200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150919

Cobra - Meditare pentru Europa - Dependenţă de Timp - Împărtăşeşte Viral - 19 Septembrie 2015


Există un progres recent în Europa care are nevoie de atenţia noastră urgentă. Criza refugiaţilor din Europa escladează:
Foxnews
Reuters

De aceea s-a cerut de către Forţele Luminii cît mai mulţi oameni posibil să sprijine oamenii din Europa cu meditarea noastră. Este o acţiune dependentă de timp şi e nevoie să ajungă la cunoştinţa tuturor! Avem nevoie să ajungem la mase de oameni pentru ca masa critică de oameni care fac meditarea cu adevărat să fie atinsă. Este momentul pentru noi să ne unim în scop pentru ca Lumina să fie victorioasă. Eşti rugat să publici aceasta pe site-ul tău sau blog. Dacă cunoşti o alternativă de media, le poţi trimite şi lor. Poţi împărtăşi aceasta cu telefonul tău mobil. Poţi crea un grup de Facebook pentru un grup local de oameni care fac asta în zona ta de lume. Poţi crea un video despre asta şi să îl postezi pe YouTube.



Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive al meditărilor în masă în societatea umană, deci fiecare dintre voi care va participa în această meditare poate efectiv să salveze vieţi omeneşti în Europa şi lumea întreagă:
Thespiritscience
Worldpeacegroup

Vom practica această meditare Sîmbătă, 20 Septembrie, la ora 17:00 GMT/UTC.
Poţi verifica momentul meditării pentru zona ta de timp aici:
Timeanddate

Instrucţiuni: 1. Foloseşte propria tehnică pentru a te aduce într-o stare relaxată de conştienţă

2. Afirmă intenţia ta pentru a aduce pace şi vindecare pentru situaţia din Europa

3. Vizualizează o rază de Lumină care emanează din chakra Steaua Sufletului (20 de centimetri / 8 inch deasupra capului) in chakrele Steua Sufletului ale tuturor celor care meditează.



4. Vizualizează raza de Lumină, de-acum colectivă, cum se extinde în grila energetică a Terra şi ajunge în Europa, conectînd chakrele Steaua Sufletului ale tuturor celor implicaţi în situaţia de acolo, armonizîndu-le şi inspirîndu-le să găsească o soluţie pacifică. Vizualizează cum toţi refugiaţii primesc mîncare, apă, adăpost, asistenţă medicală şi un tratament uman. Vizualizează toţi refugiaţii şi poliţiştii care ar putea deveni violenţi cum se calmează şi aleg soluţii pacifice. Vizualizează toţi membrii forţelor întunericului care încearcă să se infiltreze în Europa pozînd în refugiaţi, cum sînt recunoscuţi şi deţinuţi de forţele legii. Vizualizează cum Europa menţine pacea şi stabilitatea pe care a avut-o în ultimii ani.

Este foarte important pentru oamenii implicaţi în situaţia din Europa să fie conştienţi că îi vom sprijini cu această meditare pentru ca energia Luminii pe care o transmitem să fie recepţionată şi să fie capabilă să vindece situaţia. De aceea s-a cerut de către Forţele Luminii ca să informezi contactele tale din Europa că vom ajuta cu această meditare, folosind email-ul, Facebook, Twitter şi alte medii de comunicare. S-a cerut de asemenea ca oamenii din Europa să distribuie această informaţie în reţelele lor.

Actualizări despre Meditarea pentru Europa:
http://2012portal.blogspot.com





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu