200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151002

Interviu cu Cobra de Rob Potter - 27 Septembrie 2015


ROB - OK doamnelor şi domnilor. Direct la interviul cu Cobra. Este întotdeauna o onoare şi plăcere să fiu cu prietenul meu şi emisarul Luminii, Cobra. Multe lucruri, ca de obicei au avut loc în lume şi prin care vom trece astăzi. Lucrurile escaladează precum am prezis. Vor fi şi mai sălbatice în zona de învîrteli, cum o numesc unii oameni din programul de dezinformare din guvern şi mai mult ca oricînd este necear discernămîntul. Întotdeauna apreciez informaţia lui Cobra, ne-pasională, foarte calmă, sobră şi ne-reacţionară, pe care o oferă. Şi astfel, încă o dată, este o onoare să îţi spun bine ai venit la emisiune Cobra. Mulţumesc că ai venit din nou.
COBRA - Îţi mulţumesc pentru invitaţie. Este o plăcere să fac interviuri cu tine.

ROB - Sper că lucrurile vor merge bine pentru tine oriunde ai fi în lume. China, Africa, oriunde, dar aş dori să încep, vorbind despre dezinformare. Ai fost atacat uşor în această săptămînă în site-ul Agarthan. Multă lume m-a întrebat despre asta, obişnuitul "păr în flăcări", ce e asta şi ce gîndeşti. În final am citit postarea. Trebuie să spun, l-am citit. S-au tras concluzii şi s-au făcut judecăţi cum că tu sprijini totul în BRICS şi chiar că faci parte din FMI sau agenda Naţiunilor Unite (UN) sau un om de frontispiciu pentru banca mondială.
E complet ridicol. Tocmai am făcut un interviu cu grupul ambasadorului Dragonului Roşu şi prietena mea Louisa şi echipa de acolo. Ei au fost destul de pozitivi în înţelegerea despre postarea negativă. Erau cumva preocupaţi, ştii, despre ce se petrece. Mulţi din oamenii lui Cobra au fost preocupaţi. În ceea ce mă priveşte, oamenii care au scris articolul nu au avut nici o probă.
Ei au făcut o mulţime de prognosticări despre tine bazate pe extrapolări din postările tale. Asta nu era direct din informaţia ta aşa cum ai prezentat-o tu. Nu doresc să comentezi foarte mult despre asta, dar acest gen de lucruri e cu adevărat în creştere şi se pare că sînt mulţi oameni cu un anumit grad de informaţie şi se pare că sar din calea de a fi urmată şi vor să atace pe alţii. Asta va creşte nu-i aşa?
COBRA - Ok. Situaţia este că mulţi oameni încep să răspîndească informaţie din înţelegerea proprie şi nu au făcut lucrarea asupra lor. Nu au transformat umbra interioară şi cînd încep să facă lucruri ca acestea, cînd încep să se expună pe ei înşişi, şi acest gen de lucrare începe să-i facă să plutească în energie din ce în ce mai mult şi declanşează umbra interioară şi în loc să lucreze asupra lor ei tind să proiecteze aceasta pe alţi oameni. Şi de asemenea entităţile ne-fizice care încă sînt prezente într-un anumit grad în planul eteric declanşează acest gen de atacuri, pentru că acesta este cel mai efectiv mod de a divide forţele pozitive de la suprafaţa planetei şi sînt pur şi simplu uimit cum oamenii cad cu uşurinţă în aceste trucuri. Aş spune despre estimarea Forţelor Luminii că 50% din bloggeri sînt susceptibili acestui gen de manipulare şi vor începe să-i atace pe alţii. Oamenii care pretind că sînt... O să spun asta în felul următor, oamenii care ar reprezenta cu adevărat Reţeaua Agarthană nu ar ataca niciodată pe nimeni altcineva în mod public.

ROB - Evident, ei gîndesc, după cîte ştim, că acel site a fost pornit de cineva care a fost în contact cu cineva care a fost în contact cu cineva care a fost în contact cu Reţeaua Agarthană. Odată ce ajungem acolo, am citit site-ul lor. Pare cu adevărat că contactul meu cu Luis în America de Sud de acolo şi faptul că am învăţat de la prima mîndă din aceste călătorii în Terra Interioară, Reţaua Agarthană şi Marea Frăţie Albă că lucrurile nu sînt ce par a fi. Au fost civilizaţii/lumi foarte diferite. Asta indică faptul că sînt diferite niveluri de conştienţă acolo jos şi aş dori să ne portretizezi un pic peisajul.
Iniţial am crezut că erau două părţi diferite. Am crezut că există guvernul Reptilienilor şi Gri-ilor, Draco, tipul de Mantoid, albii înalţi şi ce-o mai fi şi apoi că erau acea reţea foarte pozitivă spiritual a lui Ra. Înţelegerea mea din acea experienţă a fost că sînt cîteva grupuri majore Agarthane ale Luminii. Mai precis începînd cu Ra Yolo, care sălăşuieşte sub Triunghiul Bermudelor, Frăţia Estică a Stelei, undeva lîngă Munţii Carpaţi. Alianţa pozitivă de sub Matto Grosso numită Grupul Poiseidid, grupul Ra de sub Luxor şi complexul Giza şi desigur RaMa în Himalaya. Ra-MU în muntele Shasta şi, desigur multe altele prin lume despre care nu am nici o idee.
Din experienţa ta, ai putea să ne portretizezi un pic, nu foarte precis despre locaţii şi chestii, dar aş dori să aud despre grupurile de tip foarte pozitiv. Au fost vreunele grupuri evacuate - care nu au putut să se sprijine pe sine în timpul invaziilor? Ce se întîmplă acolo jos? Acest grup care vorbeşte despre umani şi-i privesc de sus ca pe nişte paraziţi. Asta nu se prea încadrează cu reţeaua mea pozitivă Agarthană.
COBRA - Ok. Deci ai dori o vedere generală despre situaţia actuală de acolo jos sau cum a fost în trecut?

ROB - Cum ar fi cîte puţin din amîndouă?
COBRA - Ok. În general, în decursul istoriei uamane au fost cîteva facţiuni principale acolo jos. A fost, desigur, facţiunea Draco/Reptiliană, care a avut un impact foarte puternic peste tot pe planetă. De fapt, aceste facţiuni reptiliene au avut contact cu elementele criminale de la suprafaţă, şi unele din acele sindicate ale crimei şi-au creat propriile reţele subterane, în special sub oraşele mari de prin lume. Ele lucrau mînă în mînă cu acei reptilieni şi cu Draco.
Apoi au fost aşa numitele grupuri de evadare - acei oameni care evadau de la suprafaţă - pentru că lor nu le plăcea acolo şi au mers în subteran. Au creat propriile lor civilizaţii de ruptură. Unele sînt din Grecia antică, din Egiptul antic, chiar şi Atlantis. Cînd au avut loc shimbări drastice la suprafaţă, mulţi oameni au mers în subteran, efectiv, şi au creat propriile lor civilizaţii de ruptură acolo. Şi multe din aceste civilizaţii au început să se conecteze între ele şi astfel Reţeaua Agarthană a fost formată.
De la căderea Atlantis-ului, asta a crescut mai şi mai mult. A fost o reţea lejeră de structuri independente care a fost conectată într-un anumit grad şi au avut propriul mod de dezvoltare, şi după invazia Archonică din 96, unele din aceste grupuri au tăiat contactul cu altele din motive de securitate şi au mers mai departe în propriile lor feluri de expresie.
Multe din aceste grupuri au fost infiltrate după invazia Archonică din 96. Au avut loc multe lupte în aceste zone subterane. Mulţi omanei au murit, în special în fereastra de timp dintre 1996-2001 sau 2002. Zeci de milioane de oameni au murit acolo jos din motive de securitate. Aceste grupuri au tăiat contactul cu suprafaţa. Şi apoi, desigur, avem Mişcarea de Rezistenţă. Am vorbit despre Mişcarea de Rezistenţă (RM) de multe ori.
În ultimii 2 ani, au avut loc multe shimbări - shimbări pentru mai bine aş spune. Marea majoritate a prezenţei reptiliene a fost eliminată. Singurul lucru care a mai rămas din partea lor a fost grupul Chimera cu principala lor fortăreaţă. Voi vorbi mai multe despre asta altă dată.
Şi apoi a avut loc o dezvoltare foarte importantă în finalul lui Noiembrie şi începutul lui Decembrie de anul trecut, cînd a avut loc un contact oficial între RM şi Reţeaua Estică Agarthană şi Dragonii Albaştri. A existat o anumită legătură creată şi o anumită integrare şi proces de reunificare care a început între diferite facţiuni care au fost, pînă atunci, independente.
A avut loc un mare grad de transformare şi încercări ale Reţelei Alianţei Estice pentru că au existat elemente amestecate care încă sînt prezente acolo. Pe măsură ce contactul a fost realizat cu RM, acele elemente amestecate au fost expuse. Ca rezultat al acelei transformări, o mare parte a Reţelei Estice Agarthane este acum conectată cu RM destul de puternic. Şi alte părţi au tăiat conexiunea cu restul Reţelei Agarthane care a încercat să se conecteze cu Cabala. Şi au avut loc destule operaţiuni la începutul acestui an pentru a îndrepta situaţia. Acum situaţia este mult mai bună.

ROB - Ok. Am cîteva întrebări. Cînd ai spus "civilizaţia de ruptură din Atlantis", evident este după cataclismul din Atlantis. Unele din acestea nu erau chiar de ruptură. Ei, bazic, supravieţuiesc în grupuri şi doar merg în subteran cu tehnologie pe care o puteau folosi pentru a crea propriile lor locaţii, corect?
COBRA - Unele din ele efectiv doreau să scape de cataclism, dar chiar înainte să aibă loc, multe grupuri au mers în subteran pentru că nu le plăceau condiţiile de la suprafaţă pentru că în perioada tîrzie din Atlantis forţele obscure creşteau mai şi mai puternice. Şi majoritatea Forţelor Luminii erau de fapt forţate, pentru a supravieţui intacte cu prezenţa totală a Lumini, au fost obligaţi să meargă în subteran.

ROB - E cumva ca cu Telosienii din Lemuria care au construit deja civilizaţia lor pînă cînd cataclismul final i-a surprins. Ei au plănuit să aibă mai multe locuri subterane create la acel timp. Deci se pare că e evident că aceste diferite civilizaţii subterane au propriile lor, probabil datorită izolării, au avut propriile lor puncte de vedere cu privire la legea universală şi contact. Deci chiar şi printre ei se pare că, am putea să spunem, există variaţii. Eşti de acord?
COBRA - Cum am mai spus, cu certitudine un puternic proces de unificare a început şi aceste culturi păstrează propriile lor identităţi individuale, dar acceptă Legea Universală, Codul Galactic şi înţelegerea universală care este prezentă peste tot în Univers. Baza iubirii necondiţionate este baza societăţii iluminate şi aceste facţiuni sînt din ce în ce mai mult aliniate cu asta. Desigur, este un proces. Nu se petrece peste noapte, dar aş spune că situaţia de acolo de jos, în marea majoritate a locurilor, este mult, mult mai bună decît a fost chiar şi acum un an şi multe din acele locuri sînt Lumină Pură şi Iubire, deja.

ROB - Bun, astea sînt ştiri minunate. De asemenea, aş dori ceva mai multe explicaţii cînd ai spus Reţeaua Agarthană Chineză. Sînt aceşti indivizi din societatea Chineză care a mers jos acum ceva vreme sau sînt reţele Agarthane mai recente ale Chinezilor? Ceve ce ai numi Alianţa Estică, bănuiesc?
COBRA - Reţeaua Alianţei Estice este de fapt prezentă acolo de mii şi mii de ani şi de fapt se conectează cu suprafaţa. De fapt a fost invers. Ei contactează suprafaţa. Ei au fost cei care au fost sursa spiritualităţii Dragonului Albastru şi acum ei se conectează din nou cu Alianţa Estică, într-un fel, pentru a oferi ghidare în procesul transformării planetare. Ei oferă călăuzire pentru re-setarea financiară şi pentru formarea Alianţei Estice la suprafaţă. Există o conexiune.

ROB - Asta e foarte bine şi pentru a reitera pentru unii oameni. Cînd ai vorbit despre Rezistenţă, vorbeai superficial despre grupul de pe Planeta X care a curăţat pe Draco şi Cabala de pe planeta lor şi a cerut Confederaţiei să vină aici şi să înceapă să ajute la eliminarea acestei forţe negative, e corect?
COBRA - Da, asta e corect, dar aş dori să adaug că mulţi oameni din reţelele Agarthane au fost interaţi în Mişcarea de Rezistenţă în ultimii 15 ani. A fost un val care a fost integrat la încpeutului lui 2000 şi a mai fost altul care a fost integrat la finalul lui 2014.

ROB - Cred că atunci cînd spui integrat, vrei să spui antrenaţi în procesul angajării împotriva forţelor ostile într-o formă ne-violentă cu putinţă?
COBRA - Înseamnă că sînt integraţi în societatea RM, înseamnă că au succese oficiale pentru că se potrivesc cu frecvenţa lor şi se potrivesc cu ţelul şi viziunea şi aş spune cu amprenta lor culturală.

ROB - Ok. Deci bănuiesc că am citit cîteva din paginile web ale Agartha şi se pare că vorbesc despre unele din lucrurile despre care am vorbit şi noi în această emisiune. Aş dori să elaborezi puţin despre unele din aceste grupuri care sînt acolo jos care ne văd ca pe nişte umani - căci au făcut să sune ca şi cum ar fi bande cu atitudine împotriva umanilor, ceva de genul ăsta. ASta e prevalent? Sînt multe din aceste civilizaţii semi-evoluaţi care ar putea fi doar un pic mai sus tehnologic decît noi şi ne privesc de sus? E prevalent asta acolo jos?
COBRA - Nu, nu mai este. Au existat sindicate ale crimei care au lucrat pentru mafia de la suprafaţă cu Cabala. Au fost amestecaţi. Unii dintre ei erau buni, alţii erau răi. Nu erau mult mai evoluaţi decît populaţia de la suprafaţă şi au fost anumite grupuri care au s-au rupt de aceste sindicate ale crimei care au dorit să fie mai pozitive dar încă amestecate. Deci multe din aceastea au fost eliminate. Unii din cei oameni s-au unit cu Lumina, alţii au fost eliminaţi de sub suprafaţa planetei - teleportaţi în alte locuri şi unii dintre ei s-au unit confederaţiei şi o anumită facţiune mică din ei a trebuit să fie trimisă către Soarele Central.

ROB - Ok. Asta lămureşte un pic. Voi intervieva pe Corey Goode ET şi am ascultat undele din materialele sale în ultima vreme încerîcnd să mă pregătesc. Ştii, cum am mai spus, cred că e sincer şi cred asta. Nu cred neapărat că are ceva de-a face că diversionează cu bună ştiinţă, dar el pare să dea, şi ai confirmat şi tu multe din informaţiile sale, pare să dea o imagine mai clară despre extratereştrii atît cît are loc interacţiunea umană şi cu privire la faptul că sînt diferite grupuri pe acolo şi toate astea. AI putea comenta despre acurateţea majorităţii informaţiilor sale? Din perspectiva ta, nu ca răspuns final, desigur, dar din perspectiva ta şi din informaţiile tale, este cea mai mare parte a informaţiilor cu privire la flotele spaţiale şi la portretizarea diferitelor grupuri corectă?
COBRA - Ce deţin din sursele mele este că a fost cu adevărat implicat în Programul Spaţial Secret (SSP) şi descrierea sa despre ce a văzut în SSP este foarte corectă precum şi ce se petrecea să spunem acum 10 ani. Deci au fost diferite facţiuni în SSP dar este o diviziune arbitrară pentru că aceste facţiuni au fuzionat între ele.
De pildă, aşa numită facţiunea corporativă este conectată cu Solar Warden pentru că aceiaşi oameni controlau amîndouă de la vîrf cum am mai spus înainte. Mulţi oemani au fost recrutaţi în ambele SSP-uri fără să ştie adevăratul obiectiv de la vîrf.
Şi, desigur, au fost multe celule pozitive care au fost infiltrate în ambele SSP-uri din start. De fapt RM a reuşit, chiar înainte sp fie RM, în anii 70 cînd a fost numită Organizaţia, a infiltrat o celulă în programul Solar Warden în 1976-1977. Aş spune că majoritatea descrierilor sale despre viaţa pe Lexus şi bazele care au fost pe Marte este destul de corectă.
De fapt, el a eliberat anumite detalii pe care nu ar fi putut să le găsească nicăieri altundeva în Internet şi erau absolut corect, poate pentru că şi eu le-am primit din alte surse, să spunem acum 15 ani. Şi, de fapt, cînd am citit articoul său, memoria mi-a revenit imediat din puţinele detalii pe care le ştiam acum 15 ani şi le uitasem, deci a fost o sincronicitate foarte bună.
Nu am putut primi confirmarea despre conferinţele sale recente, în afara lumii şi aş fi foarte bucuros dacă ar putea prezenta mai multe confirmări, ca probe pentru asta. Dar aş spune că în general, informaţia sa este foarte solidă şi cu adevărat trezeşte multă lume la realitate că au existat SPP-urile.
Multe au avut loc între timp şi situaţia este destul de mult mai complexă decît oamenii şi-au imaginat de curînd. Dacă oamenii sînt confuzi pentru că unele din informaţiile mele sînt diferite de ale lui, aş spune doar că situaţia de pe această planetă, din Sistemul Solar este foarte complexă şi nimeni nu poate vedea întreaga imagine. Toate laolaltă, noi toţi putem crea imaginea completă.

ROB - Cread că e adevărat. Cred că la un anumit punct, evident după Eveniment, întreaga imagine ne va fi prezentată într-o formă mult mai clară. Ai fo capabil să confirmi... El a vorbit despre colonia spaţială din sud unde oamenii cred că Terra a fost distrusă de război nuclear. Poţi confirma existenţa acelei baze sau acel tip de situaţie de pe Marte? Ce se întîmplă pe Marte? Mai sînt încă baze deţinute de ICC sau SPP sau ET-ii negativi?
COBRA - Pot confirma că au fost multe baze ca acestea şi da, este adevărat că oamenii au fost desconectaţi de la informaţia de pe Terra şi da, li s-a spus că populaţia de pe Terra a fost distrusă în război nuclear. Asta este complet adevărat. Potrivit informaţiilor mele, aceste baze au fost eliberate şi curăţate. Ce a rămas sînt baze speciale SSP care sînt conectate cu grupul Chimera şi numai acelea au mai rămas. Nu sînt multe, dar cele care sînt conectate cu bombele strangelet nu sînt încă curăţate.

ROB - Ok. Mulţumesc că ai lămurit asta. Se pare că alt lucru pe care l-au întrebat oamenii şi au vorbit în relaţie cu alt eplanete este evident că nu toate planetele conţin oxigen. Mi s-a spus că Howard Venture care a fost pe Lună în, cred, anii 50 şi la începutul 60. El a susţinut că este foarte fierbinte. Există ceva oxigen. Aparent am avut suficiente descrieri de pe Marte pînă la că ar fi ca la mare altitudine. E cumva fierbinte şi în acelaşi timp foarte rece cu factorul de înaltă altitudine care se include. Poţi să vorbeşti ceva despre... Sînt curios despre gigantul de gaz Jupiter. Cum e viaţa acolo? Există vreun plan fizic de existenţă pe Jupiter? Există vreun gen de baze pozitive sau negative pe planeta Jupiter?
COBRA - NU există baze pe Jupiter, pentru că Jupiter nu are suprafaţă solidă. Sînt de fapt platforme şi nave care plutes în atmosferă, da. Şi există prezenţă de tip plasmă în atmosfera înaltă a Jupiter, care nu este chiar fizică, dar nici complet eterică. Este.. SÎnt forme de viaţă plasmatică care sînt destul de diferite de ceea ce avem aici pe planetă cum ai defini lumina. Şi, desigur, există viaţă eterică şi astrală pe Jupiter şi există viaţă bacteriană în interiorul unora din sateliţii lui Jupiter. Şi desigur că există baze fizice ale Forţelor Luminii pe şi în special sub suprafaţa celor 4 mai mari sateliţi, sateliţii Galileeni.

ROB - Mulţumesc. Asta corespune cu ce mi-a spus mie personal Dr.Frank Bell. El a spus că există viaţă, viaţă creată, un gen diferit de conştienţă. El a menţionat, de asemenea, că există viaţă în planul mental, dar apreciez asta.
COBRA - Da, desigur

ROB - Te-am întrerupt cumva. Nu am realizat că vroiai să mai spui încă ceva. Mai ai ceva de spus despre Jupiter?
COBRA - Mai vroiam să spun despre Io, care are multă activitate vulcanică. Viaţa este într-o formă puţin diferită. Există anumite bacterii care pot supravieţui în temperaturi înalte într-un mediu bogat în sulf. Dacă oamenii de ştiinţă ar trimite o sondă acolo ar găsi-o.

ROB - Ok. Aş dori să ştiu şi dacă poţi vorbi despre Saturn? A fost numit legea karmei, sau Satan, sau oponentul. Este o planetă mare şi în astrologie a avut multă influenţă şi vreau să vorbes şi despre asta puţin. Poţi vorbi despre ce viaţă este pe Saturn?
COBRA - E destul de similar pentru că toţi giganţii de gaz au sfere de forme de viaţă, pentru că giganţii de gaz au mediul corect pentru aceste forme de viaţă în formă de plasmă. Formele de viaţă de plasmă sînt ca nişte baloane mari, nori mari de plasmă, şi au nevoie de o mulţime de descărcări electrice care se formează în atmosferele giganţilor de gaz care supravieţuiesc. Şi, desigur, unii din sateliţii lui Saturn au condiţii pentru a se forma viaţă, bacterii şi chiar alţii au oceane subterane, şi acel ocean are la anumite adîncimi condiţiile potrivite pentru viaţa bacteriană. Nu sînt sigur dacă sînt baze pe diferiţii sateliţi ai lui Saturn. Sînt baze ale forţelor Luminii şi, din păcate, sînt anumite locaţii pe care nu le voi menţiona în sistemul lui Saturn, care adăpostesc unele din fortăreţele Chimera, unele staţii de implantare.

ROB - Ok. Mulţumesc. Şi unele din contactele spirituale originale cu ET-ii din sistemul solar înapoi în anii 50... Sînt multe grupuri diferite care simt cp erau credibile cînd se refereau la Tribunalul Saturn. Există o prezenţă de dimensiune mai înaltă a Confederaţiei pe Saturn sau aceia vorbeau despre Lună, dacă şti ceva? Vorbesc despre Tribunalele de pe Saturn.
COBRA - Da. (Mulţumesc.) Ştiu precis despre ce vorbeşti. Confederaţia Galactică are prezenţă în majoritatea corpurilor şi în jurul corpurilor majore în Sistemul Solar, inclusiv Saturn.

ROB - Ok. Şi este o prezenţă fizică?
COBRA - Fizică şi ne-fizică. Ambele.

ROB - Ok. Cred că aş fi dorit să ştiu ceva mai multe despre întrebările altor oameni. Sîntem cam la jumătatea drumului cu întrebările mele personale şi vom reveni la unele din ele.
Alt lucru care este foarte important pentru mine, am menţionat asta înainte în alte interviuri. Cînd ai menţionat că sînt unii reptilieni şi unele clone holografice care vin din Siria, cînd am auzit că se petrece asta, eram cumva departe de Internet, dar cînd am ajuns pe Internet, imediat am primit şi am înţeles că era Chimera - sînt lucruri care au loc acolo pe măsură ce forţe negative se mişcă către Europa din păcate sub deghizarea de refugiaţi.
Mă întrebam cu condiţiile de acolo, cu situaţia serioasă din Europa, se pare că Cabala s-a încleştat mai tare, să facă lucrurile ceva mai rele pentru oameni. Asta s-ar putea folosi ca o oportunitate pentru umanitate să vină laolaltă şi să sprijine această majoritate de aproape 99% de oameni inocenţi care şi-au schimbat viaţa. Mi se rupe inima.
Femei şi copii care merg timp de săptămîni - pentru că nu sînt turişti, pentru că acum învaţă, pentru că au fugit de constrîngerile Cabalei şi au fost ucişi şi au fugit pentru vieţile lor şi sînt văzuţi ca oameni care vin să ia de la străini, de la sistemul lor financiar, de la infrastructura societăţii, şi da, va pune o povară pe oameni, dar asta e realitatea, e o încercare grea. AI fi de acord cu mine că este o oportunitate pentru umanitate să vină laolaltă în compasiune, să vindece această situaţie şi dacă este aşa, ce recomanzi în afară de meditaţie sau cîteva sugestii pe care liderii lumii le-ar putea pune în practică din acest interviu pentru a ajuta la uşurarea aceste crize umanitare cu care se înfruntă lumea - ca planetă, ca oameni pentru fraţii şi surorile din Siria?
COBRA - Răspunsul depinde de cui îi este adresat. Dacă te adresezi la liderii lumii, ei sînt destul de clar la curent cu care este cauza acestei situaţii şi ei ar putea rezolva asta foarte uşor dacă ar dori. Ei au o mulţime de informaţie. Ei au suficientă înţelegere a situaţiei din Siria şi ar puta fi uşor rezolvată. La nivel uman, desigur, majoritatea acestor oameni sînt oameni care au fost puşi în a numite situaţii şi au nevoie de asistenţă şi sprijin.
Unii dintre ei sînt refugiaţi de război şi alţii sînt migranţi economici, dar cu siguranţă aceşti oameni au nevoie de asistenţă. Şi există un anumit proces de balans necesar pentru ca toate părţile ecuaţiei să fie sprijinite. Oamenii care pleacă din ţările lor, şi oamenii care primesc aceşti refugiaţi, deci e nevoie de un balans, o privire generală, pentru că întotdeauna sînt două faţete ale monedei.
Unii din aceşti oameni au fost mituiţi să vină în Europa. Unii din ei nu se comportă bine. Deci toate astea e nevoie să fie luate în considerare şi meditaţia pe care am avut-o, ajută la rezolvarea acestor tensiuni, deci oamenii reacţionează cu mai mult calm cînd apare tensiune care escaladează. Rusia face ceva paşi în acest sens.

ROB - Cobra, întrebarea mea pentru tine este, ai menţionat că re-setarea valutei globale este o diversiune. Chiar nu este atît de important pentru topirea financiară globală. Corey Goode ET, să nu îl aducem prea mult aici, dar şi el a afirmat recent că a simţit că una dintre primele bombe pentru umanitate care să ne ducă cu adevărat către schimbare, ceea ce a sugerat că unul din marile aspecte răsunătoare ale sistemului financiar ar fi o rupere în sistemul economic pentru ca noi să realizăm că este o schemă Ponzi şi că ne-au "avut" şi ne-au manipulat ce un sistem bancar central.
ACeastă parte a informaţiei tale originale care a rezonat cu ghidarea mea interioară. Rezonanţa a fost o mare parte pentru ca eu să urc la bord cu tine şi să înţeleg Evenimentul, pentru că eu credeam, ce mişcare briliantă. Cea mai bună cale pentru a atrage atenţia tuturor este prin sistemul financiar.
Odată ce sistemul financiar este principalul flux sanguin al forţei obscure, deci are sens pentru ca asta să aibă loc. Desigur, noi toţi în jurul lumii ne zbatem, mai ales lucrătorii Luminii şi în special oamenii inocenţi. Am dat 20$ ziua trecută unei mame cu un copil care stătea pe stradă cu un anunţ. Chiar m-am simţit rău. Nu era un drogadict. Nu era cineva care profită de sistem. Aş fi putut spune că era o mamă disperată, privirea din ochii ei.
Acest gen de lucruri sînt în creştere peste tot pe planetă, şi sistemul financiar chiar e necesar să fie vindecat. Ne-ai putea da, din nou, pentru acei oameni care întreabă atît de multe întrebări financiare în fiecare lună şi se îngrijorează pentru situaţia lor personală? AI putea să ne dai ceva mai multă speranţă pozitivă sau despre progresul forţelor Luminii şi ce se intenţionează pentru acest nou sistem financiar?
COBRA - Am spus de multe ori. După resetarea sistemului financiar, oamenii vor primi o parte din banii din conturile globale colaterale, pentru că aceşti bani aparţin oamenilor. Ei vor primi undele fonduri în mod direct. Ei vor primi fonduri pentru investiţii în infrastructură şi întreaga situaţie va fi mult, mult, mult mai bună după Eveniment.
Înainte de Eveniment, nu mă aştept la nici o îmbunătăţire majoră, şi asta va fi teribil de greu pe piaţă, dar resetarea financiară în sine va fi un eveniment brusc care se va întîmpla exact la momentul Evenimentului.

ROB - Mulţumesc foarte mult pentru asta. De asemenea, personal din perspectiva mea, cu adevărat, pentru că aceste probleme sînt confuze cu aceste descărcări de date care vor avea loc în acele momente ale declasificării (dezvăluirii) şi Evenimentul, după Eveniment, în mass media. Poţi să ne spui dacî RM are un program educaţional detaliat şi clar pentru ca oamenii să înţeleagă sistemul economic trecut? Ce ne-a adus în această poziţie şi ce se aşteaptă de la noi în cum să ne relaţionăm cu noul sistem financiar pe măsură ce este pus în poziţie?. Realizez că asta nu se poate împărtăşi complet pentru că Cabala ar cunoaşte jocul. Ai planuri în legătură cu asta? Este corect?
COBRA - Da. Desigur, materialele de educare sînt pregătite pentru a fi eliberate la momentul Evenimentului şi după aceea.

ROB - Oky, mulţumesc. Desigur, avem întrebarea cea mai veche care apare de obicei. AI putea vorbi despre realităţile planurilor de plasmă şi astral în relaţie cu Chimera? Are loc în continuare curăţarea acestor planuri pe Terra? Încă ne aflăm într-o rată de accelerare cu asta?
COBRA - Da, se curăţă majoritatea entităţilor care au fost eliminate din planul de jos astral şi eteric. Pe planul de plasmă, încă mai este muncă de făcut, dar şi acolo se fac progrese zilnice.

ROB - Ok. M-am uitat la o cantitate impresionantă de video cu privire la, desigur, vreme. A fost o lună fără precedent pentru vreme cel puţin privind inundaţiile din Spania, Argentina, Utah, Europa. Peste tot în lume cantităţi enorme de inundaţii au cauzat rezultate dramatice şi daune masive de proprietate.
Sînt curios dacă ai putea vorbi puţin despre ce procente sînt rezultatul schimbărilor naturale ale vibraţiilor planetei şi purificarea elementalilor şi asta fiind un aspect necesar al curăţirii Terrei şi ce parte din astea este relaţionată precis cu Cabala? Dacă ai putea vorbi despre procentul de natural contra creat de Cabală în schimbările de vreme în vreo zonă particulară cu privile la influenţa cabalei asupra vremii.
COBRA - Marea majoritate este rezultatul răspunsului naturii la influxul crescînd dinspre centrul galactic, şi, defapt, fără existenţa Confederaţiei Galactice, am avea cataclisme drastice deja. Deci ne aflăm în zona tampon. Forţele galactice ne asistă pentru a menţine planeta stabilă, şi după Eveniment, situaţia vremii va începe săs e calmeze pentru că conştienţa pe planetă va fi cea corectă şi umanitatea influenţează vremea, nu doar Cabala, ci fricile combinate şi proiecţiile umanităţii influenţează vremea - nu doar tehnologia vremii a Cabalei.

ROB - Ok. Îţi mulţumim foarte mult. Apreciez cu adevărat asta. Am simţit acelaşi lucru că acest gen de lucruri vor veni.
Te voi întreba dacă ai văzut imaginile luate la conferinţa mea din vară la ceremonia de închidere? Efectiv, arată aproape o sferă albastră cu nişte puncte în interior în centrul sferei. Ai văzut aşa ceva pînă acum? (Nu.) Ţi le voi trimite pentru următorul nostru eveniment. Sînt curios dacă ai putea să comentezi despre ele.
Să revenim la unele întreări de la oameni. (Ok.) Cineva doreşte să ştie despre astrologie dacă devine redundantă. A fost un contract fals pentru a ne menţine încarceraţi în dimensiunea a 3-a? Potrivit lui Dr.Bell, astrele dau premize nu obligă şi este ştiinţă pură, influenţa magnetică, planetele sau biologia umană este afectată şi hormonii noştri şi glandele endocrine şi chakrele şi dacă sîntem complet iluminaţi şi în sintonie cu Sursa atunci astrologia nu are efect. Fred spune că un om îşi crează destinul - persoana medie angrenată în viaţa umană. Planetele au efect şi pot afecta sentimentele noastre şi conştienţa. Poţi vorbi despre astrologie şi validitatea ei sau redundanţa la acest punct în timp?
COBRA - Bazic, am răspuns deja la această întrebare, dar aş dori să adaug că astrologia la scală planetară poate fi o uneltă foarte folositoare pe care o putem folosi pe mai departe pentru procesul de eliberare, pentru că planetele au cămpuri energetice şi aceste cămpuri de energie crează tipare de interferenţă şi aceste tipare de interferenţă influenţează situaţia planetară destul de mult. Şi dacă parcurgem prin unda acestor tipare de interferenţe putem îmbunătăţi situaţia. Putem grăbi procesul către Eveniment.

ROB - Ok. Mulţumesc. Cineva a întrebat şi nu te testez eu. E o întrebare bună. Cumva am gîndit că este interesantă. A spus că a existat un lot, nu ştiu cîte milioane ai spus, de suflete capturate în interiorul Vălului acum 26000 de ani. Ai spus că Archonii controlează sufletele care se încarnează. De ce nu previn pur şi simplu ca cei 144000 de suflete ale Ordinului Stelei să vină? Ce a fost acum 12000 de ani din grupul Siriusan? Înţelegi întrebarea?
COBRA - Da. Archonii nu au control total asupra ciclului de încarnare. Ei ar putea avea, aş spune, 80% din control. Pentru că dacă ar fi avut control total, nu ar fi existat nici o cale de a scăpa din matrice şi nu ar fi fost nici o cale de eliberare a planetei.

ROB - Asta a răspuns uşor şi repede. Ai spus că există un aspect ascendent şi cel descendent al sufletului. Sufletul începe, cum a menţionat Omenc Onec, din supa primordială şi evoluează în sus către conştienţa umană. Şi, desigur, avem un tip mai înalt de conştienţă a sufletului care vin în jos în materie. Cum putem face diferenţa care peresoană este care tip de suflet?
COBRA - Toate care au coborît din realităţile superioare au o anumită memorie a conexiunii, care este destul de naturală pentru ei, şi acele suflete care au evoluat din materie nu au acea memorie. Pentru ei, este de fapt urcarea pe munte pentru prima oară.

ROB - Ok. Ai spus, nu sînt sigur dacă ai spus, că întunericul, anomalia primară, nu are nici o folosinţă pentru noi, oricum, deci tot aceste xperiment cu obscuritatea nu are nici un beneficiu pentru noi. Nici unul. Cobra spune că am fi putut să trăim această experienţă fără să o fi trăit? Întrebarea este, cred, anomalia aleatoare nu are nici o folosinţă. Ar fi fos posibil pentru noi să ştim despre ea fără să fi trăit această experienţă?
COBRA - Nu este posibil să se rezolve anomalia primară fără trăierea directă a experienţei pentru că nu poţi înţelege ceva ce nu ai trăit.

ROB - Ok. Cealaltă întrebare care cred că e destul de interesantă. De ce este rasa umană atît de importantă cu privire la profeţie şi ascensiune în modelele relaţionale ale Universului pe întreg? Mai există alte rase care au nevoie de ajutorul nostru pentru a avansa evoluţia pe întreg?
COBRA - Nu este rasa umană care are asemenea importanţă. E mai mult faptul că această planetă este mai importantă pentru că este ultimul bastion al forţelor întunericului şi cînd această planetă este eliberată, războiul ia sfîrşit.

ROB - Ok. Sănt multe discuţii despre diferite aspecte - chiar şi în interiorul contactelor benefice cu ET-ii pozitivi spiritual, pe care le avem - că se pare că e un gen de recoltare. AI putea explica asta? Nu e un termen corect? ASta înseamnă că multe grupuri diferite merg înapoi de unde au venit? Ce ănseamnă acest termen - recoltare - descrierea reţelei reptiliene archonice? Poţi să vorbeşti despre recoltare?
COBRA - Unele surse de canalizare folosesc acest termen pentru a descrie ascensiunea şi alte surse folosesc acest termen pentru a descrie furatul energiei sufletului de către Archoni. Deci este un termen cu încărcătură, aş spune.

ROB - Ok. Asta e o întrebare bună, cred. Bun, de fapt, vreau să întreb alta mai întîi. Cred că e mai important. Ne apropiem de finalul timpului. Întrebarea este: care este situaţia cu politica în spaţiu şi alte fiinţe? Acolo există pace şi unitate cu toate rasele? Sursa ar avea vremuri mai uşoare în conectarea cu fiinţele care nu sînt pe Terra. Deci mă gîndesc că restul Universului este destul de bine balansat. E corect?
COBRA - Ok. Restul Universului trăieşte în pace şi armonie simplu pentru că fiinţele din Univers sînt o reflexie a unei mări de iubire universală. Acea conexiune a fost tăiată artificial cu implanturi în acest sector de Univers acum milioane de ani şi ultima rămăşiţă a acestui factor este planeta Terra şi pentru o mai mică extindere Universul.

ROB - Voi întreba o ultimă întrebare. Voi reveni pe Terra să zicem aşa. Ai putea vorbi puţin despre ce se petrece acum cu această înţelegere nucleară cu Iran? Ştiu că este doar acoperire politică, dar se pare că e cumva umflată şi direcţionată fals. Vezi asta ca pe o diversiune completă a Cabalei - această înţelegere cu Iranul - dor mai multă pornografie de frică?
COBRA - Da, exact.

ROB - Cred, mai am încă o întrebare la care vroiam să ajung. Cred că va fi cu privire la asta, desigur. Ne apropiem foarte mult, se presupune că pe 28 (septembrie). Lucrurile se vor schimba. Cineva a posta pe Etheric Liberation, una din vocile mele favorite din comunicatorii canalizatori. Ştiu că îţi place de mine cînd vine vorba de canalizatori. O să îi prăjesc ca pe nişte suspecţi de crimă. Dar Cosmic awarness care este sursa mesajului este o sursă pe care o respect. Am citit acest mesaj şi au fost trei intrumente umane diferite pentru aceeaşi sursă de informaţii şi am aflat că este extrem de precisă în cea mai mare parte.
Am citit informaţia de la Cosmic Awareness cu privire la clonele din 1979 şi reptilieni. A fost destul de periculos pentru canalizatorii din acel timp, al cărui nume era Paul Shockley. Am uitat cine a fost numărul 2, dar numărul 3 Cosmic Awarness este Berlinghof şi grupul său a apărut şi a spus că de data aceasta vom vedea o creştere a dezvăluirilor Cabalei despre adevăratul lor plan de Nouă Oridne Mondială (NWO)- Ei au indicat că vizita Papei va apărea ca benevolentă pentru a încerca să ne aducă pe toţi laolaltă sub agenda NWO. Aş fi de acrod să spun că este un complot al NWO.
Ar putea aduce taxa pe carbon şi responsabilitatea în impunerea acestui tip de lege marţială elitistă unde numai cel bogat îşi poate permite să folosească tehnologie înaltă care nu poluează şi vor pune o scală pe asta. Ştim că nu va reuşi, dar conştienţa a indicat că acest vîrf în fereastra vibraţională va fi mai mult un fel de, să-i spunem, o expunere cu privire la programul Cabalei. Ai fi de acord cu asta?
COBRA - Ok. Indiferent ce s-ar întîmpla în următoarele zile nu va avea un impact drastic în situaţia planetară, deci indiferent ce discursuri sînt făcute, oricare ar fi situaţia, sînt doar temporare şi nu vor schimba destinul acestei planete.

ROB - Bine, îşi mulţumesc foarte mult Cobra. Asta e o notă de final bună. înt încrezător şi eu. Simt că lucrurile vor deveni puţin mai rele în plcile noastre tectonice. Ştiu că galacticii previn distrugerea totală precum ai menţionat de atîtea ori. Cred că dacă am putea cu adevărat să mînuim furtuna şi să ridică vibraţiile noastre, vom face lucrurile mult mai uşoare. E corect?
COBRA - Da.

ROB - În regulă, Cobra, ai ceva mesaje finale pentru oameni, ceva cuvinte de speranţă sau informaţii care vin pe care ar putea să le aibă cu privire la Victoria Luminii?
COBRA - Da, de fapt, voi spune în felul aceasta: ultimele zile din Septembrie vor fi destul de intense energetic şi aş dori să rog pe toată lumea: nu vă lăsaţi provocaţi. Staţi în propriul centru şi toate aceaste forme-gînd de cataclisme drastice şi asteroizi şi NWO vor dispărea pentru că nimic nu se va întîmpla, asta va face loc pentru un început nou şi voi elibera destulă înformaţie după terminarea acestei luni.

ROB - Bun, asta e îmbucurător, Cobra. Mulţumesc din nou, foarte mult. [...] Victoria Luminii. A fost o plăcere şi vom reveni luna viitoare. Mulţumesc foarte mult, Cobra.
COBRA - Mulţumesc şi eu şi Victorie Luminii.



Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu