200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140826

Cobra - Meditare Planetară Unită - actualizare - 25 august 2014


Momentul Meditării Planetare Unite a fost stabilit la 15:00 GMT în fiecare Duminică. Asta înseamnă 11pm Taiwan, 6pm Cairo, 5pm Europa Centrală, 4 pm UK, 11am New York, 10am Houston, 9am Denver şi 8am Los Angeles. Poţi verifica momentul pentru locaţia ta aici:
Meditare Planetară

Este foarte important ca fiecare să mediteze în acelaşi moment al timpului, fiecare făcînd meditarea aşa cum se simte ghidat. Dacă dorim să creăm o rezonanţă mai pozitivă în planul fizic al acestei planete, e nevoie să medităm în acelaşi moment al timpului liniar de care este legat planul fizic. Pentru ca această meditare să aibă efectul dorit, Masa Critică este de aproximativ 118000 oameni din întreaga lume care fac asta cu obiectiv. Dacă ţinem cont că nivelul de meditare şi concentrarea nu sînt perfecte, avem nevoie de 144000 de oameni ca Masă Critică. Dacă reuşim să atingem masa critică de oameni care meditează în fiecare săptămînă putem crea schimbări pozitive care să dureze mult timp pentru întreaga societate umană.



De aceea ar fi bine cît mai multe grupuri posibil să se alăture acestei iniţiative. Puteţi să îi invitaţi pe Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Children of the Sun, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden... Toţi aceşti oameni au grupuri mari de simpatizanţi care meditează.

Putem să o facem! E nevoie să fie o informaţie virală! Avem nevoie să răspîndim informaţia la milioane de oameni, pentru ca masa critică de oameni care chiar fac asta să fie atinsă. Vă rog să postaţi în site-urile voastre şi blog-uri. Dacă cunoaşteţi vreo alternativă de media, o puteţi trimite lor. Puteţi crea grupuri de Facebook pentru grupul vostru local de oameni care fac asta în partea voastră de lume.

Un video pe Youtube a fost creat în diverse limbi:
Engleză :: Germană :: Daneză :: Spaniolă :: Italiană :: Franceză :: Română :: Poloneză :: Cehă :: Sîrbă :: Slovenă :: Japoneză

Video-uri în alte limbi vor fi postate pe măsură ce vor fi create.

P.S. Meditarea de Eliberare Săptămînală este un proiect diferit. A nu se confunda cu Meditarea Planetară Unită şi este o meditare foarte specifică pentru a asita procesul de eliberare planetară. Este programată la ora 19:00 GMT. Se poate găsi mai multă informaţie aici:
https://www.youtube.com/watch?v=m6HF4etgNaA
Şi text Ghid meditare aici


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu