După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140809

Cobra - Interviu de Robert Potter - 7 august 2014


Bine aţi venit doamnelor şi domnilor. Bine aţi venit la emisiunea radio Victoria Luminii. Eu sînt gazda voastră Rob Potter. Acesta este un interviu pre-înregistrat cu COBRA, cu voce modulată. Doresc să vă mulţumesc pentru răbdare. Cobra a fost în Taiwan pentru mult timp. A fost necesar să amînăm intreviul pîna la începutul lui august. Sînt o mulţime de chestiuni tehnice care sînt necesare pentru ca această emisiune să aibă loc. Transcrierile iau timp şi încercăm să facem totul cît de repede posibil. Sper să fie o emisiune interesantă. O să pun lucrurile în perspectivă pentru cei dintre voi cărora vă place să reacţionaţi. Pentru cei care vă place să fiţi în mijlocul filmului de groază şi cînd cineva se sperie vă uitaţi să vedeţi ce a spus COBRA.

Acest interviu este mai degrabă pentru cei ce sînteţi lucrători ai luminii să rămîneţi calmi şi să aveţi cunoaşterea a ceea ce se petrece şi să începeţi să oferiţi soluţiile. Aş dori să-i mulţumesc lui Ricky Seraphico, al nostru lucrător în lumină, pleiadean, producător muzical şi muzician. El are un cîntec nou pentru noi care se numeşte Nori de Argint. Este în frecvenţa iubirii de 432Hz. Îl veţi auzi după interviu. Aţi auzit înainte de interviu acel frumos cîntec în 432Hz intitulat "Bătălie pentru Gaia". Ricky lucrează neobosit şi doresc să-i mulţumesc pentru timpul pe care l-a dedicat pentru creaţia acestui sunet minunat al acestui interviu cu Cobra. Toată lumea a comentat că este cea mai înaltă calitate de interviu pe care a avut-o Cobra şi plănuim să menţinem lucrurile aşa. Aş dori să-i mulţumesc lui Terry Miada care a fost de mare ajutor să trecem peste nişte probleme tehnice de data aceasta precum şi frumoasei DaNell Glade, liderul grupului financair de la prepareforchange.net care este responsabilă pentru transcriere şi bine înţeles mereu talentatului şi mereu creativului Smally care are grijă de versiunea video de pe youtube al acestei emisiuni.

Site-ul meu thepromiserevealed.com pe care puteţi auzi versiunea audio are multe alte minunate pagini cu informaţii. Avem şi multe produse de care vă puteţi bucura. [...] Dacă vă place site-ul şi aveţi întrebări, simţiţi-vă liberi să ne contactaţi prin formularul de contact. Mi-ar face plăcere să vă ajut. Mă scuzaţi pentru această mică info-comercială.

Aş dori de asemenea să vă reamintesc că prepareforchange.net deţine o cantitate impresionantă de informaţie pentru a te pregăti pentru Eveniment şi pentru misiunea lui COBRA de Penetrare prin Compresie (COmpression BReAkthrough).[...] Bucuraţi-vă de acest interviu cu Cobra. Fiţi binecuvîntaţi şi Victorie Luminii.

Rob - Da, doamnelor şi domnilor, iată-ne din nou cu al nostru emisar al luminii, Cobra, care tocmai s-a întors din activarea Portalului din China. Sper că ai avut o călătorie bună. A fost reuşită activarea?
COBRA - Da, activarea a fost reuşită dar nu a avut loc în China ci în Taiwan. Taiwan nu face parte din teritoriul chinez ci este un stat separat.

Rob - OK, dar am crezut că este considerat China chiar dacă i se spune Taiwan.
COBRA - Bine, cultura este similară, dar sistemele politic şi economic sînt diferite.

Rob - OK, ai menţionat înainte că Societatea Dragonului Alb din Taiwan este fracturată. Cînd ai fost acolo înainte, te-ai întîlnit cu vreunul din membrii Societăţii Dragonul Alb?
COBRA - Nu este numai Dragonul Alb în Taiwan. Întreaga comunitate Dragon este fracturată şi da, am avut contact cu cîţiva din aceşti oameni. Este foarte clar că ceva vindecare este necesară în acea zonă.

Rob - Da, este destul de similar cu întreaga lume şi mulţi dintre ei au fost implicaţi în activităţi criminale înainte. Este la fel ca în întreaga lume. Am vrut să te întreb în mod special. Multă lume stă ca pe ace cu privire la tine şi la personalitatea ta. Am dorit să clarific acest lucru. Am mai spus asta înainte oamenilor. Am dorit să fac acest comentariu: Cobra eşti o persoană foarte frumoasă. Cu siguranţă nu ai nici o agendă. Nu eşti un membru al Cabalei. Eşti o personalitate care nu presupune. Cînd oamenii te întîlnesc, niciodată nu cauţi adorarea personală sau ca oamenii să depindă de tine într-un mod personal. Este corect, nu-i aşa?
COBRA - Da, este corect, exact.

Rob - Bun, se pare că în timp ce ai fost plecat, a fost un fel de nebunie pentru mine. Oamenii mi-au trimis aceste e-mail-uri şi eu am fost un pic bolnav şi nu am putut să răspund multor oameni. Multă lumea te-a pus pe un piedestal. E minunat. Cînd vine informaţia de la tine într-un fel atît de direct şi revelator, evident oamenii sînt exaltaţi. Şi mai este un alt fel de persoane care se agaţă de fiecare cuvînt pe care îl spui şi de fiecare postare pe care o publici. Se pare că trec print-ro rostogolire tumultuoasă ca şi cum ar fi fost loviţi de un val mare. Niciodată nu ai cerut acest gen de atenţie şi în acelaşi timp şi eu îi spun scenariul "părul în flăcări". Vom trece prin cîteva din aceste lucruri particulare de cînd ai plecat. Ce poţi spune oamenilor şi a fost mult de furcă cu noii treziţi care tocmai au aflat despre aceste lucruri. Li se pare că e un spectacol de groază. Ei sînt într-un spectacol privind la Cobra cum postează şi ochii lor o iau razna, tremură şi li se face frică. Citesc o postare din nou şi din nou li se face frică şi tremură. Ce le poţi spune acestor oameni care constant reacţionează în sus şi în jos la fiecare postare? În primul minut îl ridică în slăvi pe Cobra şi în următorul minut se îndoiesc de Cobra şi chiar îl insultă. Ce le-ai spune acestor oameni ca să menţină echilibrul în reacţiile lor?
COBRA - Mai întîi, această întreagă situaţie nu este despre mine sau personalitatea mea. Această întreagă situaţie este despre informaţie şi procesul de eliberare planetară şi eu eliberez informaţie pentru a ajuta oamenii şi nu pentru a-i face dependenţi. Este doar ceva de isnpiraţie pentru ei pentru a merge în interior şi a căuta adevărul în interior. Deci informaţia mea nu este menită şi facă lumea să mă pună pe un piedestal sau să venereze ceea ce spun. Este menită ca oamenii să lărgească orizonturile şi să asiste în propria lor căutare care e necesar să meargă dincolo de ceea ce spun eu.

Rob - OK. Fii binecuvîntat pentru asta. Mulţumesc. Am încercat să explic oamenilor că eşti un receptor şi transmiţător de informaţie. Personalitatea ta unică, să-i spunem maturitatea ta spirituală şi senzitivitatea şi integritatea ca transmiţător este motivul pentru care eşti în această poziţie şi cred că ai făcut o treabă foarte bună. Îţi mulţumesc. E nevoie să mai spun, racţia unor oameni, este ca a apostolilor la superlativ. Fiecare zice "O Doamne! Cobra a spus aşa şi ce crezi despre asta şi despre aia?" (cu voce nebunească). E nebunie. Aş dori ca oamenii să se relaxeze. Şi a fost un comentariu la una dintre postările tale, au fost multe comentarii şi oameni care m-au contactat. Oameni, e nevoie să vă relaxaţi. Cînd Cobra a spus "Rămîi calm şi priveşte la stele." N-am putut să cred ce reacţie a fost. Mă întrebau pe mine ce înseamnă. Aţ spune "exact asta înseamnă - rămîi calm şi priveşte la stele."
COBRA - Exact asta înseamnă.

Rob Asta e ca un fel de cuib de viespi. Şi se va deschide. Mi-am rotit ochii cînd ai făcut postarea aceea. Eu, personal, şi dacă cineva mă întreba şi n-aş fi dat nici o dată. Dacă cineva m-ar întreba cînd va avea loc Evenimentul. E ca o biblie, nici un om nu ştie ora. Nici un înger. Se va petrece simplu. Cred că Federaţia Galactică este inspirată divin şi coordonată cu unele din aceste profeţii de către Federaţia Galactică a Luminii şi eventual va ajunge pe planeta noastră în forma Evenimentului şi multe alte lucruri care vor veni apoi pe care nu ni le putem imagina. Oricum şi mă scuzaţi prieteni, vom trece la întrebările pentru tine şi treaba lui Cobra. Asta a fost un pic "momentul eu Robbie". Cobra va lămuri lucrurile. Eu cred că Eventul e la o distanţă de un an jumate poate doi. Poate chiar mai mult. Asta e ce cred eu. Ştiu că am mai vorbit despre asta. Dar ai spus, şi asta a făcut pe mulţi să se umfle despre tine şi ego-ul tău. AM primit o mulţime de e-mail-uri. Dacă nimeni nu ştie cînd va avea loc Evenimentul, cum de Cobra spune că Evenimentul nu va avea loc în următoarele 10 zile?. No1. ai trădat faptul că nimeni nu ştie ora nimeni nu ştie ziua. No2. Pentru unii oameni asta a părut că totuşi CObra ştie cînd va avea loc Evenimentul şi nu ne va spune. Poţi comenta despre cum de ai ştiu că Evenimetul nu va avea loc în acele 10 zile?
COBRA - Da, este foarte simplu. Am un anumit gen de informaţii care m-au făcut să fiu sigur că Evenimentul nu era posibil să aibă loc în acea fereastră de 10 zile. Am postat asta pentru că a existat multă speculaţie prin Internet despre Revaluarea de pe 22 sau 21 iulie şi multe speculaţii despre Eveniment că ar avea loc azi sau mîine, am dorit doar să răcoresc oamenii. Asta a fost tot. Nu are nimic de-a face cu mine sau călătoriile mele. Am dorit doar să dau un pic de perspectivă. Nu cunosc data Evenimentului.

Rob - Frumos. Cred... Un răspuns frumos. Mulţumesc pentru asta.
COBRA - Ar mai fi de spus aici. Cînd au loc anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii pot spune cu siguranţă că înainte ca operaţiunile să se finalizeze, Evenimentul nu poate avea loc. Primesc anumite informaţii din cînd în cînd despre asta. (Ok. Foarte bine.) Dar nu e dăltuit în piatră. Nu ştiu data Evenimentului.

Rob - E bine. Pe asta ai lămurit-o. Apreciez. Dacă priviţi în jurul vostru, doamnelor şi domnilor, dacă priviţi în jur lumea, dacă vă gîndiţi şi priviţi încet la situaţia care are loc, nu prea sîntem pregătiţi pentru Eveniment. Cred că este important pentru oameni să o recunoască. Dacă priviţi de aproape. Am fost implicat în această mişcare de mai bine de 45 de ani. Din perspectiva mea personală am o viziune lungă şi calmă despre asta. Am dorit să vorbesc despre alt post foarte controversat unde multă lume s-a comportat eratic. Şobolanii săreau de pe corabie, "O Doamne" asta nu e adevărat şi decartau situaţia. Vreau să spun că înţeleg perspectiva lor de oameni nou-treziţi vis-a-vis de această postare particulară. Ai dat o explicaţie minunată despre Chimera şi ai menţionat că navele-mamă s-au mutat într-un rang de 200 de mile în orbita terestră - bineînţeles invizibile. Voi folosi un pic de analogie aici. Credeţi-mă, prieteni, nu vorbesc în dodii deoarece Dr. Frank Strange este un bun prieten de-al meu şi a spus că a fost luat în Terra Interioară şi că unicornii, de fapt, există. Există cu adevărat. Zboară. Dr.Frank Strange a spus că s-a împrietenit cu unul. Unul dintre oamenii care m-a comentat, este probabil o persoană tînără şi e de înţeles şi am auzit termeni de la oameni care mută linia finală mai departe şi ţelul postărilor. Ai vorbit despre diverse blocaje în calea Evenimentului. Am vorbit despre bombele "strangelet". Am vorbit despre diverse aspecte ale colectării clonelor, membrii originali ai Cabalei, scoaterea Archonilor, diverse lucruri. Ai venit cu această mică istorie care pentru noii oameni şi chiar şi pentru mine, a fost ceva de genul "O Doamne, pe bune?" Am avut un ciob negru mic care este parte a anomaliei şi trebuie să admit că o persoană a spus: "Şi ce mai urmează. Va trebui să găsim unicornul curcubeului să-i punem ciobul în gaura cornului? şi după aia ce? trebuie să găsim caii de aur?" Pentru unii tineri e ca şi cum ar fi aceste lucruri noi care apar. Aş dori să faci un comentariu, mai există şi alte blocaje care vor apărea? De cît timp ai cunoştinţă despre ciob? Nu s-a putut elibera informaţia asta? Care este povestea cu ciobul negru? (piatra neagră)
COBRA - OK, la bază înţeleg complet ce simt oamenii pentru că am trecut prin acelaşi proces. E ca o poveste care nu se termină niciodată, şi elimină straturi după straturi de ceapă pentru a ajunge la miez. Această planetă nu este una normală şi noi nu sîntem într-o situaţie normală. Deci, ştiu că pentru unii oameni asta e mai ciudat decît science-fiction şi da, este mai stranie decît science-fiction. Sînt straturi aşezate peste asta şi aceste straturi sînt destul de periculoase. E necesar să fiu foarte atent ce spun şi cum o spun şi cînd o spun. Nu vreau să pun pe nimeni sau nici o operaţie într-un risc ne-necesar. De aceea e nevoie să fiu foarte atent la ce spun şi cînd o spun, privitor şi la ceea ce vorbeşti.

Rob - OK. Înţeleg asta. Poţi vorbi puţin, ai menţionat despre mişcarea de final de joc care i se apropie grupului Chimera. Poţi spune ceva despre ce se petrece? Au avut loc ceva progrese sau victorii în ce priveşte asta sau încă e informaţie clasificată?
COBRA - A fost ceva progres. Va fi posibil să dezvălui într-o scrtă postare despre asta în viitorul apropiat, dar majoritatea informaţiei este încă clasificată. SImplu, este o situaţie periculoasă. Nu e simplu. Este una din cele mai compleze situaţii cosmice care a fost nevoie să fie rezolvate.

Rob - Absolut. Sînt de acord în totalitate cu asta.
COBRA - Şi aş mai spune încă un lucru. Oamenii se întreabă mereu de ce militarii pozitivi nu fac nici o mişcare. Exact acesta este motivul. Militarii negativi şi în special grupul Chimera posedă arme exotice care sînt destul de periculoase şi e nevoie să se aibă gijă de acestea înainte ca orice să aibă loc.

Rob - Voi încerca să fac un pic mai multă lumină. Voi vorbi desspre prăbuşirile de avioane. Nu voi merge la zborul Malaezian încă. Se pare că au loc multe prăbuşiri de avioane în ultima vreme. Am auzit multe în 1970 de la Dr.Frank Strange că Valiant Thor a vorbit despre asta. Că vor fi tot mai multe prăbuşiri de avioane în viitor. Nu toate acţiuni de steag fals. A menţionat că datorită uzurii din metal şi schimbările ce vin sînt imprimate în cîmpul eletromagnetic al planetei şi că vor fi mai multe prăbuşiri. Eşti de acord că unele din prăbuşiri sînt datorate uzurii metalului şi schimbările vibraţionale ale Terrei pot duce la asta?
COBRA - Din păcate majoritatea prăbuşirilor de avioane sînt lucrarea Cabalei. Nu sînt prăbuşiri reale de avioane. Avioanele au fost doborîte în mod deliberat. Nu e vorba de accidente. Aş spune că e adevărat că uzura materialului este mai prezentă în această situaţie pentru că există un mare stress la nivel quantic în metal însuşi.

Rob - OK. Mulţumesc pentru asta. Sînt... Nu vorbesc despre cel din Ukraina, e unul foarte unic, dar au fost o serie de părbuşiri de avioane în America de Sud şi China şi în alte zone. Acestea sînt doborîri strategice cu scopul de a omorî anumţi oameni, dau distragere care încită la frică?
COBRA - OK, bazic, Archonii vor să menţină umanitate într-o frecvenţă vibraţională de frică şi folosesc multe abordări diferite pentru a realiza asta. Multe prăbuşiri de avioane într-o perioadă foarte scurtă de timp poate să facă oamenii destul de fricoşi. Acesta este unul din lucrurile care au loc pe lîngă multe altele.

Rob - Aş dori să mergem la cîteva dintre multe altele. Bunul meu prieten Len Horowitz care a scris Piraţii Invers ai spiralei ADN, Moartea în Aer şi desigur prima sa carte: SIDA şi Ebola, natură, accident sau intenţie. În această carte dezvăluie cu claritate oamenilor că aceasta este o armă biologică americană creată de CDC (Center for Disease Control - Centrul de Control al Bolilor - N.T.)şi Statele Unite. Cînd au eliberat pentru prima dată Ebola au vrut să vadă cît de departe şi cît de repede se poate răspîndi. Au mers în centrul Africii şi oamenii au murit prea repede ca să se poată răspîndi. Se pare că încearcă un alt aspect al visului lor umed cu această nouă tulpină de Ebola care, speră ei, se va extinde internaţional în întreaga lume. Sînt numerele pe care le arată ei reale sau e mai multă propaganda fricii, nu că SIDA sau Ebola n-ar fi viruşi mortali şi cel mai probabil au fost primiţi prin vaccinări. Eşti de acord şi poţi comenta despre sperietura de acum cu Ebola şi povestea de groază?
COBRA - La bază acest virus a fost dezvoltat în acele laboratoare de arme biologice din Africa. Scopul acestui virus este să creeze suficientă panică pentru a instala legea marţială în Statele Unite. Evident acest lucru nu se va întîmpla. Acesta este planul Cabalei, acesta este motivul pentru care fac asta.

Rob - OK. Foarte vine. Mulţumesc pentru că ai răspuns la toate aceste întrebări. Am dorit să vorbesc despre ceva steaguri false în general. Un mentor al meu pe care l-am întîlnit în Ashland cînd am trăit acolo, desigur, marea persoană care a dezvăluit informaţia despre Calendarul Maya - pe numele său Hose Orgelles. A vorbit despre diverse portaluri de activare sau vibraţii în creştere ale activităţii luminii. Într-una din activările sale a spus: "din acest punct înainte nimic nu va mai fi ascuns". Mi se pare mie că oricine e nou la această informaţie şi în speacial trezit şi conştient şi toţi acei oameni care citesc viziuni despre adevăr şi luptă cu toate astea. E ca o istorie de groază unde oamenii îşi muşcă unghiile permanent. Reacţionează la aceste acte de teroare ceea ce e normal pînă la un anumit nivel. Ai fi de acord cu mine că aceste acte au avut loc de mai bine de 60 de ani? Doar că acum cortina s-a retras şi oamenii inteligenţi sînt conştienţi de asta şi continuă să fie şocaţi şi iar şocaţi. Asta e numai furaj (nutreţ) al Cabalei destinat să instige frică, corect?
COBRA - Bazic acele lucruri s-au petrecut în ultimii 25000 de ani. Am avut epidemii de holeră, ciuma în Europa în erele întunecate care au fost de departe mult mai rele decît ce avem acum. Mecanismul din spatele acelora a fost acelaşi. Au fost arme biologice şi au fost răspîndite intenţionat. Da, au fost oameni care au aparţinut Cabalei în evul mediu care au avut tehnologie să dezvolte acele arme biologice. Situaţia de acum e aceeaşi. Singura diferenţă acum este că oamenii sînt conştienţi de ce se întîmplă. Şi pentru că oamenii sînt conştienţi aceasta va lua sfîrşit. Pnetru că conştienţa este cheia pentru a opri aceasta.

Rob - Foarte bine, întreg adevărul. Cumva m-a şocat asta, în evul mediu au avut aceste tehnici. Îmi pot imagina evul mediu cel negru în versiunea Archonilor şi alchimiştii avansaţi în evul mediu gătind acele...
COBRA - Nu! Nu!!! Erau fiinţe care au avut laboratoare şi dezvoltau acestea în evul mediu. Nu erau parte... Aş spune civilizaţia de ruptură în evul mediu. Un grup foarte mic de oameni de ştiinţă care era parte din reţeaua Archoni - Chimera.

Rob - Da, asta spuneam. Poate am explicat incorect. Deci asta a fost interesant. Deci în acel timp aveau propriul lor antidot pentru ei printe regali?
COBRA - Pentru ei da şi pentru regali, se supuneau agendei sub anumite circumstanţe.

Rob - Uau, e destul de greu de aflat asta. Pot să-mi imaginez ce-a avut loc. Să ne întoarcem. Mulţi oameni au întrebat. Probabil vom avea ceva mai multe concrete despre asta. Ukraina, încercarea celui de-al III-lea război mondial. Aş dori să comentezi despre avioane şi steag fals şi desigur oprirea gazului către Germania şi toate aceste încercări. Ţin bine în mînă situaţia asta, Mişcarea de Rezistenţă şi Federaţia Galactică? Toate aceste atroctăţi continuă: moarte, distrugere, frate contra frate, lupta pentru hrană puţină.
COBRA - Nu e vorba numai de Ukraina. Are loc peste tot pe planetă pur şi simplu înainte ca Evenimentul să aibă loc, nu e posibil să previ toate violenţele pentru că e libera voinţă a oamenilor implicaţi. Desigur oamenii sînt manipulaţi în toate astea. Dar ei aleg să fie manipulaţi în toate acestea. Dacă masele ar refuza această manipulare atunci această violenţă nu s-ar petrece.

Rob - Da, mulţumesc foarte mult. Uau, e foarte interesant. Ştiam că toate astea au loc peste tot în lume. În anumite situaţii asta atinge groaza oamenilor. Datorită îmbolnăvirii mele, de curînd, am fost întins pe pat şi m-am uitat foarte mult la televizor. Mai mult decît în ultimii 6 ani. Mă întristează ce văd. De fapt Cabala m-a pus pe picioare acum. Această situaţie nefericită şi oribilă cu Zioniştii (Sioniştii) din Israel care nu are nimic de-a face cu credinţa oamenilor care caută adevăratul Dumnezeu viu - indiferent în ce religie ar fi, oricum toate religiile au fost manipulate. Adevărul este adevărul şi nu e nevoie de preoţie să ne spună ce să facem. Bombardamentele oribile care au avut loc. Au bombardat un spital al UN şi o şcoală şi au dărîmat o centrală electrică înadins. Estimările victimelor se ridică la 1400 de palestinieni morţi şi 43 de israeliţi. Ai putea comenta despre această situaţie oribilă? Valiant Thor, prin Dr.Frank Strange a indicat că acesta este un conflict foarte important care este cheie pentru Eveniment. Eşti de acord şi poţi comenta despre asta?
COBRA - Ok, o întrebare pe rînd. Da, bazic Zioniştii nu au nimic de-a face cu Evreii ca naţie. Zioniştii sînt oameni care au propria lor agendă şi agenda lor este agenda forţelor întunericului. Ei sînt o facţiune în cadrul Cabalei. Dinastia Rothschild este liderul acelei facţiuni. Ei se supun directivelor de la Iezuiţi. Obiectivul lor este să elimine palestinienii complet din Israel. Asta fac. Vor să îi şteargă din teritoriul israelian. ASta s-a petrecut în ultimii 50-60 ani. Acest proces s-a intensificat. Acest conflict a fost creat artificial şi cu scop ca să fie un punct de declanşare permanent să aducă conflict şi suferinţă umanităţii. Multă vindecare este necesară în acea regiune a lumii după Eveniment. Această ură între israeliţi şi palestinieni a fost o inginerie artificială. Oamnii au fost supţi în acest conflict. Multă vindecare va fi necesară după ce Evenimentul are loc.

Rob - Ca tînăr am făcut o călătorie la Paris. Am stat şi am citit ceva despre Israel. Am stat la un domn care mi-a spus ce s-a întîmplat cînd avea 12 ani şi cum au preluat situaţia. Sînt multe hărţi despre cum a început Israel şi cum au invadat. Palestina este o secţiune foarte mică. Arată ca o mişcare groasă pentru a-i distruge complet. Media a arătat imagini ca de la o facţiune neo-nazi de bărbaţi Evrei hiper-agresivi care dansau în stradă şi strigau slogane de genul "mulţumesc lui Dumnezeu că copiii sînt morţi". E destinat să inflameze lumea dacă asta continuă. E o situaţie foarte tristă. Eşti de acord că este o situaţie cheie pentru situaţia planetară - acest punct particular de pe planetă şi acest conflict (da) ca parte dintr-o majoră... Poţi comenta despre asta?
COBRA - Da. Bazic planul Rothschild a fost să creeze un stat al Israelului pentru a avea un declanşator permanent cu care ar fi putut porni al III-lea război mondial dacă era necesar. Au încercat de multe ori să inflameze acea zonă ceea ce ar fi dus la conflict internaţioanl. Planul lor a eşuat şi nu va reuşi niciodată.

Rob - OK. Bine, mă bucur că planurile mai mari au eşuat. Inima mea merge către oamenii din Palestina şi copiii lor şi întregul proces de morţi şi distrugere pe care această naţie agasantă de Zionişti a invadat poporul in Israel. Mai am on întrebare cu privire la acest conflict. Din informaţiile tale, Hamas trage cu adevărat rachetele sau sînt provocări Israeliene care aruncă rachetele în aer şi nu lovesc nimic înadins ca să aibă o scuză pentru domnia terorii lor?
COBRA - OK. Să spunem aşa. Sînt oameni în ambele tabere are conflictului care lucrează pentru Cabală.

Rob - OK din nou o să-mi cer scuze pentru acel gen de situaţie planetară. Mai am cîteva întrebări şi vom trece la cele pentru omul obişnuit. Sper că nu vă supăraţi prieteni. Am vrut să clarific cîteva lucruri cu Cobra şi face o treabă grozavă şi sper că veţi înţelege încotro ne îndreptăm. Avem încă timp suficient. Ai menţionat înainte că bazele subterane sînt închise pe rînd. Am avut alte cîteva surse care mi-au spus de curînd că Cabala mai are încă cîteva din acele baze şi că aduc constant resurse în camioane, sperînd să supravieţuiască. Înţeleg că în momente, pălăriile albe şi militarii vor colapsa anumite tunele şi le vor întrerupe. Încă încearcă să creeze găuri ascunzători pentru ei.
COBRA - Aş cam fi de acord cu asta. Partea cea mai de sus a unor baze militare, aş spune. 30 de metri sau mai puţin de 30 de metri de la suprafaţă, e ceva. Ca şi cum ai avea o pivniţă la tine acasă. De asemenea baza militară poate avea mai multe clădiri subterane. Nu e structurată în acelaşi fel cum era înainte. Nu mai există baze militare subterane funcţionale ale miitarilor negativi. Nu în sensul vechi că exista o întreagă reţea de legături cu trenurile de înaltă viteză. Asta nu mai există.

Rob - Ok mulţumesc, oricum nu vorbeam despre bazele militare. Vorbeam despre adăposturile anti-bombă ale elitei.
COBRA - Acelea nu pot oferi nici un fel de protecţie pentru elită. Cînd va fi timpul corect Rezistenţa îi poate scoate la suprafaţă în 15 minute sau o jumătate de oră.

Rob - Bun, asta ştiu că pot să o facă. Ok. Mă pregătesc să trec la întrebările de la oameni. Să vorbim despre hărţuirea electronică. Încă aud din diverse surse care m-au contactat şi alţi oameni. Încă se pare că guvernul are metode de hărţiuire electronică foarte avansată care sînt aplicate anumitor indivizi. Eşti de acord că acestea încă funcţionează şi există vreun progres în terminarea acestor programe?
COBRA - OK. Bazic ceea ce au este tehnologie de unde scalare de plasmă care este parte a hărţuirii electronice. ASta poate fi destul de deranjantă în anumite cazuri. A existat ceva progres în acest domeniu dar nu suficient încă. Toată această tehnologie este legată cu bombele "strangelet" ñi alte arme exotice. Sînt interconectate.

Rob - Hmm, interesant. Am citit rapoarte că HAARP din Alaska a fost închis şi nu mai este operaţional. Nu am nici un fel de informaţiea despre asta. Au fost multe programe surori HAARP în jurul lumii. Se pare că încă sînt ceva HAARP operaţionale. E corect?
COBRA - OK Basic amplasările HAARP sînt încălzitoare de ionosferă. Încălzesc ionosfera ca să creeze a reţea scalară în jurul lumii. Asta s-a eliminat în mare parte. Mai sînt alte tehnologii scalare care sînt direcţionate mai aproape de suprafaţă şi nu sînt la fel de efective şi acelea nu au fost eliminate.

Rob - OK bine. Am lămurit-o pe asta. Următoarea întrebare reprezintă o îngrijorare care a existat permanent. Mereu am simţit că GFL şi Mişcarea de Rezistenţă vor opri din funcţiune asta. Aş dori ca lumea să ştie că mi s-a spus de către cineva că procesoarele pentium de la Intel, emit un brum (zgomot de fond) continuu ceea ce înseamnă simplu că atunci cînd porneşti calculatorul care are un chip intel înăuntru dă reţelei Cabalei acces la fiecare computer în jurul lumii. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Da asta o ştie toată lumea. Orice computer, orice dispozitiv electronic este conectat la serverele NSA.

Rob - Iată prieteni. Am spus-o - au existat vorbe despre facerea legilor despre Internet şi că trebuie scos. Au făcut manevre puternice mai ales în Europa. Am primit o notificare de la Theresa Sumner astăzi că site-ul ei este blocat şi anumite lucruri se întîmplă. Este foarte deranjant pentru că e un mesaj şi vocea devărului pentru ca oamenii să aibă aces la cunoaştere şi conştienţă. Ai putea comenta despre starea de lucruri actuală a blocajelor în Internet către public şi site-uri adevărate care sînt atacate şi sparte.
COBRA - Din păcate da, asta se întîmplă. Motivul pentru care nu se întîmpla mai des înainte este pentru că Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii au avut oameni în interiorul NSA să se asigure că blogurile vor fi intacte. Acesta e un război şi sînt situaţii cînd lucrurile nu mer cum s-a plănuit. Asta e una din aceste situaţii. Ar putea exista ceva deranjamente în anumite cazuri în blog-o-sferă, dar nu mă aştept să se ajungă prea departe.

Rob - OK, mulţumesc foarte mult. E o veste bună. Sper ca cea mai mică mişcare înainte a forţelor de control şi cenzură să fie obstrucţionate şi terminate de Forţele Luminii, de băieţii buni care vor prelua asta. Acuma aş vrea să încep cu prietenul nostru Kauilapele - ne-a dat nişte informaţii despre înregistrare, ceea ce este destul de complexă. A auzit de la multe surse galactice că folosirea armelor nucleare nu va mai fi permisă. Tu, Cobra, ai menţionat ceva despre 1958 de explozii care au fost moderate de Federaţia Galactică. Oricum Gordon Duff de la Veterna Times (Îmi place tipul acesta cu adevărat. Dă tare acolo. Precis e o pălărie albă între militari.) a eliberat multe documente ale Inteligenţei Ruse cu diverse dispozitive nucleare care sînt încă disponibile, se pare, sau ar putea fi folosite în viitorpentru atacturi de tip terorist.
COBRA - OK. Aş spune că militarii cred că pot fi folosite, dar asta nu înseamnă că pot fi folosite.

Rob - Foarte bine. Aş fi de acord cu asta. Mi s-a spus de către Federaţia Galactică acum mulţi ani că după Hiroshima nici un atac nuclear nu va mai fi permis între ţări şi totuşi mici atacuri au apărut în interiorul Terrei şi alte locuri, distrugînd ecosfera noastră, dar niciodată ca un atac nuclear deplin. Pe linia asta, fac ceva GFL să neutralizeze asemenea arme sau e altfel de genul dacă cineva pune degetul pe buton nu funcţionează?
COBRA - Nu voi intra în detalii tehnice, dar ase are grijă de ceste lucruri.

Rob - OK. E adevărat că 50 de mii de membri ai Cabalei au primit oferta sau opţiunea de a fi scoşi de pe planetă de către pleiadeeni şi numai 11 mii au plecat? Această persoană a spus că li s-a oferit ascensiunea în timp ce noi suferim. Eşti de acord că e complet ridicol sau e ceva adevărat în toate astea?
COBRA - Membrii Cabalei nu sînt invitaţi să părăsească planeta. Ei sînt scoşi de pe planetă. Li se dă ocazia să se alăture Forţelor Luminii şi dacă refuză sînt conduşi la Soarele Central. Ei lucrează asupra lor înşişi ca oricine altcineva. Nu este o recompensă, nu este o pedeapsă. E simplu un proces de curăţare. Da, unii dintre ei au fost scoşi. Mulţi dintre ei încă nu au fost scoşi, evident. Toţi vor fi scoşi la momentul Evenimentului.

Rob - Au fost vreunii scoşi de bună voie, abordaţi şi li s-a spus "vrei să mergi" sau au fost scoşi în proces de arest?
? COBRA - Bazic, unii membrii ai Cabalei care au fost în interiorul reţelei Illuminati, împotriva voinţei lor. Alţii au vrut să meargă şi au plecat cînd a fost posibil. Majoritatea oamenilor care au fost scoşi au trecut printr-un proces de arest sau proces de scoatere, într-un fel sau altul.

Rob - Foarte bine, asta dă o mare explicaţie. Nu există ascensiune. Majoritatea acestor oameni vor trebui să treacă prin propria ascensiune mult după omul obişnuit. Cobra a lăsat clar să se înţeleagă că au fost arestaţi sau unii dintre ei au fost victime de la naştere ca aparţinînd familiilor şi au fost luaţi de la suferinţa sufletului lor şi acesta este un act de compasiune şi au fost duşi în zone ale navelor-mamă sau necunoscute pentru a fi vindecaţi. Mulţumesc foarte mult. Acum vom pendula între întrebări ale oamenilor. Ce este paralizia în somn? Nu sînt siguri ce se întîmplă în timpul paraliziei în somn. Ce se întîmplă cu paralizia în somn? Sînt prinşi în planul astral la re-intrarea în corp?
COBRA - OK. Cum înţeleg eu asta, este situaţia în care în timp ce re-intri în corp şi nu poţi mişca corpul. Nu poţi mişca corpul pentru că corpul, corpul eteric este blocat de tehnologie de unde scalare pe care o foloseşte Cabala pentru a controla oamenii şi pentru a instala mai multă frică. Acesta este un proces care este în curs de a fi demontat, dar va mai lua ceva timp pentru a elimina complet asta.

Rob - OK aveţi şi răspunsul ăsta prieteni. Paralizia în somn este cînd ieşiţi din corp în planul astral prin somn sau modul visare. Cînd reveniţi în corp ar putea fi tehnologie scalară a forţelor obscure în zona voastră care vă vor îngheţa de la a reintra în corp. Cîţi membrii ai Cabalei mai există? Cîţi dintre ei sînt controlaţi mental contra cîţi au propria lor liberă dorinţă să acţioneze şi să ia decizii?
COBRA - Toţi din interiorul Cabalei sînt controlaţi mental. Poţi determina numărul lor potrivit definiţiei a ceea ce este Cabala. Aş spune că sînt cîteva mii din membrii principali. SSar efectiv sînt miliaoen de oameni care cooperează cu ei şi îi sprijină în agenda lor într-un fel sau altul.

Rob - OK. Asta s-ar putea să fi fost răspunsă înainte. Ce se întîmplă cu sistemul criminal de justiţie contra legii? Toţi judecătorii corupţi, avocaţi, poliţie, personal al instituţiilor corecţionale. Ai putea comenta? Vor fi găzduiţi într-o vindecare de remediu? Vor fi făcuţi responsabili pentru crimele lor precum violarea persoanelor în închisori, tot acest gen de fapte, sau judecătorii corupţi care bagă oamenii în închisoare pentru sute şi mii de ani de sentinţă care sînt posibil false. Ce se va întîampla cu asta?
COBRA - OK. La început adevărul va fi expus. Toată lumea va fi nevoită să răspundă pentru faptele lor. Nu e vorba de pedeapsă ci de crearea unui nou balans. Unii oameni vor balansa propriile acţiuni prin muncă pozitivă către umanitate. Uni oameni vor fi arestaţi şi vor petrece ceva timp în închisoare. Majoritatea vor trece printr-un proces de reeducare şi de re-structurare. Unii oameni vor fi scoşi de pe planetă.

Rob - Foarte bine. Asta e de la Ada: Ai idee ce s-a aflat în spatele genocidului din Rwanda din 1994?
COBRA - Este o creaţie a Archonilor. Archonii au organizat genocidul prin diverse mijloace. Unul a fost reţeaua Iezuită care a pus anumiţi oameni în poziţii în Rwanda şi ţările vecine. Influenţe archonice foarte puternice din planurile astral şi eteric au făcut pe multă lume să înnebunească. A fost o inginerie organizată de creaţie archonică. Aş spune că a fost un ritual de magie neagră la scală de masă în 1994.

Rob - Ultima invazie archonică a avut loc în 1996 în această regiune, există vreo legătură între aceste două evenimente? Eu aş spune că evident.
COBRA - Da, desigur. Acest ritual de magie neagră a fost o pregătire pentru portalul întunericului care s-a deschis în acea zonă în ianuarie 1996.

Rob - OK. Iată o întrebare. Poţi explica cum grupul Chimera a ajuns aici acum 25 de mii de ani şi a pregătit carantina Terrei care a avut ca scop să prevină umanii de la suprafaţă să părăsească planeta. Ei au trăit sub suprafaţa Terrei în aceleaşi corpuri fizice de pe atunci. Nu au fost Archonii cei care au sclavizat umanitatea şi au condus totul din spatele scenei? Şi cum se încadrează aceste două grupuri negatice în peisajul general relativ unul la celălalt?
COBRA - Archonii şi grupul Chimera sînt două feţe ale aceleiaşi monezi. SÎnt puţin diferite. Chimera este mai centrată pe aspectul tehnologic. Archonii, mai mult pe controlul spiritual şi mental. Lucrează împreună. Sînt originari din aceeaşi zonă a cosmosului.

_____________________________________

Rob - OK Cobra, mulţumesc foarte mult. Grozav răspuns din nou. Lămureşti o mulţime de lucruri. Sînt foarte bucuros de aceste interviuri. Va face o mulţime de oameni fericiţi. Mulţi oameni ca Delores Cannon care au informaţii cu destulă de acurateţe şi toate profeţiile au vorbit despre schimbarea pămîntului - cauzînd mare dezordine la suprafaţă. Am mai vorbit despre asta înainte să fie departe în viitor mult după Eveniment cînd populaţia umană de la suprafaţă este... după ce a întîlnit E.T.ii, finalul secolului a trecut. Evenimentul a avut loc. Oamenii vor să ştie dacă acest gen de schimbare de pol şi schimbări ale pămîntului sînt încă considerate pentru o zi viitoare? E totul balansat? Vor fi vreunii dintre noi luaţi în Terra Interioară în camerele gen camere de ascensiune?
COBRA - OK. Informaţia despre schimbarea polară fizică este informaţie clasificată deci nu va fi eliberată în acest timp. Pot să răspund la a 2-a parte. Da, după Eveniment, anumiţi oameni vor fi luaţi în subteran în interiorul Reţelei Agarthane. Da, la anumite momente, oamenii vor fi luaţi în camerele de ascensiune.

Rob - OK, asta va fi imediat după Eveniment, posibil?
COBRA - Nu imediat după Eveniment, dar curînd după Eveniment.

Rob - OK. Asta e o întrebare bună pentru ceva lumină şi speranţă. Ai vorbit despre contractul de suflet şi implanturile eterice. Cineva a întrebat dacă avem vreo putere asupra propriilor contracte de suflet să alegem orice gen de experienţă de viaţă pe pămînt. Forţele Luminii văd acele anumite lucruri care au loc sau Archonii au toată puterea şi noi nu am ales nici un fel de mică experienţă pe pămînt?
COBRA - OK. Voi sînteţi cei care aţi creat sau semnat un contract de suflet şi în orice moment poţi schimba asta sau să o ştergi, indiferent ce doreşti. Nimeni altcineva nu o poate face cu excepţia ta. Dacă nu-ţi place contractul de suflet poţi să îl schimbi. E decizia ta. Desigur cînd îl schimbi va dura ceva timp să se manifeste. Ai nevoie să eliberezi ataşamentul tău la alte părţi din contract. În special toate contractele cu forţele întunericului e necesar să fie eliberate, e necesar să fie revocate, declarate nule şi neavenite cît de curînd posibil. Oricine care a venit în zona carantinei a fost obligat să semneze un contract cu Archonii. Acesta va fi primul lucru care va fi eliberat.

Rob - Deci spus simplu, am fost ţinuţi ostatici şi s-a instaurat semnarea unui contract de suflet, dacă vrem să ne încarnăm şi practic sîntem legaţi de acel contract. Sună ca un pact cu diavolul. Destul de greu să înţeleg sau să explic celor dintre noi care nu au nici un fel de experienţă reală a vieţii în planurile astral sau eteric şi cum se leagă asta pentru că datorită Vălului am fost blocaţi să avem acele amintiri, care este parte a contractului. Pare destul de nedrept şi evident că este. Cum întoarcem situaţia asta? Putem să facem asta prin afirmarea naturii contractului, cum am făcut în Egipt? Cealaltă parte trebuie să fie prezentă pentru ca noi să anulăm acest contract? Sînt forţaţi să fie de acord dacă noi decretăm şi declarăm asta?
COBRA - Decizia personală e cheia. Dacă iei o decizie să revoci contractul, aceast lucru se va petrece. Tu ai puterea şi contractele de suflet originale au fost făcute acum 25 de mii de ani sau chiar mai mult de atît. Ai fost de acord la anumite nivele să te încarnezi aici sub condiţiile care au fost date, care ţi-au fost prezentate de către Archoni, dar asta nu înseamnă că e obligatoriu să fii legat de asta. Poţi anula contractul şi Archonii nu te pot opri. Ei vor încerca să prezinte obstacole în această cale. Cu cît mai multă lume îşi ia destinul în propriile mîini şi schimbă aceste contracte, cu atît mai multă putere va avea şi tot atîta putere vor pierde ARchonii. Asta se întîmplă deja.

Rob - Ai fi de acord că finalizarea contractului poate fi făcută simplu de o persoană care îşi ridică (creşte) vibraţia şi alege să nu mai fie părtaş sau să fie influenţat de nici o negativitate, emoţional, reacţie de frică, mînie de gen sosec probleme, simplu prin puterea deciziei şi ne-acţionînd pe cursul nici unei vibraţii joase, a realităţii iluzorii create de Illuminati, Archoni, în care trăim. Dacă refuzăm simplu să participă, şi trăim în Luminp vom putea anula efectiv acel contract. Este posibil?
COBRA - E o parte a procesului, da.

Rob - Mulţumesc. Cineva a spus mulţumesc pentru celălalt interviu de luna trecută. Acea persoană încă doreşte să afle dacă moare înainte de Eveniment, ce pot face să evite să devină ostatec la Archoni?
COBRA - E o chestiune de frecvenţă vibraţională. Dacă ai vibraţia corectă, starea corectă de conştienţă Vălul nu va fi capabil să te influenţeze prea mult.

Rob - OK. Cineva a întrebat dacă poţi spune despre alcohol şi drogurile recreaţionale dacă au efect în dezvoltarea spirituală.
COBRA - Alcoholul şi drogurile, în cele mai multe cazuri au un efect negativ asupra conştienţei. Dacă oameni folosesc alcohol sau anumite substanţe în cu conştienţă ei pot susţine de formă temporară o atingere a unei stări înalte de conştienţă. Dar în majoritatea cazurilor Archonii manipulează aceste substanţe pentru a sclaviza oamenii şi a-i lega cu planul astral de jos.

Rob - Mulţumesc foarte mult, e foarte clar. Am o mulţime de întrebări de la Freddy. Nu ştiu dacă doreşti să intri în asta. Întrebări despre Avioanele Malaeziene. A fost în legătură cu ceva progres către eliminarea Chimera sau un atac împotriva Alianţei Estice? El doreşte să ştie despre prăbuşirea din Nigeria şi vremea grea, ar fi mai multe aici.
COBRA - Pas cu pas. Care e prima? (Avionul malaezian - progres spre scoaterea Chimera). Nu a fost simplu o încercare de steag fals pentru a încolţi Rusia dar nu a reuşit.

Rob - În ianuarie la un speech la o conferinţă de presă naţională, Christine Lagarde a dat o lecţie de numerologie despre numărul 7. A avut asta ceva de-a face cu atacul plănuit în iulie? Chestiunea financiară. Ce a fost cu numărul 7 în acel speech ciudat pe care l-a ţinut?
COBRA - Da, Cabala aştepta ca anumite lucruri să aibă loc în iulie şi nu s-au petrecut.

Rob - Dădea titlurile cu 7, semnificaţia ocultă a lui 7 şi fiţi gata. Ai spune că Christine Lagarde e un membru al Cabalei?
COBRA - Este asociată cu Cabala.

Rob - Le face lor pariurile. corect?
COBRA - Nu în toate situaţiile, dar în multe situaţii.

Rob - Lucrează inconştient în asta sau iubeşte propria putere şi continuă să facă asta? Are vreun fel de conştienţă pozitivă către vindecarea situaţiei sau vîsleşte orbeşte la stînga şi la dreapta, sau la stînga, la stînga, la stînga şi apoi dreapt şi n-are nici o idee ce se întîmplă?
COBRA - Are ceva idee de ce se întîmplă şi are ambele aspecte şi pozitiv şi negativ. Vom veea care va învinge.

Rob - Mulţumesc. În regulă, cineva a întrebat dacă au existat progrese în scoaterea implanturilor eterice şi a celor invizibile după foarte puternica activare a Zeiţei Cosmice de la solstiţiu.
COBRA - A fost ceva progres dar nu suficient încă.

Rob - Există o singură persoană care acţionează că conexiune între Chimera şi civilizaţia de ruptură sau sînt mai multe?
COBRA - Sînt mai multe.

Rob - Poţi vorbi despre civilizaţia de ruptură?
COBRA - OK, fii mai clar.

Rob - Ce este civilizaţia de ruptură?
COBRA - Civilizaţia de ruptură, aş spune, este un grup de oameni care au acces la tehnologii avansate pînă la punctul că stilul lor de viaţă este semnificativ diferit de stilul de viaţă al oamenilor de pe planetă. Ei sînt umanitatea bogată de la suprafaţa planetei. Ei au tehnologie avansată şi felul lor de gîndire este diferit datorită accesului lor la aceasta. Ei au trăit pe suprafaţa planetei înainte să aibă acces la bazele subterane. Ei au avut acces la călătoria inter-planetară de ceva vreme. Încă păstrează accesul la inteligenţa din interior şi tehnologiile avansate. Ei lucrează direct cu grupul Chimera şi majoritatea dintre ei lucrează la proiectele militare negre.

Rob - Deci au acces la tehnologii de vindecare avansate şi chestii de genul ăsta, nu?
COBRA - Da.

Rob - Da şi păstrează pentru ei în afara oricărui simţ de drept sau aroganţă. (Exact.) Asta e situaţia lumii care are loc. Iată o întrebare: ce schimbări vezi venind în sistemul educaţional al lumii după Eveniment? Ştim că va fi restructurat. Ne poţi da o imagine mai clară despre asta?
COBRA - Desigur, acest sistem educaţional bazat pe curentul Rockefeller va fi complet transformat. Oamenii vor avea acces la adevărul despre istoria noastră, despre ştiinţă, despre dezvoltarea spirituală, despre locul nostru în Univers şi întreaga educaţie va fi structurată într-un fel să creeze oameni mai buni şi nu minţi controlate şi programate.

Rob - Foarte bine. Sociopaţii sînt oameni care există în societatea noastră care nu pot simţi emoţia. Sînt aceşti oameni lipsiţi de ataşarea emoţională cauzată de implanturile Archonice, genetică, sau tehnologia scalară Archonică su vreo combinaţie?
COBRA - La bază motivul este trauma. Aceşti oameni au fost expuşi la anomalii cosmice. Trauma fie din această viaţă fie din vieţi trecute. Parte din conexiunea lor sufletească a fost distrusă. Unii din aceştii oameni pot fi vindecaţi şi unii nu pot fi vindecaţi şi unii din aceşti oameni nu vor să fie vindecaţi.

Rob - OK. Cum va pregăti oamenii reîntoarcerea femininului pentru a primi măreţul "Eu sînt Prezenţă" şi să dezvolte cîmpul conştienţei către Lumină?
COBRA - Nu e vorba numai despre femini ci despre balansul dintre femini şi masculin care va deschide canalul către "Eu sînt Prezenţă".

Rob - OK. După Eveniment, destul de curînd se anticipează că proiectele pentru primul contact vor demara. Li se va permite oamenilor să fie voluntari la asemenea proiecte? (Da.) Foarte bine. Am o întrebare aici. De fapt am vorbit de curînd cu cineva. Am vorbit cu Andrew Basiago care va vorbi la conferinţa mea din septembrie, a fost implicat în proiectele Mars Jump, îl cunoşteam pe vremea aceea ca Barrz Soetoro. Mi-a spus că e foarte interesant. E vorba de o conversaţie personală cu tine sau altă conversaţie cu tine dintr-o postare a ta unde vorbeşti despre fiinţe gigantice create cumva în sistemul Orion Riegel. Cînd vorbim despre Archoni vorbim despre Arcana Maior şi Arcana Minor din Tarot ca diverse realităţi dimensionale în multiversul iluziilor pe care l-am creat cu toţii aici. Arcana Minor sînt consideraţi păianjeni. Am vorbit cu o persoană care a fost răpit care a avut întîlniri cu grii. În timpul răpirii sale erau păianjeni foarte mici, umani de la piept în sus. Asta chir că e "de dincolo" pentru mine. Ştiu că fiinţele pot fi în diverse forme şi mărimi. Poţi comenta despre aceste fiinţe? Sînt de pe Orion aceste fiinţe? Care e istoria fiinţelor păianjen? Andrew Basiago a spus că el i-a văzut pe Marte.
COBRA - Da, multe din aceste fiinţe ăşi au originea pe Orion, din sistemul Riegel. Ei sînt experimente genetice. Sînt mutaţii între diverse rase care au fost inginerizate de către Archoni pe parcursul Istoriei Galactice şi da, au fost asemenea fiinţe pe Marte în trecut. A fost posibil să vezi aceste fiinţe în bazele subterane de pe Marte.

Rob - Uau. Asta e cu adevărat "de dincolo" chiar şi pentru mine şi sînt o minte destul de deschisă despre tema asta. Aceste lucruri în sine sînt mutaţii genetice şi un fel de victime ale forţelor întunericului din invaziile anterioare ale altor lumi, cumva cum au fost grii. Corect?
COBRA - Da, într-un fel similar dar mult mai mutaţi.

Rob - Da, mutaţi. Nu pot să-mi imaginez să am ceva de genul ăsta să meargă. Cineva a întrebat aici, vorbesc despre - de ce e atît de dificil să se facă o ruptură în planul ne-fizic cu toate chestiile astea negative care au loc? De ce rezistă Archonii şi blochează procesul? Ştiu că se va sfîrşi şi că situaţia lor va lua sfîrşit oricum? De ce continuă?
COBRA - OK. Au mers prea departe şi se tem de ce se va întîmpla cînd se va termina. Motivaţia lor bazică este frica.

Rob - Multă lume suferă cu adevărat înt-ro strîmtoare financiară în multe ţări. Se face din ce în ce mai greu şi ar eloc şi în America. Pare a fi posibil aici, în viitorul apropiat, ca lucrurile să se dezordoneze. Care ar fi comentariul tău despre aceste zvonuri că Germania s-ar putea alătura alianţei BRICS condusă de Angela Merkel - fiica lui Hitler? Nu văd asta ca altceva decît o încercare să deraieze BRICS. Există ceva despre zvonul acesta? Există vreun proges pe linia financiară în încercarea lor de a Revaloriza monedele lumii?
COBRA - Bazic este adevărat, da, că Germania doreşte să se alăture alianţei BRICS. În special datorită faptului că există un sector economic cu adevărat puternic în Germania. Aceşti oameni sînt foarte mult interesaţi să se alăture BRICS pentru că ei realizează ce se întîmplă cu SUA şi cu dolarul SUA. Asta nu înseamnă că Angela Merkel sprijină procesul dar e forţată să dea piept cu realitatea politico-economică a lumii.

Rob - Foarte bine. Iată o înitrebare bună. Există cu adevărat un soare negru sau e interpretarea forţelor întunericului despre Soarele Central Galactic şi cum îl văd ei dacă există unul, este un soare binar care nu poate fi văzut de ochiul liber sau este un mit creat de Constantin veneratorul stelei întunecate? Care este povestea?
COBRA - Este interpretarea Cabalei despre Soarele Central Galactic. Majoritatea radiaţiilor de la Soarele Central Galactic nu este în spectrul vizibil. Este un simbol al întunericului şi ei l-au răsucit cum au inversat multe simboluri ezoterice şi i-au pervertit înţelesul. Ei nu înţeleg perspectiva mai înaltă a Soarelui Central Galactic. Pentru ei înseamnă asta.

Rob - Ai afirmat de curînd că acel mic ciob, piatra neagră care este parte dintr-o piatră mai mare este în centrul anomaliei cosmice şi a întunericului. Eşti dispus să ne spui unde şi cînd a apărut acea piatră neagră? Ce anume exact este anormal care a cauzat întunericul şi suferinţa?
COBRA - Această piatră neagră este în fapt o materie densă condensată de quarci ciudaţi. Într-o stare a materiei cu un potenţial foarte periculos care poate provoca multe probleme. La nivel quantic este conectată cu haosul quantic care este sursa suferinţei.

Rob - Cum a apărut?
COBRA - A fost creat din nimic, spontan.

Rob - De către fiinţele decăzute sau doar natural... COBRA - A fost un proces natural ca o funcţie aleatorie care nu are nici un înţeles. Fluctuaţii sălbatice la nivel quantic.

Rob - Dacă cineva ar fi în prezenţa ei sau ar atinge-o, nivelele vibraţionale sau conştienţa ar suferi? Asta s-a întîmplat cu fiinţele din Chimera? Ce s-a întîmplat. Cum au găsit-o?
COBRA - A fost creată artificial. Avem pe planetă acceleratorul de la CERN. Imaginează-ţi această tehnologie mult mai avansată şi a existat acum milioane de ani şi această condensare de vîrf este potenţial periculoasă. Nu este periculoasă acum dar dacă schimbi condiţiile acestui condensat poate schimba planeta într-o supernovă, practic.

Rob - Am avut un interviu cu Veronica Keen care este foarte dulce. Am auzit de la multă lume că Irlanda are un punct de linie de lege care este numit Tara şi, desigur, din experienţa lui Billz Mezer din începuturi cînd luam notiţe de contact, au vorbit despre contactele pleiadeene cu ceea ce numeau Ip-swishes sau echivalentul a ceea ce noi am numi Zahweh neînţelegerea acestor fiinţe ca Zei mai degrabă decît doar fiinţe spirituale. Întrebarea mea este care e importanţa Irlandei şi Tara ca puncte de conexiune în liniile de lege? Este un punct super important sau este doar un vortex major ca oricare în jurul planetei?
COBRA - Este unul din cele mai importante puncte de vortex pentru că Irlanda a fost parte din vechiul Atlantis. Este unul din cele mai puternice puncte de intrare pentru Energia Zeiţei. Parţial, motivul pentru asta este după invazia Archonilor acum aproximativ 1600 de ani, Irlanda nu a fost complet subjugată şi enrgia Zeiţei a fost destul de puternică acolo pentru multe secole. Încă mai este puternică şi acum acolo. Acele linii de lege poartă în fapt forţa Zeiţei pe toată planeta.

Rob - Foarte bine, Foarte bine. Asta se coordonează cu Veronica Keen. Pe site-ul meu am făcut recent un interviu cu Veronica Keen. Cum faceţi clic pe link-ul cu portalul lui Cobra, în partea de sus. Spune "Cobra interviews" chiar deasupra "Victory of the Light". Este un interviu foarte interesant cu Veronica Keen despre ce ai putea vedea acolo în viitor. E adevărat că experimentul CERN a încercat să afecteze aceată linie de lege importantă şi acest punct din Irlanda?
COBRA - Nu.

Rob - OK, Cabala nu a făcut nimic să încerce să ajungă acolo? Cineva spune - în postarea ta recentă "Căderea grupului Chimera" spui că Chimera a fost un grup rebel de căpetenie care a sclavizat şi pus în carantină Terra şi ei i-au sclavizat pe reptilieni şi pe draco. Ai putea să ne spui ceva despre reptilieni şi draco dacă au venit înainte pe Terra? Erau deja fiinţe ostile sau a fost ADN-ul lor alterat în tehnologie de unde scalar să îi facă mai violenţi fără emoţii sau empatie?
COBRA - Erau ostili dinainte dar nu au fost atît de ostili precum sînt acum.

Rob - Există vreo speranţă de reabilitare pentru majoritatea reptilienilor sclavizaţi şi draco?
COBRA - Pentru Draco nu există nici o speranţă pentru că aproape nu au corp mental dezvoltat. Cu reptilienii este o speranţă mare pentru că sînt foarte emoţionali. Este prea multă concentrare pe emoţiile joase şi este destul de greu să recuperezi fiinţe de acest gen.

Rob - OK. Foarte bine. Cît de mult prevezi comportamentul uman sau gîndurile să se îmbunătăţească cît de curînd odată ce implanturile de tehnologie scalară sînt eliminate şi imediat după Eveniment?
COBRA - Cînd implanturile de tehnologie scalară vor fi eliminate va fi o îmbunătăţire drastică şi bunăstare. Oamenii vor fi mult mai fericiţi. Oamenii vor fi mult mai balansaţi şi mult mai puţin violenţi ca comportament în general. Cînd Evenimentul va avea loc Cabala va fi scoasă şi va fi mult, mult, mult mai bine.

Rob - OK. Şi următoarea întrebare este - în acest punct simţi că comportamentul uman este influenţat de tehnologia Archonică în sine sau se datorează programării mentale care a persistat atît de mult timp? Şi obiceiurile negative însămînţate în oameni. Ştiu că merg împreună. Care dintre ele creză că e mai puternic?
COBRA - Sînt atît de inter-conectate că sînt de fapt amîndouă.

Rob - Matricea 3D este evident defectuoasă pînă în măduvă. Cum poate o construcţie parazitică care este alimentată de recoltarea de energie sp fie vreodată rectificată?
COBRA - Simplu prin eliminarea întregii negativităţi. Singurul lucru care rămîne e Lumina.

Rob - Oh, foarte bine. Altă întrebare pe care am avuto de la Antwon şi se referă probabil, după cîte înţeleg de la profesorii mei la faptul că Lumina în planul astral, cînd o fiinţă acolo e de fapt diferită. Orice e iluminat din interior de la sine. În momentul Evenimentului va fi lumea, după ce vom face shimbarea... nu va mai fi altceva decît Lumină? Nu va mai exista întuneric? La propriu, ca soarele, întotdeauna va fi lumină?
COBRA - Pe plan fizic vom avea în continuare zi şi noapte, dar nu va mai exista întuneric spiritual cum îl putem numi.

Rob - OK bine. Auzim mereu despre energia feminiă şi masculină, dar rareori vorbim despre ce sînt. Antwon gîndeşte că e important pentru înţelegerea elementară. Eşti de acord că energia masculină este acţiune, mişcare, unicitate şi libertate şi energiea feminiă este receptivitate, compasiune, conexiune şi unitate?
COBRA - Da, aş fi de acord cu asta.

Rob - OK. Ai menţionat de cîteva ori că Universul a fost creat ca rezultat al tensiunii dinamice între două forţe opuse. Poţi spune ceva mai mult despre asta?
COBRA - Una este forţa uniei, pe care unii o numesc Sursă, alţii Dumnezeu sau Zeiţa. Sînt multe nume pentru asta. Cealaltă sursă este funcţia quantică aleatorie. Universul a fost creat ca rezultat al inter-acţiunii acestor două forţe. Întunericul nu a fost creat. A venit în fiinţă din sine. Acesta este motivul pentru care este atît de greu să înţelegem întunericul pentru că nu are înţeles. Suferinţa nu are nici o semnificaţie. Acţiunile Cabalei nu au nici o înţelegere pentru că ei nu îşi au originea într-o perspectivă înaltă. Este o simplă reacţie la realitatea planului fundamental quantic care nu a fost integrată sau absorbită de unie.

Rob - Excelent. Iată şi puţine frînturi pentru egiptologişti. Cine este Nefertiti? Care a fost rolul ei pe Terra? În ce perioadă de timp a domnit?
COBRA - Aş spune foarte aproximativ acum 3500 de ani, mai mult sau mai puţin cîteva sute. De fapt pe timpul acelei perioade a avut log o puternică bătălie între două grupuri şi unul dintre grupuri a fost cel care acum controlează religia, Archonii care încercau să intaleze religia fundamentală şi acea primă încercare a fost în acea vreme. Cealaltă forţă au fost anticele şcoli ale misterelor care încercau să păstreze înţelepciunea şi cunoaşterea din Atlantis în acea vreme. A fost o bătălie destul de puternică între aceste două forţe în acea vreme.

Rob - Au folosit tehnologie cu navele solare sau navel spaţiale? Erau prin preajmă sau a fost mai degrabă o bătălie terestră?
COBRA - Nu, nu, a fost o bătălie terestră. A fost mai mult un război al cultelor. Cu ritualuri magice şi infltrări ca acum. E destul de similar cu ce se întîmplă acum.

Rob - OK, bine. Mulţumesc pentru lămurirea acestor întrebări. Mai am una interesantă. Mai recentă. Desigur Cabala şi eforturile ei să inflameze oamenii, George Bush a înaintat o lege potrivit căreia copii străini ilegali care vin aici (în SUA) vor fi capabili să fie procesaţi şi să stea aici... ceva de genul ăsta, ceea ce evident a incitat tensiunea rasială şi populaţia. Au fost oameni care au protestat. A avut loc un moment uriaş orchestrat al copiilor din SUA care spuneau că unii dintre ei din El Salvador erau implicaţi în benzile centrale războinice şi ucigaşi. Mă cam întrebam ce o fi în spatele acestei mişcări în afară de asta. CIneva mi-a spus că unul dintre planuri cînd vor elibera aceşti copii, mulţi dintre ei care au familii aici şi eu nu cred în granţie, ar trebui să li se permită să vină aici. Dacă nu eşti de acord nu înţelegi sistemul financiar pe care l-am putea avea. Am putea avea sănătate gratuită. NU ar fi nici o greutate. Mi s-a spus de către o persoană, dar nu am dovezi de acoperire la asta că li se va injecta un vaccin - adică poţi veni aici, dar vei primi o injecţie de vaccinare. O persoană a spus că se intenţionează să se creeze un gen de plagă mortală ca situaţie generală. Altă încercare pentru campamentul lor FEMA şi visele lor umede de apocalipsă biologică. Dacă ai ceva mai multe informaţii despre acest ultim moent de criză la graniţă. 100 de mii de copii care stau în diferite campamente şi care zboară în jurul ţării pe mari cheltuieli şi nu sînt nici repatriaţi în ţara lor măcar.
COBRA - OK. Cabala vrea ca aceşti copii să fie subiecţii lor de test pentru experimentele lor.

Rob - Da snt sigur că sînt mulţi sclavi sexuali. Mulţi copii vor fi scoşi pentru campamentele de sclavi sexuali.
COBRA - Da şi asta e o parte a situaţiei. Da.

Rob - Oh Doamne.
COBRA - Deci e bine să fie expuşi aceşti oameni şi să se elibereze informaţia despre ce se petrece în aceste campamente.

Rob - Din nefericire ei sînt în campamente. Unii oameni scurg ceva informaţii şi fotografii din interiorul campamentelor. Totul este securitatea domestică, ITCS, FBI, CIA, NSI şi toţi ceilalţi roboţi mititei ai furtunii mai mari, Neo-Nazi. opus dei, păpuşelele Vaticanului care ne conduc ţara acum. Patrioţii devin destul de alimentaţi. La un moment, Cobra, vreau să spun că pentru cei dintre noi care dorim să rămînem non-violenţi e posibil ca unii oameni dintre pălăriile albe şi militari sau chiar buni cetăţeni vom deveni alimentaţi şi vom încerca să luăm legea în propriile mîini şi să încercăm potrivit legii să afectuăm un arest cetăţenesc al acestor criminali în aceste locaţii. Dacă asta se întîmplă, vor încerca Forţele Galactice să oprească asta dacă lumea devine nebună şi caută să vîneze pe Dick Cheney şi mincinosul lui să-i dea jos? Eu personal cred că acel individ încearcă să ne omoare. Nu am nici o problemă cu el, de fapt dacă îl văd arestat şi dacă moare în arest, e un lucru bun. Opinia mea personală.
COBRA - O să explic. Forţele luminii nu vor opri patrioţii în acţiuni ca acestea, dar ar putea fi probleme deoarece, de exemplu, dacă Dick Cheney este omorît. poate fi reciclat şi pus într-un nou corp clonat şi să vină înapoi. Asta e una. Mai sînt şi altele. E nevoie să fie mai multă unitate şi organizare şi coordonare dacă acţiuni ca aceasta vor fi vreodată încercate. Dacă sînt doar încercări singulare al unor indivizi singuratici, vor eşua. Dacă este o acţiune bine coordonată a unui grup bine inter-conectat poate avea succes. Va grăbi evenimentul.

Rob - Da, pare imposibil să găseşti lideratul şi inteligenţa. Majoritatea oamenilor care poartă armă şi sînt alimentaţi sînt reacţionari emoţionali, mulţi dintre ei sînt veterani care au fost martori la distrugerea naţiei noastre şi au văzut minciunile şi sînt alimentaţi. Mulţi dintre ei au PTSD (posttraumatic stress disorder) şi sînt gata să sară. E o situaţie tristă. Cred că sînt eforturi coordonate puternice în interiorul militarilor pozitivi care plănuiesc...
COBRA - Da, asta e o altă istorie. Sînt oameni între militarii pozitivi care ştiu exact ce se petrece. EI sînt foarte coordonaţi şi ăsta este exact motivul pentru care nu întreprind nici o acţiune în acest moment. Ei înţeleg că dacă declanşează acţiunea înainte ca bombele strangelet să fie eliminate sau orice altceva de acea natură, asta poate fi foarte periculos. (Pe bune.) Am vrut să trecem la acţiune cu decade în urmă. Ei au înţeles situaţia.

Rob - Vreunul dintre aceşti tipi militari pozitivi au acces la arme de înaltă tehnologie care pot contracara aceste cîmpuri scalare? Cît de mulţi dintre ei au cunoaştere avansată despre bombele strangelet? SÎnt doar cîţiva de elită care înţeleg informaţia în profunzime între GFL şi grupul ORion? Evident nu poţi spune asta soldatului mediocru. Sînt cercuri de elită înaltă în înteriorul pălăriilor albe ale militarilor pozitivi în grupurile din jurul lumii. E corect?
COBRA - Da. Să spunem că oameni cei mai de la vîrf dintre miltarii pozitiv ştiu exact ce se întîmplă. Au surse de inteligenţă exelente dar nu vorbesc despre asta din diferite motive. Evident soldatul mediocru poate primi destulă informaţie din Internet şi să-ţi lărgească înţelegerea proprie. Militarii pozitivi vor dori ca oamenii să fie mai educaţi şi mai coordonaţi pentru că asta se va avea nevoie la momentul Evenimentului.

Rob - Absolut. E o continuare. Am fost şi eu pe aceste site-uri. Guvernul US încă angajează şi antrenează personal pentru a-i plasa în FEMA ca ofiţeri de securitate şi sînt poveşti care circulă prin diverse locuri. AI putea să ne reasiguri din nou despre campamentele FEMA că nu vor fi folosite? Există vreo posibilitate că vor încerca să le pornească sau acest gen de activitate pa declanşa Evenimentul?
COBRA - Nu vor fi folosite să declanşeze Evenimentul. Dacă merg prea departe Forţele Luminii vor asuma anumite riscuri şi vor opri asta. Dacă Evenimentul are loc în acest fel, nu va fi uşor, nu va fi o tranziţie uşoară. Oricare va avea loc mai întîi, dar nu va fi o tranziţie uşoară.

Rob - Cred că a fost cu adevărat un rănd lung de săpat şi e multă negativitate pe aici. Apropiindu-ne de final, Cobra, aş dori să îţi mulţumesc din nou pentru acest minunat interviu. Ai împărtăşit multă lumină peste multe subiecte. A trecut prin toate ca un campion în toate domeniile unde am primit plase de la oameni. Am fost cumva bolnav. Ceva de genul "spune-i mîinii. Exagerezi. Relaxează-te, există o explicaţie." Oamenii au nevoie să aibă răbdare. E greu să fi răbdător cînd lumea arde şi sugestia mea e să apuci o găleată să o scoţi afară şi să mergi împreună cu alţii la fel ca tine la minte. Avem nevoie să ne lepădăm de diferenţele noastre şi avem nevoie să ne adunăm în grupuri şi să cooperăm, în insule de lumină, să ne adunăm lîngă locuri sacre, , să ne adunăm proprietăţile, să cumpărăm terenuri întinse şi să creăm un stil de viaţă alternativă şi să acţionăm ca o forţă de vindecare. Precum la ferma "e-ceti".[...] Cobra, mulţumesc foarte mult. Te rog să împărtăşeşti blog-ul tău şi orice ştiri minunate despre orice doreşti despre evenimente sau produse. Orice doreşti ca oamenii să ştie despre Cobra şi echipa portalului.
COBRA - Doar continuaţi să vizitaţi 2012portal.blogspot.com şi dacă e ceva, veţi fi informaţi la timp.

Rob - OK. Cobra, mulţumesc mult. A fost un interviu minunat. Pentru cei care au trimis întrebări şi n-am ajuns la ele îmi cer scuze. Unele dintre întrebările voastre au fost răspunse pe blog-ul lui Cobra sau pe site-ul meu şi nu putem să punem mereu aceleaşi întrebări chiar dacă ştiu că sînt importante pentru voi. Continuaţi să cercetaţi. Vom avea mai alte întrebări luna viitoare. Puteţi să căutaţi continuarea aceastei emisiuni radio. Am avut nişte răspunsuri minunate. Doresc să-i mulţumesc lui Rickz Seraphico şi frumoasei DaNell Glade de la grupul financiar din prepareforchange.net şi mulţumiri lui Smally care va crea vide pentru acest show. Cobra, încă o dată, îţi mulţumesc foarte mult. Victorie Luminii.
COBRA - Mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat, Victoria Luminii este aproape.

Sursa

Un comentariu:

  1. Frate...ce-i balmajeala asta?...mergeti mai bine si cultivati musetel...nu mai incarcati inutil severele cu prostii!

    RăspundețiȘtergere