După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140125

Cobra - Actualizări ale situaţiei planetare - 25 ianuarie 2014


Exact în momentul în care vroiam să postez acest articol, întreg serviciul Gmail (inclusiv Blogger) a căzut şi nu puteam să-l accesez. Mulţi utilizatori din întreaga lume au informat despre întreruperea acestui serviciu:

Gmail cade pe toată planeta

Probleme cu Gmail

Asta ne arată cât de fragilă este structura Internetului.

Mari schimbări sunt aproape


Cu toate că nu se va petrece chiar acum căci anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii vor fi finalizate înainte, Resetarea întregii lumi financiare şi Evenimentul sunt pe aproape.


Alianţa Estică pregăteşte închiderea Rezervei Federale:

China spre cumpărarea Rezervei Federale

...şi introducerea de SDR-uri - Drepturi Speciale de Retragere - pentru formarea coloanei noului sistem financiar care va avea acoperire în aur:

SDR-urile

Marea Resetare. De ce a cumpărat China aur de la J.P. Morgan

http://www.bis.org/review/r090402c.pdf

Acum, SDR-urile pot fi schimbate pentru USD, EUR, lire britanice şi yen japonez:

SDR - Wikipedia

Yuan-ul chinez şi francul elveţian vor fi adăugate la acest coş de valute în momentul Reset-ului.

În cele din urmă, manipularea preţului aurului de către Cabală a fost dezvăluită maselor:

Bloomberg news

Manipularea preţului aurului, cum şi de ce

Acest lucru este foarte important pentru că atunci când masa critică de conştienţă atinge populaţia umană, sistemul fiat-ului financiar al Cabalei va colapsa datorită lipsei de încredere că un sistem financiar bazat pe fiat poate opera numai dacă un anumit grad de încredere în cec-urile sale şi balanţe este menţinut.

Această situaţie devine şi un pic inconfortabilă pentru Deutsche Bank, una dintre principalele puteri ale sistemului financiar cabal. Pentru a se ascunde de lumina reflectoarelor au anunţat că se vor retrage din negocierea preţului aurului, exact cum au procedat Rothschild-ii în 2004:

Deutsche Bank se retrage din negocierile preţului aurului

Ei vor încerca acum să manipuleze preţul aurului în mod indirect, similar cum procedează Rothschild prin Banca Barclays.

Bundesbank, pe de altă parte, este mult mai penetrată de Forţele Luminii şi reprezintă unul din principalele declanşatoare care vor dezvălui faptul că Rezerva Federală a rămas complet fără aur:

Germania a recuperat 5 tone de aur după un an

Cum am mai spus de multe ori înainte, marea majoritate a rezervelor de aur ale Cabalei a fost ridicată de la suprafaţa planetei de către Rezistenţă la începutul anului 2012. Când masele încep să relizeze că nu a mai rămas aur, aceasta va accelera colapsul sistemului actual şi va grăbi Resetarea.

În spatele scenei, majoritatea Cabalei a acceptat planul iezuit pentru propria lor versiune a Resetării financiare (cu ei la volan) şi încep să-l promoveze prin mass-media:

Forum economic mondial - Davos

Acesta este principalul obiectiv pentru întâlnirea din Davos. Nu mai e nevoie să spun că planurile nu vor reuşi.

Pe măsură ce purificarea managementului Cabalei de nivel mediu continuă în China, mulţi acoliţi ai Cabalei zboară din acea ţară:

Milionar chinez părăseşte ţara

Ne apropiem de momentul penetrării precum puteţi vedea din această animaţie:

Vizualizarea tuturor protestelor pe harta lumii (din 1979)

Lucrurile încep să accelereze în februarie şi mai ales în martie şi războiul informativ dintre Lumină şi întuneric va atinge vârful. Vor fi introduse multe informaţii cruciale în Internet, amestecate cu tone de dezinformare. De aceea, finisarea capabilităţilor discernământului vor fi de cea mai mare importanţă. Aceasta se poate face relativ uşor prin combinarea minţii raţionale cu intuiţia. Cel mai mult e nevoie să gândiţi cu capul şi să simţiti cu propria inimă.

Acest site-web dă un exemplu clar de cum funcţionează o operaţiune de dezinformare:

Exemplu ilustrativ de dezinformare

Dar, din nou, chiar informaţia de pe acest site-web nu e deloc aproape de 100% corectă aşa că e nevoie să foloseşti discernământul şi aici. E important să nu se cadă în capcana polarizării, să se vadă o sursă de informaţie ca fiind complet adevărată (lumină) şi alta complet falsă (întuneric). Adevărul este de obicei undeva între şi e nevoie să se separe neghina de secară.


Unul dintre principalele blocaje este Invizibil, paraziţii arconici care au infestat creierul eteric al aproape tuturor fiinţelor vii de pe această planetă. Ei trăiesc în simbioză parazitară cu celulele creierului eteric şi crează desconectări ale sinapselor dintre meridianele creierului eteric care influenţează replicarea ADN-ului în contra-părţile lor fizice - sinapsele creierului fizic. Aceasta crează confuzie mentală prin procesul distorsiunilor şi sistemelor de convingeri fixate. Când aceşti paraziţi sunt înlăturaţi de către Forţele Luminii, umanitatea va recepţiona un surplus enorm de inteligenţă şi creativitate şi o mare expansiune a conştienţei.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu