După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140319

Benjamin Fulford - 17 martie 2014 - Cabala bate în retragere după ameninţarea cu blocada a ţărilor controlate de Cabală


Cabala bate în retragere după ameninţarea cu blocada a ţărilor controlate de Cabală


Politica prăpăstioasă de nivel înalt care înconjură colapsul iminent al petro-dolarului şi cabala din spatele ei au atins nivele noi în săptămîna ce a trecut, culminînd cu un ultimatum dat de BRICS potrivit căruia "Petrol, gaze, mîncare şi alte resurse vor înceta să fie importate în SUA şi NATO" cu excepţia retragerii ofensivei asupra Ukrainei, potrivit unei surse din guvernul rus.

Au existat şi ameninţări făcute pentru a opri reţeaua de electricitate a SUA cu o Armă de Puls Electromagnetic, potrivit unui raport al lui Dick Cheney, sau atacuri directe asupra porţiuni vulnerabile ale reţelei, potrivit ameninţărilor forţelor miliţieneşti, în cazul în care cabala nu se retrage.

Elementele militare controlate de cabală au contra-atacat cu ameninţări de a pune în mişcare arme-biologice, să închidă traficul aerian mondial sau să creeze multe altfel de probleme.

În acel punct, pentru a preveni a spirală care ar scoate civilizaţia din normalitate, capete mai reci au dominat şi încercări de a atinge un compromis asupra controlului petro-dolarului şi sistemelor Euro sînt în curs de adoptare, potrivit surse implicate direct în negocieri.

Evoluţia rapidă a situaţiei din Ukraina, ameninţarea cu război în Quatar de către Arabia Saudită precum şi avionul evaporat al liniei malaeziene, precum şi multe alte incidente, toate sînt conectate la aceste negocieri şi surse multiple confirmă.

În cazul Ukrainei, un tratat internaţional a fost aprobat de Naţiunile Unite şi semnat de Rusia, SUA şi NATO şi stipulează că dacă o ţară violează suveranitatea Ukrainei atunci ţările membre ale Naţiunilor Unite sînt obligate să întrerupă orice comerţ cu ţările violatoare. Cum ruşii au dovezi de netăgăduit potrivit cărora guvernul Ukrainei a fost aruncat de mercenari finanţaţi de proprietatea privată "Comisia Rezervei Federale", corporaţia lor "Statele Unite ale Americii" şi membrii subsidiari din NATO, toate aceste ţări vor face subiectul unui embargo comercial total.

Încercările făcute de către mass-media controlată de Cabală şi guvernele sclave de a eticheta Rusia ca fiind agresorul în această situaţie nu au păcălit pe nimeni.

În orice caz, chiar cînd propaganda corporativă contolată de Cabală încearcă să distragă pe oricine cu minciuni despre situaţia din Ukraina, sau să speculeze la nesfîrşit despre lipsa aeronavei malaeziene, mediile sînt în totală ignoranţă privind separarea de cabală a ţărilor petrolului din Golf conduse de Arabia Saudită.

Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi alte ţări din Golf ameninţă cu tăierea oricărui comerţ cu Quatar şi posibil declararea de război, excepţie făcînd cazul în care închide Al Jazeera şi dă afară fronturile cabale precum Rand Corporaţion şi Institutul Brookings. Singura corporaţie de media vestică care a raportat această transformare enormă, atît cît poate spune cel ce scrie, a fost Agence France Press, sau AFP.

Corporaţia Rand este aceeaşi adunătură de psihopaţi care au propus "război cu o ţară de mărime medie precum Japonia sau Brazilia" ca metodă de a revitaliza economia SUA. Cutremurul care a lovit Christchurch din Noua Zeelandă acum cîţiva ani, a venit imediat după ce That Allen din Coporaţia Rand şi o duzină de congresmeni au cerut ca Insula de Sud din Noua Zeelandă să fie folosită precum casă pentru 1 milion de membri ai cabalei Satanice şi au fost refuzaţi. Şi Quatar-ul este locul unde cabala îşi are baza multor crime prin operaţiuni cu drone.

Mişcarea Saudită a venit pe timpul vizitei în China a prinţului încoronat Saudit, de săptămîna trecută, şi înseamnă că Cabala poate fi tăiată acum de la accesul petrolului rusesc şi cel al Orientului Mijlociu. De aceea Statele Unite au deschis rezervele strategice de petrol, săptămîna trecută. Aceste rezerve pot ţine în mişcare Statele Unite, la rata de consum actuală, pentru 58 de zile.

Celălalt semn care spune multe nu este o "afacere obişnuită" pentru Cabală să fie refuzată de guvernul UK să participe în orice formă de sancţiune împotriva Rusiei. Germanii resping şi ei sancţiunile chiar dacă bat din picior şi fac ceva zgomot.

Ruşii, pe partea lor, au evacuat deja fondurile din insituţiile financiare controlate de Cabală. În plus la asta, dau afară din Rusia oamenii de afaceri legaţi de cabală şi confiscă toate bunurile lor.

Chinezii, pe partea lor, au permis Renminbi (moneda oficială chineză pe piaţa valutară internaţională - RMB - N.T.) să cadă mai mult de 1%, luni (17.03.14), ca semnal către Cabală că nu vor tolera o încercare unilaterală a acestora de a devalua dolarul SUA.

Asta înseamnă că regimul Comisiei Rezervei Federale din Washington D.C. şi instituţia sa soră, Banca Centrală Europeană, sînt acum izolate de comunitatea globală.

Discuţiile de partea cabalei despre oferirea finanţării Ukrainei de către FMI este fără nici un sens pentru că FMI nu are bani. La fel şi cu discuţia revitalizată despre revitalizarea Drepturilor Speciale de Retragere (SDR) ca alternativă la dolarul SUA.

Evident, nimeni nu va accepta nici un astfel de rol pentru FMI, doar dacă drepturile de votare sînt retrase în aliniere cu realitatea economică globală şi demografică. Cu alte cuvinte, doar dacă Europenii şi Americanii slăbesc controlul pe care îl au acum asupra 50% din voturile din acea instituţie precum şi în Banca Mondială.

La fel de adevărat şi cu Naţiunile Unite. Dacă slăbesc acel control majoritar ei nu vor mai fi capabili să finanţeze multe alte proiecte secrete şi armate de mercenari.
Cabaliştii sînt înspăimîntaţi de pierderea controlului pentru că asta înseamnă pierderea puterii asupra lumii. Dacă pierd această putere, va fi doar o chestiune de timp pînă ce planurile lor de eutanasia şi agenda de depopulare vor fi expuse. O mulţime de oameni se vor umple de furie criminală odată ce vor auzi despre crimele cabale de neconceput, precum sterilizarea maselor prin vaccinare, răpirea sistematică şi sclavizarea sexuală a copiilor etc.

Situaţia rămîne oarecum încordată şi există posibilitatea ca ceva mai dramatic decît am văzut recent, inclusiv 911 şi 311, să aibă loc în curînd. Cea mai mare îngrijorare a fost recenta reluare de activitate seismică în jurul insulei El Hierro din Insulele Canare.

http://rense.com/general96/elhierro.html

Există un pericol real că dacă formaţiunea rocoasă din Insulele Canare cade în acean, atunci un tsunami înalt de 100m va lovi Coasta de Est a Statelor Unite şi Sudul Europei. Să sperăm că un asemenea eveniment nu va avea loc dar este o posibilitate reală.

Pe o notă mai pozitivă, multe rapoarte sosesc despre dispozitive de energie gratuită care sînt vîndute, inclusiv unul din Brazilia:

Brazilia - dispozitiv de energie gratuită

De asemenea, sursa misterioasă care a avertizat recent pe cel ce scrie, din timp, despre turbulenţele ce vor veni în Europa de Est şi despre un atac plănuit asupra Chinei (dispariţia aeronavei malaeziene) a contactat pe cel ce scrie să-l informeze că: "UN a confirmat în această dimineaţă că tocmai am intrat în Era Vărsătorului în Ceruri (Rai) şi Fecioara pe Pămînt."

Să sperăm că acest mesaj, mai degrabă ezoteric, înseamnă că cabala este gata să se predea şi să lucreze către pornirea unei Ere de Aur. Asta e ceva cu care sîntem toţi de acord.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu