200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140303

Benjamin Fulford - 3 martie 2014 - Negocieri secrete de capitulare a Cabalei continuă în timp ce bluf-ul lor din Ukraina e văzut cu sec după nişte ameninţări nucleare


Negocieri secrete de capitulare a Cabalei continuă în timp ce bluf-ul lor din Ukraina e văzut cu sec după nişte ameninţări nucleare


Marile mize ale jocului de poker geo-politic care a început cu evenimentele recente din Ukraina a culminat în secret cu ameninţări ale Cabalei că va "obliga Ukraina să bombardeze Rusia cu rachete nucleare făcute în US", a rezultat în contra-ameninţări cu bombardarea Washington D.C.-ului, New-York, Tel-Aviv, Bruxell şi Londra, potrivit unor surse din Societatea Dragonul Alb implicate în negocieri. Atunci Cabala a mai micşorat ameninţările nucleare şi în schimb a ameninţat să creeze un "Inel de foc al Rothschild în jurul Rusiei şi Chinei", începînd cu "10 Musulmani care ucid 33 oameni într-un tren în China" şi avertizînd că "atacurile finanţate de SUA" se vor "dezlănţui pînă la cer", au mai spus sursele. Această fanfaronadă este o formă a cabalei de a da cu pumnul în masă şi a poza pentru un tratament mai bun în negocierile în curs pentru capitularea lor.

Pe dedesubt, ex-preşedintele SUA, Bill Clinton, o rudă a Împăratului Japoniei şi Ambasadorul american în Japonia, Caroline Kennedy s-au oferit să ajute la încasarea unei serii de acţiuni Kennedy cu acoperire în aur, precum se poate vedea mai jos:
Acţiuni Kennedy
în favoarea Societăţii Dragonul Alb în schimbul continuării finanţării Corporaţiei STATELE UNITE ALE AMERICII. Li s-a spus că WDS acţionează numai dacă fonduri lichide utilizabile vor fi depozitate în contul bancar al Fundaţiei Dragonul Alb. Dacă asta s-ar întîmpla, WDS va acţiona cu totală transparenţă potrivit legii şi dorinţei oamenilor din întreaga lume.

Guvernul Comunist Chinez şi Vaticanul au contactat şi ei WDS, săptămîna trecută, pentru a discuta posibilitatea unificării statelor asiatice într-un fel de entitate unică. Sugestia a fost făcută în sensul că ar fi posibil dacă o nouă capitală ar fi creată undeva precum în Laos sau Nara, Japonia pentru ca toate părţile ar putea să-şi spele faţa ca fiind parte dintr-o nouă creaţie în loc să se simtă ca şi cum ar fi pierdut în faţa Beijing-ului sau altă putere a blocului.

Loja Vaticanului P2 spune că acest lucru e parte dintr-o mişcare de forţare către crearea unei federaţii mondiale de guverne. În viziunea lor "federaţia mondială a egalilor" era necesară pentru prevenirea celui de-al 3-lea război mondial şi să pregătească umanii pentru expansiunea în univers.

Oricum, potrivit celor ce declară, "Khazarienii sub Primul-Ministru Israelit Benyamin Netanyahu" continuă să sufere din cauza "delirului Zionist" şi refuză să se lepede de visul lor de porni Al Treilea Război Mondial aşa ca ei să poată deveni "rasa conducătoare" care sclavizează restul umanităţii.

Scenariul pe termen lung plănuit de liderul lor militar Nazi/Zionist, George Bush Sr. se desfăşoară acum în Ukraina şi cheamă o a doua "Cortină de Fier" potrivit surse din MI5. În acest scenariu, după ce UE ia jumătate din Ukraina, ruşii vor "folosi asta ca un act de provocare împingînd în stil de luptă rapidă cît mai adînc posibil în Europa înainte de a propune graniţele pentru Noua Cortină de Fier". Dacă scenariul din Ukraina escaladează, atunci Secretarul Skull and Bones, Kerry şi Putin au jucat roluri dictate de Bush Sr., spun surse MI5. "Aceasta este o mişcare clasică Hegeliană a Cabalei să însămînţeze o problemă şi, venind cu soluţia, să fure toate bunătăţile", a continuat sursa. Cu toate astea, "Se pare că UE va fi sacrificată odată ce o nouă lege marţială va fi impusă exact ca în zonele militarizate post-belice", mai adaugă. Acest plan ar avea nevoie de cooperarea Chinei la început pentru a permite Rusiei să se mobilizeze în Europa. Oricum, după ce acest scenariu a fost folosit pentru militarizarea Europei, următoarea mişcare ar fi pentru Europa militarizată să atace China, a prevenit WDS pe chinezi.

Cealaltă parte a acestui plan Nazi/Zionist cheamă crearea Califatelor în Orientul Mijlociu ca parte a unei încercuiri a Rusiei şi Chinei din Caucaz pînă în Turcia şi din Siria pînă în Iran, ca să nu mai menţionez Musulmanii Chinezi Uigur. Conform acestui plan, SUA nu va juca un rol militar foarte agresiv în aceste schimbări, dar, în schimb, va pregăti terenul acasă pentru înhumarea unui mare număr al populaţiei. Aceasta va veni după ce colapsul comerţului mondial cauzează imediat lipsă de bani, mîncare şi benzină, mai ales în SUA, spun surse din MI5.

Gnosticii Illuminati confirmă portretul făcut de MI5 în parte spunînd că pe lîngă turbulenţele din prezent din Ukraina, mari mişcări sunt plănuite în Turcia şi Tailanda. Mişcarea din Turcia va fi aţintită către reducerea controlului Rusiei asupra ţevilor de gaz în timp ce problema Thai este direcţionată către reducerea controlului Asiei asupra surselor de aur.

Aceste "jocuri" de şah geo-politic ale gangsterilor nebuni şi criminali rezultă în moartea a nenumărate vieţi omeneşti inocente, ceea ce este motivul pentru care WDS luptă pentru a-i termina odată pentru totdeauna.

WDS a propus un scenariu foarte diferit de viitorul de coşmar al cabalei Nazi/Zioniste plănuit de Fuehrer-ul Bush, nebunul Netanyahu şi prietenii săi cabalişti adoratori ai Satanei.

Dacă WDS este capabilă să încaseze acţiunile Kennedy portretizate mai sus (care sunt contrafăcute potrivit MI5) sau altfel, să obţină fonduri utilizabile din sistemul bancar central vestic bazate pe dolar şi euro, propune o campanie masivă de schimbare a deşertului în pajişti, reumplerea oceanelor cu peşte, explorarea spaţiului etc. Planul ar porni cu Operaţiunea Moş Crăciun, o mişcare înainte către eradicarea sărăciei şi oprirea distrugerii mediului ambiental.

Bineînţeles, pentru a continua asemenea plan, va fi necesar să se creeze noi instituţii pentru înlocuirea sau modernizarea instituţiilor nefuncţionale ale cabalei precum FMI, Banca Mondială şi Naţiunile Unite.

Date fiind toate acţiunile diferite, cutiile Comisiei Rezervei Federale şi alte obiecte de hîrtie care conţin numere astronomice de dolari care au fost prezentate celui ce scrie, dar care nu pot fi niciodată încasate pentru că Federalii continuă să vină cu diferite scuze, s-ar putea să fie necesar să se acţioneze mai drastic.

Fedearlii şi cabaliştii au vorbit de sume astronomice de aur (multe zecimale peste valoarea oficială a rezervelor de aur mondiale), fără să ofere o uncie de probă că există cu adevărat. În ciuda deplasărilor în Korea, Filipine, China etc, pentru convorbiri despre comoara ascunsă, singura comoară reală pe care cel ce scrie o confirmă că există este cea îngropată în munţii din spatele Muzeului Comorii din Taipei, China. Devine din ce în ce mai evident că sistemul Vestic al băncilor centrale private este o schemă Ponzi masivă, veche de 300 de ani.

De aceea ar putea fi necesar să se închidă întreg sistemul global bancar de reţele de computere şi bancomate, cărţi de credit etc. şi să se reseteze sistemul scăzînd numerele fraudulente cabaliste. Asta va impica înmînarea a suficiente sume de efectiv pentru toată lumea pentru două săptămîni pentru necesarul esenţial şi folosirea cărţilor ce conturi scrise de mînă pînă cînd un nou sistem bazat pe lucruri reale precum pămînt, bunuri, metale preţioase etc. poate fi pornit.

Între timp privim cu seniorii cabalişti dispar unul cîte unul.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu