarte bun. Poţi vorbi despre referendumul din Elveţia despre aur? E necesar referendumul oamenilor din Elveţia despre acest aspect sau totul e relaţionat cu Forţele Luminii?
COBRA - De fapt e o idee foarte bună pentru oamenii au acum şansa să se implice ei înşişi un pic mai mult în mod direct în transformarea sistemului financiar. Da, asta a fost organizat de Forţele Luminii care sînt în spatele acestei acţiuni. Aş spune că efectiv sînt grupurile de Templieri Albi din Elveţia care sînt în spatele acestei acţiuni. Ei încearcă să facă orice e posibil pentru ca rezultatul acestui referendum să nu fie manipulat de Cabală, pentru că, desigur, încă există prezenţă cabală în Elveţia. SÎnt amîndouă. Dacă oamenii aleg calea corectă, asta poate să asiste efectiv Forţele Luminii şi faza de tranziţie pentru ca sistemul financiar să fie mai aliniat cu aurul.

Rob – Foarte bine. Asta, prieteni, precum a menţionat Cobra de multe ori, este o tranziţie temporară odată ce umanitatea s-a vindecat şi dezvăluirile de după Eveniment au ajuns la lumină. Legile creaţiei şi vindecarea oamenilor are loc, înţelegerea folosirii energiei şi creditului se vor schimba într-un sistem fără bani în efectiv. Doamenlor şi domnilor, asta e un fel de postare lungă. Multă lume a cerut ca Cobra să răspundă la multe lucruri. Nu există timp pentru a citi toate acestea. L-am întrebat pe Cobra înainte de interviu dacă este adevărat. Întrebarea are 19 puncte care conţin cîteva lucruri privitoare la Eveniment. A existat o anumită întrebare care am sentimentul că a fost luată direct din informaţiile lui Cobra despre Eveniment. Cîteva din puncte ar fi: stabilirea de alegeri prezidenţiale şi congres într-un interval de 120 de zile după anunţul NESARA. S-a susţinut că la finalul lui martie în anul 2000, un cvorum scris a fost livrat de un Delta Force Navy Seal la 15 membri ai senatului american şi Casa Albă care au fost sponsorii şi co-sponsori ai NESARA. Imediat au fost ecortaţi de militari la camerele de votare respective unde au votat NESARA. Aceşti 15 membri ai congresului erau singurii oameni cu permisiune legală de a ţine şedinţa potrivit celui de-al 13-lea amendament (constituţia americană). Se intră în a numite probleme care sînt adevărate. Doamnelor şi domnilor, Cobra a indicat că acest fapt nu a avut loc. Cu toate că unele informaţii de aici abilitează eliberarea a peste 6000 de patente, stabileşte pace peste tot în lume, încetarea agresivităţii forţelor militare americane în întreaga lume, restaurează intimitatea financiară, elimină Rezerva Federală. Toate aceste lucruri sînt corecte. Asta a fost postat de un fost site al Pălăriilor Albe care a fost destul de ostil şi în prezent este o combinaţie a diverşi indivizi, dintre care unul, se spune că, a muritt în Mexic după ce i s-a răpit copilul, dar sînt şi alţi oameni care au făcut parte din aceasta. Probabil este vorba de o dezinformare.
COBRA - OK. Voi explica acum. Majoritatea acestor informaţii vin de la Forţele Luminii dar au fost... anumite aspecte care s-au inflitrat în acea postare. AŞ spune că informaţia generală despre legea NESARA este corectă, dar sînt anumite fapte care sînt incluse care nu sînt corecte.

Rob – Da, aceea e dezinformarea, la asta făceam aluzie. Mulţumesc pentru asta. Nu voi glorifica acel site web deloc. Altă persoană, una din urmăritorii noştri francezi a spus: Cardurile de identitate franceze conţin un mic chip cu solenoid ascuns în spatele fotografiei. Acesta este standardul american şi cred că se poate citi multă informaţie. Cineva a întrebat: în Franţa se spune că există un loc în faţa gîtului din poză. Nu sînt sigur dacă e consistent pentru orice persoană. Ar dori să te întrebe dacă există vreo semnificaţie să fi eplasat în faţa gîtului sau e simplu un microchip care conţine datele individului?
COBRA - E simplu un microchip care conţine date. Sînt din ce în ce mai multe carduri cu microchip pentru diverse scopuri care sînt împrăştiate peste tot pe planetă de către Cabală. E doar un alt aspect de control.

Rob – Da şi multă lume e conştientă, prin Edward Snowden, desigur. Cei dintre noi care au fost conştienţi au ştiut aceasta de ani de zile că guvernele au electronică foarte avansată şi capabilităţi de monitorizare pe care le-ar putea folosi cu aceste chip-uri. După cîte înţeleg, daca ar fi dori să te urmărească în mod serios, ar putea trimite unde în anumite zone. Dacă ai avea cu tine nu doar telefonul celular şi laptop-ul, care sînt evidente ci şi permisul de conducere şi cardurile bancare, te-ar putea localiza şi urmări efectiv prin această tehnologie. E corect, Cobra?
COBRA - Sînt atît de multe tehnologii de localizare de care au nevoie ca să acopere întreaga planetă. În special grupul Chimera vrea să cuprindă toată planeta. Principalul scop al acestei supravegheri este vor să fie siguri că nu există nici un contact E.T. Aceasta este motivaţia numărul unu din spatele întregii supravegheri de pe planetă.

Rob – Aceste mici chip-uri de pe cardurile bancare, cum monitorizează supravegherea E.T.?
COBRA - Nu pot, dar asta este cea mai primitivă cale de supraveghere. Sînt metode mai sofisticate. Fiecare individ este verificat de multe din aceste metode combinate.

Rob – Corect şi pentru persoana comună, prieteni, care ar fi paranoic despre anumite lucruri, Cabala şi Chimera, nu monitorizează oamenii individual, pe cei care nu-şi plătesc taxele sau care ar putea fi super paranoici sau chestii din astea. Acest tip de monitorizare nu este folosit pentru monitorizarea omului comun în viaţa de zi cu zi chiar dacă ar fi un criminal. Este mai mult pentru oamenii grei precum Edward Snowden sau cineva ca tine dacă îţi găsesc identitatea, ar putea folosi această tehnologie, corect?
COBRA - Bazic, vezi tu... colectarea bazică de date şi acele date sînt stocate şi uitate. Aş spune că mai mult de 99% din ce colectează sînt pur şi simplu lăsate undeva să stea pe un server şi sînt uitate.

Rob – Ok. Unul dintre urmăritorii tăi s-a bucurat cu adevărat de graficele tale despre ferestrele astrologice şi energetice. Ai vorbit de o fereastră de oportunitate. Există curioşi despre de ce te-ai oprit din a posta unele din condiţiile energetice căci a fost ceva vreme de cînd ai făcut asta.
COBRA - Nu m-am oprit. Doar că nu a mai fost ceva care să merite interesul care să fie menţionat într-o postare.

Rob – OK. Foarte bine. Unele surse vorbesc despre separarea Terra în 3D, 4D sau 5D şi linii temporale diferite şi oamenii continuă între 2015 şi 2017. Poţi face comentarii despre asta?
COBRA - Eu nu sînt de acord cu această informaţie.

Rob – Mulţumesc. Evenimentul va activa planeta Terra şi toată umanitatea să se ridice la 4D sau 5D mai uşor?
COBRA - Da, desigur, Evenimentul va face toate aceste tranziţii mult, mult mai uşoare.

Rob – OK. Pare cumva o nebunie, dar cineva a întrebat asta: Unii oameni vor alege să rămînă în conştienţa 3D? Nimeni nu va alege asta dacă ar fi conştienţi. E corect? Dacă ar putea să se ridice la o frecvenţă mai înaltă?
COBRA - Unii oameni vor rămîne în planul fizic. Mulţi oameni vor rămîne oameni şi se vor încarna, dar în condiţii fără dualitate, fără războaie, fără distrugere şi fără Cabală.

Rob – Ce se întîmplă în starea adîncă de vis de unde nu ne amintim nimic?
COBRA - Ce se întîmplă, de fapt, este că sufletul împreună cu corpul astral, părăsesc corpul fizic şi rămîn conectate cu acesta prin doar un firicel subţire. Şi cînd conştienţa este pusă în stare de odihnă pentru că are nevoie să integreze ceea ce s-a petrecut pe timpul zilei.

Rob – Da, mulţumesc. Mai e multă informaţie, prieteni în Raze de adevăr şi Cristale de lumină a lui Fred Bell. Asta reverberează foarte mult cu informaţia de acolo. Iată o întrebare interesantă. Se referă la bani. Am auzit multe vorbe despre petro-dolar şi dolarul SUA şi toate astea şi se pare că există o întrebare pentru mulţi dintre noi care nu sînt super cunoscători în situaţii de bani. Ai putea explica cum SUA extrage puterea din folosirea dolarului ca valută internaţională de revenire? Care-i diferenţa cu ce valută este folosită în tranzacţiile internaţionale dacă sînt relative unele la altele?
COBRA - Petro dolarul este, aş spune, o formă de sistem financiar care e sprijinită de puterea militară a SUA peste tot pe planetă. SSÎnt multe baze militare în jurul globului şi guvernele au fost forţate prin puterea militară să folosească dolarul ca valută internaţională şi dacă o anumită valută este folosită pentru tranzacţiile internaţionale conferă multă putere acelei ţări în special. Dolarul american a fost o rezervă valutară după al doilea război mondial. Înainte şi în secolele anterioare erau alte ţări care au avut rezerva lor valutară ca valută planetară şi asta le-a dat multă putere. De pildă în secolul 19 a fost lira britanică rezerva valutară. Asta a conferit Angliei multă putere. Multă expansiune cu multe colonii. Un secol mai înainte a fost Spania şi expansiunea spaniolă cu noua lume şi cucerirea americilor. Dacă o anumită ţară are o rezervă valutară ca valută planetară, dă acelei ţări multă putere. Asta s-a întîmplat cu Statele Unite.

Rob – OK. Nu voi menţiona numele persoanei, dar există un blog intitulat: freedom for humanity (libertate pentru umanitate). Este bine intenţionat. Au aflat despre Chimera prin tine. Ei simt că sînt în contact cu Chimera şi au spus că s-au predat. Ceea ce evident şi foarte clar - nu e corect. Poţi comenta? S-a predat Chimera? Multă lume a întrebat asta. Acel blog a primit multă accesare.
COBRA - Evident că nu s-au predat pentru că marea schimbare nu a avut loc încă.

Rob – Mulţumesc. Altă întrebare: liderul grupului Chimera este o persoană pe nume Seth?
COBRA - Răspunsul este Nu.

Rob – OK. Mulţumesc. Avem alte întrebări cum că ar fi o teorie în care curgerea timpului este mai rapidă acum decît înainte. E corect asta? Înţeleg că dimensiunile au diferite curgeri de timp adică dacă te duci pe o planetă diferită este într-un plan diferit. Poţi petrece un an acolo şi ar fi foarte scurt timp aici. Este timpul, într-un sens, ceva ce aici accelerează? Există vreun adevăr despre asta? TOtul este relativ la noi înşine, nu-i aşa?
COBRA - Ok, sînt două lucruri. Primul este percepţia psihologică a timpului cum că ar accelera pentru că avem nevoie să integrăm şi să procesăm mai multă informaţie în fiecare zi decît acum cîţiva ani. Fluxul informaţional a crescut. Celălalt lucru care se petrece este schimbarea dimensională. Schimbarea dimensională schimbă structura continuum-ului spaţiu-timp. Este o transformare obiectivă care ar putea fi măsurată şi va putea fi măsurată cînd ştiinţa de pe această planetă va permite şi va încuviinţa existenţa dimensiunilor mai înalte decît aceasta.

Rob – Ok, o bucăţică de informaţie foarte interesantă. Unde au dispărut Anasazi de sud-vest?
COBRA - Ei au mers în subteran în reţeaua Agarthană. Aş spune că aspectul american al reţelei Agartha.

Rob – Ai putea vorbi despre opinia ta asupra prafului de aur monoatomic al lui Orms? Ajută la creşterea vibraţiei spirituale ca un super-conductor şi lucrează în stări înalt-conştiente?
COBRA - Da, desigur, ajută împreună cu altele, precum şi platina în stări monoatomice.

Rob – A fost asta motivul posibil pentru Annunaki şi minieritul pentru aur de pe Terra? Acesta e motivul pentru care îl evaluăm aşa de sus?
COBRA - Nu.

Rob – OK. Cineva a amintit de Ed Dames care a informat în octombrie în Coast to Coast radio că va fi o intrare ucigaşă a unei comete sau a unei pete solare. Eu nu spun nimic, dar am avum multe comentarii pe tema asta. Există ceva ce poţi spune despre erupţiile solare?
COBRA - Ei... avem activitate solară în mod continuu, dar nu vor fi cataclisme drastice în această fereastă de timp.

Rob – Corect. Cineva a întrebat şi eu cred că e vorba de control mental şi poate poţi confirma. Unii oameni spun: "piloţii sînt inconştienţi că pulverizează dîre chimice". Alţii spun "cum pot să fie inconştienţi şi vor fi repercursiuni pentru ei sau majoritatea dintre ei sînt controlaţi şi sub ameninţare".
COBRA - Uneori piloţii nu ştiu într-adevăr ce poartă în avioanele lor. Unii dintre ei sînt mituiţi, alţii sînt ameninţaţi şi alţii sînt controlaţi mental.

Rob – Foarte bine. O întrebare: ai comunicat vreodată cu o persoană pe nume Drake şi ai avut ceva informaţii din conexiunea cu Drake?
COBRA - Da, am avut o comunicare cu Drake. Aş spune, contacul său original a fost cineva din mişcarea de rezistenţă. Un agent din M.R. din interiorul militarilor pozitivi şi atunci Drake s-a deconectat de acel contact şi acum are propriile sale surse de informaţii care nu sînt aceleaşi cu ale mele.

Rob – OK. Foarte bine. Iată o întrebare despre experienţa morţii din cartea tibetană a morţii. "Amintiţi-vă de lumina albă, lumina pură din care vine totul din univers şi totul în univers se întoarce, natura originală a minţii tale, starea naturală a universului ne-manifestat. Lasă-te în lumina curată, ai încrede-te în ea, contopeşte-te cu ea. Este propria ta natură. Este acasă." E asta o idee corectă la momentul tranziţiei prin moarte sau e încă o bucăţică de dezinformare dintr-un text scris antic?
COBRA - Este o ghidare foarte bună, în fapt, şi o descriere foarte ajutătoare despre ce ai de făcut ca să te centrezi pe adevărata ta natură, pe lumina interioară adevărată a ta la momentul morţii. Este efectiv o cale de a scăpa de capcanele Archonilor cînd mori.

Rob – Ok. Cineva a întrebat: codex-ul tînărului din manuscrisele Nag Hammadi. Sînt toate acurate?
COBRA - Într-un mare grad, da, dar nu în totalitate.

Rob – Iată o alta despre Biblie şi Hristos. Ai răspuns cumva la cine este Iisus Hristos. Cărţile Urantia susţin că Hristos este Dumnezeu încarnat şi se pare că Fenicienii şi Valian Thor îl consideră pe Hristos foarte important deci întrebarea este: este Hristos persoana care se afirmă în Biblie că este şi cartea Urantia spune că Iisus Hristos este Dumnezeu încarnat?
COBRA - Am răspuns deja la întrebare. Dar aş spune că fiecare fiinţă de pe planetă are o scînteie a Sursei în interior şi nu voi face nici o altă distincţie aici.

Rob – Ok. Mulţumesc. Data trecută cînd am vorbit ai menţionat despre oamenii care sînt senzitivi la a învăţa lucruri. O altă persoană a dat un scenariu destul de lung cum că ar fi senzitivi noaptea şi că soţul ei şi prietenii ar gîndi că e un pic paranoică. Ea încearcă să afle o explicaţie rezonabilă. Simte că e un psihic şi senzitivă. Cînd e un pic mai întuneric în camera ei, ea vede diferite lucruri precum Gargoyli sau aşa şi simte că sînt alte fiinţe în cameră. E posibil ca asta încă să aibă loc şi să i se întîmple ei? Ea nu e sigură dacă nu a înebunit şi vrea să uite întreaga experienţă. Ea se simte foarte confuză de asta şi are curioazitatea să ştie.
COBRA - Da, desigur, lucruri ca acesta se pot încă petrece în special cu oamenii senzitivi. Uneori ei pot simţi sau vedea ce se întîmplă în planul eteric. Planul eteric încă nu a fost eliberat.

Rob – Foarte bine. Asta ne aduce la altă întrebare peste care cred că am sărit mai devreme. Să ne întoarcem la ea. Cineva a folosit meditaţia pe care ai descris-o în ultimul interviu şi spune că funcţionează cu adevărat - invocarea luminii protecţiei. AI putea să vorbeşti ceva mai mult despre asta căci aceşti oameni se găsesc într-un moment de stress sau atac emoţional sau disonanţă în corpul lor. Ai putea recomanda din nou ce să facă o persoană? Asta e mereu o parte ajutătoare a comunicării noastre. Oamenii se bucură de această informaţie pozitivă.
COBRA - Sînt multe feluri în care te poţi proteja. Una dintre ele este să te conectezi cu Soarele Central Galactic. Altă cale este să vizualizezi un pilon de lumină care vine din cer, trece prin tine şi către centrul pămîntului. Alta este să mergi în natură şi să te înconjuri pe tine într-o lumină albă strălucitoare, sau albastră, sau roz, oricare ar fi preferinţa ta personală. Ceea ce este important, de asemenea, este să elimini sursa stress-ului din viaţa ta. Dacă ai ataşamente de relaţii disfuncţionale sau orice îţi coboară vibraţia. Asta este de asemenea un punct de intrare pentru alte forţe care pot interfera cu viaţa ta. Ai grijă de toate astea cît de mult poţi şi vei fi mai protejat.

Rob – OK. La momentul Evenimentului vor exista anumite boli... vor fi oamenii vindecaţi imediat? De exemplu o întrebare a cuiva care întreabă dacă purtăm ochelari sau lentile de contact, asta se va vindeca imediat sau vom avea doar tehnologie prin care oamenii, individual, vor fi nevoiţi să o cumpere ca să reîntoarcă vederea naturală a ochilor?
COBRA - Va fi un proces. Va dura ceva timp. La început cazurile cele mai critice cu boli terminale vor fi avute în grijă şi apoi, gradat, totul va fi transformat. Toate bolile vor fi vindecate şi asta, evident, va implica participarea individuală a fiecărui individ. Propria lor transformare internă şi asistenţa cu tehnologie vor fi diseminate peste tot pe planetă.

Rob – Cineva a întrebat despre naştere şi menstruaţie, dacă sînt un fel de povară pentru femei şi o inconvenienţă dureroasă pentru multe dintre ele. Este un proces natural? Se va schimba asta după Eveniment? Umanitatea, sau femeile, vor evolua în feluri diferite cu privire la menstruaţie?
COBRA - Menstuaţia se va schimba cînd femeia atinge o anume fecvenţă vibraţională, atunci asta încetează să existe. Este o frecvenţă foarte înaltă care nu apare mult înaintea ascensiunii. E ceva ce va avea loc puţin înaintea ascensiunii.

Rob – Corect, dar după Eveniment va fi mai puţin dureros, probabil va fi mai multă înţelegere şi chimie balansată. Nu va fi un proces atît de dureros pentru femeie, corect?
COBRA - Nu e nevoie să fie dureros. Este durere doar cînd există un anumit blocaj energetic în corpurile energetice şi în corpurile fizice. Cînd aceste blocaje sînt eliminate, menstruaţia în sine nu e nevoie să fie dureroasă.

Rob – Ok, tribul Dogon, ştim că ai menţionat despre nava spaţială care a aterizat şi Credo Mutwa (http://humansarefree.com/2014/10/the-amazing-history-of-dogon-tribe.html) şi alte lucruri antice. Ai spus că a existat comunicare cu delfinii la un moment dat. Se spune că acest trib Dogon credea că planta cannabis sau marijuana a fost dăruită acestei planete de preotesele de pe Sistemul Stelar Sirius. În cultura lor au o sărbătoare lungă de un an pentru planta cannabis din cînd în cînd. Se relaţionează cu cîinii care sînt compania noastră. Întrebarea este: există vreo conexiune, pentru că animalele, se pare că a într-adevăr această iubire necondiţională şi o legătură strînsă cu umanii. Prima întrebare este dacă există vreun adevăr în ideea că cannabis a fost însămînţat aici de E.T. Cu siguranţă are o mulţime de întrebuinţări pe lîngă cea bine ştiută de schimbare recreaţională. Aflăm multe întrebuinţări medicale şi industriale. Este un dar de la vreo rasă E.T. după cîte şti?
COBRA - Da. În fapt, multe plante au fost însămînţate ca dar de la multe rase diferite.

Rob – Am auzit, prieteni, şi că potrivit unor surse, venusienii ne-au dat furnicile, albinele şi porumbul, deci sînt sigur că Terra este un teren de aterizare, ca parte a acestui proces. Iată altă întrebare a cuiva: ce este Elohim?
COBRA - Ei sînt de fapt arhangheli (arch-angels), fiinţe de lumină descinse din sursă şi ghidează evoluţia în diverse sisteme solare.

Rob – OK. După Eveniment, cît de curînd vom avea tehnologii de vindecare? Va exista o tehnologie pozitivă de praf cosmic care va fi disponibilă pentru umanitate ca să vindece într-un mod general, neştiut sau totul va fi transparent şi deschis pentru toată lumea şi vom trece printr-o serie de dezvăluiri de patente şi invenţii care au fost suprimate?
COBRA - Da, tehnologia prafului stelar pozitiv va fi dezvăluită pentru umanitate la foarte scurt timp după Eveniment. Singurul factor determinant este cît de repede poate umanitatea să integreze aceste schimbări. Mă aştept ca în primele cîteva luni după Eveniment să fie o eliberare drastică ale acestor tehnologii şi mult din vindecare va avea loc ca rezultat.

Rob – OK. Cineva a postat recent şi cred că ar putea fi unul din site-urile lui Alex Collier. Nu sînt sigur. Am încercat să ajung la Alex Collier. Doamnelor şi domnilor, este un mare frate care a dezvăluit multă informaţie care a fost foarte importantă, împreună cu lucrarea lui David IIcke despre reptilieni pentru a ara cîmpul, ca să spun aşa, pentru informaţiile mai avansate ale lui Cobra şi detalii despre anumite aspecte ale acestor, să le numim grupuri tiranice şi ostile care vor fi arestate la timpul Evenimentului. Nu sînt sigur dacă Alex a spus într-adevăr asta: a spus că este, potrivit andromedanilor, că există un satelit care merge cu sursă proprie. Am auzit de asta din multe surse. Nu este nouă tehnologie, prieteni. S-a informat că Ganimede este o navă E.T. care se învîrte în jurul lui Jupiter şi, desigur, E.T. au tehnologie foarte avansată. Sînt super culturi care crează nave-mamă gigantice pe care nici măcar nu ni le-am putea imagina. Multe mile în lungime şi diametru. Dar nu mă îndoiesc că ce a spus despre "Cavalerul Negru", el îl descrie ca pe un departament E.T. de transport de autostradă care cartogtrafiază galaxia pentru diverse stele şi planete şi este pus cumva pe auto-pilot. Acuma, nu mă îndoiesc de asta, dar a fost postat recent un video în YouTube despre care mulţi indivizi susţin că nu ar fi putea să arate ca o staţie de lucru a NASA sau JPL şi l-a filmat de pe celularul său şi susţine că e ceva în spatele lui Saturn care e chiar mai mare decît Saturn. Cobra, poţi spune oamenilor ce mi-ai spus mie despre asta?
COBRA - Din nou, nu sprijin această informaţie.

Rob – Sprijini informaţia de la Alex Collier că E.T. au, să-i spunem, drone inteligente operate automatic şi artifical care cartografiază galaxia şi sînt parte a alianţei multi-dimensionale de eliberare a lumilor ale sistemelor de cartografiere pentru călătorii intersterale ale confederaţiilor?
COBRA - Da, confirm în totalitate asta. Da, au roboţi de acest tip.

Rob – OK, deci doamnelor şi domnilor, pînă cînd vom afla de la Alex Collier dacă confirmă acel video s-ar putea să apară persoane ultra zeloase care ar putea considera că informaţia lui Alex Collier coincide cu acest video în particular. Să nu ne pripim cu concluziile pînă cînd nu auzim ce spune Alex. Doamnelor şi domnilor, http://www.alexcollier.org/ ALex este un mare frate şi a făcut o mare lucrare pentru Lumină şi în emisiunea mea radio a vorbit despre ameninţările cu moartea pe care le-a primit de la NSA. Se află sub multă supraveghere şi durităţi financiare. Dacă puteţi, că rog să faceţi click pe butonul de donaţii de pe site-ul său şi să-l ajutaţi, ar fi mult apreciat. Acest domn merită o medalie de honoare a federaţiei galactice. Se află într-un stress enorm în viaţa sa personală şi a familiei. Mai avem cîteva întrebări aici. De fapt mult mai multe decît am putea răspunde azi, prieteni. O persoană se află pe propria cale de descoperire. Nu sînt implicaţi în preoţie, religii, dar au găsit un mare confort în viaţa personală prin practicarea spirituală a Hindu şi textele Buddhiste şi se întreabă în ce măsură au fost aceste religii modificate sau distorsionate ca rezultat al forţelor negative pentru a masca sau manipula adevărul acestui subiect care nu este în acord cu învăţăturile originale ale învăţătorilor ascensionaţi ai BBhagavad Gita, Upanishade, Maha Barata şi alte cărţi? Ai putea să vorbeşti despre textele Hindu şi Buddhiste şi preoţia şi manipularea lor? A fost multă manipulare? Probabil a fost mult mai mică decît în cazul Catolicismului.
COBRA - A avut loc o anumită măsură de manipulare, în special în ce priveşte Karma. O mare porţiune a acestor învăţături sînt încă aliniate cu adevărul. Desigur, învăţăturile originale erau prezente mii şi mii de ani înainte ca aceste texte să fie scrise şi desigur, fiecare generaţie a adăugat puţină distorsionare. Nucleul general este încă acolo şi fiecare individ are nevoie să folosească propriul discernămînt pentru a vedea adevărul.

Rob – OK. O întrebare foarte interesantă. Se presupunea că era eliberată de Vatican. Sînt sigur că Fatima a fost un miracol realţionat cu vreun grup pozitiv E.T.. Ei au blocat Soarele pentru a avea o navă spaţială care dansează pentru a atrage atenţia oamenilor la acel timp. Ne poţi spune care a fost profeţia lui Fatima?
COBRA - Da, a fost un eveniment OZN relaţionat şi o anumită navă a apărut în faţa unui grup de persoane.

Rob – Da şi care a fost informaţia despre care s-a vorbit? Unii spun că s-a vorbit despre o schimbare de poli sau un eveniment posibil cataclismic... sau motivul pentru care s-a păstrat secret este că denunţă Catolicismul şi relaţiile iezuite cu Chimera şi timpul lor de pe urmă. Ai putea spune care a fost profeţia dată care nu s-a dezvăluit?
COBRA - Da, vorbeşte despre istoria adevărată din spatele Bisericii Catolice şi programarea şi vorbeşte despre dezintegrarea acelei programări la timpurile de pe urmă. Acesta este motivul pentru care biserica a suprimat asta.

Rob – Cîteva întrebări de la oameni din jurul lumii. Probabil poţi trece prin astea destul de repede. Prima, evident, este de la vecinii din Canada. Se pare că au un membru al Cabalei pe nume Steve Laney. El ţine tare pentru întărirea puterii datorită Ebola şi acţiunilor teroriste, ei numesc asta actul de criză. Foarte asemănător cu ce ştim deja, actul patriotic din America care le dă puteri supra normale să aresteze şi să reţină oamenii în Canada. Ai putea îmblînzi fricile lor? Sînt destul de sigur că asta nu va avea loc. Exact ca actul patriotic, au trecut 12 ani şi nu au reuşit încă să încercuiască lumea în Cîmpurile FEMA. Poţi vorbi de acţiunea asta care se desfăşoară în Canada?
COBRA - Situaţia este destul de similară cu SUA. Au o lege pe hîrtie, dar cum ai spus deja, oamenii nu au de ce să se teamă de arestări în masă a oamenilor buni. Situaţia cu Cîmpurile FEMA nu se va petrece.

Rob – Poţi vorbi despre Slovacia şi poziţia sa în vindecarea lumii, în termeni de conştienţă spirituală?
COBRA - Slovacia este parte a Europei Centrale şi întreaga regiune a Europei Centrale are scopul de a balansa diferite forţe opuse. Avem situaţia Anglo America în vest şi avem Rusia China în zona central-europeană. Scopul său este să întegreze cele două polarităţi şi să ancoreze energia de balans, iar Slovacia este parte a acestei regiuni.

Rob – Oamenii întreabă despre iubita lor Unigaria, Serbia, Polonia deci asta va răspunde tuturor. Oamenii au întrebat cu privire la America de Sud, precum şi Argentina, Chile şi Brazilia. Ai putea recomanda ceva pentru lucrătorii luminii de acolo? Evident lumea se focalizează în puterile grele din vest. Manipularea din spatele ei. Poţi vorbi despre mişcarea de eliberare şi ce se petrece cu Cabala în America de Sud? Aceşti oameni pare că citesc ştiri de foarte departe şi se simt lăsaţi deoparte de multe informaţii, nu neapărat de tine, personal, dar de multe mesaje de eliberare. Se pare că unele din aceste ţări au fost lăsate deoparte. Poţi vorbi despre America de Sus?
COBRA - Bazic, ce s-a întîmplat este conflict puternic în aceste ţări. Forţele Luminii sînt foarte puternice şi alte forţe reacţionează destul de puternic. Există o reţea foarte puternică a lucrătorilor luminii şi a luptătorilor luminii şi au nevoie să se conecteze mai mult şi să formeze reţeaua mai mult, dar nivelul de conştienţă în America de Sud este mult peste media planetară. Cînd Evenimentul va avea loc, acea parte a lumi... cred că vor avea cea mai uşoară tranziţie de pe toată planeta.

Rob – Oh, cu adevărat bine, e minunat să aud asta. Sînt sigur că vor fi atinşi la inimă de asta. Cineva a întrebat cu privire la reîncarnare şi contractele de suflet şi grupul Chimera şi punctele nodale şi manipularea la reîncarnare. Pot forţa un suflet într-un gen anume sau un suflet are posibilitatea de alege genul? Pur şi simplu iau ce prind sau genul este şi el manipulat de Archoni?
COBRA - Depinde de individ. Majoritatea au oportunitatea de a alege genul şi să aleagă unele din circumstanţele de viaţă, dar multe din aceste lucruri le sînt date, deci se poate spune că fiinţele umane au opţiuni limitate din care să aleagă. Aceste opţiuni limitate sînt date lor de Archoni.

Rob – Cineva are un membru drag de familie care are boala lui Huntington. Este aproape 100% fatală. O boală foarte dureroasă împreună cu fibromialgia şi unii oameni se gîndesc la sinucidere. La momentul Evenimentului, vor exista vindecări pentru acest gen de boli?
COBRA - Da. Da.

Rob – Nu vă sinucideţi, prieteni, dacă puteţi rezista pînă la Eveniment, s-ar putea ca lucrurile să se întoarcă destul de repede aici. Altă întrebare pe care o primesc destul de frecvent şi oamenii vor să ştie care este situaţia cu căderea Fukushima acum? Am auzit rapoarte de la oameni care spun că galactici o curăţă. Că nu are efectul aşteptat. Cît de mult ajunge, cu adevărat, radiaţia în Oceanul Pacific şi în lanţul nutriţional aici? E o îngrijorare majoră sau galacticii o diminuează?
COBRA - Nu, nu , nu. Nu e nici o mare îngrijorare. În realitate situaţia s-a îmbunătăţit. Sînt alte situaţii care sînt de mai mare preocupare decît asta.

Rob – Poţi vorbi mai mult de acea tehnologie şi procesul care alungă frica oamenilor, sau cum se întîmplă, altfel decît doar spunînd?
COBRA - Nu pot să emit nici un detaliu despre asta. Da, sînt forţe ale luminii care controlează situaţia destul de bine.

Rob – Foarte bine, prieteni, aş dori să ştiţi că sufletul vostru are puterea de a manifesta asta destul de bine, de asemenea, dacă sînteţi suficient de avansaţi. Dacă mergeţi pe site-ul meu web thepromiserevealed.com pe partea din dreapta există un link către o carte numită: "The nazi grand conspiracy". O carte de Alexander Putney şi ultima parte este despre puterea spirituală senzitivă a femeii care a fost capabilă să cureţe radiaţia într-un experiment guvernamental în care au sacrificat-o ca să vadă dacă ar putea să o facă, dar a fost capabilă să facă efectiv asta. A replicat capabilitatea de a nega radiaţia în propriul corp după Hiroshima. E existat un sfînt buddhist care a fost foarte aproape de zona zero asupra căruia nu a avut nici un efect. Asta este foarte unic pentru un individ, nu-i aşa Cobra?
COBRA - Da, aşa este. Vom termina în curînd.

Rob – (ha ha.) Ştiu, prieteni, am mers puţin mai departe, dar Cobra m-a prins. A fost cu adevărat interesant, prieteni. Vreau să mulţumesc din nou tuturor pentru că aţi fost aici la "Victoria Luminii" şi pe site-ul meu web. Apreciem foarte mult. Cobra ne-a dat încă o serie de informaţii minunate aici. A răspuns întrebărilor voastre. Şi am trecut un pic peste. Mulţumesc foarte mult, Cobra şi fiţi binecuvîntaţi toţi. Am multe întrebări la care să ajung, doamnelor şi domnilor. Vă rog să fiţi răbdători. Nu putem răspunde întotdeauna la întrebările voastre şi unele au fost deja răspunse. Din nou, mulţumesc Cobra. Victoria Luminii! Ai vreun mesaj de speranţă pozitivă despre realizările recente referitor la fereastra de oportunitate despre care ai postat, pe care ai vrea să le împărtăşeşti cu oamenii? Puţinel despre progres cu care ai putea să ne laşi?
COBRA - Noi... Nu pot să eliberez nimic concret de moment, dar da, o anumită operaţiune a Forţelor Luminii a fost completată. SÎnt ştiri foarte bune, de fapt, dar încă se desfăşoară în spatele scenei. Rezultatul completării acesteia va fi simţit peste tot. Şi voi fi capabil să eliberezm încet, pas cu pas, informaţie. Voi fi capabil să eliberez informaţie despre asta, dar încă va fi necesar ca să am grijă. Există progres şi destul de substanţial în acest punct.

Rob – Doamenlor şi domnilor, Cobra a încuviinţat ca interviul din decembrie să fie pe 22. Sună ca şi cum am putea avea un dar de Crăciun pentru voi cu un alt interviu pentru voi, luna viitoare. [...]
COBRA - Mulţumesc tuturor. Victoria Luminii!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu