După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140126

Benjamin Fulford - 20 ianuarie 2014 - Scoaterea sistematică a Cabalei accelerează


Scoaterea sistematică a Cabalei accelerează prin curăţearea Băncii Vaticanului, demisii în masă, concedieri în masă, etc...


Săptămâna trecută, Papa Francisco a înlocuit 4 dintre cei 5 ofiţeri de la vârf care supraveghează Banca Vaticanului, într-o mişcare ce a trimis valuri de şoc prin conducerile multor ţări. Probabil în majoritatea ţărilor lumii, când un nou lider este instalat, acea persoană primeşte o vizită de la un ofiţer al Cabalei precum Henry Kissinger care înmânează un bilanţ al unui cont din Banca Vatican care conţine o mită uriaşă, potrivit unor surse ce includ un ex-şef al CIA. Liderilor li se spune atunci că dacă nu acceptă banii şi nu urmează ordinele Cabalei vor fi asasinaţi, denigraţi cu scandal sau dacă asta eşuează, că ţara lor va fi invadată de trupe americane. Pentru acest motiv, schimbarea la vârf în Banca Vatican este un semn sigur că ceva mare e pe puntul de a cădea.

De asemenea, săptămâna trecută, Regina Elisabeta a anunţat că va ceda îndatoririle sale Prinţului Charles precum şi Prinţesei William şi Harry, începînd o "succesiune duioasă". Elisabeta urmează astfel Reginei Beatrix a Olandei şi Regelui Belgiei prin demisia din ultimii ani din poziţii care, în mod tradiţional, sunt deţinute pe viaţă. Schimbarea de generaţie în familiile regale este în pregătire pentru o schimbare la cel mai înalt nivel al sistemului financiar, a declarat o sursă a familiei Rothschild.

Este şi o furtună mare care musteşte în China unde o curăţare masivă este aşteptată să înceapă în martie cu înlocuirea completă a tuturor secretarilor de provincie (guvernatori), toţi primarii şi majoritatea birocraţilor seniori, potrivit unui reprezentant al guvernului chinez din Tokyo. Această curăţare este condusă de oficialii guvernului central, mulţi dintre ei au zburat în zone rurale cu familiile pentru a evita poluarea masivă care şochează multe oraşe mari din China. Această mişcare este făcută în încercarea de a înăbuşi criza financiară cauzată de supracheltuielile agresive şi corupţie la nivelele guvernului local, au declarat reprezentanţii.

Alt lucru interesant pe care l-au spus aceste surse a fost că guvernul Chinez gândeşte la pornirea unei religii de stat combinînd elemente de Creştinism, Confucianism şi Mohism. Ţelul este să îmbunătăţească standardele morale în China şi să întărească unitatea socială, au mai spus.

Şi în Korea de Nord musteşte ceva şi Chinezii nu sunt deloc fericiţi despre asta, a declarat un oficial. Doi nord-koreeni de la vârf, care erau apropiaţi ai Chinei, au fost executaţi săptămâna trecută, ca parte a unei curăţări în desfăşurare, fiind priviţi ca ameninţări la adresa lui Kim Jong Un. Ca răspuns, China a pus în scenă un exerciţiu militar masiv cu peste 100.000 de oameni de-a lungul graniţei Nord-Koreene. "China vede acum Korea de Nord ca pe un duşman al statului", a spus oficialul.

Aceasta va fi urmată de o colaborare de manevră militară între SUA şi Korea de Sud, de asemenea cu ţintă către Korea de Nord.

Şi starul baschetbalist Dennis Rodman a fost înhăţat şi luat pentru interogatoriu săptămâna trecută, imediat după întoarcerea în SUA din vizita sa promoţionată pe larg, din Korea de Nord. Istoria oficială este că a mers la "un centru secret de dezalcolizare".
Dennis Rodman în Reabilitare

Rodman a vizitat Korea de Nord ca reprezentant personal al lui Barack Obama, potrivit unor surse nord-koreene. Fără dubiu, "reabilitatorii" săi vor încerca să afle care era mesajul. Surse nord-koreene din Japonia spun şi că regimul nord-korean a ameninţat să lovească Shanghai-ul şi Beijing-ul cu arme nucleare ca parte a jocului de putere pentru a forţa reunificarea Peninsulei Koreene.

Acesta ar putea fi şi motivul real pentru care liderii guvernului Chinez şi ai Koreei de Sud doresc să se întâlnească cu Prim-ministrul Shinzo Abe, care este legat direct de Korea de Nord prin legăturile sale cu biserica unificată.

Situaţia în Asia, cel mai probabil, nu se va rezolva de la sine până când eliminarea controlului Cabalei asupra sistemlui financiar bazat pe dolar şi euro nu este completă.

Pe finalul acestora, schimbări dramatice continuă în Orientul Mijlociu, bazate pe puterea petrodolarului SUA. Primul-ministru Recep Tayyip Erdogan a curăţat Turcia, casa originală a mafiei Sabbateene, cu succese crescînde. A eliminat 350 de ofiţeri de poliţie şi 20 de procurori şi acum curăţă bancheri şi propagandinşti de TV.
Recep Tayyip Erdogan - Purge over graft probe extends bankers and tv

Consiliul De Cooperare al Golfului (GCC - Gulf Cooperation Council) a trimis săptămâna trecută o delegaţie în China să negocieze o capitulare şi li s-a spus să termine ruptura cu Iranul şi separarea Shia/Sunni, în general. În răspuns la aceasta, lumea Musulmană a invitat Iranul la "participare ca membru deplin în Comitetul Al Quds (Jerusalem, adică Israel) al celor 57 membri ai IOC - Organizaţia Cooperării Islamice (Organization of Islamic Cooperation)".
Putin în vizită la Regele Tehran-ului invită Iran în IOC

Preşedintele rus, Vladimir Putin, va merge şi el, curând, în vizită în Iran, pentru a ajuta la aducerea păcii în regiune. Schimbarea în desfăşurare din Orientul Mijlociu ia puterea controlului Cabalei şi, bineînţeles, va afecta Israelul şi controlatorii vechiului sistem al petrodolarului. Probabil de aceea Societatea Dragonul Alb (WDS) a fost contactată, săptămâna trecută, şi i s-a cerut, dacă este posibil, să meargă în Canada şi să transforme în lichidităţi anumite fonduri îngheţate. Această cerere a coincis cu startul unei vizite de 4 zile în Israel de către sclavul zionist, Primul-ministru al Canadei, Stephen Harper.

WDS insită în jubileu, o redistribuire a activelor obţinute fraudulent şi startul imediat a unei campanii masive de eradicare a sărăciei şi oprirea distrugerilor mediului înconjurător.

Cealaltă mişcare care îi face pe cabalişti foarte nervoşi este investigaţia în desfăşurare a Guvernului Germaniei despre ce s-a întâmplat cu cele 300 de tone de aur pe care le-au depozitat la Comisia Rezervei Federale. Până acum numai 5 tone au fost returnate şi încercările de a intimida Cancelarul German, Angela Merkel, cu bătaia din Elveţia, (potrivit surse din CIA), va atrage o reacţie ce va duce Germania în Organizaţia de Cooperare Shanghai şi ieşirea din NATO.

Alt front pe care Cabala se află sub asediu este expunerea continuă a reţelelor de pedofilie ale elitei din UK şi Vatican. În UK, politicienii sunt acum investigaţi în permanent lărgitul scandal care se aşteaptă să conducă la Tony Blair şi prietenii săi Nazi. În Vatican, 400 de preoţi au fost deja caterisiţi şi curăţarea abuzatorilor de copii continuă.
Femeie abuzează copilul în grijă
Vaticanul pe grătar privind abuzurile sexuale de copii pe scală mare

Cabaliştii se vor aduna săptămâna aceasta la Forumul Economic Mondial din Davos unde vor face zgomote despre pericolele inegalităţii în venituri. Făcînd aceasta vor fi întocmai ca Maria Antoaneta pe vremea Revoluţiei Franceze când a întrebat de ce ţăranii nu mănâncă prăjituri, cu alte cuvinte, nu au nici cea mai minoră idee despre ce se petrece cu adevărat şi subita lor îngijorare despre săraci va fi mult prea mică, mult prea târziu.

Ca un semn că nimic nu e în regulă cu forumul, Daniel Dal Bosco a încercat săptămâna trecută să contacteze cu familia Dragonului despre încasarea titlurilor istorice. Dal Bosco a fost urmat îndeaproape în 2009 după ce s-a "dispărut" cu un miliard de dolari în titluri de valoare ale familiei Dragonului şi acea urmă a condus la un anume Giancarlo Bruno, şeful unei divizii de servicii financiare a forumului Davos. Faptul că a încercat încă o dată să iniţieze contactul poate fi luat ca un semn al disperării din spatele scenei la Davos. Mesaj către Dal Bosco: "eşti văzut 24/7 şi poţi fi săltat şi arestat în orice moment". Acelaşi lucru va fi adevărat şi pentru orice alt oficial al Cabalei care încearcă să fure active care aparţin oamenilor lumii şi nu cabalei criminale.

Celălalt semn în desfăşurare de descoperire a controlului Cabalei este trendul ca o bilă de zăpadă la vale de a legaliza marijuana. Acum când Colorado, Statul Washington şi Uruguay s-au unit cu Korea de Nord (care n-au trecut-o niciodată în ilegalitate) în legalizarea marijuanei şi au făcut aceasta fără întâmpinarea vreunei rezistenţe, tot mai multe ţări (săptămâna trecută Marocul, de exemplu) se vor alătura caravanei de căruţe. Pierderea veniturilor ilegale din droguri, combinată ci pierderea controlului asupra petrolului va devasta finanţele cabalei Sabbateene. Vive le revolution!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu