După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140606

Sororitatea Trandafirului - Sisterhood of the Rose


În Atlantida, preotesele Zeiţei se adunau în cercuri de 12 pentru a ancora energia păcii şi armoniei. Ele se numeau "Sororitatea Trandafirului".



La momentul solstiţiului de vară din 21 iunie, va începe procesul activării planetare a arhetipului Zeiţei. Vă puteţi alătura meditaţiei în felul vostru propriu. Solstiţiul de vară începe la 10:52 GMT. Ora egală cu cea locală a Egiptului şi Europa Centrală 12:52 pm; Londra 11:52 BST; New York 6:52 EDT; Chicago 5:52 CDT; Denver 4:52 MDT; Los Angeles 3:52 PDT.

Sunteţi mai mult decât bineveniţi să vă alăturaţi nouă:

http://portal2012.org/Ibiza.html
http://2012portal.blogspot.com

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu