200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140116

Benjamin Fulford - 14 ianuarie 2014 - Abe al Japoniei poate fi arestat la Davos



Abe al Japoniei poate fi arestat la Davos, Elveţia, pentru rolul său în atacurile teroriste din Aum


Pe perioada finalului de săptămână trecut agenţiile au înaintat probe către Societatea Dragonul Alb arătînd că Primul Ministru Shinzo Abe al Japoniei a fost adânc implicat în atacul de teroare cu gaz sarin din staţia de metro Aum Shinrikyo. Pentru acest motiv, posibilitatea ca Abe să fie arestat pentru acuzarea de teroare este în creştere, când va merge la Davos - Elveţia, pentru întâlnirea Cabalei care este programată pentru 21 ianuarie, afirmă surse din agenţiile de inteligenţă Chineze, Britanice, Japoneze şi Americane.

Cultul Ziua judecăţii din Aum a fost pregătit de un grup extremist de dreapta care îl include pe ex-guvernatorul Tokyo, Shintaro Ishihara şi pe tatăl lui Abe, Shintaro Abe care a lucrat îndeaproape cu facţiunea Bush/Nazi din vest dezvoltînd şi difuzînd arme de distrugere în masă.

Dacă Abe nu este arestat în Elveţia, investigaţiile din Japonia ţintesc şi la arestarea sa pentru acuzaţii de fraudă electorală precum şi pentru implicare în atacul de teroare cu tsunami al centralei nucleare din 3-11, a spus un oficial senior, agent de poliţie japonez.

Chiar dacă Abe nu este arestat imediat, eliminarea şefilor săi din Cabala europeană şi americană continuă. De exemplu, Cancelarul Germaniei Angela Merkel a avut un "accident de ski" week-end-ul trecut în Elveţia care a fost, de fapt, o bătaie de la o anumită agenţie care a suspectat-o că este şeful celui de-al 4-lea Reich al Germaniei, potrivit unei surse a unei agenţii de inteligenţă care tocmai s-a întors din Germania. Imediat după "accident" Preşedintele SUA, Barack Obama, a sunat-o şi i-a spus "trebuie să ne întâlnim", a mai spus sursa. Aceasta poate să fi fost un răspuns la tentativele ei de a recupera cele 300 tone de aur pe care Germania le-a depozitat la Comisia Rezervei Federale, a speculat un observator.

http://www.theguardian.com/world/2014/jan/06/angela-merkel-skiing-accident

De asemenea, săptămâna trecută, Curtea Internaţională pentru Crime a primit un dosar care contura folosirea sistematică a torturii de către militarii britanici, fapt uitat de Politicienii Seniori, potrivit mai multor agenţii de ştiri.

http://rt.com/news/uk-politicians-accused-warcrimes-469/

Facţiunea Nazi, inclusiv ex-Prim Ministrul Tony Blair, încearcă cu frenezie să amuţească opoziţia sa despre trâmbiţatele acuzări de criminalitate, odată ce crimele sale (David Kelly, Cristopher Story, etc.) devin pmult prea cunoscute de un unmăr tot mai mare de politicieni şi oficiali ai agenţiilor.

De pildă, avocatul anti-nazist şi scriitor, Michael Shrimpton, este judecat luna viitoare cu acuzaţia de afirmaţii false potrivit cărora Olimpiada din Londra 2012 a fost o ţintă pentru atacuri teroriste nucleare şi, cu indicaţii clare că este deţinut, poliţia a afirmat şi că a avut un stick de memorie cu pornografie infantilă asupra sa. Unitatea de Poliţie implicată în acest raport de investigaţie raportează lui Sarah Thornton, care a prezidat acoperirea evidentă a crimei asupra expertului în armament David Kelly.

Ofiţerii însărcinaţi oficial cu investigarea sunt tipicii spălaţi-pe-creier ale căror minţi sunt păstrate între parametrii puternic compartimentalizaţi. De exemplu, aceşti investigatori nu privesc la probele potrivit căror Japonia a fost victima unei terori nucleare, pe 11 martie 2011 (3-11), un an înaintea Olimpiadei din Londra.

În orice caz, chiar dacă spectacolul procesului lui Shrimpton are loc, criminalul de război Tony Blair şi cohortele de ucigaşi Nazi ale sale vor fi eliminate. În cazul în care Curtea Internaţională pentru Crime nu o va face, vor fi şi ei eliminaţi.

Între timp, în SUA, trupa de acţiune Zionistă, cunoscută pe numele de Senatul SUA, se agaţă încă, cu disperare de vechile scenarii încercînd să voteze noi mişcări împotriva Iranului chiar dacă se va semna un acord care să finalizeze "criza nucleară Iraniană" pe 20 ianuarie. Oamenii care au continuat să se întrebe de ce nu s-au mişcat militarii să aresteze toţi aceşti trădători se vor consola cu asigurarea că nu mai există vreun grup major armat care să se supună Zioniştilor. Curvele din Senat şi Congres pot să ţipe cât vor că nu va duce nicăieri.

Zioniştii sunt acum izolaţi şi sunt eliminaţi sistematic, în multe ţări, într-un proces care se presupune că va duce eventual la aresturi publice ale zioniştilor de vârf dintre liderii de guvern şi la zilele adevărului televizat în toate reţelele de ştiri din lumea întreagă, potrivit surse multiple.

Pentru acest final, Societatea Dragonul Alb a fost contactată sătpămâna trecută de oficiali ai armatei într-o bază subterană din Virginia (SUA) spunînd că sunt gata să se deplaseze la Washington D.C., în momentul acestei ştiri. Societatea Japan, un grup al Cabalei care supraveghează conducerea Japoniei de către americani au trimis o persoană să-l întâlnească pe cel ce scrie, pentru a confirma că oamenii din Washington D.C. sunt conştienţi că bazele subterane au fost preluate şi că toţi politicienii erau foarte, foarte speriaţi de viitorul lor.

Ultimul mare obstacol în SUA pare să fie acum Preşedintele Barack Obama. Cu toate că Obama a ajutat curăţarea Naziştilor şi a acţionat să prevină al treilea război mondial, el nu a acceptat încă sfârşitul dominaţiei Comisiei Rezervei Federale a SUA prin anunţarea emisiei de valută guvernamentală care să înlocuiască notele de sclavie ale datoriei federale. Guvernul SUA condus de Obama nu a răspuns nici la oferta formală de 700 miliarde USD pentru folosirea lor în campania financiară de sfârşire a sărăciei şi distrugerii ambientale. Aşadar, el este acum, împreună cu Abe al Japoniei şi şeful Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, unul din semnele evidente ale controlului Cabalei şi refuzul Cabalei de a acţiona împotriva sărăciei şi a distrugerii ambientale.

Înapoi la Abe, dosarul trimis celui ce scrie, săptămâna trecută, includea un raport de către o persoană care, citează din MI5:

"a fost prezent pe timpul conferinţei din Moscova (ianuarie, 1990) când o delegaţie japoneză de vârf, condusă de Ministrul de Externe Shintaro Abe (tatăl Prim-ministrului Abe) s-a întâlnit cu preşedintele rus Gorbatchev şi adjutantul său, membru al Politburo, Alexander Yakovlev. Intenţia lor a fost să stabilească "cooperarea bilaterală". La întâlniri ulterioare, în ianuarie 1991, Gorbachev, prin Yakovlev, a oferit japoniei o tehnologie rusă super-secretă de arme intercontinentale EM, capabilă să producă cutremure, pentru suma de 900 milioane USD.
   Gorbachev a aprobat, de asemenea, cu membrul dietei japoneze, Toshio Yamaguchi să pună la punct o colaborare Japonia-Rusia pentru o universitate în Moscova care va fi însărcinată cu co-optarea celor mai strălucitoare şi tinere minţi de fizicieni din ambele ţări pentru dezvoltarea de noi super arme EM de a 2-a şi a 3-a generaţie combinînd microchip-urile japoneze cu ştiinţa rusească a primei generaţii din această tehnologie. Această universitate a fost formată şi sub acoperirea "Studiilor Culturale" a fost administrată de secta Aum şi Lobov. Lobov a devenit Şeful Consiliului de Securitate al lui Yeltsin după lovitura din finalul lui 1991 care l-a înlăturat pe Gorbachev. Membrii Aum au sosti pentru prima oară la Moscova la finalul lui 1991."

De asemenea, un raport al Seantorului Sam Nunn al SUA (nepensionat), revelează că Aum Shinrikiyo a lucrat îndeaproape cu Rusia şi "Yakuza" din Korea de Nord în dezvoltarea unui număr de arme. Acest armament avea inclusiv arme de puls electromagnetic care pot provoca cutremure, potrivit raportului lui Nunn şi altor surse.

Cercetătorul Harry Mason a fost informat de Poliţia Federală Australiană că Minstrul de Ştiinţă din Aum, Hideo Murai, (fizician nucelar) a fost privit ca "Cel mai inteligent japonez în viaţă". Murai a avut un fundal iniţial în tehnologia EM. A lucrat la Kobe Steel în cercetarea microundelor şi alte tehnologii de unde EM/Ray pentru matriţarea oţelului la rece, absolvind ca astrofician specializat în Analiza Razelor-X Cosmice. Laboratorul său Kobe Steel a fost la epicentrul cutremurului din Kobe din 1995.

Deci Elveţia are acum motive legale bune pentru a-l aresta pe Shinzo Abe.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu