200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140330

Istoria Galactică - Andrew Bartzis si Lance White - Ep.03


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


LW: Ok. Sîntem în partea a treia şi eu sînt Lance White cu Andrew Bartzis:
AB: Da.
LW: Treceam prin Istoria Galactică şi am rămas la un punct cînd vorbeam despre Eveniment şi despre Lemuria...
AB: Mm hmm. Hai să vorbim un pic mai mult despre Lemuria. Am descris că Oraşele-de-Aer făceau salturi în timp. Ei bine, salturile prin timp înseamnă că încerci să... ventilezi şi să şlefuieşti părţile care ies în afară ale liniei de timp, unde alte specii au ajuns acolo cu forţa şi au creat linii de timp de război, aşa că ţelul lor era să oprească asta. Se ajunge la un punct unde au reuşit să oprească - cîteva din ele; suficient pentru ca ei să se întoarcă în timp, cînd Lemuria era - înainte de prima sa decădere, erau peste 170 miliarde de oameni care trăiau pe această planetă... o planetă cu adevărat mare. Au început să călătorească prin liniile de timp toţi aceşti oameni pentru ca să nu fie blocaţi în această parte de război - aşa că au putu curăţa cealaltă linie de timp; mai ales cînd au mutat planete. Deci au început să transporte oamenii lor către noua linie de timp. A doua ridicare a Lemuriei a ajuns la aproape 85 miliarde de oameni pe planetaă, dar aceşti 85 de miliarde nu erau oameni din Prima Specie. Mulţi dintre ei erau oameni de pe planete refugiate pe care Terra i-a adoptat ca fraţi şi surori... sau fiice şi fii.
Planetele lor erau sub dominare şi control şi fiinţele care călătoreau şi nu puteau ajunge acasă, au avut nevoie de un loc unde să meargă - au avut nevoie de o Planetă a Sacrului Feminin pentru a rămîne conectaţi cu Arborele Vieţii. Dacă eşti o Planetă Liber Călătoare şi simţirea planetei tale pierde mult din vibraţia sa şi foloseşti tehnologie pentru a suplimenta încrucişările, ajungi la "factorul de clonare" unde multe din aceste specii de acolo nu mai puteau avea copii, nu ştiau cum să rămînă însărcinate, treburi de genul acesta. Au venit aici, Terra i-a adoptat şi populaţia a crescut şi a crescut. Apoi conştienţa planetei a crescut. Conştienţa Sistemului Solar a crescut. Conştienţa Soarelui nostru a crescut şi unda sinusoidală totală a conştienţei care reprezintă sistemul nostru solar care spiralează în jurul Soarelui Central Galactic înseamnă că ne putem deplasa ceva mai repede. Timpul este redefinit în acest punct. Nu este deloc precum îl simţim acum. Deci cînd oamenii spun în cărţi că s-a petrecut cutare lucru în 300.000 Î.C. - sau 200.000 Î.C. nu e aşa, pentru că timpul nu funcţiona aşa în trecut. Ne bazăm pe timpul nostru de acum. Timpul de acum şi aici este un acord social. Cîte calendare avem pe lumea asta? Cîte timpuri avem? UTC, GMT, ora de economie de vară... Timpul este o coordonată socială. Nu mai este un concept universal aşa că atunci cînd încercăm să "graduăm înapoi" timpul începe să eşueze pentru că istoria scrisă a noastră a fost manipulată de călătoriile în timp, de oamenii care ştiau ce se întîmpla în 2011 şi au citit cărţile care au condus la aceasta. Şi ei erau şi cei care le-au scris de multe ori.
LW: Corect, acuma, asta include şi Textele Sacre, precum...
AB: Multe dintre ele au fost denaturate. Dar pentru a avea religie, e nevoie de existenţa binelui în ea - ai nevoie absolută de bine, altfel falsitatea nu crează. Acuma, cînd Lemuria s-a ridicat a doua oară, exista o influenţă spirituală densă care a creat prima... însămînţare... a religiilor, cînd secte de oameni au creat religia asta, alte secte au great religia asta..., unele erau în jurul tehnologiei, altele erau în jurul călătoriei în unie de conştienţă, unele erau ăn jurul lipsei tehnologiei unde trăiai în noroi, dar aveai toată tehnologia ADN în corp pentru a merge oriunde doreai şi de fiecare dată cînd te întorceai pe Terra trebuia să fie pe pămînt, cu picioarele goale şi ceva haine, făcîndu-ţi casa din ce îţi punea la dispoziţie Terra, creîndu-ţi propriile Tradiţii Orale, aşa că atunci cînd sufletele ajungeau împreună în Lumea-Visare şi apoi în lumea fizică, putea procrea noii familii de suflete chiar aici.


AB: Cam despre asta era vorba în Lemuria în această ridicare. Ei încercau să ajungă înapoi la conceptul că Terra este o planetă de seminţe (de seminţie) - că menirea sa era să aducă înţelepciune ADN pentru noile planete şi planetele tinere, pentru ca şi ele să poată avea suflete care să meargă acolo, să aibă tehnologie ca să meargă acolo pentru ca comerţul cu conştienţă să se extindă prin tot Universul, pentru că Universul nostru este etern-extensibil. Deci Lemuria a avut problema tehnologică şi este aceeaşi problemă care a fost şi cu Atlantis. Tehnologia ajunge la un punct cînd generaţia care pleacă şi generaţia care vine, nu mai au acelaşi punct de vedere.
LW: Oh, corect...
AB: Da? Deci o tehnologie care este de tipul "iluminare-în-unie-absolută" poate fi întoarsă într-o armă care poate fi folosită altundeva într-un alt tip de realitate. Lemuria a avut foarte puţine opţiuni, dar pentru a termina anumite linii de timp dramatice, liniile dramei karmice de acolo, care mergeau pe crearea forţelor militare care să meargă şi să înfrîngă şi să înceapă recapturarea lumilor aflate sub dominare şi control. În acel punct sînt cam 200.000 de lumi care se aflau în dominare şi control şi s-a extins rapid. Ei bine, 200.000 înseamnă că pot pune o mulţime de suflete în invazia spirituală şi eşti forţat să opreşti asta de la sursă. În acest moment au fost create oraşe de cristal care erau construite pe Punctele de Chakra dense ale Terra unde veneau cam 300.000 din cei mai puternici psihici ai planetei şi stăteau în aceste oraşe cristaline şi aplicau Viziunea-la-Distanţă (Remote View), şi Trăirea-la-Distanţă (Remote Experience) şi atacau la distanţă Simţirile altor planete, sau speciile de la suprafaţă şi ucideau tot acolo...
LW: Uau...
AB: Pentru că asta era singura cale să orească acea invazie. Sau, la un punct de întîlnire, cu yeci de mii de nave care veneau să invadeze aici, le aşteptau să se asambleze în planul fizic şi apoi le atacau fizic şi pe oricare dintre ocupanţi.
LW: Vreunii dintre aceşti oameni... eram şi noi... în vreun sens?
AB: Într-un fel, da--- pentru că tiparele migratorii sînt de venire şi plecare. Prima ridicare şi decădere a Lemuriei - o mare migraţie de plecare - o mare migraţie de venire, mare migraţie de plecare, mare migraţie de venire.
LW: Deci, se pare că toate aceste războaie nu se termină niciodată pentru că nu pot... odată ce distrugi ceva apoi ai represaliile şi ai de-a face cu Balansul Pendulului...


AB: Corect- Şi ar putea dura o mie sau un milion de ani pentru reconstrucţie...
LW: Corect.
AB: Şi sînt 2.300 rase acolo care şi-au peste nas un ziar rulat, ok?
LW: Adevărat... dar aceleaşi 15 Fiinţe sînt...
AB: Sînt cele care trag de firele dramatice pentru a aprinde focul mîniei în alte lumi, aşa că ei vor construi mai repede şi se vor recupera mai repede şi vor ataca mai puternic.
LW: În ce dimensiuni există cele 15 fiinţe?
AB: Cei 15:... sănt trei care sănt de dimensiuna a 6-a, doi care sînd de a 7-a,...ăăă... şase care sînt de dimensiunea a 8-a şi restul sînt de a 9-a şi cei de dimensiunea a 9-a sînt aici din a 3-a generaţie de emigranţi din ale Universuri aici, deci erau doar 3 Galaxii în Universul nostru cînd aceste Fiinţe au migrat aici.
LW: Deci probabil se consideră Băieţii cei Mari din cartier.
AB: Da. Poţi să le spui Mafia Galactică, pentru că s-au separat de Lumină şi Întuneric şi chiar şi aşa sînt amîndouă şi Lumină şi Întuneric în acelaşi timp, dar nu sînt neutrii - ţelul lor este să devină noul Prim Creator Galactic într-o galaxie unde deja există un Prim Creator. Deci, eventual pot merge din Galaxie în Galaxie în Galaxie şi să fie Primul Creator în Univers. CÎnd acest Univers a fost creat, Simţirea a creat un contract cu Multi-Versul nostru ca să... să zicem: "Eu voi fi un Univers care crează conştienţă, evoluţie şi expansiune şi invit emigranţi din alte dimensiuni să trăiască experienţa 'liberei voinţe'". Aceşti 15 sînt entităţi care au dorit să limiteze libera voinţă totală (100%) cîte o Galaxie, pe rînd, una cîte una.
LW: Corect, se servşte pe sine...
AB: Corect.
LW: Şi în această perioadă de timp cînd totul este re-lucrat - fereastra 2011-2014, ei lucrează şi pentru o Dată de Absolvire?
AB: Da (zîmbeşte) se numeşte Ascensiune a Servirii de Sine. Este un... concept care a fost... dă-mi voie să descriu într-un fel adecvat... Un concept care a fost creat în acest Univers şi s-a răspîndit în alte universuri ne-liberă-voinţă şi,... a fost mereu doar o teorie... pe care nimeni n-a putut să o dovedească ca fiind corectă, doar dacă ai avut totul pregătit şi Fiinţele au început să migreze aici cînd au văzut ce era pregătit pe Terra şi şi-au spus "Pot face asta.". Şi aceste Fiinţe care au venit toate din diferite părţi, esenţial, sincronistic toate au ajuns pe Terra. Acuma, am descris aceste Fiinţe ca fiind atît de mari că nu puteau încăpea într-un singur corp uman - aşa că au devenit milioane. Ei bine, cîteva din aceste Fiinţe au investit total în această lume - aşa că nu mai au părţi din ele nicăieri altundeva. Şi apoi sînt altele care încă mai au părţi şi în alte locuri. Cele care sînt investite total aici - cea mai bună supoziţie a forţelor Luminii de afară este că nu vor fi capabile să absolve pentru că conştienţa Terra le va absorbi deoarece sînt contractate să fie aici într-un fel, dar au creat contracte colaterale care deviază contractele principale cu Terra şi sînt la comanda grilei de încarnare. Au încercat să ucidă Simţirea Terra şi să o înlocuiască - de multe ori, dar nu pot. Orice eşuează la un anumit punct. Dar, Ascensiunea Servirii de Sine pentru aceste Fiinţe ar putea însemna că toate piesele-părţi ale lor să se ridice individual şi să devină entităţi mai înalte...dacă există o parte care nu este pe planetă, supoziţia (întrebarea) este: "Acea parte ascensionează şi ea?" Sau, aceste noi piese-părţi devin mii de Avatari Maeştrii care pot crea alte multe părţi care pot merge în multe Galaxii şi să facă asta din nou şi din nou... adică se extind exponenţial ei înşişi.
LW: Daa...uau, bun, e o idee interesantă...ai vreo idee ca posibilitate?
AB: Am căutat Registrele Akashice în sus şi-n jos. Există doar oraţii despre asta, de cel mai mare dintre Filosofii Venusieni care s-au adunat într-un Grup Mental psihic masiv care a fost transmis. Venusienii, din cînd în cînd, declară 72 de ore de pace, unde Filosofi din partea Întunericului, Filosofi din partea Luminii şi Filosofi din partea Neutră se aşează la un loc şi... dezbat. Nu se ceartă, doar dezbat. Aşa că partea fiecăruia este pusă pe masă pentru ca triliarde de oameni să o poată vedea. Venus este aici - ei au marea "chestiune filosofică". Terra... este în situaţia în care Ascensiunea Servirii de Sine are loc cu adevărat, Filosofii nu au nici cea mai mică idee ce înseamnă asta... aşa e de nou.
Dar mai e şi asta: aceste Fiinţe Multi-Dimensionale (15) care au plănuit şi plănuit şi plănuit şi plănuit, spre deosebire de Prim Creator, care este o scînteie a Creatorului Universal. Deci Creatorul Universal ar putea dori Ascensiunea Servirii de Sine din aceştia. Nu ştim. Dar dacă doreşte asta, va servi unui scop într-un fel pentru că sîntem în... situaţia în care ni s-a dat un "sandwich nenorocit" cam de foarte multă vreme şi anumiţi oameni nu ştiu că e un sandwich nenorocit, ei bine, vrem să mîncăm ceva mai diferit.
LW: Corect - îţi mulţumesc foarte mult!
AB: Corect? Nu mai vrem sandwich-ul nenorocit! Deci, Ascensiunea Servirii de Sine, ce înseamnă asta într-adevăr? Nici cei mai mari Maeştri Ascensionaţi nu ştiu cu adevărat - sînt doar supoziţii - dar nu ştiu.
LW: Se pare că ar... evident există limitările sale.
AB: Corect.
LW: Că trăirea experienţei iubirii şi uniei s-ar pierde în ea, pur şi simplu...
AB: Sau nu este - este opusul iubirii. Ura nu e iubire... pentru că e vorba de perspectivă aici.
LW: Drept...hmm. Şi se pare că nu a mers prea bine... aici, de milioane de ani... deci mmm...
AB: Doar dacă eşti acea Fiinţă Multi-DImensională şi trăieşti... în bogăţie oriunde ai fi...
LW: Da, aşa este, şi asta e bazic ceea ce se întîmplă, nu-i aşa?
AB: Da.
LW: Deci aceste 15 Fiinţe au aspecte ale lor în toate marile familiile "la conducere"...
AB: Toate marile familii.. dacă este bancher... o Familie de Vîrf, a fost piratată prin contractele spirituale... garantat.
LW: Şi bine înţeles sînt cei care sînt aici, despre care... noi nu ştim - sînt în afara cadrului Rothschild şi a Roialilor şi aşa mai departe.
AB: Cei care s-au păstrat pe ei înşişi secreţi şi au creat doar Şcolile de Mistere care au zece studenţi în fiecare generaţie.
LW: Da..., dar despre... cum e treaba cu cîteva din celelalte planete? Deci Saturn se spune că e într-un fel demonic - am auzit că e o forţă demonică... un aspect al lui Saturn.
AB: Asta e partea nebunească despre Saturn. Sistemul nostru Solar a fost construit de la zero. Piesa din puzzle a lui Saturn a fost dintr-o Fiinţă Multi-Dimensională aici, care introducea religii false pentru a obţine adepţi ai războiului. Saturn... a văzut şi a zis: "Hei... asta e chiar o idee bună!" Înţelegi? LW: Înţeleg. (Rîde)
AB: În acel punct, Saturn era o planetă înalt dimensională care dorea să intre în Joc şi a început să asampleze planete în jurul lui, să facă exact asta. Şi a început să culeagă cei mai puternici oameni din alte societăţi către zona sa. Dorea să intre în Joc, aşa că s-a asigurat cp era parte din Maşina de Ascensiune Galactică pentru că a creat draaaamăăă: dramă religioasă, dramă spirituală, dramă tehnologică; vreau să spun, chiar şi acum îmi aruncă priviri rele pentru că nu îi place să vorbesc despre asta. În acel punct, oboseşte. E obosit. Sîntem obosiţi. Sîntem toţi terminaţi... chiar şi cele 15 Fiinţe multi-Dimensionale erau băgate în asta de prea multă vreme... s-a terminat. Toţi au ştiut că se terminase; doar că sînt prinşi în această obişnuinţă repetitivă pe care slugoii nu o pot rupe pentru că au fost contractaţi spiritual de atît de multă vreme că nu au nici o idee că nici măcar nu sînt în liberă voinţă.
LW: Corect... deci ce va face să se încline Jocul?
AB: Totul depinde de cum ne trezim - cît de mulţi sîntem în frică, cît de mult a reuşit propaganda să se înrădăcineze în oameni, de exemplu: noi manifestăm, sîntem fiinţe creatoare - dacă ei emit la TV asteroizi, noi am putea crea acel asteroid... ok? Asteroidul care a căzut în Rusia - acela a fost un asteroid real, dar scopul său a fost să creeze frică. Acuma toţi acei oameni ruşi care au trăit experienţa sînt în frică... şi pot prelua această energie şi să o reinvestească în mai multă frică pentru acei oameni şi oricine altcineva care a fost martor la asta pe ZouTube . ei pot fi reinvestiţi în frică, care ar putea crea un eveniment care să aibă drept bază un asteroid, din propria noastră frică, pentru că noi îl manifestăm. Acestor 15 Fiinţe, cu adevărat nu le pasă ce se întîmplă cu Terra. EI vor doar să recolteze cît mai multe din cele mai puternice suflete posibil, pentru că ei sînt în dominare şi control şi pot merge altundeva şi pregăti o altă Maşină de Ascensiune Galactică, unde nu va mai fi nici o carantină care să îi oprească.
LW: Ei vor fi practic nelimitaţi în acel moment...
AB: Corect.
LW: Şi ce mai rămîne de spus că asta nu s-a întîmplat deja?
AB: (Pauză) Carantina e destul de eficientă în acest moment. Acum foarte mult timp au dezbătut ce să facă pe vremea cînd carantina nu era complet ranforsată şi a început cu operaţiunea de contrabandă care a pornit în jurul lui 6.000-7.000 Î.C. Acuma, a existat permanent o carantină. Dar exista în general acolo unde psihici care au trăit pe o planetă al cărei unic scop era să apere Terra psihic. A fost o coaliţie a lor. Erau milioane. Deci o lume ar fi spus, pentru un an, "Lumea mea va fi activă", alt an, "Grupul meu va fi activ" şi au negociat pe baza calendarelor lor care erau poziţii cu faţa la Terra pînă cînd, în final au trebuit să pună nave aici. Pînă cînd, în final au fost nevoiţi să pună psihici în aceste nave, care au fost scoşi din capacităţile lor de a face comerţ pentru că psihicii mişcau navele, psihicii creau comerţul şi apoi tehnologia necesară să fie manifestată aici care a fost mult prea departe de toate resursele lor de acolo - şi au fost nevoiţi să găsească o cale cum să ia conştienţa din acele lumi şi să o aducă aici şi să o transporte imediat... în timp ce Terra trecea prin cea mai densă parte a spaţiului; pentru că a fost o vreme în care nici o navă nu putea să intre în Sistemul Solar. Deci oricine menţinea în funcţiune carantina, era forţat să fie aici pentru... un milion de ani... pînă cînd ieşeau din zona densă. Şi asta însemna că nu puteau fi cu speciile lor, că nu erau cu familiile lor de suflete şi foarte posibil putea fi atraşi în Maşina de Ascensiune Galactică şi să nu mai iasă niciodată pînă acum.
LW: Uau...
AB: Deci e o mişcare enormă pentru ei. A fost o mişcare mare.
LW: Da...acuma, ai spus ceva despre existenţa unei "pauze" nu cu mult în urmă...
AB: Oo, da! Din 20 pînă în 22 martie 2013, Prim-Creatorul acestei Galaxii a venit şi a revizuit contractele de suflet ale acestei lumi de jos pînă sus: orice a trăit aici în toate timpurile, orice a fost blocat aici . toate contractele sale de suflet au fost citite în expresie completă şi totală aşa că s-a ajuns la ecuaţia finală în care Terra era, cum a traversat de la încputul configurării sistemului de conducere pe care îl avem acum - sistemul de conducere fiind Consiliul celor 12. Patru ai Luminii, patru ai Întunericului şi patru Neutrii. Toţi cei Neutrii au fost daţi afară de cei din Întuneric, pentru că le-au spus: "Ucidem 10 miliarde din oamenii lumii voastre natale dacă nu plecaţi". Neutrii au plecat... s-a rămas la 7 ai Luminii şi 5 ai întunericului. Asta înseamnă că Întunericul putea încarna mai mulţi de-ai lor, fiinţe cu conştienţă joasă, aici, fapt care ar coborî conştienţa Terrei şi mai mult pentru că puterea grilei a mers spre în jos şi mai jos şi mai jos şi cu cît mai mulţi oameni cu conştienţă joasă pui într-o lume cu conştienţă înaltă, lumea trebuie să întoarcă potenţiometrul să se adapteze la ei, altfel, aceste conştienţe nu ar putea fi aici.


LW: Hmmm...
AB: Asta este piratarea grilei de încarnare. Consiliul celor Doisprezece - cînd a venit revizia ei au încercat să folosească CERN, Hadron Collider din Franţa pentru a "nascoci" numere, ar fi cel mai bun mod de a descrie. Asta a fost observată... au fost toţi eliminaţi din Joc. Toţi acei oameni, care au fost parte a acelui proiect au fost scoşi. Asta e valabil şi pentru Lumină pentru că şi Lumina făcea anumite lucruri "frumuşele" în acel moment. Sînt Fiinţe ale Luminii care sînt atît de departe de mugurele Luminii că văd numai întuneric. Sînt atît de departe în polaritate - şi nu mai există partea neutră între ele, au rămas să lupte lupta pentru că s-au luptat atît de mult timp şi "Voi învinge cu orice preţ". Şi cînd spui "învinge cu orice preţ" nu mai eşti o fiinţă a Luminii. Ai nevoie să mergi să te vindeci, să te întorci la Sursă şi să priveşti la toate astea dintr-o perspectivă diferită. Şi asta îi include şi pe tipii Întunericului... pentru că au fost cîţiva tipi ai Obscurităţii care s-au întors în Lumină - pur şi simplu că era singura cale să contracareze Lumina.
LW: Bun!
AB: Exact! Creaţia falsului întuneric... ştii, sînt Fiinţe ale Luminii care sînt Fiinţe ale Întunericului false şi Fiinţe ale Întunericului în false Fiinţe ale Luminii şi există apoi Fiinţe ale Luminii care sînt... amîndouă!
LW: "Uau..." Complicat...
AB: Complicat! Nu contează cît de al Luminii eşti, dacă eşti pentru un milion de ani, îţi pierzi calea... pierzi drumul.
LW: Aş crede asta... mai sînt încă Maeştrii Ridicaţi care sînt Maeştrii Ascensionaţi adevăraţi sau şi asta s-a corupt destul de mult?
AB: Textele... Ok, dacă un Maestru Ascensionat face o carte, şi apoi persoana aceea scrie cartea şi moare, următoarea carte va fi coruptă, cărţile următoarei generaţii vor fi corupte. Şi apoi au fost alţi oameni care au fost aici să fie falşi Maeştrii Ascensionaţi, pentru că ştiau că vor publica cărţi zece mii de ani, sau o mie de ani, sau 500 de ani. Şi apoi ai - cel mai bun mod de a descrie - în prezent nu există Maeştii Ascensionaţi adevăraţi care să meargă pe suprafaţa planetei - e de fapt aşa de regulă. Şi în plus, mulţi au rupt regulile şi au fost scoşi din Joc, şi au fost alţii care s-au prins de subrtilităţi şi ne-au ajutat să ne plănuim contractele, contractle noastre, aşa că putem să intrăm aici şi să fim puternici. Şi apoi au fost cei care ne-au ajutat să ne plănui viaţa cu 1.000 de vieţi înainte, cu 1.000.000 de vieţi înainte de vreme. Pentru mine că sînt aici, eu am fost obligat să fac asta. A trebuit să plănuiesc mult înainte de vreme. Am fost nevoit să fiu cu o mie de mutări de şah înaintea cuiva care este cu 50 de milioane de mutări de şah înainte...
LW: Corect... corect! Asta înseamnă că ar fi destul de rar ca cineva ca tine să...
AB: În abilităţile mele de citire, am întîlnit mulţi, mulţi oameni care sînt aşa. Eu o numesc Rezistenţa Terra Liberă. E un "Toţi-în-aceeaşi-Oală" şi fiecare persoană care a avut viaţa plănuită dinainte cu sute de vieţi înainte, este Rezistenţa Terra Liberă... pentru că scopul lor aici este să găsească codurile de suflet printre toată comunitatea de specii şi să le completeze. Şi odată ce au completat codurile de suflet ca specie, dominarea şi controlul îşi pierd cel mai important cîrlig - care este abilitatea de a ne ţine separaţi ca familii de suflete.
LW: (Pauză lungă...) În momentul ăsta se pare că lucrurile sînt divizate la maxim.
AB: S-a ajuns la vîrful divizării.
LW: Deci ceea ce am putea vedea de acum încolo, căci 2014 e un fel de dată "las-o moartă", mmm...
AB: Ei bine... asta s-ar putea extinde 20 de ani dacă ei vor.
LW: Aşa...
AB: Grila Carantinei este foarte întărită acum. Sînt nave în atmosfera noastră care preiau conştienţa şi o reinvestesc pe Terra... încetunel, crescînd energiile Terrei, ca şi cum am încărca o baterie pic cu pic. Dacă o cresc prea repede, vor fi oameni care pur şi simplu nu pot exista aici şi vor dispărea şi nu vor să se întîmple asta. Ei vor o Clasă de Absolvenţi. Deci Carantina este efectivă. Cînd spun "Asta s-ar putea prelungi pentru 20 de ani" e vorba de suficientă conştienţă de aici care să accepte primele două stadii ale Evenimentului în Timpul-Visare pe care le avem, care vor duce la... părţi mai dificile ale conştienţei, care să fie acceptate unde ai putea avea un oraş întreg, care într-o fracţiune de secundă în Unie Netimp, dispare complet, "Ce se întîmplă?" şi ascensionează. Şi asta s-a petrecut, de fapt, cu o parte dintre oamenii Mayaşi în 600 A.D.. Au făcut asta, dar i-au lăsat în mod voit să ascensioneze, dar nu au primit o ascensiune completă. Au fost vînduţi altei specii de dominare şi control.
LW: Oaa...
AB: Şi asta era foarte comun, lăsau anumite societăţi să îşi ridice vibraţia foarte repede şi apoi tăiau cordoanele vibraţiei şi îi teleportau în masă pe o altă planetă de sclavie.
LW: Uau... asta e chiar nemilos!
AB: În schimbul tehnologiei. Ei bine, nu ne mai pot vinde ca sclavi. Despre asta era vorba cu Carantina. Carantina are multe nivele şi unul din cele mai importante aspecte de înţeles este - fiinţa umană din lumea asta - avem aici boli care nu sînt create de om.
LW: Oh, corect...
AB: Şi aceste boli sînt aduse în mod voit aici pentru ca dacă o fiinţă umană este luată din această lume, ar putea împrăştia o epidemie galactică cu un virus care ar ucide triliarde. Şi, de fapt, asta s-a întîmplat, nu o dată, nu de două ori, nu de trei ori ci de 11 ori. Triliarde au fost ucişi de fiecare dată, nu miliarde, triliarde.
LW: Cum e cu posibilitatea de a dezvolta nanotehnologie ca o "unealtă de ascensiune" pentru Întuneric? Cu alte cuvinte, folosind nanotehnologie să se recolteze sinele noastre psihice, se vorbeşte mult despre dîrele chimice (chemtrails) (eugenetica, tera-formare, evenimentul orizont etc.)
AB: Ok. Cînd e vorba de tehnologie, întotdeauna e factorul frică al tehnologiei. Frica este mai puternică decît tehnologia - în timpurile noastre - chiar acum. Tehnologia are importanţă vitală. Creaţia dîrelor chimice, marea lor majoritate e bazată acum pe frică, pentru că a fost expusă şi odată ce a fost expusă zic: "Ei bine, tocmai ne-aţi dat o armă a fricii". Dar... faptul că a fost expusă permite oamenilor să se trezească şi să cîştige conştienţă, dar crează mai multă frică. Viziunea Akashică actuală despre dîrele chimice este că e mai mult pentru a bloca energiile Galactice care vin către noi - şi pentru a crea o nuanţă diferită şi această nuanţă diferită interacţionează cu Glanda Pineală, se combină cu fluorura şi toate celelalte chestii pe care le bagă în mîncăruri... sînt pentru a ne limita abilitatea de a sta în conştienţă, liniştiţi - cînd întri în Linişte. Ăsta e scopul. Este să te menţină bolnav, te face să strănuţi, cauzează cancer, toate astea te reţin de a ajunge în interior...
LW: Corect, corect...
AB: ...şi să audă liniştea.
LW: Unul dintre invitaţii mei, Andrew Norton Webber, a venit cu idea că folosirea apei distilate spală Glanda Pineală - elimină fluorura, care este calcificată.
AB: Da poţi.
LW: Şi aşa asta ar putea fi o unealtă pe care oamenii o pot folosi să...
AB: Viziunea mea personală despre Glanda Pineală...? Toată treaba e operaţiune psihică.
LW: (Rîde) Mă cam îndoiam de asta!
AB: Toată treaba e o Psyop care a fost adusă special să facă lumea să gîndească "Trebuie să-mi decalcifiez Glanda Pienală!" Ei bine, ia ghici. Tot în frică eşti.
LW: Corect...
AB: Încă eşti blocat în frică. Ştiinţa fluorurii este să creeze o structură cristalină în fluidul sacului din Glanda Pineală. Structura cristalină, scopul ei, este să preia informaţii de Unde Scalare de la Sateliţii Eterici, aşa încît să stai în Oraşul de Geometrie Sacră în Timpul-Visare local.
LW: Ei, asta nu sună a ceva bun!
AB: Nu, ei bine, uite un exemplu: acele transformatoare, acei cilindrii care arată ca nişte coşuri de gunoi care sînt pe stîlpii de lumină, la o anumită distanţă, crează un cîmp omni-direcţional care interacţionează cu cristalel din Glanda Pineală ceea ce te menţine captiv aici - deci nu poţi ajunge în Timpul-Visare Global. Deci, da, decalcificarea este bună, este o unealtă de frică, dar în ambele sensuri e rău dacă o faci e rău dacă nu o faci, dar dacă realizezi cum interacţionează sistemul cu ea, sînt atît de multe căi: prizele din camera asta crează un cîmp electromagnetic. Casele "de modă veche" aveau ceea ce se numea cablaj de tip Tub şi Buton care era un cablaj neecranat în jurul unui tub ceramic- Acel cablaj crea un cîmp omni-direcţional şi şi acela interacţiona cu o altă versiune a Sistemului de Opresiune Pineal.
LW: (Rîde...) Ok... Deci, n-o să vedem nici o schimbare ăb reţeaua electrică, ah... au dat pe noi cu tot ce puteau.
AB: Corect. Treaba cea mare e că... firele de pe stîlpi ar fi trebuit să fie puse sub pămînt. Cîte uragane le-au spulberat şi nu s-au gîndit... şi corporaţia fuge după ultimul bănuţ. De ce nu o fac? Răspunsul e că au nevoie de ele deasupra pămîntului ca să te controleze.
LW: Exact.
AB: Ok?
LW: Exact. Şi apoi ştim că tehnologia lor e cel puţin 100 de ani sau mai mult...
AB: Mii.
LW: ...poate mii, corect. Deci, ce se petrece cu asta... plănuiesc un complet nou... şi mai mare Colizionator (Hadron). Deci ei sînt aceiaşi... e acelaşi grup de oameni de ştiinţă care încearcă să...
AB: Ok. Funcţia originală a CERN-ului a fost să "mistifice numerele" la Revizie. Dar a mai avut şi alte funcţii. A fost un dispozitiv de Teleportare. Deci dacă Terra era... dacă ar fi ştiut că nu mai aveau nici o şansă să cîştige, chiar dacă nici acum nu prea mai e, ar fi încercat să teleporteze Terra înainte să ajungă la cele mai dense zone pentru a se întoarce în zonele dense şa date anterioare şi oamenii în acea zonă densă ar fi visat restul Sistemului Solar înapoi la ei. Noi manifestăm, noi co-creăm pe Linia de Absolvire. Toate aceste planete sînt legate intrinsec la această Linie de Absolvire, spirite care manifestă şi co-crează în acea linie de timp pot efectiv să aducă totul înapoi.
(În acest punct, există o întrerupere în înregistrare, care taie o mică porţiune din video la aproximativ min. 29:50)

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale www.sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţine contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.04


3 comentarii: