După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140626

Cobra - Interviu de Robert Potter - 17 iunie 2014 (2/2)


Partea 2


Partea 1/2 aici.

Cobra: La nivel spiritual, te poţi conecta cu ele prin iubire, la nivel fizic, poţi răspîndi informaţia maselor despre ce se întîmplă cu ele pentru a aduce conştienţă. Cînd suficienţi oameni sînt conştienţi, majoritatea lucrurilor care se întîmplă nu li se va mai permite să se întîmple niciodată.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am altă întrebare de la o persoană care s-a bucurat foarte mult de informaţia de la tine. Care este partea pe care IUBIREA o joacă în toată această eliberare planetară?
Cobra: Ok. Iubirea este miezul, este esenţa vieţii şi cînd Cabala este înlăturată, iubirea va fi baza realităţii umane din nou, pentru că este dreptul nostru de la naştere.

Rob: Clar, Cabala nu poate opri oamenii de la a iubi căci avem abilitatea în interiorul nostru corect? (exact) Vom ajunge la un timp cînd vom redefini contrastul din lumea noastră bun/rău, lumină/întuneric şi control/libertate? Se pare că am creat monumente la ambele capete care nu ne servesc nouă. Mergînd mai departe de aceste terminale extreme către un nou model de compasiune, creativitate şi simţire fără de frică. Asta este ceea ce vine sau vom continua să avem aceleaşi contraste de lumină şi întuneric după Eveniment sau altceva diferit?
Cobra: Contrastul cu lumină/întuneric nu a fost niciodată menit să existe. Întunericul nu a fost creat intenţionat. A fost rezultatul unei funcţii aleatorii de eventualitate care a fost creat din vid. Cînd forţele întunericului sînt înlăturate nu va mai fi nevoie ca întunericul să existe. COntrastul care va continua nu va fi un contrast de polaritate între lumină şi întunerci. Va fi un contrast natural între diferitele forme de experimentare a vieţii, care vor fi mai mult sau mai puţin de o natură pozitivă.

Rob: Mulţumesc. Cineva a dorit să întrebe, şi e un continent mare, şi eu sînt pe jumătate australian. Am fost conceput acolo şi am o mulţime de rude acolo. Care sînt gîndurile tale despre Australia? Au observat mai multe dîre chimice, simt că guvernul controlat de Cabală îi ciocneşte, nu aşa rău ca în America şi totuşi, se pare că e pe acolo. Poţi vorbi despre Australia?
Cobra: Da, Cabala încearcă să recreeze Australia potrivit cu modelul vestic al SUA şi UK. Au reuşit cumva, dar Australia este o ţară mult mai liberă comparat cu aceste două.

Rob: Dacă ai o problemă cu propriul guvern - du-te în cîmpia Nula Boor. Nu te vor găsi niciodată. Se pare că e o cantitate enormă de lăcomie şi suferinţă îngrozitoare pe planetă cu toată tortura şi pedofilia şi toate lucrurile astea. Toată informaţia asta care a ieşit la lumină. Vor înţelege acuma oamenii să integreze acest aspect al colectivului de sine? Spiritul nostru la un nivel dimensional mai puternic, cum putem să trecem peste mînia şi furia care ne vine pe măsură ce trecem aceste schimbări?
Cobra: Mai întîi va fi un proces gradual. Nu e ceva pe care persoana medie poate să o înghită şi să o proceseze în fiecare zi. Marea parte a vindecării, cînd oamenii încep să înţeleagă că umanitatea are un tot care contribuie enorm la ce s-a întîmplat pentru că au păstrat tăcerea şi nu au spus NU. Mulţi oameni care ştiau de asta şi au tolerat asta cînd nu este tolerabil. Acuma se va sfărşi simplu pentru că acum suficient de mulţi oameni spun că s-au săturat.

Rob: Foarte bine, mulţumesc. Cineva a întrebat dacă e adevărat că E.T. pot şi vor influenţa oamenii în timpul somnului înainte şi în timpul somnului. Voi răspunde la asta: da. Ei influenţează oamenii în trezia lor în viaţă chiar. Cum li s-a dat permisiunea pentru ca ei să facă asta sau este peste permisie în vreun fel?
Cobra: Este un acord de suflet. Fiecare care s-a încarnat pe această planetă şi aparţine Forţelor Luminii. Toţi Lucrătorii Luminii şi Luptătorii Luminii au făcut o înţelegere cu Forţele Luminii ca să fie asistaţi în procesul de trezie. Desigur, poţi anula acest acord, dar nu aş recomanda. Bineînţeles este bine să ai pe cineva care te ajută cu iubire din partea fraţilor şi surorilor din stele.

Rob: Sînt de acor în totalitate cu acest răspuns. Sistemul bancar are nevoie să ajungă la o oprire strigătoare înainte de Eveniment? Este posibil ca ceva să se poată face într-un proces gradual şi odată ce s-a făcut oamenii vor observa.
Cobra: Va fi o reiniţialiare bruscă la Eveniment. Nu este posibil să transformi gradual acest sistem bancar, simplu pentru că este prea corupt. EE necesar să fie re-setat şi este necesar ca Cabala să fie scoasă din sistemul bancar.

Rob: OK. E o întrebare aici despre care se întrebau oamenii despre sufletele animalelor de unde vin. De ce vin aici să experimenteze asemenea condiţii traumatice şi clar, forţele galactice ştiu despre holocaust şi genocidul a specii întregi de pe planeta noastră. Ai putea comenta despre sufletele acestor fiinţe şi unde se aşează în acest proces şi ce va face GFL să le asiste?
Cobra: Este o situaţie nefericită. Tot fluxul vieţii pe această planetă a fost făcut într-adevăr ostatic al Cabalei şi animalele nu sînt excluse din asta. După ce Evenimentul are loc va fi o mare eliberare pentru tot fluxul vieţii pe această planetă pentru că li se va da mult mai multă iubire, vinecare şi atenţie. Multe din forţele vieţii vor fi readuse la frumuseţea de dinainte.

Rob: Întrebare: au Forţele Luminii sau alte forţe ale Federaţiei Galactice planuri făcute pentru a defaza creşterea intensivă a animalelor via metode alternative de producţie de hrană, de exemplu: replicatoare şi alte metode avansate?
Cobra: Da, desigur. Vor fi anumiţi oameni care vor avea nevoie să mănînce carne, dar asta se va face într-un fel mult mai iubitor şi uman decît cum se face acum. Nu va fi o industrie de masă ca acum. Asta se va termina. Nu va mai exista.

Rob: Cineva a întrebat cît mai durează pînă cînd planeta devine grata vegetariană?
Cobra: Acesta este un proces individual. Unii oameni sînt deja vegetarieni şi altora le va lua ceva timp. SIngurul lucru pe care pot să-l spun, dacă un animal este ucis pentru hrană, este parte a ciclului vieţii şi nu parte a industriei pentru profit. E o istorie diferită. Unii oameni sînt la un stadiu în care necesită carnea ca pe o ingestie dietară.

Rob: Ei nu au altă sursă de hrană. Unii oameni încă vînează pe planetă şi aşa îşi asigură existenţa. Înţeleg asta. SÎnt sigur că asta va aduce, probabil, ce sentimente în anumiţi oameni. Eventual, lucrurile se vor schimba şi leul va sta alături de miel. Potrivit lui Sharula sau Boni, ambele nume sînt corecte din Terra Interioară: "Într-o zi vom vedea animalele care sînt carnivore cum vor deveni mîncătoare de iarbă." E corect, nu-i aşa?
Cobra: Da, este corect. Este acelaşi proces cu fiinţele umane. Pentru fiinţele umane asta poate lua ceva timp să se ajusteze.

Rob: Da, altă întrebare - planeta se află în ascensiune acuma? Este un proces gradual lent sau ascensiunea planetei...
Cobra: Planeta nu ascende încă pentru că este sub controlul Archonilor şi tehnologiei lor. Procesul ascensiunii va începe la Eveniment.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Dacă o persoană moare înainte de Eveniment în timp ce Archonii sînt încă în controlul maşinii de reîncarnare de pe Terra, are şansa să scape forţelor reîncarnării dacă sînt pregătiţi cu cunoaşterea despre Archoni?
Cobra: Este posibil dar nu uşor. Mereu a fost posibil să scapi acestui mecanism de re-naştere, dar niciodată nu a fost uşor şi încă nu este uşor. Dar dacă ai ceva înţelegere despre Archoni, poate fi mai uşor pentru că te poţi orienta singur după procesul morţii şi vei înţelege ce se petrece.

Rob: Se pare că mulţi dintre Lucrătorii Luminii au încuviinţat controlul archonic şi au ales reîncarnarea ca să servească fraţilor lor prieteni şi surori din matrice.
Cobra: Una este să urmezi procesul archonic şi alta este să faci o alegere conştientă să te încarnezi ca să ajuţi alte fiinţel Acestea sînt două istorii diferite.

Rob: Da. Deci unele fiinţe nu au avut altă opţiune decît să se re-încarneze, e corect?
Cobra: Da şi unele fiinţe au un plan să asite umanitate, dar Archonii au ales părinţii lor. Acesta este motivul pentru care mulţi dintre Lucrătorii Luminii au probleme cu părinţii lor pentru că nu nu au ales ei părinţii, Archonii au ales părinţii lor.

Rob: Mulţumesc. Asta rsăpunde la altă întrebare pe care am avut-o. Vom merge ceva mai metafizic. Există o vîrstă a sufletului? Cum putem afla vîrsta sufletului? Sînt băieţii răi sulfete înţelepte mai bătrîne care le-au dat şansa celor buni să experimenteze iluminarea?
Cobra: Întregul concept de vîrstă a sufletului este o deviere. Sufletul nu creşte în experienţă prin timp liniar. Aş putea să numesc asta mai degrabă Înţelepciunea Sufletului şi nu are nimic de-a face cu vîrsta sufletului. Şi Nu, forţele întunericului nu sînt înţelepte, de fapt sînt imature şi nişte suflete foarte deviate.

Rob: OK. Iată un cartof fierbinte. Ce crezi despre relaţiile homosexuale de lungă durată bazate pe iubirea adevărată şi fără perversiuni? Crezi că homosexualitatea este o energie pervertită în general şi proiectată de către Archoni?
Cobra: Sînt multe cauze diferite pentru asta. Da, este posibil ca anumiţi oameni să aibă o relaţie homosexuală de iubire din suflet şi nu e nimic greşit cu asta. De asemenea este adevărat că pentru multe fiinţe umane asta a fost condiţionată artificial de către Archoni pentru că ei au vrut să prevină polaritatea sănătoasă bărbat-femeie. În special printre membrii Cabalei există mult comportament homosexual care a fost indus prin programare mentală pentru a preveni relaţii sănătoase între parteneri mascul-femelă. Pentru că, de pildă, dacă un membru al Cabalei ar fi avut o relaţie sănătoasă cu o femeie, nu ar mai fi putut fi membru al Cabalei pentru că nu ar mai fi dorit.

Rob: Corect. Asta ar putea agita ceva oameni, dar pentru claritate, am vorbit cu J.J.Hurtak şi şi el a indicat că oamenii pot face propriile lor alegeri şi doar pentru că există un proram (?) şi sînt mulţi oameni pozitivi care au relaţii bune homosexuale de iubire. E corect.
Cobra: Da, ambele există cum am spus înainte.

Rob: ALtă persoană a vrut să ştie - există ceea ce se numeşte "flacăra geamănă" (cealaltă jumătate) şi, evident, flacăra geamănă înseamnă unu. Poţi avea mai multe? Evident că sînt grupuri de suflete-familie. Există asta? Poţi spune ceva de asta?
Cobra: Suflete gemene. Orice fiinţă înainte să desceandă (opusul ascensiunii - N.T.) dintr-o dimensiune mai înaltă e nevoită să se despice în polaritatea mascul-femelă şi acestea sînt numite suflete gemene. Întotdeauna vei avea doar unul. Dar sînt multe suflete pereche şi sufletele pereche provin din aceeaşi origine, vin din aceeaşi familie-de-suflete. Au avut aceeaşi evoluţie generală după ce au descins ca grup-de-suflete din Soarele Central Galactic.

Rob: Mulţumesc Sînt de acord cu asta. Recomand oamenilor să citească Godfrey Ray King despre I Am Presence (sînt prezenţă) - întîlnirile de pe Mt.Shasta. El explică asta foarte clar. Voi aduce o întrebare bazată pe cunoaşterea mea, eventual pe măsură ce sufletul evoluează şi ascende, se va uni cu flacăra geamănă şi vor intra într-o unificare de genul fiinţă dualistică într-un plan din alt nivel, e corect?
Cobra: Da, acea unie are loc prima dată ce te poţi întîlni cu sulfetul geamăn după ascensiune şi veţi creşte împreună şi ascende împreună în majoritatea situaţiilor. După ascensiunea ta va fi un anumit moment cînd acele fiinţe se unesc din nou într-o fiinţă care are polarităţile mascul-femelă complet integrate.

Rob: Da, şi asta ar putea însemna destul de lung ca timp pentru mulţi oameni. Nu e necesar să ne facem griji despre asta. Pentru unii oamenii s-ar putea întîmpla la scurt timp după Eveniment.
Cobra: Este mult prea departe şi peste înţelegerea şi nivelul de conştienţă chiar al fiinţelor celor mai avansate de pe planetă în acest punct.

Rob: Nu e o afirmaţie arogantă prieteni. Este doar înţelegere metafizică. Credeţi-mă, nic eu şi mulţi alţii, nu vorbim pentru Cobra, dar acest tip de informaţie ni s-a spus.
Cobra: Este mult mai mult despre evoluţie care este mult peste stadiul în care ne aflăm acum. Evenimentul nu este finalul evoluţiei. Evenimentul este începutul evoluţiei reale. Sînt mult mai multe cele care ne aşteaptă.

Rob: Corect. Iată o întrebare. Dacă ascendem vom mai fi în corpuri fizice? Vom fi capabili să ne modificăm corpurile?
Cobra: După ascensiune nu vei mai avea un corp fizic pentru că vei fi peste cea de-a 3-a dimensiune, dar, desigur, poţi să proiectezi o hologramă în acea a 3-a dimensiune, dar nu vei fi identificat cu holograma. Va fi doar o extrapolare a conştienţei tale în această dimensiune.

Rob: OK. Sînt multe răspunsuri diferite pentru mulţi oameni. În general vorbind, pentru noi cei de pe Terra, avem o planetă de origine sau o galaxie de unde am venit sau sîntem suflete rătăcitoare? E adevărat că casa noastră ar putea fi pe o navă de lumină?
Cobra: Cele mai multe suflete au originea în Soarele Central al acestei galaxii şi unele suflete din Soarele Central al altor galaxii. Şi, bine înţeles, am trecut prin diverse sisteme stelare şi am petrecut timp pe diverse planete şi mult timp pe nave-mamă şi, evident, majoritatea umanităţii a fost creată aici pe această planetă şi a crescut şi evoluat pe această planetă.

Rob: Da, dar sufletele şi-au avut originea, de fapt, în Marele Soare Central. Au avut o viaţă acolo sau doar şi-au avut originea şi sufletul a fost creat şi poate a avut prima încarnare pe o planetă?
Cobra: Soarele Central este o poartă de naştere pentru suflet. Sufletele sînt, de fapt, emise din Soarele Central Galactic şi călătoresc şi acumulează experienţă mai întîi în regiunea centrală a galaxiei şi apoi încep să rătăcească în diferite direcţii.

Rob: Pentru mulţi oameni care au creat durere şi tristeţe pentru noi în această viaţă, să spunem că Cabala, şi iată o întrebare pe care unii oameni încă o întreabă, poate nu sînt atît de familiarizaţi cu grupul tău, cred că este important să lămurim asta. E o întrebare repetată. Pentru aceşti oameni care au creat durere şi tristeţe pentru noi în această viaţă, este karma noastră dobîndită sau este la fel cum era viaţa înainte, între Atlantis şi acum?
Cobra: Întreaga idee de Karma este o creaţie a Archonilor - pentru că ei vor ca tu să te simţi vinovat pentru ceva ce nu ai făcut şi ei nu vor ca tu să rezişti acţiunii negative a Cabalei. Nu e că am făcut noi ceva rău şi sîntem pedepsiţi sau trebuie să învăţăm o lecţie. Singura lecţie pe care avem nevoie să o învăţăm este să spunem "NU" acestor creaţii ale Archonilor, Cabalei, celor din Illuminati, să spunem NU şi să eliberăm planeta.

Rob: Foarte bine. Voi întreba alte întrebări cu privire la proceul de eliberare planetară. Cine este principalul supervizor sau director al acestui proces de eliberare planetară? Comandantul Ashtar, Sursa Dumnezeiască şi sub îndrumarea cui lucrezi tu?
Cobra: Nu există nici un şef. Simplu sînt diverse fiinţe care au roluri diferite în proces şi sînt îndrumate direct de către Sursă prin diverse roluri şi diverse funcţii. Eu am contactele mele cu multe fiinţe din multe dimensiuni. Unele sînt pe planetă şi altele sînt în afara planetei.

Rob: Mulţumesc. Ai afirmat că Frăţia Stelei se conectează prin Sirius cu Comandamentul de pe Jupiter. Ne poţi spune mai multe depsre Comandamentul Jupiter?
Cobra: Comandamentul Jupiter este o divizie a Confederaţiei Galactice care îşi are propria fortăreaţă pe (?) lîngă luna Galleon ale lui Jupiter şi fiinţarea sa deţine Poarta Stelară pentru acest sistem solar pentru că energia iubirii cosmice curge dinspre Sistemul Stelar Sirius şi este transmisă prin 4 linii centrale ale lui Jupiter în interiorul Sistemului Solar al nostru şi aceasta este funcţia sa. Ce fac ei, comandamentul trimite raze de iubire şi lumină prin grupul simbolic al celor 144000 de Lucrători şi Luptători ai Luminii sau (?) pentru a îi trezi să se pregătească pentru misiunea lor pentru un plan mai măreţ.

Rob: Mulţumesc. Asta e un fel de întrebare personală, dar poate fi folosită pentru multă lume. Sînt oameni acum, care sînt total în întuneric, făcînd lucruri rele împotriva fraţilor şi surorilor lor. Nu doar se supără şi iau lucrurile în mod personal. Vor primi ceva vindecare după Eveniment? Vor fi iluminaţi? Este iertare pentru toată lumea? Orice persoană rea implicată în lucruri va fi nevoită să îşi ceară scuze?
Cobra: Cum am spus şi mai înainte, cei care au făcut lucruri rele. Ei vor avea 2 alegeri - să accepte lumina. Va fi iertare, car vor fi nevoiţi să-şi corecteze acţiunile trecute. Asta, uneori poate lua ani sau cîteva vieţi. Cei care nu vor fi capabili sau vor refuza să accepte lumina vor fi luaţi la Soarele Central.

Rob: Foarte bine. O persoană întreabă cum pot rupe energetic controlul grilei al unei persoane foarte manipulative, psihopatice, să spunem controlată de Archoni, care încearcă să o blocheze contra altora - există vreun exerciţiu special sau trucuri pe care le pot face contra unei persoane, să zicem, foarte negative care încearcă să te sece de energie?
Cobra: Mai întîi te scoţi fizic din mediul acelei persoane. Apoi există un anume exerciţiu, numit exerciţiul #8 pe care îl poţi găsi pe Internet şi care poate tăia legăturile psihice cu acea persoană.

Rob: OK. Sînt sigur că oamenii vor întreba unde este acel exerciţiu #8.
Cobra: Poţi să distribui asta oamenilor.

Rob: Mergem mai departe - sînt acele nave triunghiulare numite TR3 în mîinile grupului Chimera?
Cobra: Da, au cîteva din acele nave şi acum nu li se mai permite să zboare peste 220Km, ceea ce înseamnă 104 mile, pentru că le vor fi confiscate de Forţele Luminii. Au acces limitat şi abilităţi să folosească acele nave triunghiulare. Pot zbura prin stratosferă de acum, dar asta se va schimba curînd. Nu vor mai fi capabili să le folosească deloc, oricum, în foarte scurt timp.

Rob: Foarte bune ştiri. Ştiam că încă aveau asta şi mă întrebam ce limitări au. E bine de ştiut că sînt ţinuţi la limita orbitei. Mai sînt ceva baze cabale care încă operează în sistemul nostru solar?
Cobra: Toate bazele cabalei au fost curăţate din sistemul solar, în totalitate de pe Marte, de pe Lună, din centura de asteorizi. Sunt gata.

Rob: Cinev a întrebat: ai menţionat că sînt multe baze ale forţelor luminii pozitive pregătite în interiorul sistemului solar. Cît durează să facă o bază a luminii a GFL?
Cobra: Cîteva zile, maxim.

Rob: Uau, foarte bine. Ce tip de operaţiuni vor fi în desfăşurare de pe aceste baze?
Cobra: Depinde de fereastra de timp. Acum una dintre operaţiunile majore este înlăturarea grupului Chimera.

Rob: OK. Cîteva luni în urmă ai avut un sondaj să vezi cîţi oameni sînt gata pentru Eveniment. CÎnd se presupune că Evenimentul va avea loc - acela a fost scopul acelui sondaj şi ce s-a obţinut cu aceasta?
Cobra: Scopul acelui sondaj a fost s determine opinia populaţiei de la suprafaţă despre Eveniment în sine şi, desigur, a fost foarte important pentru că libera voinţă umană să fie respectată. De fapt, rezultatul acelui sondaj a dat undă verde pentru anumite acţiuni ale Forţelor Luminii, în special înlăturarea grupului Chimera. Aceasta a grăbit procesul dramatic. De fapt se desfăşoară foarte repede. Înlătură, 25000 de ani de control, 25000 de ani de straturi peste straturi ale reţelelor Cabalei.

Rob: Mulţumesc. E adevărat că decorurile mai înalte nu au liberă voinţă cum avem noi pe Terra? E diferit?
Cobra: Nu e adevărat. Fiecare are liberă voinţă în acest Univers.

Rob: Mulţumesc. Există seminţe stelare care se încarnează să ajute la procesul ascensiunii. Cu excepţia Archonilor fizici, Cabala şi grupul Chimera, mai sînt fiinţe încarnate care au venit aici să blocheze evoluţia oamenilor normali, doar să blocheze influenţa bună oriunde ar putea?
Cobra: Grupurile pe care le-ai numit sînt cele care blochează evoluţia.

Rob: Există reptilieni pozitivi şi bănuiesc că oricine doreşte să se gîndească la asta ca la anumite fiinţe care arată într-un fel anume şi doresc să ştie răspunsul tău. Există grupuri reptiliene pozitive? Care este procesul acestor fiinţe care au fost eliberate din partea negativă şi primesc vindecare? Poţi vorbi puţin despre ce se petrece cu ele? Ce fac ele acum?
Cobra: Există un mic procent din rasa reptiliană care a acceptat Lumina şi lucrează împreună cu Forţele Luminii. Ei au propriile lor planete în acest sector al galaxiei. Sînt unele planete care sînt dedicate acestor forţe reptiliene şi acestor fiinţe. Aceste fiinţe îşi dezvoltă acum corpul mai înalt - cel emoţional. Ele dezvoltă emoţii pozitive sub alianţa cu Forţele Luminii.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am o întrebare privind Orion. Ai menţionat cîteva din fortăreţele Archonice care erau în Orion şi Sistemul Regale. S-a afirmat şi faptul că în multe texte antice, şi potrivit lui J.J.Hurtak, unele din regiunile de lumină pură şi forţe puternice ale creaţiei au emanat, de fapt din Sistemul Orion. Este corect şi asta?
Cobra: Da este corect. Orion este o constelaţie foarte mare. Distanţa dintre stele şi Sistemul Orion poate fi de 10 sau de sute de ani lumină şi un segment al Constelaţiei Orion aparţine numai Forţelor Luminii. Acum întregul sector din Orion a fost eliberat şi Forţele Luminii sînt peste tot în Sistemul Orion.

Rob: OK. Deci nu mai sînt forţe obscure în Sistemul Orion acum.
Cobra: Nu, nu, numai sînt.

Rob: Fiinţele umane originale care aveau 12 şiruri ADN veneau din Lzra sau... au venit din Sistemul Stelar Vega?
Cobra: Răspunsul este nu.

Rob: Annunaki, cum se vorbeşte despre ai, poate istoria e adevărată sau nu, ei sînt cei care au alterat cele 12 şiruri de ADN şi au amestecat ADN-ul uman cu cel al maimuţei să creeze specia umanoidă care a devenit o specie de umani cu 2 şiruri de ADN?
Cobra: Nu e exact cum s-a întîmplat. Dar da, a avut loc o mulţime de manipulare genetică care a avut loc cu scopul de a distruge contactul înalt al fiinţelor umane să îi menţină controlaţi. Ceea ce este descris nu este exact ce s-a întîmplat.

Rob: Corect, înţeleg asta. Numărul 3 în această întrebare. Ego-ul este ceea ce cunoaştem ca creierul reptilian.
Cobra: Nu e acelaşi lucru. De fapt întregul concept de EGO este o deviere a creaţiei. Oamenii pot uita de tot conceptul şi să se centreze pe exprimarea a cine sînt. Uită de tot conceptul. Asta ar fi sugestia mea.

Rob: Da, aş spune că e un argument bun. Centrează-te pe lumina şi iubirea care eşti. Eşti o întrupare a Iubirii. Cartea Urantia a numit Ego-ul "acela care menţine identitatea prorpie în faţa schimbării". Aceasta este unicitatea ta, al tău "Eu sînt prezenţă". Propriul sine, spirit, propria ta scînteie din Creator. Iată o altă întrebare: Lucifer este Prim-Creatorul? (Nu.) Ok. Iată altă întrebare bună, pe care unii oameni au discutat-o şi are ceva neîmţelegeri despre ascensiune. Cred că poţi lămuri asta. Ce părere ai despre viziunea că o fiinţă ascensionată care intră în ascensiune ca serviciu-de-sine şi nu serviciu-pentru-toţi?
Cobra: Ok. Ascensiunea este eliberarea de continuumul spaţiu-timp. Este peste conceperea minţii. Înseamnă trăirea şi radierea iubiri şi a luminii.

Rob: Clar şi este un proces etern, prieteni, ascensiunea este constantă chiar dacă mergem înapoi sau ne blocăm unde sîntem acum. Indiferent ce-o fi în termen lung, întotdeauna este ascensiune, o mişcare îaninte către mai marea experienţă aiubirii şi luminii, indiferent unde mergi în Univers. Ce sînt "logos", "sublogos", "proti" şi Metatron?
Cobra: Sînt fiinţe dintr-un nivel galactic care au emanat din nivele peste Soarele Central Galactic care îndrumă evoluţia anumitor stele şi sisteme stelare, clustere şi sînt fiinţe care monitorizează evoluţia diverselor sectoare ale galaxiei. Aş spune că sînt îngeri într-o stare foarte înaltă de evoluţie.

Rob: OK. Eşti de acord că în textele antice Nephilim era un amestec între îngeri şi umani şi Dumnezeu nu a permis ca asta să se întîmple şi de aceea îngerii care au făcut asta a trebuit să treacă prin multă durere şi suferinţă.
Cobra: Nu, nu aş fi de acord cu asta. E o... aş spune, o istorie fabricată, o istorie doftoricită. E adevărat că au fost multe rase stelare care au venit pe această planetă, unele bune, altele nu aşa de bune. Este adevărat că au interacţionat cu umanitate, dar nu... felul în care este descris a fost măsluit în sensul aceasta într-un fel dintr-un punct de vedere. De fapt integrarea sa este un proces evolutiv sub îndrumarea multor rase, cu umanitatea. Interacţiunea cu rasele nu prea pozitive a încetinit evoluţia umanităţii. Este un proces foarte complex care a avut loc în multe mii de ani.

Rob: Mulţumesc. Poţi să citeşti Cheile lui Enoch de J.J.Hurtak şi acolo sînt multe informaţii în acel gen de lucruri. Vreau să te întreb ca adăugire la întrebarea asta, Cobra, avem aceste multi-dimensiuni ale diferitelor fiinţe de lumină. Au avut relaţii conjugale şi interacţiuni fizice în ceea ce priveşte crearea uamnilor pe Terra?
Cobra: N-aş spune că majoritatea raselor stelare n-au interacţionat direct cu umanii, dar da, unele au avut.

Rob: Unele dintre ele sînt femei spaţiu-Terra, sau spaţiu-terra bărabţi care au avut relaţii cu oamenii. (da,da). Ok. Foarte bine. Cineva a dorit să vorbeşti puţin mai mult despre Osiris, Ra şi Thoth. Dacă poţi să ne dai un adevăr istoric despre acele timpuri şi dacă acste fiinţe sînt toate pozitive sau era vreuna din ele o forţă întunecată. Ce s-a întîmplat acolo, de fapt?
Cobra: ACele istorii sînt o memorie colectivă a timpurilor din Atlantis cînd acele fiinţe erau de fapt fiinţe umane, sau eroi sau anti-eroi, care păşeau pe suprafaţa Terrei. Majoritatea dintre ei erau de natură pozitivă. Osiris, Thots, Ra şi Isis erau ai Luminii. Apoi avem pe cei de atură negativă. Îl avem pe Seth care a fost liderul Forţelor Întunericului în acea perioadă de timp. Aceia erau toţi fiinţe din sisteme stelare diferite. Unii din ei veneau din Sirius, unii din Orion şi unii din Pleiade. Hath Or a venit din Pleiade. Ea era zeiţă a Luminii. Ei au trăit în memoria colectivă a poporului egiptean pur şi simplu pentru că Egipt a fost o colonie din Atlantis înainte de deluviu şi oamenii din Egipt au avut memoria colectivă a acelor timpuri.

Rob: OK. Poţi să vorbeşti ceva mai mult despre Lemuria şi Atlantis? Care a fost procesul acolo? De ce au fost invadaţi şi de ce nu au fost capabili să se apere singuri? Cum o asemenea civilizaţie înaltă a venit în conflict cu Lemuria. Cum au fost distruşi?
Cobra: Lemuria a existat mult înaintea Altantis-ului. Nu a fost nici un răzobi între Lemuria şi Atlantis. Oamenii nua deţin aceste fapte corect. A fost acum cu mult timp în urmă şi memoria s-a voalat. În Atlantis forţele obscure au venit din Orion şi umanitatea şi fiinţele care trăiau în Atlantis le-au dat permisiunea, ei au convenit să îi invite şi ei au fost curioşi să experimenteze întunericul simplu, din lipsa acelei experienţe. Nu a fost o alegere înţeleaptă datorită acelei perioade a Atlantis-ului. A existat multă programare mentală, epxerimentare cu controlul mental care a condus la decăderea finală a omului. A condus mai departe către carantina de pe această planetă.

Rob: Au fost şi ceva trans-specii genetice ca experimente desfăşurare. EE corect? (Da, e corect.) Mulţumesc. Unii oameni spun că s-a folosit greşit puterea în timpurile atlantice şi de aceea oamenii se tem de putere şi tot acest sistem este o repetiţie a situaţiei din Atlantis. ASta este şansa noastră să... din nou persoana se gîndeşte la karma şi lucrează ca şi cum sîntem obligaţi să repară, acea situaţie şi, desigur, avem de învăţat.
Cobra: Nu aş fi complet de acord. Da sînt similitudini cu situaţia din Atlantis, dar e o poveste nouă. Nu se va termina precum Atlantis. Oamenii au această memorie colectivă a cataclismului şi nu se va mai petrece din nou. Da, sînt anumite fiinţe care au aceleaşi reguli, de exemplu liderii Cabalei erau lideri ai Cabalei pe atunci, dar acum ca colectiv avem mult mai multă putere să schimbăm rezultatul final. Nu e vorba de karma, e vorba de libera voinţă. E vorba de deciziile noastre, decizia noastră colectivă şi este vorba şi despre schimbarea cosmică a noii ere de aur şi de restructurarea acestui sector al galaxiei care va îmbunătăţi această planetă şi va elibera această planetă.

Rob: Foarte bine. MAi am una sau două întreăbri şi apoi te las să pleci. Cineva a întrebat privitor la influenţa curăţării planului eteric. Ai menţionat că lucrurile se mişcă înainte. Ei au vrut să ştie cît de mult mai este de făcut pînă cînd va fi sigur? Se mai gîndeşte încă RM că este sigur să facă Evenimentul înainte ca planurile ne-fizice să fie curăţate sau s-a schimbat?
Cobra: Este posibil ca Evenimentul să aibă loc înainte să fie curăţate. Depinde de situaţie. Dacă avem o urgenţă drastică la suprafaţă precum un război masiv care să aibă loc, Evenimentul poate fi declanşat înainte ca planurile ne-fizice să fie curăţate. Este o decizie tactică care va fi luată în respectiva situaţie. Dar progresul curăţării planului eteric nu a progresat suficient ca să fie numit sigur. Nu încă.

Rob: Unii oameni vorbesc despre 22 iunie are ar fi un fel de intenţie de situaţie de steag fals gătită de Cabală. E posibil să existe ceva planuri pe ideea aceasta? Am vrut să întreb personal pe linia asta o întrebare mai generală. Vor avea loc alte acţiuni de steag fals majore permise de RM precum 3-11, 9-11, cîteva dintre cele mari, nu vorbesc de împuşcăturile dinn curtea şcolii, vorbesc despre evenimente majore la nivel planetar pregătite de Cabală. Vor mai permite să se petreacă astfel de lucruri?
Cobra: Nu este probabil ca un steag fals major să se întîmple. Aş spune că orice fel de predicţie privind un steag fals care s-ar putea întîmpla este... e doar ghicire... nu există nici o probă solidă pentru acea dată particulară.

Rob: OK. Cinev a dorit să ştie - acesta este primul tău proces de eliberare planetară în care eşti implicat sau ai mai luat parte şi în altele, în alte vieţi şi pe alte planete?
Cobra: Nu este primul, dar cu siguranţă va fi ultimul.

Rob: (rîde) Asta a fost bună. BBănuiesc că voi mai avea o întrebare, poate 2. Una ar fi: ce vom face după ascensiune şi cît de mult, după estimările tale de acum, nimeni nu va mai avea un ceas la mînă? Cît de mult va fi pînă cînd planeta va fi avut propria ascensiune? Există vreun termen limită?
Cobra: OK. Nu voi intra în detaliile procesului de ascensiune. Avem o fereastră de timp de 50 de ani între 1975 şi 2025 şi sîntem în acea fereastră acum cînd eliberarea planetară se presupune că are loc.

Rob: OK, încă 2 întrebări. Există vreo dată de exprare pentru Eveniment?
Cobra: Nu aş spune o dată de expirare, dar există o anumită fereastră de timp cînd este mai probabil ca Evenimentul să fie plănuit şi să se petreacă. Sîntem în acea fereastră acum.

Rob: OK. Este posibil, după ce atingem eliberarea, ca libera voinţă umană să facă vreo întoarcere greşită şi să aibă loc ceva negativ aici, în ce priveşte forţele obscure?
Cobra: NU, pentru că întunericului îi va fi interzis să mai existe.

Rob: OK. Deci un alt lucru interesant pe care l-a spus cineva - unele din acele lucruri antice indiene şi unele persoane spirituale l-au spus - după acest proces în care sîntem va fi prosperitate pentru 1000 de ani. Deci clar, va fi un lucru permanent de a fi rescris şi înţeles adevărata istorie a Terra şi că eliberarea Terrei va fi permanentă şi nu va mai exista niciodată lipsa prosperităţii. Vom fi într-o frecvenţă complet diferită. Corect?
Cobra: Da, va fi un proces permanent şi ireversibil cînd vom fi eliberaţi. Nu vom mai fi sclavi nicodată. Nu se va mai întîmpla.

Rob: Asta e o veste foarte pozitivă şi bună, Cobra- Din nou, un interviu minunat. Îşi mulţumesc foarte mult pentru timpul tău. Ai răspuns la o mulţime de întrebări pentru mulţi oameni. Nu toate întrebările şi-au găsit răspunsul aici, dar vom avea cîteva pentru data viitoare. Din nou, îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai venit. A fost o onoare să te avem aici. Îţi mulţumesc, Cobra.
Cobra: Mulţumesc tuturor pentru ascultare şi mulţumesc Rob pentru organizare.

Rob: A fost plăcerea mea să fac în fiecare lună emisiunea "Victoria Luminii". Treceţi pe la blog-ul lui Cobra, puteţi găsi linkţul său pe pagina "thepromiserevealed.com" [...] precum şi pe prepareforchange.net. Sperăm că vă veţi implica acolo. Realizaţi că avem conferinţe mari, şi Cobra şi eu pentru cei dintre voi care doriţi să vă uniţi în locuri sacre cu alţii şi să trimiteţi invocările de iubire şi lumină către planetă. Mulţumesc foarte mult tuturor pentru ascultare. Acest transcript va ieşi la lumină o zi sau două după audio şi la scurt timp veţi vedea un video minuat pe youtube. Vă mulţumesc foarte mult şi Victoria Luminii pentru toţi. Mulţumesc Cobra.
Cobra: Mulţumesc. La revedere.

Sper că toţi v-aţi bucurat de interviul cu Cobra. Doresc să vă reamintesc tuturor să subscrieţi pentru ştirile pe e-mail ale blog-ului thepromiserevealed.com precum şi prepareforchange.net. Continuaţi să trimiteţi întrebări pentru Cobra. Dacă aveţi întrebări pentru mine, le voi răspunde şi în emisiunile radio ale mele.

[...]Mulţumesc Cobra, mulţumesc membrilor şi Victoria Luminii.

Membrilor istoriagalactică.blogspot.com le reamintesc că în cazul în care doresc să întrebe în română pot subscrie întrebările lor pentru Cobra în comentarii care vor fi traduse şi trimise lui Rob Potter pentru interviul următor. Ulterior, Rob va alege în mod deliberat întrebările pentru Cobra.-N.T.Sursa

Un comentariu:

  1. Namaste Cobra!o intrebare cum scapam de archonii personali?daca scapam de ei,ne revin mai repede capacitatile telepatice,si toate puterile pe care le au stelarii?Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere