200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140620

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.08


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Vremea Solstiţiului de Vară şi Super Luna Plină


LW: Astăzi este duminică, 23 iunie 2013 şi avem Super Luna Plină. Sîntem la Stewart Mineral Springs la picioarele Muntelui Shasta şi continuăm călătoria noastră despre Istoria Galactică. Numele meu este Lance White şi stau de vorbă cu Andrew Bartzis, istoricul galactic, bine ai revenit.
AB: Corect, după o zi.
LW: După o zi, dar pare că o eternitate a trecut.
AB: Dar în acea eternitate am văzut atît de multe lucruri petrecîndu-se. Cum am făcut apel înainte de 21 despre ce vor începe să facă şi să lovească Internet-ul cu paraziţi psihici şi am fost martori aici.
LW: (emfatic) Da!
AB: Am fost martori aici.
LW: Da.
AB: Cu proprii noştri ochi. La o anumită persoană, i-a venit prin telefonul celular şi simplu, a făcut-o, am spune, foarte incapabilă să aibă de-a face cu propriile sale energii. Şi apoi a mers de la o persoană la alta, la alta, la alta pînă cînd în final cineva a fost capabil să recunoască ce era şi să îl îndepărteze.
LW: Corect... şi felul în care a acţionat, cînd a venit prin telefonul celular ea nu avea acoperire şi a fost obligată să - programul era ca să...
AB: Să meargă să găsească acoperire. Asta a însemnat că a ieşit afară din hotel - pe stradă - "the road"... unde s-a întîlnit cu un autostopist.
LW: "Autostopistul"...
AB: Care aştepta.
LW: Şi asta a creat ceva probleme enorme şi ceva convulsii fizice şi acea entitate a trecut efectiv în alţi oameni şi puteau chiar să o simtă fizic ca un fel de crab care se agaţă de stomac şi apoi fiecare persoană în secvenţă s-a simţit rău, au trebuit să treacă fiecare prin propriul porces de curăţare, vindecare şi scoatere şi apoi...
AB: Era o aramată de vindecători care aşteptau aici.
LW: Da, da... deci a fi vindecător este un aspect foarte important al ceea ce vine şi asta indică importanţa înţelegerii a cum lucrează Matricea şi cum partea întunecată foloseşte energiile demonice şi atacă şi întregul complex de situaţii care pot interveni prin tehnologie.
AB: Ei bine, vorbeam într-un episod anterior: 65% din populaţie este pregătită să absolvească. Acuma, asta e ceva despre care vorbeam în afara înregistrării şi ai vrut să şti numere. 65% dintre noi sînt efectiv în aşteptarea ceremoniei de încoronare. Deci restul celor 65% - acei oameni - sînt cei care sînt la un pas distanţă de Absolvire. Tot acest timp-extra pe care ei şi-l acordă acum este pentru a finaliza absolvirea lor, ca să fie parte din clasa totală de Absolvire, pentru că odată ce ai ieşit eşti înlocuit instantaneu cu alt suflet care aştepta de foarte mult timp. Ok?
LW: Ok.
AB: Deci va fi această migrare masivă afară - noile suflete vor veni înăuntru, dar oamenii care sînt afară vor avea Avatarii care au părăsit Terra şi vor fi lua drept casă pentru Avatar altundeva. Dar atunci vor fi capabili să fie multi-dimensionali în totalitate şi pot avea sute de părţi ale sinelui încă pe Terra care vor face proiecte pe care doresc să le facă, deci vor spune: "nu am plecat niciodată" pentru că au trimis o parte suverană a sinelui să facă ceva, să termine o misiune, să profeseze ceva noii generaţii. Şi ambele, Atlantis şi Lemuria au decăzut pentru că tehnologia care era trecută de la o generaţie la următoarea generaţie a fost abuzată pentru că nu exista unia între generaţii. Sîntem la acel punct unde avem nevoie să rezolvăm problema asta acum. Noi sîntem cei care avem nevoie să ne asigurăm că generaţia noastră - şi apoi şapte generaţii viitoare - înţeleg tehnologia şi nu o folosesc greşit. Şi apoi acele şapte generaţii sînt responsabile pentru şapte generaţii următoare.
LW: Deci, Absolvirea noastră este iminentă.
AB: Este atît de iminentă ca un moment din ne-timp.
LW: Ok. Şo va părea că încă sîntem aici...
AB: Vei fi într-un vis şi te vei trezi într-un vis zicînd: "tocmai mergeam" şi de acolo înainte vei decide ce vrei să faci în vis. Dacă eşti într-o stare de frică, ei bine, va fi o stare de frică.
LW: Da.
AB: Şi frica creată în vis...
LW: Da, deci nu vrei să comuţi această vibraţie şi să te aşezi în frică.
AB: Corect.
LW: Deci e chiar important să fi capabil să fi prezent în totalitate în toate situaţiile care apar, fără nici o frică, fără-de-frică, pentru ca drama, orice crează drama este parte a procesului de frică.
AB: Corect. Şi apoi este partea care este cu valoare purgativă de a fi în vis-ne-timp pentru a putea avea de-a face cu ceea ce te pune în stare de frică. Deci cînd vor termina cu acest concept, vor realiza că cealaltă parte a lumii care există - partea "Evenimentului" din lume sînt "în pauză"... şi vor fi nevoiţi să determine dacă acea pauză îi reţine separaţi de legătura cu fluxul temporal...

AB: Date fiind, cum să descriu asta - 24 de Zone Orare pe Glob, peste 10 calendare, nu vor fi conectaţi la un sistem calendaristic deci pentru ei şase luni ar fi putut trece sau 6 secunde sau nici un timp... va fi cît de mult Timpul-Visare al Evenimentului i-a scos pe ei din constrîngerile definiţiilor timpului nostru, pentru că asta este în esenţă ceea ce Evenimentul sparge în noi: acordurile sociale despre timp.
LW: Ah da, asta e chiar important.
AB: Aşa se întîmplă. Trebuie să se întîmple. Odată ce fluxul tău al acestei conştienţe Terra-bazată. timpul matricei 3D este, de exemplu..., ştii cînd tăiam triunghiuri şi X-uri în hărtie îndoplită de mai multe ori şi apoi o deschideam?
LW: Da...
AB: Asta vom face din punct de vedere al conştienţei.
LW: Ah. Deci în esenţă, cumva urmăm calendarul Mayaş cum că acum ne mutăm în Unie de Conştienţă şi o "Eră de Aur". Dar diferenţa este că în această fereastră de timp a acestui peisaj temporal în care erele trecute au fost o scădere a densităţii căci unda sinusoidală s-a extins, nu a avut loc nici o Absolvire. Deci apoi este contractată şi expandată, dar nu au fost absolviri în...
AB: 38 000 de ani.
LW: 38 000 de ani! De pildă, ce s-a întîmplat cu Sirius şi cîteva alte planete?
AB: Absolvirea lor este reţinută de a noastră.
LW: Deci acesta este marele dop... de pe ţeavă?
AB: Este dopul de la sticla de şampanie!
LW: Oh!
AB: Şi toată lumea cîştigă. Toată lumea primeşte codurile de ascensiune. Pentru că aici este întregirea codului de ascensiune aşa ca toate fiinţele din Linia de Timp de Absolvire care au dovedit că pot fi absolvenţi primesc codul pentru a pleca.
LW: Ok. Şi asta înseamnă că avem acces la 7 Universuri şi sînt alte 11 pe care nu le-am accesat încă. Dar avem acces...
AB: Corect. Ei au acces. Aceşti ceilalţi au acces la noi. Deci noi vom merge să-i căutăm pe ei.
LW: Ah. Deci asta e ca o Rasă de Exploratori.
AB: Da.
LW: Cred că a fost Robert Shapiro cel care a scris despre asta. A scris o întreagă serie intitulată "The Explorer Race".
AB: Da – Rasa Exploratorilor...
LW: Sînt nişte cărţi minunate...
AB: Da - minunate cărţi.
LW: Deci acesta este destinul nostru. Şi iluziile vor cădea - pentru noi - pentru cei 65% şi apoi este cînd ai spus că vom fi capabili să ne dezvoltăm sau să devenim familiarizaţi cu tehnologia spirituală a fiinţei multi-dimensionale şi să fim oriunde, pentru a putea... AB: Mulţi oameni vor primi ceva care arată ca un birou şi un scaun de birou.
LW: Corect (rîzînd).
AB: Şi un monitor şi o a doua cameră care e chiar lîngă prima şi arată ca o Cameră de Relaxare. Biroul şi monitoarele sînt pentru lumea Matricei 3D pe care înveţi să o creezi vizual în al 3-lea ochi sau camera holografică. Camera de Recreere este pentru ca tu să înveţi să o faci fără tehnologie.
LW: Uau! Şi cum va fi furnizată această tehnologie?
AB: Este tehnologie care aştaptă să ne fie dată pur şi simplu pentru că ne vom completa codurile de suflet exact prin faptul că ne întîlnim fizic şi asta pentru ei este enorm.
LW: Şi vom fi capabili să conversăm între noi?
AB: În opinia mea, ce voi face eu - eu voi oferi evenimente pentru Familiile Galactice să vină pe Muntele Shasta.
LW: Minunat!
AB: Şi voi oferi umanilor să vină acolo în acelaşi timp şi să se întîlnească într-o ceremonie.
LW: Uau, simt furnicături...
AB: Deci toţi putem avea ocazia.
LW: Şi apoi, sînt fiinţele din Telos şi restul care pot veni şi să se întîlnească.
AB: Şi ne putem întîlni pentru prima oară...
LW: O întîlnire a minţilor!
AB: Minţile Familiei de Suflet.
LW: E aşa minunat! Şi apoi va fi - ai spus că va fi - oportunitatea, dacă dorim să alegem aşa, şi probabil oamenii vor avea diferite alegeri la dispoziţie...
AB: Oh da.
LW: ...dar în dezvoltarea acestei tehnologii, 25 de ani ar putea trece pentru noi, în timp ce cei care nu aleg să absolvească, care nu sînt pregătiţi şi sînt încă în Timpul-Visare, lucrînd la tehnologie şi vom avea ocazia să plasăm un Avatar...
AB: Bun, vor fi mulţi oameni care vor merge la pescuit după cei iubiţi prinşi în aceste lumi-visare şi asta va fi serviciu-către-Terra, linia-visare a Terrei pentru că alegi să fi un vindecător, te vei introduce pe tine însuţi în acea realitate ştiind că e falsă şi vei face orice vei putea să finalizezi trezia acelei persoane.
LW: Dar nu vom fi blocaţi acolo aşa cum simţim acum.
AB: Nu. Vei putea intra şi ieşi după dorinţă.
LW: Nu vom fi nevoiţi să ne încarnăm, prin grilele Archonice...
AB: Nu. Asta va fi inexistent.
LW: Deci grilele Archonice vor fi înlocuite.
AB: Da.
LW: Şi asta e parte a Schimbării.
AB: Corect.
LW: Sau procesul de Ascensiune.
AB: Odată ce elimini complet grila de încarnare, înapoi în controlul Terrei, roţile sînt unse.
LW: Corect. Şi asta ar fi altă întrebare care doream să te întreb. Original, cum funcţiona procesul organic de încarnare prin Terra, înainte să fie corupt?
AB: A fost un tipar de încarnare de liberă-dorinţă şi totul se făcea prin Curtea Spirituală de Echitate pe care o superviza Terra. Deci puteai avea un linaj familial - o linie de suflete-familie, altă linie de de suflete-familie şi altă linie de suflete-familie. Dacă această linie de suflete-familie avea o dispută în interiorul ei mergea la conştienţa Terrei pentru citirea Înregistrării Akashice în totalitate, pentru a da o judecată în neutralitate pentru acea singură familie-de-suflete. Dacă două familii-de-suflete veneau în conflict, ele contractau Terra să privească la amîndouă şi să identifice problema. Aşa făceau.
LW: Deci Terra a fost bazic dominată şi controlată şi scoasă din ale sale.
AB: Eliminată pentru că genetica noastră a fost schimbată în aşa fel că nu mai aveam lucrurile corespunzătoare din manualul de utilizator al corpului uman.
LW: Şi atunci cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale...
AB: Ei bine, a început înaintea celor 15 Fiinţe, pentru că în final chiar şi celelalte două mari forţe, Lumina şi Întunericul, care încercau să preia Terra înainte ca Fiinţele să vină în joc, au înţeles importanţa. Dar cele 15 Fiinţe au fost mai deştepte decît aceşti ceilalţi şi şi-au furişat calea înăuntru şi i-au blocat pe ceilalţi afară.
LW: Uau. Dar n-a fost prin invitaţia noastră să experimentăm trăirea dualităţii şi greutăţii.
AB: Nu.
LW: A fost, bazic, un "Ei bine, arată ca o situaţie bună - hai să vedem cum putem să-i driblăm." Şi au reuşit!
AB: Şi au reuşit.
LW: Şi cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale operează în ce dimensiune existenţială?
AB: a 6-a, a 7-a, a 8-a şi a 9-a.
LW: Ok... deci asta ne spune mult. Şi apoi archonii, care sînt în dominarea controlului minţii şi procesul de încarnare...
AB: Ei sînt cei care supervizează Curţile acum, iar Terra nu mai supervizează aceste Curţi.
LW: Terra a fost complet scoasă din sistemul Curţilor. Unde se află Terra?
AB: Suprimată.
LW: Suprimată?
AB: Acea parte a dorinţei ei este suprimată pentru că rasa noastră nu mai ştie cum să creeze Curţile Spirituale de Echitate, pentru că ne-au fost luate cînd ne-au fost eliminate tradiţiile orale.
LW: Şi triburile indigene care au fost ucise... intenţionat şi înlocuite cu...
AB: Toţi ţinătorii de pipă au fost înlocuiţi şi ei.
LW: Cu curţile pe care le avem în prezent.
AB: Pipa era prezenţa curţii. Deci cînd împărtăşeau pipa în curte şi în consiliu, acea pipă - psihometria putea fi aplicată pe ea ca să dovedească că acolo era o curte. Şi apoi curtea Terrei. Şi acesta ar fi motivul pentru care ţinătorii de pipă au fost eliminaţi - şi toţi războinicii, aducătorii de pace, toţi.
LW: Şi astfel ce avem azi, la acest moment, multiple facţiuni care se războiesc ale celor 15 Fiinţe...
AB: Luptîndu-se între ele intern şi luptîndu-se cu celelalte din afară şi încercînd să se influenţeze unele pe altele intern şi luptînd fiecare cu fiecare extern. Fiecare este în jocul celorlalte.
LW: Şi nu cunosc dimensiunea pînă la care...
AB: Ştiau că va veni...
LW: Corect.
AB: Dar toate au proiectele lor secrete.
LW: Corect. Deci totul va...
AB: Totul se va în tîmpla în acelaşi moment. Toate trebuie să-şi arate cărţile. E ca un joc de poker acum.

LW: Ah! Ok... şi vine un moment cînd ai crescut miza şi ai crescut miza şi şti: "Ok, tu ce ai?" şi nu ai altă alegere decît să-ţi arăţi cărţile. Vom fi şi noi implicaţi în procesul înţelegerii...?
AB: Da.
LW: Vom fi. Şi cum vom vedea că se manifestă asta pe planetă?
AB: Se va întîmpla. Odată ce conştienţa se trezeşete şi realizează că absolvirea este inevitabilă şi se produce, se va petrece repede pentru cei care o doresc rapid şi încet pentru cei care doresc să se petreacă încet.
LW: Corect. Apeşi pe acceleratorul proprie conştienţe.
AB: Exact.
LW: Şi dacă mergi prea repede simplu, apeşi frîna...
AB: Sau te sui pe rampa de alături.
LW: Corect - să fi deviat de orice - şi să scadă vibraţia.
AB: Sau camionul se opreşte - orice e posibil.
LW: Corect... avem pe cineva aici care e şofer - pentru industria petroliferă. Toate acelea vor dispărea şi ele, corect?
AB: Oamenii din acele locuri de muncă, munca lor va fi să călătorească toată lumea. Asta va fi noua lor muncă.
LW: Ah. Şi ce se va face cu tehnologia care există deja? Va fi pur şi simplu pusă la fiare vechi sub...
AB: Energia va fi schimbată.
LW: Da. Pentru că a fost folosită pentru scopuri întunecate şi a fost ţinută...
AB: Energiile sale vor fi de-manifestate, curăţate şi apoi re-manifestate în conştienţa Terrei - pentru că aceea este energia conştienţei Terrei pe care ea a pus-o la dispoziţie ca material de bază.
LW: Şi ea îşi va face apariţia fiind manifestată...
AB: Ea se va manifesta pe sine pentru a prelua toate tranzacţiile fizice dintre oameni.
LW: Oh, minunat... deci va avea loc un schimb adevărat de energie - nu un sistem monetar falsificat de control şi dominare.
AB: Va fi un sistem adevărat de schimb de energie care va fi în totală transparenţă pentru că este Simţirea Terra care va fi judecătorul lui.
LW: Da. Am văzut asta. Am văzut asta avînd loc. Vreau să spun pot vedea în ochii minţii, aşa că ştiu asta şi de aceea devin atît de frustrat cu acest sistem care nu colapsează pentru că pot vedea potenţialul pentru ce va veni. Se pare că e după colţ - şi apoi nu mai vine. E ca un morcov cu sfoară.
AB: Nu-l ajungi niciodată.
LW: E ca şi cum, ok... e un întreg sistem bancar care aşteaptă să fie scos de pe linie. Acuma, cineva vorbea despre asta, cum că sistemul bancar...
AB: Nu cred că va fi un sistem bancar intermediar. Personal, cred... sînt suficienţi oameni care sînt treziţi şi sînt suficienţi oameni care sînt adormiţi care mor de foame.
LW: Da!
AB: Aceştia vor fi mult mai receptivi.
LW: Da, da... şi ăsta e numai rezultatul controlului şi...
AB: Şi asta va face Evenimentul să circule mai repede, pentru că acei oameni care mor de foame şi apoi au mîncare şi dispozitive de explorare a conştienţei acasă.
LW: Corect, corect! Şi ar putea fi o treansmutare instantanee...
AB: Eee... săptămîni...
LW: Corect - săptămîni.
AB: Şi apoi e nevoie ca cultura lor să supravieţuiască schimbării. Vor fi bătrînii care nu vor folosi tehnologia sau nu sînt într-o stare conştientă ca măcar să înceapă să încerce. Ei vor avea nevoie de vindecare într-atît cît să poată folosi dispozitivele.
LW: E posibil ca mulţi să plece prin moarte fizică şi apoi simplu...
AB: Unii vor "pricepe" pur şi simplu şi vor de-manifesta corpul. Au terminat.
LW: Vor fi oameni care vor dispărea literalmente din vedere?
AB: Nu... oamenii vor fi prezenţi, vor da ultima suflare şi vor pleca şi cînd vor fi gata pot trimite altă parte înapoi - nu în fiinţa care a murit ci în altă fiinţă pe care o proiectează şi există aici.
LW: Ce parte vor juca introduşii (walk-ins)?
AB: Pe măsură ce oamenii absolvesc - imediat ce ai absolvit este cineva care îţi ia locul. Va fi o absolvire aşa mare aici şi apoi o nouă venire de spirite. Clasa absolventă va crea versiunile de sine de liberă-dorinţă care se întorc pe Terra pentru a profesa noii oameni ce vin.
LW: Versiunile de liberă dorinţă.
AB: Versiunile de liberă-dorinţă ale sinelui într-un mediu al Terrei de totală liberă-dorinţă. Asta este ce Pleiadeienii, Siriusanii, toţi lucrează ca noi să avem asta acum: proiectează energie către noi ca să putem termina această schimbare, pentru ca ei să poată tremina schimbarea lor de asemenea.
LW: Pentru că ei toţi sînt ţinuţi în loc, corect?
AB: Opriţi.
LW: Şi în fapt Grii sînt ţinuţi, întregul proces de ascensiune este ţinut în loc de această gîtuire care a fost creată de cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale şi războaiele timpului rezultante şi problemele pe care acestea le-au creat.
AB: Gîndeşte-te ca la o Terra însărcinată acum şi această migrare care pleacă este finalul sarcinii.
LW: Deci chiar dă naştere.
AB: Da.

LW: Va exista şi o Terra fizică aşa cum o cunoaştem?
AB: Da.
LW: Dar va fi transformată, da?
AB: Evenimentul este în esenţă post-naşterea şi placenta.
LW: Iuu... asta ar putea fi problematic!
AB: Rîzînd...
LW: Dar nu mai rău decît avem acum... care este o grămadă de...
AB: Cel puţin nu vom ajunge la secţia cezariană!
LW: Iuu... daa. Şi nu vor fi implicate medicamente.
AB: (Amîndoi rîd) Unii oameni poate le vor dori.
LW: Corect, ei bine, ştii - sînt ciuperci şi alte lucruri care unora le plac, deci... cei 65% sînt gata şi apoi va fi un procent care va fi în timp-visare, dar ei vor căuta după - vom fi capabili să le oferim asistenţă, în sensul unui Maestru Ascensionat - nu-mi place să folosesc termenul ăsta.
AB: Vor fi Maeştrii Ascensionaţi aici: în oraşele-de-aer, în lumile-visare. În lumea fizică pe care Avatarul tău încă o locuieşte este realitatea ta manifestată care va fi bazată pe realităţile locale ale primilor oameni care realizează că s-au trezit. Şi apoi realităţile locale vor comuta pe măsură ce oamenii pleacă şi trăiesc cu familia lor de suflete.
LW: Ah, corect...
AB: Vezi, Terra se va schimba literalmente pe măsură ce oamenii încep să se filtreze către locurile adecvate.
LW: Corect, deci toate astea se vor petrece simultan.
AB: Trebuie să avem o "Petrecere de Absolvire" - ceremonie de încoronare, petrecere, întîlnirea cu familia de suflete...
LW: Ok.
AB: Sincronicităţile au loc peste to şi fiecare termină la momentul său şi PUF! - eşti în aer!
LW: Şi cît de mult durează petrecerea de absolvire?
AB: Cît de mult doreşti!
LW: Oh – minunat. Deci, ar pute fi mulţi, cîţiva ani, oricum - pînă ca oamenii să se recunoască unii pe alţii ca familie de suflete şi... acum, e o mică problemă căci cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale care au creat toată această mare amestecătură sînt şi ei parte din familia noastră de suflete!
AB: Bună întrebare: partea ruginită!
LW: Corect. Deci ce avem de învăţat ca să recunoaştem ce avem de făcut cu părţile din familia de suflete a noastră care are nevoie să fie exorcizată sau scoasă?
AB: Nu sîntem noi cei care vom face această scoatere în masă.
LW: Oh, mulţumesc!
AB: Nu sîntem la acel stadiu în care conştienţa noastră e în unie suficient de mult ca să înţelegem cu adevărat adîncimea, lărgimea a ceea ce au făcut.
LW: Corect. Noi de-abia am atins...
AB: Fără ajutor, nu am fi ştiut niciodată că sîntem o rasă cu amnezie.
LW: Corect. Deci atunci, va fi un procent din sufletele noi care au venit care vor continua într-o realitate mai înalt dimensională...
AB: Ei bine, în curînd va fi a 4-a şi efectele celei de-a 3-a vor fi încă prezente, dar oamenii care au venit vor schimba şi altera Terra în aşa fel că va deveni mai multi-dimensional pentru ca în continuare - Terra paote să revină la stadiul său de planetă de însămînţare de dimensiunea a 7-a galactică.
LW: Şi astfel absolvirea include mutarea în dimensiunea a 7-a, bazic.
AB: Nu - o dimensiune mai sus.
LW: Una mai sus?!
AB: E necesar să meargă una cîte una pentru că noua conştienţă care vine şi apoi conştienţa care rămîne care nu a absolvit prima dată, poate absolvi acum. Vine una complet nouă şi cuşca maimuţei este curăţată.
LW: Ah, bine, e acolo unde termină cei 65&? Depre asta vorbim?
AB: Cînd absolvim, cei 65%, te întorci acasă pe planeta da de origine de suflet.
LW: Ok. Şi asta va fi diferit pentru fiecare dintre noi...
AB: Pentru fiecare în parte.
LW: Dar am putea avea suflete multiple... mă rog... nu...
AB: Poţi avea multiple planete de suflet şi mulţi dintre voi vor face o alegere de cîte părţi doreşti să formezi şi unde vrei să meargă Avatarul. Mergi direct la a 6-a, du-te la a 5-a şi a 4-a.
LW: Ok. Dar va fi oriunde ne vom simţi mai confortabil şi unde se potivesc vibraţiile noastre; unde sîntem o potrivire vibraţională.
AB: Unde simţim necesar.
LW: Dar totul va fi o situaţie cîştig-cîştig, corect?
AB: Da.
LW: Pentru că va fi... noi toţi vom absolvi, oriunde ne-am opri şi vom fi, de asemenea, capabili să comunicăm unii cu alţii.
AB: Da şi niciodată nu vom pierde comunicarea cu oamenii.
LW: Şi niciodată să nu mai fie nevoie să trecem prin acest sentiment oribil de fragmentare şi izolare şi toate celelalte chestii care s-au petrecut pentru milioane de ani.
AB: Da.
LW: Bine. Acuma, acest atac la care am fost martori şi nu am văzut niciodată... am citit despre atît de multe forme diferite de atacuri psihice şi demonice pe parcursul anilor, dar asta a fost cu adevărat o demonstraţie pe viu la care să ne aşteptăm să apară pentru că cele 15 Fiinţe calcă acceleraţia...
AB: Stau peste program în franchisia lor. Ca să opereze minarea datelor, pentru înţelegerea fizică a oamenilor, pentru ca să poată pasa dosarul oamenilor "grupurilor influenţatoare".
LW: Şi sînt o mulţime de niveluri de control care...
AB: Ei te ţintesc în baza familiei tale de suflet. Deci te reţin de la a te întîlni cu familia ta de suflet. Pe partea cealaltă sînt cei care sînt aici doar pentru a crea dramă pînă cînd grupurile încep să se destrame, ceea ce este ce s-a întîmplat aici. A fost o "entitate de dramă".
LW: Da. Deci un lucru pe care avem nevoie să îl privim cu atenţie este orice care crează dramă. Poţi şti aproape instantaneu că e o formă de...
AB: Dramă mai consistentă. Vreau să spun că există dramă uşoară care nu e nici...
LW: Bun, corect - dar nu dramă de viaţă şi de moarte. Ştii, e cineva aici al cărei soţ este în închisoare care este un Super Soldat.
AB: Dap.
LW: Şi acea istorie a circulat în alte emisiuni radio, dar sînt milioane din aceştia care există. Şi apoi sînt milioane de indiviţi ţintiţi.
AB: Exact. Şi sînt ţintiţi pentru multe motive.
LW: Şi apoi toţi trăim sub pătură...
AB: Sub Ochi.
LW: Sub Ochi... aproape ca în Trilogia Inelului a lui Tolkien.

AB: E corect!
LW: Foarte asemănător cu aceea nu-i aşa? De fapt, el...
AB: Foarte metaforic.
LW: Da, a studiat această întreagă situaţie şi exact aşa este ca Ochiul. Ei bine, se pare că e un moment bun pentru noi să luăm o pauză în partea 8 şi vom reveni şi vom continua în partea a 9-a.
Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citit aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.07 :: Ep.09


3 comentarii: