200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151031

Cobra - Meditare pentru Europa - Raport şi două interviuri - 30 Octombrie 2015


Meditarea pentru Europa a fost un succes parţial. Cu toate că mulţi oameni au participat, am fost departe de a atinge masa critică.

Este adevărat că intervenţia rusă în Siria a declanşat un val de refugiaţi care s-au întors înapoi în Siria, cum a fost raportat de agenţia de ştiri iraniană doar la ore după meditarea noastră:
http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940802000381

Pe partea cealaltă, sîntem foarte departe de a avea suficientă conştienţă despre severitatea situaţiei refugiaţilor printre Lucrătorii şi Luptătorii Luminii. Întreaga situaţie este un amestec de mase de oameni cu adevărat aflaţi în criză umanitară care se îndepărtează de război, şi o încercare a Cabalei să destabilizeze Europa şi să declanşeze al treilea război mondial prin animarea urii religioase dintre creştini şi musulmani. Aproximativ trei sferturi din refugiaţi care au evadat ororilor războiului merită toată iubirea noastră şi sprijinul. Dar, s-a estimat că aproximativ 4% din emigranţii care intră în Europa sînt mercenari ai Statului Islamic care sînt infiltraţi în Europa. S-a estimat, de asemenea, că încă un procent de 20% dintre migranţi posedă mari sume de bani la intrarea în Europa, şi pozează caă migranţi economici, dar de fapt ei servesc ca sprijin pentru mercenari. Unii din ei au fost antrenaţi şi programaţi mental în cîmpuri militare din Orientul Mijlociu, sprijinte logistic de CIA. Această întreagă operaţie, care a costat cîteva miliarde, a fost finanţată cu bani de la Rothschild şi Saudiţi. Acestui segment de migranţi li s-a dat acces uşor la paşapoarte siriene contrafăcute sau furate pentru a reuşi infiltrarea lor în Europa:
http://www.express.co.uk/news/world/604394/Alarm-Syria-sells-10000-passports-few-questions-asked

Majoritatea politicienilor europeni sînt conştienţi de planul de invazie şi îl sprijină benevol sau nevoit sub dictatul Cabalei. Agenda Cabalei este să anexeze părţi din Europa la califatul Statului Islamic pînă în 2020 şi planurile lor sînt serioase:
http://www.express.co.uk/news/uk/597254/ISIS-Map-Europe-Terror-Organisation-Andrew-Hosken-Caliphate-Abu-Musab-al-Zarqawi

Planurile Cabalei sînt de a repeta acelaşi proces mai departe în SUA după ce Europa este preluată. Săptămîna trecută, un mic teritoriu alpin din Slovenia a primit un influx stabil de 10000 de refugiaţi zilnic. Dacă comparăm asta cu Statele Unite, fluxul de refugiaţi este comparabil cu 2 milioane de migranţi care intră în state zilnic pe la graniţa mexicană prin cîteva puncte de intrare din California, Arizona, New Mexico şi Texas.

Mulţumită intervenţiei ruse planurile Cabalei pentru Europa şi USA NU vor reuşi, încă este foarte important pentru Lucrătorii şi Luptătorii Luminii din jurul lumii să sprijine pacea în Europa cu meditări în masă. Aceasta este cea mai serioasă situaţie geopolitică de pe planetă de la finalul celui de-al doilea război mondial. Meditarea pentru Europa ar putea fi necesar să fie repetată din nou şi anunţată pe blog-ul meu dacă situaţia cere, şi voi ruga ca mai mulţi oameni să sprijine Lumina în acest moment critic. De asemenea, ar fi bine ca oamenii care se simt ghidaţi să facă meditarea zilnică. Pe lîngă meditările noastrea, ce este necesar urgent la suprafaţa acestei planete este o intervenţie spirituală a Forţelor Luminii, care va fi posibilă, imediat ce ameninţarea bomebelor strangelet este redusă la un nivel controlabil.



Pe partea mai luminoasă, ai putea dori să citeşti acest interviu cu Cobra realizat de Prepare for Change:
Link En
Link Ro

sau să asculţi versiunea Youtube aici:
https://www.youtube.com/watch?v=8TNMvv6LDvY

Interviul de actualizare lunară cu Cobra realizat de Rob Potter a fost postat, împreună cu transcrierea, pe care le poţi găsi dacă te deplasezi mai în jos pe această pagină:
Link En
Link Ro

Versiunea Youtube este disponibilă aici:
https://www.youtube.com/watch?v=UcGB6H4lwRU

Poţi trimite întrebările tale la rob@thepromiserevealed.com şi multe din ele vor fi răspunse în următoarea actualizare lunară.

Victoria Luminii!




Sursa

Un comentariu:

  1. Din partea umană, nivelul de conștientizare a situației există, dar există și imposibilitatea, zic implementată, de a face ceva concret.

    RăspundețiȘtergere