200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140811

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.10


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


LW: Bine aţi revenit. Aceasta este partea a 10-a din Istoria Galactică a noastră. Eu sînt Lance White cu Andrew Bartzis şi am rămas la discuţia despre 9-11 ca eveniment multi-dimensional.
AB: Eveniment de război de timp multi-dimensional!
LW: Deci asta aduce întrebarea: cu toate aceste războie de linii temporale care au avut loc mai mult de 50 de milioane de ani înainte, despre care am vorbit pe parcursul acestei serii, cîte - doar pentru re-amintire - cîte linii temporale există în prezent care sînt capabile să...
AB: O linie temporală. Dar Terra are 3 linii temporale, ca configuraţie de bază. Linia Temporală Centrală de Absolvire a fost camuflată cu peste 300000 de alte linii temporale. Linia Temporală Superioară nu a avut de ales şi a absorbit unele din cele 300000 şi Linia Temporală Inferioară nu a avut de ales şi a absorbit unele din cele 300000 şi acest aspect a continuat să creeze altele şi altele pînă cînd în final a fost supra încărcată şi ajungem la Data Audienţei şi la Iunie 2011 au găsit o soluţie cum să descopere totul şi au găsit care era Linia Temporală Centrală şi odată ce au reuşit asta au fost capabili să elimine toate celelalte Linii Temporale în exces cu excepţia Liniilor Temporale Superioare şi Inferioare.
LW: Deci au fost capabili să facă asta fără o traumă majoră.
AB: Corect.
LW: Alta decît 9-11 care a fost...
AB: Necesar să aibă loc.
LW: A fost necesar să aibă loc. Şi am vorbit despre, faptul că a fost creat din nivele mai înalte decît - deasupra luminii şi întunericului - ca conştienţă.
AB: 9/11 a fsot creat de Entităţile Întunericului şi cînd au arătat cărţile, toate Entităţile Luminii au avut timp infinit să reacţioneze pentru că erau în Războaiele Timpului.
LW: Ah.
AB: Deci evenimentul are loc, apoi totul reacţionează la asta şi face călătorii în timp să o schimbe dar ce s-a manifestat în mod evident a fost cel care a avut Quinta Royală şi a cîştigat, dar în preţul cîştigului, a eliminat restul care a fost eliminat.
LW: Corect... deci asta este ce a colapsat toate acele linii temporale. Deci a servit unui scop mult mai înalt pe termen lung. Pe termen scurt, jucătorii încă conduc Universul.
AB: Ei au avut petrecerea lor de succes, după asta.


LW: Da, da. De fapt, am auzit - o persoană pe care am intervievat-o spunea că după 9-11 Bush a zbura într-un fel locaţie într-un avion şi cînd a decolat, toţi bancherii toţi ceilalţi au izbucnit în veselie şi au scos paharele de şampanie şi asta a fost emis la televiziune... odată, probabil. SÎnt sigur că persoana care a pus asta în emisie nu va mai vorbi niciodată. Fie-ţi odihna în pace. Deci, acum sîntem înapoi la linia temporală normală şi cît despre controlul întunericului care merge înainte, care se pare că e în creştere..., dar...
AB: O să-ţi spun strategia lor. Ai 15 Fiinţe Multi-dimensionale cu toate piesele lor părţi şi fiecare este un Controlator Şef de Stup a tuturor Avatarilor. Fiecare Avatar are o misiune în sistem, să menţină controlul pentru facţiunea lor. Ai - cum să spun asta - aceste 15 contra 5380 de specii exterioare cu aceste specii care au amnezie şi sînt ţinuţi ostatici între. Deci orice ar alege să mute nu e vorba de noi - e vorba despre contracararea influenţelor grupului care vine în joc.
LW: Mm... corect... pe noi ne au deja.
AB: Pe noi ne au deja.
LW: Ne-au avut de foarte mult timp.
AB: Noi sîntem unul din aşii lor. Da?
LW: Corect.
AB: Deci mutările pe care ei le fac "dimensional-înţelept" sînt să contracareze influenţa forţelor pozitive de aici. Forţele pozitive încearcă să intre în timpul-visare, încearcă să îţi dea vise pozitive despre comunicarea galactică, liberă voinţă, suveranitate, vindecare, ei te încurajează în aceste lucruri - lucrurile bune care nu îţi violează libera voinţă cînd încearcă să îţi ofere darul. Entităţile întunericului - cum să spun asta - vor manipula pe cei pe care Entităţile Luminii încearcă să îi repare. Deci e un joc de şah cu ei şi din cînd în cînd for pune anumiţi jucători pe o cale distrugătoare de sine deci băieţii buni vor veni şi vor încerca să oprească asta ceea ce va acapara un întreg grup aici înăuntru - exemplu precum Siria.
LW: Oh... da.
AB: De ce nu investeşte America în Siria? Ei bine, Ruşii sînt acolo, banii lor de droguri sînt acolo, banii lor de sclavie sînt acolo, ştii, banii lor de pe piaţa neagră sînt acolo, au pus toate ouăle în acel coş. E un "coş de facţiune" care se vede expus mass-mediei - şi de ce nu va ajuta America: pentru că asta ar ajuta o rebeliune care nu a fost pornită de nici una dintre facţiuni, dar în final a fost preluată de facţiuni pentru că media a început să o promoveze ca pe un război pentru că nu avea de ales. Exemplu: Revoluţia Verde din Iran - a făcut mai mult pentru crearea conştienţei în lume decît a făcut să elibereze propriii oameni.
LW: Hm. Cum aşa?
AB: Pentru că a fost ceva care nu a fost în graficele şi histogramele pe care ei le-au prezis.
LW: Ok.
AB: A fost un eveniment uman natural care a apărut la nivelul tineretului pînă la nivelul adultului într-o zonă de dominare şi control deci Controlatorii Sistemului de acolo, pur şi simplu n-au văzut că va veni - niciodată!
LW: Deci aceasta ar fi zona oarbă care poate apărea - pe care nici o tabără, nici unul dintre jucători nu sînt cu adevărat conştienţi de el. Poate Prim-Creatorul?
AB: Corect. ...sau doar conştienţa care face valuri. În anii 60 au fost respinse cîteva. În 70 - respinse. În 80 - respinse cîteva din controlul lor - frecvent - şi au apărut mişcări, dar tehnologia era pregătită să înăbuşe mişcări - cu adevărat repede - asta e destul despre ce putea tehnologia lor.
LW: Da, corect...
AB: Dominare şi control.
LW: Dominare şi control, deci de aia... AB: Au învăţat din anii 60 - pentru că marşurile de atunci... am fi putut fi liberi în anii 60.
LW: Corect şi cum au împachetat-o pe asta? Se pare că au adus în joc metamphetaminele şi iarba, cocaina şi toate genurile de...
AB: Heroina.
LW: Heroina, corect...
AB: Şi medicamentele cu reţetă.
LW: Da, da... oh - ca parte a Schimbării...
AB: Şi închisorile.
LW: Oh da! Sistemul de închisori...
AB: Am trecut de la aproape nimeni în închisoare la aproape 12 milioane în închisoare...
LW: Da, şi închisorile private şi apoi, desigur, aveam închisori fără eliberare, au fost construite mai repede decît ai spune "iepuraş". Şi apoi am avut toată tărăşenia despre Super-Soldaţi şi Indivizi-Ţintă aşa că probabil mult mai mult nici măcar...
AB: Corect. Bun, am adunat un număr de Super-Soldaţi şi l-am pus pe Hopa-Mitică împreună şi există un sistem actual care - cum să spun asta... este "unitatea de garanţie" pentru oricine care este în industria de dominare şi control. Au pus o garanţie pe tine şi dacă o rupi te vor repara în acea garanţie, dar dacă nu o rupi pînă la finalul garanţiei, îţi dau un şut în curbă ca să nu te mai întreţină ei niciodată. Şi toate astea merg prin unităţile de programare din Israel... adică unde toate cele 15 facţiuni se adună să repartizeze resurse de Super-Soldaţi pentru că le ia timp să îi aducă în acel stadiu.
LW: Mai spune încă o dată! Deci cele 15 se adună în Israel...
AB: Sînt clădiri în Israel care sînt tehnologie antică - sînt parte din Camerele de Control cu funcţii care influenţează grila Terrei. Deci aduc entităţi acolo, care sînt Super-Soldaţi în curs de antrenare şi îi programează în masă pentru ca să fie puşi în linii temporale şi scoşi din linii temporale şi încă pot fi în control. Este foarte detrimental pentru un suflet să fie scos dintr-o linie temporală.
LW: Aş crede.
AB: Şi apoi cînd fac genul de dominare şi control al minţii pe care îl fac este foarte predictibil de cîte piese-părţi vor sparge în sub-personalităţi şi apoi vor programa anumite personalităţi să aibă reacţii sau lipsă-reacţii sau reacţii preventive de trezie şi toate astea sînt introduse în persoană şi apoi i se dă o garanţie.
LW: O garanţie!
AB: O garanţie de-adevăratelea.
LW: Uau. Şi ce se întîmplă dacă se strică?
AB: Dacă se strică "agentul de garanţie" - Programatorii - vor repara ce s-a stricat şi sînt responsabili pentru toţi banii şi energia pentru asta.
LW: Corect - pentru că nu e un eveniment ieftin.
AB: Corect.
LW: Aceste lucruri costă, efectiv, bani, energie, orice se negociază penru această tehnologie şi restul. Ah... sau îţi pot da un şut în curbă.
AB: Şi asta se întîmplă şi de ce toţi aceşti Super-Soldaţi apar la lumină. Bill Brockbrader – un exemplu clasic: garanţia sa s-a rupt în timp ce era încă în serviciu şi vorbea despre dubla explozie a Rachetelor Tomahawk în 1990. Ok?
LW: Şi e în închisoare încă, nu-i aşa?
AB: Este în închisoare pe acuzaţii false.
LW: Acuzaţii false şi i s-a dat bara. Au exercitat şi controlul mental folosind... chimicale şi restul asupra lui...
AB: Ei... nu îl controlează mental în felul acesta pentru că este integrat în linia temporală şi dacă îl scot din linia temporală se dărîmă pentru ei - este parte a modelului predictiv pentru că îl au prezis în viitor.
LW: Ah – deci este garantat că trebuie să rămîmă în viaţă...
AB: Da. Şi controlat mental într-o stare de liberă voinţă.
LW: Ah, interesant...
AB: Dar are programare pe care e nevoit să o învingă el însuşi.
LW: Uau. Acuma, cîţi dintre aceşti oameni de care ai cunoştinţă sînt deţinuţi ca fiin "ieşiţi din linie"?
AB: Pot să enumăr nişte nume: Duncan O’finian, Miranda O’finian, Dave Corso, Casbolt – toţi aceşti oameni au fost în treaba cu Super-Soldaţii. Garanţia lor a fost ruptă şi li s-a dat un şut în curbă şi eventual s-au reparat ei singur suficient de bine şi au devenit suficient de supăraţi şi au ieşit în emisie şi au vorbit despre asta.
LW: Deci, pe bune, ce e important... cînd cineva porneşte să se conştientizeze de ceea ce se întîmplă şi despre ce li se întîmplă, e important să nu reprime mînia şi să nu treacă la frecvenţa iubirii şi iertării imediat. E important să scoată informaţia la lumină pentru că altfel nimeni altcineva nu ştie despre asta şi noi toţi ne mişcăm orbeşte cu bastoane albe, pentru că avem amnezie şi... ştii... nu sîntem deloc corect conectaţi.
AB: Exact.
LW: Da. Deci asta e parte a procesului de "ieşire la lumină" despre care ai vorbit că va apărea informaţie care va lovi în valuri şi la orice nivel. Sistemul bancar...
AB: Orice nivel. Dar treaba e cum sînt aceste valuri: ca un uragan. Ok? Ambele tabere prezic un uragan care va veni şi un model spune că va lovi Florida şi alt model spune că va lovi New York şi apoi ai 200000 de alţi oameni care toţi fac propriile modele de predicţie care spun că e corect. Nimeni nu ştie.
LW: Ok.
AB: Nimeni nu ştie.
LW: Ok. Deci asta e cumva ca HAARP şi controlul vremii, evenimentul Fukushima, evident...
AB: În acelaşi timp Evenimentul a avut loc deja.
LW: Corect! Şi nimeni nu se poate pune cu linia temporală - să o altereze acum, deci pare ca şi cum toate cărţile arătate ar fi... sînt cumva blocate!
AB: Este mutarea finală de şah a Dimensiunilor cele mai Înalte...
LW: Corect - pentru că e jucat prin toate jocurile repetitive care pot fi jucate la orice nivel...
AB: Corect.
LW: Drept pînă la mutarea finală.
AB: Corect. Dar mutarea finală nu va fi... Felul în care am descris 9-11 unde totul vine împreună să încerce să contracareze - va fi aşa, dar la nivel de timp-visare. Ultimele puteri ale Oraşelor de Geometrie Sacră care controlează timpul-visare al nostru se vor bate împotriva timpului-visare al Conştienţei în Unie împreună şi Realitatea din Visare de Des-unitate va pierde şi energia asta va fi absorbită de Realitatea Visare. Deci controlatorii ei au pierdut toată puterea. Dar noi sîntem cei care e necesar să culegem piesele şi să înţelegem ce înseamnă toate astea, să împărtăşim manualul de folosire al costumului de carne uman, să începem să anternăm vindecători să permitem venirea Fraţilor Galactici, să continuăm să ne obişnuim cu timpul-visare şi să continuăm să înţelegem că există o Simţire Planetară care se trezeşte sub picioarele noastre şi doreşte să vorbească cu noi. Şi că avem vecini în Sistemul Solar care ne vor bate la uşă, să ceară o ceaşcă de zahăr.
LW: ... şi de dedesubt - Terra Interioară (Cavă) şi diferitele dimensiuni.
AB: Exact!
LW: Şi asta se va întîmpla...
AB: La nivelul familiei-de-suflete, care va fi separarea densităţilor şi asta va fi felul în care aceste migraţii funcţionează.
LW: Şi asta va avea loc şi în timpul-visare, dar şi în timpul 3D deopotrivă?
AB: timpul 3D eventual se va termina. Se va împroşca în cronometre de numărătoare inversă care se vor opri aici, acolo...
LW: Ah, corect... deci e drept să spui că lucrurile vor deveni foarte stranii pentru o vreme, pentru că vom fi înăuntru şi afară...
AB: Da. Şi vor mai fi şi alte "pauze de joc"... dar într-un fel diferit.
LW: Cum asta?
AB: Să ne gîndim la felul în care decurge un joc de fotbal american. Au rămas 3 minute. Scorul e egal, şti că vine un avertizment de 2 minute, ambele echipe mai au dreptul la 3 pauze de joc. Asta înseamnă, în fotbalul american că ar putea dura încă o oră şi 25 de minute pe puţin.
LW: Oh... da.
AB: Să privim la unde sîntem acum. Deci, forţele întunericului realizează că au pierdut deja şi vor face orice pot să-şi salveze propriile funduri să nu cadă pe alegerea Reciclării Galactice. (Întoarcerea la Energia Sursă). Îşi vor reverifica propriul ego în asta, într-un mod, fel sau formă. Cei cărora nu le pasă vor executa programul pînă la final şi vor fi scoşi. Forţele Luminii care sînt în mod zelos şi se luptă cu ceilalţi care sînt în ego vor avea şi ei seturi de "pauze de joc" şi li se vor da opţiuni să se gîndească ce vor face.
LW: Pentru că şi ei au pierdut controlul. (Zeloşii Luminii).
AB: Au pierdut controlul în formă contractuală. Apoi, oamenii ca noi care sînt ca mine, sau ca tine, care sînt aici doar ca parte a Rezistenţei Terra Liberă şi nu le pasă de propaganda lor politică vor împrăştia Conştienţă în Unie într-o formă neutră şi asta va cîştiga în greutate polaritatea. Deci vor fi Conştienţe în Unie care vor accepta ambele polarităţi, dar vor permite să le percepi doar în formă neutră cînd o aşezi în memoria ta celulară. Şi apoi există Polaritatea Luminii care permite doar credinţele de Lumină şi Polaritatea Întunericului care permite doar credinţele Întunericului - aşa că toate acestea trei vor fi nevoite să găsească cum vor merge împreună.


LW: Corect. Şi orice nu poate funcţiona în noua ecuaţie...
AB: (Andrew arată cu degetul mare peste umăr înapoi)... Se duc.
LW: Eliminate. Şi nu avem nevoie să ne îngrijorăm despre nici un fel de...
AB: Noi vom fi în controlul Camerelor de Control, vom creşte densitatea şi vibraţia planetei. Şi acele entităţi care nu pot trece prin creşterea în paşi a energiei grilei nu vor fi capabile să trăiască aici.
LW: Corect.
AB: Şi asta include cîţiva din Fraţii Galactici şi surorile care sînt aici acum. Ei efectiv nu vor fi capabili să trăiască aici pentru că nu au ridicat propriile vibraţii şi n-au mai rămas suficienţi dintre noi ca să avem suficientă energie să-i ajutăm în procesul de absolvire.
LW: Deci odată ce absolvim, vom fi capabili să asistăm...
AB: Prin schimburile de coduri de suflet ca să termine procesul în lumea lor.
LW: Dar asta este făcut dintr-un nivel multi-dimensional şi în timpul-visare al lor?
AB: Vor fi cei dintre noi care psihic merg acolo şi cu fiinţa fizică - cel cu care se întîlnesc - vor crea vindecare care se va răspîndi în interiorul acelei culturi şi pe măsură ce întîlnirile se răspîndesc vor avea coduri de suflet complete şi atunci vor începe procesul lor de ascensiune. Sau dacă au făcut-o deja şi le lipseşte doar ultima piesă şi sînt blocaţi, primesc petrecerea lor.
LW: Ok. Şi apoi noi avem propriile noastre coduri de completat - ceea ce ai numit vaccinarea care are de-a face cu a nu fi purtător de virus din lumea noastră.
AB: Către afară în Galaxie.
LW: ...care a fost implantat în noi în alte Galaxii şi a ucis triliarde de oameni fără ca noi să ştim.
AB: ...ceea ce s-a întîmplat de multe ori.
LW: S-a petrecut de multe ori... şi asta are de-a face cu pirateria genetică şi coduri de suflet şi restul.
AB: Şi anumite linii genetice de viruşi ADN din lumile de joasă vibraţie care au fost transformate în arme.
LW: Ah, corect... deci oameni - ca nişte bombe umane.
AB: Corect. Purtători de molimă.
LW: Purtători de molimă, la propriu... ceea ce ar fi un fapt cu truc dificil, înţeleg!
AB: Au fost, de altfel, versiuni dintre noi care am fost făcuţi să fim asta şi totul e ascuns în ADN - care a fost în fapt "un ceva" care a fost construit în interior pentru ca dacă altă rasă, o rasă a Luminii ar fi invadat acolo cu trupe fizice la sol şi să re-cucerească realităţile locale să-i aducă înapoi, ar fi avut de-a face cu faptul că indiferent cum ai fi scanat ADN-ul, unul în o mie era un purtător de molimă.
LW: Ah; ăsta ar fi motivul pentru care s-a inventat HIV şi SIDA?
AB: Ah, nu... asta a fost ca să elimine membrii unei anumite familii-de-suflete, de fapt.
LW: Ok... care dintre ei?
AB: Oricine este într-un stadiu de familie de mare-putere, de înaltă-energie, cum ar fi: ai suficiente relaţii cu alţi oameni încît boala va căuta oamenii care au un volum mare de familii-de-suflete care au fost "sărite" de sistemul de detecţie.
LW: Oh...bun, trebuie că am o familie-de-suflete enormă pentru că am avut HIV în ultimii 31 de ani şi sînt încă în viaţă!
AB: Eşti încă în viaţă...
LW: Şi am avut SIDA pentru 8 sau 9 ani, ştii, am slăbit şi acum sînt mai sănătos decît am fost vreodată, deci, ştii, asta sparge cîteva reguli chiar aici!
AB: Te-ai vindecat singur.
LW: Eee, tehnic încă mai sînt nevoit să iau medicamente.
AB: Corect.
LW: Aşa. Dar va fi un punct în care asta se va dizolva. Acea parte a iluziei...
AB: Iluzia se va dizolva.
LW: Deci tot ce percepem ca parte a realităţii holografice care ne controlează, este în fapt o iluzie - în sensul că a fost creată să - e ca Matrix, în alte cuvinte... ce vreau să spun că sîntem conectaţi la Matrix.
AB: Sîntem conectaţi la Matrix (matrice) - da.
LW: Şi apoi unii dintre noi lucrează în subteran.
AB: Şi unii dintre noi lucrează în subteranul din subteran. Chiar şi subteranul este o iluzie cîteodată, pentru că subteranul este Terra Interioară.
LW: Aceeaşi dualitate şi polaritate.
AB: Corect.
LW: Pentru că nu poate exista un "dedesupt" şi "deasupra".
AB: Începi să înţelegi acum.
LW: Doar că asta a avut loc deja şi... ştii...
AB: Dar pentru că a avut loc deja ne revine nouă să terminăm. Pentru că toate războaiele liniilor temporale trebuie să se termine.
LW: Şi noi încă suntem nevoiţi să stăm aici şi să trecem mişcarea de a vorbi şi a purta această conversaţie ca şi cum n-am fi făcut-o niciodată înainte.
AB: Da, dar în acelaşi timp este libera noastră voinţă să o oprim. Înţelegi? Asta e partea nebunească de a fi o piesă de teatru de liberă voinţă.
LW: Oh. Vrei să spui, să oprim conversaţia sau să oprim...
AB: Să oprim Evenimentul.
LW: Oh! Acuma... Evenimentul nu e ceva ce noi am vrea să oprim... nu-i aşa? La naiba, Nu!
AB: (Miscă capul în sens de "nu") Oamenii adormiţi vor să îl oprească pentru că sînt în dominare şi control şi inconştienţi de aprobarea tacită pe care au făcut-o.
LW: Corect! Deci avem o grămadă...
AB: De fiinţe co-creatoare şi co-manifestoare. Putem să manifestîm propria distrugere sau propria vindecare. Şi unii vor manifesta distrugerea lor personală în lumea lor visare pînă cînd vor fi gata să iasă. Şi vor fi cei dintre noi care se vor paraşuta în aceste lumi visare şi vom încerca să îi momim să iasă afară - şi asta, o mare parte a societăţii noastre - va fi job-ul lor. Şi mulţi dintre Controlatori vor fi nevoiţi să folosească priceperea lor în slujba binelui, să ajute oamenii să iasă din asta - asta va fi recompensarea lor.
LW: Corect - are sens perfect.
AB: Ei, Controlatorii, înţeleg ce i-a pus pe ei aici înăuntru şi pot să înţeleagă ce îi poate scoate afară.
LW: Scoateţi-i cît mai repede... aşa ar fi logic să scoţi oamenii ăştia - care au... da, exact. Deci asta ar atrage folosirea Camerelor de Control...
AB: Corect. Ceea ce ar creşte vibraţia Terra şi grila şi atunci ai putea vedea grila ca pe nişte linii pe cer.
LW: Corect. Deci vom privi... unii dintre noi vor privi şi deodată... vom vedea lucruri care nu erau înainte.
AB: Vei vedea aurele, corect.


LW: Şi ai menţionat de Aurora Borealis şi...
AB: Polul Nord. Acolo este unde rezidă/trăiesc Societăţile Timpului-Visare.
LW: Sînt acolo acum, aşa-i?
AB: Mereu au fost acolo.
LW: Aceia sînt indigenii...
AB: Casele Linajelor Familiilor Ancestrale.
LW: Toate cele 72.
AB: Ei bine... sînt mai multe, sînt 2200 familii-de-suflete separate, 2300 rase aliene care toate au venit aici să depună ADN.
LW: Oh ok... şi bazic toate sînt blocate şi ele - pînă cînd absolvim - sau nu!
AB: Eeei, nu toţi sînt blocaţi. Anumite părţi ale tiparelor de migrare sînt blocate, pentru că alte părţi au codurile de suflet - ceea ce nu completează codurile de suflet al altei familii-de-suflete, deci totul este interdependent.
LW: Cu alte cuvinte, este "Efectul Fluture".
AB: Exact.
LW: Hă... interesant.
AB: Lucruri care te fac să funcţionezi, hmm!
(Amîndoi rîd)
LW: Lucruri care te fac să funcţionezi noaptea! Ok. Bun, se pare că ajungem la finalul altei...
AB: Secunde multi-dimensionale de 25 de minute!
LW: Şi tocmai vroiam să te întreb despre Liniile Nazca şi cîteva din aceste alte lucruri şi istorie... vom trece prin aceste subiecte pe care le-am "visat"... aah!... cînd ne întoarcem... pentru partea 11. Da.
AB: Ok.


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe poţi subscrie la acest blog şi eventual face un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.08 :: Ep.09 :: Ep.11


2 comentarii:

  1. sunt foarte interesata, insa e putin ciudata fie traducerea, fie exprimarea.Oricum MULTUMESC DIN INIMA

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte multe informatii si termeni si forme de exprimare sunt neobisnuite , spun asta ca un cititor atent al tuturor episoadelor de pana acum . Cred ca ne lipsesc o sumedenie de cunostinte despre adevarata istorie a planetei noastre ( de toate felurile incepand de la cele de fizica cuantica pana la cele de biologie moleculara , medicina holistica sau ... genetica ) pentru a intelege toate ideile vehiculate in acest interviu extraordinar si a carui urmare o astept in continuare !

    RăspundețiȘtergere