După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140203

Benjamin Fulford - 3 februarie 2014 - Se aşteaptă începerea focurilor de artificii la finalul sărbătorii Noului An Lunar


Se aşteaptă începerea focurilor de artificii la finalul sărbătorii Noului An Lunar


Vacanţa Noului An Lunar a început şi sursele noastre spun că ne putem aştepta la începerea focurilor de artificii în săptămâna lui 10 februarie (dacă eşti de la şcoala care crede că Luni este prima zi a săptămânii). În esenţă, noul guvern chinez recunoaşte că a creat o bulă imobiliară şi a decis să o spargă imediat ce lucrul după Noul An e reluat în mod serios. Aceasta va afea un efect propagat în lumea întreagă, mai ales pe pieţele de mărfuri care au crescut dependente de cererea chineză.

Războiul meteo continuă şi el cu frontul de vreme rece din SUA şi seceta din California care devastează rezervele de hrană americane şi aduc cirezile de bovine la cele mai scăzute numere din ultimii 60 de ani. Bovinele din Australia sunt şi ele devastate de secetă şi un cititor al ştirilor a reuşit să găsească dovada armelor de modificare meteo HAARP folosite împotriva Australiei.
Ciclon în Australia

Mai este şi o luptă în desfăşurare sub suprafaţă, în lumea bancară a planetei conectată la un atac de colaborare împotriva J.P.Morgan, Skull and Bones şi familia Bush (Scherf, Pierce, Pecce). Morţile misterioase ale celor trei bancheri de săptămâna trecută au fost toate conectate cu această bătălie, potrivit MI5 şi altor surse.

Gabriel Magee, bancherul de la J.P.Morgan care a murit în Londra era un specialist IT cu negocieri cu Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, inclusiv Arabia Saudită, El a lucrat la programul pieţei "predictive" care resaltă mişcările pieţei. Acestea sunt foarte apropiate de AI şi generează profituri uriaşe. Investigatori din UK suspectează ca a fost ucis să-l reducă la tăcere după ce a identificat şi era pe cale să tragă alarma despre transferuri imense de dolari în afara ţărilor BRICS.

William Broeksmit, bancherul Deutschebank, a murit după ce Deutschebank s-a retras din comitetul pentru fixarea preţului aurului şi şi-a retras aurul din Paris. Investigatorii cred că bancherul a fost ucis pentru că Deutschebank a fugit către căile de scăpare şi s-a oprit din a mai ajuta J.P.Morgan pe piaţa aurului. J.P.Morgan deţine 60% din totalul derivativelor în aur din SUA ceea ce înseamnă că deţine de 65 de ori mai mult aur pe hârtie decât are aur fizic. Familia Dragonul şi alţii cer ca J.P.Morgan să înmâneze aurul fizic.

Aceasta ne duce la cea de-a treia moarte, acea a ex-economistului Comisiei Rezervei Federale, Michael Dueker, care a lucrat pentru o firmă numită Russell Investments. Cu toate că încă mai încercăm să confirmăm aceasta, este probabil ca Russell Investments să fie conectată cu Russell Trust care controlează Skull and Bones şi Consiliul pentru Relaţii Străine. E posibil ca Dueker să fi fost adus la tăcere pentru că era pe cale să tragă semnalul de alarmă despre jaful pensiilor şi al fondurilor de asigurare de către federali.

De asemenea, săptămâna trecută, un prinţ saudit a contactat Fundaţia Dragonul Alb să întrebe despre disponibilitatea titlurilor istorice acoperite de aur chinez.

Să ne reamintim că data reglementărilor din 31 ianuarie a căzut săptămâna trecută şi dacă orice bancă majoră (J.P.Morgan?) era în imposibilitatea de a livra aur fizic sau să facă orice tip de plăţi, li s-a dat termen până la jumătatea lui februarie să rezolve situaţiile sau vor fi lichidate. Ne reamintim şi că Secretarul Trezoreriei USA, Jacob Lew, a avertizat recent guvernul SUA că va rămâne fără bani pe 7 februarie şi ar putea folosi trucuri pentru a menţine funcţionarea acestuia câteva zile mai mult.
Şeful trezoreriei americane va rămâne fără bani în februarie

Ce poate fi sigur este că vor fi ceva "schimburi de cai" serioase care se vor petrece în spatele scenei între acum şi jumătatea lui februarie.

Avem şi indicaţii în creştere că pe lângă eforturile de a forţa falimentul federalilor prin cererea aurului fizic mai există şi o mişcare să le taie petrolul şi banii de pe droguri.

Pe frontul petrolului se petrec destule. Cea mai mare realizare a fost înfrângerea încercării Fraţilor Rockefeller de a folosi preocupările despre mediu ambiental pentru a preveni construcţia ţevii de la Keystone care ar fi trimis petrol canadian către rafinăriile din Golful Mexic. Altfel spus, aceasta înseamnă că mult mai puţin din ce americanii plătesc pentru benzină va fi reciclat de băncile federale controlate de Cabală via statele vasale din Orientul Mijlociu.

Aceste state din Orientul Mijlociu arată şi ele semne de independenţă de la controlul federal. Guvernul Arabiei Saudite, de pildă, a refuzat să se întâlnească cu o delegaţie congresistă care includea reprezentanţi ai Securităţii Teritoriale, Forţelor Armate şi comitete ale Inteligenţei. În cercurile diplomatice acest fel de dojană e cât se poate de negativă.
Saudiţii dojenesc delegaţia de congresişti

Supărarea saudiţilor a fost alimentată, fără îndoială, de faptul că Preşedintele Erdogan al Turciei a vizitat Iranul, săptămâna trecută şi ambele ţări au anunţat că vor începe integrarea economiilor lor şi a guvernelor la un nivel mult mai înalt decât înainte. Aceasta a avut legătură cu planul de a face Europa să cumpere gaz din Iran şi Rusia în locul monarhiilor din Golf controlate de Cabală, precum Arabia Saudită.

Din nou, acesta ar putea fi motivul pentru care saudiţii încearcă acum să obţină o înţelegere cu Societatea Dragonul Alb. Li s-a spus să taie legăturile pe care le au cu întreţinătorii de războaie cabalişti şi să sprijine o campanie masivă de eradicare a sărăciei şi oprire a distrugerii mediului ambiental.

Guvernul Nigeriei a anunţat şi el, săptămâna trecută, că va începe schimbarea banilor lor din petrol din dolarii Comisiei Rezervei Federale în Yuan-ii Chinezi.

Pierderea venitului din petrol de către cabalişti este acompaniată de o pierdere crescîndă din cealaltă mare resursă a lor: banii din dorguri.

Mişcarea de a legaliza marijuana (Franţa, Mexic, New York, etc. se alătură caravanei) termină astfel monopolul marijuanei deţinut de Cabală, fenomen care are afectul bulgărelui de zăpadă. Aprobarea guvernului mexican a miliţiei cetăţeneşti în lupta împotriva facţiunii traficanţilor de droguri a CIA din Mexic va porni lovirea cruntă şi a veniturilor din cocaină. De asemenea, guvernul nord-korean al lui Kim Jong-un a închis toate fabricile de amfetamine, închizînd astfel o mare sursă de venituri a banilor subterani a facţiunii Bush/Nazi din Asia, declară surse nord-koreene. Să vedem dacă vor fi privaţi în curând şi de sursele de pe heroina din Afganistan.

Loja P2 a contactat şi ea Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, pentru a revela numele mai multor brokeri ai puterilor secrete de până acum care blocau noul sistem financiar. Aceştia sunt Franco Rienzi (spion Mossad), Giuseppe di Antonio (Mossad Roma), Lemue dico Mannucci (bancher), un avocat al mafiei pe numele de Mastroianni şi Pastorul Anglican, agent Mossad, Claudio Zappala. Mi-a fost imposibil să ajung la aceşti oameni să obţin comentariile lor, dar sunt bineveniţi să mă contacteze dacă simt că au fost numiţi în mod eronat.

P2 spune că încearcă promovarea unei înţelegeri între Ruşi, Chinezi şi Americani să formeze un guvern de tip federal global. Ei spun că vor invita alte grupuri să se alăturile odată ce aceştia trei au ajuns la o înţelegere de bază. Ei spun că această federaţie de egali cum este plănuită nu va fi acelaşi lucru cu Noua Ordine Mondială fascistă pe care Cabala a încercat să o pună în aplicare.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu