După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140102

Scrisoare deschisă a lui Karin Lacy către Bradley Manning


Nota blog-ului: Cu toate că intenţia lui Karin Lacy este pură şi în Lumină, sunt câteva contradicţii care mi-au atras atenţia şi le voi enumera pe rând:

În primul rând "Lucrător în Lumină" nu este un titlu nobiliar ci este o calitate pe care cineva o îmbrăţişează din liberă voinţă pentru că simte chemarea facerii acestei lucrări. Asistent de Lucrător în Lumină sună cel puţin dubios.

Doi, dacă satul de domuri are menirea de a fi suficient-de-sine nu mai are nevoie de fonduri de la nimeni.

Trei, acţiunea în 5D este manifestare instantanee.

Patru, de fiecare dată când spui "noi trebuie", "tu trebuie să..." încalci libera voinţă a celor cărora te adresezi. Este un cuvânt care aparţine lumii de dominare şi control. O fiinţă suverană are liberă voinţă şi acţionează în consecinţă. Fără obligaţie din partea nimănui.

Urmează în continuare traducerea scrisorii deschise:


1 Decembrie 2013

Dragă Bradley Manning,

Numele meu este Karin Lacy. Sunt un Lucrător în Lumină din America.

Face parte din lucrarea mea să scriu scrisori deschise în care documentez experienţa mea de viaţă ca Lucrător în Lumină. Fiecare scrisoare are o temă. Postez scrisorile mele pe pagina mea Web şi în cărţile mele sub formă de capitole.

Cu toate că nu urmăresc curentul principal de media am citit articolul Reuters din 21 august 2013 cu titlul "Soldatul SUA Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani într-o închisoare militară pentru înmânarea a mai mult de 700.000 documente clasificate către WikiLeaks în cea mai mare breşă de date secrete din istoria naţiunii."

Am auzit istoria ta mai demult, dar nu am ştiut că erai deja reţinut de 3 ani în închisoare.

M-am simţiti inspirată să îţi adresez următoarea scrisoare ţie pentru că îmi oferă oportunitatea să ajung la tine şi să exprim admiraţia mea pentru serviciul curajos către ţara ta şi către umanitate.

Am decis să mă adresez ţie ca Bradley Manning, pentru că în această scrisoare mă refer la istoria vieţii tale din ultimii ani.

Articolul menţionat mai sus spune că eşti în schimbare de gen şi acum ai numele de Chelsea Manning. Nu ştiu dacă este o făcătură de-a presei căci precis ar menţine minţile privitorilor de TV ocupate cu ceva de bârfit mult timp de-acum încolo.

Bradley, prietenul meu tânăr, aş dori să începem un dialog pe e-mail - dacă este şi dorinţa ta. (smile)

Pentru americanii condiţionaţi tu eşti un trădător, declarat de puterile care sunt ca un pericol pentru ţară care trebuie să fie pedepsit şi ţinut în captivitate. Liderii noştri şi controlatorii te folosesc pe tine pentru descurajarea noastră prin aşezarea ta pe ecranele spălării de creiere şi ale îndoctrinării.

Dă-mi voie să împărtăşesc cu tine că am trăit trei sisteme politice diferite de putere şi control:

M-am născut şi am crescut în Germania de Est chiar după al doilea război mondial în Republica Democrată Germanp totalitaristă.

La vârsta de 27 de ani mi-am riscat viaţa prin evadarea peste graniţa cu Germania de Vest, cea mai dominantă şi imperialistă naţiune din Europa. Dacă germanii din est m-ar fi prins aş fi fost judecată ca un caz de înaltă trădare. Dar odată ce evadarea a fost reuşită, m-au felicitat şi recompensat în cealaltă parte, în Germania de Vest cu un cec de binevenit de 150 Deutsche Mark (smile).

În 1991 am venit ca emigrant în America, care este văzută la nivel global ca superputerea şi teroristul lumii.

Toate sistemele au în comun faptul că oamenii sunt condiţionaţi în frica de guvernele lor şi de toate celelalte autorităţi.

Majoritatea americanilor sunt uitători de ceea ce se petrece în lume. Cred că poporul american este în special credul şi uşor de controlat şi spălat pe creier în supunere în masă.

Bun, înapoi la ce doream să spun despre "crima" ta. Din contră, oamenii care sunt conştienţi te văd ca pe un trăgător de alarmă, un spirit pionier care a reuşit să păşească în afara matricei de control. Este Iubirea ta enormă pentru familia umană, care ţi-a dat curajul să expui sistemul şi să conştientizezi mulţi dintre fraţii tăi şi surorile tale.

Eşti, de asemenea, un reprezentant al Generaţiei Copiilor Indigo. Copiii Indigo sunt umani cu vibraţie înaltă care nu se încadrează în matriţa standard proiectată de liderii noştri controlatori. Ei nu răspund pedepsirii în felul în care generaţia părinţilor şi a bunicilor o fac. De fapt, ei sunt o nouă rasă a umanităţii. Ei sunt născuţi cu conexiuni diferite şi nu vor reţine darurile lor către umanitate. Copiii Indigo au ieşit în faţă să servească drept Spărgători de Sistem. Timpul este acum!

În articolul menţionat mai sus ei te descriu ca pe un "bărbat tânăr tulburat". Ei bine, din punct de vedere energetic, foarte mulţi tineri găsesc a fi extrem de dificil şi greu să trăieşti o viaţă umană pe Terra. În acest timp de pivotare, pentru fiinţe înalt-vibraţionale, locuirea unui corp în a treia dimensiune a sistemului matricei poate fi foarte dificil.

Cu toate astea, oricine care este în viaţă pe Terra a dorit să fie aici pentru a trăi Trecerea la o vibraţie mai înaltă a frecvenţei a cincea dimensională. Deja oamenii se conţtientizează în numere mari şi pentru o perioadă trăiesc în ambele lumi simultan. Acest du-te vino cauzează multor persoane să devină bi-polari pe parcursul acestei perioade de tranziţie. Din propriul meu proces de conţtientizare sunt familiarizată cu multe dintre aşa-numitele "simptome de ascensiune".

Mulţumesc binelui, Bradley, că ai ieşti din armată. Nu se mai potriveşte cu tine. Este pentru oamenii aflaţi în stare adâncă de dormitare care nu chestionează nimic. Ei sunt încă adânc imprimaţi şi condiţionaţi să funcţioneze în interiorul matricei de control.

Articolul spune "Mesajul va fi transmis într-o manieră clară şi puternică tuturor celor care poartă uniformă ca să nu ajungă să ia decizii despre ce este legitim şi ce nu, cu privire la Politica SUA."

Exact. De milenii, rolul soldaţilor este acelaşi, dorinţa de a fi antrenaţi ca ucigaşi profesionişti şi/sau "hrană de tun", şi nu să pună întrebări.

Articoul continuă: "Sentinţa va avea un efect de răcire asupra posibililor viitori scurgători de informaţii. Îna celaşi timp, guvernul SUA caută căi pentru reîntoarcerea lui Edward Snowden, care a iunie a scurs detalii informative despre programele secrete ale SUA de monitorizare a treficului american de telefon şi Internet. I s-a garantizat azil temporar de către autorităţile din Rusia."

Bineînţeles "crimele" trăgătorilor de alarmă ca tine, Julian Assange, Edward Snowden şi mulţi alţii care sunt în închisori sau au fost asasinaţi, nu înseamnă ruperea jurământului de securitate, înseamnă ruşinarea jucătorilor puterii prin adevăr. Spărgătorii de sisteme şi trăgătorii de alarmă joacă rolul copiilor care spun mulţimilor că impăraţii noştri nu poartă haine.

Se spune în acel articol că "pe perioada procesului de judecată, avocaţii apărării au spus că Manning a sperat că înmânarea documentelor va deschide ochii americanilor către războaiele din Irak şi Afganistan şi să provoace o dezbatere mai intensă. Manning a spus într-o declaraţie citită de către avocatul său că a decis să elibereze aceste documente în afara preocupărilor morale". "Am început să chestionez moralitatea a tot ceea ce facem," a spus. "Am uitat de umanitatea noastră." - Procurorii au negat să facă comentarii după ce sentinţa a fost citită." (Final citare).

Cu alte cuvinte, declaraţia ta cu explicarea acţiunilor tale este pur şi simplu măturată sub covor de cei care afirmă dreptul de a-ţi decide propria soartă. Asta spune enorm de multe; încă este ca în Evul Mediu.

Eliberarea umanităţii a început dejaDragă Bradley, preţios ce eşti (smile), dă-mi voie să adun pe scurt şi să împărtăşesc cu tine înţelegerea mea despre unde ne aflăm noi acum, ca familie umană, în evoluţia noastră.

Am trecut ciclul de 2000 de ani al Erei Peştilor sau Era Întunecată şi am intrat într-un nou ciclu al Erei Vărsătorului sau Noua Eră de Aur, cunoscută şi ca Era Păcii şi a Construirii Comuniunii.

Era Întunecată a sclavizării de către elita conducătoare peste mase a ajuns la concluzia finală. Revolta şi haosul pe care le vedem în lume sunt convulsiile morţii cabalei întunericului sau illuminati, pentru că nu vor să termine jocul de bună voie. Sunt disperaţi în încercările lor să păstreze sclavii sub control prin crearea a şi mai multă frică, înşelătorie, haos, dorinţă de război, violenţă, confuzie, etc.

Oricum, inteţia colectivă a umanităţii este trezia. Trezia înseamnă să te recunoşti pe tine însuţi ca o Fiinţă Creatoare şi Suverană. Masele se trezesc acum din visul holografic.

Am fost într-o închisoare energetică. Ceea ce credem că este realitatea este de fapt o iluzie holografică. Noi toţi, fiecare, alegem să trăim limitarea şi restricţionarea într-o lume tri-dimensională, un sistem matricial de control.

Am gândit şi trăit ca şi cum am trăi în izolare. Matricea de control ne-a făcut să credem că suntem singura planetă cu viaţă din enormitatea Cosmosului. Când, de fapt, există o Federaţie Galactică de Naţiuni Stelare care aşteaptă umanitatea să se alăture lor şi să înveţe că Cosmosul plesneşte de forme de viaţă.

Fiecare uman de pe planetă participă la o transformare a vibraţiei care rezultă din expandarea conştienţei. Noi trăim o actualizare colectivă. Energiile care au sprijinit vechea lume încetează să existe în timp ce noile energii care vin se stabilesc deplin pe Terra. Unii numesc asta ascensiune. Ascensiunea poate fi văzută ca un proces de ridicare a conştienţei unei persoane în timp ce există fizic.

Rezultatul final al acestei perioade de tranziţie va fi glorios, dar e nevoie să trecem prin noaptea neagră pentru a ajunge Lumina.

Pe măsură ce mai mulţi şi mai mulţi oameni se trezesc şi încep să vadă vieţie lor dintr-o perspectivă nouă şi mai înaltă şi recunosc falsitatea paradigmei existenţei noastre. În câştigarea treziei conştiente toată programarea eventual se destramă.

Tot ce ne-a fost ascuns nouă "oamenilor" va ieşi la lumină - până când nu vor mai exista secrete.

Oamenii vor avea nevoie de timp să absorbe şi să digere tot ce este de necrezut şi de multe ori descoperiri oripilante pe măsură ce acestea sunt aduse la suprafaţă. Şi eu însămi am avut mulţi ani să ajung să cunosc adevărurile nedigerabile pe care multă lume le află acum pentru prima dată.

Pe parcursul acestor vremuri de prefaceri şi curăţiri este important ca oamenii să rămână concentraţi cât mai mult posibil. Pe măsură ce aceste energii galactice sosesc şi extind conştienţa noastră devenim capabil să procesăm mai multă energie luminoasă în corpul nostru holografic. Aceasta poate cauza multe indispoziţii fizice şi/sau dereglări mentale, mai ales depresie. Aceste neplăceri şi simptome dispar odată ce integrăm energiile înalte în corpurile noastre.

Dintr-o perspectivă mai amplă devine clar că avem nevoie de acest haos prezent în lume. Avem nevoie de conducători care să ne enerveze să devenim supăraţi şi dezamăgiţi. Elita globală ne conduce spre sfârşitul erei. Şi, în final, disconfortul extrem şi insatisfacţia oamenilor despre lume, cum este acum, va ajunge la un punct de rupere şi va declanşa trezia lor. Când destul va fi destul.

Ca pas următor înainte, elita globală conducătoare şi acoliţii lor vor fi eliminaţi de la putere, pentru că sunt obstacolele din calea conştientizării umanităţii şi a ascensiunii. Fiecare din aceşti indivizi prezintă un blocaj de drum în crearea Raiului pe Pământ - viaţa aşa cum a fost menită să fie.


Cine sunt conducătorii lumii?


Lumea în care trăim este bazată pe autoritatea controlului prin putere şi condiţionare în frică.

Suntem guvernaţi de o elită globală selectată - unii o numesc cabala întunericului sau illuminati - prin instrumentele lor bancare, guverne, religii, corporaţii, societăţi secrete şi "complexele militare industriale". Aşa-numita elită conducătoare de 1% deţine milioane de executanţi care întăresc sistemul nostru de control de prădare ale miliardelor. Noi, cei 99%, suntem miliardele de pradă umană. Noi suntem oile lor.

Unul dintre adevărurile cele mai şocante care e de aflat este că rasa umană este dominată de fiinţe din altă lume. Suntem jucaţi de puteri mai înalte. Suntem, de fapt, creaţi ca rasă sclavă. Aceste fiinţe cosmice, Annunaki, sunt rădăcina sclavizării noastre mentale şi fizice. Ei controlează şi conduc prin secretism. Ei sunt paraziţii care se hrănesc din gazdă. Pentru ei totul este recoltarea de energie. Ei ne văd pe noi ca pe unităţi de energie. Ei se hrănesc din energia celei de-a 3-a dimensiuni de mai jos, cum ar fi frica, supărarea, ura, depresia, agresiunea, violenţa, vina, ruşinea, lipsa de speranţă, etc, pe măsură ce acestea sunt emanate de oameni ca emoţii.

Suntem proiectaţi să uităm cum să ne hrănim noi înşine prin conectarea noastră cu Sursa sau Tatăl/Mama/Creatorul. Ca rezultat am dezvoltat o civilizaţie parazitică. O lume de cine-mănâncă-pe-cine. Am învăţat să prădăm şi să ne hrănim din energia celorlalţi într-un miliard de feluri. Supravieţuirea celui mai antrenat.

Elita globală conducătoare este controlată şi ea la rândul ei de aceşti Annunaki care cred că planeta Terra este proprietatea lor. Aceste fiinţe sunt maeştrii păpuşari care umbresc şi controlează mental jucătroii puterilor pentru a lua decizii ca ce guverne şi ideologii să domine lumea, unde să fie purtate războaie, ce boli să mai fie împrăştiate, unde să fie generate dezastre fabricate prin geo-inginerie, ce invenţii sunt permise, ce valute sunt folosite şi încotro se mică banii.

Cei mai puternici dintre liderii noştri şi controlatori din guverne, religie, bănci, corporaţii, media, etc., acţionează ca depistatori. (leader=conducător, mis-leader=depistator, N.T.). Metodele lor de dez-informare, depistare, înşelătorie şi minciuni sunt împrăştiate prin mijloace de imprimare şi ranforsare, pornind din momentele când intrăm în această lume, în timp ce fac ca masele manipulate să creadă că liderii lor sunt cei mai nobili dintre fiinţele umane în serviciul lor către ceilalţi.

Liderii noştrii şi controlatorii au nevoie de multe milioane de acoliţi care fac treaba murdară pentru ei. Oricum, această clasă de ajutători de forţă are nevoie mai întâi de a fi programată în umani de tip zombie până când sunt dispuşi să facă pentru traiul lor orice li se cere. Condiţionarea lor se petrece prin manipularea modului de viaţă, mâncînd mâncare alterată genetic (GMO food), bînd apă medicată, fiind sub prescriere de medicaţie, fiind programaţi mental şi condiţionaţi de frică în timp ce privesc TV-ul.

Dragă Bradley, ştiu că toate astea sună a teorie de conspiraţie pentru masele adormite. Poate ai auzit vorbindu-se de Arthur Schopenhauer. "Tot adevărul trece prin trei faze. Prima, este ridiculizat. Doi, este opus cu violenţă. Trei, este acceptat ca fiind evident de la sine."


Umanitatea este condusă de Psihopaţi


Elita globală care conduce lumea noastră sunt prototipul "serviciu pentru sine" în contradicţie cu "serviciu pentru ceilalţi". Numai în ultimii ani a devenit cunoscut oamenilor treziţi, conştienţi că cei de la vârful lanţului alimentar uman sunt consideraţi psihopaţi/sociopaţi. Foamea lor pentru putere personală domină trăsăturile lor de personalitate, şi totuşi fără nici un fel de răspundere sau responsabilitate. Una dintre caracteristicile principale ale psihopaţilor/sociopaţilor este că le lipseşte abilitatea de empatie şi compasiune pentru semenii lor umani, şi nici nu simt nici un fel de relaţie cu Natura şi regnurile ei. În esenţă sunt paraziţi care prădează pe alţii.

Cum spunea David Icke şi alţi cerectători, numai umanii manipulaţi de linia de sânge Reptiliană au avut cunoştinţă secretă de cum să menţină poziţiile lor pentru putere şi control asupra maselor. Ei sunt spărgătorii de civilizaţie, cunoscuţi ca Cabala Întunericului, elita globală, illuminati, care controleată lumea. Şi în acelaşi timp ei acţionează ca păpuşi pentru controlatorii din afara lumii.

Este seprarea lor de la Sursă care a permis psihopaţilor să comită crimele lor şi atrocităţile. În goliciunea lor interioară psihopaţii sunt cu adevărat oameni singuratici, indiferent dacă trăiesc viaţa lor ca regi în castele.

Lumea, aşa cum este acum, este rezultatul cooperării psihopaţilor şi sociopaţilor. Felul lor de creativitate a condus umanitatea la ceea ce profesorul Michael Ellner a rezumat într-o propoziţie: "Totul este invers, totul este cu susul în jos. Doctorii distrug sănătatea, avocaţii distrug justiţia, universităţile distrug cunoaşterea, guvernele distrug libertatea, media distruge informaţia şi religiile distrug spiritualitatea."

Psihopaţii care conduc devin mereu mai creativi în stoarcerea energiei de la mase, infiltrîndu-se în orice zonă a vieţii. Ca exemplu, sistemul medical-farmaceutic parazitic şi prădător nu este despre educarea oamenilor cum să trăiască viaţa în mod sănătos şi fericit, în schimb este despre victimizarea populaţiei prin "mineritul corpului uman pentru profit".

Sau să privim sistemul de educaţie, aducerea generaţiei următoare de copii de ghetto unde fiinţele umane binecuvântate sunt îndoctrinate şi spălate pe creier întru aservire. Sunt pregătiţi să servească ca următoarea generaţie de sclavi cu salariu.

Elita globală controlează fiecare viaţă a noastră, ne sclavizează într-o aşezare de lume modernă. Ei deţin resursele şi companiile de combustibil care fac să funcţioneze societăţile noastre tehnologice. Au interzis intenţionat sute de invenţii de energie gratis şi îmbunătăţire a umanităţii în toate ariile vieţii. Ţinta lor este să menţină umanitatea asuprită în nivelul de existenţă al joasei dimensiuni a 3-a.

Psihopaţii conducători consideră controlul mental ca fiind arma supremă - a obedienţei umane. O societate de lucrători controlaţi mental care nu cauzează nici o problemă. Naziştii au folosit prizonierii din câmpurile lor de concentrare ca pe sursă nelimitată de material uman pentru experienţele lor medicale de control mental. Guvernele de azi continuă aceste tehnologii sinistre în programele lor secrete. Da, masele nu au nici o bănuială...

Bradley, probabil că ştii ce ne spun trăgătorii de alarmă despre Super Soldaţi. Ei sunt folosiţi de către elita globală ca asasini, sclavi sexuali, spioni sau pentru orice alte misiuni negre. Ei sunt selectaţi la o vârsta fragedă - de multe ori prin răpire - ca subiecţi ai programelor guvernelor secrete şi li se atribuie un mânuitor/programator. Ei trăiesc condiţionări traumatizante prin tortură şi durere pentru a cauza sfărâmarea psihicului în personalităţi multiple care pot fi apoi programate separat pentru a îndeplini o anumită funcţie pe care programatorul doreşte să o "instaleze". Să privesc câteva din interviurile trăgătorului de alarmă Kerry Cassidy despre Super Soldaţi a fost printre cele mai oripilante revelaţii pe care le-am trăit.

Evenimentul atacului din 9-11 poate fi privit ca o piatră de hotar în istoria civilizaţiei noastre. Această creaţie a psihopaţilor a fost intenţionată şi proiectată ca un pas către stabilirea rapidă a tiraniei globale numită Noua Ordine Mondială. (N.W.O.). Psihopaţii au plănuit reducerea populaţiei la 500 de milioane de umani. Ei doresc ca marea majoritate a rasei umane să fie înlăturată din bazinul genetic. Acţiunea agendei globaliste este deja în desfăşurare prin adăugarea de chimicale în apa de băut, mâncare, medicamente şi aerul pe care îl respirăm, etc.

Oricum, odată ce adevărul despre falsul eveniment din 9-11 ajunge la lumină, se va porni un efect domino care va descoperi toate celelalte minciuni ale lumii noastre.


Banii - instrument pentru recoltarea de energie umană


Sistemul matricei parazitice în care trăim este menţinut în majoritate de către bani. Banii au fost introduşi umanităţii de Annunaki ca o unealtă de sclavizare, pentru a controla disponibilitatea tuturor lucrurilor, în timp ce se limitează accesul oamenilor la cele mai bazice necesităţi.

Lumea noastră funcţionează prin modelul de afacere al profitului pe cheltuiala altora. Pe parcursul acestui drum elita globală conducătoare a creat separarea între Obligatoriu şi ne-Obligatoriu. În acest joc al "Economiei" nevoia unora de banii ceilorlalţi ne-a adus unde suntem astăzi.

Psihopaţii bancheri sunt dependenţii-de-bani ai elitei global-bancare. Practicile lor prădătoare nemiloase au făcut ca istoria umanităţii să fie o istorie plină de războaie pentru că războaiele sunt cele mai mari realizatoare de profituri pentru bancheri - finanţînd ambele tabere. Războiul este recolta cea mai bogată a bancherilor!

Experţii conştienţi au făcut un pas în faţă ca şi trăgătorii de alarmă care cer schimbarea acestui sistem prădător al banilor. Ei revelează cum am ajuns să fim toţi manipulaţi să participăm în convertirea vieţii în bani şi cât de faliţi am devenit ca societate sclavizată de bani.

Criza financiară este văzută acum ca o scenă a crimei globale care ne-a adus la limita dezastrului financiar global. Cu onestitate brutală, trăgătorii de alarmă aştern la vedere cum liderii noştri şi controlatorii au măsluit media folosind în special televiziunea ca pe o unealtă de control social pentru a distorsiona şi limita percepţia pulbică asupra realităţii. Între timp, bancherii clasei de sus au jefuit masiv banii oamenilor în faţa ochilor tuturor.

Experţii treziţi ne spun că este o schemă plănuită în mod deliberat (voit) a distrugerii economice destinată să permită elitei bancare globale să confişte resurse enorme din ţările vizate.

Sunt apeluri în creştere pentru ca bancherii criminali să fie executaţi pentru angajarea lor în aceste crime şi furtul a miliarde de dolari de la popoarele lumii.

The Event - Evenimentul


Dragă Bradley, nu ştiu dacă şi cât de mult te-ai adâncit în lumea spirituală şi cât de mult eşti conştient de contractul tău de suflet. Pe măsură ce devii conştient tot mai multe straturi de cunoaştere îţi sunt dezvăluite.

Ei bine, avem ştiri bune pentru noi toţi! Există o alianţă care lucrează contra illuminati sau cabal întunericuluui, numită Mişcarea de Rezistenţă. Ţelul Mişcării de Rezistenţă eliberează umanitatea de recoltarea de energie şi ajută masele să se trezească către adevărul mai înalt deasupra cadrului nostru al iluziei holografice. De decade au pregătit expunerea şi ştergerea structurii cabaliste.

Un bărbat cu numele de cod "Cobra" care se autointitulează purtător de cuvânt al Mişcării de Rezistenţă a creat un blog intitulat "Centrul inteligenţei pentru Victoria Luminii" şi "Conectorul Oficial al Comunicărilor pentru Mişcarea de Rezistenţă". Cobra vorbeşte despre Evenimentul ce va să vină, în forma uni flash de energie Divină şi Lumină de la Soarele Central Galactic al galaxiei noastre. Acest flash de energie de la Sursă va crea o Tranziţie Ridicătoare instantanee pentru Terra şi toţi locuitorii ei, inclusiv fiecare uman. Nimeni nu ştie cu exactitate când se va petrece Evenimentul (The Event). Va fi o surpriză. Va fi foarte intens. Va fi o tranziţie rapidă. Fiecare de pe Terra va simţi şi ştii că ceva s-a întâmplat.

Potrivit celor spuse de Cobra falsh-ul divin va declanşa forţe spirituale, Extra Tereştrii, Reţeaua Agartha şi [...] Mişcarea de Rezistneţă de pe planetă să înceapă să pună în aplicare planuri mult aşteptate pentru a corecta complet actuala depistare.

Imediat după acest Eveniment Cosmic, membrii Mişcării de Rezistenţă, care sunt oameni pozitivi din armată, guvern, sistemul bancar şi alte instituţii ale puterii şi controlului din multe naţiuni, vor trece la acţiune. Ei vor aresta elita globală conducătoare şi acoliţii lor pentru crimele împotriva umanităţii şi planetei. Cobra a spus că între 30.000 şi 40.000 criminali vor fi arestaţi.

Întreaga noastră paradigmă de secretism, miniciuni şi adevăruri truncheate este pe cale să fie spulberată!


După arestările în masă ale elitei globale, când vine momentul judecării lor imediate, aceşti criminali vor confesa deschis tot ce vor dori să fie uitat de către oameni. Întreaga lume va avea de-a face cu cine au fost ticăloşii care au fost responsabili pentru suferinţa umanităţii după genocid, război, foamete, boală, sclavizare a banilor, nesfârşită luptă pentru supravieţuire, distrugere a Naturii şi aşa mai departe.

Re-setarea sistemului financiar va fi implementată imediat, în plus fondurile de prosperitate şi trusturile din toată lumea care se ridică la valori de triliarde de dolari vor fi eliberate pentru binele fiecăruia şi tuturor de pe planeta Terra. Media principală va servi pentru reeducarea populaţiei lumii despre adevărata istorie a lumii până în prezent.

Bradley, dacă vrei să ai o ureche "la pământ" recomand să verifici blog-ul lui Cobra pentru actualizări: http://2012portal.blogspot.com

Crearea Satului de Domuri Katrina


Bradley, care sunt planurile tale după ce Mişcarea de Rezistenţă deschide închisorile? Acum este timpul să te pregăteşti pentru un nou început.

Aş dori să îţi ofer prilejul să devii co-creator al Satului de Domuri Katrina. Va fi localizat aproape de Muntele Shasta, în California de Nord.

De mulţi ani am dezvoltat o viziune în pregătirea pentru schimbările ce vor să vină. Mă gândesc că crearea de noi locuinţe este lucrul cel mai important de făcut în viitorul apropiat.

Visul meu pe termen lung a fost construirea unui model de sat de domuri de-sine-suficient, împreună cu patru tineri care co-învăţăcei. Vom trăi într-un mod nou pe Terra ca îndrumători şi cartografi pentru fraţii noştri şi surorile noastre. Aceste domuri mici sunt uşor, repede şi necostisitor de construit şi sunt destinate să se propage departe şi amplu. Oricine care doreşte ar bine să-şi dea ocazia să construiască pentru sine un loc de locuit confortabil. Modelul de dom numit "Moon Cocoon", care se poate vedea pe www.calearth.org.

Anul trecut am scris o scrisoare Preşedintelui Obama cu privire la arestările în masă ale forţelor întunericului ce vor veni. Am oferit ca alternativă celor ce vor fi închişi să accepte ca un membru dintre cei închişi ca asistent personal. Această persoană ar trăi ca egal cu noi cei cinci co-învăţăcei şi va avea o şansă să contribuie cu darurile şi talentele sale la acest proiect comunitar.

Mulţi dintre aceşti criminali care au ţinut umanitatea legată vor recunoaşte că suntem acum într-o nouă eră şi ei vor căuta propria lor achitare prin a ajuta la construcţia unei lumi de conţtienţă mai înaltă. Mulţi vor veni voluntari şi vor cere iertarea pentru că au lucrat împotriva binelui umanităţii.

Nu am experienţă cu psihopaţii. Grupul nostru ar avea nevoie să angajeze un consilier pentru controlarea situaţiilor de conflict. Acest nou serviciu ca "Asistent Personal Lucrător în Lumină" ar oferii cabalei întunericului o ocazie minunată să dea înapoi societăţii. În alte cuvinte, un lider criminal al vechii lumi 3D ar avea şansa să aleagă între închisoare sau să servească într-o comunitate a Lucrătorilor în Lumină/Indigo.

În schimb ne-am aştepta să primim fonduri pentru satul de domuri. Am cerut preşedintelui să stabilească un Fond "Lucrătorii în Lumină din America" pentru reabilitarea şi integrarea membrilor arestaţi ai cabalei întunericului.

Ca lucrător în reţeaua Internet ştiu de mulţi prieteni Lucrători în Lumină care sunt gata să manifeste noua lume cu proiecte de împuternicire de sine şi împuternicirea altora. Mulţi vor fi doritori să preia un membru al cabalei întunericului pentru reabilitare în schimbul fondurilor pentru proiectele lor.

Pedepsirea acestor criminali va avea ca efect să continuăm să stăm în acele fluxuri de gânduri de vibraţie joasă. Avem nevoie să ne mutăm înainte şi mai sus. Avem nevoie să acceptăm aceste suflete întunecate şi să le arătăm calea înapoi către casă. Şi ei sunt victime ale acestei lumi care ne-a sclavizat pe toţi şi ne-a deconectat de la Creator.

Ce părere ai Bradley? Te rog să cântăreşti dacă te-ar interesa co-crearea Satului de Domuri Katrina. De la teoria spirituală la practica spirituală; de la gândirea în 5D la acţiunea în 5D. În acest nou proces de învăţare inimile noastre ne arată calea.

Concluzie

Mulţumesc, Bradley Manning, pentru actele tale eroice de serviciu pentru eliberarea familiei umane.

Sunt foarte mândră de tine, preţios ce eşti! (smile)

Fii bine şi bucură-te - pentru că victoria Luminii este aproape!
Cu binecuvântări, Karin Lacy Lucrător în Lumină al Americii

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu