După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140624

Cobra - Interviu de Robert Potter - 17 iunie 2014 (1/2)


Partea 1

Robert Potter: Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la emisiunea radio Victoria Luminiic. CUm am mai spus este o emisiunea preînregistrată pentru oamenii prepareforchenge.net, recomand să vizitaţi această pagină chiar acum, pentru oamenii care umrăresc lucrarea lui Cobra de pe pagina 2012portal.blogspot.com cu întrebări pentru Cobra. Pagina mea thepromiserevealed.com. Prin aceste trei pagini am primit multe întrebări bune, vom ajunge la ele în cîteva clipe, vreau să vă reamintesc că paginile noastre apreciază donaţiile şi ajutorul pentru munca noastră asiduă, iar dacă avenţi nevoie de ajutor daţi-ne un semnal, vom fi bucuroşi să vă ajutăm. Sînt fericit să vă anunţ şi faptul că am concretizat Conferinţa Portalului de Ascensiune din muntele Shasta în 12 septembrie. Vom avea camera de vindecare, camera tehnologică şi vom fi localizaţi într-un loc cu o vedere minunată către Muntele Shasta. Evenimentul este disponibil pe pagina mea (thepromiserevealed.com), dacă daţi click pe primul banner ajungeţi direct la pagina cu informaţii. [...] Iar acum să-l introducem pe Cobra, bunul meu prieten şi minunatul emisar al Luminii şi doresc să mulţumesc muncii grele pe care o face echipa PFC.net şi vouă tuturor că sînteţi conştienţi de faptul că e o pagină foarte bună cu multă informaţie actualizată. Cobra bine ai venit la emisiunea mea.
Cobra: Bun venit tuturor, mulţumesc.

Rob: Şi tu aveai pregătite nişte conferinţe şi activări de portaluri activînd ca echipă de la sol. Ai dori, te rog, să împărtăşeşti oamenilor pagina ta Web şi care vor fi aceste evenimente pentru ca oamenii să se poată informa unde doresc să participe sau ascultînd această emisiune radio.
Cobra: Concret în aproximativ 24 de ore vom merge în Spania, Ibiza, o insulă în Marea Mediterană unde vom avea Activarea Zeiţei Cosmice. Solstiţiul este un eveniment foarte puternic prin care vom integra energiile cosmice cu energiile pămîntului, aş spune împletirea energetică a cerului cu pămîntul şi acesta este primul act către integrarea finală a principiilor masculine şi feminine pe această planetă. Cum probabil şti şi ai trăit această experienţă, în întreaga lume a existat o separare artificială creată de Archoni şi de Cabală şi această separare este necesar să fie vindecată energetic pentru a putea avea condiţii energetice mai bune pe această planetă şi pentru a putea vindeca societatea întreagă. Şi apoi în jurul datelor de 12-13 iulie vom avea prima conferinţă "Victoria Luminii" în Taiwan. Taiwan este un loc foarte special, aş spune principala fortăreaţă a Societăţilor Dragon pozitive şi este o comunitate foarte puternică a Forţelor Luminii acolo şi vom avea o conferinţă foarte specială cu acea ocazie. Toată lumea este binevenită la ambele evenimente. Cunoaşteţi blog-ul meu unde puteţi găsi actualizări căci vor fi multe informaţii după activarea din 21 iunie, care nu au fost posibile înainte. Vor fi cîteva destul de curînd.

Rob: Acestea sînt veşti minunate, Cobra. Am primit multe, multe întrebări minunate de la oameni şi doresc să vă mulţumesc tuturor pentru trimiterea întrebărilor. Sînt de un grad mai înalt metafizic decît media pentru că aceşti oameni care valorează informaţia pe care o aduci tu Cobra şi mereu ai informaţie unică şi nouă care nu este dezvăluită în domeniul a ceea ce se întîmplă pe planetă în momentele prezente. E necesară şi o lămurire, e bine ca oamenii să folosească propriul discernămînt şi vom trece la întrebări acum, vom vedea cîte putem atinge, iar pentru cei dintre voi care întreabă întrebări personale, Cobra nu poate răspunde la aceste întrebări, el nu ştie ce se petrecea cu tine cînd aveai 15 ani sau situaţii similare. [...] Probabil acest intreviu nu se va afla online decît după conferinţa din Ibiza. Prima întrebare pentru Cobra:
NASA a anunţat că inversarea polilor magnetici ai soarelor s-a finalizat şi au spus că acum are 4 poli în loc de 2. Asta vine de la observatorul japonez. E adevărat şi cum ne afectează acest nou soare?
Cobra: Schimbarea polilor este parte a unui proces. Această schimbare de poli este un proces gradual şi cînd polaritatea începe schimbarea, pentru o perioadă de timp avem o situaţie cu patru poli. Acest aspect se petrece chiar înainte de comutare şi după comutare. Nu este o situaţie permanentă deci nu are o influenţă specială asupra vieţii pe această planetă. Este doar un proces care se petrece la fiecare 11 ani.

Rob: Mulţumesc. Ar fi asta cam celaşi caz la un moment dat cînd Terra schimbă polii.
Cobra: Da, dacă polii magentici comută sau cînd se petrece, poate fi o fază a procesului.

Rob: Altă întrebare pe care o are cineva - sînt suficiente persoane pregătite care să vorbească pentru Eveniment, faza iniţială a acestui moment în timp?
Cobra: Vrei să spui vorbitori la suprafaţa planetei (da). E o mică problemă pentru că populaţia de la suprafaţă a fost atît de programată că asta ar putea fi o problemă în fazele iniţiale. S-ar putea să nu avem oameni suficient de antrenaţi sau suficient de balansaţi pentru a face faţă situaţiilor. Va fi o anumită curbă de învăţare deci ar putea fi un pic dificil o perioadă, la început, cînd Evenimentul are loc, dar aceasta se va balansa destul de rapid odată ce informaţia începe să iasă la lumină. În faza iniţială este o lipsă de oameni.

Rob: Ok, deci s-ar putea să fie un circ cu trei inele, într-un fel, la eliberarea informaţiilor în mass-media.
Cobra: Informaţia va ieşi la lumină dar nu vor fi suficienţi oameni calificaţi să distribuie informaţia.

Rob: Vor prelua staţiile TV şi au deja ceva informaţii pregătite pentru a le elibera către public?
Cobra: Au pachete de informaţii pentru a fi eliberate publicului şi vor fi date populaţiei de la suprafaţă care va fi pregătită să meargă la staţiile TV şi să prezinte informaţia umanităţii.

Rob: Există încă prea multă influenţă în eteric. Ai spus anul trecut că Evenimentul s-ar putea întîmpla înainte ca planurile ne-fizice să fie complet curăţate. Încă e valabil acest plan?
Cobra: Este posibil, dar aş spune că influenţa eterică asupra umanităţii nu s-a îmbunătăţit mult. Este încă o mare problemă. Nu voi comenta în ce moment vor decide să declanşeze anumite lucruri, sau aş spune, vor fi instruiţi să facă acele lucruri.

Rob: Foarte bine, mulţumesc. Multă lume se întreabă dacă ai putea face ceva sugestii concrete despre planificarea necesităţilor noastre în sensul - cel puţin pînă cînd fondurile de prosperitate vor fi eliberate. Am întrebări repetate. Ne-ai cerut să scoatem banii din bănci, ar trebui să îi punem sub saltea? Să îi convertim în argint sau aur? Vor fi aurul sau argintul în cădere? Bursa va colapsa? Ce se întîmplă cu sctocurile sociale responsabile? Poţi vorbi despre necesităţile materiale. Multă lume se zbate cu finanţele lor. Să spun acestor oameni: sînt mulţi alţi oameni în jurul planetei care se zbat în condiţii mult mai apăsătoare decît mulţi dintre noi. Deci mulţi nu au acoperiş deasupra capului deci am putea să ţinem cont d binecuvîntarea noastră. Ce putem face pînă cînd fondurile sînt eliberate? Ce facem cu banii noştri, ar trebui să-i pună sub saltea?
Cobra: Dacă ai bani în bancă, scoate-i. Îi poţi converti în aur sau argint sau teren sau să investeşti într-un proiect care va ajuta la eliberarea planetei. Nu aş sugera să îi pui în acţiuni de bursă. Nu aş sugera să îi păstrezi în bancă pentru că vor fi confiscaţi într-o anumită fază.

Rob: Cineva a spus: mulţumesc Cobra pentru tot ce faci şi Mişcării de Rezistenţă pentru ce face să ne ajute pe noi toţi. Un lucru mi-e greu să îl pricep despre situaţia din Egipt. Mi-e greu să înţeleg cum sentenţierea la moarte a 600 de oameni poate fi considerată victoria Luminii şi nici nu o pot vedea ca pe un proces de eliberare. Mă gîndesc că asta a fost greşit răstălmăcit în ultimul interviu cu Alexandra. Ea ştie că Frăţia Musulmană este manipulată de Cabală.
Cobra: În primul rînd nu au existat 600 de sentenţiaţi la moarte sau executaţi. A fost începutul unui proces. Numerele finale au fost mult mai mici. Printre aceşti oameni au fost anumiţi conducători care au fost parte a cabalei şi în parte a forţelor întunericului. Nu aş fi complet de acord cu acţiunea guvernului egiptean de a executa aceşti oameni, dar aş spune că este parte din natura umană. Şi, de asemenea, după ce Evenimentul are loc, mulţi membri ai Cabalei ar putea fi executaţi pentru că asta va fi dorinţa oamenilor.

Rob: Da, înţeleg. Asta e înainte că Mişcarea de Rezistenţă (RM) şi Federaţia Galactică a Luminii (GFL) să intre în scenă. Mă bucur că ai specificat acest aspect pentru că şi eu simt la fel. Am răspuns acelei persoane: la bază este elementul uman. Nu e RM sau GFL.
Cobra: Exact. Este elementul uman în această situaţie. Va fi multă nevoie de iertare după ce Evenimentul are loc. Cînd masele de oameni vor realiza ce a făcut Cabala, vor fi foarte mînioşi. Dacă există un anumit pericol de a proiecta acea mînie greşti către alte persoane fără a înţelege ce s-a întîmplat de fapt. (da) Recomand ca fiecare să aibă dreptul la procesul meritat, chiar membrii Cabalei. Nu poate fi oprit, dar nu aş recomanda ceva ce ar fi împotriva tuturor la acest punct.

Rob: Foarte bine. Sînt de acord. Asta mă aduce la altă întrebare. Nu vroiam să întreb dar cumva duce chiar acolo. O persoană care a făcut o afirmaţie cum că anumiţi pleiadeeni, se presupune că au teleportat sus 11000 de mebri minori ai Cabalei care au devenit cabalişti şi au fost forţaţi în acea situaţie prin mită, ameninţări sau lucruri peste controlul lor şi le-a fost teamă să iasă din Cabală. Există vreun adevăr despre cei 11000 de membri minori ai cabalei teleportaţi?
Cobra: Nu voi răspunde la această întrebare. (ok) SÎnt anumite operaţiuni ale Foreţlor Luminii şi anumiţi membri au fost scoşi de pe planetă. Nu aş comenta despre numărul sau metodele prin care s-a realizat. Pot doar să spun, da, au fost cîţiva membri ai Cabalei care au fost scoşi de pe planetă. E singurul lucru pe care îl spun.

Rob: Aşa, ai menţionat deja că unii membri ai Cabalei au fost scoşi de pe planetă şi luaţi pe nave-mamă şi acum privesc la propriile acţiuni şi rezultate şi ei înşişi aleg să aibă sufletele resetate în Soarele Central deci nu violează...
Cobra: Au opţiuni. Dacă aleg să accepte Lumina, nu sînt duşi la Soarele Central. Au nevoie să treacă printr-un proces de re-educare. E necesar ca ei să facă tot ce pot mai bine pentru a corecta consecinţele acţiunilor lor trecute. Anumiţi membri ai Cabalei resping această opţiune şi nu doresc să schimbe către Lumină şi sînt duşi la Soarele Central.

Rob: Aş dori să te întreb: au existat alţi membri ai Cabalei care au dorit să fie protejaţi de RM şi GFL şi au avut dorinţa îndeplinită? (protejaţi de cine?) Protejaţi de membrii Cabalei.
Cobra: Da, s-a întîmplat în anumite locaţii, dar este o situaţie complexă. Bazic, Archonii nu permit nimănui să fie contacta de Forţele Luminii. Este o situaţie de carantină. SÎnt mulţi membri ai Cabalei care doresc să iasă, dar nu li se permite să iasă. Nu oricine este acolo potrivit liberei sale dorinţe.

Rob: Da, înţeleg şi aceste aspecte vor fi adresate mai tîrziu. Altă întrebare pe care doream să o întreb data trecută şi este un punct foarte bun, şi noi am vorbit despre asta. Anumiţi oameni au susţinut că tu ai negat faptul că "dîrele chimice" sînt pulverizate, dar ai specificat acest lucru foarte clar. "Cobra, în Syracuse NY, avem dîre chimice în fiecare zi, de cîteva ori pe zi pînă într-acolo încît nu mai vedem cerul liber, niciodată. Ar trebui să mă mut cu familia în alt loc pentru a le proteja sănătatea? Există ţări unde nu se pulverizează peste oameni? Sînt state în SUA unde se pulverizează mai puţin?. Te rog să mă scuzi că sînt atît de insistent. Mulţumesc pentru munc uluitoare pe care o faci."
Cobra: O întrebare pe rînd. Da sînt dîre chimice. Nu neg existenţa lor. Spun doar că majoritatea oamenilor nu văd dîre chimice ci dîre de ejecţie. SÎnt dîre chimice dar mult mai puţin decît cred oamenii. Da e bine să te muţi din SUA căci este ţara sub cel mai puternic atac din partea Cabalei în ce priveşte dîrele chimice, otrăvirea mîncării, arme scalare şi aşa mai departe. Oriunde altundeva în lume ar fi mai bine.

Rob: Ok. Acuma, un lucru despre care nimeni nu vorbeşte. Se spune că majoritatea oamenilor sînt acum infectaţi cu nano-fibre, care se multiplică pe sine, semi-robotice, non-organice, tehnologie care provine de la dîrele chimice şi, desigur, probabil suplimentat de mîncarea modificată genetic (GMO) şi alte lucruri. Aceste fibre cauzează dureri şi stări de rău şi interferează cu ritmurile noastre. Ai idee cum aceste nano-fibre ne-naturale pot fi curăţate din toate fiinţele de pe această , odinioară, frumoasă planetă?
Cobra: Există o soluţie parţială, un protocol de detoxificare care poate înlătura asta, dar, bazic, această situaţie va fi complet rezolvată după Eveniment.

Rob: Da, am simţit la fel. Am simţit că aceste tehnologii avansate pot fi înlăturate. Ai menţionat în intreviul trecut că au existat tehnologii pentru a elimina asta. Ai putea, te rog, să comentezi pe tema asta? Putem noi forţa Cabala să elibereze aceste tehnologii acum? SÎnt disponibile în standardul ştiinţific actual sau majoritatea acestor tehnologii vor intra după Eveniment prin GFL şi RM?
Cobra: Bazic tehnologiile prafului stelar pot fi folosite pentru a înlătura sursa durerilor cronice. Pot fi folosite pentru a bloca sistemul nervos central, ceea ce va fi făcut la Eveniment cu membrii Cabalei, dar poate fi folosit, de asemenea, pentru a elimina sursa durerilor cronice, poate repara organe, repara ADN-ul, structura celulară. Dacă există vreun gen de stricăciuni structurale ale corpului fizic, pot fi reparate în aproximativ 15 minute cu tehnologia prafului stelar. Este o tehnologie pleiadeană care va fi disponibilă la scurt timp după Eveniment. Toate cazurile de dureri cronice vor fi vindecate la scurt timp după Eveniment cu acea tehnologie.

Rob: Acestea se vor elibera fără ştirea lor?
Cobra: Nu. Va fi un proces foarte conştient şi acceptat. Desigur, oamenii vor fi nevoiţi să schimbe felul lor de a gîndi şi comporta. Boala poate fi re-creată cu un sistem de convingeri şi stări emoţionale. Dar orice s-a întîmplat corpului fizic asta se rezolvă. E nevoie de un anumit reglaj psihologic care să aibă loc. Majoritatea oamenilor vor fi vindecaţi.

Rob: Foarte bine, mulţumesc pentru răspuns. Altă întrebare. Cum curăţă Forţele Luminii bazele alienigene? Se face cu arme sau non-violent?
Cobra: Ok - au fost diferite faze ale acestui proces. Cînd RM curăţa aceste baze, acum o decadă, aproximativ, s-a făcut prin bătălii psihice, din păcate. În ultima fază s-a realizat prin tehnologia prafului stelar care blochează sistemul nervos central al fiinţelor negative şi sînt luaţi pe navele-mamă şi apoi li se va cere să facă o alegere să accepte Lumina sau să se întoarcă la Soarele Central.

Rob: Ok, mulţumesc. Mă întorc la întrebarea despre implanturi. În intreviul trecut ai menţionat că aceste implanturi rămîn fixate, acestea sînt cele care sînt împinse în corp la naştere şi sînt invizibile şi deasupra tehnologiilor noastre. Am spus oamenilor şi tu ai menţionat oamenilor despre diversele tehnologii precum dispozitivul de Laser Alb Pleiadeian pe care îl am aici, energia tachyonică pe care o avem aici care poate creşte cîmpul vibrator al corpului şi asta poate împinge afară unii dintre paraziţii astrali, dar implantul principal este permanent în interiorul corpului. E corect? Există vreo cale pentru a reuşi înlăturarea completă a acestui implant împins la naştere?
Cobra: Vezi tu, există un aspect eteric al acestuia şi un aspect de plasmă. E destul de complicat să explic. Tehnologia laser este cea mai bună pe care o avem în acest moment pe suprafaţa planetei prin care putem avea de-a face cu aceste implanturi. Cealaltă problemă este că aceste implanturi sînt partea principală şi tehnologia scalară, care este parte a Reţelei Archonice. În fapt este menţinută prin cîmp scalar rotativ. Acest cîmp efectiv re-crează acel implant din nou.

Rob: Ok. Aşa am crezut şi eu şi am experimentat pentru că foloseam în 1980 Clopotul Fred (Fred Bell) şi ceva tehnologie de la Semjase care foloseşte geometria sacră, cristalele şi laserele. De fapt le-am combinat cu propria noastră tehnolgie a cîmpului scalar pozitiv pleiadean al piramidelor, care sînt unde scalare şi cristale şi bobine Tesla care fac dispozitivul de laser alb mult mai puternic cînd sînt folosite în conjuncţie. Experienţa mea din aceste dispozitive confirmă, în fapt ceea ce ai spus. Pentru o perioadă de timp energia devine foarte înaltă şi eşti capabil să obţii stări înalte de conştienţă. Odată ce te îndepărtezi de aceste tehnologii, aceste diferite tipuri de mecanisme de întoarcere se reintegrează cumva pe sine şi toţi avem de-a face cu acest element uman. Nu-i aşa?
Cobra: Nu este numai elementul uman, e vorba de tehnologie, care există pe planul eteric şi cel de plasmă. Re-crează, efectiv, structura.

Rob: Da, condiţionarea umană de pe Terra datorită tehnologiei, e un argument bun. Altă întrebare. Aceste nave-mamă şi membrii federaţiei despre care Cobra vorbeşte, ce densitate şi dimensiune sînt ei? a 3-a, a 4-a, următoarele?
Cobra: Sînt fiinţe de dimensiunea a 5-a şi mai sus dar, desigur, ei se pot materializa în dimensiunea a 3-a fizică sau a 4-a dimensiune, dacă doresc, dacă au un scop să facă asta.

Rob: Altă întrebare relaţionată - dacă nu sînt în aceeaşi dimensiune cu noi, vom fi capabil să îi vedem dacă ne creştem vibraţia sau pot ei folosi tehnologia lor pentru a ne contacta?
Cobra: Ei pot folosi tehnologia pentru a contacta fiinţele umane în a 3-a dimensiune. Prezenţa lor energetică este foarte intensă. Fiinţele umane vor fi nevoite să lucreze la capitolul energetic pentru a fi capabili să rezite acelei prezenţe şi să supravieţuiască acelei prezenţe pentru că cîmpul energetic al unei fiinţe ascensionate, o fiinţă de dimensiunea a 5-a este foarte puternic. Fiinţele umane nu vor supravieţui contactului direct. Cîmpul energetic al fiinţelor luminii care vor veni va fi ajustat frecvenţei umane, deci fiinţele umane vor fi capabile să interacţioneze şi să îşi ridice frecvenţele încet pentru a putea interacţiona mai mult. Va fi un proces gradual.

Rob: Da, mulţumesc. Asta coincide cu informaţia lui J.J.Hurtak că vor fi anumite zone sau insule de lumină pe care le numeşte "arcul cosmorece" (arc of chilicosm) unde fiinţele din a 5-a dimensiune şi mai sus vor fi capabile să interacţioneze precum şi în interiorul spaţiului navelor care de fapt pun la dispoziţie zone inter-dimensionale unde oamenii din diferite densităţi şi frecvenţe ale creaţiei pot interacţiona şi asta este o parte importantă a tranziţiei pe Terra. Am fost în contact cu kauilapele (http://kauilapele.wordpress.com) cu care am rezonat ca doi fraţi buni acolo în Hawaii şi el a oferit următoarea întrebare pentru tine. Altele sînt de la ascultători. Prima este: Poţi lămuri cine sînt cei 144000 şi dacă aceştia sînt seminţe stelare.
Cobra: Da, aş spune mai degrabă că este un grup miez de seminţe stelare, cei care au ales să vină pe Terra să transforme toată întunecimea cu lumina lor. Este un număr simbolic care descrie o, aş spune, o trupă de forţe foarte specială care a venit pe această planetă prin diferite faze ale istoriei acestei planete. Majoritatea dintre ei au venit în timpul Atlantis şi au continuat să se încarneze în diverse poziţii cheie în perioade ale istoriei şi acum acest grup este aici cu un scop, să transforme şi să elibereze planeta.

Rob: Ok, altă întrebare de la kauilapele şi am primit foarte multe similare. Asta e una mare. Avem aceste discuţii despre Isis sau grupurile teroriste din Iraq. Este o operaţiune a Cabalei de a schimba macazurile? PAre mai mult decît coincidenţă că ultimele încarnări ale revoltei conduse de insurgenţii din Irak au fost numite Isis.
Cobra: Da, Archonii au ales acest nume în adins. Ei preiau un simbol care este pozitiv şi îl asociază cu ceva negativ în minţile fiinţelor umane. Acum acest nume este peste tot în mass-media. Dacă cineva de pe stradă citeşte despre Isis - în mintea sa umană imaginea fanaticilor care ucid oameni este cea care apare în locui Zeiţei Luminii. Astfel funcţionează asocierile minţii. Au făcut acelaşi lucru cu naziştii căci au preluat un simbol foarte vechi - swastika - care este simbolul evoluţiei spirituale şi l-au transformat într-un simbol al răului. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu pentagrama şi cîteva alte simboluri din trecut. De aceea, de exemplu, Illuminati folosesc simbolul Ochiului A-tot-văzător, au denaturat acest simbol. Este un simbol al sursei şi ei l-au denaturat, iar acum reprezintă un ochi care vede tot al ordinii noii lumi. Aşa lucrează Archonii. Ori de cîte ori oamenii văd simboluri le asociază cu ceva negativ. Şi astfel energia pozitivă a acelui simbol nu poate curge normal. Este un război ocult care are loc.

Rob: Da, este un control pentru atenţia oamenilor. Am menţionat aceste fapte de multe ori. Simt exact la fel. Altă întrebare de la kauilapele: Forţele Luminii fac ceva să rezolve situaţia din Ukraina şi Putin lucrează cu ei?
Cobra: Da, fac multe lucruri pentru a rezolva situaţie din Ukraina, dar, din nou, avem factorul uman şi libera dorinţă umană. Sînt multe ocazii cîn anumiţi indivizi nu au urmat ghidarea în situaţia din Ukraina. Forţele Luminii au reuşit să descrească numărul de victime şi scala conflictului, dar nu au reuşit să îl elimine complet. Şi da, Putin sprijină agenda Forţelor Luminii, dar şi el are propria agendă de a crea o Rusie puternică. Aş spune că Putin este ăn acest moment cu un rol mult mai pozitiv decît structurile Cabalei care doresc să folosească Ukraina pentru a promova agenda lor.

Rob: Mulţumesc. Care este situaţiea curentă cu Archonii şi Grupul Chimera?
Cobra: Majoritatea Archonilor au pierdut multă putere în ultima jumătate de an şi au fost multe îmbunătăţiri. Au avut loc operaţiuni ale Forţelor Luminii pentru descreşterea puterii Grupului Chimera. S-a avut succes într-un anumit grad şi voi putea să eliberey ceva informaţii curînd.

Rob: Ok. Multă lume a întrebat despre moartea recentă a lui Rockefeller. Este lucrarea Forţelor Luminii din interiorul RM în eliminarea Cabalei în acest moment?
Cobra: Aş spune doar că situaţia a avut loc vineri 13, şi vineri 13 este ziua cînt conducătorul templier a fost executat. (hmmm interesant). Va veni mai mult despre asta, dar doar atît voi spune de moment.

Rob: Ok. Asta e de la oamenii care sînt în Sororitatea Trandafirului. O mulţime de oameni au dorit să aibă o lămurire. Cum se face că nu am auzit niciodată de Sororitatea Trandafirului sau Frăţia Ordinului Stelei. Evident acestea sînt grupuri exotice. E ceva nou sau poţi vorbi despre asta?
Cobra: Vezi, avem societăţi secrete ale Luminii şi sînt societăţi secrete ale Întunericului. Şi societăţile secrete ale Luminii au fost secrete pentru un motiv căci toţi ştim de vînătoarea de vrăjitoare şi ce s-a întîmplat cu femeile care erau prea strălucitoare cu lumina lor. Dar acum este timpul ca Sororitatea Trandafirului să fie re-activată din nou şi asta se întîmplă după toate aceste secole. Sororitatea Trandafirului a fost foarte activă într-o anumită perioadă a istoriei pentru a aduce pace şi vindecare umanităţii. A influenţat cîţiva dintre nazişti pentru a fi mai pacifişti. Au influenţat unii dintre oamenii cheie în timpul cruciadelor, a fost foarte activă în Egiptul antic şi multe alte situaţii.

Rob: OK. Mulţumesc foarte mult pentru această informaţie. Aceasta este o întrebare de la cineva şi eu înţeleg acest gen de întrebare - să vorbim despre Isis şi Ishtar, sau Ashtar cum îl cunoaştem noi. "Multe temple ale Zeiţei vor fi construite după Eveniment" este un citat din spusele tale. O persoană doreşte să ştie dacă ne vom întoarce la o religie, dacă vom fi încurajaţi să venerăm o "zeiţă". Va fi cumva diferit? Vrea să ştie despre acest gen de templu, va fi un templu, monument, va fi ca o biserică închisă. Poţi explica diferenţa dintre ultimul creator mai presus de toate şi diferitele aspecte de pozitivitate pe care această forţă supremă o reprezintă şi cum se va relaţiona asta cu aceste temple?
Cobra: Nu va fo religie în sensul tradiţional al cuvîntului. Nu vor preoţi care cre predică şi îţi spun ce ai de făcut. Vor mai mult ca templele care erau prezente pe planetă în timpul Atlantis-ului pentru a te putea conecta cu aspectul femini al creaţiei.

Rob: Deci acestea vor fi minunate temple artistice care vor inspira comuniunea cu aspectul femini al creaţiei. (exacat). Mă găndeam eu. Altă întrebare: cît de mulţi sînt pe Pămînt seminţele stelare?
Cobra: Aş estima cam 10 milioane.

Rob: Aşa se gîndea şi această persoană. Unii oameni au menţionat că la momentul Evenimentului, seminţele stelare, mai ales, vor primi vindecare şi îi va vindeca şi psihic într-un fel. Poţi lămuri dacă este adevărat pentru oricine sau pentru seminţele stelare. Cum va ajuta asta seminţele stelare?
Cobra: Procesul de vindecare va începe la Eveniment şi va continua pentru ceva timp. Primul lucru va fi multă vindecare pentru că controlul Cabalei va dispărea. Va elibera multă presiune din fiinţele umane şi anumite emoţii vor ieşi la suprafaţă şi vor fi vindecate. A doua vindecare este a minţii pentru că va fi disponibilă multă informaţie, care acum nu este disponibilă şi oamenii vor avea o imagine mult mai clară despre ce se întîmplă. În al treilea rînd va fi vindecarea corpului cu noile tehnologii de medicină minunate care vor fi eliberate. Este un proces şi nu poate avea loc peste noapte. Pentru omul normal poate lua luni sau chiar ani. Dar va fi o îmbunătăţire constantă. Nu ca situaţia de acum: cînd avem aproape nici o îmbunătăţire ci doar control constant.

Rob: OK. Iată altă întrebare pe care continui să o primesc de la multă lume şi tu ai multe postări acolo şi e greu să ştii tot ce ai spus în toate diferitele interviuri. Multă lume e nouă. Deci mulţi întreabă aceeaşi întrebare despre planeta X. O persoană spune că fizicianul rus dr. Serge Sal spune că orice discuţie despre palneta X este dezinformare şi folosită pentru a genera frică şi conflict şi desigur sînt mulţi alţi oameni care vorbesc despre stelele dwarfi şi planete etc. Ai putea, te rog să comentezi din nou?
Cobra: Da, am spus asta de multe ori. Da, există planeta X. Orbitează regiunea exterioară a Sistemului Solar şi nu, nu există Nibiru, nu există nici un obiect care să colizioneze cu Terra, sau să vină aproape sau să existe orice alt tip de pericol pentru planeta Terra.

Rob: Mulţumesc. Poţi. te rog să lămureşti din nou cu privire la Archoni şi istoria cu Enlil şi Enu? Ai putea explica ceva mai mult care este interacţiunea lor. Ai lăsat destul de clar înainte că acesta este doar un grup de ET care au influenţat planeta. Unii oameni simt că au avut o influenţă majoră şi gîndesc că sînt încă activi. Ai putea lămuri oamenii despre planeta Nibiru şi istoria ei?
Cobra: Toată istoria despre Nibiru e dezinformare. E o istorie fabricată. Nu e bazată pe adevăr.

Rob: Deci Zacharia Sitchin în cartea sa nu s-a bazat pe adevăr? (exact) Asta va fi greu de digerat pentru unii dar dr. Strange care a fost şi el în contact cu Valiant Thor mi-a dat exact aceeaşi informaţie. Această informaţie este scrisă din texte vechi care sînt dezinformare şi deviere.
Cobra: Sitchin nu a tradus corect acele texte sumeriene.

Rob: OK, deci spui că sînt traduse incorect. (exact) Asta s-a făcut intenţionat? (exact) Mulţumesc. ASta va agita ceva spirite, sînt sigur. Poate fi grila eterică archonică descrisă ca un gen de inteligenţă artificială al cărei obiectiv primar este să repete infinit în buclă şi să manipuleze cîmpurile electrice al oamenilor pentru a maximiza suferinţa şi emoţiile negative?
Cobra: Da se poate descrie în acest fel.

Rob: Ok, foarte bine. ALtă întrebare este: care a fost efectul norului G-2, dacă a fost vreunul...
Cobra: Forţele Luminii au protejat Sistemul Solar împotriva oricărei creşteri de radiaţii. Acel eveniment a trecut deja şi nu va avea nici un efect negativ asupra umanităţii. Singurul efect a fost o interjecţie în timpul din jurul lui aprilie şi mai cînd vîrful acelei tranziţii a avut loc şi a fost foarte intensă purificare a planelor eterice şi planelor astrale. A fost un timp foarte greu pentru multe fiinţe umane pentru că mult întuneric din aceste planuri a fost purificat şi în consecinţă au fost multe atacuri ale lucrătorilor luminii şi războinicilor luminii din partea acelor forţe întunecate care pierdeau teren în acele momente.

Rob: Mulţumesc, şi asta continuă şi în aceste momente. Se pare că încă este o mare agitaţie şi multă confuzie în mulţi oameni şi se pare că este în anumite cazuri ca o lupăt internă printre oameni care au aceeaşi intenţie pură şi se pare că îşi sapă groapa unii altora pentru motive nenecesare. Asta încă are loc.
Cobra: Continuă. Am spus de multe ori pentru oameni să nu se lase provocaţi şi aproape nimeni nu mă ascultă. Dar este alegerea lor şi oamenii vor da piept cu consecinţele propriilor acţiuni mai devreme sau mai tîrziu.

Rob: Da, deci la bază ar fi să nu iei lucrurile personal. Avem nevoie să ne mişcăm înainte. Fiecare avem perspective diferite. (da). Da, mulţumesc. Iată o altă întrebare bună. Ştiu că multă lume întreabă şi am şi eu propriile mele simţiri aici - vreau să văd dacă rezonezi cu mine. Multă lume spune: cum se face că ni s-a permis să evoluăm către unde sîntem azi cu tehnologie şi cunoaştere şi cei ai întunericului sînt atît de avansaţi în tehnologia lor? De ce nu ne-au oprit? Se jaocă cu noi să vadă străluciri de libertate, şi apoi "trosc" ne menţin în mai multă suferinţă?
Cobra: Au încercat să oprească evoluţia cît de mult s-a putut. Nu aş spune că această planetă este avansată tehnologic. Este una dintre cele mai înapoiate planete din experienţa mea.

Rob: Mulţumesc. Am auzit şi din alte surse pe care le respect care afirmă aceasta, ceea ce noi numim planete de origine care au început evoluţia şi au evoluat la un nivel de specie în aşa fel încît cînd ating un stadiu de dezvoltare în stadiul tribal, ating un stadiu înalt tehnologic şi avansează foarte rapid şi de obicei trec de la trib la o tehnologie desupra noastră. Faptul că am avut o tehnologie de industrializare mecanică atăt de lentă este de fapt parte a planului Cabalei, e corect? (exact) Muţumesc. Cum este posibil să avem contact pisihic cu familia din spaţiu cu navele care înconjoară planeta?
Cobra: OK. Este o situaţie cu truc. O să spun în felul următor, se poate avea contact cu Forţele Luminii numai după ce ai avut contact cu propriul Sine Interior sau Sinele Înalt. Poţi avea contact cu aceste forţe, cu Forţele Luminii prin Sinele Înalt. Dacă nu ai contact cu Sinele Interior şi încerci să ai contact cu Forţele Luminii, cel mai probabil ve atinge planul astral sau planul eteric şi bine înţeles, Archonii vor interfera. Aş recomanda pentru toată lumea, mai întîi să aveţi contact direct şi stabil cu Sinele Înalt propriu.

Rob: Mulţumesc, Cobra, cuvinte mari şi înţelepte - căutaţi Lumina din interior şi toate lucrurile vor fi adăugate vouă. Lumina şi sunetul, de fapt, sunetul divin actual este foarte important. Iată altă întrebare bună. Dat fiind că sînt 20 de milioane de mebri ai RM care trăiesc în interiorul Pămîntului, ei de ce nu pot participa la meditarea săptămînală de eliberare pentru a atinge masa critică?
Cobra: Desigur şi ei au propriile lor meditări şi ei au atins masa critică pentru societatea lor şi o duc foarte bine. Pentru populaţia de la suprafaţa planetei, pentru a atinge starea de pace, este populaţia de la suprafaţă care are nevoie să atingă masa critică.

Rob: Foarte bine. A fost timpul de pe Terra fracturat în vreun fel de către Cabală şi dacă da în ce fel?
Cobra: OK, Cabala a încercat să fractureze curgerea timpului, dar nu au reuşit pentru că semnătura timpului este mult mai presus de înţelegerea Cabalei precum multe alte lucruri sînt.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am avut cîteva întrebări despre balene şi delfini. Desigur, ştim că avem ceva harmonici negative care îi afectează. Ei sînt foarte importanţi după cum Sheldon Nidle spunea, pentru a mătura reţeaua eterică. Ce putem face la nivel 3D şi mai înalt pentru a proteja, asista şi salva cetaceele? La un nivel înalt, toate celelalte frumoase creaturi ale Terrei care sînt distruse.
Cobra: La nivel spiritual, te poţi conecta cu ele prin iubire, la nivel fizic, poţi răspîndi informaţia maselor despre ce se întîmplă cu ele pentru a aduce conştienţă. Cînd suficienţi oameni sînt conştienţi, majoritatea lucrurilor care se întîmplă nu li se va mai permite să se întîmple niciodată.

Partea 2/2 aici.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu