200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140828

Benjamin Fulford - 26 august 2014 - Începe ofensivă majoră de toamnă împotriva Nazioniştilor în ciuda continuării ameninţărilor Cabalei cu ucidere în masă


Vara se termină şi cabaliştii veneratori de satan tremură de frica a celor ce vor veni către ei în această toamnă, potrivit Societăţii Dragonul Alb, CIA şi Guvernului Chinez şi alte surse. În loc de orice eveniment dramatic, cabala va fi lăsată să continue mişcarea sa lentă de implozie pe măsură ce noi structuri internaţionale continuă să fie puse în poziţie care să ocolească sistemul acestora de control financiar, spun sursele. Matematica finanţelor şi economia reală leacrează irevocabil împotriva guvernelor cabalei din SUA şi Israel aşa că timpul este de partea celor 188 de naţiuni ale Alianţei BRICS. Exact cum e cel mai bine să aştepţi ca un leu bolnav să moară în loc să încerci să te lansezi la luptă cu el, cabala se scufundă inevitabil aşa că nu e necesar să se facă nimic cu grabă.

La fel de important, ar putea fi acţiuni ceva mai dramatice plănuite, dar evident, acestea nu vor fi anunţate dinainte. Putem bănui, oricum, că aceste mişcări plănuite implică aurul, argintul şi pentru unii, plumbul.

Cabala, pe partea ei, continuă să producă evenimente de media false de propagare de frică, unul după altul, într-un efort de manipulare a opiniilor unei audienţe împuţinate constant de credincioşi spălaţi pe creier. Pentru acest scop, cabala a orchestrat recent decapitarea unui jurnalist în Orientul Mijlociu, a pus în scenă debandadă în SUA, a încercat să reaprindă un război rece cu Rusia, a încercat să pornească epidemia Ebola, a ameninţat să arunce în aer Chicago, LA şi New York etc.

Oamenii care au scris motto-ul Mossad-ului "prin înşelătorie, aşa vei obţine războiul", evident n-au citit niciodată parabola despre băiatul care a strigat "lupul!". Minciunile şi incidentele false nu mai sînt crezute de majoritatea oamenilor informaţi, în special în lumea organizaţiilor militare şi de inteligenţă. În loc să creeze efectul dorit de a mîna turmele în direcţii predeterminate, evenimentele puse în scenă recent au cauzat profund dezgust printre guvernele lumii, forţele armate şi alte agenţii cu abilitatea de a lupta dacă e necesar.

De aceea membrii seniori Nazionişti cabali caută frenetic un loc unde să scape căci întrevăd o epurare inevitabilă.

Un loc unde încearcă să zboare este Argentina de Sud. Recentele procese de fonduri de acoperire şi încercările cabale de şantaj financiar împotriva Guvernului Argentinei sînt menite să presioneze pentru permiterea unui milion sau aproximativ de cabalişti cu rezidenţa în SUA să zboare acolo şi să stabilească un nou guvern pe coasta Patagoniei, potrivit unui membru cabalist senior.

Argentina, însă, s-a alăturat Japoniei, Israelului, Koreei de Nord, Chinei şi Noii Zeelande şi altor naţiuni care au refuzat cu înţelepciune ca un asemenea grup enorm de criminali veneratori al lui Satan să se mişte către ţările lor.

Cabaliştii, în special cei bazaţi în SUA şi Israel, vor fi nevoiţi să dea piept cu justiţia oamenilor pe care i-au exploatat fără simţire.

Cîţiva cabalişti de top, pe partea lor, se pare că în mod arogant cred că nu vor fi scoşi niciodată de la putere.

La o întîlnire între reprezentanţi ai cabalei şi Societăţii Dragonul Alb (WDS) din New York din vara aceasta, un cabalist senior negociator nu a dorit nici să se compromită nici să se predea. În schimb se pare că a acţionat sub iluzia că cabala va fi capabilă să continue sistemul său financiar fraudulent la infinit.

Asta ar putea fi relaţionat cu rapoartele lui Neil Keenan şi traficantul de droguri Nazionist Richard Armitage, Bill Clinton şi un membru al familiei imperiale japoneze care sînt în Indonezia şi încearcă să fure aurul care aparţine oamenilor de pe planetă. El a mai spus şi că au avut loc încercări similare ale agenţilor cabalei să fure aurul istoric din Korea de Sud. Membrii WDS din Japonia şi China nu au fost capabili să confirme rapoartele venite din Indonezia dar au confirmat că Guvernul Indonezian al lui Joko Widodo, datorită faptului că a preluat puterea în 20 Octombrie, nu este controlat de cabală. Aceasta înseamnă că cabala are un stimulent puternic să facă tot ce îi stă în putere să pună mîna pe aurul indonezian înainte ca transferul de putere să aibă loc.

În schimb sursele au confirmat eforturile în desfăşurare de a fura aurul istoric sud-korean. Asta este în legătură cu vizita Papei Francisco în Korea de Sud de la finalul săptămînii trecute. Vizita a venit ca necesară căci loja masonică liberă P2 legată de Vatican continuă eforturile să cîştige accesul la aurul asiatic pentru a acoperi un nou sistem financiar controlat de aceasta.

Privitor la acestea, Papa Francisco, pe timpul vizitei sale în Korea de Sud, a sugerat că ar putea demisiona sau muri în trei ani. La scurt timp după ce a spus aceasta, trei membri ai familiei sale au murit în accidente de maşină suspecte în Argentina.
Papa Francisco vorbeşte despre angoasa provocată de moartea unor membrii de familie în Argentina

Continuînd cu aceasta, Kevin Annett de la Tribunalul Internaţional pentru Crime ale Bisericii şi Statului, care îl numeşte pe Francisco "un criminal", a anunţat că a primit ameninţări cu moartea de la mafia italiană Ngdrangheta. Leo Zagami care se autointinulează "Satanist" i-a spus odată celui ce scrie că a fost ameninţat de Ngdrangheta.

Vorbind despre Annett, cel ce scrie a vizitat comunităţile primelor naţiuni şi a cercetat în Canada în această vară să determine adevărul acestor multe afirmaţii ale sale despre genocidul împotriva lor efectuat de către Guvernul Canadian şi Biserici. Un comitet de adevăr şi reconciliere, alcătuit din oamenii primelor naţiuni, a concluzionat că aproape 4000 de copii au murit în şcoli pe durata secolului lor de existenţă, predominant din incendii, nu 50000 din crime cum susţine Annett.
Adevărul greu despre crima numită Canada
Cel puţin 4000 de copii aborigeni au murit în şcoli rezidenţiale - informează comisia

Guvernul Canadian a cerut scuze şi a plătit compensaţii victimelor acestor şcoli. Oricum, în cazurile în care au fost comise, făptaşii ar trebui să înfrunte justiţia.
Indiferent cum, ameninţările şi morţile ţintesc către o tensiune extremă la nivele înalte a luptei în desfăşurare asupra sistemului financiar mondial şi astfel, puterea mondială.

Japonia rămîne un teren de bătaie cheie în bătălia pentru terminarea controlului cabalei asupra finanţelor globale. De aceea Armitage, prietenii săi gangsteri nazionişti şi politicienii lor sclavi japonezi se zbat cu disperare să păstreze Japonia ca pe o ţară tributară nazionistă. Oricum, ei deja jefuiesc Japonia într-o manieră care nu poate dura şi tributul care se micşorează mereu, plătit de guvernul sclav japonez, nu va fi suficient să îi păstreze pe linia de plutire mult timp.

Surse MI5 din Anglia spun că nazioniştii cabalişti au falimentat Grecia ca să poată cumpăra poziţiile fizice la preţuri de nimic şi acum beneficiază de reumplerea cuferelor de război prin aceleaşi procedee cu alte ţări europene, începînd cu Ukraina şi Franţa.

Pentru a preveni să se întîmple asta, Germania, Franţa şi Britania fac deja pregătiri să abandoneze SUA şi Israel şi să se alăture Alianţei BRICS, potrivit surse CIA şi MI6 din Europa.

Ca să încerce să păstreze Europa în strîngerea lor, cabala nazionistă a adoptat o strategie de folosire a armatelor de mercenari pentru a acapara energia europeană în punctele de şoc în Orientul Mijlociu şi în Ukraina. Surse din Pentagon confirmă acum că aşa-numitele state islamice sau ISIS sînt conduse de un agent Mossad, pe numele său Simon Elliot care este la conducerea derulării Orientului Mijlociu a acestei strategii. Elliot continuă şi cu complotul cabal de a crea o religie a lumii prin insuflarea de tensiuni între Musulmani şi Creştini.

Ceea ce cabaliştii pare că nu înţeleg este că lumea e scîrbită şi obosită de o bandă de criminali internaţionali care invadează ţările, fură resurse, mint întreaga lume şi, printr-un management incompetent al planetei, prezidează cel mai mare eveniment de extinţie în masă de pe planetă de cînd dinozaurii au fost şterşi acum 65 de milioane de ani. Chiar dacă reuşesc să fure încă ceva aur şi petrol, vor fi ocoliţi ca nişte paria.

Gîndiţi-vă puţin la asta, aşa numiţii lideri ai vestului pe care îi avem acum nu sînt vizionari care încearcă să transforme visele într-un viitor ideal în realitate. În schimb ei sînt gangsteri ucigaşi care pun în scenă evenimente false pentru a manipula opinia publică, pornesc războaie şi fură resurse. Politicienii pe care îi vedem pe ecranele publice din vest sînt cel mult păpuşelele lor.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu