După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140108

Cobra şi Alexandra Meadors - 7 ianuarie 2014


Alexandra: O bună după-amiază tuturor. Astăzi este 7 ianuarie 2014. Numele meu este Alexandra Meadors de la www.galacticconnection.com şi am cu mine pe invitatul meu cu regularitatea obişnuită, Cobra, să pornim noul an, 2014, cu ceva informaţie foarte bună. Avem de acoperit multe subiecte astăzi. În primul rând aş vrea să recapitulăm din 2013. A fost un an uimitor. Este numit anul şarpelui când ne lepădăm cu adevărat vechea piele. Am început cu intervenţie militară în Mali, meteorul care a explodat în Rusia în februarie. Hugo Chavez a trecut în lumea cealaltă în martie. Toţi ştim despre Snowden care a făcut publice o tonă de documente secrete ale NSA în iunie. Lovitura egipteană din iulir care potrivit lui Cobra a fost foarte reuşită. Tensiuni în Gibraltar în august. Şi aşa mai departe. Atacul presupus terorist din Nairobi în centrul comercial, din septembrie, închiderea guvernului SUA din octombrie, dezastrul provocat de typhoon-ul din Filipine, în noiembrie, cu înţelegerea cu Iranul asupra problemelor nucleare în acelaşi timp, care a fost minunată şi falsul funeral al lui Mandela în decembrie. Cobra, cu toate astea spuse aş dori să ştiu cum percepi diferenţa dintre 2013 şi ce gândeşti că ne aşteaptă pentru 2014, anul acesta este numit anul "Calului Verde" (zodiacul chinezesc - N.T.).


Cobra: În realitate, cei care sunt senzitivi la energii pot deja să simtă schimbarea care s-a petrecut exact pe 1 ianuarie 2014. Aş dori să spun că acest an va fi cunoscut cu siguranţă pentru micşorarea influenţei Archonilor şi posibil timpul penetrării pe care o aşteptăm cu toţii.

Alexandra: Bine. E un bun început. Am vrut să mă întorc la un interviu cu Alfred. Au fost câteva comentarii pe care le-ai făcut şi aş vrea să te întreb. Unul dintre ele a fost, vorbeai despre cum majoritatea consecinţelor invaziei din Congo au fost eliminate. Ai putea explica echipei de la sol cum se dezvăluie aceasta de la sine. Cum putem noi să vedem multe consecinţe?

Cobra: În fapt, fără invazia din COngo, planeta aceasta ar fi fost eliberată cu mult timp în urmă. Scopul invaziei din Congo a fost să întârzie eliberarea cât de mult posibil. Majoritatea acestor consecinţe au fost acum înlăturate. Câteva din aceste elemente critice încă ameninţă şi când acestea dunt rezolvate vom face un mare pas înainte către Eveniment.

Alexandra: Da şi asta vreau să te întreb - exsită vreo actualizare despre oprirea paşilor în Congo?? Poţi să ne spui ceva care să nu fie prea secret?

Cobra: Nu încă, nu în acest moment. Încă sunt ceva aspecte sensibile despre asta şi când va fi în siguranţă voi dezvălui aceste lucruri, dar nu înainte.

Alexandra: O.K. Ai menţionat şi că Rothschild-ii au format echipă cu Iezuiţii să infiltreze noul sistem financiar şi să îl deturneze. Ce exemple de activităţi în care rezistenţa contracarează aceste acţiuni ne poţi spune? Ceea ce întreabă lumea în mesaje este ce poţi dezvălui care să poată fi perceput într-o conştienţă 3D ?

Cobra: Vezi, problema este că majoritate acţiunilor au loc în culise. Există zero probe despre astea în fluxul principal de media şi aproape zero probe în media alternativă. Câteodată FUlford raportează câteva din aceste evenimente, dar este singurul.

Alexandra: OK. Ai spus că Biserica Catolică a fost creată în anul 325 A.D. de Constantin cel Mare care a fost un mare archon. Am crezut că archonii erau fiinţe eterice şi nu fiinţe fizice. Nu e corect?

Cobra: Sunt amândouă, fizice şi eterice. Majoritatea dintre ei au trebuit să părăsească planul fizic la jumătatea secolului XIX. A avut loc o operaţie foarte mare a Forţelor Luminii care la suprafaţă a fost revoluţia din martie din Europa. A fost concentrată în Europa. În acele vremuri Archonii erau în Europa. Ca o consecinţă a acesteia majoritatea archonilor a trebuit să părăsească planul fizic. Cei puţini care au rămas sunt foarte, foarte ascunşi şi nu sunt figuri publice.

Alexandra: Mulţumesc pentru această clarificare. Mereu m-am întrebat cum e treaba asta. Ai spus că este o inflitrare, în prezent, a Iezuiţilor în planul Forţelor Luminii, din cuvintele tale. Asta e ca o întâmplare zilnică în rezistenţă. Din ce punct începe infiltrarea asta să devină o chestiune a trecutului? Sau va opri măcar odată ce Evenimentul va decurge. Ca şi cum nu se va mai întâmpla niciodată?

Cobra: Să lămuresc lucrurile, agenţii iezuiţi nu se pot infiltra în Rezistenţă, dar pot infiltra Forţele Luminii de la suprafaţă pentru că nu sunt întotdeauna conştienţi. Acest lucru este la maxim acum. De asemenea, agenţii iezuiţi sunt foarte prezenţi în CIA, care a fost implicată în dez-informare în blog-urile alternative şi site-urile alternative. La momentul Evenimentului toţi aceşti agenţi vor fi fie arestaţi sau eliminaţi din poziţiile de putere. Nu vor mai avea nici un fel de influenţă.

Alexandra: OK. Bine, bun. Ai spus şi că atunci când băncile se redeschid după Eveniment "acele bănci care vor supravieţui vor adera la noul sistem financiar". Întrebarea mea este "acele bănci care supravieţuiesc", ce determină supravieţuirea lor?

Cobra: Toate băncile vor fi verificate în totalitate, bilanţurile şi conturile vor fi verificate cu legăturile lor cu Cabala. După ce toate acestea sunt înlăturate din conturile bancare, dacă au mai rămas ceva bani, băncile vor supravieţui. Dacă nu, vor fi falimentare, Băncile cu puternice legături cu Rezerva Federală vor fi falimentare pentru că familiile din spatele Rezervei Federale şi iezuiţii care sunt în spatele acestor familii, vor fi eliminaţi de la putere. Rezerva Federală a fost răspunzătoare - de fapt, Rezerva Federală a creat multă mizerie pe planetă în ultimii 100 de ani. E nevoie ca aceasta să se balanseze cumva. În acest proces majoritatea acestor bănci cu puternice legături la Rezerva Federală vor falimenta.

Alexandra: OK. Bine, astea sunt veşti bune. A venit timpul, nu-i aşa? Ai mai menţionat - acei care au mers mai departe de ce este tolerabil şi acceptabil în societăţile civilizate vor răspunde unor întrebări grele. Nu va fi o vânătoare de vrăjitoare, dar e nevoie de judecată corectă. Aceste judecăţi vor fi la nivel local sau se vor face în stilul Nuremberg aşa cum au fost acuzaţiile liderilor proeminenţi militari şi politici în Germania Nazistă? Vor fi ţinute în acest fel?

Cobra: Va fi un eveniment televizat global pentru membrii Cabalei. Pentru restul oamenilor va fi local.

Alexandra: Excelent. Tare. Ai mai menţionat despre primul contact oficial – vor fi zăriri individuale speciale şi contacte speciale între Pleiadeeni şi acei care sunt deschişi la aşa ceva, apoi ei vor ajunge la mass-media şi vor spune istoriile lor. Întrebarea mea la tine este: vor şti ei despre aceste contacte înainte de moment sau vor fi contacte instantaneee? Cum vor şti ei că se petrece contactul? Va fi conştient, subconştient, telepatic, sau cum?

Cobra: Va fi un proces gradual. Mai întâi va avea loc o mare educare a umanităţii de către mass-media care va începe la Eveniment - despre existenţa raselor de ET. Acei oameni care se oferă voluntari pentru primul contact vor fi selectaţi pentru primul contact înainte de primul contact oficial. Vorbesc despre experienţe individuale. Aceşti indivizi vor avea o aterizare fizică cu acele nave şi o interacţiune fizică cu acele fiinţe. Un salut şi o schimbare de energie de iubire. În prima fază aşa se ptrec lucrurile. Câţiva dintre aceşti indivizi vor fi lăsaţi cu un dar din partea Pleiadeenilor - care va fi dovadî fizică a existenţei lor şi a tehnologiilor lor avansate. Aceste fiinţe şi aceşti oameni care vor fi contactaţi vor merge la mass-media şi vor împărtăşi istoriile lor pentru a arăta probele.

Alexandra: Mai departe. Devine mereu mai interesant. Asta m-a surprins. Statele Unite a fost un proiect al Forţelor Luminii care a fost deturnat de Cabală. Când Cabala va fi înlăturată, O.N.U. va fi restructurată în aşa fel încât să permită să fie reprezentantul umanităţii. Întrebarea mea este: au infiltrat forţele lumini O.N.U. la acest moment şi dacă nu de ce nu îi desfiinţează?

Cobra: Sunt câţiva reprezentanţi ai Forţelor Luminii la N.U. şi au fost acolo de ceva timp lucrînd pentru momentul primului contact, conştient. Chiar acum este un proiect în desfăşurare de câteva zeci de ani.

Alexandra: OK. Ar fi mai multă treabă dacă i-ar desfiinţa.

Cobra: Nu e nevoie de desfiinţarea N.U.. E doar nevoie să fie restructurată. Majoritatea infrastructurilor vechi au nevoie doar de restructurare. Cabala înlăturată. Nu e nevoie să distrugem nimic ci doar să schimbăm într-un fel care să servească umanităţii şi nu Cabalei. Acesta e principalul lucru pe care avem nevoie să-l facem.

Alexandra: Bine spus. Nu e nevoie să curăţăm la blană şi să începem din nou.

Cobra: Nu, nu este necesar. Cel mai mult din acea re-setare va fi spirituală şi re-setare în perspectivă. Infrastructura fizică va fi schimbată gradual pentru că oamenii au nevoie de timp să se adapteze la schimbare.

Alexandra: OK. Ai menţionate că Forţele Luminii vor prelua controlul asupra mass-media - că aceasta este o parte foarte importantă pentru a ajuta tranziţia planetei prin Eveniment şi cum se modelează conştienţa umană într-un fel foarte efectiv. A fost un interviu cu Dan Rather care a fost publicat, nu ştiu precis când, dar a fost foarte la timp. Mi-a cam stat mintea pentru că venea cu informaţii surprinzătoare despre neliniştea şi frica reporterilor şi cum lucrează împotriva corporaţiei. E asta o indicaţie că lumina a infiltrat mass-media un pic în acest moment? (Da, da) Minunat. E bine. Ăsta e genul de lucruri pe care echipa de la sol vrea să le audă. SĂ vedem ceva probe evidente. Ai mai vorbit şi despre Frăţia Stelei Ai putea vorbi un pic mai mult de ce le păstrezi atâta stimă înaltă. Ai vorbit foarte frumos de ei ca de o facţiune a luminii foarte pozitivă.

Cobra: E simplu pentru că au atins un nivel foarte înalt de dezvoltare spirituală. Au mers mai departe de dualitatea în conştienţă. Sunt necoruptibili.

Alexandra: Uau, e minunat. Tare. Unde sunt ei localizaţi? Nu e nevoie să-mi spui foarte precis. Într-o anumită parte a lumii? Sau reţea?

Cobra: Nu – multe locuri de pe planetă.

Alexandra: OK, aşa m-am gândit şi eu. Ai vorbit despre motivul pentru care durează atât de mult să apară Evenimentul care este din cauză că Forţele Luminii nu invadează, ei au nevoie să fie invitaţi. Ei au fost invitaţi. Mulţi dintre echipa de la sol se întreabă: de ce nu s-a făcut disponibil un contact conştient cu noi care suntem conştienţi de asta, dacă această invitaţie a fost prezentată. Este din cauză că am fi în pericol? De ce?

Cobra: OK. sunt multe motive pentru care nu s-a petrecut încă. Unul dintre ele a fost că nu a fost nicio invitaţie formală, iar acum s-a făcut o invitaţie formală pe multe căi de mai multe ori. Acum nu mai este un motiv pentru care nu s-a produs. Principalul sub-motiv pentru care Evenimentul nu are loc chiar acum este pentru că ar fi periculos pentru o anumită populaţie. Cabala are încă destulă putere să creeze daune serioase. Este nevoie ca această putere să fie redusă mai departe aşa că atunci când Evenimentul are loc nu va fi periculos pentru populaţia umană.

Alexandra: Deşi, practic, contactul este alt element potenţia al pericolului?

Cobra: Aş spune că, orice dovadă absolută, orice contact absolut în acest moment ar fi pfoarte periculos pentru persoana care a fost contactată şi cei dragi acesteia. Acesta este motivul principal pentru ziua de azi. Mai sunt şi alte motive, dar acesta este motivul principal.

Alexandra: Asta lămureşte lucrurile pentru multă lume. Ai menţionat despre carantină şi cum starea aceasta datează de aproximativ 25.000 de ani. Asta crează ceva confuzie. Nu mi-e clar cu ce era în urmă cu 400.000 de ani. Am crezut că eram sub un fel de carantină la acel punct. Când nu am fost sub carantina Imperiului Draconian sau a Imperiului Orion?

Cobra: Controlul absolut a început acum 25.000 de ani, sau cu un ciclu cosmic în urmă. A existat un balans dinamic între Forţele Luminii şi Forţele Obscure. Ambele erau prezente la suprafaţa acestei planete. Dacă alegi lumina nu doreşti nici un fel de interferenţă din partea Forţelor Întunericului. Iniţial nu a fost o carantină. Acum este.

Alexandra: Ce ai spune celor câţiva care au menţionat că se simt ca şi cum ar fi făcut asta de câteva ori mai înainte? (Ce vrei să spui?) Ei spun că îşi amintesc cum că au fost în stadiul în care încearcă să elibereze umanitatea, în trecut.

Cobra: Ei bine, au fost încercări în trecut, ultima, acum 2.000 de ani, iar aceste încercări au eşuat.

Alexandra: OK. Cum s-au desfăşurat ultimii 25.000 de ani?

Cobra: Au fost doar câteva şi nici una nu a reuşit. Acum suntem la un moment când suntem pregătiţi pentru aceasta.

Alexandra: OK. Asta dă mai mult sens. Există ceva care ar putea opri eliberarea în aceste momente?

Cobra: Nu, Nu. Desigur pot exista tergiversări aşa cum le-am văzut cu toţii. A fost plănuită pentru anul 2.000, apoi a fost plănuită pentru 2012. Acum suntem în 2014 şi încă nu a avut loc. Există o posibilitate de tergiversare. Nimic nu o poate opri. Nici o forţă în Univers nu poate opri aceasta.

Alexandra: Ai spus şi despre o poartă-stelară, fereastra de timp care e deschisă din 1975 până în 2025. Ai spus "Transformarea e nevoie să fie completă". Poţi clarifica ce înseamnă transformarea? Evenemientul în sine, sau plena desfăşurare şi curăţare a planetei şi vindecarea umanităţii, etc.

Cobra: Întreaga transformare inclusiv The Event şi purificare şi vindecare umanităţii e nevoie să se întâmple înainte de finalul lui 2025.

Alexandra: Uau..., deci avem 11 ani. Dumnezeul meu! Ok. Ai mai menţionat şi că atunci când masa critică este atinsă - cu meditările în masă vom fi în sfârşit atins momentul Evenimentului. Se simte ceva mai mare succes cu statisticile masei critice pe care le observi acum la meditări?

Cobra: De fiecare dată când atingem masa critică în activare facem un salt cuantic şi un mare pas înainte. (Minunat!) Chiar când nu atingem masa critică, durează ceva mai mult. Putem scurta aceşti timpi către Eveniment prin participarea în activările portalurilor. Şi în special, dacă mai mulţi oameni ar face meditarea săptămânală de eliberare asta ar fi foarte bine. Nu e multă lume care face aceasta. Nu suntem nici măcar pe aproape de masa critică.

Alexandra: Ascultătorii au auzit asta. Meditările sunt programate riguros şi sunt sincronizate pe site-ul lui Cobra. Cobra, ai vorbit despre consilieri, profesori şi intructori - care nu ar fi activi, dar care pe fundal asistă oamenii Forţelor Luminii, corect? (Ce vrei să spui?) Ai menţionat într-una din transcrierile care le-am citit că: Forţele Luminii nu vor apărea în faţă - vor fi consilieri, profesori şi instructori şi nu vor avea un rol activ la început. Este posibil ca acei dintre noi din echipa de la sol să fie parte a acestei facţiuni a Forţelor Luminii sau suntem o facţiune a Forţelor Luminii fărăr să realizăm?

Cobra: Vorbeam despre Mişcarea de Rezistenţă - după Eveniment, Mişcarea de Rezistenţă nu ăşi va face apariţia în public. Nu vor apărea la TV să înceapă să prezinte lucrurile. Vor contacta anumiţi indivizi cheie, le vor prezenta documente de evidenţă, iar apoi aceşti oameni vor merge la TV şi vor începe să explice lucrurile.

Alexandra: OK sunt deschisă. (Da, foarte probabil vei fi contactată.) Bine. Ai vorbit despre un flash de energie care a început un proces de purificare pe 25 mai 1975. A adus conştienţă la suprafaţa planetei despre Cabală. Corect? (Da.) Ce atribui acestei realizări, la conştienţa de la suprafaţă pentru 2013? Câte mari lucruri au fost privitoare la creşterea conştienţei pe planetă?

Cobra: Primul este Snowden şi revelaţiile sale care au crescut conştienţa maselor umanităţii că ceva nu este în regulă, aparte de sistemul financiar. Lumea a devenit conştientă de supravegherea de masă. Acesta este un lucru foarte bun. (Excelent!) Al doilea lucru care s-a petrecut este eliminarea Frăţiei Musulmane din Egipt. Aceast a fost, de fapt, o repetiţie pentru Eveniment.

Alexandra: Asta a fost enormă - nemaipomenit. Simţi că toată treaba asta care se desfăşoară cu Siria şi Iran, atâtea schimbări în Orientul Estic, asta a fost pornită în repetate rânduri, iar după tine acel război a fost dejucat de câteva ori de facţiunile Luminii. E adevărat că băieţii şi fetele de pe câmpul de luptă aveau arme care nu funcţionau câteodată? Veneau la bază şi funcţionau. Mergeau înapoi pe câmpul de luptă şi nu mai funcţionau. E corect?

Cobra: Au fost câteva incidenţe unde s-a întâmplat aşa.

Alexandra: Nu a fost pe tot cuprinsul ţării, dar în anumite locuri. A fost ca să conştientizeze armata?

Cobra: A fost ca să aducă conştienţă şi să oprească uciderile cât mai mult posibil.

Alexandra: Da, a fost dat. Ai vorbit cu mine şi despre exploziile nucleare şi cum Forţele Luminii au redus asta practic la zero. Am primit întrebări de la oameni care întreabă "De ce a funcţionat bomba nucleară în afara coastei de est a SUA". Poţi să aduci o clarificare?

Cobra: Nu mă refeream la teste nucleare sau diverse explozii nucleare. Spuneam că nu vor exista victime umane din explozii nucleare. Sunt teste militare ale echipamentelor nucleare care au loc peste tot pe planetă. Nu multe, dar se petrec încă.

Alexandra: OK, asta clarifică. Oamenii spun "am crezut că s-a rezolvat, am crezut că s-a oprit complet". Aparent ceva a venit din Rusia, privitor iarăşi la dezastrul Japonez.

Cobra: Sunt ameninţări goale şi nu vor avea loc.

Alexandra: OK. Oamenii scriu mult despre asta. Ai ceva ce ai dori să spui despre acest incredibil război al fricii care se desfăşoară acolo? Radiaţii ridicate, care, se presupune că au fost dovedite ştiinţific cu probe. Ai putea pune lumină în această chestiune?

Cobra: Am verificat web-site-ul şi aceste lucruri datează din 2011. Există multe ştiri fabricate cu date false şi din sursele de încredere există creşteri zero în California şi creşteri zero în Japonia cu excepţia împrejurimilor Fukushima.

Alexandra: Mulţumesc - aveam nevoie să auzim asta. Oamenii spun că anumite lucruri pe care le spui vin în conflict direct sau contradicţie cu lucruri pe care le spune Benjamin Fulford - în special despre Vatican. El spune "shimbă cârma cu adevărat. Sunt mai conştienţi de umani, etc." şi tu spui că este o tactică Iezuită, că vor doar să facă pe "băieţii buni" şi să "îmbarce" pe toată lumea pentru a aduce ceva cu ET falşi. Ce se petrece de fapt, cu adevărat, la acest moment cu Vaticanul şi noul Papă?

Cobra: Ţi-am mai spus deja, este un Papă Ieuzuit şi promovează agenda iezuită. Ce se întâmplă în principal, chiar acum, este că Iezuiţii încearcă să pirateze sistemul financiar şi să promoveze agenda lor de supravieţuire a Evenimentului. Sunt maeştrii manipulatori. Aparent, Fulford îi crede până la un anumit punct. Are surse de informaţii foarte bune, câteva dintre ele, dar nu poate să spună care este bună şi care nu.

Alexandra: Aceasta este cheia astăzi - discernământul - nu-i aşa?

Cobra: Da. Are cţteva surse foarte bune.

Alexandra: Da, are. Te rog să-mi explici - Anul 2013 mi-a pus mintea în loc. E un orăşel numit BB Arkansas - oficiali ai vieţii sălbatice au declarat că peste 18 milioane de păsări negre au căzut moarte împrăştiate pe o arie de o milă, la miezul nopţii, chiar când bătea de Noul An. Aparent asta s-a petrecut timp de 4 ani la rând în aceeaşi locaţie - noaptea dintre ani. Care este suspiciunea ta? Despre ce e vorba?

Cobra: Aş avea nevoie să verific istoria înainte să-ţi dau un răspuns. (Ok.) – trimite-mi un link credibil cu istoria asta.

Alexandra: O să-ţi trimit. Ca să ştie toată lumea - oamenii întreabă: trimiţi aceste întrebări lui CObra din timp? În nici un caz. Nici vorbă. Cobra spune-le şi tu. Niciodată nu trimit aceste întrebări înaite. Iată o informaţie interesantă. Un tip care a început să privească date despre timp pe pământ. Spune că toate datele orbitale planetare sunt deviate cu 13.5 zile. Arată ştiinţific cu ajutorul software-ului cu care compilează datele. A preluat date de la NASA şi a observat că nu cadrează - nu a funcţionat cum s-a aşteptat. A început prin a fi 5 zile defazaj. Într-o perioadă de 6 luni s-a mişcat din 5,5 la 13,5 zile defazaj. I s-a sugerat că conştienţa globală şi frecvenţa planetară cresc viteza şi vibraţia devine mai rapidă. Ce părere ai?

Cobra: Este doar o speculaţie. Dacă asta s-ar fi întâmplat cu adevărat am fi băgat-o de seamă. SUnt modalităâi simple să ne putem da seama - ca fazele lunii. Dacă ar fi fost o asemenea diferenţă de timp, oamenii ar fi observat-o.

Alexandra: Da. Au fost câteva bucăţele în articolele lui Fulford care aş vrea să le rechem, cum au făcut şi alţi oameni. A menţionat acea iertare a datoriilor care a fost esenţială pentru ţările în reconstrucţie. A spus că Cabala a fost de acord. Tu eşti de acord?

Cobra: Au fost ceva negocieri şi anumite facţiuni ale Cabalei au fost de acord teoretic cu iertarea datoriilor. Asta a fost o tactică de negociere şi precum vezi iertarea datoriilor nu a avut loc încă.

Alexandra: Ok. Nu ai încredere în asta.

Cobra: Nu, e o tactică de negociere. Eu n-aş avea încredere în aşa ceva. Până când nu văd ca s-a petrecut. Din informaţiile pe care le am, iertarea datoriilor va avea loc la Eveniment ca parte a re-setării financiare declanşată şi întărită de Forţele Luminii la suprafaţa planetei când Alianţa Estică va forţa băncile să intre în faliment pentru că ei ar dori să încaseze titlurile de valoare. Vor fi forţate să intre în faliment pentru sumele astronomice care sunt înscrise pe acele titluri de valoare. Asta nu este, desigur, ce spune Cabala: bineînţeles că vă vom plăti banii. Asta e invers.

Alexandra: S-a mişcat ceva cu adevărat în Cabală. Ai mai spus ceva despre comerţul intra-galactic care ar fi următorul pas. Cum ar funcţiona asta? CUm vedem comerţul inter-galactic în desfăşurare după Eveniment?

Cobra: Asta va veni după primul contact. În primul rând, e nevoie ca planeta să devină un mebru deplin al Confederaţiei Galactice. Va avea loc în inter-schimb cultural şi un schimb de valori peste tot în galaxie. Va fi un proces natural.

Alexandra: Ok. Ai citit, probabil, partea asta despre noua republică dacă îţi aminteşti ultimul articol pe care l-a postat. A fost semnat în existenţă şi adevăr când băieţii mari au avut dinarul făcut. A trebuit să semneze un ordin de restricţionare şi să jure loialitate noii Republici a Statelor Unite. Majoritatea au fost oameni care au fost eroii anonimi din forţele armate şi agenţiile americane. Eşti de acord cu asta?

Cobra: Nu sunt de acor în totalitate. Sunt surse care fac dez-informare despre acest proces.

Alexandra: Ok. A menţionat că noua valută va avea acoperire în metale. E acelaşi lucru cu acoperirea în aur?

Cobra: Nu e numai aur, sunt metale preţioase - care includ şi altele, argint, platină, paladiu, împreună cu aurul.

Alexandra: Voriam să mă asigur că am clarificat şi asta. A menţionat chiar după 1 ianuarie, că re-setarea se petrece undeva în februarie. Ce s-a întâmplat pe 1 ianuarie ca să fie aşa de pozitiv?

Cobra: A avut loc o anumită fază a unei operaţiuni a Lumini care s-a completat. (Minunat!) Această operaţiune are 3 faze. A doua fază s-a completat astăzi (7 ianuarie 2014) şi ce-a de-a treia se va completa în aproximativ 2 săptămâni.

Alexandra: Asta e fantastic, Cobra. A fost referitor la finanţe, fizic, armată?

Cobra: Nu pot să spun. Anumite schimbări se vor petrece ca o consecinţă a acesteia.

Alexandra: Grozav. Mulţumesc. El mai face şi afirmaţia potrivit căreia Cabala a pactat o înţelegere - această înţelegere este să permită R.V. (re-valorizarea - N.T.), re-setarea globală şi toate schimbările care vor surveni de acuma, inclusiv pachetele F.P. (fondurile de prosperitate - N.T.). Da, toate vin la lumină şi pentru următoarele două luni totul este permis să se mişte înainte. Ce părere ai despre această declaraţie?

Cobra: Felul în care ideea este prezentată nu se bazează pe realitate. Re-evaluarea nu este elementul cheie aici, re-setarea este. (Are logică.) Felul în care se prezintă nu e bazat pe realitate.

Alexandra: Aste pus atâta accentpe R.V. şi pe dinar. Este chiar o operaţiune a CIA?

Cobra: Da.

Alexandra: Chiar acum - (Da.), uau, asta e foarte rău.

Cobra: E o tactică de distragere - oamenii pun prea multă energie în asta.

Alexandra: Da, e adevărat. Am fost şi eu în asta. Îţi încetineşte viaţa cu adevărat. Aştepţi să soseacă un pachet. Aştepţi sosirea banilor.

Cobra: O să încerc în alt fel: Nu vor fi pachete care să sosească înainte de Eveniment. Nu e o idee înţeleaptă. Nu conta pe asta.

Alexandra: Pot să merg pe ideea asta. La sfârşitul anilor 90' când programele de prosperitate mergeau la braţ cu Kadowskz şi Clyde am văzut nenumăraţi oameni care şi-au pierdut casa şi sănătatea, şi-au pierdut maşina, serviciul, au devenit atât de obsedaţi cu aşteptarea pachetelor care să sosească.

Cobra: Da, ştiu de asta. Toate programele de prosperitate care au avut bază Cabala încă funcţionează. Vor face asta până în ultimul moment să păstreze controlul asupra sistemului financiar până la re-setarea programului computerului care rulează sistemul financiar. Nu aştept nici o emisiune financiară către mase înainte de Eveniment. Doar dacă, cumva, are loc ceva neaşteptat, dar nu văd cazul. Nu aş conta pe asta.

Alexandra: AI fost foarte consistent pe ideea asta. La bază, schimbarea financiară nu va avea loc până după Eveniment.

Cobra: La eveniment - odată cu Evenimentul însuşi.

Alexandra: Tare - Ai menţionat că sunt nişte familii regale diferite din China care sunt implicate în asta. Unele sunt ale Luminii altele nu sunt foarte mult ale Luminii. Fulford a spus că cumpără dinari de la americani ca parte a R.V. ca o cale de a stimula economia noastră. Eşti de acord?

Cobra: Aş spune, mai degrabă că Chinezii cumpără aur cât mai mult posibil pentru că ei ştiu ce vine.

Alexandra: Şi gata... asta e tot?

Cobra: Asta e. E destul.

Alexandra: Mulţi oameni vorbesc de Statele Unite din 1871, despre actul prin care SUA devine o corporaţie. Mulţi oameni se referă la faptul că trebuie să recuperăm constituţia. Am vorbit despre aducerea unui nou sistem politic care este "pentru oameni, din oameni şi cu oamenii". Eşti sau nu de acord, nu ar fi nevoie, mai întâi să ne întoarcem la Declaraţia de Independenţă mai mult a Republicii decât la Constituţie?

Cobra: Sunt relaţionate. E un proces gradual. Oamenii au nevoie să treacă prin toate fazele.

Alexandra: Hmmmm. Constituţia a fost piratată, practic, pentru că puteau să aibă o reuniune a comisiei şi au putut vota ca asta să nu se întâmple. E multă vâlvă pe tema că Rezerva Federală ar avea carta închisă. Semnarea Rezervei Federale a fost trecută cu vederea în vacanţa de Crăciun. E adevărat că Rezerva Federală a fost abolită pe 23 decembrie 2013?

Cobra: Practic, nu. Chiar dacă a expirat, carta poate fi reînnoită şi este exact ceea ce s-a petrecut.

Alexandra: Doresc ca lumea să fie conştientă de asta. E conform Constituţiei. Corect? (Da.) Este un pact corporativ. Nu este pentru cel mai bun interes al nostru, prieteni. El a mai spus că oamenii demisionează din birouri şi fără îndoială vor fi acţionaţi în justiţie pentru manevre şi sabotaj unele din achiziţiile de 32/dolar/oră. Se presupune că sunt aresturi şi condamnări care au loc pentru asta. E adevărat?

Cobra: Da, e adevărat.

Alexandra: Da, oh Doamne. Asta e ceva care va apărea şi la ştiri?

Cobra: A fost în ştiri - în media alternativă.

Alexandra: Vorbesc mai mult despre oamenii care ajung să fie urmăriţi juridic şi demisionează din posturile lor. Va fi asta evident pentru noi?

Cobra: Sunt ceva arestări efectuate la nivelul mediu de conducere. Nu este peştele cel mare, încă.

Alexandra: Ok. Ben FUlford a mai spus că a fost o mare operaţie de aburi. Eşti de acord cu asta. (Referitor la?) Se referă la - că au fost înscenări. Mulţi deţinători de fotoliu în congres şi înalţi politicieni deţinători de note de primire în custodie în IQD (Noul Iraqi Dinar - N.T.) pentru a le păstra în siguranţă - la diferite rate de schimb aşteptat - care au fost substanţial sub rata zvonului, sub 32/rată - aceloraşi oameni li s-a permis să le convertească din SKR (Safe Keeping Receipt - Notă de Primire în Custodie - N.T.) la rate de schimb garantate. În acelaşi timp li s-a permis 10% din rata GFR (?). Li s-a permis cu promisiunea clară că aceşti efectiv în bani nu va fi folosit pentru a achiziţiona alte IQD-uri. SUntem avertizaţi acum că mulţi au violat acest acord. Se spune că sunt mii. Aşa au reuşit să-i facă să demisioneze şi să fie acuzaţi.

Cobra: O să explic în felul următor: când toată povestea despre dinar va ieşi la suprafaţă - toată povestea, care e masivă - va fi un şoc pentru mulţi oameni. (Doamne!) Aş spune să staţi deoparte de chestiunea asta. Nu aşa se fac lucrurile.

Alexandra: Ok. Eşti de acord că fraţii noştri din afara lumii noastre şi surorile au deviat mulţi asteroizi care veneau şi comete pentru a preveni daune ale acestei lumi?

Cobra: Da, sunt de acord.

Alexandra: Bine. Eşti de acord că guvernul federal a "rămas fără fonduri cu care să plătească pensionarii militari" cum că nu ar mai primi pensiile cam de pe 28.

Cobra: Banii au fost canalizaţi către Cabală - au nevoie de mai mulţi bani să supravieţuiască şi să păstreze matricea în funcţiune.

Alexandra: Ok. Este cu adevărat un caz sau o să poată să-şi primească pensiile sau este propagandă să bage frica în oameni şi să intre în panică?

Cobra: Este o posibilitate ca situaţia aceasta să revină la normalitate. Există o tensiune crescută şi prezenţă crescută, presiune pe tot câmpul financiar. Este un efect secundar al presiunii.

Alexandra: Sper că asta va merge bine pentru veteranii noştri. Papa Francisco a ieşit în presă şi a declarat că vor începe să dea ordinuri femeilor să fie cardinali, episcopi şi preoţi. A - crezi că e adevărat? B - E o altă tactică să ofere un sentiment pozitiv ca răspuns din partea publicului despre Vatican?

Cobra: Vaticanul a considerat acest lucru ca o posibilitate de multă vreme. Vom vedea ce se va întâmpla. Asta nu schimbă strategia lor de bază. Strategia Iezuiţilor este cea pe care am explicat-o de atâtea ori.

Alexandra: Eşti la curent cu Jamal al Jamal? Ministrul de externe palestinian? (nu chiar...) A încercat să deschidă un safe în casa sa - luna trecută şi a fost aruncat în aer cu tot cu safe. Era ambasador, dacă nu ai auzit de el, probabil nu şti ce s-a petrecut. Eram curioasă dacă ai auzit ceva. E interesant. Există o informaţie care zboară prin prejur - că a fost lansat plutoniu să lovească Saturn. Eşti de acord?

Cobra: A fost o parte a unui program spaţial secret. S-au făcut ceva experimente. Şi câteva lansări către Jupiter. Aceste fapte nu mai sunt permise.

Alexandra: Bun. De ce Saturn? Pentru că aceasta este planeta responsabilităţii şi ţelurilor şi învăţăturilor şi afectează oamenii la nivel emoţional? De ce ar face Cabala aşa ceva?

Cobra: Au făcut asta cu toate planetele majore din Sistemul Solar, nu numai cu Saturn.

Alexandra: Deci eram doar într-o Plăcuţă Petri (pentru analize de laborator - N.T.) să vedem cum reacţionăm la asta?

Cobra: Umanitatea nu va tolera aşa ceva. Au vrut să înţeleagă mai bine cum se comportă materia în circumstanţe extreme.

Alexandra: Eşti de acord (şi asta zboară prin prejur) - eşti de acord că sunt Reptilieni, Gri şi Zeta Reticuli? Mai sunt Zeta Reticuli încă o problemă, încp sunt consideraţi parte din facţiunea întunecată?

Cobra: Nu ami sunt o problemă. Au trecut de partea Luminii. Au fost instruiţi de Confederaţia Galactică. În prezent susţin activ eliberarea planetei.

Alexandra: Interesant. Ei spun că multe din aceste rase aliene au fost aservite reptilienilor - sunt un fel de tipuri care joacă propriile jocuri - sunt dispuşi să ofere informaţii şi să lucreze cu facţiunile Luminii pentru ca reptilienii să fie aduşi la înţelegere pentru ca ei să poată fi puşi pe un nivel mai înalt al ierarhiei.

Cobra: Nu, asta nu are de-a face cu ierarhia. Aceasta este o cooperare conştientă a Universului. După ce Zeta Reticuli au primit vindecare emoţională - au început să coopereze activ şi să ajute confederaţia.

Alexandra: Astea sunt veşti bune. Ai vorbit de multe ori că nu li se mai permite răpirea de umani. E corect?

Cobra: Acest lucru nu se va mai întâmpla.

Alexandra: De ce sunt oameni care încă trăiesc şi simt răpiri?

Cobra: Sunt câteva cazuri izolate după februarie al anului trecut. Au fost ecouri remanente ale acelei tehnologii prezente într-un anume fel. Eu nu am auzit de nici un caz care să aibă loc după februarie anul trecut.

Alexandra : Ok. Februarie din 2013.

Cobra: Da. Februarie, 2013.

Alexandra: Vreau să-şi citesc asta: "dintr-uo fiinţă mai înaltă a involuat singur din lucruri materiale, ca un fel de cădere din evoluţia mai înaltă. Respectiv la acestea, conceptul evoluţiei lui Darwin, despre om, care a evoluat din maimuţă a fost pe dos faţă de realitate căci omenirea, de fapt, a ridicat maimuţele la nivel de fiinţe mai înalte, că evoluţia a venit de sus când forţe mai înalte au intrat în materie, s-au jucat cu materia şi au implicat materia să devină parte din facerea omului superior. Creaţia materială nu a evoluat să creeze o conştienţă mai înaltă, dar invers, conştienţa a intrat în energia materială pentru a-i da acea formă şi viaţă." Ce părere ai?

Cobra: SUnt de acord cu cea mai amre parte.

Alexandra: Mi s-a părut foarte profund şi interesant. S-a spus şi că numai 1% din documentele lui Snowden au fost publicate. De ce numai atât?

Cobra: Sunt multe motive. Unul dintre motivele principale este că e un volum enorm de date. Un volum de date care se proceseazî manual. Majoritatea datelor nu sunt interesante. În al doilea rând, anumite documente sunt atât de sensibile că nu se vor putea publica deocamdată. Nu-ţi fă griji. Vor veni mai multe.

Alexandra: Ok. Mi-a plăcut ce ai spus. Există un avertisment din Rusia - avertizează familiile din SUA despre un impact eminent al unui asteroid în Oceanul Atlantic. Poţi să vorbeşti despre asta? E adevărat?

Cobra: Nu. A fost un asteroid prăbuşit în ocean în ziua de anul nou, în Atlantic. A fost un obiect foarte mic. Nu a fost pericol.

Alexandra: Avem ceva griji despre căderea lui Ison?

Cobra: Absolut zero. Acea cometă s-a dezintegrat complet şi absolut în nimic. Nu mai există. Nimic.

Alexandra: Nici o cădere? (Nu!) Ce crezi despre virusul "quan-o-rito"? A fost furat, după cum se suspectează, din Laboratorul Naţional Galveston. Acum toată vâlva despre oameni care au boli misterioase şi mor. Mă întrebam ce gândeşti despre asta?

Cobra: Asta s-a întâmplat de câteva ori în ultimele decade. Viruşi furaţi. Există multe experimente genetice cu viruşi. Sunt create boli. Şi asta permanent. Nimic periculos nu va ieşi din asta. Va fi prevenit.

Alexandra: Am vrut să vorbim şi despre dârele chimice (chemtrails) care au fost extrem de puţine în ultima vreme. Am văzut 4 sau 5 zile fără multe dâre chimice. Am avut un gând, ieri, şi am vrut să ştiu ce părere ai. Este o parte a Californiei de Sud unde conduci către un bazin şi e incredibil de ceţos. E la poalele munţilor, ceaţa vine dinspre ocean şi este prinsă acolo. E cam tot timpul anului. A trebuit să merg pe acolo şi a fost prima dată când am văzut şi m-a impresionat. Am avut revelaţia că nu numai dârele chimice sunt curăţate ci şi perioada de curăţare a cerului, eliminarea smog-ului (fum şi ceaţă - N.T.) excesul de metale care plutesc prin jur. E adevărat?

Cobra: Da, este exact ce se întâmplă.

Alexandra: Am avut un "Aaa" enorm când am văzut asta. Nu numai că scapă de dârele chimice, dar curăţă şi aerul. Aş dori ca oameni să gândească despre dârele chimice alt fel. Există mai multe informaţii care mi-au ajuns pe birou. Există trupe ruseşti, chinezeşti şi germane pe solul Statelor Unite şi plănuiesc să meargă la D.C. (District of Columbia - Washington N.T.) să facă arestări. E adevărat?

Cobra: Nu pot să răspund la întrebarea asta.

Alexandra: Ok. Mai spun şi că aresenalele nucleare din Orientul Mijlociu nu funcţionează. Nu funcţionează deloc. Eşti de acord cu asta?

Cobra: Nu funcţionează în anumite condiţii. Există o cale prin care Forţele Luminii pot bloca armele nucleare să rănească persoane umane.

Alexandra: Şi, Cobra, ai vorbit de adunarea actualilor şi ex-preşedinţilor din Africa. Unul dintre lucrurile interesante, când am pus toate astea împreună, a fost să văd cantitatea de acţiuni petrecute pe parcursul lui 2013 în Africa. Este acest loc o zonă chiar mai fierbinte decât Orientul-Mijlociu? E un punct de cotitură mai important decât Orientul-Mijlociu?

Cobra: Nu aş spune asta. Este doar un ounct de importanţă strategică pentru Forţele Luminii şi pentru Cabală.

Alexandra: Mai spun şi că de la miezul nopţii toţi dolarii vor deveni invalizi. Ei spun să nu ne panicăm şi bla, bla, bla. Asta a zburat peste tot. Ce simţi tu despre dolarul US? Au fost o mulţime de, nu te panica, dar oamenii auzind că China cumpără tot aurul şi acum nu mai folosesc dolarul pentru nici un fel de comerţ. Unde ne aflăm cu dolarul acum? Au imprimat noua bancnotă de 100 de dolari.


Cobra: Nu este în interesul Forţelor Luminii să devalorizeze dolarul. La momentul Evenimentului ar putea apărea o mică devalorizare, dar nimic drastic. Există un plan al Illuminati să devalorizeze dolarul, dar nu vor reuşi.

Alexandra: Aş vrea să afirm, nu s-ar fi întâmplat acest lucru cu mult timp în urmă dacă Foreţele Luminii nu ar fi intervenit?

Cobra: Fără intervenţia Luminii, această planetă nu ar fi locuibilă în acest moment. (De acord.) Nimeni nu ar fi prezent aici.

Alexandra: Să mergem un pas mai departe - nu este faptul că avem un acoperiş deasupra capului şi avem o economie care încă se agită, nu este asta datorită galacticilor?

Cobra: Da, aceasta este posibil numai datorită multelor intervenţii ale Forţelor Luminii.

Alexandra: Restructuraţi felul în care gândiţi. Suntem foarte asistaţi. Eşti de acord că este prea mult investit în alte planete şi civilizaţii - au investit la fel de mult ca şi noi. Eşti de acord?

Cobra: Nu prea înţeleg întrebarea.

Alexandra: Pentru că Universul este bazat pe sunet şi suntem prea imaturi să avem armele pe care le avem deja, care sunt nucleare şi altele, faptul că am aruncat bomba în războiul II mondial - care a afectat multe multe civilizaţii şi rase în mod negativ. Nu este la fel de important pentru ei să ne ajute prin acest proces cum este pentru noi să supravieţuim?

Cobra: Vor ajuta umanitatea cu plăcere pentru că iubesc umanitatea. Vor dori să aibă oamenii ca întro familie mare şi fericită. Ei au atins această stare şi doresc ca să o împărtăşească cu noi. Asta e tot.

Alexandra: Nu are nimic de-a face cu supravieţuirea lor?

Cobra: Nu, ei au totul. Nu au nevoie de nimic de la noi.

Alexandra: Am citit în multe articole că pentru că ingredientul principal în tot Universul este sunetul şi că ce am făcut aici a impactat alte sisteme solare şi galaxii. Nu e cazul?

Cobra: Imposibil. Există o membrană tahiionică în jurul planetei care previne orice energie dăunătoare, inclusiv sunet să se propage peste aceasta. Deci umanitatea, sau Cabala nu pot afecta nimic peste această barieră.

Alexandra: Uau - Asta e una rpimordială pentru mine. În momentul aceasta ar mai fi ceva de adăugat la ce s-a spus? Pentru această săptămână? Orice?

Cobra: Aş spune simplu că sunt mulţi oameni care ar dori ca Evenimentul să se petreacă acum. Şi înţeleg acest lucru. Aş dori să le spun că Mişcarea de Rezistenţă este la curent cu condiţiile de la suprafaţa planetei. Mişcarea de Rezistenţă este la curent cu faptul că mulţi oamenii nu au condiţii bune. Că sunt mulţi omaeni care au nveoie de asistenţă chiar acum. Ştiu că declanşarea Evenimentul înainte de momentul optim ar cauza mai multe daune decât să rezolve probleme. Cabala ar face multe lucruri nebuneşti care nu sunt prevenite din timp.

Alexandra: Ai spus asta de multe, multe ori. (Da e adevărat.) E o linie atât de subţire în cât de agresive pot fi Forţele Luminii fără să şteargă părţi ale umanităţii.

Cobra: Este o situaţie de ostatici foarte delicată. Forţele de eliberare ar dori să elibereze ostaticii fără să-i omoare.

Alexandra: E aşa de lent, dar facem progrese şi tu simţi că facem progrese şi am început acest an cu un bang!, efectiv.

Cobra: Da, progrese mari. Câteva operaţiuni pe care le-am manţionat mai înainte care au fost foarte reuşite şi critice pentru avansul Foreţlor Luminii.

Alexandra: Asta e fantastic, Cobra. Ca de obicei, mulţumesc pentu toată informaţia. Spun oamenilor tot timpul, motivul pentru care depun multă muncă în ceea ce fac, credeţi-mă, e nevoie de foarte mult timp să adun întrebările pentru Cobra. Cum puteţi vedea, Cobra este un tip foarte serios, îi place să treacă direct la treabă. Nu, Cobra?

Cobra: Da - Vreau ca planeta asta să fie eliberată cât mai curând posibil. Asta este primordial pentru a mă ţine pe linia de plutire, acum.

Alexandra: Definitiv. Mulţumesc tuturor şi vă doresc un Nou An fericit. Nu uitaţi că noi suntem cei care facem diferenţa între cum vedem şi cum gândim realitatea noastră. Ţineţi sus gândurile pozitive şi intenţiile de a şti că creem o lume frumoasă. Dacă cineva dintre voi are întrebări despre scoaterea implanturilor, vă rog să mergeţi în partea superioară a blog-ului meu zilnic. Cu acestea spuse, vă mulţumesc pentru ascultare a www.galacticconnection.com. şi vă doresc un final de săptămână minunat. Mulţumesc, Cobra.

Cobra: Mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat şi Victoria Luminii !!!

Alexandra: Daa, victoria Luminii ! Da !!!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu