200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140609

Istoria Galactică - Andrew Bartzis şi Lance White - Ep.07


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Războaiele din Orion, Trucuri reptiliene şi Ascensiunea Curmată din 2006


LW: Bine aţi revenit. Aceasta este partea a şaptea cu Lance White împreună cu Andrew Bartzis. Am rămas la... vom vorbi despre războaiele din Orion, sau războaiele din Sirius şi apoi alt element care a fost adăugat în acestea sînt exploziile nucleare care s-au produs în densitatea joasă deci de unde ai dori să începi...
AB: Să începem cu războaiele din Orion. Speciile din Orion, şti, sînt familie de suflete cu noi. Au fost refugiaţi acolo, noi am fost refugiaţi pe planetele lor. Ei au fost şi băieţii buni şi băieţii răi şi aşa noi am fost băieţii buni şi băieţii răi. Pentru a înţelege războaiele, acestea se referă la cum societăţile de suflete şi rasele pot fi despărţite în facţiuni care se luptă între ele. Acuma, entităţile care trag firele de păpuşari iubesc acest joc pe care îl joacă şi războaiele din Sirius, Gri sau Orion sînt toate în esenţă războaie masive de mînuire de păpuşari pentru a pune familiile de suflete în stare de război sau stări de rezolvare karmică între ele. Războaiele din Orion au ajuns la un capăt în 2006 cînd a fost vorba de partea tehnologică contra partea spirituală. Partea spirituală a adoptat ceva tehnologie. Partea tehnologică a refuzat complet latura spirituală. Deci existau două părţi care au creat fiinţe fără arborele vieţii, au creat clone care erau doar pentru a deveni războinici şi asta a fost un afront la Legea Universală.

LW: Inclusiv super-soldaţi...
AB: Şi super-soldaţi. Ei au început, de asemenea, să răpească oameni din alte lumi pentru că au devenit motoarele perfecte pentru nave. Sînt oameni care au fost luaţi pentru tipul lor de energii psihice pe care le aveau. Efectiv ei erau scoşi din corpul fizic şi apoi implantaţi în navă pentru a deveni motorul. Acesta a fost celălalt afront prin ceea ce făceau. Părţii tehnologice nu i-a păsat de libera dorinţă suverană în ceea ce făceau. Erai doar o parte cu un număr pentru ei. Atît. Doar asta reprezentai. Cînd războaiele au ajuns la un capăt, erau vreo 350 de planete care erau în cîmpul de operaţii. Speciile Unite care întăresc carantina de aici, şi ei ei balansează, se luptă cu Reptiloizii diferitelor altor duzini de specii şi versiuni de reptilieni. Baza roşie de reptilieni sînt cei care funcţionează aici. Aceşti reptilieni înţeleg că Terra a avut şansa sa să extindă data Evenimentului din 2006 chiar înainte de Audiere. Aşa că ce au făcut ei a fost să elibereze, cel mai bun mod de a descrie asta ar fi: o forţă de sclavi peste totalitatea mai multor mii de lumi şi i-au lăsat pe toţi să creeze un coşmar de situaţie masivă de refugiaţi: fără mîncare, foarte puţină apă, fără tehnologie, doar au lăsat aceste triliarde de oameni acolo şi au spus: "În regulă, Băieţii Buni, mergeţi şi ajutaţi-i pe aceşti 7 triliarde de oameni." Şi apoi şi-au readunat foţele pentru a rupe blocada de pe Terra. În acel punct din 2006 erau nave reptiliene care forţau intrarea în Sistemul Solar. În acelaşi timp, Forţele Luminii încercau să termine ultimul dintre războaiele din Orion. Acesta este cîmpul de bătălie - întregul scop. Războaiele din Orion au investit în masă navele lor tehnologice aşa că a fost un război cu milioane şi milioane de nave investite în ele pentru a putea sparge blocadele care existau în jurul acestor lumi pentru că ei blocaseră aceste lumi pentru ca tehnologia să nu poată ieşi de acolo ca parte a comerţului tehnologic.
AB: Cînd războaiele din Orion în sfîrşit au ajuns la un final, ultimii dintre despoţi au fost doborîţi, au început să ducă înapoi la Soarele Central Galactic o mulţime de oameni pentru reciclare, dar au fost nevoiţi să dea piept cu rămăşiţele reptiliene - de aceea nu am avut Ascensiunea în 2006 şi de aceea nu am avut o clasă de absolvenţi: nu au fost suficiente forţe care să o facă. Au fost capabili să spargă blocada de cîteva ori şi să ridice o cantitate semnificativă de oameni din lumea noastră precum şi ADN-uri diferite. Aş putea intra în descrieri individuale de bătălii. Nu cred că e necesar pentru că e destul de întunecat. În această perspectivă neutră am trăit experienţa unor lucruri foarte, foarte întunecate şi nu... cum să spun asta... Am vorbit despre mine la un moment dat cînd nu sînt în Cîmpul Quantic şi nu îl pot citi, dar cînd sînt la acest nivel înţeleg că este un fel de informaţie care poate cu uşurinţă să pună oamenii într-o stare de frică şi nu doresc să pun pe nimeni într-o stare de frică. Cînd a căzut Germania, în final, şi Hitler era capturat în bunkerul său, aceeaşi atitudine s-a manifestat în cei din Orion. În nici un moment nu au crezut că vor pierde. Ego pînă în ultima secundă. Au ucis mulţi dintre propriii lor oameni care erau inocenţi. Războiul este iadul. Războiul nu e un lucru frumos. Aş putea descrie marile bătălii din spaţiu - nave planete gigante în luptă cu nave planete gigante... mercenari inter-dimensionali care vin din alte tărîmuri şi alte universuri pentru a fi de ambele părţi. Avem grupuri precum Legiunea de Argint. Ai auzit vreodată de ei?
LW: Nu n-am auzit.
AB: Ei bine, aş sfătui oamenii să caute despre asta. Ei sînt o forţă intre-dimensională care s-au ridicat bazic chiar de la fundaţia forţelor de dominare şi control, separat de Forţele Luminii, care acum s-au unit şi merg din lume în lume pentru a învăţa pe oameni cum să fie atacatori împotriva unei forţe de dominare şi invadatoare. Ei recrutează fiinţe de înaltă energie pentru a intra în funcţiune cu ei pentru o anume perioadă de timp. Sînt alte grupuri care sînt foarte asemănătoare cu ei. I-am ales pe aceştia pentru că ei exercită un rol activ chiar acum şi acest rol activ este de a fi Apărătorii Timpului-Visare, Războinicii Timpului-Visare. Ei protejează oamenii de terorile zilei şi de terorile nopţii care sînt împrăştiate peste noi.

LW: Deci acestea ar fi lucruri de care avem nevoie să fim conştienţi şi să stăm deoparte de ele şi cu cît mai mult ne putem ridica conştienţa despre acest tip de informaţie, cu atît vom fi mai buni în sensul de a recunoaşte o situaţie pe măsură ce apare şi să o neutralizăm: să nu intrăm în frică, să nu judecăm şi folosirea propriilor unelte pentru a neutraliza efectele ei. Multă frică a fost răspîndită pe Internet despre venirea războiului galactic. Şi se pare că este unul din planurile aflate în coş menite să sperie şi Hristosul din noi cum că va fi un gen de război cu alieni făcături şi apoi vor aduce ei pe "băieţii buni" care de fapt vor fi ambele şi aceiaşi, cei care au tras sforile trucurilor mîrşave. Deci cam aşa stau treburile...
AB: Mi se pare că îi spun Proiectul Blue Beam (raza albastră).
LW: Corect.
AB: Se desfăşoară asta acum? Nu. Marea majoritate a planurilor lor a fost neutralizată. Nu au tehnologia să folosească holograme masive pe Terra pentru a face o invazie falsă. Toată tehnologia le-a fost ridicată deja. De asemenea, jucătorii cheie ai acestor sisteme au fost scoşi din liniile de timp. Deci ei pot face o mulţime de lucruri de "frică mare". Dar ceea ce pot face este să propage propagandă care aduce o anumită secţiune din populaţie în aşa frică că pot crea distrugere temporară în acea zonă.
LW: Corect.
AB: Vulcan, cutremur, totuşi sînt în această stare de înţelegere că nici o mare distrugere nu va avea loc cît timp nu este creată în realitatea locală prin propaganda de masă şi covorul de frică care bombardează acea zonă.

LW: Cum e treaba cu noi că sîntem în centura de asteroizi? Ne-am mutat într-o secţiune diferită a Planului Galactic...
AB: Asta e ştiinţă. Şi ştiinţa este greşit informată.
LW: Evident... odată ce nu ştiu cîte planete sînt în jurul nostru!
AB: Teoria cu asteroizii, la care se referă ei, este o cale de a ne limita pentru a nu putea vedea dincolo de stelele de care ne spun ei că există.
LW: Corect...
AB: Tiparele vizuale ale stelelor vor începe să se schimbe. Asta este încă ceva din ce se va vedea venind. Oamenii vor privi în sus şi vor spune: "Acela ar trebui să fie Carul Mare" şi acolo e cu totul altă formaţiune. Dar nu oricine va vedea asta. Va începe să se răspîndească mai mult şi mai mult pentru că realitatea va începe să se schimbe - formaţiunile stelare vor fi diferite. Doar privind în sus pe cer şi văzînd o formaţiune care ai văzut-o acum un milion de vieţi va declanşa în tine procesul de trezie. Şi vor fi oameni care se vor trezi trăind experienţa războaielor din Orion: erau pe o navă şi una dintre părţile lor multidimensionale e acolo şi privesc în sus pe cer şi văd formaţiunea lucitoare care este ultimul lucru pe care acel suflet a văzut-o înainte să moară cînd nava sa explodează intrînd în altă navă. Şi totul se transferă înapoi persoanei de aici al cărei Avatar este al diferitelor piese-părţi de acolo. Noi sîntem Avatarii aici. Avatarul este Conştienţa Principală care permite ca părţi din sine să prindă dorinţă liberă suverană pentru a merge în altă parte şi a trăi experienţa vieţii pentru ca multi-dimensional să ne putem extinde şi să putem învăţa, să iubim şi să trăim.



LW: Ok. Şi fereastra de timp pentru noi care facem asta a fost destul de mult condensată - se condensează datorită densităţii. Trecem printr-o perioadă de densitate dar tocmai am ieşit dintr-o perioadă de cea mai mare densitate, nu-i aşa?
AB: Cea mai grea densitate.
LW: Cea mai grea densitate. Deci ar trebui...
AB: Doar Marte şi Terra sînt încă în partea densă şi sînt oamenii adormiţi care ne ţin ancoraţi aici. Deci părţile Sistemului Solar sînt într-o undă care se extinde. Şi va continua să se extindă pînă cînd polaritatea conştienţei va forţa şi intrarea noastră - şi această trecere va fi prima noastră Trăire în Timp-Visare-Unificat în loc de moment. 21 decembrie 2012 a fost prima experienţă trăită în 28'000 de ani. Primul moment de infinitate va fi mult mai intens. Ai avut trăiri în care ai experimentat o expandare de conştienţă unde ai înţeles infinitul şi imediat ce se termina... uau...
LW: Corect (rîzînd) da.
AB: Cam aşa va fi şi saltul - ca şi cum ai trece peste un deal într-un roller coaster.
LW: De-abia aştept...
AB: Ta-daa! – braţele sus!
LW: Corect, corect...

AB: Exploziile nucleare. Cînd au început testele nucleare, exploziile nu erau un test. S-au făcut cu un scop. Oriunde era o explozie nucleară era cu scopul de a crea rifturi inter-dimensionale sau să ucidă entităţi bazate în Terra Interioară care trăiau în Lumile Astrale. Toate exploziile orbitale au fost destinate să distrugă toate tiparele de migrare către aici - să le elimine complet din experienţa astrală şi multe dintre ele nu mai pot funcţiona ca fiinţe de energie şi au nevoie să fie aduse pe Venus la centrele de triaj unde sînt, efectiv, centre de triaj de suflete care pot aşeza piesele-părţi la loc împreună - una cîte una.
LW: Nu există şi un factor potrivit căruia dacă ar fi fost suficiente explozii nucleare pe Terra, planeta nu ar mai fi fost capabilă să funcţioneze?
AB: Corect. Totodată, dacă ar fi făcut asta, ar fi avut acces total la Terra Interioară: Reţeaua Agarthană. Există o pagină Web care arată fiecare explozie individuală din 1940 încoace şi vei vedea că America are vreo 1'500 (despre care ştim), Franţa-11, Rusia-700 şi îţi arată exploziile pe tot cuprinsul planetei, îţi spune altitudinea sau adîncimea. Sfătuiesc pe oricine să caute şi să găsească acel mic grafic cu fiecare explozie. Cînd vezi fizic cu propriii tăi ochi realizezi că se aliniază exact cu grila Terra. Ce este grila Piramidei? Este în grila Giza. Totul interacţionează cu acea energie. Toate acele explozii sînt cu scop în zone care inter-afectează grila Pămîntului.
LW: Corect.

AB: Şi pentru a coborî conştienţa, pentru a distruge conştienţa şi de asemenea, pentru a crea portaluri care braconează în afara acestei lumi. Sîntem esenţial sub carantină din anul 400. Totuşi, carantina nu a avut cantitatea de nave pe care o are acum, a avut suficiente nave doar cît să prevină exoduri în masă de rase de sclavi să fie vînduţi cum au făcut înainte. Au fost timpuri cînd veneau nave aici şi se luptau cu navele existente înainte şi înapoi. În 1566, marea bătălie pentru Germania, cu acea tăbliţă de lemn. De fapt a fost vorba de 250 pînă la 300 de mii de nave implicate în asta, întreaga planetă, invazie de masă. Şi - cum să spun asta - a schimbat conştienţa de atunci. Într-un sistem de dominare şi control aveau nevoie să şteargă conştienţa aşa că au adus plaga. Totodată au adus plaga şi pentru a elimina anumte familii de suflete care aveau linaj ADN care avea deja un cod de suflet complet. Dar toţi aceşti oameni care au murit din plagă au avut efectiv doar cîteva secunde în Lumea Astrală să-şi revadă propria viaţă dar au fost forţaţi înapoi. Deci au curăţat ADN-ul pe care nu-l vroiau dar au păstrat sufletele pe care le-au vrut.
LW: Uau.. asta a fost inteligent. Cum spune George (Kavassilas): "E nevoie să le dăm credit: genii pure."
AB: Să le dăm credit. Nu au scăpat nimic.
LW: Şi astfel cînd vedem că se petrec lucruri prin lume, am luat perspectiva în care nu sînt accidente - în special cînd vine vorba de orice eveniment negativ şi orice crează frică - totul este plănuit într-un scenariu la fiecare nivel de sus în jos.

AB: Mai am un pic despre exploziile nucleare.
LW: Ah da... Vroiam să te întreb.
AB: Cînd oamenii noştri de ştiinţă au început experienţele - cred că Rosenberg a spus: "Cu asta terminăm lumea". Erau sub influenţa speciilor din afara lumii, şi negative şi pozitive. E necesar să spun asta clar: unii dintre ei erau chiar oameni buni, unii nu erau. Mulţi dintre ei au venit din Proiectul Paperclip. Naziştii conduceau peste cine era membru plin al partidului, aprobau orice se petrecea în soluţia finală. Rasa nordică despre care s-a spus că interacţionau cu ei, a fost o anumită sectă care inter-funcţiona cu aceşti oameni de ştiinţă pentru că ei ştiau precis că e necesar să meargă în America datorită războaielor timpului. Trebuia să meargă acolo. Aşa că au adus tehnologii în structurile germane pentru că ei erau singurii oameni în acel timp care aveau simţirea să înţeleagă tehnologia care le fusese dată pentru că ştiinţa nu exista acolo de la începuturile înţelegerii. Dar comunicarea telepatică le putea da aceasta chiar dacă entitatea, persoana, n-ar fi ştiut niciodată că i-a fost dată tehnologia - dată în doze pentru a putea să creeze tehnologia pentru că după al doilea război mondial apare revoluţia tehnologică în masă. Vreau să spun că dacă ne gîndim cu adevărat că am trecut de la case fără instalaţii sanitare şi cu WC afară din 1900 pînă în 1930 cînd aveam circuite solide şi oricine avea un radio în 1960 - 20 de ani mai tîrziu să avem computere şi telefoane celulare în '80 pînă la era reţelelor sociale şi era Internet-ului şi unde ne duce tehnologia acum. Ne poate duce mult mai departe pentru că industria de publicitate a făcut atît de mulţi bani de la noi că trebuie să ne arate următorul nivel, dar, în acelaşi timp, nu pot.

AB: Deci cum să spun asta? Încerc să găsesc lingvistica corectă care nu limitează. Noi operăm în lingvistică umană care limitează efectiv propria vibraţie prin cadenţă şi ton. Eu numesc aceasta Lingvistică de Geometrie Sacră prin Concepţie de la începuturile tradiţiilor noastre orale care au fost menite să ne limiteze - efectiv. Au mers chiar pînă acolo.
Exploziile nucleare au afectat pe atît de mulţi dintre noi - şi încă afectează. E precum cu Nisipurile Albe. Granitul care a fost acolo a preluat impresia şi radiază constant în grila noastră. Cele din atmosferă radiază constant în grila terrestră. Unele din acele dîre chimice sînt menite să împuternicească acele zone unde exploziile nucleare au fost detonate pentru a crea constant portaluri multi-dimensionale pentru ca ei să poată aduce călători din alte dimensiuni, sau călători din alte linii de timp în ciuda carantinei care ne înconjoară. Acesta, chiar acum, este momentul piratării. Chiar în timp ce vorbim sînt operaţiuni care previn braconajul. Aceştia sînt oameni care au fost răpiţi din casele lor şi li s-au făcut experienţe ştiinţifice şi vor fi puşi în societăţi de sclavi în alte lumi.
LW: Uau - pur şi simplu oameni obişnuiţi, oricine ar putea...
AB: Genetica lor îi face neobişnuiţi.
LW: Ah. Te-am înţeles.
AB: Sau sufletul lor îi face neobişnuiţi.
LW: Şi bine înţeles sufletul lor poate fi scos din container şi pus în altceva.
AB: În altceva, da.
LW: Asta e ceva ce s-ar putea întîmpla oricui.
AB: Oricui. Grii au făcut asta foarte mult. Au făcut un super-magazin cu trupuri, aleg modelul 3, 4, 5, 6, 7, 8, sau 9 şi doar transferă conştienţa lor între ei. Şi cîteodată transferă doar conştienţa de la o navă la alta ca şi cum la un moment dat îmi scot hainele astea şi îmi pun altele.

LW: Hmm... interesant. Cîţi dintre liderii lumii au fost clonaţi? Am citit că aproape toţi...
AB: Mmm... nu sînt clonaţi cu adevărat. Sînt obligaţi să fie deţinători ai contractelor de suflet. Dacă eşti într-o poziţie guvernamentală eşti deţinător al contractelor de suflet pentru sistemul de dominare şi control. Cineva trebuie să fie deţinătorul fizic al acestor contracte.
LW: Ok. Ei sînt conştienţi de asta?
AB: Nu, cei mai mulţi dintre ei nu. Sînt cîţiva care sînt conştienţi - e în mod inconştient - e parte a modului în care sistemul contractelor spirituale funcţionează pentru a păstra dominarea şi controlul în poziţie. Trebuie să fie un contract. Şi dacă nu ai ştiut niciodată despre contractele spirituale, nu vei şti niciodată măcar că eşti deţinător. Avem Regina Angliei: un deţinător major al dominaţiei şi controlului. Contractele pe care ea le deţine păstrează energia Monarhiilor şi Domniilor de la călătorii timpului care au pus-o în aplicare în această lume. De ce avem un cîntec "Domnul să salveze Regina"? De ce vine aici în America? Nu ne pasă nouă de Regina Britaniei. Este o icoană de media pentru un motiv: pentru că vederea sa trebuie să fie întotdeauna în public pentru că energia percepţiei noastre păstrează conceptul Monarhiei în mers şi tot ea este deţinătorul de contracte de suflet pentru religiile care ne fură conştienţa.
LW: Ahh. Ca religia catolică. Deci ea lucrează foarte îndeaproape cu Vaticanul.
AB: Corect.
LW: Deci, bazic, lucrează mînă în mînă, ca să spunem aşa.
AB: Mmm – da. Unii ar putea fi considerţai Cavaleri sau Episcopi sau Pionii de pe tabla de şah. Regina nu este regina de pe tabla de şah.
LW: Corect. Ea este parte a management-ului.
AB: Ea e parte a management-ului, dar vorba ei nu influenţează Grila Archonică şi, de fapt, foarte puţini oameni în această lume au vreo putere peste Grila Archonică - şi cei care ar fi la cel mai înalt nivel din familiile bancare, cel mai înalt nivel al familiilor controlatoare pot vorbi nivelelor archonice, dar, cu adevărat au foarte puţină influenţă altceva decît să le şoptească la ureche.
LW: Cum comunică ei?
AB: Ritualuri negre. Este înrădăcinat în concept. Pentru a fi parte din dominaţie şi control trebuie să fi trecut prin acele ritualuri multe vieţi în aşa fel încît toată libera ta dorinţă suverană este cedată sistemului de dominare şi control.


AB: Acolo se face jurămîntul de credinţă către dominare şi control - "niciodată n-ar trebui să existe alt Dumnezeu decît Unul, care este Cel al Dominării şi Controlului".
LW: Corect. Deci Dumnezeul original care se aclamă că este un Dumnezeu gelos, Jehovah şi Yahweh şi restul - erau alieni?
AB: Aceştia erau alieni... care au fost aici pentru a crea propagandă.
LW: Şi pentru a crea Conştienţa de Dumnezeu - Scriptura lui Dumnezeu - Programul lui Dumnezeu. Şi acea energie este mulsă din oamenii care se roagă.
AB: Corect. Biblia - e nevoie să ajustez asta - sînt oameni buni în religie. Biblia a fost scrisă de fiinţe multidimensionale care au făcut salturi prin timp, influenţînd fiecare generaţie de oameni prin fiecare tipărire a ei, în aşa fel încît să stai în formatul propagandistic. Apocalipsa ("revelations" = "dezvăluirile" în biblia în engleză - N.T.) este o făcătură - este parte a unui sandwich sărăcăcios pe care l-am mîncat toţi - pentru a crea frică. Evangheliile adevărate, adevăraţii Gnostici spun: noi sîntem (dumne)Zei - ok? Şi aceeaşi biblie spune că Dumnezeu va judeca numai în echitate. Echitatea nu este justiţie oarbă, echitatea vede toate laturile. Echitatea înţelege că chiar şi forţele întunericului vor avea nevoie să fie iertate şi pentru noi oamenii din Lumină care nu putem ierta - vom suferi interior şi vom preveni propria ascensiune.
LW: Ăsta e un argument foarte bun!
AB: Noi prevenim aceasta. Dacă nu poţi ierta, împiedici.
LW: Corect. E un argument cu adevărat bun. Şi asta se leagă şi cu a nu judeca... cu toate că există un timp al judecăţii şi un timp pentru mînia îndreptăţită.
AB: Corect – mînia îndreptăţită!
LW: Deci avem nevoie să ştim cînd, aş spune acele 15 fiinţe multi-dimensionale, sigur au...
AB: (Privind direct către cameră şi arătînd cu degetul) Timpul vostru s-a sfîrşit! Jos secretele.
LW: Exact. Să zboare fusta! Acuma, mişcarea nazistă a fost adusă aici prin Proiectul Paperclip şi precum ştim, toţi aceşti diverşi oameni de ştiinţă au fost instalaţi în corporaţii şi industrii farmaceutice...
AB: Ca parte a războaielor călătoriilor prin timp.
LW: Probabil Monsanto, NASA (never a straight answer - niciodată un răspuns direct N.T.) - şi aşa mai departe. Deci, ei sînt destul de omniprezenţi, nu-i aşa? Am auzit că au baze subterane cu tehnologie care este peste imaginaţie şi aur care îl scot - efectiv prin fund...
AB: Ei pot manifesta aurul.
LW: Pot manifesta aurul... ok...
AB: Dar aurul nostru natural este cheia. Aurul natural este folosit pentru a încapsula ADN sau umani care sînt braconaţi în afara lumii.
LW: Adevărat...?!
AB: Pentru că are energia Terrei în el. Nu este un cristal realizat de om. Este un mineral realizat pe cale naturală care este special dacă găseşti marfa corectă. Deci tot aurul care a fost deţinut în diverse volte nu este aur făcut de om, nu este aur manifestat, este aur natural pentru că acesta este valoarea pentru schimb pentru tehnologie.
LW: Şi cum piratează...
AB: Avem un individ uman şi îl acoperă cu aur lichid pulverizat, fără să îi facă nici un rău şi astfel este protejat de energiile riftului inter-dimensional ca să poată trece cu contrabanda... pentru ca o contrabandă să funcţioneze, au nevoie să găsească un portal dimensional care a fost creat de multiple arme nucleare în atmosfera înaltă, aşa că o altă navă de contrabandă va ţinti Soarele Central Galactic în alt loc şi va folosi codurile de suflet pentru a deschide Soarele Central Galactic să vină direct către soarele nostru, dar în acelaşi timp să crească valoarea de timp dintr-o galaxie separată pentru a putea veni într-o formă de undă sinusoidală super lungă şi imediat ce vîrful undei sinusoidale se află în acel portal dimensional, grila de protecţie dimensională care este pe Terra detectează contrabanda dar este atît de instantaneu că pot transporta sus şi apoi să se întoarcă în afara realităţii şi corpul uman care este încapsulat în aur este protejat de acel rift dimensional. De fiecare dată cînd aceşti contrabandişti crează un rift dimensional, ucid sute sau mii de entităţi astrale.


AB: Este o mare violare să facă acest gen de contrabandă.
LW: Deci a fost ceva în filmul Goldfinger.
AB: Declasificare suavă.

LW: Declasificare suavă, da... deci acum a fost altă întrebare rapidă pe care doream să o arunc în discuţie pentru că nu am vorbit cu adevărat prea mult despre ce parte au îngerii şi variaţiile de realităţi angelice - au existat istorii despre Nephilim şi Elohim care au creat Terra şi apoi sînt şi istoriile cum că sînt parte întuneric şi parte lumină - care este adevărata istorie angelică care are loc?
AB: Îngerii: e necesar să înţelegi sistemul îngerilor, vorba că le dăm un ordin scurt - e propagandă.
LW: Corect.
AB: Ok? Deci ca să le dîm un ordin scurt sau un ordin de putere înseamnă să dai propria putere. Adevăratele fiinţe angelice nu vor viola libera ta dorinţă. Adevăratele fiinţe angelice sînt în mod esenţial întruparea Maeştrilor Ascensionaţi şi sînt cumva relaţionaţi cu familia ta de suflete. Cînd intrăm în conceptul fiinţelor angelice e necesar sî mergem înapoi la fundaţia acestui Univers - efectiv. Primele Specii de Lumină care au fost însămînţate aici de către Prim-Creatorul Universal, care a făcut prima galaxie, apoi s-a separat în a doua galaxie, o a treia... şi de fiecare dată a invitat suflete din alte Universuri să vină să populeze Galaxia Sa în Universul Său - am spus "a Sa" - îmi pare rău dar e multi-de-toate, doar folosesc aşa... acest "a Sa". Deci primul şablon de migrare, al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea în acest Univers reprezintă fiinţele angelice. Ele sînt cele mai vechi fiinţe care au început cu Universul nostru. A fost un val mare de fiinţe angelice care au părăsit Universul nostru din liberă dorinţă şi alt val care a venit. Şi apoi cei vechi s-au întors şi mai tinerii au plecat.
În multe rînduri, cei care plecau au luat numele celor noi care veneau deci nu este aceeaşi fiinţă. Unul pleca şi altul umplea golul lăsat. Altul pleca şi altul ocupa golul. Deci fiinţele angelice sînt fiinţe bune. Ele sînt Fiinţe ale Luminii. Dar există şi opusul lor, care sînt demonicii... şi demonii au fost şi ei invitaţi aici de Prim-Creatorul-Universal pentru că unul nu poate exista fără celălalt. Lumina nu poate exista fără întuneric. Este un Univers de Liberă Dorinţă - şi aici aduc fiinţele neutre - care sînt alt tip de îngeri care pot fi ambele înger şi demon în acelaşi timp, sau nici înger nici demon.
LW: Corect, se balansează.
AB: Lumina nu poate exista fără întuneric şi întunericul nu poate exista fără lumină. Deci războaiele dintre îngeri şi demoni din Biblie sînt propagandă, dar este o scînteie de adevăr în ea pentru că s-au bătut la început. Dar erau meniţi să se bată şi după un timp au început să se ridice către alte lumi şi au devenit Maeştri Ridicaţi. Nu este decădere - decăderea lui Lucifer - este o ascensiune întro formă mai joasă pentru a crea mai multă conştienţă, expansiune a vieţii pentru ca conştienţa Universului - potenţialul total al conştienţei simţirii - este în expansiune continuă. Universul încetează să se extindă dacă există o retragere a conştienţei. Este suma totală a conştienţei întregului Univers care îl menţine în expansiune.

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citit aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţinute contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.06 :: Ep.08


8 comentarii:

  1. Tot mai interesant , desi dificil de inteles in lipsa unor cunostinte esoterice complexe , acest dialog-interviu.
    Astept cu multa nerabdare continuarea ...

    RăspundețiȘtergere
  2. doresc sa aflu tot, ce sunt arhontii, cum e cu modificarea ADN-ului.. unde merg energiile ingerilor intrupati cand ii transforma in maimute cu numai 2 catene de ADN si mai am o intrebare, info de la voi se refera la 12 catene de ADN, insa o info despre 24 de catene circula in Scoala Misterellor ce se face la Clluj, nu zic ca e de lumina scoala de la Cluj... insa e prea mare stiinta lor... aproape ca inclin sa ii cred

    RăspundețiȘtergere