După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140127

Benjamin Fulford - 27 ianuarie 2014 - Cabala montează contra-ofensiva, dar cu impact...


Cabala montează contra-ofensiva, dar cu impact limitat căci arestările continuă


Cabala criminală care a comandat ilegal majoritatea sistemului financiar planetar cauzează tensiuni în multe locuri, inclusiv Ukraina, Turcia, Irak şi încearcă şi să deraieze procesul de pace cu Iran ca parte a unei ofensive mai largi plănuită la adunarea de la Davos de săptămâna trecută, potrivit mai multor surse.

Oricum, asta nu opreşte curăţarea planetară în desfăşurare a agenţilor cabali aşa cum se poate vedea din continuarea arestărilor şi expunerilor crimelor cabalei şi reţelelor de pedofilie. De exemplu, acest articol despre bunul prieten al lui Tony Blair, Colonelul Gadaffi tocmai a apărut.
Camera de sex macabru a Colonelului Gaddafi, fete şi băieţi de 14 ani

Potrivit surse din MI5: "Destrăbălarea cu abuzuri de copii a lui Gaddafi crează un precedent de nivel pentru Blair şi prietenii săi." Lui Blair, printre altele, i s-a dat de către Gaddafi, explozibil semtex pe care l-a vândut la IRA, spune sursa MI5. Expunerea continuă a lui Blair este un semn de colaps al controlului Cabalei în UK.

De asemenea, falimentarea Comisiei Rezervei Federale este acum sugerată chiar şi în canalele de ştiri de fostă influenţă cabală din UK precum Financial Times. Surse din Pentagon, guvernul chinez, familia Dragonului, loja masonică liberă P2, toate sunt de acord că un eveniment major de tip financiar este iminent cu toate că niciuna nu a dat multe detalii.

Într-o altă dezvoltare interesantă, Al Qaeda a contactat Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, cu o ofertă de a pune resursele lor la dispoziţia WDS (White Dragon Society) în schimbul ajutorului în eliminarea graniţelor naţionale arbitrare din Orientul-Mijlociu create de puterile coloniale. Şeful real al Al Qaeda, apropo, este un gnostic est-european al ex Comintern-ului şi dublu agent al MI6 şi nu vreun actor cu barbă aşa cum este portretizat de propaganda din media. WDS a cerut oprirea uciderii de civili inocenţi cu atacuri teroriste şi să se concentreze pe familiile care au preluat ilegal băncile centrale ale lumii. Ei sunt sursa problemelor în Orientul Mijlociu pentru că încearcă în continuare cu încăpăţânare să creeze conflict între creştini, Sunni, Shia, evrei, etc., ca parte a planului lor de a crea o religie a lumii. Odată ce crearea de probleme este terminată, injustiţiile istorice impuse în Orientul Mijlociu de către puterile coloniale pot fi rectificate.

Tony Blair este un indicator bun a bătăliei în desfăşurare pentru controlul planetei. Pe de o parte, săptămâna trecută a fost pe larg umilit în media când cineva a încercat să realizeze un arest cetăţenesc al lui pentru crime de război. Pe cealaltă parte, Cabala a publicat pe larg o istorie cu Tony Blair încercînd să promoveze o nouă religie a lumii.
Războaiele extremiste religioase - Tony Blair

Blair este sub cercetare în investigaţiile în curs ale poliţiei despre o reţea extinsă de pedofilie din UK şi alte locuri. Acesta este acelaşi om care a înregistrat fanfaronada potrivit căreia m-a pus pe mine (Benjamin Fulford - N.T.) sub acuzaţia de droguri. Mesaj către Tony Blair: te duci în jos pentru crime în masă şi Papa nu te va proteja.

Vorbind de Papă, un membru senior al Lojei P2 a spus că săptămâna trecută Papa Francisco şi Preşedintele SUA, Barack Obama, au semnat un acord master relativ la aurul localizat în Mindanao, pentru a fi folosit la sprijinirea unei campanii masive de eradicare a sărăciei şi oprire a distrugerii mediului. Nu au fost date alte detalii.

Oricum o sursă din Pentagon a declarat că i s-a spus că ceva financiar va fi anunţat în februarie.

Mai departe, o rudă a ex-Preşedintelui Filipine, Ferdinand Marcos, a contactat WDS, săptămâna trecută, pentru a spune că "fundaţia Floarea de Prun Chineză" a încercat săptămâna trecută să insiste că toţi banii lumii şi comorile aparţin Chinei şi datorită nepăsării chinezilor pentru drepturile restului lumii li s-au tăiat fondurile. Ruda a spus că Marcos nu a fost niciodată la conducerea Conturilor Globale Colaterale ci a fost doar un semnatar junior.

Un reprezentant senior din Guvernul Chinez a coroborat aceasta până la un punct admiţînd că a fost o mare criză financiară care mustea în China pentru că bulburucii erau pe cale să dea pe dinafară. Aceasta ar putea fi prima piesă din dominoul chinez:
Rularea băncii chineze începe imposibilitatea plăţilor fermierilor

Noul regim al lui Xi Jinping se teme că dominarea partidului comunist ar putea colapsa şi pentru acest motiv o curăţare masivă a oficialilor corupţi este plănuită. Mulţi oficiali ai Guvernului Chinez se tem pentru siguranţa personală, au zburat către locaţii rurale ascunse şi au dat ordine subordonaţilor lor prin telefon, a mai spus reprezentantul chinez. De asemena mulţi chinezi bogaţi se tem de arestare pe acuzarea de corupţie şi au zburat în zona rurală cu majoritatea zburînd în Korea de Sud, a spus reprezentantul.

Media oficială a Guvernului Chinez anunţă şi ea o schimbare în politica fundamentală a guvernului departe de ţelul de a obţine creşterea PIB cu orice preţ şi către reducerea sărăciei şi protecţia mediului.

China este de departe într-o formă mult mai bună decât multe alte ţări. Guvernul Japoniei, de pildă, a început raidul conturilor băncilor private pentru bani care să o menţină în funcţiune.
Japonia în raid pentru conturile adormite ale băncilor pentru adunarea de noi fonduri

Se aude şi despre conturi multiple anecdotice (inclusiv ale celui ce scrie acestea) în care multă lume din Tokyo se pare că primeşte o factură de electricitate mult umflată pentru a fi justificată de un uz normal.

Mai departe, precum a fost pe larg publicat, unul dintre principalii acţionari ai Băncii Japoniei, HSBC, a spus clienţilor că nu pot retrage sume mari de bani.

Problemele se extind la multe alte bănci mari, cu Santander care a schimbat de curând, de formă arbitrară, taxele pentru ipotecă, clienţii Băncii Lloyds au probleme cu scoaterea banilor la bancomate şi, bineînţeles, însăşi Comisia Rezervei Federale în imposibilitatea de a returna oamenilor aurul pe care îl aveau depozitat.

Această incertitudine financiară ar putea fi motivul pentru care miliardarii s-au adunat la Davos, săptămâna trecută. Cu iranienii spunînd, subit, că nu au făcut concesii şi Primul Ministru, Benjamin Netanyahu spunînd că o înţelegere nu va fi niciodată posibilă. Văzînd aceste două declaraţii mi-a amintit de un grafic al puterii Cabalei pe care l-am văzut că arată şi Israelul şi Iranul ca lucrînd pentru stăpânii de la Swiss BIS. (Bank for International Settlements - Banca Reglementărilor Internaţionale, Elveţia - N.T.)

Încercarea de a stârni probleme între Iran şi Israel, încă o dată, a condus la sute de alte arestări a neguţătorilor-de-război din SUA, potrivit unei surse din Pentagon. Elveţienii sunt atât de speriaţi de dezlănţuirea anti-cabală în derulare din SUA că 100 de bănci elveţiene au cerut imunitate de la urmărirea penală în schimbul dării de informaţii despre evaziunea taxelor americane.
Peste 100 de bănci elveţiene caută amnistia ajutînd americanii să evazioneze

Cabaliştii speriaţi vântură şi ei probleme în Ukraina şi ameninţă cu teroare la Olimpiada de la Sochi ca parte a unei ofensive majore împotriva lui Vladimir Putin al Rusiei. Cabaliştii din Davos au discutat şi ei planuri să falimenteze Rusia prin forţarea preţurilor petrolului sub 60USD barilul pentru un an, sau suficient de mult timp ca să epuizeze acţiunile în valută forte ale Rusiei. Acesta e gândire visătoare din partea lor pentru că petrolul sub 60USD pe baril ar ruina multe bănci vestice majore înainte ca Rusia să sucombeze.

31 ianuarie este o dată cheie a regulamentelor financiare şi oricărui guvern major sau instituţie care ratează o plată i se dă termen până la jumătatea lui februarie să vină cu bani înainte să fie falimentaţi.

Poate de aceea Secretarul Trezoreriei Americane, Jacob Lew, a spus de curând că SUA va rămâne fără bani în februarie.
Şeful trezoreriei SUA va rămâne fără bani în februarie

Se pare că suntem martorii chinurilor facerii unei noi ere a umanităţii.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu