După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140325

Benjamin Fulford - 24 martie 2014 - De vorbă despre crearea satului mondial pacifist care dă-nainte cetunel în ciuda ameninţărilor Cabalei


A avut loc activitate agitată şi la suprafaţă şi sub suprafaţă în săptămîna trecută în timp ce negocierile despre cum să actualizăm structurile politice şi economice ale lumii intră în strîmtoarea finală. Sub suprafaţă, Chinezii, Gnostic Illuminati, britanicii, europenii, complexele militare industriale şi alţii au fost în contact cu Societatea Dragonul Alb (WDS) pentru a contura cam pe unde au tras linii în nisip.

La suprafaţă, Guvernul Israelian a ordonat ca toate ambasadele să fie închise şi apare o nouă încercare de a porni un nou război rece, iar N.U. a făcut ameninţări voalate cu pornirea terorii nucleare.

http://www.reuters.com/article/2014/03/23/us-israel-diplomacy-idUSBREA2M0ER20140323

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/moldova/10717260/Russian-troops-poised-to-run-into-Moldova-Nato-commander-warns.html

http://rt.com/news/iaea-dirty-bomb-terrorists-493/

Sub suprafaţă, acelaşi grup care a prezis evenimentele din Ukraina şi mişcarea militară SUA împotriva Chinei (avionul malaezian dispărut) a spus WDS că următoarea mişcare va conţine "incidente de steag fals în Malaezia şi Indonezia urmate de închiderea celor 12 reţele electrice şi o nouă încercare de a porni al treilea război mondial". Asta se poate vedea ca un fel de tactică de dat cu pumnul în masă ţintită să afecteze negocierile în curs.

Într-o mină mai pozitivă, un reprezentant al unui grup care se autointitulează "rezistenţa Cobra" s-a întîlnit cu WDS în Tokyo pentru a negocia o alianţă între Europa şi Asia.

Aceasta conincide cu vizita în desfăşurare a preşedintelui chinez Xi Jinping în Europa unde se întîlneşte cu şefii de state din G7 şi membrii seniori ai comitetului celor 300.

http://english.cntv.cn/program/newsupdate/20140323/101730.shtml

Una dintre propunerile puse pe masă face apel la înlocuirea celor 5 membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite, Statelor Unite, Rusiei, Franţei, Angliei şi Chinei cu un consiliu de 8. Consilierii sau străbunii vor reprezenta Africa, America (de nord şi de sud), China, Asia de Est exclusiv China, Europa (inclusiv Rusia), India, lumea Islamică şi primele naţiuni globale. În această propunere fiecare zonă ar avea un veto asupra tot ceea ce priveşte propria regiune.

Cu toate că detaliile rămîn să fie stabilite, se pare că nu au existat obiecţii majore pe marginea largă a acestei propuneri. Mai există şi un sprijin mare pentru înlocuirea democraţiei stricate vis-á-vis de votanţii spălaţi pe creier, manipularea mass-media, mitele şi hoţiile electorale cu o combinaţie de meritocraţie şi democraţie adevărată în timp real.

Problema cu ce este de făcut cu Comisia Rezervei Federale şi Banca Centrală Europeană rămîne osul cel mare al disputei.

Ici şi colo sînt ceva înţelegeri cum că dolarul american pe piaţa internaţională ar fi necesar să devină o monedă separată de orice alt nou bilet de trezorerie emis de Republică şi de Statele Unite ale Americii. Asta ar permite Republicii să investească sume aproape nelimitate ale banilor guvernamentali în interiorul SUA fără se devalorizeze dolarii deţinuţi pe piaţa internaţională. Ar permite, de asemenea, ca economia fizică a SUA să devină din nou competitivă. Singurele persoane care au obiectat la asta, bine înţeles, sînt familiile care stăpînesc regimul curent al dolarului SUA care, mai degrabă, ar continua aşa cum sînt şi să aştepte ca standardele americane de viaţă să cadă la nivelul lumii a treia.

Indiferent ce se întîmplă în SUA, WDS a atras atenţia reprezentanţilor Europei asupra faptului că europenii ar putea emite independent propria lor monedă guvernamentală, acoperită de economia metrială a Europei, fără nici o nevoie de a se relaţiona cu aurul asiatic. Acestora li s-a explicat şi faptul că banii guvernamentali au fost o alternativă mult mai bună decît titlurile de datorie ale Băncii Centrale Europene în proprietate privată, numite "Euro".

Odată ce lumea din Europa şi America de Nord este eliberată de sclavia datoriei în stil Babilonian, vor trăi experienţă unei renaşteri cum planeta nu a mai văzut niciodată.

Asiaticii, cu tot aurul lor, vor fi în pozitia de a investi la modul generos şi să cîştige influenţă pe tot cuprinsul planetei, indiferent dacă americanii şi europenii vor emite propria lor monedă independentă regională.

Între timp, în antiteză cu aceste discuţii, mesaje prevestitoare de rău şi ameninţări sînt trimise de către Cabala muribundă. Aşa cum am menţionat şi la început, israeliţii au închis toate ambasadele şi ambasadorii şi personalul de vîrf au plecat în adăposturile subterane.

Acest mesaj a sosit şi de la o sursă care are abilitatea să penetreze telefonul meu mobil: "Mesajul emis în curînd de Naţiunile Unite vorbeşte despre distrugerea prin foc, curăţarea Terrei şi venirea învăţătorului Lucifer". Data pentru asta a fost aşezată undeva între 14 aprilie şi 21 aprilie.

Reprezentantul lui "Cobra" a spus că a auzit independent despre aceleaşi date menţionate şi a spus că au semnificaţie astrologică ocultă. Oricum, a spus, dacă suficient de mulţi oameni vor fi capabili să gîndească pozitiv despre eveniment aceasta se va transforma în ceva bun în loc de alt eveniment cu victime în masă.

În orice caz, deoarece cele mai mari organizaţii militare ale lumii nu sprijină Cabala se crede că aceste ameninţări sînt aproape goale. Potrivit lojei P2, chiar preşedintele Obama s-a detaşat de latura cabalistă şi problema a fost restricţionată la cîţiva din Washington, New York şi Israel în baza gangsterilor care îl venerează pe satan. Aceşti oameni nu vor mai fi prin preajmă multă vreme şi mulţi s-au evaporat deja.

Cum am spus şi mai sus, Preşedintele Chinez, Xi Jinping, se află acum în Olanda ca parte a vizitei Nord-Europene, preponderent. El se va întîlni acolo cu Barack Obama şi capetele din G7. În timp ce Obama şi Xi sînt în Europa, soţia lui Obama, soacra şi fetele sînt în China. Cu toate că toată lumea este din cale-afară de politicoasă, ca să spun aşa, se pare că sînt acolo ca ostatici pentru a întări siguranţa Preşedintelui Xi cît timp se află în Europa.

Obama se va întîlni, la rîndul său, cu Papa şi va organiza o întîlnire cu Primul Ministru Shinzo Abe al Japoniei şi Preşedintele Park Gyeun-hye al Koreei de Sud, fără îndoială, să discute despre împingerea Koreei de Nord către reunificarea Peninsulei Koreene.

Cealaltă presiune este să creeze un Califat moderat Islamic şi să se pună capăt încercărilor Zioniste/Nazi de a porni un război între regimurile radicale ale Frăţiei Musulmane şi ţărilor Creştine. Ultima mişcare acolo a fost anunţarea de către Egipt că va executa 529 membri ai Frăţiei Musulmane.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/egypt/10718387/Egypt-court-sentences-529-Muslim-Brotherhood-members-to-death.html

Frăţia este curăţată şi din Siria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi alte ţări din regiune. Islamul moderat s-a săturat în final şi a contraatacat.

Un punct interesant în toate link-urile acestei istorii, în special despre schimbările radicale din Orientul Mijlociu, este că îşi au originea în companiile de mass-media din UK. Media corporativă de propagandă americană încearcă să pretindă că asta nu are loc. Este o indicaţie clară că Anglia a s-a dezlegat liberă de controlul Cabalei.

În orice caz, în plus, pe lîngă întîlnirea cu reprezentanţii europeni, WDS se va întîlni cu reprezentanţii Chinei, Rusiei, Koreei de Nord şi Gnostic Illuminati, sătpămîna aceasta, ca parte a efortului în desfăşurare de a se asigura că armonia globală va înlocui curînd sclavia globală a datoriei.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu