200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151020

Interviu cu Cobra de PFC.net - 13 Octombrie 2015


Lynn – Ieri, Luni 12 Octombrie, Benjamin Fulford a informat că armata US a preluat Comisia Rezervei Federale. Ai putea să verifici dacă este o informaţie adevărată?
COBRA – Nu pot să confirm această informaţie.
Lynn – OK. Dacă este corect mă bucur.
COBRA – Nu aş spune că e corect în acest punct.

Lynn – Multe schimbări în Orientul Mijlociu în această lună. Se pare că ţările principale care sponsorizează terorismul pe planetă precum Israel, Arabia Saudită şi Tucia sînt izolate. Întreaga forţă a armatei americane se retrage din Orientul Mijlociu şi Ruşii par să preia întreaga zonă şi să strivească forţa Statului Islamic, ucigînd liderii acestuia în doar două săptămîni de bombardament. De ce a apărut tot acest schimb într-o formă aşa dramatică?
COBRA – A fost plănuit în secret de ceva timp. Şi a fost necesar să fie realizat la momentul corect şi momentul corect a venit cînd Putin a fost capabil să livreze mesajul său la N.U. pentru a pregăti... tăcerea internaţională să sprijine misiunea sa. O lungă plănuire a Alianţei Estice pentru a face asta să aibă loc.

Lynn – Deci asta n-a avut loc chiar aşa de-odată, a fost plănuit.
COBRA – Nu a fost brusc, a fost parte a unui plan pe termen lung.

Lynn – OK. Grozav. Ai putea să ne spui care este scopul Dragonilor Albi relaţionat cu eliberarea planetei?
COBRA – Dragonii Albi este un termen umbrelă care de fapt descrie diferite facţiuni ale dragonilor. Şi fiecare dintre facţiunile dragon au propriul rol în procesul de eliberare. Unii din ei sînt mai politici, alţii sînt preocupaţi de crearea alternativelor în sistemul financiar şi alţii fac o lucrare spirituală în această transformare.

Lynn – Am o a doua întrebare despre Dragoni şi este despre Dragonii Aurii şi Dragonii Albaştri. Ai putea defini diferenţele lor şi rolurile lor specifice?
COBRA – Aş spune că Dragonii Albaştri sînt partea spirituală. Ei sînt cei care au fost contactaţi de către Reţeaua Agarthană acum multe sute de ani şi puterile lor spirituale vin din acea conexiune cu Reţeaua Agarthană. Dragonii Aurii sau aş spune Dragonii Galbeni sînt cei care încearcă să aducă schimbări pozitive în structura politică din Est şi gradat cu conexiunea lor cu Templierii din Vest.

Lynn – Mulţumesc. Este adevărat că angajaţii guvernului care s-au mişcat pentru a ajuta Forţele Luminii, sînt înlocuiţi de A.I. (inteligenţa artificială) pentru a menţine agenda Cabalei în funcţiune?
COBRA – Nu, nu.

Lynn – Deci nimic din asta nu este corect.
COBRA – Nu, nu este corect.

Lynn – Minunat. Ok. Acum aş dori să defineşti clonarea.
COBRA – Clonarea este un proces în care poţi crea o copie genetică exactă a unei anumite fiinţe vii prin reproducerea ADN şi de asemenea prin manipularea ADN într-un fel în care poate crea o versiune îmbunătăţită a originalului vechi. Deci înseamnă amîndouă, este o copie exactă şi o copiere îmbunătăţită a originalului.

Lynn – Clonele au "sentimente" normale precum "curiozitate" sau "preocupări" ca oamenii normali?
COBRA – Clonele nu sînt mult diferite de oamenii obişnuiţi pentru că într-un corp clonat e nevoie să fie pus un suflet, deci corpul clonat fără suflet este doar o bucată de carne stricată. E necesar să însufleţeşti clona prin punerea unui suflet, o fiinţă vie în acel corp.

Lynn – Clonarea este pozitivă sau negativă?
COBRA – Depinde de scopul din spatele acesteia. Poate fi amîndouă.

Lynn – Clonele au suflete?
COBRA – Tocmai am răspuns la această întrebare.

Lynn – Ce este un suflet artificial?
COBRA – Suflet artificial nu există. În ultima vreme a existat multă frică bazată în material răspîndit despre A.I dar în realitate nu există. Este doar un program de computer care întotdeauna e necesar să fie operat la un anumit nivel de o entitate vie şi conştientă. Deci în fapt, A.I. este un termen care este o contradicţie.

Lynn – Poate un uman "real" să fie implantat prin tehnologie forţată într-o clonă?
COBRA – Nu este sufletul care este implantat ci personalitatea care este însufleţită este implantată, diferite corpuri energetice pot fi implantate şi din păcate corpul fizic de asemenea poate fi implantat.

Lynn – Care este media de viaţă a clonelor?
COBRA – Depinde de calitatea clonei dar nu este mai mică decît o fiinţă de la suprafaţa planetei.

Lynn – Ai putea numi principalele diferenţe psihologice, fizice şi spiritual dintre un uman normal cu suflet şi o clonă fără suflet?
COBRA – Clonă fără suflet nu există. Întotdeauna e necesar să pui o fiinţă de suflet în acel corp. Ceea ce oamenii numesc clone fără suflet sînt de fapt fiinţe robotice care au fost deja eliminate de la suprafaţa planetei şi de sub suprafaţa planetei.

Lynn – OK. Mulţumesc. Din moment ce tehnologia de transplantare a organelor este atît de avansată în ziua de azi de ce nu se poate transplanta doar un creier sau o inimă unei clone pentru a extinde viaţa cuiva?
COBRA – Asta este posibil deigur cu medicina avansată, dar chiar şi asta a devenit redundant pentru că avem acum replicatoare sub suprafaţa planetei care pot să re-crească organul original în condiţia sa perfectă.

Lynn – Uau. Dacă ar fi pentru un creier, ai avea amintirile înapoi cu un creier?
COBRA – Memoria la un nivel înalt nu este asociată cu creierul. Amintirile sînt stocate în corpul de suflet. Creierul doar transmite amintirile din corpul de suflet în corpul fizic. Deci amintirile din corpul de suflet sînt întotdeauna complete. Şi desigur, poţi re-creşte un creier pentru a reconstrui un corp cu acele amintiri.

Lynn – Am cîteva întrebări cu privire la Mexic. Care este planul Forţelor Luminii pentru a termina traficul masiv de droguri de acolo?
COBRA – Este foarte simplu. Este parte a unui plan pentru Eveniment. Ei vor aresta agenţii Cabalei. Ei vor aresta Iezuiţii şi comerţul de droguri se va termina.

Lynn – Următoarea întrebare care are de-a face cu asta este de ce această ţară este atît de coruptă şi violentă?
COBRA – De fapt, Mexic, acum mult timp a fost una din fortăreţele majore de pe planetă pentru reptilieni.

Lynn – Deci au fost motive oculte în spatele aceste concentrări neobişnuite de rău în această ţară în afară de problemele evidente cu drogurile?
COBRA – Bazic a fost o fortăreaţă reptiliană şi Iezuiţii au folosit asta în mod greşit şi acea influenţă Iezuită în acea ţară a fost destul de puternică în ultimele, aş spune, 3, 4 secole.

Lynn – Cînd prevezi schimbarea sistemului şi schimbare pentru beneficiul oamenilor?
COBRA – La momentul Evenimentului.

Lynn – OK. Ştiam că o să spui asta. (Desigur.) Ce sfat ai da tutror celor acelor care sînt disperaţi care trăiesc în Mexic şi din jurul luminii pentru ca schimbarea să aibă loc mai devreme decît mai tîrziu?
COBRA – Le-aş recomanda să se centreze spre Lumină, să lucreze împreună. Să facă orice pot pentru eliberarea planetară şi să studieze procesul de manifestare pentru că dacă înţeleg procesul de manifestare, legile manifestării, ei pot să îmbunătăţească propriile vieţi semnificativ indiferent de condiţiile pe care le au în acest moment. Universul este plin de posibilităţi infinite şi întotdeauna este posibil să ieşi din situaţia curentă dacă şti şi înţelegi legile creaţiei, legile manifestării.

Lynn – Grozav. Cît de multă influenţă asupra vieţilor noastre au Archonii în prezent?
COBRA – Încă destul de mare pentru ei controlează mass-media, ei controlează industria de alimentaţie, ei controlează nivelele de energie într-o mare măsură dar libera ta voinţă este întotdeauna pe deasupra.

Lynn – Există Archoni care s-au trezit de curînd pentru a preveni succesul lucrătorilor şi luptătorilor Luminii şi să prevină eliberarea planetară? Cu alte cuvinte exist vreo creştere a acestui fenomen?
COBRA – Archoni să se trezească. (Da.) către Lumină?
Lynn – E confuz. Aş interpreta asta dacă sînt treziţi şi previn lucrătorii şi luptătorii Luminii de a reuşi în eliberarea planetei.
COBRA – Ei fac asta de cînd au venit aici acum multe mii de ani deci asta nu s-a schimbat.

Lynn – Deci astea sînt chestii vechi.
COBRA – Asta are loc permanent. Acum terminăm cu ei. Asta e tot.

Lynn – Ai dat peste Archoni Fizici care tăriesc pe Terra şi de Natură Pozitivă (aşa numiţi Gardieni), cu alte cuvinte, care lucrează pentru Lumină. Există o confuzie şi poate neînţelegere că au fost doar 4 Archoni Fizici ai Nobilimii Italiene acum prezenţi pe Terra. Asta se pare că nu este aşa. Ai putea să ne spui despre aceşti Archoni de pe Terra, în special Gardienii?
COBRA – Ok, din nou, este o confuzie despre mai multe lucruri. Archonii nu sînt ai Luminii. Archonii nu sînt Gardieni. Există încă ceva Archoni Fizici în familiile nobilimii negre, italiene, cei mai mulţi din ei sînt familii de nobilime neagră germană şi din alte naţiuni dar ei pierd puterea pe zi ce trece.

Lynn – Ok. Există aşa ceva numit Născut cu Adevărat pe Terra? Toţi ştim despre Seminţele Stelare, Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii care au fost de acord să se încarneze aici pe Terra pentru a ajuta procesul de Eliberare al Planetei şi Ascensiunea. Ei au venit din alte Stele, poate alte Galaxii. Dar de ce există această discrepanţă enormă între ie şi restul Omenirii?
COBRA – Este simplu pentru că oamenii din stele care au venit din alte sisteme stelare au trăit experienţa altor dimensiuni înalte înainte în timp ce marea masă a umanităţii nu au trăit niciodată experienţa Ascensiunii. Masa umanităţii creşte către Ascensiune pentru prima dată.

Lynn – Deci există ceea ce se numeşte Născut cu Adevărat pe Terra care nu a avut încarnări în alte locuri.
COBRA – Marea majoritate a oamenilor de pe această planetă sînt în această categorie.

Lynn – OK. Cu toate forţele obscure care se unesc Forţelor Luminii, cum putem să avem încredere în ei?
COBRA – OK, nu este umanitatea de la suprafaţă care sortează acest proces. Sînt lucrători şi luptători ai Luminii din Forţele Luminii din această regiune din Galaxie şi ei pot citi gîndurile, ei pot citi aura şi ei ştiu exact care sînt motivaţiile celor dedicaţi întunericului şi motivaţiile lor sînt complet transparente, deci nu sînt greşeli aici.
Lynn – OK. Ai putea să ne spui ceva despre fiinţa Reptiliană de putere supremă care este cunoscut ca Regina Bee?
COBRA – Ce ai dori să şti?
Lynn – Cred că au dorit o descriere generală, istoria acestei fiinţe reptiliene şi care este scopul ei şi aorice ai putea să ne spui despre ea.
COBRA – La acest moment nu aş elibera informaţie despre fiinţe reptiliene în particular pentru diferite motive.
Lynn – OK. Se pare că este un număr enorm de Reptilieni care trăiesc printre noi. Unii, o minoritate sînt aici să ne ajute, şi lucrează pentru Lumină, dar numerele mari din industria de spectacole sau actori apar să fie Reptilieni hibrizi, este adevărat?
COBRA – Da, este adevărat.

Lynn – Sînt oameni care doresc să ştie despre micro chip-uri. SÎnt sigură că se referă la implanturi. Cobra, ne poţi spune despre actualul stadiu al micro chip-urilo?
COBRA – OK. Micro-chip-urile nu mai sînt o problemă. A fost o problemă mare cu decade în umră. De fapt campania de micro-chip-are a început după al doilea război mondial după campania de vaccinare din finalul anilor 40. Mişcarea de Rezistenţă a neutralizat toate micro-chip-urile deci nu mai sînt active.

Lynn – Minunat. Asta va face mulţi oameni fericiţi. Sînt locuri în jurul lumii unde oraşe au fost construite la sau sub nivelul mării. Avem vreo şansă ca aceste oraşe să fie la un moment înghiţite de ape? Este posibil să ni se dea vreun avertisment înainte ca asta să se întîmple? Ne poţi face o actualizare despre schimbările fizice ale Terra?
COBRA – Forţele Luminii în special Confederaţia Galactică au stabilizat grilele Terra pînă la punctul că nu există schimbări drastice de aşteptat în special înainte de Eveniment, deci oamenii nu au nevoie să se îngrijoreze despre asta.

Lynn – Grozav. Ce eforturi se pot face and ar trebui făcute pentru a contacta diferite figuri publice pentru a facilita crearea unei alianţe sau a unei coaliţii?
COBRA – Este foarte încurajator pentru oameni să încerce să ajungă la aceste figuri publice şi cu speranţă unii din ei vor răspunde pentru că asta ar da multă putere momentului.

Lynn – Ar fi benefic să informăm şi important să ajungem la aceşti indivizi la momentul Evenimentului în speranţa ca ei să sprijine cu privire la dispersarea informaţiei?
COBRA – De asemenea, da.

Lynn – Am dorit să adaug aici că PFC.net a creat un parteneriat cu COEO.CC pentru a ajuta la participarea oamenilor din jurul lumii şi a ajuta la găsirea grupurilor în zona lor şi să se întîlnească şi să se pregătească pentru Eveniment şi de asemenea să facă meditarea săptămînală de eliberare. Deci dacă oamenii doresc să participe o pot face la prepareforchange.coeo.cc.
Lynn – Schimbarea Comisiei Rezervei Federale înseamnă că fonduri vor fi tăiate în detrimentul corporaţiilor Cabalei?
COBRA – OK schimbarea FRB nu s-a petrecut încă. Cînd schimbarea aceasta va avea loc va fi momentul re-setării financiare.

Lynn – În regulă, Cobra. Acesta este finalul întrebărilor despre Eveniment. Acum îl voi lăsa pe Richard să te întrebe despre "La începuturi".
COBRA – Ok.

Richard – Salut Cobra, îmi pare foarte bine să te cunosc.
COBRA – Şi eu mă bucur să te cunosc.

Richard – Mulţumesc foarte mult. Prima mea întrebare ar fi: Ce este Sursa?
COBRA – Sursa este cîmpul universal al conştienţei, este Unia.(Unul)

Richard – Ce este Prim-Creatorul?
COBRA – Prim-Creatorul este Sursa, este cîmpul de conştienţă din care fiecare are părţi de sine proiectate în anomalia primară pentru a o înţelege şi a o rezolva.

Richard – Care este difrenţa dintre Prim-Creator şi Creaţia în sine?
COBRA – Creaţia, pentru a defini Universul ca şi Creaţie este o interacţiune dintre Sursă şi Anomalia Primară. Şi Sursa a proiectat părţi de sine, scîntei de sine în Creaţie pentru a rezolva şi a absorbi Anomalia Primară înapoi în Sursă.

Richard – Cum a apărut Prim-Creatorul?
COBRA – Unia a existat permanent, niciodată nu a început şi întotdeauna va exista.

Richard – Mulţumesc. Care sînt scopurile Prim-Creatorului?
COBRA – Scopul Uniei este să vindece Anomalia Primară şi pentru toate părţile din conştienţa sa, pentru toate scînteile divine să se reîntoarcă în Sursă.
Richard – Prim-Creatorul judecă?
COBRA – Nu.

Richard – Frumos. Cum crează Prim-Creatorul?
COBRA – De fapt cuvîntul Creator nu este absolut corect pentru că Sursa nu Crează. Sursa interacţionează. Proiectează scîntei de conştienţă în Anomalia Primară şi această fuziune a două elemente diferite crează Creaţia.

Richard – Înţeleg, mulţumesc. Cum putem învăţa să creăm realitate?
COBRA – Prin înţelegerea legilo creaţiei şi legile creţiei sînt foarte simple. Creaţia sau manifestarea este precipitarea intenţiei tale prin diferite elemente către planul fizic şi dacă îţi aliniezi aspectele fiinţei tale cu dorinţa divină, acea dorinţă divină va fi manifestată în planul fizic.

Richard – Atunci, e cumva un proces prin care e nevoie să treci.
COBRA – Aş spune focul electric al propriei conştienţe.

Richard – Pot fiinţele înalte să creeze Materie prin gînd?
COBRA – Exact.

Richard – Toţi umanii au această abilitate?
COBRA – Toate fiinţele ascensionate au această abilitate.

Richard – Ok. Toţi umanii au abilitatea să manifeste realitate, să creeze realitate?
COBRA – Da, dar această abilitatea nu este manifestată complet. Este doar un potenţia care are nevoie să fie exersat.

Richard – Noi sîntem cu adevărat Sursa în planul fizic?
COBRA – Da.

Richard – Fără să intrăm în prea mult detaliu, cum am uitat că eram Sursa?
COBRA – Am uitat pentru că am fost supuşi la prea mult din această Anomalie Primară şi expunerea excesivă la Anomalia Primară ne-a făcut să uităm.

Richard – Înţeleg. Cum putem deveni din nou Sursa? Cum putem recîştiga acele abilităţi fizice şi amintirile?
COBRA – Prin conectarea cu sinele superior al propriului suflet şi acea conexiune va re-crea legătura noastră directă cu Sursa.

Richard – Mulţumesc - asta răspunde la următoarea mea întrebare. Care este calea cea mai bună de ase conecta cu spritul/Sursa, pentru a contrui cel mai bine o relaţie? Ar fi să ne conectăm cu propriul spirit, da?

COBRA – Fiecare persoană are propria cale individuală de a se conecta, dar există cîteva principii universale care sînt centrarea către Lumină, conectarea cu frumuseţea şi folosirea propriei voinţe, propria voinţă pentru a lua decizii care au conexiune cu propriul sine, cu propriul suflet.

Richard – Mulţumesc. Este adevărat că fiecare spirit este o parte din Sursa Primoridală?
COBRA – Da.

Richard – Care este scopul spiritului?
COBRA – Scopul spiritului este acelaşi ca şi scopul Uniei, al Sursei.

Richard – Înţeleg. Cînd ai o anumită conexiune cu propriul spirit ce îţi permite să faci fizic şi mental?
COBRA – Cînd ai o conexiune cu propriul spirit eşti capabil să trăieşti propria viaţă în concordanţă cu legile manifestării. Poţi să modelezi propria viaţă potrivit acesteia şi poţi să îţi îndeplineşti misiunea, poţi face partea ta în procesul eliberării planetare.

Richard – Mulţumesc foarte mult. Spiritul te face mai deştept sau îţi dă informaţie?
COBRA – Te face mai înţelept, nu doar deştept. Îţi amplifică inteligenţa, dar nu doar într-un fel liniar. Amplifică toată creativitatea, toate talentele şi face să-ţi fie mai uşor să îţi porţi misiunea.

Richard – Grozav. Îţi mulţumesc foarte mult. Cum poţi spune cînd ai o conexiune cu spiritul?
COBRA – Cînd ai o conexiune cu spiritul manifeşti aspecte de spirit ca frumuseţe, iubire, putere interioară şi Lumină şi multe alte atribute ale spiritului.

Richard – Înţeleg, mulţumesc. Ce este lumea spiritelor?
COBRA – Lumea spiritelor este o manifestare a principiilor pe care tocmai le-am menţionat.

Richard – Ok. Ar putea fi considerată "Rai" lumea spiritelor?
COBRA – Da.

Richard – Mulţumesc. Există spirite rele? Sau sînt suflete alre spiritelor bune care încă au nevoie să crească?
COBRA – Răul este liberă voinţă care a fost ales pentru a opune frumosul, să opună iubirea, deci este liberă voinţă care s-a întors către cealaltă latură. Libera voinţă care a ales să extindă şi să mărească Anomalia Primară. Acea liberă voinţă poate face asta numai cînd conexiunea sufletului este pierdută.

Richard – Cum balansăm energiile masculine şi feminine în interiorul nostru?
COBRA – Prin conectarea cu ambele şi lăsîndu-le să interacţioneze cu tine.

Richard – Ce este iluminarea?
COBRA – Iluminarea este un proces de reconectare cu propria ta scînteie divină. (Conectarea cu propriul spirit.) Cu propria ta scînteie divină, propriul suflet şi chiar aspectele mai adînc şi înalt ale sinelui.

Richard – Care sînt semnele iluminării?
COBRA – Iluminarea ca cel mai important semn este că şti cine eşti. Nu mai ai acea întrebare "Cine sînt?" pentru că şti şi din acea ştiinţă poţi crea tot restul.

Richard – Ok. Care este diferenţa dintre creaţia fizică şi creaţia spirituală?
COBRA – Creaţia fizică aşa cum ştim este ultima manifestare a ideilor care s-au născut în planurile înalte. Creaţia Spirituală este manifestare a unor idei în planurile spirituale.

Richard – Mulţumesc foarte mult. Sînt 4 legi ale Creaţiei? Te-ar deranja să le explici pentru noi dacă poţi?
COBRA – Asta este doar o descriere arbitrară despre cum înâeleg oamenii legile creaţiei. Poţi condensa asta în una sau 2 legi sau 3 legi, oricum doreşti, deci iluminarea, propria experienţă a EU SÎNT prezenţă şi orice altceva va veni din asta.

Richard – Mulţumesc. (Cu plăcere.) Ce este Universul?
COBRA – Este totalul creaţiilor manifestate în toate dimensiunile.

Richard – Toate universurile sînt la fel?
COBRA – De fapt sînt bule de spaţiu-timp care apar din vortexul interacţiunii dintre Sursă şi Anomalia Primară.

Richard – Ce este Galaxia?
COBRA – O galaxie este un vortex care creşte din portalul central care este Soarele Central Galactic.

Richard – Cîte planete sînt normal să fie întru Sistem Stelar?
COBRA – De obicei sînt 10 mai mult sau mai puţin în sistemele stelare medii.

Richard – Ok. Toate planetele au un soare sau pot să fie mai mulţi?
COBRA – Aş spune că sistemele duble sau chiar triple sînt destul de comune în toate galaxiile.

Richard – Poţi descrie cum arată alte planete şi civilizaţii avansate.
COBRA – Au compoziţii similare cu ce avem în acest sistem solar. Planetele mai mici tind să fie mai solide. Unele din ele au oceane, apă lichidă. Majoritatea dintre ele sînt stîncoase. Planetele mai mari sînt de obicei giganţi de gaz, similar cu ce avem în acest sistem solar.

Richard – Mulţumesc foarte mult. E adevărat că viaţa pe Terra a fost adusă din univers, insecte, plante, animale?
COBRA – Da, viaţa nu s-a născut aici. Viaţa a venit de departe.

Richard – De dincolo. Mulţumesc. Ai putea să ne dai doar un exemplu despre viaţa extraterrestră, cum ar fi viaţa într-o zi. Pe altă planetă.
COBRA – De fapt, acum că majoritatea Universului este eliberat, majoritatea fiinţelor experimentează orice fac, ei fac totul din acea frecvenţă a iubirii divine. Ei îşi pun originea în toate acţiunile lor în acea frecvenţă şi de aceea viaţa lor este plină de bucurie şi frumuseţe şi armonie şi nu trăiesc experienţa acestui conflict intens pe care îl avem aici pe această planetă. Deci vieţile lor sînt foarte foarte frumoase. Singura problemă pe care o au este cînd privesc la această planetă şi doresc să ajute şi simt agonia şi suferinţa fiinţelor de aici. Deci centrarea majoră şi problema majoră în acest Univers de acum, este de a rezolva complet această Anomalie Primară şi această situaţie de ostatici pe care o avem pe această planetă şi apoi între Universul va trăi experienţa unui salt uriaş cosmic pe care toţi îl doresc.

Richard – Îţi mulţumesc foarte mult pentru asta. Ce fac majoritatea extratereştrilor? Au locuri de muncă? Cum îşi petrec ziua, pe lîngă ce ai spus.
COBRA – Ei nu au nevoie să aibă de muncă pentru că ei pot crea orice dor din dorinţă cu tehnologia lor avansată. Ei se centrează pe creativitatea lor, ei se centrează pe a explora universul mai adînc. EI înaintează cu ştiinţa lor. Ei avansează cu spiritualitatea lor. Ei se conectează unii cu alţii. Ei crează. Ei au o viaţă bună.

Richard – Asta e uimitor. Mulţumesc foarte mult.
COBRA – Ei nu au rutina asta de sclavie. Locurile de muncă de pe această planetă sînt parte din Orion. Asta nu e ceva care este normal. Nu este considerat normal în restul Universului.

Richard – De ce se arată ei doar din cînd în cînd şi pleacă?
COBRA – Ei nu se pot arăta pentru că bombele strangelet ar fi declanşate şi asta ar conduce la consecinţe drastice. Bombele strangelet vor exploda, ar fi detonate.

Richard – De ce obişnuiau ET-ii să facă teste pe umani? COBRA – Ei de fapt blocau armele nucleare. Ei dezvoltau tehnologie pentru a bloca complet armele nucleare, deci asta s-a reuşit într-un anumit grad şi acum ameninţările nucleare au fost aproape complet eliminate. Aş spune 99% şi mai mult chiar elimintate.

Richard – Există specii de ET-ii care au acelaşi nivel de conştienţă ca al umanilor?
COBRA – Aş spune că nivelul este acelaşi dar calitatea nu este pentru că aceste specii nu sînt expuse haosului şi negativităţii pe care o avem pe această planetă. Deci eu au o calitate mai ridicată a trăirii vieţii.

Richard – Cît de multe specii ai putea spune că există?
COBRA – Sînt cîteva arhetipuri majore dar sînt milioane şi milioane de diferite specii de vieţi ET-e.

Richard – Cum a fost creată viaţa aşa cum o ştim noi, plantele şi animalele?
COBRA – Este evoluţie ghidată de fiinţe angelice şi această evoluţie ghidată nu a fost fără "încercare şi eroare" pentru că Anomalia Primară este implicată în acest proces din păcate într-o mare măsură. Deci au fost multe erori în evoluţia din trecut. Dar acum universul devine mai înţelept şi mai înţelept şi sînt erori mai şi mai puţine şi mai multă înţelepciune este prezentă, deci formele de viaţă care vor fi dezvoltate în viitor vor fi mult mai aproape de perfecţiune.

Richard – Uau, mulţumesc. Toate cele care trăiesc au suflet?
COBRA – Toate fiinţele au suflet, nu există nici o fiinţă fără suflet, chiar şi animalel şi plantele au un suflet. Este un suflet bun, dar da, ele au o anumită prezenţă înaltă. Fără acea prezenţă evoluţia nu ar fi posibilă.

Richard – Înţeleg. E la fel şi pentru minerale şi apă şi orez şi toate astea?
COBRA – Există un grup de conştienţă, un o fiinţă esenţă de suflet de grup care aşteaptă timpul potrivit pentru ca aceste minerale şi apa să se trezească într-un grad mai mare pentru a evolua mai departe în regatul plantelor, în regatul animal şi mai departe.

Richard – Uau. Mulţumesc foarte mult. Ce se înţelege prin co-creatori?
COBRA – Orice fiinţă în acest Univers are o prezenţă EU SÎNT cu care poate crea. Şi această creaţie este întotdeauna în interacţiune cu alte libere voinţe şi asta se numeşte co-creaţie.

Richard – Frumos. Mulţumesc. Care este scopul Soarelui nostru?
COBRA – Soarele din acest Sistem Solar este un portal care conectează întregul Sistem Solar cu Centrul Galactic şi este sursa de energie pentru Sistemul Solar.

Richard – Ce este Soarele Galactic?
COBRA – Centrul Galactic este un portal care, de fapt, aduce forţa vieţii în întreaga Galaxie şi ghidează evoluţia fluxurilor de Lumină în această Galaxie.

Richard – Care este numele Soarelui Galactic al Terra?
COBRA – Al Soarelui Galactic? (Da.) Nu voi elibera încă numele său pentru că este un nume foarte puternic şi invocarea acelei energii, mulţi oameni nu sînt gata pentru asta încă.

Richard – Asta sună uimitor. Deci există un Soare Galactic Universal sau fiecare galaxie are propriul Soare Central Individual.
COBRA – Fiecare galaxie are propriul soare central galactic individual dar sînt noduri de natură extragalactică, aşa cum avem cluster-ele galactice şi sînt de obicei o galaxie centrală care are un soare central care conectează şi îmbrăţişează toate galaxiile în acel centru galactic şi acel cluster galactic şi este soarele universal care este conectat direct cu sursa.

Richard – Este soarele galactic de unde va fi eliberată unda de energie pentru culminarea Evenimentului?
COBRA – Da.

Richard – Astea au fost întrebările pe care le-am avut despre Univers şi Soarele Galactic.

Richard – Avem mai departe întrebări despre voluntariat şi conştienţă. Doar o întrebare rapidă despre tine. Te-ai oferit voluntar în această misiune?
COBRA – M-am oferit voluntar pentru misiune acum multe mii de ani dar nu am înţeles în ce mă băgam. Nu am ştiut cum va fi asta.

Richard – Cum ai aflat despre misiunea de pe Terra?
COBRA – Nu am aflat despre această misiune de aici de pe Terra. Am ştiut că am o misiune, niciodată nu am uitat.

Richard – A fost o chemare care a pornit către Univers care cerea voluntari să vină pe Terra pentru a ajuta la schimbare?
COBRA – Da.

Richard – Poţi intra în detalii despre asta? De unde a venit această chemare şi cum a mers?
COBRA – Chemarea a venit din multe surse. Una din ele a fost conştienţa palnetei în sine Gaia, pentru că la un anumit punct Forţele Luminii nu mergeau aşa cum fuses plănuit şi chemarea a pornit către diferite sisteme stelare. Cei mai avansaţi lucrători şi luptători ai Luminii în sprijinirea în rezolvarea situaţiei. Şi a fost permanent ştiut că era o misiune riscantă dar niciodată nu s-a ştiut cu exactitate cum vor merge treburile.

Richard – Am altă întrebare. Aşa cum spuneai că am avut multe energii care curgeau prin corpul meu. Ai putea spune ce sînt aceste energii?
COBRA – De obicei nu răspund la întrebări individuale cu privire la dezvoltarea spirituală. Majoritatea oamenilor au nevoie să facă propriile conexiuni interioare şi să răspundă acestor întreăbri ei înşişi.

Richard – Ai mai făcut asta şi pe alte planete? Sau aş spune spiritul tău a făcut asta de multe ori, Eliberare, să faci schimbările pe care ai venit aici să le faci - misiunea ta.
COBRA – Am fost implicat de multe ori în Galaxie dar niciodată nu a fost ca aici.

Richard – Înţeleg. Mulţumesc. Cum poţi creşte conştienţa?
COBRA – Poţi creşte conştienţa prin conectare cu propriul sine superior şi cu Sursa.

Richard – Există niveluri de conştienţă?
COBRA – Da, desigur, există niveluri de conştienţă şi fiecare dintre ele corespunde cu o anumită frecvenţă vibraţională a diferitelor corpuri energetice ale tale.

Richard – Ce este conştienţa colectivă?
COBRA – Cîmpul unificat al conştienţei fiecărei persoane inmplicate şi de obicei acest termen este folosit pentru populaţia de la suprafaţă a acestei planete.

Richard – Deci am putea avea spune şi că fiecare altă specie are o conştienţă colectivă pentru acea specie specifică.
COBRA – Da.
Richard – Mulţumesc. Ce este evoluţia sufletului?
COBRA – Evoluţia sufletului este un proces prin care sufletul creşte şi începe să înţeleagă mai mult poziţia sa în acest Univers şi relaţia sa cu Sursa şi să creeze univers el însuşi.

Richard – OK. Cum evoluează un suflet?
COBRA – Sufletul evoluează prin experienţă şi prin conexiune crescută cu Sursa.

Richard – Care este scopul evoluţiei sufletului?
COBRA – Scopul evoluţiei sufletului este să se reîntoarcă la Sursă.

Richard – Ce este ascensiunea?
COBRA – Nu voi răspunde la această întrebare încă pentru că este o întrebare adîncă şi am nevoie să răspund într-o formă adecvată cînd timpul va fi corect voi elibera informaţii despre procesul de ascensiune prin blogul meu.

Richard – Mulţumesc. Încercam să ajung la, cum se poate pregăti cineva pentru ascensiune în alt fel decît popularul Iubire şi Lumină. Cum te prepari pentru ascensiune?
COBRA – OK. Voi spune simplu, te conectezi cu propriul suflet. Acesta este răspunsul principal. Răspunsul principal nu este să-ţi schimbi ADN-ul, nu înseamnă să-ţi activezi corpul de Lumină ci să te conectezi cu sufletul.

Richard – Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc foarte mult că ai spus asta. Există mai mult de un proces de ascensiune pentru evoluţia sufletului?
COBRA – Este un proces de ascensiune şi asta este suficient.

Richard – Trăim în dimensiunile joase acum. Cum va fi următorul grup de dimensiuni? Ce faci acolo? Cînd primim conştienţa noastră, cînd ne recuperăm conştienţa deplină şi părăsim acest tărîm către următorul tărîm, mă întreb după ce ne vom uita acolo?
COBRA – OK. Voi descrie asta în detaliu cînd voi posta informaţie despre procesul de ascensiune.

Richard – Mulţumesc. Pe măsură ce sufletul progresează, doar mergem într-o viaţă umană sau într-o viaţă animală? Am putea trăi ca alte specii pe măsură ce evoluăm?
COBRA – Cînd ai progresat la viaţă umană nu te mai întorci niciodată la viaţă animală din nou şi majoritatea oamenilor stelari nu au experimentat nici o dată o viaţă de animal. Deci doar ne reîntoarcem la minunăţia prezenţei noastre de suflet.

Richard – Ce este păcatul. Sau dacă păcatul este ceva ce a fost inventat de către religie?
COBRA – Păcatul este un concept care a fost inventat de Archoni pentru a controla şi suprima dezvoltarea spirituală a populaţiei de la suprafaţă.

Richard – Ce este frecvenţa vibraţională?
COBRA – Frecvenţa vibraţională este frecvenţa de rotaţie a, aş spune, atomii permanenţi cum sînt numiţi în diferite corpuri spirituale ale constituţiei noastre, ale fiinţei noastre.

Richard – OK. Care este scopul frecvenţei vibraţionale?
COBRA – Este doar descrierea unui anumit proces fizic. Cu cît mai repede se rotesc aceşti atomi cu atît mai înaltă este fecvenţa vibraţională este şi cu atît mai conectat cu Sursa.

Richard – Voi trece la următorul grup de întrebări care sînt despre galxie şi mai multe detalii despre unde ne aflăm acum. Cum a fost galaxia creată?
COBRA – Galaxie se naşte din portalul Soarelui Central Galactic. E ca o bulă de enrgie care explodează în spaţiu-timp şi acea materie care este născută prin portalul Soarelui Central care se roteşte ca un vortex în jurul acelui centru. Şi cînd galaxia evoluează de obicei evoluează într-o spirală care este o galaxie complet evoluată.

Richard – ET-ii cred în Prim-Creator?
COBRA – ET-ii nu cred, ei ştiu. Ei sînt conectaţi cu Sursa.

Richard – Există ET-i buni şi ET-i răi?
COBRA – Noi toţi am tări experienţa ET-ilor buni şi a ET-ilor răi în vieţile noastre.

Richard – OK. Pentru acei ET-i negativi, a fost o alegere din partea lor, este o alegere pe care ei o fac?
COBRA – Da a fost o alegere de a răspunde Anomaliei Primare.

Richard – De unde a apărut răul?
COBRA – Răul a apărut dintr-o decizie de a se opune Luminii. Este o decizie de liberă voinţă care a fost făcută ca rezultat a interacţiunii dintre libera voinţă şi Anomalia Primară cum am mai descris.

Richard – De ce suferă oamenii?
COBRA – Oamenii suferă pentru că sînt expuşi Anomaliei Primare şi pentru că sînt expuşi condiţiilor care sînt un rezultat şi consecinţă a sumei de masă a tuturor deciziilor negative care au fost făcute pe această planetă.

Richard – Înţeleg. Înainte să venim în această viaţă, am ales cine sîntem, am ales această viaţă, am ales unde vom fi, ce vom face, ce vom experimenta?
COBRA – Am făcut alegera iniţială să venim în această zonă dar cîn am venit aici eram de fapt încarceraţi şi opţiunile noastre au fost destul de limitate. Am avut un cuvînt de spus în încarnările noastre unde să fim, dar marea majoritate a alegerilor au fost făcute de către Archoni. Ei ne-au dat o zonă de acţiune limitată şi au impus multe condiţii cu care nu am fi fost de acord niciodată.

Richard – Ce sînt chakrele?
COBRA – Chakrele sînt vortexuri care de fapt transmit un flux de prana îndiferite corpuri energetice.

Richard – Avem nevoie de chakre?
COBRA – Da.

Richard – Care este scopul lor?
COBRA – Cum am spus, scopul lor este să transmită prana. Ele acţionează ca nişte protaluri şi fiecare chakră ne conectează cu o anumită frecvenţă vibraţională specifică care este necesară pentru acea parte de corp energetic pentru a funcţiona.

Richard – Cum ne curăţăm chakrele sau este asta recomandat?
COBRA – Există diferite tehnici, nu voi intra în detalii aici. Dar în general poţi curăţa chakrele cu flacăra violet a Maestrului St.Germain.

Richard – Există multă confuzie. De fapt noi ne activăm chakrele? Sau ele sînt deja activate şi noi avem nevoie să învăţăm să le folosim?
COBRA – Există o cale de a sprijini în activarea chakrelor. Unul dintre aspecte este acela de a elimina blocajele şi distorsiunile din chakre şi celălalt aspect este să permitem conştienţei noastre să ajute ca chakra să funcţioneze corect. Dar asta este destul de avansat şi majoritatea oamenilor au citit multă dezinformare pe internet despre asta. Nu există mulţi practicanţi calificaţi care ştiu cum să asiste lumea pentru a activa chakrele corect.

Richard – Care sînt cele mai bune căi de a elimina frica?
COBRA – Cele mai bune căi de a elimina frica este să treci dincolo de zona de confort. Deci dacă îţi e frică de înălţime, să te expui la ceva mai mult decît atît. Dacă ţi-e frică de zbor cu avionul, se te expui gradat acestuia. Prin cucerirea firiclor personale devii mai puternic. Nu îţi nega frica. Accept-o dar treci dincolo de ea.

Richard – Cum putem elimina neîncrederea în noi înşine?
COBRA – Prin a te cunoaşte pe tine însuţi. Prin cunoaşterea propriilor motivaţii, fiind sincer cu tine însuţi şi integrarea prţilor din tine.

Richard – Care este cea mai bună cale pentru a elimina furia şi ura?
COBRA – Mînia este inspiraţie frustrată. Eşti furios pentru că vrei să faci ceva şi cineva te împiedică să o faci. Deci dacă canalizezi această mînie în moduri constructive, poate deveni o unealtă foarte puternică pentru eliberarea planetară.

Richard – Cum putem lucra asupra judecăţii noastre către alţi oameni şi către situaţie?
COBRA – Simplu prin înţelegerea că ei au trecut prin situaţii dure undeva în trecut şi că simplu nu ştiu cum să se comporte mau bine.

Richard – Mulţumesc. Cum putem lucra asupra eliminării geloziei şi invidiei?
COBRA – Simplu prin înţelegerea că fiecare persoană are propria sa misiune, propria sa poziţie în viaţă şi propria sa poziţie în societatea umană şi nimeni nu poate înlocui pe nimeni.

Richard – Cobra, care este scopul vieţii?
COBRA – Scopul vieţii este să găsească o cale de întoarcere în Unie.

Richard – Ce este tărîmul eteric?
COBRA – Planul eteric este planul creaţiei care este mai puţin dens decît cel fizic dar un pic mai dens decît cel astral. Este planul de energie.

Richard – Ce este planul astral?
COBRA – Planul astral este planul care este ceva mai puţin dens decît planul eteric. Este emoţional. Este cîmpul de energie emoţională.

Richard – Cum sînt capabili Maeştrii Ascensionaţi să lucreze cu noi?
COBRA – Majoritatea dintre ei lucrează cu conştienţa noastrp, Ei ne inspiră să ne conectăm cu propriul suflet şi ei ne sprijină în acea creştere prin trimiterea către noi de energie de Iubire, sprijin, iluminare şi ne împuternicesc pentru ca noi să devenim cine sîntem cu adevărat.

Richard – Asta a fost frumos. Mulţumesc. Cum lucrăm noi cu aceşti Maeştri Ascensionaţi?
COBRA – Prin adresarea către ei. Prin comunicare cu ei în conştienţa noastră ca şi cum ai comunica cu un bun prieten.

Richard – Mulţumesc foarte mult, Cobra. Asta a fost ultima mea întrebare. Mulţumesc foarte mult pentru timpul tău.
COBRA – Cu plăcere.


Lynn – Mulţumesc foarte mult, Cobra pentru toate răspunsurile pe care ni le-ai dat astăzi. Vom continua cu partea a 2-a din seria "La începuturi" în următoarele episoade. Invităm să întrebe audienţa noastră şi ele pot fi adresate pe site-ul web şi eu le voi păstra pentru următorul interviu.
COBRA – OK. Foarte bine.

Lynn – Cobra, xistă ceva ce ai dori să spui în închidere?
COBRA – Da, aş dori să spun asta din nou. Este foarte important pentru oricine doreşte să avem această planetă eliberată să îşi alăture forţele. Este unul din elementele critice ale eliberării planetare.

Lynn – Sînt de acord. Mulţumesc foarte mult.
COBRA – Mulţumesc pentru interviu.

Lynn – Prea bine. Pe data viitoare.
Richard – Cobra, mulţumesc foarte mult. La revedere.
Lynn – Mulţumim pentru că aţi fost cu noi în această oră. [...] Vă rugăm să vă reamintiţi că PFC este un grup de voluntari.

Supravieţuim numai din donaţii, deci priviţi adînc în interior şi dacă vă simţiţi ghidaţi vă încurajăm să mergeţi şi să donaţi orice sumă vă puteţi permite. Asta ne va sprijini să continuăm să lucrăm pentru mişcarea globală. Vă mulţumim pentru generozitate şi mult necesara voastră exprimare de iubire şi afecţiune. Ţineţi minte, sîntem toţi voci ale lumii.




Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu