200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151007

Cobra - Marea Uitare din 1996 - 6 Octombrie 2015


În timpul invaziei din 1996, Archonii şi grupul Chimera au pus o barieră negativă la marginea Sistemului Solar (helio-pauza). Toate fiinţele conţinute în interiorul acestei bariere în interiorul Sistemului Solar, inclusiv toţi umanii de la suprafaţă, toate facţiunile Cabalei, toate fiinţele subterane (cu excepţia a doar cîtorva indivizi), tot personalul Programelor Spaţiale Secrete (SSP), toţi pleiadeenii, siriusanii, andromedanii, arcturienii, draco, reptilienii, zeta şi toate celelalte fiinţe simţitoare au fost implantate cu implanturi de plasmă şi conectaţi la reţeaua de Inteligenţă Artificială (AI) sau "Vălul". Marea majoritate a fiinţelor care au avut conexiuni cu Maeştrii Ascensionaţi li s-a tăiat acest contact. Multe amintiri de natură spirituală au fost şterse cu dizolvarea electronică a memoriei (EDOM). Multe fiinţe care au încercat să elibereze informaţii către populaţia de la suprafaţă au fost programaţi mental şi în multe ocazii informaţii false şi amintiri au fost implantate. Toţi canalizatorii au fost implantaţi şi majoritatea conexiunilor de canalizare au fost viciate puternic.

Mecanisme ale bombelor Strangelet şi Toplet au fost plantate dacă fiinţe Ascensionate ar ajunge în afară şi ar face contact. Aceasta a transformat efectiv sistemul nostru stelar într-o zonă cu Contact Ascendent foarte limitat. Chiar şi Pleiadeeni din Sistemul Solar nu pot să ajungă la fiinţele Ascensionate în mod direct căci contactul este foarte limitat.

Aceasta se numeşte Marea Uitare din 1996. Această uitare a fost atît de completă că doar cîţiva oameni îşi mai amintesc contactul spiritual cu propriul Suflet şi cu fiinţele Ascensionate de dinainte de 1996. Această uitare a fost atît de completă încît mulţi oameni vor trăi momente problematice în a înţelege despre ce vorbesc.

Acum majoritatea acestui blocaj este deja eliminat, dar toată lumea din interiorul Sistemului Solar (inclusiv umanii de la suprafaţă şi majoritatea fiinţelor din subteran şi alianţele din spaţiu) încă au acea parte de implanturi care taie conexiunea lor cu fiinţele Ascensionate, implanturi legate la mecanismele bombelor toplet/strangelet, controlate de Chimera. Acesta este motivul pentru care încă nu am eliberat informaţii despre planul de Ascensiune, căci situaţia încă nu este corespunzătoare.

Dacă cineva încă are dubii că bombele Strangelet sînt reale, iată fizica din spatele conversiei Strangelet:
http://journals.aps.org/prl/abstract/10.1103/PhysRevLett.105.141101

În 1999, Forţele Luminii au început să construiască o barieră a Luminii în Helio-pauză cu intenţia de a conţine infecţia întunericului în interiorul Sistemului Solar şi mai tîrziu să îl cureţe. Această barieră a fost aproape completată în finalul lui 2014 şi completată definitiv în Mai 2015.



Din Septembrie 2015, Forţele Luminii au făcut mult progres cu privire la eliminarea implanturilor. Implanturile nu mai sînt ca nişte găuri negre care se rotesc în interiorul unui cîmp magnetic ci doar simple portaluri de singularitate care încă conţin gluoni-quarci de plasmă care produc "strangeness" (ciudăţenie) în interiorul puţului de singularitate al implanturilor. Toate implanturile încă sînt conectate cu găurile de vierme hiperdimensionale de plasmă (Tunelurile lui Set) într-o reţea sprijinită de AI care comunică peste tot în Sistemul Solar prin vortexul de plasmă (Yaldabaoth) şi este legată la bombele Strangelet/Toplet. Această reţea este încă conectată cu RHIC şi într-o mai mică măsură cu LHC din CERN. Aceste acceleratoare furnizează "ciudăţei" (strangelets) în reţea mai ales prin interacţiunile gluonice de fuziune:



Forţele Luminii vor avea de-a face cu plasma quark-gluon din interiorul implanturilor destul de uşor, dar Anomalia Quantică Primară din centrul singularităţii simple a implanturilor, ascunse în "forţa tare" responsabilă pentru energia de alipire gluonică, ar putea reprezenta o problemă mai mare:
https://www.quora.com/What-is-the-gluon-binding-energy-for-protons-and-neutrons-in-laymans-terms

Implanturile sînt principalul motiv pentru mecanismele psihologice ale negării şi proiecţiei. Aceste două mecanisme psihologice sînt cele două care cauzează luptele interioare dintre Lucrătorii Luminii (Ai un ego mare! Nu, tu ai un ego mare!) şi dintre Luptătorii Luminii (Eşti un agent de dezinformare! Nu, tu eşti un agent de dezinformare!).

Cele două mecanisme psihologice sînt mai departe amplificate prin entităţi negative ne-fizice şi tehnologia Archonică/Chimera a Vălului:
http://wakeup-world.com/2015/10/04/dislodging-negative-entity-attachments/

Forţele Luminii mi-au comunicat că o alianţă/coaliţie de Lucrători ai Lumini / Luptători ai Luminii, care lucrează pentru ţelul comun al eliberării planetare, şi evitînd luptele interioare constante, va fi nevoie să se formeze la suprafaţa planetei. Asemenea alianţă este crucială pentru reuşita Penetrării prin Compresie. Forţele Dragon au comunicat că asemenea coaliţie serveşte drept conductă pentru energiile care vor fi eliberate la momentul Penetrării prin Compresie pentru a uşura tranziţia.

Dacă alianţa nu este formată, Forţele Luminii au un plan alternativ prin care vor desfăşura Penetrarea prin Compresie. Acest plan secundar este mai încet, dar mai sigur. Detalii despre acest plan alternativ nu vor fi eliberate în acest blog, voi spune doar că nu va altera mult felul în care omul normal va trăi Evenimentul.

Rezistenţa mi-a comunicat că îl vor contacta pa Drake chiar înainte de Eveniment şi i se vor furniza informaţii substanţiale pentru a fi făcute publice.

Forţele Luminii care supraveghează populaţia de la suprafaţă sînt într-o frustrare continuă căci luptele dintre oameni, care se presupune că sînt lideri ai schimbării la suprafaţa planetei, se pare că nu se termină. De aceea uneori Agarthanii privesc populaţia de la suprafaţă ca pe nişte barbari. În loc ca oamenii să se afle într-o stare de negare şi făcînd proiecţii asupra Agarthanilor ca fiind elitişti, poate ar putea să se privească lung în oglindă, să recunoască barbarul din interior şi să îl domolească. Multor facţiuni Agarthane le-a luat sute de ani şi chiar milenii de optimizare de sine insistentă pînă cînd au învăţat să trăiască în pace. După Eveniment, deoarece bombele Strangelet vor fi eliminate, ei vor putea să ajute umanitatea în mod direct şi vor interacţiona cu oamenii, dar vor interacţiona cu precauţie căci nu doresc să devină ţinta proiecţiilor oamenilor şi ţinta atacurilor acestora.



Eu am trăit propria mea porţie de atacuri şi proiecţii ale oamenilor în a doua jumătate a lui Septembrie. Cît de predictibil - unii oameni sînt atît de programaţi şi se comportă ca păpuşele ale Archonilor atît de predictibil încît acum aş putea chiar să calculez cu certitudine matematică cînd vor erupe.

Aici aş dori să comunic că eliberez informaţie pentru a împuternici oamenii să gîndească cu propriul cap şi să extindă orizontul, nu pentru a crea adepţi. Eu eliberez informaţie despre Eveniment nu pentru a face oamenii să aştepte cu pasivitate, ci să participe în creaţiea Evenimentului într-o formă activă în orice fel se simt ghidaţi. Chiar şi la cel mai înalt nivel, informaţia este puternic compartimentalizată şi cu sentimentul de "am nevoie să ştiu", deci eu nu ştiu totul şi înţelegerea mea despre straturile cele mai adînci ale găurii de şarpe evoluează cu timpul pe măsură ce noi informaţii sosesc. Chiar şi aşa, sursele mele de informaţii sînt foarte de încredere şi nu sînt subiectul distorsiunilor de personalitate, subiectivităţii şi programării mentale pe care o arată sursele de informaţii de la suprafaţă.

Multă lume e frustrată că încă nu există schimbări vizibile. Orice schimbare drastică, precum o eliberare a unei dezvăluiri majore în mass-media, sau o intervenţie fizică directă a Forţelor Luminii la suprafaţă, ar declanşa o cascadă de evenimente care ar duce la declanşarea bombelor strangelet. De aceea, acţiuni drastice ale Forţelor Lumini vor putea avea loc numai cînd bombele Strangelet şi Toplet sînt eliminate şi nu mai pot reprezenta nici o ameninţare.

Pentru a răspunde necesităţii urgente din situaţia actuală planetară cu implanturile, ataşamente de entităţi şi vindecarea psihicului uman, sursele Dragon îmbunătăţesc constant tehnologia lor de eliminare a implanturilor, eliminării entităţilor, protecţia aurei şi vindecarea corpurilor fizice şi nefizice. Această tehnologie este acum diponibilă aici:
http://www.light-mandalas.com/
http://www.light-mandalas.com/e-shop.html#!/Mandala-White-Star/p/45887832/category=11990044



Există mutaţii geopolitice masive care au loc chiar acum care vor duce la înfrîngerea finală a Cabalei.

Este o sincronicitate interesantă faptul că intervenţia rusească super-eficientă în Siria a început la doar o săptămînă după ce am eliberat meditarea vortexului de vindecare a ceramicii Halafiană Siriană:
http://sputniknews.com/middleeast/20151003/1027966788/isil-on-verge-of-collapse-under-russian-airstrikes-and-economic-problems.html#ixzz3nWEahZSJ

Asta ne-a adus un pas mai aproape de rezolvarea crizei refugiaţilor:
http://sputniknews.com/middleeast/20151002/1027937885/syria-refuges-muallem.html

Zona vortexului Zeiţei din Hassuna-Samarra (Siria şi foarte probabil în curînd Irak), este acum terenul de joacă pentru războiul de proximitate dintre Alianţa Estică şi Cabală:
http://www.sott.net/article/303214-Russias-campaign-is-snuffing-out-the-CIAs-Al-Qaeda-forces
Statul Islamic încearcă acum să distrugă cît pot de multă frumuseţe înainte de înfrîngerea lor finală:
http://www.aljazeera.com/news/2015/10/isil-blows-arch-triumph-syria-palmyra-151005033238445.html

Cu ani înainte, Chimera a închis multe fiinţe pleiadeene ca ostatici în închisori de la suprafaţă din Siria şi Afganistan. Aceşti ostatici au fost capturaţi de forţele Chimera în timpul invaziei din 1996 peste tot în Sistemul Solar şi mai tîrziu au fost transferaţi pe Terra. Aceşti ostatici sînt importanţi strategic pentru Chimera deoarece îi folosesc ca mecanism de blocare a progresului Flotei Pleiadeene către Terra care doresc să ajute în eliberarea planetei. Aceşti ostatici sînt adevăratul motiv ocult din spatele prezenţei militarilor negativi în Siria şi Afganistan.

Pentru toate aceste motive ar fi bine cît mai mulţi oameni posibil să facă meditarea Ceramicii Halafian pentru a ajuta la stabilizarea situaţiei. Link-ul la meditare este aici:
http://2012portal.blogspot.com/2015/09/meditation-for-europe-report.html

Au loc mişcări importante în spatele scenei şi nu pot să informez despre acestea, chiar dacă aş dori să o fac. Voi spune doar că în ciuda faptului că nu s-a schimbat nimic drastic încă, chiar acum fundaţia este aşternută pentru schimbările pozitive care vor transforma lumea noastră pentru todeauna.

Victoria Luminii!





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu